LÆSERNES EGNE NOVELLER

Flexen©

Gymnasiepigens slavindetræning

Det jeg skal til at fortælle nu er en beretning baseret på en virkelig historie, som skete for godt 1 år siden. Det var hen imod slutningen af ugen, Mie og jeg gik og glædede os til weekenden. Mie var en pige i min klasse på gymnasiet, vi havde nu kommet sammen i snart et år. Ingen af os havde forældre som boede i byen, jeg boede i en lejlighed med en kammerat og Mie boede sammen med sin veninde også i en lejlighed. Mie og jeg havde snakket en del om at flytte sammen, men vi havde droppet tanken af hensyn til hvor vores bofælle. Vores sexliv var lige begyndt, og dog virkede det som om det var slut, da vi aldrig rigtig fik plads og privatliv nok til det, men denne weekend skulle det blive anderledes.

Vi havde aftalt at vi skulle mødes ved mig ved 18 tiden, da min bofælle var hjemme og besøge de gamle denne weekend. Vi havde fået fri klokken 13:30 og der var derfor masser af tid til at forbedre min plan. I vores sexliv havde jeg altid været den dominerende, og de sidste par gange har jeg gradvist taget mere af overtaget. Det har været mig der har sat tempoet, jeg har valgt hvilke stillinger, osv. Og jeg mente at hun nu var klar til at begynde sin slave træning.

Jeg skyndte mig ned i byen for at købe ind til aftenen. Jeg havde en del af tingene der hjemme i forvejen da jeg havde gået rundt og planlagt denne aften i nogle uger, men jeg manglede stadig en dildo. Jeg kørte ned i sex forretningen for at finde den rette. Da jeg var dernede kom jeg i tanke om at jeg ikke havde noget glidecreme. Da jeg stod ved kassen for at skulle betale, så jeg sådan en hvid ball-gag.

Jeg var nu klar til aftenens begivenhed, så jeg begyndte at lave mad, selvom min kogekunst ikke er den bedste. Det blev nu alligevel meget godt hvis jeg selv skulle sige det :). Klokken var nu seks og det ringede på døren. Jeg åbnede og der stod hun i ført, højhælede sko, en rød kjole som gik til lige over knæene, ligesom jeg havde drømt hun skulle se ud. Vi satte os til bords og vi begyndte at spise. Vi snakkede om alt, skolen, job, fremtids planer og henad slutningen på måltidet førte jeg samtalen hen imod sex. Jeg fik hende i det rigtige humør og jeg så muligheden, det var nu. Jeg sagde til hende at jeg havde en overraskelse, og det krævede at jeg skulle give hende bind for øjnene. Jeg drejede hende rundt et par gange, hvor efter jeg førte hende over til soveværelset. Jeg stillede hende midt på gulvet, nu måtte det bære eller briste tænkte jeg. Jeg tog bindet for øjnene af hende, og hun stod og kiggede lige ind i "Historien om O". Hun gav et lille gisp fra sig og så på mig, mens jeg sagde at hun fra i aften af var min slave tøs og hun skulle tiltale mig "Herre". Hun forstå hurtigt sin rolle og sagde "Javel Herre". Jeg gav hende ordre på at hun skulle tage alt tøjet af og tage sin manchetter på mens jeg tog et hurtigt bad. Da jeg var færdig med mit bad og havde taget tøj på igen kaldte jeg hende ud til mig. Jeg gav hende ordre på at sætte sig på Wc’et og sprede sine ben så jeg kunne barbere hendes fisse. Jeg førte hende ind i stuen og beordrede hende ned på knæ. Jeg fastspændte hendes håndled ved hendes ankler og satte mig bag hende så jeg fik den bedste udsigt til hendes sexede bagdel. Jeg hentede en øl og satte mig i en stol bag hende og betragtede hendes røv, mens hun tiggede og bad mig om at lade hende gå. Til sidste blev det for meget og jeg hentede den ball-gag jeg havde købt tidligere og gav hende den på.

Efter jeg havde betragtet hende i 7 minutters tid bevægede jeg mig over til hende og tog hendes ball-gag af, og satte mig igen. Yderlige 2 minutter gik, jeg bevægede mig igen over til hende, men denne gang meget langsomt og lydløst. Pludselig slog jeg med flad hånd på hendes venstre balde, så den højre, den venstre også den højre, 6 hurtige klask på hver balde. Hun skreg efter hvert slag, men det tændte mig bare yderligere. Jeg spurgte om hun kunne lide det? Hun svarede nej. Jeg stak en finger op i fissen på hende, hun var driv våd. Så jeg spurgte hende hvorfor hun så var våd, og hun svarede at hun ikke vidste det. Jeg gav hende 2 hurtige klask på hver balde, og hun hylede igen. Jeg stak igen en finger i fissen på hende og begyndte langsomt at finger-kneppe hende. Første en finger, så to og til sidst tre fingre. Jeg gik om foran hende og stak min pik i munden på hende mens jeg beordrede hende til at sutte. Lige inden jeg kom tog jeg min pik ud, og sprøjtede hende på ryggen.

Jeg gik om bag hende igen om spurgte hende om hun ville have pik? Hun svarede ja, KLASK! Hun gav et hyl fra sig og rettede hurtigt sig selv "Ja Herre, din slave vil gerne have din pik" hun fik endnu et hurtigt rap, mens jeg i rette satte hende og forklarede at dette ikke hed "din pik" men "dit gudelem". 

Jeg tog hende langsomt bagfra, det gik hurtigere og hurtigere mens stødende blev dybere og dybere. Hun stønnede højere og højere. Pludselig var det som om hun forsvandt og hun kom i en ordentlig orgasme, jeg trak mig ud af hende lige inden jeg kom.

Da hun var kommet til sig selv igen spurgte jeg hende om hun havde fået tilladelse til at komme? Jeg spurgte hende hvad hun synes at straffen skulle være. Hun svarede 5 slag bagi. Jeg tænkte mig lidt om, da jeg kom i tanke om noget meget bedre. Jeg hentede hurtigt glidecremen jeg havde købt og spurgte hende om hun ikke stadig var jomfru i det bagerste hul. Hun bad hurtigt mig om, om jeg ikke nok ville lade være, jeg ignorerede hende mens jeg smurte noget creme på en finger. Jeg pressede langsomt den første finger ind. Jeg kunne mærke hvordan hun spændte, og så til sidst slappede af. Jeg prøvede om jeg kunne få endnu en finger ind. Hun stønnede og gispede højlydt nu. Jeg kunne mærke at hun var klar nu. Jeg pressede langsomt mit jern ind i hendes bagerste indgang. Hun stønnede og gispede højt, og jeg kunne mærke at hun ikke slappede af, og jeg havde problemer med at få den ind, men lige pludselig gled den bare ind. Jeg begyndte nu at kneppe hende langsomt. Hurtigere og hurtigere, dybere og dybere, hun stønnede højere og højere. Inden jeg kom trak jeg mig ud af hendes numse, og tog hende i fissen. Der gik ikke lang tid inden vi begge kom sammen i en kæmpe orgasme. Hun skreg som aldrig før.

Da vi var kommet til os selv løsnede jeg hende og bar hende med ind i soveværelset hvor vi lå og hyggede os inden vi faldt i søvn.

Dette er min første fortælling og jeg håber at i kunne lide, hver venlig at smide en kommentar til flexen@ofir.dk med ris/ros, og jeg beder jer om at være meget kritiske :)