LÆSERNES EGNE NOVELLER

Tømreren©

Gigant Bh'en

Tørresnoren gik direkte henover haveindgangen, men da jeg stødte kasketten ind i en stor hvide ”blondesag”, havde jeg nær fået et hjerteslag.
Jeg trådte et skridt tilbage og stod målløs og kiggede på dette eventyrlige klædningsstykke der skulle forestille at være en brystholder - eller var det nu også det, for jeg kunne overhovedet ikke forestille mig at der var en kvinde der kunne udfylde disse imponerende store kraftige stofskåle.
Som i trance stod jeg bare og befamlede den vidunderlige kæmpeBH mens jeg forestillede mig ”Dolly” stod og baksede med at krænge hængekøjen udover den næsten helt uvirkelige ballongynge - min pik strittede som bare fanden, og i ren befippelse tog jeg simpelthen bare i de kolossale stropper, og stak næsen helt ned i de gigantiske blondeskåle - (pisse perverst ik') ”De står da vel ikke og pudser næse i mit undertøj”, lød det pludselig oppe fra huset, hvor jeg kunne skimte en stor frodig kvinde i døråbningen.
Forskrækket slap jeg ”herligheden”, og kiggede kobberrød i ansigtet hen mod den spæde røst der havde vækket mig i mine salige små drømmerier. ”Øh, undskyld, men jeg ville bare lige høre om jeg kunne låne telefonen” svarede jeg med en stemme der lød mere rusten end min bil.
”Jamen det er ikke en telefonledning De har fat i, men en tørresnor”, hviskede hun stille mens hun trippede ned mod mig. ”Trippede” - hold da helt kæft - det HELE trippede, og jeg kunne slet ikke få øjnene væk fra det ”gyngende” forklæde der stod langt over en  halv meter ud fra hendes ellers ret så ”non overfede”  kvindekrop. Havde hun ”vasketøj” gemt under blusen?
Med et genert smil om de meget store røde læber, hev hun den enorme
patholder ud af hænderne på mig.
”Sig mig engang - er De pervers eller hvad?”, sagde hun hæst mens hun prøvede at gemme den kolossale brystholder bagom ryggen, ”vi er jo ikke ligefrem vant til fremmede på disse kanter, men hvis De nu ellers kan holde fingrene fra mine nyvaskede underklæ’r, kan De godt låne telefonen inde i køkkenet”, hviskede hun stille mens hun holdt øje med min reaktion.
Jeg var godt nok flov, men jeg fornemmede egentlig at hun måske nok et eller andet sted alligevel var glad for det pludselige selskab.
”Hej, jeg hedder Lisa”, smilede hun nu mere frejdigt og stak mig hånden.
Da Lisa rakte armen frem mod mig, kom hun til at puffe til ”vasketøjet” under det store forklæde, og nu var der for alvor 3. Verdenskrig mellem benene på mig - det kunne simpelthen bare ikke være rigtigt !!!
Tankerne, fantasierne fløj rundt i hovedet på mig, og nu forestillede jeg mig hende iført den meget overdemissionerede brystholder, for det der nu gyngede under det tynde køkkenforklæde, kunne meget vel være størrelsen på det der var plads til i de afsindigt store blondeskåle.
”Øh, jeg hedder så Jørgen, og du må undskylde min lidt dumme opførsel, men jeg kunne altså bare ikke lade være”, sagde jeg meget forlegent.
”Du er i hvert fald meget ulig min forhenværende mand”, røg det ud af hende, ” for han har aldrig nogensinde bare så meget som rørt noget af mit undertøj - og da slet ikke mine ”handicappede hængekøjer” som han altid kaldte dem - han syntes bare jeg var fuldstændig deformt bygget her foran”, hviskede hun stille og kiggede bedrøvet ned af sig.
Jeg var som gele i knæene, men Lisa tog mig bare venligt i hånden, og førte mig op til det lille bondehus.
Da jeg så hende bagfra, fik ordet ”velpolstret” en helt ny betydning.
Lisa var jo ikke ligefrem det man kalder for overfed, men de kvindelige former, attributterne var SÅ iøjefaldende, at det trodser enhver beskrivelse.
”Deformt bygget” - ja, det kunne man måske nok sige, men kors i røven hvor det dog ophidsede mig - dette meget overdemissionerede forparti og den svulmende bagperron gik direkte i trusserne på mig - kæmpepatter hvor en sjælden G-skål eller en H+ BH var alt, alt for ”lille” til ”vidunderne”, og så disse kødfulde store røvbalder der hoppede op og ned under den stramme sorte nederdel, virkede på mig som et helt glas Viagra-piller.
Lisa var som en rød klud for mine øjne, men jeg havde på fornemmelsen at hun aldrig var blevet bekræftiget i hvor meget hun egentlig ”æggede” mandfolkene med sine overdådige, ypperlige former, og det fik jeg senere at vide hvorfor - hun var bare blevet ”gemt af vejen” på den lille gård på landet.
Hun havde aldrig været i byen - aldrig været ude blandt andre mennesker, og fået påskønnelse for sin velproportionerede kvindelighed, for hendes nu afdøde mand foragtede hende for de ”deforme” vedhæng - dette ”ægteskab” var til begges fortrydelse et familiemæssigt fornuftarrangement.
Hun havde nu været enke i små ni måneder, så hendes eksmand nåede heller aldrig at se Lisas nyfødte datter, men det var godt nok også lige meget, for Lisa havde helt uden hans samtykke simpelthen fået foretaget en kunstig befrugtning - for det første fordi hun gerne ville være mor, og for det andet fordi manden overhovedet ikke kunne lave børn i det hele taget, hvilket han absolut heller ikke var interesseret i.
Lisa var derfor meget alene - forsømt og uvidende om hvor meget hun egentlig kunne tiltrække mænd med sin velpolstrede kvindelighed, og hun blev da også særdeles forlegen da jeg bare brusede ud med hvor dejlig hun så ud da hun stillede sig i døråbningen, hvor lyset spillede frækt og indbydende henover de overdådige svulmende former.
Jeg var i hvert fald dybt fascineret af den åndeløse kvindelighed der bare væltede ud både foran og bagpå, men når jeg en meget sjælden gang møder en brystbombe af denne kaliber, ryger alt hvad der ellers hedder pli og korrekt opførsel ad h... til - mine øjne slugte hæmningsløst de iøjefaldende attributter, men Lisa HAVDE naturligvis set mit megasultne blik på de over demissionerende store buler.
”Du må ikke kigge sådan, Jørgen, jeg er så forbandet flov over min krop”.
Hun så meget genert over på mig, men alligevel, bevidst eller ubevidst, stillede hun sig i profil, så jeg kunne beskue de imponerende fordele og struttende bagdele der truede de stramme indpakninger med at sprænge samtlige syninger rundt omkring - denne Science Fictionagtige mørke silhuet var simpelthen noget af det absolut allerfrækkeste jeg til dato havde set.
Hendes tøj bevidnede igen om hvor lidt hun egentlig gik op i påklædningen, for der var jo i sagens natur heller ikke nogen hun skulle gøre sig til for, så denne skønne svulmende brystbombe af en enlig landbokone, var bare iklædt sit gamle slidte hverdagstøj hun ubemærket bare kunne bruge derhjemme.
Nu kom jeg også til at tænke på de gammeldags brune nylonstrømper der hang og blafrede ved siden af den enorme hvide blondeBh, så det var nok meget længe siden hun i det hele taget havde købt undertøj til sig selv.
Vi gik lidt tavse ind i hendes lille hyggelige køkken, hvor hun bad mig tage plads i hjørnearrangementet, i spisekrogen, og gæstfri som de nu er her ude på landet, stillede hun en kold øl foran mig, og skænkede så en til sig selv, men oppe ved det store trækøkkenbord!
”Hvorfor satte Lisa sig ikke ned ved spisebordet sammen med mig? Var hun bange for at jeg skulle gramse lidt på herlighederne? Berøringsangst? - Den intime nærkontakt?”. Tankerne fløj rundt i kasketten på mig.
  
”MAGNETISK TILTRÆKNING”

Det var en helt utrolig stemning der var i lokalet, og jeg fornemmede hurtigt de venlige, imødekommende og i særdeleshed de erotiske strømninger der vandrede mellem os da vi hver især nøje granskede hinanden - jeg meget direkte og Lisa nærmest i det skjulte, men vi iagttog i hvert fald begge reaktionerne over dette pludselige møde, og allerede her følte jeg at der måske nok var en chance for at ”låne” lidt mere end telefonen.
Da jeg jo absolut ikke er helt ”ny” m. h. t. fremmede damer - signalerne, udstrålingen og ”Den skjulte invitation”, var jeg efterhånden blevet lidt af en ekspert i at opfange de indbydende opfordringer, men dette helt specielle ”spil” var noget af det mest pirrende jeg nogensinde havde været ude for.
Jeg var frygtelig betaget af hendes lillepige generthed, og jeg kunne sgu ikke rigtigt finde ud af om hun virkelig ønskede at ophidse mig med den stilling hun stod i, men uanset hvad så virkede det helt vildt på mit livlige underliv, da Lisa lidt skødesløst lagde overkroppen indover det store køkkenbord med det kolossale forparti væltende ud til siderne på det tynde forklæde, og så den velpolstrede store bagdel stikkende ret bagud.
Alt hendes tøj sad nu så stramt rundt om på hendes pragtfulde dejlige krop, at alt hvad hun havde på indenunder, lavede tydelige konjekturer på stoffet udenpå - de afsindigt store BHstropper, det meget store brede bånd fra brystholderen med de mange, mange hægter og så kunne jeg til min store glæde også se knopperne under nederdelen helt oppe på lårene der fortalte mig at hun gik med hofteholder - min pik kæmpede for at komme ud.
Det var en pine at sidde og beskue dette pragtfulde svimlende syn af ypperlig kvindelighed der bare lå og flød hen af bordet, men da Lisa samtidigt vrikkede indbydende med den kødfulde store røv, var jeg bare solgt.
Lisa stod lidt drømmende og nippede til sin øl, mens hun samtidigt skiftede benstilling for at fordele ”vægten” anderledes, men lyden af nylonstrømperne der ved denne bevægelse kom til at glide mod hinanden, fyldte nok engang mine i forvejen pladdervåde små trusser med endnu flere safter.

”DET PLUDSELIGE VULKANUDBRUD”

Jeg ved faktisk ikke hvad fanden der skete, men pludselig stod jeg henne ved køkkenbordet og ”væltede” mig ind i Lisa.
Hun var dybt overrasket, for hun var aldrig tidligere blevet taget sådan her før, og hun var åbenbart også fuldstændig uvidende om hvor meget hendes små uskyldige bevægelser med de ypperlige kropsdele egentlig kunne påvirke det modsatte køn.
Handlingerne, den æggende optræden var altså IKKE bevidst, men længslen, savnet og den skjulte lyst gjorde at hun nærmest sugede mine kærtegn til sig - Vulkanen ”Etna” eksploderede i et sanseligt udbrud der helt sikkert havde ligget og ulmet i umindelige tider - måske altid! Hæmningsløst og næsten vulgært greb Lisa mine hænder og førte dem overraskende hurtigt op til de kolossale tunge kæmpeyvere der føltes endnu større og endnu tungere end jeg havde forestillet mig.
”Åh, bliv ved Jørgen, klem mine store følsomme gigantbabser - baks med mig, skat, og lad mig være kvinde for en dag - brug mig som du lyster og behandl mig som en moden ko der trænger til at blive bedækket af en brunstig ungtyr der gerne må ”sperme” helt hæmningsløst”.
Det lod jeg mig i hvert fald ikke sige to gange, og endnu engang var den nær gået i bukserne på mig, da jeg ret brutalt stak begge hænder ind under forklædet, hvor jeg begærligt greb om de Eventyrlige kæmpebryster som bare føltes ufatteligt tunge - nærmest ”overfyldte” da de begyndte at ”rulle” henover maven på hende.
Lisa var fuldstændig vild, men jeg kunne godt mærke at hun absolut ikke var helt udlært i erotikkens lyksaligheder - det var som ”Nonnen der tager på en sømandspik”, men lysten og begæret fejlede i hvert fald ikke noget.
Med en stille stønnen gled Lisa ned af mig og lagde sig på knæ ved mine
fødder, hvor hun febrilsk begyndte at åbne mine ”bulede” bukser.
Jeg ved sgu ikke rigtigt hvordan hun bar sig ad, men da jeg kiggede ned, så jeg en kolossal hvid blondeBh på samme størrelse som den jeg lige havde stået og gramset på ude i haven, men den der her væltede ud på hver side af det tynde forklæde, var simpelthen proppet til bristepunktet.
Jeg havde bare aldrig, aldrig set noget lignende - de enorme blonder var praktisk talt trukket i stykker rundt omkring pga. det svulmende tunge pattekød der faktisk truede med at sprænge den gigantiske indpakning.
Med funklende blå øjne kiggede hun op på mig, alt imens hun lagde armene ind under den overdådige kæmpebalkon og løftede den imponerende ballongynge helt op under mine buldrende tunge nosser.
Hun hev og flåede i min stangstive hårde mandepik, men da hun temmelig amatøragtigt proppede dyret ned i den enorme kavalergang og klemte de eventyrlige kæmpepatter rundt om det dryppende stive lem, måtte jeg bare lade arme og ben være lige lange.
Med et brøl der kunne høres over hele den lille landsby, eksploderede jeg alle mine varme, klistrede safter ned i den oversmurte svedige revne mellem de kolossale kloder - det væltede bare ud af pikken på mig og det sidste jeg husker var Lisas kærlige blik da hun slikkede den sjaskvåde dryppende pik ren og suttede de tilbageværende hvide klatter i sig.
Med besvær fik hun rejst sig op, og gjorde nu noget der fik det halvslatne våde lem til at ”hugge” begejstret igen.
Mens hun stod og slikkede sig om munden, lod hun de små hvide hænder kører frækt henover det skvulpende forparti, hvor hun ligefrem gav sig til at ælte de sjaskvåde kæmpekloder, så der nu lød høje plaskelyde ned fra de overfyldte Gigantskåle.
Nu så jeg først hvor hidsig hun havde været og hvor ophidset hun måtte være blevet af dette spilleri mellem de vidunderlige kæmpepatter, for i kampens hede, havde de afsindigt store strittende brystvorter simpelthen arbejdet sig ud gennem de kraftige hvide blonder, og stod nu lige ud i luften med tykke hvide safter dryppende fra de enorme sutteknopper.
Lisa var fuldstændig oppe at køre og med begæret lysende ud af de glinsende blanke blå øjne, skød hun nu meget bevidst skuldrene tilbage, hvor hun med et sanseligt smil om de meget fyldige røde læber, gav sig til at gynge med overkroppen så de svulmende Gigantyvere svingende vanvittigt frækt og indbydende fra side til side foran ansigtet på mig.
Nok, nok engang skulle hun overraske mig, for nu tog Lisa et fast greb om de ”erigerede” kæmpevorter, hvor hun som en anden nybagt mor, hvad hun jo også var, klemte kraftigt om de glinsende sukkerstænger, så det væltede ud med tykke stråler af hvide klistrede safter der ramte mig helt op på kinden.
”Sut, Jørgen, kom og smag på ”Mors” fyldte mælkejunger og sug på de store følsomme brystvorter, for jeg bliver helt enormt ophidset når jeg ligger og ammer den lille, så det virker nok endnu bedre hvis det er et brunstigt stykke mandfolk der malker de tunge kæmpeyvere”.
Jeg rystede bare over hele kroppen og mine ben skælvede under mig som aldrig før, for dette næsten Science Fictionagtige syn af disse gyngende herligheder med de dryppende dievorter hoppende op og ned lige ud for snuden på mig, var simpelthen det absolut mest ophidsende jeg til dato havde været ude for - OG så denne pragtfulde invitation til at overgramse og gennemslikke Danmarks største og tungeste kæmpebarm.
Utålmodigt tog Lisa mig bestemt  om nakken og trak mit hoved ned mellem de gyngende gigantkloder, hvor hun med den anden hånd klemte stropperne på den flænsede blondeBH sammen, så den klistrede kavalergang nu nåede helt op til under hagen på hende.
Som en anden sulten kattekilling begyndte jeg at labbe de søde safter i mig mens jeg begærligt krammede det svulmende brystflæsk så det igen væltede ud med tyk fed modermælk fra de hårdtpumpede kæmpeyvere. Lisa hylede og skreg da jeg begyndte at gumle på den voldsomt erigerede sutteknop, eller rettere suttestang, for den var nu vokset til en hel uvirkelig størrelse efter min liderlige sugen på selve vorten, og den meget grove slikken henover den ophovnede store vortegård, der nu lignede et helt lille månelandskab med små bjerge og dybe kratere.
Vores svedige arme fægtede løs mellem benene på os - min nu igen meget stive pik blev gennemmasseret i hendes bløde håndflader, mens jeg krammede hendes bløde inderlår lige over de blanke nylonstrømper der var oversvømmet af liderlige kussesafter.
I min ophidselse begyndte jeg ligefrem at tygge på den pragtfulde våde brystvorte, og da min hånd samtidigt fandt helt op til den pjaskvåde sejlende varme fisse med en finger spillende henover den meget store stive kilder, skreg hun sin orgasme ud i køkkenet - et ubehersket vræl der tydeligt fortalte HVOR længe siden det var hun var blevet befriet for de buldrende hormoner der havde ligget i dvale i al, al for lang tid.
Lisa fortalte senere at hun aldrig havde prøvet at få en orgasme før, for hendes dybt kristne forældre havde fuldstændig udeladt at fortælle hende om seksuallivet i det hele taget - utugt, der ikke hørte til i deres kristne hjem.
Selvfølgelig havde Lisa da selv eksperimenteret lidt i det små, dog uden de helt store resultater, men uheldigvis blev hun også i en meget tidlig alder ”opdaget” i de vovede, og meget forbudte handlinger, og den straf hun fik efterfølgende, satte en brat stopklods for den videre udforskning af den komplicerede kvindelige anatomi.
På hendes dåbsattest stod der godt nok at hun var kvinde, men her hørte alting så ellers også op, for ikke engang da hun blev tvunget til at gifte sig med den ligeså troende gårdmand, der meget ”belejligt” var nabo til hendes forældre, oplevede Lisa lykken som en almindelig ægtekone der efter forskriften jo skulle elskes OG BEGÆRES.
Den stupide bondemand anede overhovedet ikke hvad utugt egentlig gik ud på, og interesserede sig oven i købet slet ikke for den fysiske kontakt i det hele taget, så Lisa kom meget uheldig direkte fra asken til ilden.
Lisa gik fuldstændig i stå - hun var nu kun et stykke inventar han havde investeret i som billig arbejdskraft, men gudskelov opdage jeg at ilden i pejsen ikke var slukket permanent - gløderne ulmede, og min bramfrie bekræftigelse på at hun var kvinde, havde virkelig pustet til ilden.
Og ja, mine forhåbninger om at jeg muligvis nok kunne ”låne” lidt mere end telefonen, viste sig heldigvis at holde stik, for jeg skal da lige love for at den kære forsømte Lisa nu for alvor fik smag for De Forbudte Lege, og hendes umættelige nysgerrighed, lysten og den nu igen fuldt blussende varme kamin mellem hendes store frodige inderlår, gav mig nogle helt fantastiske skønne oplevelser - jeg meldte mig ganske enkelt syg til firmaet, og så blev jeg hos Lisa i en hel uge, men da jeg endelig måtte (hulk-hulk) tage af sted ind til Staden for at passe mit arbejde, gik jeg ganske enkelt derfra med de mest skæve John Wayne ben man kan forestille sig - jeg kunne slet, slet ikke samle benene p. gr. af Lisas hæmningsløse vilde lege med mine buldrende kønsdele.
Det var en helt forrygende uge med Barm, Balder og Bløde Læber ad Libitum.

Savlende Babsoman - chobbylover

Skulle historien nu falde i god jord, skriver jeg meget gerne en
fortsættelse og det er jo bare at kontakte Nanna, som så vil kontakte mig.

Der er jo nok med sikkerhed nogle ligeså inkarnerede frelste babsomaner som mig selv der forhåbentlig har hygget sig med denne intense brystfortælling, en mættet historie om brystholdere i King Size størrelse, og til dem vil jeg råde jer til at klikke sig ind på ”http://www.farangdingdong.com”, hvor nogle helt vidunderlige svulmende skønne kineserpiger viser Science Fictionagtige Gigantbarme pakket afsindigt indbydende ind i vanvittige kæmpeBH`er.
Skulle der nu være en kvindelig læser der blev fanget af historien og som måske kunne matche bare en lille smule af Lisa, er jeg at finde hos scor.dk under det nok så betegnende profilnavn ”bigtitlover”

Hilsen Tømreren