LÆSERNES EGNE NOVELLER

Eriket©

Fru Larsens sexreflektioner - del 4

Del 1   Del 2   Del 3

Erna havde efterhånden fået en fast aftale med John og Birte om at hun i dagtimerne ordnede parrets hjem, mod til gengæld at få sex i rigelige mængder enten i weekenden eller om aftenen.

De var blevet rigtig gode venner, og Erna betroede sig ofte til dem om sin voldsomme libido, altså hvorfor hun altid var så liderlig.

Som barn/teenager var hun aldrig blevet udsat for overgreb, men hun huskede hvor glad hun var for sin far. Hun elskede at sidde på hans knæ og høre historier, og engang havde hun ingen trusser på og satte sig overskrævs på sin fars ben – det var sommer og hun mærkede varmen fra hans krop og begyndte at rokke frem og tilbage lige ned mod hans hud!

Det kildede sådan, sagde hun og blev lidt fjern i blikket.

Hun kunne huske at hun klemte benene sammen om hans ben og fik det rigtig dejligt i sit kløende skridt. Der blev helt vådt på hans ben, og far og datter grinede meget og gentog seancen en gang imellem, hendes far var dog ikke helt upåvirket og måtte enten lige efter spille pikken godt og grundigt eller prøve om Ernas mor ville kneppe. 

Hos sin moster havde hun engang gjort noget hun ikke måtte, og fik nogle smæk i sin bare ende. Nu her hvor hun talte om det blev hun helt varm i kussen, og var klar over at hun måske godt kunne lide lidt smæk i den bare.

John kunne ikke lide at slå på kvinder, men en aften alle tre var kommet i seng startede det, som oftest med at kvinderne lå på hver side af John, nogle gange var Birte for træt til en større omgang sex – men Ernas kusse var altid liderlig, og hun beundrede Johns stive kølle, og ville altid føle på den, malke og gnide den, for ikke at tale om slikke og sutte, tit lå Erna med ryggen til John og fik pikken bagfra næsten uden forspil – så var kussen snæver og Erna blev fyldt godt ud.

Da ægteparret på hverdage skulle op på arbejde næste dag, fik Erna et hurtigt pul, John afleverede sæden, og Erna masturberede klitten så de kom næsten samtidig. Så lagde de sig til at sove.

Andre gange især om fredagen gik de i bad sammen, Birte blev så slikket og kneppet både i fissen og i røven – medens Erna betjente Birte med den lille vibrator, men Erna ville noget mere!

Må jeg ikke sidde på dit lår ligesom da jeg var barn?

Ok, sagde John med en runkestav som en pæl.

Hun satte sig på låret, kørte fissen frem og tilbage, men der skulle mere til at få kussen til at kilde – så tissede hun ham ud over benene, onanerede hidsigt midt i urinstrømmen, John foregav at blive sur, trak hende op, lagde hende over knæet og gav hende nogle hvinende slag i enden.

Av, av, sagde Erna, men med øjnene lysende af liderlighed.

Johns pik hang noget, da han gav Erna afstraffelsen, hurtigt tog han Erna med ind i brusekabinen og overtissede hende, især i ansigtet og på brysterne.

Åhhh, jeg bliver så tændt, sagde Erna, PIS MIG HER I DÅSEN! Hun hev ud i skamlæberne og prøvede at få John til at ramme hendes klitoris!

Hendes røv var helt rød, og hun drev af tis.

John nød Ernas ustyrlige liderlighed, og hans pik bankede og dunkede, spermen var på vej, så da Erna lagde sig på knæ i badekarret, med ryggen svajet, så hamrede han pikken helt i bund.

Erna gispede, og da vandet i badekarret gik næsten op til kussen, blev der en voldsom pjasken – Johns stive jern førte lidt varmt vand med sig op i kussen, hans nosser klaskede mod Ernas klit, John stak en våd tommelfinger op i Ernas røv – og så kom en ordentlig klat gråhvid sperm ud af pikspidsen.

Sæden kom både ind og ud af kussen sammen med vandet.

Erna jamrede åhhh, jeg kommer NU – NU! Åhhh…

John sendte endnu et sprøjt halvvejs ind i hullet, og de sank begge sammen nede i det varme vand.

Erna tog Johns pik i munden og klemte de sidste dråber ud og slugte dem.

Åhhh, hvor skønt John, jeg får sådan en fred når du har pisset, slået og gennemkneppet mig!

Nu skulle der en større rengøring og badning til, men det ordnede Fru Larsen smilende – hun sæbede også John ind, og fik selv især fissen godt vasket.

Er du til noget i morgen tidlig, sagde Erna!

Måske, sagde John – hvis Birte ikke vil have et morgenpul, det vil hun når hun har det månedlige! Men det har du jo ikke mere!

Men Erna! hvis din kusse klør helt vildt – så kom dog  bare – men husk vi skal på swingerclub, eller ud på gården, lørdag aften.

Fortsættes HER