LÆSERNES EGNE NOVELLER


Tina H.©

Fyren fra Scor

Nervøst ringer jeg på din dør på dagen og tidspunktet vi aftalte i sidste brev. 
Hjemmefra har jeg vasket og barberet mig grundigt. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle tage på så jeg er bare i en stor T-shirt, alm. bukser og Buffalo sko. 
Hurtigt går døren op (du har sikkert ventet utålmodigt på mig), og du åbner døren. Nervøst ser jeg på dig og ser med lettelse du er en veltrænet sød fyr med frække søde øjne. 
Efter vi har set hinanden ud og snakket lidt, bliver stemningen mere afslappet. Pludselig rejser du dig op, kommer over til mig og giver mig er langt kys, ser mig i øjnene og siger "Tina, vi ved begge hvorfor du er her. Lad os gå sammen i bruseren og lære hinanden rigtigt at kende." 
Mens vi sæber hinanden ind, kysser og kæler vi. Jeg holder blidt om din halvstive pik, som hurtigt bliver hård. Du roser min krop og siger det ikke gør noget mine bryster er små, men det bare ophidser dig mere, mens du lader fingeren glide ind mellem mine baller og finder mit bageste hul. Forsigtigt lader du en finger glide en lille smule ind, og spørger mig om du også må lege med mig der. "Nej!" siger jeg, så du stirrer flovt på mig indtil jeg fniser og siger "Jo, selvfølgelig, så meget som vi har mailet sammen ved jeg jo godt hvad der tænder dig!". Lettet griner du også, og giver mig et hurtigt knus. 
Ivrigt gør du dig færdig, og spørger mig om jeg vil udskylles. Nu er det mig som er lettet, for det er ikke det som er fedt at spørge en fyr om på 1. date, men du vidste at jeg ikke kan give mig hen, hvis jeg ikke er sikker på jeg er helt ren. 
Du får mig til at læne mig frem og op mod vægen mens du fylder mig med lunkent vand. Du giver mig et sidste kys og lader mig få lidt tid for mig selv. 
HELT ren kommer jeg ind til dig i dit soveværelse hvor du har tændt nogle stearinlys, og som du har varmet op så vi ikke kommer til at fryse. Jeg kravler op til dig og putter mig ind til dig, hvor vi ligger et par minutter og slapper af. Langsomt men målbevidst kravler jeg ned mod din pik, tager den halvstiv i munden og presser den med tungen op mod ganen; holder den stille mens jeg nyder følelsen af dens voksende begejstring. Mens jeg lyder som en Marabu reklame, begynder jeg at slikke og sutte den. Kæler for dine inderlår og din pung, mens jeg bevæger munden op og ned på den. Du begynder at stønne og flytter mit hoved. "Rolig Tina", smiler du "jeg vil ikke komme endnu." 
Du lader mig blive på knæ, mens du kæler for min klit med fingrene slikker du mig bagfra. Da din tunge rammer min anus, trækker jeg mig pr. refleks tilbage, men du giver mig et blidt klask med flad hånd på ballen og siger "Vær sød ikke flytte dig igen uden at få lov." Du tager fast om mine hofter og slikker mig igen over det hele mens jeg stor-nyder det (men det siger jeg bare ikke *S*). Du begynder at fingerbolle mig bag i. 
Med en oplysende neutral stemme siger du: "Du ER stram, men du må hellere prøve at slappe af for jeg vil tage dig, med både dildo og min pik. Du må godt klynke og jamre, men du må ikke flytte dig. Hvis det gør for ondt må kan du tigge mig om at give dig en pause, men husk jeg har erfaring så hav tillid til jeg ikke ødelægger dig. Bliv i stillingen mens jeg henter mit legetøj." siger du. 
Jeg føler mig lidt dum og flov mens jeg ligger der, men heldigvis kommer du hurtigt tilbage. 
Du smører omhyggeligt min i denne stilling, øverste indgang, og fører så en indfedtet finger ind og holder den stille mens du med den anden hånd stryger og kæler for min ryg og baller. Du stopper og jeg mærker noget køligt og hårdt mod min anus, jeg skeler tilbage og ser du har en hård glat og lige dildo der er formet som en stav i hånden. Blidt får jeg også den op. Den er ikke så tyk og gør heller ikke ondt. Du holder den stille og lader mig prøve at slappe af. Du kysser og kæler stadigt for min ryg og efter et stykke tid holder den ubehagelige følelse op, og jeg begynder at slappe af. Lettet tænker jeg på det er dejligt du tager dig tid, og ikke kører for hurtigt på. 
Du erstatter den med en en buttplug, som du meget langsomt prøver at få ind. Nu er det ikke behageligt mere, og jeg klynker højlydt da det begynder at gøre ondt. 
På mine lyde kan du høre når du skal stoppe og hvornår det går bedre, men selvom du er blid, går det ikke og du må et stykke med dine fingere prøve at få mig til at slappe af før du endelig får den op. 
Pudsigt, da den først er oppe er det nu næsten dejligt. Du træder lidt tilbage og nyder synet af din nye pige, mens du siger "Ræk bagud mellem dine ben og spred dine læber. Tøvende gør jeg som du siger. "Leg med dig selv. Og støn højt når du er ophidset", siger du så. Du tager en (nyvasket) fluesmækker frem og siger "Nu får du 20 slag fordi du var fræk over for mig i bruseren. Jeg tigger dig om at du stopper, på mine lyde kan du høre om du skal slå blidere eller hårdere - og jeg ville også blive skuffet hvis du virkeligt stoppede. Du stopper med af slå, og jeg leger videre så da jeg begynder at stønne lidt dybere, kommer du igen hen til mig og slikker mig så jeg nu er rigtigt våd og ophidset. ENDELIG tager du din pik frem og lader den blidt glide op. 
Du boller mig med lange langsomme dybe stød, som du varierer med nogle hurtige korte med pikhovedet kun et par cm. inde. Til sidst hvor du er lige ved at komme, stopper du og tager et kondom på, tager forsigtigt pluggen ud og boller mig bag i, mens du rækker ned under mig og kæler for min klitoris. 
Du bliver ved til du igen er ved at komme, tager hurtigt pikken ud tager kondomet af og lader mig gøre dig færdig med munden. Du stønner højt lige før du kommer så jeg kan nå at lukke for struben. Jeg ved det ikke betyder så meget for dig om jeg sluger, så jeg (glad) sluger jeg det ikke, men lader det bare sive ud af munden, som jeg så tørrer af i dynen. Du giver mig et knus og siger det var noget af det bedste sex du har fået, før du går ud og vasker dine hænder. 
Glad for rosen men lidt utilfredsstillet ligger jeg og venter på dig. Da du kommer tilbage smiler du sødt til mig og siger "Nu er det vist din tur til at blive slikket!" 

Tina H.