LÆSERNES EGNE NOVELLER

Maxman©

Gummiklinikken 1

Jeg sad og læste et ”rubberist magasin” da jeg fik øje på annoncen. Det så lidt mærkeligt ud, at have en annonce om en sperm doner i sådan en publikation, men siden at mange andre mærkelige annoncer kunne forekomme i et sådan seksuelt orienteret magasin, så tog jeg ikke notits af den. Men hvad der fik mig til at kigge, var det faktum at donerne fik betaling for hver gang de leverede en portion, hvis de blev fundet værende accepteret. Jeg gik til den E-mail adresse liste i annoncen, og udfyldte den meget lange og underlige liste med spørgsmål, og så glemte jeg alt om det.

Efter ca. en måned, fik jeg et svar tilbage, som fortalte hvor og hvornår jeg skulle møde til min aftale. Jeg var fascineret. Dagen kom endelig, og jeg tog til den adresse jeg havde modtaget. Det var ikke så underligt at det var kl. 20.00 om aften, da mange af dem som deltog, helt sikkert var på arbejde om dagen, men bygningen var slet ikke hvad jeg havde forestillet mig. Den var en to etage ”ranch” stil af en bygning, som slet ikke forstillede en medicinsk bygning, undtaget at der var en mini skulptur lige ved siden af døren, jeg gik op ad trappen og ringede på døren.

Jeg blev vist ind af en ældre ”gentleman” som spurgte om mit navn. Da han var tilfreds, og at jeg var ventet, pegede han på trappen og sagde jeg skulle vente på det første kontor, til højre. Jeg gik op af  trappen til 2 sal, og åbnede døren til et kontor der lignede et alm. læge kontor. Alt var i en perfekt orden, mens jeg kiggede på de beviser som hang på vægen, og en usædvanlig samling var de.

Grader i medicin, psykologi, og noget udenfor, (hvad det så end var)?

Lægen var i hvert fald godt uddannet, få minutter senere kom hun ind i rummet.

Hendes person fyldte rummet med det samme. Hun var meget attraktiv og formel i sit udseende. Hendes hår var sat tilbage, hvilket gav hende et specielt look, og de mørke farvede briller, fik en til at tro hun var en listig en. Hun havde en hvid laboratorie kittel over en sort sweater med høj krave på, og hvad der så ud som høje sorte læder støvler, med en moderat hæl. Hun introducerede sig selv som Dr. Louise Rankin og rakte mig hånden. Jeg tog den umiddelbart da hun havde operations handsker på, og jeg vidste at det håndtryk ville gøre mig øjeblikkelig tændt. Hun fortalte en lille smule om hvad hendes arbejde gik ud på, men jeg hørte slet ikke efter, indtil hun bad mig om at gå om bag skærmen og skifte, og derefter møde hende på den anden side af gangen.

Da jeg hørte hende lukke døren, var jeg sikker på jeg hørte en lille

latter, men jeg tog mig ikke af det. Jeg tog alt mit tøj af, og til min glæde var den undersøgelses dragt, ikke en af den almindelig slags, som ellers giver en kolde balder. Den var faktisk lidt sjov, den havde snaplåse mange steder, men jeg tog den let over mit hoved, og fandt at den nåede mig til knæene. Jeg tog de dertil stillet papirs tøfler på, og gik over på den anden side af gangen.

Da jeg kom ind i det næste rum, var jeg ligesom tilbage i det andet rum, dette rum var også specielt, alt igennem var det klinisk hvidt, belysningen syntes svagt dæmpet. Der var flere uigenkendelige ting gemt i store glas montre ved den ene væg, og et par store spejle på de to andre vægge. Så kom lægen over til mig, og vendte mig rundt, samtidig med at hun knappede en del af min dragt af, bagpå, (nu var det jeg fandt ud af hvorfor de snaplåse var der) hun satte nogle elektroder på som skulle måle min hjerterytme og mit åndedræt. Jeg syntes nok det var lidt underligt, at de blev sat bag på mig, men hvad det var jo hende der var lægen. I midten af rummet var der en meget underlig undersøgelses stol, den lignede mest af alt noget fra en sci-fi film. Den var tungt polstret og tillod den der sad i den at sidde næste ret op og ned, med hans ben svagt spredt og løftet.

Det var ret klart at stolen var til mig, så jeg satte mig i den. Jeg fandt øjeblikkelig ud af, at den var lavet af gummi. Lægen begyndte at tale, men jeg var væk i mine egne tanker, indtil jeg opdagede at hun havde bundet mine håndled til stolen. Dernæst fulgte min ankler som også blev bundet til stolen, og jeg begyndte at blive nervøs, men hun fortalte at det var nødvendigt, på grund af den obskure metode som hun brugte i sit arbejde. Hun forlod rummet, og sagde at hendes assistent ville være her om et øjeblik.

Jeg havde lidt tid til at tænke over min skæbne før de kom. De var de meste ualmindelige af alle. To meget høje kvinder kom ind i rummet, de lignede sygeplejerske ved første øjesyn, men ved nærmer inspektion, var deres beklædning utænkelig. De havde lange røde gummi handsker der dækkede deres arme, røde latex strømper, med hvide høje hæle sko til. Deres uniformer så ud til at være af gummi også, jeg skulle lige til at stille et spørgsmål, da en af dem tog en gummiballgag og puttede den fast ind i min mund, og gjorde den fast rundt om mit hoved. De stod på hver sin side af mig, og tog en del af min dragt af, op til mit skød, så mit bryst blev bart. Deres røde hænder begyndte at kører op og ned, stoppende erotisk, så de kunne lege med min vorter. Jeg kunne med det samme mærke min erektion, de tog flere dele af dragten, indtil der kun var den del over mit skød tilbage.

Til sidst tog de også den sidste del væk, så mit lem kunne kom ud i det fri, de var tilfredse. De fjernede den del der var bag på ved numsen, og jeg følte at jeg smeltet ned i gummi beklædningen. Jeg lagde mærke til at pulsen fra monitoren pludselig øgede hastigt. De to stod ved mine fødder og lynede deres uniformer ned, for at afsløre et rødt gummi liv indenunder.

Den højeste af de to, begyndte at rører ved den anden, forsigtigt nuldrer hun hendes bryst og kysser hendes nakke. Hun lader sin hånd bevæge sig ned mellem hendes ben, og skiller hendes skamlæber og leger med hendes kilder. Jeg troede ikke min pik kunne blive hårdere, men det så det ud til, ved at se dette show. De så begge på mig med nogen ængstelse, en af dem gik til en skuffe, og tog en lille sort ring.

Jeg håbede det ikke var det jeg troede det var, men det var ikke tilfældet.  Mens den ene holdt mit erigerede lem opad, trak den anden ringen ned til roden, virtuelt forhindrede det mig i en orgasme.

En af dem, begyndte stille at gnide min pik, mens den anden fjernede min gag, og puttede sit ene bryst derind i stedet. Jeg var rundtosset af nydelse. Hun kom op i stolen og puttede sin fisse lige ind i mit ansigt, trækkende mig ind til sit skød, så jeg kunne bruge min tunge.

Den anden pige var meget opstemt, over at jeg forblev så erigeret som muligt, og gik på opdagelse på min krop.

Endelig da den ene pige var tilfredsstillet hoppede hun ned af stolen og de gik begge to over til glasskabet. Da de vendte tilbage fik jeg min gag i munden igen. Den ene havde nogle gummiklemmer (som jeg frygtede), som blev sat i mine brystvorter. Den anden havde valgt en nihalet pisk som så ud til at være af gummi. Hun begyndte ramme mig på udsatte steder, ikke hårdt men med nok kraft til at det var ubehageligt. Dette fortsatte et stykke tid, mens en brugte det instrument, koncentrerede den anden sig om at lege med mit område med hendes latex berøring. Min opmærksomhed var fuldstændig henledt på de to piger, at jeg ikke opdagede at den kære doktor var kommet tilbage. Hun påkaldte min opmærksomhed, ved at sig at de skulle fjerne klemmerne.

Mine øjne løb i vand, da cirkulationen kom tilbage, men jeg kunne se at doktoren havde skiftet. Hendes hår hang frit ned over hendes skuldre og hendes briller var væk. Hun havde de samme støvler på, men nu var de fuldt synlige, og nåede hende op til skridtet. Hun havde en læderbody på som gik fra nakken til hendes liv. Hun havde også lange sorte læderhandske på, og hvorpå der var trukket et par latex operationshandsker ud over. Jeg blev klar over at hun hele tide havde haft det tøj på, men at det havde været usynligt for mig. Hun sagde noget til de to sygeplejerske, og de kom hen og stod på hver sin side af mig og fjernede ringen fra min pik. Det føltes umuligt for mig at holde mig tilbage længere, jeg var i ekstase da de begge lagde hånden på ham igen. En nussede mine nosser, masserede dem blidt, mens den anden tog om pikken med sine latex beklædte fingere, og gned den.

Først langsomt men så hurtigere og med en bestemt rytme. Doktoren havde holdt øje med mine tegn og vidste præcis hvornår hun skulle træde til, hun puttede et glasrør ind under mit pikhoved lige som jeg eksploderede i et utroligt klimaks. De malkede mig i flere minutter indtil de følte jeg var totalt udmattet. Efter at sygeplejerskerne havde forladt lokalet med min ”prøve” løsnede doktoren mine bindinger. Hun sagde at jeg var et fint eksemplar, mens hun ledte mig ind på kontoret igen, og tilføjede at jeg måske ville blive bedt om at komme tilbage. Jeg var spændt, men var ikke sikker på jeg var psykisk klar til det. Hun kom op bag mig og lagde sine arme omkring mit bryst, for stille at lade dem glide ned mellem mine ben, mens hun kyssede min nakke. Jeg begyndte at føle en kilderen i mit mellemgulv og hun og jeg vidste begge at jeg ville komme tilbage.

Mens jeg klædte mig på, fortalte hun, at næste gang ”ville behandlingen” blive mere intens for at opnå samme reaktion. Jeg var lige ved at spørge hende, hvad hun mente med det, men hun var gået, efterladt en check på det lovede beløb som tak for hjælpen.

Da jeg forlod huset, håbede jeg at det ikke ville vare for længe før jeg fik et brev mere. Jeg fortsatte med at tage min vitaminpiller i håb om at jeg ville være klar til det.