LÆSERNES EGNE NOVELLER

Den legelystne©
Fyldte mælkejunger

Mælk - ja, men MODERMÆLK!

Nu er jeg bare utrolig brystfikseret - født Babsoman og elsker, nyder bare at gennemsutte et par store lækre kvindebryster hvilket mine storbarmede veninder har været rigtigt glade for.

Min datters mor var vild med at amme mig da hun var gravid og kunne komme flere gange når jeg lå og gumlede på de imponerende tunge yvere.
Orgasmerne væltede simpelthen bare rundt i den frodige runde krop.
"Pattebarn" - ja det blev jeg men nød det i fulde drag - HUN nød det, JEG nød - VI nød det og selv da hun var færdig med at producere modermælk blev jeg stadig "lagt til".

Det er jeg så blevet mange gange siden hen for mine barmfagre dejligheder nød virkelig min sanselige og særdeles intense sutten på de ypperlige kloder.
Det er også lykkedes mig at sutte SÅ intenst at jeg kunne fremprovokere noget der lignede modermælk og da "hun" mærkede safterne løbe igennem de store bryster eksploderede hun også i nogle kolossale kæmpeorgasmer.
Åhhh ja - lille mig og store patter men det "hænger" altså ulasteligt sammen...

"BILKA-turen"

Den ugentlige indkøbstur til "slaraffenland" med tilbud både Hist og Pist men denne her tur bød på "Special-tilbud" udover det SÆDvanlige - MÆLK på TILBUD! - SØD, sød MÆLK.

Jeg havde godt lagt mærke til den unge pige med barnevognen og jeg havde OGSÅ godt lagt mærke til hvad der gemte sig under den propfyldte overfrakke - ARLA ad Libitum.
Når hun bevægede sig GYNGEDE det enorme forparti meget, meget tungt fra side til side men da vi begge skulle hen og hente "mælk" måtte vi bukke os ned for at hente papkartonerne hvor hun samtidigt bare kiggede opmærksomt hen på mig med de klare blå øjne.
Pludselig begyndte hun at bevæge overkroppen så "hele herligheden" skvulpede afsindigt frækt henover køledisken mens hun så rigtigt, rigtigt intenst hen på mig.
"Skal du have mælk" var hendes korte kontante kommentar, "JEG har jo nok til flere".
Min legelystne ynglekæp reagerede prompte for hendes, for mig meget pirrende frække invitation var der absolut ikke noget at tage fejl af men jeg tænkte at hvad ville en så ung en pige dog med en "ældre herre" som mig - forklaringen kom senere - højst overraskende men utroligt lækkert.
"Skal vi ikke sætte os hen og få en "milkshake" her bagefter" hviskede hun kælent.
Jeg var helt Bimmelims men vanvittig ophidset samtidigt.

"Farmand"

Vi sad og sludrede - RÅHYGGEDE i et par timer hvor hun (Janne) på et tidspunkt tog den lille op fra barnevognen og lagde hende ned i skødet.
"Du er vel ikke blufærdig" hviskede hun stille og ligeså diskret trak Janne overfrakken til side, løftede op i blusen og knappede den overdådige amme-BH op foran hvor der så væltede - ÆLTEDE et kæmpestort tungt yver ned ad maven på hende.
Mens den lille lå og slubrede løs på den enorme junge kiggede hun igen meget opmærksomt hen på mig med den store pat i hånden.
"Er du misundelig" spurgte hun stille.
"Misundelig"?
Ja, gu fanden var jeg det og sad da også nu (igen) med fuld rejsning.
"Kan du forstå at lillepigens far overhovedet ikke ville røre mig da jeg var gravid - DU ER ULÆKKER var hans svar på min frodighed men han skred da heldigvis også og det var inden jeg havde født vores datter" sukkede hun hæst.
"IDIOT" var min spontane reaktion, "en kæmpeidiot".
"Ja det synes jeg jo også men han var jo heller ikke andet end en knægt der hellere ville have en slank dum dulle i stedet for sin omfangsrige kæreste som han var direkte flov over at vise frem".
Jeg sad bare med åben mund og polypper for nu var jeg jo selv temmelig hook på de svulmende dejligheder med ypperlige frodige former og DET man jo så sige at Janne i hvert fald havde.
"Hvad har du så gjort siden hen" spurgte jeg nysgerrigt.
"Én ting er helt sikkert - jeg er bare fuldstændig færdig med de unge fyre der kun går op i de afstukne mode-mål, vægt og udseende og så har jeg for øvrigt altid været temmelig tiltrukket af modne voksne mænd med både erfaring og forståelse for hvordan en kvinde skal behandles" hviskede hun stille.
"Nu er det ikke for at pudse Glorien men sådan er jeg bare" røg det ud af mig.
"DET har jeg luret for da jeg så dine glinsende våde og meget SULTNE hundeøjne glide, for at sige det rent ud, liderligt rundt på min store frodige kvindekrop vidste jeg at HAM ville jeg meget gerne lægge i mit skød for dit blik var direkte rettet hen mod min store barm OG DET GJORDE MIG SJASKVÅD og virkelig varm OVER DET HELE".
AVS - var det virkelig SÅ tydeligt - havde jeg været SÅ fræk og helt hæmningsløs i min stirren på Jannes enorme batterier for normalt er jeg meget velopdragen men her røg altså alt hvad der hedder PLI og høflighed - hun slog bare benene væk under mig.
"Du skal ikke sidde og få røde kinder - jeg NØD virkelig dine intense blik på min krop".
Janne tog mig kærligt i hånden.
"Nu går vi hjem til mig for det er jo også snart spisetid" kvidrede hun frejdigt, "og kunne du ikke godt tænke dig at få serveret maden vandret!" fortsatte hun lystent.
Janne ventede overhovedet ikke på svar men "pakkede" bare den store pat tilbage i den pladdervåde amme-BH mens hun kiggede kærligt hen på mig.
"Jeg kan fortælle dig at mine bryster klør og mit underliv sejler for jeg har ikke været sammen med en mand siden idioten forsvandt ud af mit liv så nu er det DIG det går ud over".
Hendes klare blå øjne glinsede - nej, de STRÅLEDE helt vildt i forventningens liderlighed for Janne var slet ikke i tvivl om at jeg med glæde ville udfylde "tomrummet".
"Jeg bliver bare så frygteligt opstemt - nej direkte liderlig når jeg ammer den lille så det ville være rigtigt dejligt at mærke et par bløde voksne læber sutte på de tykke stive vorter" stønnede hun nu vildt ophidset, "ARLA-FooD ALL OVER".
Det stangstive hårde lem huggede voldsomt for der var da bare ikke noget jeg hellere ville.
Når jeg først bliver "lagt til" er jeg fuldstændig væk fra virkeligheden og selvom jeg er en moden voksen MAND svømmer jeg bare helt tilbage til babystadiet.
Janne var 29 og jeg var 52!

MÆLKEJUNGER

Da vi nåede hjem til hendes lille hyggelig lejlighed måtte Janne jo smide overfrakken og her måtte jeg bare snappe efter vejret for DET forparti hun her præsenterede mig for var det absolut aller -ALLER største jeg til dato havde beskuet og jeg har trods alt set rigtigt mange store kvindebarme men Jannes enorme batterier slog altså alle rekorder.
"Nu har du igen dette dejlige sultne blik", hviskede hun hæst og begyndte at gynge med overkroppen, "du skal nok få", sagde hun lavmælt.
Vi satte os ind i stuen hvor Janne lagde den lille tilrette i det dejlige store skød.
"Se her" sagde hun opstemt, "DET er din skyld" kvidrede Janne nu meget ophidset og lod hænderne glide henover den nu pladdervåde satinbluse, "mælken vælter bare ud af mine store yvere men nu ammer jeg lige den lille og SÅ bliver det din tur".
Det stangstive hårde lem huggede voldsomt og jeg kunne da også godt mærke MINE safter der også bare væltede ud i mine små glatte boxershorts.
"Ta' din store pik frem lille skat, jeg vil se hvordan den reagere når jeg ammer lillepigen".
Her blev jeg sgu helt PAF - skulle jeg blotte mig mens Janne "fodrede" babyen!
"Kom nu Tom, jeg skal jo alligevel lege med den senere" hviskede hun forventningsfuldt.
SÅ lod jeg ellers bare arme og ben være lige lange og fiskede "dyret" op fra dybet.
"Uhhh", stønnede Janne tilfreds, "DEN skal jeg mærke langt oppe i mig" fortsatte hun sultent.
Mor Janne knappede den våde satinbluse op foran og hægtede den tilsnaskede store klap fri fra amme-BH'en og så kom ARLA ellers rullende ned af maven på hende.
Hun sad helt naturligt, helt roligt og madede lillepigen men hendes blik var stift rettet over mod det knejsende stive lem.
"Nu må du ikke komme før jeg skal have den i munden" stønnede hun vildt ophidset.
Jeg skulle da heller ikke pille meget mere før "ulykken" var sket men beskeden "før jeg skal have den i munden" var stopklods nok til at jeg holdt gulerødderne i ro.
Janne rejste sig ligeså stille men lod de enorme junger hænge ned af maven og lagde den lille hen i vuggen hvor hun straks faldt i søvn.
"Så min egen, nu skal du få mamse" hviskede hun kælent og satte sig igen hen i sofaen, "kom herover og læg dig ned i mit store varme skød".
Det var IKKE en invitation - det var en DIREKTE ordre.
OG SÅ FIK JEG ELLERS BARE PAT OVER HELE HOVEDET.
"Her skulle jeg normalt have brugt brystpumpen men det er nu meget dejligere når det er dig der tømmer mig" sukkede Janne tilfreds.
Jeg slubrede, slikkede og suttede som en besat og jeg ved slet ikke hvor mange gange hun nåede at komme men det var mange og det fortsatte resten af dagen, aftenen, natten og helt frem til næste morgen for JanneMOR var fuldstændig ustyrlig, og da der endelig kom en pause, et slutfløjt lignede min pik noget der havde været igennem en "kødhakkemaskine" - der var bare "fars" tilbage!

SUT - PATTEBARNET
Fortsættelsen "Fyldte mælkejunger" 2 er fyldt med spændende overraskelser.
"Må jeg ikke bruge dig som rigtig Baby - jeg vil nyde at pusle jer begge to"...
"Jeg har en meget pervers drøm - jeg vil malkes som en rigtig stor fed ko der får sit yver suget tom af en RIGTIG malkemaskine"...
PERVERST - Nora Malkeko - MOR til T
O!

 
Kommer snart…