NANNAS EGNE NOVELLER

Nanna©

Gadefesten - del 2

Gadefesten – 1. del resume:.

Nabokonen Tanja lægger an på Jan til deres årlige gadefest. Jan og hans kone Sille har et frit ægteskab, og Sille kender til Tanjas begær efter hendes mand, så da Jan og Tanja går ind for at piske fløde til Irish Coffee ved Sille godt at det nok ikke lige er fløde som skal piskes, hun lister bagefter og overrasker Jan på en måde som han nok ikke lige ventede – hun vil kneppe Tanja… Første del sluttede med at Tanjas mand Erik kommer over for at give Jan en besked men han står og lurer uden for sit eget soveværelsesvindue….

- Hej Jan, jeg ville bare sige at dine smøger lå inde på bordet i stuen……. han standsede ordstrømmen – Er der noget galt? Jeg nikkede og vinkede ham med mig og lagde en finger på læben som tegn på at han skulle være stille. Vi gik hen til soveværelsesvinduet og han kiggede nysgerrigt ind. - Hva’ satan…… hviskede han, hvor lang tid…. han kiggede på mig, men jeg trak blot på skuldrene. Vi stod lidt og kiggede på pigernes leg. Eriks hånd gned et par gange uden på bukserne og jeg var ikke i tvivl om at han var tændt ved situationen. - Du Jan, begyndte han. - Ja? Jeg kiggede spørgende på ham. - Jan, tror du ikke vi skal give pigerne en hjælpende hånd? Jeg kiggede vantro på ham, det var lige det jeg havde håbet på at han ville spørge om. - Jo, lad os det, svarede jeg og så gik vi ind i udestuen og ind i huset. Læs hele afsnit 1 HER

 

Del 2.

- Nå, her hygges nok.

Jeg havde ladet Erik gå først ind i soveværelset. Pigerne fløj fra hinanden.

- Erik, jeg…, Tanja for op, men faldt til ro da jeg sendte hende et beroligende blik.

Erik gik hen til Tanja, tog hårdt i hendes hår og tvang hendes hoved bagover.

- Nå, man vil nok have fremmed pik hva’?

Tanja kiggede ned, men et hårdt træk i hendes hår tvang hende til at se op på sin mand, uden at hun dog svarede ham.

Erik ruskede hende.

- Er det pik du vil ha’ min tøs, skal du fandeme få pik skal du, men lige nu og her er det gadefest vi holder. Op og i tøjet begge to, men denne misere er ikke glemt, når den sidste gæst er gået i nat står I begge to skoleret over for os, uden tøj på kroppen hjemme i køkkenet, er det forstået?

Da ingen af dem svarede, tog han dem begge hårdt i håret og råbte igen, om det var forstået?Kvinderne svarede begge med små stemmer at det var forstået.

Hurtigt kom de i tøjet og vi gik alle tilbage til festen, hvor ingen tilsyneladende havde manglet os. Dansen gik livlig og folk festede og sang. Det eneste jeg ønskede mig var at gæsterne skulle tage hjem i en fart så vi kunne komme videre med vores leg.

Desværre gik det ikke helt som Erik havde ønsket. Festen fortsatte til langt ud på morgenen og den sidste gæst gik hjem ved halv sekstiden om morgenen.

- Sagen er ikke glemt, vi ses til restegilde i aften her hos os kl. 18, og, han kiggede på kvinderne, I to har lidt at afsone. Han blinkede til mig og med den salut væltede vi hjem i seng.

 

Vi sov til langt op ad dagen og da vi endelig stod op kunne ingen af os tænke klart, alt hvad vi sagde og gjorde relaterede til aftenens komme. Jeg oplevede flere gange i løbet af dagen at mine tanker gik til om jeg nu endelig skulle kneppe min nabokone og med deraf følge rejste min pik sig i bukserne.

På et tidspunkt da jeg var ude i haven kaldte Tanja på mig over hækken.

- Kom så lige her, råbte hun da jeg ikke lige reagerede på hendes første kald.

Jeg grinede og gik hen til hækken, hun lagde armene om halsen på mig og kyssede mig og hviskede at hun glædede sig til i aften og at hun simpelthen kun gik og tænkte på at mærke min pik, at hun ville have mig.

Jeg fjernede hendes hænder og svarede smilende at hun bare måtte vente. Og så gik jeg i ren provokation ind i huset og lod hende tilbage hvilket hun bestemt ikke priste.

 

Også Sille var rastløs og kom flere gange og skulle kysse og have et klem, men endelig blev klokken så mange, at vi gik over til Tanja og Erik for at hjælpe lidt til med ”resterne”.

 

Jeg mærkede Tanjas blik på mig mange gange mens vi spiste og hendes blik lovede bestemt mange frække ting uden jeg dog helt kunne tolke eksakt hvad. Silles hænder havde også travlt under bordet men ikke på mig.

 

- Nu bærer I ud af bordet mens vi ryger en cigaret og så stiller I begge uden tøj på inde i stuen, beordrede Erik.

Pigerne gjorde som han sagde og vi gik i stuen.
Vi sad lidt og røg og endelig gik døren op og pigerne kom ind. Jeg tror at både Erik og jeg glippede med øjnene en ekstra gang. Pigerne havde linet sig op i deres mest frække lingeri, Sille i en korsage og med latextrussen med de to dildoer, og Tanja i hofteholder og halvskålsbh.

Min pik begyndt at blive stiv ved synet af de to piger og deres provokerende påklædning.

Erik rejste sig op gik hen til Tanja.

- Du er en lille liderlig pikslikker, er du ikke Tanja?

Tanja nikkede.

- Så slik Jan’s pik.

Han slap hende, og hun kom hen til mig, lynede min lynlås ned, bøjede sig ned over min pik og begyndte at slikke den. Der sad min liderlige nabo på knæ og slikkede mit næsten stive jern, hvor havde jeg tænkt den tanke mange gange når jeg sad og onanerede og tænkte på alle de frække ting jeg kunne tænke mig at prøve med denne frække tøs.

Jeg kiggede over på min kone og spærrede øjnene op. Min lille frække kone, som egentlig ikke rigtig brød sig om at sutte pik, sad sultent og begærligt og lod sine røde læber glide op og ned over Eriks lem, mens hans hænder kærtegnede hendes hår og trak hende ud og ind over lemmet. Det rykkede i min pik ved det syn. Sille rejste sig op og krop mod krop stod de og kyssede hinanden varmt og inderligt. Jeg havde tit tænkt på hvordan det ville være at se sin egen kone med en fremmed mand. Nu skete det, jeg kunne se hvordan begæret mellem dem slog ud i lys lue. Det var enormt fræk og ja, jeg blev vel også lidt jaloux. Jeg var nær kommet i Tanjas mund, men skyndte mig at trække mig ud da jeg mærkede sammentrækningerne i pungen.

- Slik Sille i stedet, kommanderede jeg, - jeg skal lige dampe lidt af, fortsatte jeg og tændte atter en smøg.

Tanja knælede lydigt foran Sille som stadig stod og klamrede sig til Erik med latextrussen på med den ind- og udvendige gummipik. Tanjas mund gled ind over gummipikken og slikkede den begærligt. Hun gav sig til at onanere på gummipikken og denne bevægelse gjorde at den indvendige gummipik glid ud og ind af Silles fisse. Sille begyndte at stønne i Eriks arme.

- Din lille bitch, Erik holdt Sille ind til sig samtidig med at han bøjede sig let hen over hende, hans hånd kom ud i luften og så begyndte han at smække Sille i enden.

Tanja onanerede hende og Erik smækkede hende – jeg begyndte at gnide på min pik, jeg kunne simpelthen kun nyde det syn min frække kone leverede lige nu.

- Åh ja Erik, mere mere – lige som du plejer, stønnede Sille.

…………Lige som du plejer, genlød det i mine ører, lige som du plejer, som du plejer, som du plejer.

Jeg sprang op, hvad helvede foregik der. Men Erik havde også hørt Silles fortalelse og løftede sin hånd imod mig som for at få mig til at slappe af, imens han fortsatte med at smække hendes baller.

- Du skal nok få en forklaring, hviskede han til mig.

Jeg faldt lidt ned igen, men lige pludselig var det måske ikke så sjovt at min kone stod og legede med naboen mere – hvor lang tid mon hun havde ført mig bag lyset, liderligheden og jalousien rasede i mig.

Sille stønnede mere og mere – der var igen tvivl om at de hårde klaps og gummipikkens bevægelser snart ville føre ud på orgasmens tåger.

Erik gav hende et par meget hårde klaps og endnu et par og Sille skreg i smerte og orgasmekramper, hun rystede over hele kroppen og hendes skød huggede frem og tilbage. Slap faldt hun sammen i Eriks arme.

- Slik hinanden, beordrede Erik de to piger lidt efter og tog mig med ud i gangen, han kunne se at følelserne rasede i mig.

Erik fortalte mig nu at Sille en aften var kommet ind til ham og havde fortalt at hun havde opdaget at Tanja flirtede med mig og følte sig utryg ved det, at hun var bange for at det skulle tage overhånd.

Jeg stønnede opgivende – åh gud havde hun da bare spurgt mig.

Men Erik fortsatte med at fortælle om den lange snak de havde haft om frihed, flirt, kærlighed, følelser – og til sidste SM. Erik fortalte hende at han intet vidste om SM og i kådhed havde han smidt hende ned over sine lår og hevet hendes sommerkjole op og hevet hendes trusser ned til anklerne og smækket hende i den bare. Til hans egen store overraskelse havde hendes skrig, hendes modstand hidset ham utrolig meget op, og det hele var endt med at han, han kiggede ned da han fortalte dette, at han havde taget hende hjemme på køkkenbordet den aften da Tanja og jeg var i biografen og igen da vi var til borgermøde om lokalplanen. Derudover var der ikke flere episoder, og han beklagede meget at det var kommet så vidt, på den anden side set vidste han jo godt at Tanja kyssede og krammede mig lige så snart der var mulighed for det.

Vi kiggede vildrådige på hinanden.

Vi blev afbrudt af pigernes liderlige klynken.

- Okay, sagde jeg, - sket er sket, pigerne venter, Tanja skal have pik og Sille klynges op og have smæk i den bare?

Erik kiggede på mig og et smil begyndte at tage form på hans lidt mutte ansigt.

- Deal, partner, sagde han, - hvem tager vi først?

Vi besluttede at klynge Sille op, bolle Tanja og slutte af med Sille.
Han rakte hånden frem mod mig som til forsoning, jeg tog den og gav den en klem

Og så gik vi tilbage til soveværelset… Nu skulle de tøser få hvad de fortjente.

 

Fortsættes  HER