LÆSERNES EGNE NOVELLER


Eriket ©

Fru Larsen ser virkelig perverse ting - del 7
Del 1   Del 2   Del 3   Del 4   Del 5
   Del 6

John og Birte skulle på ferie, og Fru Larsen gruede for hvordan hun skulle kunne undvære sex i en hel uge. Hun kunne selvfølgelig gå ned til Moussa, men han var næsten aldrig hjemme.
Da hun gjorde rent ovre hos John og Birte, så hun en seddel på køkkenbordet, som Birte havde skrevet.
Kære Erna, de mangler en der kan lave mad ude på Sankt. H. (Birtes arbejdsplads) hvis du ikke har noget at lave så ring til forstanderen, og hils fra mig.
Erna ringede, og en kvinde svarede, at hvis hun kunne komme i morgen, så var det helt fint! Men kender du noget til arbejdspladsen, spurgte forstanderen?
Næh, kun hvad Birte har fortalt – at det er nogle mærkelige, syge mennesker I har derude.
Ja, vi har nogle bofællesskaber, hvor der bor alle slags mennesker, så du skal kunne tåle en del, men de er ikke farlige som sådan – men er du psykisk stærk, og kan tåle at se og høre grænseoverskridende ting, ja, så er du velkommen. Du skal i så fald arbejde sammen med en der hedder Jytte og en der hedder Thorbjørn – flinke mennesker, og klienterne er for det meste også rare – men ret ligefremme.
Erna tænkte at hun ved at lave mad til klienterne, kunne undgå at tænke alt for meget på sin stærke kønsdrift. Men hun blev da meget klogere.
Mandag formiddag tog hun derud, og blev hjerteligt modtaget af plejerne og klienterne – 2 unge flotte fyre der ikke så det mindste syge ud. Den ene af klienterne, Stefan krammede hende rigtig meget og ville kysse hele tiden, men hva’ en uge med den slags kunne hun da sagtens klare.
Hun syntes dog nok det var et underligt toilet de havde – stål fra gulv til loft på alle fire vægge – og pisserender ligesom på et offentligt toilet – det gik dog hurtigt op for hende hvorfor toilettet var sådan indrettet. Hvert kvarter gik Stefan på toilettet.
På et tidspunkt stod hun alene og forberedte frokosten, da Stefan kom hen til hende bagfra, tog om hende, pressede sin bule i bukserne op ad hendes røv og hviskede: Vil du ikke bolle nu?
Nej, øhhh, jeg skal da lige lave lidt frokost til dig? – hvorefter han skyndte sig på toilettet for 8. gang den formiddag.
Den anden unge mand var, ligesom Stefan stærkt medicineret, lå i sin seng og klagede: Kan man ikke snart få noget fisse!
Det havde han sagt mange gange, og Jytte sagde en gang imellem at han skulle se at finde sig en kæreste, men han blev ved med de samme beklagelser.
Erna sneg sig på et tidspunkt til at kigge ud på toilettet, lige da Stefan var gået derud. Hun så at han fiskede sit halvstive lem ud af bukserne og gik rundt i lokalet og sjatpissede lidt hist og her, lukkede af for strålen, og pissede videre et andet sted. Højst ejendommeligt!
Erna spurgte Jytte og Thorbjørn hvorfor de var så urin- og sexfixerede! og fik forklaret at det var medicinen. Jeg giver dem også en hånd engang imellem, sagde Jytte – men de vil have udløsning hele tiden – og det kan vi bare ikke klare!
Erna var allerede godt fugtig i kussen efter den samtale, og sagde til Jytte at hun da også gerne ville hjælpe dem med trykket hvis det skulle være! OK sagde Jytte professionelt – men hvis du ikke vil have besøg på værelset i nat – så skal du låse døren! Jeg er lige ovre i Hus 2 hvis du skulle få brug for hjælp.
Ved aftensmaden var de to klienter helt vilde med at hjælpe Erna, og Stefan benyttede enhver lejlighed til at gnide sig op ad Erna eller tage sit halverigerede lem frem og spørge om hun ville bolle.
Da de sad og så fjernsyn fiskede Stefan igen lemmet frem og sad og runkede – og Howard den anden unge mand hed, sagde at man ikke måtte sidde og spille pik i sofaen. Så skyndte Stefan sig ud på toilettet, og pissede så højt han kunne, uden at lukke døren til toilettet.
Howard råbte: Luk så den lokumsdør.
Howard spurgte om han måtte tage Erna på brysterne, herregud, det kunne der da ikke ske noget ved, tænkte Erna, og lod ham gøre det.
Han blev dog mere og mere dristig, fiskede Bh’en af, samtidig med at han gned på den store bule han havde i bukserne.
Har du hår på kussen, spurgte han også!
Døren til toilettet gik op og Stefan proklamerede, hej dame, jeg spiller pik herude – kom og se!
Erna og Howard gik med ud på toilettet, hvor Stefan præsenterede en ordentlig stivert, som han stod og gned frem og tilbage.
Erna blev meget påvirket af al den piksnak, satte sig på toiletbrættet og tog Howards stive kalorius frem af joggingbukserne og begyndte at trække forhuden frem og tilbage. Stefan kom hen til dem og sagde: Osse mig!
Vil I ikke hellere have den rigtig op i min varme kusse, drenge!, sagde Erna og trak bukserne ned. De så helt himmelfaldne ud, da Erna sagde, Stefan sæt dig her på brættet. Han satte sig – og fru Larsen skrævede over ham sigtede efter pikspidsen, og sænkede sig langsomt ned… Ahhhh, det var skønt Stefan, det strammer med sådan en dejlig stor pæl oppe i min sultne kusse. Men Stefan var ikke glad: Jeg skal pisse NU… han skubbede Erna af og begyndte at pisse inden han var kommet helt på afstand!
Så kom du Howard! jahhh, Howard satte sig, og Erna sænkede torsoen ned over lemmet. Nu var Erna tændt, nu skulle hun faneme ha noget pik.
Op og ned gik det, samtidig med at hun gned vildt på kilderen. Stefan pissede en lille sjat, men kunne ikke få megen urin ud af den opgejlede pik.
Howard råbte: Jeg får FISSE – fisse-fisse-fisse - pas på dame nu spytter den snart. Erna mærkede at orgasmen ikke var tæt på, men Howard begyndte at ryste, og hun mærkede at han lod sæden gå.
Giv mig pikken tilbage, sagde Howard, det er min!!
STEFAN KOM SÅ HER! sagde Erna strengt, op i mit hul med den!
Kommer nu sagde Stefan, men du skal ned på alle fire og være en tæve i løbetid!
OK sagde Erna og lagde sig på alle fire med røven strittende i vejret!
Jeg skal lige pisse, Stefan løb rundt på alle fire, legede hund og lettede ben alle vegne. Stefan sagde til Erna: Du skal også pisse ik'!
Gør det nu ik'! Erna måtte hellere føje ham og lod urinen sejle ned ad sine lår, mens Stefan prøvede at stoppe pisstrømmen med sin svans, KOM NU IND MED DEN skreg Erna, og Stefan begyndte at lede efter kussehullet, ramte røvhullet, men da Erna løftede sig lidt, gled den blåpandede kæp ind uden modstand. Ahhhh det var godt Stefan! Kør nu din pik frem og tilbage… ahhhh uhhhh det er dejligt. Stefan holdt fru Larsen om hofterne og kørte lemmet ud og ind og Erna var ved at glide i søen af pis, MERE skreg hun, men Stefan tog lemmet ud og pissede en lille sjat hen over ryggen på Erna. Hun blev mere og mere pikgal, og da Howard kom hen til hende sagde hun: Giv mig din tissemand i munden!
Vil du sutte på min pik, sagde Howard! JA KOM NU HER.
Stefan kørte nu svinet taktfast klaskende ud og ind af Ernas kogende grotte, medens hun slikkede sædrester af Howards pik, som hævede mere og mere. Stefan blev mere og mere svedig, mens Howard råbte DEN KILDER IGEN – Stefan hev pikken ud igen, og skulle pisse, og så var Howard hurtig, gik omgående hen og bankede sit dunkende lem op i Erna, som efterhånden var ligeglad hvem der stak den ind, bare den blev banket helt op. Nu stod de to unge mænd på skift og bankede deres ynglekæppe op i fru Larsens kusse, når den ene pulede, stod den anden og onanerede. Med et brøl tømte Stefan sine nossers ladning, hev pikken ud og lod resterne løbe ned over Ernas baller. Erna skreg, nu tæt på orgasmen, at Howard skulle gennemkneppe hende - han var meget udholdende og blev ved med at køre lemmet ud og ind – Ernas kusse krampede, hendes kussemuskler trak sig sammen om Howards pik og fik ham til at stønne fisse-fisse-fisse, nu jamrede Erna igen, skød røven helt bagud, modtog Howards jernstive stang, skød ryg og kom i en buldrende orgasme!
Åhhh, hvor skønt åhhh det kildede helt enormt – Howard kørte videre med jernet, og Erna nåede at få to-tre små efterorgasmer, før Howard faldt hen over hende og langsomt lod sæden sive ud af pikken.
Det var skønt drenge – nu skal I i bad og så skal vi sove. De var godt trætte, børstede tænder, fik deres medicin og gik til ro.
Fru Larsen gik i seng, men havde jo ikke lukket døren til sit soveværelse, så ved 2-tiden kom Stefan listende ind og spurgte om han måtte ligge i sengen!
OK – sagde Erna, men jeg gider ikke at du skal ud og tisse hvert kvarter, så må du hellere blive inde hos dig selv!
Godt nok var Erna træt, men da Stefans hænder gled rundt omkring på hende og havnede imellem hendes lår, så overvandt liderligheden trætheden. Stefan havde lagt sig bag ryggen af Erna, og begyndte at lave kneppebevægelser mod hendes røv. Erna løftede det ene ben så hans tykke pølse kom ind mellem hendes lår. Erna tog hånden ind mellem sine ben og fangede pikken – hun kørte den udenpå fissen op og ned – lidt ind – og fra side til side – åhhh hun var kneppeklar. Stefan peb: Jeg skal pisse – NEJ IKKE NU, sagde Erna – hvorefter hun lod hans pik glide op bagfra i sin klistrede kusse. Åhhh, det var himmelsk, at blive kneppet i tide og utide – hun nød det og stønnede højt og liderligt.
Nu vågnede Howard, og gik ind for at se hvad der dog skete.
Stefan peb igen at han skulle pisse, og fik lov at gå. Men Erna snerrede HOWARD – se at få din pik kampklar – jeg TRÆNGER!
Howard gned og gned på sit lem, som snart stod lide ud i luften – og Erna bad ham komme ned til sig i sengen. Pikken op og gang i rytmen – hun slyngede benene op omkring hans nakke og skreg efter pik…
Howard pumpede og pumpede – Stefan kom ind med sin gejle pik og sagde at han også ville bolle – sitrende og ærgerlig, stod Erna op af sengen bad de to fyre om at stille sig på hver sin side af hende – smurte lidt håndcreme på Howards pik – og med stor møje fik hun dem til at stikke hvert sit lem op i hende – Stefan i kussen og Howard i røven. De enedes ikke rigtigt godt, men efterhånden og ved hjælp af hænderne, kom udløsningerne for alle tre.

Nu var de trætte, og hørte slet ikke at Jytte ringede på kl. 8.30.

 Fortsættes HER

Retur til novelle-menuen  

Oprettet 31.1.2006