LÆSERNES EGNE NOVELLER

Hans ©

Godnat - en fantasi om en særlig nat

Jeg havde været gennem meget tidligere på dagen og troede at aftenen og natten skulle stå i tilfredsstillelsens tegn. Det kom den også, men ikke min tilfredsstillelse - og dog. Jeg havde været i skoven sammen med Madam. Jeg havde halsbånd og manchetter på ankler og håndled. Madam førte mig rundt i en hundesnor. Hvis jeg ikke lystrede lynhurtigt på hendes ordre trak hun hårdt i snoren.
Madam fandt nu fire klemmer frem. De var forsynet med et almindeligt gummi bånd. Klemmerne blev anbragt solidt på pungen og i brystvorterne. Mens jeg ømmede mig blev jeg beordret på knæ. Elastikkerne fra brystvorteklemmerne blev forbundet til håndledsmanchetterne og de andre til ankelmanchetterne.
Derefter skulle jeg kravle rundt på skovbunden på alle fire. Når jeg bevægede mig strammede elastikkerne og trak i klemmerne. Når jeg ømmede mig spurgte Madam om jeg synes vi skulle gå over til "Strækøvelser", så tav jeg selvfølgelig straks.

En tid efter blev klemmerne fjernet og jeg blev bundet liggende på skovbunden i et stramt X mellem fire træer. Madam gik fra mig. Mens jeg lå der kom enkelte myg og fluer, men jeg tog mig sammen og synes det var til at holde ud. Madam kom tilbage. Stillede sig skrævende over mig og trak op i sin nederdel, mens hun lod sine gyldne dråber fosse ud over min nøgne krop, for til sidst at tvinge mig til at drikke og endelig slikke Madam helt ren. Nu kom fluerne og siden myggene. Madam strammede snorene fordi jeg lå og vred mig på grund af fluer og myg. Jeg lå til sidst med lukkede øjne og prøvede at tænke den megen kildren og stikken væk. Madams gyldne dråber havde først varmet, men nu frøs jeg. Pludselig mærkede jeg at der blev hældt koldt vand på pik og nosser. Jeg åbnede øjnene mens min krop prøvede at reagere på det iskolde vand, men jeg kunne ikke flytte mig mange millimeter. Madam stod med et krus i hånden og smilede. Hun løftede nu den spand op, der stod ved siden af hende. Jeg så straks hvad hun ville og bad hende om at lade være. Dog glemte jeg at bruge stopordet "nåde". Og med et smil om Madams smukke læber fik jeg en spand iskold vand over mig. Jeg tror jeg besvimede, for det næste jeg mærkede var at jeg blev løsnet. Jeg tørrede mig med et stort håndklæde, men fik ikke varmen i første omgang.
"Nu skal du med hjem og have varmen" sagde Madam og trak af sted med mig i hundesnoren. Ved bilen blev jeg beordret til at trække netstrømper, små satintrusser og en stram lyserød satinbluse på. Jeg protesterede, men fik at vide at jeg kunne risikere at have det på når jeg dagen efter skulle handle ind for Madam. Jeg håbede dog at jeg måtte have mit eget tøj uden på - det ville dog stadig være ydmygende!
Aller yderst skulle jeg tage min morgenkåbe på og sætte mig ind i bilen. I bilen fik jeg besked på at åbne morgenkåben, indtil jeg skulle ud igen. Det var særligt ydmygende (men også meget ophidsende) at køre ind gennem byen med trusser, netstrømper og satinbluse. Jeg gyste ved tanken om at risikere vi skulle holde ved siden af en lastbil i en lysregulering.

Efter et langt og varmt bad stod jeg nu og skulle fortsætte opvarmningen. Jeg var nøgen bortset fra et halsbånd og netstrømperne. Jeg lå på knæ og strittede med røven med håndledsmanchetterne hægtet på ankelmanchetterne, medens Madam varmede min ende grundigt med sine flade hånd og diverse slagredskaber. Jeg må bestemt have set latterlig ud.
Jeg skulle overnatte, så Madam mente ikke, det gjorde ikke noget, at det tog mange timer inden striber og rødmen forsvandt. Madam blev ved med at slå, længere end hun plejede, og jeg havde i flere omgange fortrudt at overnatningen var aftalt. Aldrig havde mine røvballer fået sådan en behandling. Mine røvballer og brystvorter er meget ømfindtlige og mindre sexuelt ophidsende. Mens det med pik, nosser og røvhul er modsat.
Jeg prøvede igen og igen at indprente mig at det vigtigste er at Madam finder fornøjelse ved at gøre det, som hun har lyst til. Til sidst måtte jeg bede om "nåde". Det var stopordet. Madam stoppede. Nu fik jeg en ordentlig verbal overhaling og fik at vide, at jeg ville fortryde at jeg var så pivet.
Madam begyndte nu at bearbejde mit røvhul. Først med en enkelt finger, siden med flere og til sidst fik jeg en stor buttplug stukket op. Under alt dette var min pik blevet stor og stiv og jeg så frem til at få en udløsning om lidt. Men sådan skulle det ikke gå.
Madam tog nu en lang tynd snor og bandt om pikken lige bag pikhovedet. Hun forlod mig og gik ind og ordnede noget i soverummet
"Så er det sengetid" var meldingen fra Madam, idet hun bandt mig op, men lod mig beholde manchetterne på. Madam tog fat i snoren og trak mig ind i soverummet. Dynen var taget til side og på lagnet lå en stor buket brændenælder.
Madam bandt nu snoren fra pikken rundt om livet på mig, således at pikken blev holdt ind mod maven.
Jeg blev beordret til at lægge mig på maven på sengen. Arme og ben blev bundet fast til sengestolperne i et X og jeg fik bind for øjnene. Nu blev piskningen af røven genoptaget, men min opmærksomhed rettede sig nu ikke så meget mod slagenes virkning på mine ømme røvballer men mere mod brændenældernes virkning på pik, nosser, lår og mave, der ved hvert slag blev presset ned mod brændenælderne. Piskene på røven sved hårdere, men jeg var blevet bedre til at tåle dem fordi min opmærksomhed var et andet sted.
Madam stoppede piskningen, lagde et tæppe over mig og gik.
Jeg lærte mig at ligge helt stille for et mindske brændenældernes virkning.
Senere kom Madam igen. Løsnede mig og kommanderede mig til at lægge mig på ryggen på brændenælderne. Benene blev bundet til sengens hjørnestolper, mens armene blev holdt sammen af et par karabinhager og bundet til sengens hovedgærde midt for.
"Du kan løse dig selv op, hvis der opstår en nødsituation, men gør du det, uden det er strengt nødvendigt, vil du heller ikke få lov til at få udløsning i morgen!"
Brændenælderne sved endnu mere på mine stribede røvballer, end de havde gjort foran. Jeg fik bind for øjnene og Madam gik ud. Pikken dunkede og tanken om at jeg skulle ligge sådan uden at få en hårdt tiltrængt udløsning fik mig til at glide over i en meditativ tilstand, hvor jeg koncentrerede mig om tanken om at det var Madam, der skulle have fornøjelsen og ikke mig.
Jeg må være faldet i søvn. For pludselig mærkede jeg en brændende smerte på mig pik. Madam var begyndt at overhælde mig med varm stearin fra lav højde.
Hun fortsatte på nosser og til sidst fik pikhovedet sin part. Mens jeg vred mig i smerte gjorde brændenælderne på ny deres virkning.
Madam kravlede op satte sig med sin smukke fisse over min mund og bød mig drikke aftenens gyldne uden at spilde det mindste. Derefter måtte jeg slikke hende ren. Nu fjernede Madam bindet for mine øjne og løste snoren om pikken. Hun tog en buket brændenælder og lagde mellem mine spredte ben og op på nosser og pik. Hun smilede, tog dynen og lagde over mig, slukkede lyset, sagde godnat og gik. Det blev en nat med afbrudt søvn.
Det var fantastiske masochistoplevelse at ligge stramt bundet til sengen hele natten, samtidig med, at jeg vågnede op hver gang, jeg rørte mig ganske lidt, fordi brændenælderne smertede. Men en sådan nat får sat mange ting på plads i ens sjæl.