NANNAS EGNE NOVELLER

Nanna©

Gadefesten - del 3 - Slutningen

Resume af 1. del:

Nabokonen Tanja lægger an på Jan til deres årlige gadefest. Jan og hans kone Sille har et frit ægteskab, og Sille kender til Tanjas begær efter hendes mand, så da Jan og Tanja går ind for at piske fløde til Irish Coffee ved Sille godt at det nok ikke lige er fløde som skal piskes, hun lister bagefter og overrasker Jan på en måde som han nok ikke lige ventede – hun vil kneppe Tanja…

Første del sluttede med at Tanjas mand Erik kommer over for at give Jan en besked da han står og lurer uden for sit eget soveværelsesvindue. Erik kigger med, og mændene beslutter at gå ind til pigerne.

Læs først afsnit her: --> DEL 1

Resume af 2. del:

Pigerne overraskes ved deres mænds pludselige ankomst i soveværelset men kommanderes fra hinanden. Til gengæld skal de stå ret for dem ved festens afslutning. Dog slutter festen først langt ud på morgenstunden og det besluttes at Jan og Sille skal komme til ”restegilde” om aftenen. Til ”restegildet” kommer Sille til at fortale sig, og Jan erfarer, at hans ellers så dejlige kone har haft et forhold til naboen nogle få gange foranlediget af hendes frustration over nabokonens betagelse af Jan. Jan bliver skuffet og jaloux men beslutter alligevel at give pigerne en oplevelse.

Læs andet afsnit her:  --> DEL 2

 

3. og sidste del af Gadefesten:

Erik hentede et reb ude i garagen, og vi gik atter ind til pigerne. De var dybt optaget af deres leg. På deres lyde, var det let at forstå at de var tæt på orgasme. Vi skilte dem brutalt fra hinanden, og blev mødt med vilde protester og klynken.

Erik tog Sille i sine arme og kyssede hende ømt, og Tanja nærmest kastede sig over mig.

Jeg så Erik give Sille bind for øjnene, og af rebet lavede han en løkke hvori han bandt hendes håndled sammen. En krog jeg ikke tidligere havde bemærket i loftet holdt rebet fast og hun stod nu nøgen og sårbar og ventede på sin videre skæbne, klar væske sivede stille ned af hendes ben.

Tanja pressede sine dejlige bryster ind mod mig og jeg måtte simpelthen røre, mærke, ælte. Hun kiggede mig dybt i øjnene. Lidenskaben nærmest sprang mig i møde. Jeg lod min hånd glide ned over hendes mave og videre ned til hendes spalte, to fingre gled ind imellem skamlæberne og ind til hendes inderste, de var godt fedtede og hun stønnede højt da mine fingre trængte op i hendes våde fisse.

- Knep mig Jan, åh gud knep mig, stønnede Tanja mens hendes fingre gled ned over min mave og begyndte at løsne min livrem.

Jeg lod hende arbejde og lidt efter faldt både bukser og boksershorts til gulvet. Jeg lagde mig på sengen og sagde højt – Rid mig Tanja, sæt dig på min stive pik og rid det bedste du kan.

Erik stod og legede med Sille men skævede alligevel over til sin kone da hun kravlede op i sengen og satte sig overskrævs på mig og lod min pik glide op i sin fisse. Man kunne tydeligt se på hans rejsning at synet pirrede ham enormt.

Hvilken himmelsk følelse det endelig var at mærke hende, vi havde drømt om dette i et par år nu. Hendes store bryster hoppede op og ned da hun begyndte at ride mig. Åh disse bryster, min nøgne nabotøs, min pik rykkede faretruende og jeg måtte bekæmpe min trang til at sprøjte her og nu.

 

Jeg kunne høre Sille klynke og vidste at Erik var i gang med hende, men lige nu havde jeg kun tanke for den dejlige kvinde som sad oven på mig. Jeg lod blikket glide ned over hende og så hvordan mit lem gled ud og ind af hendes lyserøde kød.

Jeg kunne ikke holde det ud længere og væltede Tanja af, vred mig rundt og placerede mig oven på hende. Jeg måtte simpelthen prøve hende, tage hende, inden Erik kom ned til os som aftalt.

Jeg spredte hendes lår ud til siden og førte min lem hen til hendes dryppende åbning. Hun var våd, varm og villig og ventede kun på at mærke mig, mærke at jeg indtog hende.

Alle mine tanker om hvad jeg havde lyst til at gøre ved hende når jeg over hækken kunne se hende ligge og slikke sol, tanker om at liste ind, slikke hende og tage hende blidt eller hårdt, disse tanker var nu indenfor rækkevidde. Det var nu de skulle realiseres.

Jeg begyndte langsomt at presse min stive stang op i hende – bag mig hørte jeg klask og små lidenskabelige skrig fra min kone – jeg lukkede lydende ude, skulle nyde mit indtog i nabokonens fisse.

Hun fik det sidste af mit lem i eet hug, og skreg højt i smerte og nydelse. Jeg kiggede ned og så mit lem indrammet af hendes røde hungrende skamlæber og så begyndte jeg at bevæge mig. Min pik begyndte som en dampmaskine at køre ud og ind, ud og ind, først langsomt, lidt efter hurtigere og hurtigere. Hendes bryster gyngede i takt med min pumpen og pludselig råbte hun – åh ja, knep mig, knep mig hårdt åhhhhhhhhhhh. Hendes fisse trak sig sammen om mig, det var som én havde lukket sin næve omkring mit jern. Jeg hev mig stønnende ud for ikke at komme i utide og nåede lige at køre min kones skrig i ekstase.

 

Erik kom hen til os og gjorde tegn, og jeg drejede Tanja rundt så jeg atter lå nederst og hun øverst. Jeg fik lirket mit lem ind og Erik stillede sig bag Tanja og skubbede hende frem over mig. Jeg kunne mærke noget trænge sig ind i indgangen ved siden af mit lem – Erik tog Tanja i det andet hul. Åhhh – jeg kunne mærke hans pik mod min og Tanja gispede, jeg ved ikke hvem af os som nød det mest. Hun var fyldt ud og jeg var også i ilden.

- Knep mig begge to – knep mig, skreg hun og kastede håret bagover og begyndte at ride mig. Passiv lå jeg og nød hendes riden på mit lem samtidig med jeg kunne mærke Erik når hans lem gled ud og ind af hendes ende.

Pludselig mærkede jeg fingre nede omkring mit lem. Mandefingre. Erik begyndte at massere Tanjas klit og ramte mit lem samtidig.

Det var mere end jeg kunne klare og jeg bankede mit lem op i Tanja som en gal. Om det var sved eller tårer som ramte mig ved jeg ikke men jeg tror jeg næsten mistede bevidstheden da mit lem eksploderede oppe i den skønne nabo som red mig som besat. Jeg hørte skrig og brøl langt langt borte og alting betød ligesom intet mere.

 

- Vil du have en øl, Eriks stemme fik mig tilbage i nuet.

Jo, det ville jeg da gerne. Tanja lå sammenkrøbet ved siden af mig og hev stadig efter vejret. Man kunne se safter flyde fra hende – Eriks og mine safter blandet med hendes egne.

Vi drak vores øl og røg et par smøger indtil Silles klynken henledte vores opmærksomhed på hende.
Erik og jeg rejste os, der var stadig en uvorn pige som skulle under vores behandling. Synet som mødte mig fik mit lem til at reagere igen. Silles brystvorter var stive og hendes baller røde efter Eriks håndtering af hende og hendes safter løb ned af inderlåret.
- Er du liderlig? Jeg havde ikke behøvet spørge men gjorde det alligvel.

- Ja, svarede Sille stille.

- Er du, hviskede jeg og lod min hånd glide ned mellem hendes ben som hun beredvilligt spredte så jeg bedre kunne komme til.

- Ja, hviskede hun tilbage.

Min hånd susede mod hendes balle, og hun fór sammen i smerte og forskrækkelse ved den uventede straf.

- Det hedder Ja, Herre, irettesatte jeg hende.

- Ja Herre, undskyld Herre, hviskede hun til mig.

Atter ramte min hånd hendes balle og igen fór hun sammen.

- Du har da vist ikke fået lov til at være liderlig har du, brød Erik ind.

- Nej, undskyld Erik stønnede Sille stødende. Erik havde sat to fingre op i hendes grotte som han bearbejdede nu. Sille begyndte at vride sig.

- Åhhh, hun stønnede sagte.

- Ja, det kan jo ikke gå sagde jeg, hun må da vist en tur over knæet.

Erik løsnede hendes reb satte sig på en skammel og lagde hende hen over sine knæ.

Langsomt men taktfast begyndte han hendes afstraffelse over hendes lidenskab. Sille vred sig i en blanding af smerte og lidenskab. Eriks hånd faldt hårdere og hårdere og hendes klynken gik over i små skrig.

Mit lem var atter stift – det var kanon frækt at se min kone ligge over naboens knæ og få smæk i den bare mås. Jeg stillede mig hen til hendes ansigt, tog et fast tag i hendes hår og kommanderede ”Slik”

Uden protester begyndte hun at slikke mit jern. I guder da. Jeg begyndte at mundkneppe hende, noget hun ellers ikke plejede at ville være med til. Men sultent og grådigt begyndte hun at suge og slikke mig.

Erik satte hende ned på alle fire og hun fortsatte med at bearbejde mit lem. Jeg tænkte et kort øjeblik på om det var Erik som havde lært hende det, for så var jeg ham i hvert fald en tak skyldig.

Eriks stillede sig hen bag Sille og førte sit nu atter stive spiger op i hendes sejlende fisse. Hans hænder tog fat i hendes hofter og med dybe stød begyndte min nabo at kneppe min dejlige kone.

Jeg lukkede øjnene og stønnende mærkede jeg hvordan hun fik mig gejlet op til det yderste igen.

Pludselig mærkede jeg en finger trænge ind i min bagerste indgang. Hold da kæft, det var som om der blev sat strøm til mit jern, spermen pumpede ud i munden på Sille som hostende forsøgte at tage det meste.

Fingeren fortsatte med at bearbejde mit bageste hul til jeg var fuldstændig tømt. Tanja lagde armen om mig og trak mig ned på gulvet hvor hun kyssede mig varmt og lidt efter skubbede hun mig ned mellem sine ben.

Jeg vidste godt hvad hun ville, havde flere gange i de sidste par år fortalt hende at jeg en dag nok skulle slikke hende til hun bad mig stoppe.

Erik vendte Sille om og med opadvendte arme tog hun imod sin nabo. Han førte sit lem ind i hendes våde spalte og begyndte at kneppe hende.

Pludselig drejede Tanja sig og kravlede over til Sille. Tanja satte sig ovenpå mit ansigt så jeg kun havde udsigt til en våd våd fisse men jeg fornemmede at hun enten kyssede Sille eller legede med hendes bryster.

Pigerne begyndte at klynke og gispe at nabomændenes behandling af dem og da jeg borede min tunge dybt op i Tanjas skød løb safterne ned over mit ansigt og hulkende af orgasme kravlede hun ned i mine arme og gispede at alt dette var ventetiden værd.

Også Sille og Erik lå på gulvet og gispede efter luft.

- Tak Erik hviskede Sille og kravlede over i mine arme. Tanja krøb over til sin mand, og udmattede kravlede vi op i sengen og sov til næste morgen.

 

Det var som om det skete var en slags forløsning for os. Samtidig måtte vi have noget på plads. Det var uholdbart at Sille og Erik havde leget bag ryggen på os, men det blev pigerne som kom med løsningen……. Når der skulle leges, var det noget pigerne aftalte, dermed var vi mænd sat ud af spillet. Vort naboskab har fået en ny dimension og vort sexliv et ekstra krydderi.

 

Sille og Jan
(Nanna Naye)