NANNAS EGNE NOVELLER

Nanna©

Gadefesten - del 1

Jeg vidste at naboen havde et godt øje til mig, men da konen og jeg tilmeldte os den årlige gadefest havde vi ingen ide om hvad denne fest ville medføre - det kom vist som en overraskelse for alle.

Jeg havde mange gange i løbet af de år vi havde været naboer med Tanja og Erik fornemmet hendes hengivenhed for mig, mærket hvordan hun pressede sine dejlige store bryster ind mod mig når vi dansede til de fester vi begge var med til i lokalområdet. Mærket hvordan hendes hænder mere eller måske mindre tilfældigt rørte mine når vi var i nærheden af hinanden. 

Jeg ville lyve hvis jeg skrev at jeg ikke er påvirket af hendes interesse for mig. Tanja er en kvinde midt i trediverne med dejlige bryster en dejlig bagdel og med det der glimt i øjet – jeg har lyst til dig. Hun er ingen fotomodel – men jeg kan godt lide når der er noget at holde om og af.

Grunden til at det gik som det gik, er ikke at jeg ikke kan med min egen kone, for det er ingenlunde tilfældet. Min kone er fræk og sexet og kan tænde enhver mand, hun ved hvilke knapper hun skal trykke på, men vi har et åbent ægteskab og det fungerer fint. Vi har hver især nogle fantasier som vi gerne vil have udlevet – og gerne med andre. Men derfor kom aftenens- og næste dags oplevelser alligevel som en overraskelse for os begge.

Skæbnen ville at Tanja og jeg kom til at sidde ved siden af hinanden – jeg havde min kone til den anden side – Erik var endt et andet sted i forsamlingen.

Snakken gik livlig – der var som sædvanlig feststemning og højt humør, og rødvinen gled let og hurtigt. Det som gjorde udslaget var nok da vi fik alkohol på bordet.

Min kone snakkede til anden side, da jeg pludselig mærkede en hånd på mit ene ben. Jeg drejede hovedet og kiggede lige ind i Tanjas grønne øjne. Tanjas hænder gled op og ned af mit lår under dugen, og jeg mærkede hvordan pikken begyndte at reagere på hendes tilnærmelser, hun var ikke i nærheden af min pik, men min fantasi var allerede meget længere fremme end en hånd på et lår.

- Skal vi danse, spurgte Tanja pludselig.

- Det kan vi godt, hviskede jeg hæst.

Vi rejste os og gik ind i stuen som var en vinkel på det store køkkenalrum vi sad i. Med mindre andre kom ind for at danse var vi rimelig uforstyrret. Dansen startede rimelig uskyldig, Lars Lilholt, Bamses Venner, Kim Larsen var med til at svinge os rundt på dansegulvet.

Men da Kim Larsen sang; Om lidt bli’r her stille, stod vi ganske tæt omslynget og bevægede os sagte til musikken. Tanjas hænder gled op og ned af ryggen på mig mens hun næsten umærkeligt pressede sit skridt ind mod mig.

- Jan, jeg har sådan en lyst til dig, hviskede hun pludselig ind i øret på mig og hendes lange negle ridsede udvendig på min skjorte.

Min pik pressede på i mine bukser nu, jeg håbede ikke der kom nogen ind i stuen i det øjeblik.

- Mærk hvad du gør ved mig, hviskede jeg til Tanja, tog hendes hånd og førte den ned på min bule i bukserne. 

Vores læber mødte, vi vidste begge at nu var det alvor. Jeg overvejede nøje mit næste træk. Sille kendte godt til Tanjas begær efter mig, da vi altid var meget åbne for hvad vi gjorde og tænkte, og, tænkte jeg, hun havde nok sine anelser om hvad der skete nu, det havde sikkert ikke undgået hendes årvågne øjne at vi var gået ind og danse i stuen.

- Giv mig dine trusser Tanja, hviskede jeg tilbage.

Hun stivnede et kort sekund.

- Nu, her, fortsatte jeg.

Hun trak sig ud fra mig, løftede sin sommerkjole op til livet og krængede hurtigt sine trusser af og trak kjolen ned på plads.

Jeg havde dog nået at få en kort vue af en forholdsvis trimmet mis for enden af et ellers par pæne lår. Jeg rakte hånden frem for at få hendes trusser.

Hun lagde dem i mine hænder og jeg satte dem op til næsen for at indsnuse duften af hendes køn. De duftede stærkt og jeg kunne med fingerspidserne svagt fornemme en våd plet. Kvinden var jo liderlig.

I samme øjeblik kom et andet par ind i stuen for at danse og vi trak os hastigt væk fra hinanden og gik tilbage til køkkenalrummet hvor hele gaden sad bænket.

- Nå, Tanja, tak for dansen, sagde jeg højlydt, nu kunne det da være godt med en Irish Coffee – synes du ikke?

Tanja undskyldt – hun havde glemt at købe fløde hos købmanden.

- Jamen den klarer vi da let, vi har fløde inde hos os, har vi ikke Sille, sagde jeg henvendt til min kone. Sille nikkede, imens hun kiggede fra mig og over på Tanja, hun var helt klar over hvad jeg havde gang i. Og et kort blik fra hende som hvilede på min gylp og dernæst et smil overbeviste mig om at jeg havde hendes accept til at gå ind og piske fløde med Tanja. Piske fløde - gudfader...
- Kom Tanja, den klarer vi lige inde ved os, tager du lige en skål med.

 

Vi forlod selskabet og lovede at være tilbage med fløde om lidt.

Jeg låste døren efter mig da vi kom ind i vores hus.

Tanja faldt om halsen på mig og vi kyssede inderligt og dybt, hendes hænder krammede min atter stive pik. Jeg fjernede hendes hænder og lynede lynlåsen ned i hendes bluse, så hun stod foran mig i bh, jeg vippede hendes bryster ud i det fri og satte munden til den ene vorte imens jeg kneb den anden med hånden. Jeg hørte Tanja stønne under min måske lidt hårde behandling af hende. Jeg løftede hende op på køkkenbordet og løftede hendes kjole op. Jeg kiggede lige ind i en glinsende våd fisse.

- Du er en lille liderlig våd nabotøz, er du ikke, hviskede jeg til hende. Jeg ved ikke hvorfor jeg hviskede, der var jo ikke andre i huset end os… troede jeg i hvert fald.

Min mund fandt ned til hende våde fisse, og jeg lod prøvende min tunge lege lidt rundt ind jeg pludseligt og hårdt sugede hendes klit ind i munden. Et lille skrig kom ud af hendes mund og hun begyndte at rotere med enden på bordpladen for at fremme den for hende dejlige fornemmelse. Jeg lod et par fingre glide ind i hendes fisse og kneppede hende samtidig at jeg sugede og småbed i hendes klitoris. Pludselig mærkede jeg hvordan hun tog fat i mit hår og pressede mit hoved ind i fissen på hende. Jeg lod min lillefinger glide ind i hendes anus. Åhhhh skreg hun – knep mig Jan, kom og knep mig, min lange dejlige liderlige nabo.

 

- Hvor bliver den fløde af?

Vi fløj fra hinanden da en skarp stemme pludselig lød i rummet, jeg snurrede rundt og stod ansigt til ansigt med min kone som var kommet ind ad havestuedøren som vi havde ladet stå åben på grund af sommervarmen.

Shit, tænkte jeg, jeg kunne ikke helt tolke hendes ansigtsudtryk.

- Nå, så du vil have pik, Tanja, jamen så skal du sgu få det, sagde min kone.

Jeg var helt lamslået, det var slet ikke det jeg havde ventet. Ja faktisk havde jeg troet at jeg skulle ind og kneppe denne provokerende nabo sønder og sammen inde i min seng til hun skreg om nåde.

- Pisk fløden, og gå ind med den – så skal jeg kneppe denne lille liderlige tøz, sagde min kone.

Tanja, stod helt paralyseret og anede ikke hvad hun skulle gøre ved sig selv.

- Kom så din liderlig tøjte, nu skal du få pik, hvæsede min kone til hende og tog fat i hendes skulderlange hår som var faldet ned fra den opsatte knude.

Sille tog Tanja med i soveværelset og jeg stod og piskede fløde og anede ikke hvad der foregik.

 

Jeg gik ind i nabohuset med fløden og måtte sige at tøserne kom lige om lidt, at der lige var noget de skulle snakke om.

Jeg sad som på glødende kul, jeg ved ikke hvad jeg svarede på, mine tanker var et helt andet sted. Pikken i bukserne var halvstiv. Jeg havde en ide om hvad der foregik hjemme hos os. Sille havde for en uge siden købt et par latextrusser med både ind- som udvendig dildo, så hun kunne kneppe både sig selv men også en m/k samtidig. I min fantasi så jeg dem inde på vores seng, Tanja på alle 4 og Sille bag hende kneppende både sig selv og Tanja samtidig. Shit. Jeg kunne ikke sidde stille.

- Pokkers, jeg glemte mine cigaretter, sagde jeg undskyldende og rejste mig – kommer igen om lidt.

Hastigt gik jeg ud af døren – om i haven og håbede på at Sille ikke havde lukket havedøren i forvirringen og nej, den stod ganske rigtig åben. Forsigtig skubbede jeg den op og håbede at den for en gangs skyld ville lade være med at knage. Men så ombestemte jeg mig og gik ud i haven igen og hen til soveværelsesvinduet. Gardinerne manglede nogle få centimeter i at nå sammen og jeg kunne se ind soveværelset som kun var oplyst af en enkelt lille sengelampe.

Synet jeg fik at se fik det til at gibbe gevaldigt i min pik. Pigerne lå i en 69 og slikkede hinanden. Jeg kunne ikke andet – måtte simpelthen hive min pik ud af bukserne og gnide på den – hvilket syn. For satan da, der lå min liderlige kone og slikkede fisse på naboen. Det rykkede faretruende i min pik. 

Pludselig knasede det i gruset for enden af vort hus. Jeg for sammen og pikken nærmest blev slap på stedet. Hurtigt proppede jeg den ind i bukserne. Det var sikkert kun et eller andet dyr. Men nej, det var Erik som kom rundt om huset.

- Hej Jan, jeg ville bare sige at dine smøger lå inde på bordet i stuen… han standsede ordstrømmen… – Er der noget galt.

Jeg nikkede og tænkte at nu måtte det briste eller bære – her var der mulighed for at indløse en af Silles og mine fantasier.

Jeg vinkede ham med mig og lagde en finger på læben som tegn på at han skulle være stille.

Vi gik hen til soveværelsesvinduet og han kiggede nysgerrigt ind.

- Hva’ satan… hviskede han, hvor lang tid… Han kiggede på mig, men jeg trak blot på skuldrene.

Vi stod lidt og kiggede på pigernes leg. Eriks hånd gned et par gange uden på bukserne og jeg var ikke tvivl om at også han var tændt ved situationen. 

- Du Jan, begyndte han…

- Ja? Jeg kiggede spørgende på ham.

- Jan, tror du ikke vi skal give pigerne en hjælpende hånd?

Jeg grinede til ham, det var lige det jeg havde håbet på at han ville spørge om. – Jo, lad os det, svarede jeg og så gik vi ind i udestuen og ind i huset.

 

Fortsættes HER