LÆSERNES EGNE NOVELLER


Haze©

Heksenes nat

Det var en typisk lys midsommernat og alligevel var himlen sort og fuld af regntunge truende skyer, som langsomt drev forbi og af og til gav månen lov til at skabe lidt lys over scenen, hvor han stod lænket som en stum, blændet sort silhuet.

Den varme sommerregn kunne begynde at vælte ned i kaskader når som helst.

Luften var endnu fuld af emmen fra de foregående skybrud som havde skyllet terrassen og hendes legeplads ren.

I grunden sansede han slet ikke natten og uvejret der trak op omkring ham. Han var bogstavelig talt gået i sort.

 

Denne nat skulle hans dejlige Heks dog ikke til Bloksbjerg. Det var ham som skulle på en natlig rejse og rundtur i det sorte univers. Hun ville være hans rejsefører og han skulle nå vidt omkring, før hun efter et fælles crescendo, bragte ham tilbage til nuet og ned på jorden igen. På toppen af alle sine mange andre facetter og kvaliteter, havde hun en udviklet sans for iscenesættelse og dramatik.

 

Det var nu deres spil, deres leg. Hver sin lyst, hver sin vej til de erotiske højder. Han legede bare lydigt med som et stykke villigt levende legetøj og ville eller kunne ikke stå imod når hun blev legesyg. Afhængighed kan skabes på mange måder.

 

Når det skete, blev hun i korte øjeblikke fjern i blikket, som om hun havde tankerne et andet sted og slet ikke var i denne verden. Så vidste han at nye sorte lege var ved at trække op og hun planlagde nye lege for dem begge og så så bare på ham med et skælmsk smil, gik mod badeværelset og forlod rummet med en slet skjult trussel, "du kan bare vente dig. Jeg kommer snart. Gå ind på dit værelse og tag tøjet af. Du går i bad efter mig. Husk at barbere dig grundigt og tag pikringene på. Husk olien".

I sådanne tilfælde var det direkte farligt at forstyrre hendes tanker og bedst bare at fortrække.

 

Det kunne godt tage sin tid og han var nu bare overladt til sine egne erotiske fantasier, som kørte rundt som en gal i hovedet på ham.

Hvad havde hun nu fundet på? Hvad skulle der ske? Hvor og hvordan ville det ende? Fik han lov til at elske med hende? Eller ville hun bare fornøjes? Hvad fik han lov til og besked på at iføre sig? Skulle han bare være helt nøgen? Eller ville hun have ham indsvøbt og totalt tildækket i det sorteste sorte gummi?

 

Han hørte hun kom ud fra badet og gå direkte ind i soveværelset og vidste at nu var forvandlingen sket. Fra nu af var hun bare en vellysten Heks som ikke skulle ride alene i natten på en stiv ufølsom fejekost, men bruge hans villige krop og liderlighed til sin egen rejselyst og fornøjelse. Magtmisbrug eller "Missbrug", det var lige meget. Hun vidste at han ikke kunne modstå hendes tilnærmelser og at hun havde den erotiske magt over ham.

 

Det skulle udnyttes til sidste dråbe, så at sige, hvis han da i det hele taget fik lov til at komme som en ende på legen. Hendes erfaring viste, at han var langt mere tjenstvillig

når han gik rundt i en salig rus af forventning om at få lov til at tømme sine depoter af liderlig brunst. Måske, måske ikke, i nat? Det kunne vente et par dage eller syv!

 

Da han kom ud i badeværelset, blev han både glædelig overrasket og chokeret. De lækreste sorte gummiting hang blanke og glinsende på knager og bøjler og så både fristende og truende ud. Der var brugt rigelige mængder af silikoneolie på ydersiden og han rystede lidt på hænderne da han åbnede heldragten for at se om hun havde valgt talkum eller olie på dragtens inderside. Valget var aldrig hans, også det bestemte hun.

 

Forskellen lå i hvordan hun havde planlagt aftenens og nattens forløb.

Talkum betød et intimt og erotisk spil hvor hun bare ville elskes, forkæles og fornøjes på sin måde og alligevel med et vist hensyn til også hans fantasier og lyster.

Med masser af talkum gled gummiet bare så let på plads overalt om hans krop og smøg sig varmt og pirrende ind til ham som et ekstra hudlag der gjorde ham usårlig og alligevel hyperfølsom.

 

Når dragten og de andre ting, hun havde valgt at lege med var olieret indvendigt, var det en hel anden sag, en hel anden leg. Så var gummiet et erotisk fængsel uden flugtmulighed. Så var det ikke ham det drejede sig om, men hendes lyster som skulle plejes og dyrkes til han på det nærmeste smeltede eller sejlede bort under deres leg.

 

Efter et grundigt toiletbesøg var han sikker på at også den del af hans krop var ren og forberedt. Med et lækkerlystent gys lod han det varme vand strømme ned over kroppen og begyndte at barbere sit køn.

I mindst en tommes bredde omkring skridtet, pikken og nosserne var det ham forbudt at have nogen form for behåring. Det var en vidunderlig fornemmelse, specielt når pikringene sad på deres plads. De tre pikringe var et kapitel for sig selv og en af hendes djævelske opfindelser.

En 40 mm. O-ring sad rundt om nosserne sikrede at de altid hang frit og var let tilgængelige for et lille kærligt klem eller klap, alt efter hendes behag.

En 50 mm. O-ring som sad rundt om pikroden hjalp med til at holde på begejstringen i live, i de lange seancer hvor hun afprøvede hans virilitet og manddomskraft.

Værst, eller måske endda bedst, var dog den lille 25 mm. O-ring som sad bag pikhovedet og som gjorde selve glans så ubeskrivelig følsom og fik hans eksplosioner til at føles som varede de en evighed, hvor han svævede mellem salighed og sød smerte.

Når først ringene var sat på plads og hans køn smurt ind i olie, var han fortabt og fra da af var alle hans tanker fokuseret på erotik, elskov, gummi og dominans.

 

Det var tydeligt at der var lagt op til et længere hekseridt og hans krop skulle være hendes kosteskaft.

 

Med vandet drivende nedad sig, lempede han sig ind i gummitrusserne, førte pikken og nosserne ind i det sorte hylster, trak trusserne på plads og mærkede straks hvordan gummiets elasticitet fik det til at suge sig tæt ind til kroppen.

Pikken stod spændt og dirrende ud fra kroppen som en sort levende dildo og en globe at sort glinsende gummi. Det var en ren nydelse.

 

På samme måde listede han sig ind i den sorte gummi-bodystocking med de korte ben og ærmer. Lynlåsen var placeret i ryggen og han måtte bruge en kort snor til at trække den på plads så den sluttede tæt til kroppen, helt op til den høje krave.

Med vandet stadig silende ned over sig, åbnede han lynlåsen forneden og lempede sit

spændte lem og nosserne ud så de var frit tilgængelige. Mere ren nydelse og det var nu ikke længere muligt at skjule begejstringen. Han struttede af sort lider og lyst.

 

At tage heldragten på var et kunststykke i sig selv men olien og det silende varme vand tillod dragten at glide let op over fødderne, benene, body-stockingen, armene og resten af overkroppen.

Også dragten havde lynlåsen placeret i ryggen og igen måtte han bruge det lille trick med snoren for at få dragten sat rigtigt på plads.

Da han havde ført pikken og nosserne ud af dragtens indelukke, stod han sort, blank og glinsende fra top til tå. Et studie i tre lag sort gummi. Hele kroppen var som lukket inde i et stramt, varmt, hudnært korset. Ikke en fold at se. Et veritabelt sort erotisk gummifængsel uden flugtmulighed. Næsten klar til brug, eller var det Missbrug. ?

 

Kun den tætsiddende hætte, halsbåndet, fod og håndledsmanchetterne manglede for at gøre Haze helt færdig, men det fik han ikke lov til. Han skulle først inspiceres, så skulle hun nok klare resten på sin egen måde.

 

Medens denne "Dressing for Pleasure" fandt sted på badeværelset, tog Misty sig af sin egen forberedelse til nattens sorte udskejelser.

  

Hun var lige så fascineret af det bløde glinsende gummis erotiske og ophidsende virkning som Haze, og alligevel forundret over hvor stærkt det påvirkede hendes tankegang og lysten til at dominere hendes elsker under deres elskovslege. Det dominerende islæt havde hun dyrket i lange tider, men efter hun havde opdaget gummiets indvirkning på hendes dominerende side, var det blevet rendyrket og mere raffineret og efterhånden havde hun fået anskaffet sig en ret stor garderobe af kjoler, dragter og forskelligt tilbehør.

Lige så snart hun fik den rette impuls, gik hendes tanker i sort. Det kunne være et ord, et fotografi i et blad, en kvinde eller en mand på hendes vej som var inspirerende påklædt eller også når hun bare var godt gammeldags liderlig.

Hvis Haze tillod sig at bringe emnet "elskov eller erotik" på banen, blev hun fjern i blikket og så kørte det hele bare af sig selv.

Han skulle være varsom, for ramte han det rigtige tidspunkt, var det hans egen skyld hvis hun tog sagen op og lod tankerne flyve. Så vidste de ikke hvor det endte, men det gik altid ud over ham og det var nogen gange helt bevidst.

 

Hun sad og så sig selv i spejlet og tænkte. "Hvad er det du har gang i din liderlige madamme, var det hele ikke meget nemmere hvis du gik ud og løsnede ham, hev kludene af og lod ham bolle dig godt og grundigt og så gik i seng og sov?"

Men alligevel, nu var de jo begyndt, hun var så liderlig og han så så lækker ud når han stod klar derude i den sorte dragt og struttede af sundhed og virilitet. Vi må videre.

Hun så sig om i værelset. Hvad skulle hun vælge at tage på af gummi? Dragt eller lang kjole? Lange støvler eller korte støvler? Med eller uden handsker? Maske eller ej? Det var tid til dramatik.

Trusser med dildo eller uden? Talkum eller olie indvendig? Det var sandelig ikke nemt med det udvalg men hun måtte jo også være praktisk og tænke på hvordan hun ville ende aftenen.

Der var jo en grund til at Haze havde givet hende en lækker ny pisk af det pureste gummi her til morgen.

Hun bestemte sig for talkum, trusserne med dildoen, kjolen, de lange støvler og handsker. Ingen maske men en kraftig makeup for at skabe mere dramatik og fordi hun gerne ville se godt ud når hun tog ham under behandling. Det dunkede i hendes skød og hun mærkede hvordan hendes fisse drev af safter og lyst da hun rakte ud efter trusserne, smurte gummipikken ind i glideolie, trak dem på og førte pikken ind i den varme våde hule og satte trusserne på plads så stramt som muligt omkring underlivet, de runde hofter og den lækre røv. Hun kunne jo altid tage dem af igen hvis hun senere skulle få lyst til en mere kødelig kontakt med Haze.

 

Støvlerne smuttede næsten på af sig selv. Hun spankulerede lidt rundt, så sig i spejlet og nød dildoens bevægelse i skødet og mod hendes skamlæber og klitoris. Det tegnede godt og hun nærmest rev kjolen ned fra bøjlen og smuttede let ind i det talkumfyldte åleskindsstramme sorte gummi som omsluttede hendes krop til godt ned under knæene. Det var næsten ikke til at holde ud. Hun var så liderlig og varm. Nu måtte hun se at blive færdig og komme ud i natten.

Hendes makeup blev dramatisk og truende med læberne trukket op i farligrød. Håret redte hun stramt tilbage og bandt det i en fejende hestehale ned ad ryggen. Da hun var færdig, så hun sig en sidste gang i spejlet og nød synet. "Pas på lille Haze, nu kommer jeg og tager dig og du har selv bedt om det.” Hun trak de lange handsker på og polerede de sidste talkumrester væk fra kjolen, så sig en sidste gang i spejlet, tog pisken og skred majestætisk ud af soveværelset og ind i stuen.  

        

Han bankede på døren og fik besked på at komme ud og gå direkte ud på terrassen og stille sig på måtten under pergolaen.

Misty stod i havedøren og han gøs af forventning da han så hende igen, men turde ikke møde hendes øjne. Også hun var et studie i glinsende sort gummi fra halsen ned til de lange højhælede støvler.

Den stramtsiddende kjole svøbte sig tæt til kroppens kurver og fremhævede hendes yppige former i en sådan grad at han ikke kunne tage øjnene fra hende. Hvor var hun dog smuk, hvor var han heldig at elske og begære en så smukt indpakket kvinde. Hvor var han heldig at hun også elskede og begærede ham. Hvor var de begge heldige at have fundet hinanden og ramt en fælles erotisk interesse og udviklet deres eget sorte univers.

 

Da han kom ud i det fri, så han at der stod 4 tændte kerter og oplyste terrassen. Ellers var der kun det periodiske svage lys fra månen og han så ikke hun gik bag ham.

 

"Kom med dine hænder Haze", befalede hun og han strakte dem villigt mod hende og modtog tavst manchetterne.

"Løft fødderne så jeg kan sikre mig at du ikke stikker af", og i løbet af et øjeblik var den mulighed væk da ankelmanchetterne sad på deres plads.

Selv om han havde kunnet stikke af fra hende, var han allerede så tryllebundet af hende at hans ben ikke ville have adlydt ham hvis han havde ønsket det. Hvorfor skulle han løbe væk? Hvor skulle han løbe hen? Hans elskede var her.

 

"Løft armene din sorte vellystning", sagde hun og smilede liderligt til ham og hægtede straks manchetterne fast i rebene som hang fra pergolaen over ham. "Kom så med de små fusser din lille gris" og med et klik var hans ben spredt og låst fast. Der var ingen vej tilbage nu. Han var selv gået villig i fælden og måtte nu betale prisen for sine fantasier og drifter.

Da han ikke mere kunne undgå hendes øjne, så han på hende med et par tilbedende øjne og sagde spagt, "Please Mistress Misty, be gentle, I am Your humble slave and just a man who loves You immensely, Please Mistress".

"Hvad er nu det for noget pjat med dig Haze? Står du ikke her af egen fri vilje og beder mig om at være mild mod dig, selv om du så frækt byder dig til og ved jeg har ret til at gøre med dig hvad der passer mig?"

"Jeg er liderlig og at du står der og ser så tæskelækker ud bliver jeg ikke mindre liderlig af, tværtimod."

"Bøj hovedet så jeg kan pakke dig helt ind og blive fri for at se dine tryglende øjne, nu gælder det mig og mine lyster. Ikke dine, du må vente og får måske din belønning, hvis du fortjener det. Har du forstået det nu Haze?” "Ja tak Misty, undskyld".

 

Uden et ord tog hun den sorte gummihætte, trak den forsigtigt ned over hans hoved, glattede den ud og på plads udover kraven på dragten og lukkede for hans syn. Kun munden var synlig.

Halsbåndet lukkede sig om ham og han hørte det lille klik da låsen som lukkede halsbåndet og dragten sammen gik i hak og smækkede i. Hans fængsel var lukket og låst. Der var ingen vej ud.

 

"Hold da kæft hvor ser han lækker ud. Jeg kan næsten ikke holde mig fra ham. Ham skal jeg nok få glæde af", tænkte hun og trak sig lidt tilbage for at beundre og nyde synet at sin sorte stumme gummislave som bare stod struttende af liderlighed og mandlig virilitet og bød sig til.

 

Med et fast tag om pikken og nosserne, klemte hun sig ind til ham og voldtog hans mund med et dybt tungekys som på det nærmeste tog vejret fra ham og satte adrenalinpumpen på højtryk og udløste et dybt støn af indestængt lider og hunger efter mere. "Jeg elsker dig Misty", hviskede han og søgte igen mod hendes varme mund. "Ti slave", sagde hun. For at blive fri for mere snak og gøre hans hjælpeløshed total, stak hun kneblen i hans mund og spændte remmen fast i nakken. 

           

Nu stod han så der i nattens mørke, foran sin herskerinde og ventede på hendes kærtegn eller hvad hun nu havde i tankerne eller lyst til, et studie i sort glat blank gummi. Stiv og strunk. Forsvarligt bundet til pergolaen tilbød han sin krop og sit køn som stod stift og dunkende ud fra den sorte tavse skikkelse.

Spillet kunne begynde, hvor og hvordan ville det ende?

Han var så liderlig som aldrig før. Havde hun pisken med og ville hun bruge den?

 

Hans fem sanser var i vildrede, var de der eller var de der ikke.

Synssansen havde hun taget fra ham med hætten. Høresansen var hæmmet af hættens dækning af ørerne. Følesansen var stærkt begrænset af gummiets pres overalt på kroppen. Smagssansen kunne intet registrere på grund af kneblen. Lugtesansen var bedøvet af duften af gummiet.

 

Han vidste at hvis man mister een sans, forstærkes resten. I den situation han var i nu fokuserede hele hans krop og bevidsthed på den sjette sans, sex og alt samledes i tankerne og hans underliv, som bare dunkede og dunkede og dunkede og dunkede og dunkede medens blodet for rundt i kroppen og adrenalinen kørte på højtryk.

Det var næsten ulideligt, men kun næsten.

 

Netop da begyndte det at regne. Først enkelte dråber. Så flere og flere. Til sidst en kaskade af lun sommerregn som piskede ned over dem begge.

Medens hun gik rundt om ham og nød synet af den glinsende sorte krop som stod stum og hjælpeløs i regnen, lod hun også pisken regne ned over ham og drillede ham for hans ynkelighed og så hvordan hans lem søgte både væk fra pisken og søgte mod hendes kærtegn.

En lovende begyndelse. Han var så smuk i sort. Hun var liderlig og varm. Hendes hår, kjole og ansigt drev af lun regn.

 

Så begyndte det at lyne og tordne og mere lun regn faldt på dem begge.

I et sekund så hun ham i et lynglimtet og blev blændet af lyset.

Misty blev forskrækket over braget og krøb i ly bag Haze's ryg, lagde den ene arm omkring livet på ham og med den anden hånd tog hun et så fast greb i nosserne og pikken at et lystent støn slap ud på trods af kneblen.

 

"Det var et ordentlig knald vi fik der Haze!" Hviskede hun drillende i øret på ham. "Pas på den liderlige pik ikke går på dig. Det vil du komme til at fortryde. Jeg er kun lige begyndt at lege med dig. Det her er spændende og meget frækt for mig. Hun gned sig op ad ham og gik om på den anden side, løsnede kneblen og lagde en finger på hans læber.

"Du vover ikke at sige en lyd gummislave, var din mund, ikke et ord".

Hun lagde pikken mellem deres to våde kroppe og maste og vred sig op ad ham og kyssede ham først blidt og da han åbnede sig trængte hendes tunge dybt ind hans mund og hun kyssede ham til han var ved at miste vejret.

 

"Jeg er så liderlig og våd at jeg næsten fortryder jeg har bundet dig. Jeg må have den pik i mig i en fart ellers bliver jeg vanvittig".

"Så løsn mig", svarede Haze trodsigt og skød sig fremad for at vise hvad han havde at tilbyde.

"Hvor er du fræk, sagde jeg ikke at du skulle holde kæft dit fjols", snerrede hun.

I løbet af et sekund havde han igen kneblen i munden og hun spændte den fastere end før.

"Nu kan du få lov til at stå her og tænke på din dumhed, så går jeg ind og får en lille forfriskning og så må jeg jo finde på en passende måde at "belønne" dig på. Men du kan passende tænke lidt på den dejlige pisk du gav mig. Den kan godt tåle vand"

Hun trak sig bort fra ham og lod pisken danse ned over hans våde forside.

Pludselig var hun væk og efterlod ham alene med den søde smerte og savnet efter mere. Men hun var væk. Kun regnen og tankerne blev hos ham.

 

Haze's tanker var i vildrede, hun havde jo lokket ham til at svare og nu måtte han betale. Alene savnet efter hende var slemt nok. Nu sad hun inde i stuen og savnede ham. Måske røg hun sig lidt skæv og så blev hun bare endnu frækkere og kunne finde på de vildeste ting og sager.

Han forsøgte at skubbe til kneblen og kalde forsigtigt på hende, men ikke en lyd kom ud.

Hun skænkede ham nok ikke en tanke og her stod han bare og savnede hende så frygteligt og hans indespærrede pik dunkede bare så vildt af brunst og hele livet var bare så elendigt. Det var værre end Palle alene i verden. Her var det bare Haze, liderlig og alene i sit glinsende sorte gummifængsel, midt i regnen.

 

Misty sad bare i stuen og skumlede af raseri. Hvad nu? Hvordan?

Hun kunne vælge at stoppe legen her og nu. Løsne ham og beordre ham til at klæde sig af, gå i seng og passe sig selv de næste 1000 dage, eller mere.

Det ville bare ikke løse problemet med hendes lyst til erotik og lysten til at dominere ham og trumfe sin vilje igennem. Og så var der lige det med at hun var så satans varm og liderlig og det kunne kun han klare, lige her og nu. Nu gik det lige så godt.

Måske havde hun selv lokket ham til at svare, selv om hun havde advaret ham og så kunne hun jo ikke være for hård i straffen, men alligevel, noget måtte det koste.

 

For at klare tankerne miksede hun en joint, satte sig godt til rette og nød duften at de fjollede urter.

Det var helt sikkert at gummitrusserne kunne hun ikke længere holde ud at have på. De sad hele tiden og gjorde hende opmærksom på sit saftige underliv. De måtte af nu.

På toilettet så hun sig i spejlet og blev hurtigt enig med sig selv om, at ideen med at stoppe nu, hverken kunne eller ville hun kunne gennemføre.

Efterhånden som røgen gjorde sin euforiserende virkning, kom hun fnisende frem til at han måtte vente med sine fornøjelser til senere, eller en anden dag.

I aften var det Sankt Hans aften. Heksenes aften. Hendes aften, Misty's aften.

 

Trusserne og dildoen gled ud af hendes fugtige skød og efterlod et varmt sugende tomrum som krævede at blive fyldt op med noget mere virilt.

Hun valgte at bruge ham bundet til sengen og så bare tage hvad hun ville og lade ham slide under hendes ridt på hans kosteskaft. Alt var klart, båndene lagt på deres plads og rede til at tage imod og holde ham fast under hendes leg.

Hun gav sig god tid. Haze løb ingen steder og hendes skød var så drivende fugtigt og varmt at hun lige måtte have styr på sig selv inden næste "skridt" og røgen duftede så herligt og fik tingene til at se meget mere spændende ud nu.

Efter moden overvejelse valgte hun den rette musik, skruede op, tog et par dansetrin, gik på toilettet og skred majestætisk ud til Haze som stod i og regnen og ventede på hvad der nu skulle ske.

Han hørte ikke hun kom, men fornemmede at han ikke længere var alene i mørket.

Pludselig var hun over ham som en kat og tog et fast tag i gummipikken som stadig stod strunk og ret lige ud i luften og dirrede af lider, længsel og savn.

Det var ikke til at holde ud at være isolationsfængslet på denne måde. Spærret inde med sine egne tanker og fantasier og bare vente og håbe på at hun ikke stadig var vred over hans fortalelse.

Først løsnede hun håndmanchetterne, så fødderne og lod ham finde balancen, men tog ikke kneblen ud.

"Kom med mig herind, så skal jeg vise dig noget jeg godt kan lide", sagde Misty.

Hun tog fat i halsbåndet med denne ene hånd og pikken i den anden og han fulgte villigt med.

Haze kendte vejen. Han havde gået den før. Blot vidste han ikke hvad der ventede ham i soveværelset. Skulle han ligge øverst eller nederst eller bare midt imellem og nyde saften fra hendes skød når han slikkede hende! Var hun stadig vred? Eller havde jointen formildet hende og hvor vild var hun nu?

Tankerne for gennem hans tildækkede hoved uden mulighed for at se hvad der lå forude.

 

"Læg dig ned på ryggen, spred benene og armene så jeg kan binde dig fast og blive fri for din roden rundt på min lækre krop" sagde Misty blidt, men bestemt.

Det varede kun sekunder så lå han der, bundet fast til sengens hovedstolper og bengærde uden at kunne bevæge andet end det lem som dunkede så ivrigt i sit sorte gummifængsel og fik hans pik til at ligne et sort massageapparat fuld af liv og indestængte lyster.

 

"Lig stille og lad være med at tro at det er dig det hele drejer sig om. Du er kun et redskab for mine sorte dæmoniske lyster og du skal komme til at svede som aldrig før din lille sorte gummigris. Du er så liderlig at du ikke kan kontrollere dig selv så det skal jeg nok tage mig af og hvis du alligevel skulle være så dum at lade din pik løbe af med sig selv, så bliver det en dyr fornøjelse som du kommer til at fortryde længe og alle dine drømme om at gå og hygge dig i gummi fra top til tå, kan du godt glemme igen. Nu skal du rides til jeg er træt af dig og så kan du slikke resterne af min liderlighed væk så jeg kan få ro i kroppen" sagde Misty i hans øre.

 

Bare der var en som kunne optage dette på video, Der vil være tusindvis af andre gummifetichister som ville elske at se en seance som denne, tænkte hun. Tænk hvis vi optog det hele, lige fra vi gik i bad, tog ringene, kjolen og dragterne på, hele opspillet til vi stod ude i regnen. Det hele skulle med.

Det ville mindst give en Oscar eller Latexprisen for årets frækkeste hjemmevideo.

Den tanke skulle lige gennemtænkes. Der måtte være en i deres bekendtskabskreds som hun kunne tiltro en så delikat opgave. En anden dag. Nu var det nu og her.

Smidig som en sort kat om natten, sneg hun sig ind over ham og lod ham mærke vægten af hendes sorte krop som langsomt vred sig op mod hans hoved.

"Du vover ikke at sige eet eneste ord. Forbered dig på det værste. Nu vil jeg have dig for mig selv og ikke forstyrres af andet end dine støn og din krop".

 

Hun tog ham om hovedet og hætten og åbnede hans mund med et dybt, langt kys som satte dem begge i ekstase og hun kunne mærke hvordan de begge trådte ind i det sorte univers, hvor kun de eksisterede for hinanden som to kroppe fuld af elskov og erotik.

 

Han kunne ikke lade være og hviskede "Jeg elsker dig, lad mig få lov til at elske dig, min krop brænder for at få lov til at glæde dig, jeg er din lydige slave og begærer dig frem for alle. Kun du kan opfylde mine vilde drømme og bringe fantasierne til virkelighed".

Misty overhørte ham og gled ned mod hans pik som stiv af brunst bare stod der og ventede på hende. Hendes skød var så varmt og fugtigt at hun måtte have ham nu. Hun åbnede sit skød, ålede sig ned over ham og mærkede hvordan den sorte pik fyldte hende med mere varme og krop.

Som hun sad der og red ham, så hun ned over hans sorte stumme, fastspændte og dog så levende krop som bevægede sig dybt i hende.

Det var bare for meget. Hendes liderlige lyster tog magten og hun arbejdede sig op mod de højder hun søgte og som hun vidste ville ende med at hendes krop eksploderede i et par vidunderlige orgasmer, som for en tid ville give hende fred.

 

Netop da hun var lige ved at gå over tærsklen til sin egen totale nydelse, flængedes deres sorte univers af et øresønderrivende brag fra et lyn som rystede hele huset og hun skreg sin orgasme ud i en blanding af forskrækkelse, lyd, lys og frigjort liderlighed.

Medens lyden af tordenbraget ebbede ud i det fjerne, red hendes krop viljeløst videre på den sorte pik som gjorde så vidunderligt dejligt dybt inde i hendes skød.

 

Haze var himmel og helvede nær på en gang og bange for at miste kontrollen over sin pik og han sled i sin ekstase i sine bånd af iver og lider for at give hende mere nydelse. Hans underliv kørte i sin egen verden og prøvede at følge hendes krops rytme.

For ham, var det at give hende den optimale nydelse opfyldelsen af en erotisk drøm som lige nu var ved at blive opfyldt.

Han vidste at hendes kærlighed til ham, lige nu, var uden grænser og at han måske ville blive belønnet hvis han kunne holde hende på orgasmens højder til hendes lyst til at dominere ham blev overtaget af ømhed.

 

I sit eget snævre sorte gummiunivers havde hans fetich og trangen til gummi og dominans taget magten over hans krop.

Alle hans sanser var koncentreret om det at glæde og nyde øjeblikket uden samtidig at tabe kontrollen over sig selv.

 

Dybt ned i sine tre lag gummi sejlede hans krop rundt i en blanding af liderlighed, elskovsolie, varmen fra hans krop og den fugt kroppen ikke kunne slippe af med.

Han mærkede hvordan trussernes elasticitet pressede mod hans røv, nosser og pik og at ringene blødt, men bestemt strammede de rigtige steder og gjorde hans erektion stærkere og mere følsom.

Den sorte body-stocking sugede sig ind til kroppen og pirrede alle nerveenderne og gav ham en følelse af at være korsetteret og fanget som en puppe.

Dragten fuldendte følelsen af at være uhjælpelig fanget og bare et redskab til en erotisk leg hvor han var legetøjet og Misty den som legede med ham og hans krop.

 

Det værste var at han ikke kunne nyde synet af hendes orgasmer og når hendes smukke ansigt først fortrak sig dæmonisk og siden blev ømt og hun overlod sig selv til Eros glæder. Også den tætsluttende gummihætte havde hun valgt at lade ham beholde på. Hun ville have sine nydelser i fred om end hun også nød at pine ham ved at lade ham se hvordan hun brugte ham til sine egne lyster.

Men han kunne høre hende.  

 

Også Misty var i en anden verden og mærkede hvordan hun blev drevet videre af gummiets pres mod hendes krop.

Til sidst gav hun op og faldt udmattet ned over Haze og nød synet af hans bundne krop.

"Hold op, stop, rør dig ikke en millimeter lige nu, jeg skal lige have vejret og komme ned på jorden igen og nyde synet af dig din lækre liderlige gummigris", sagde hun med sød stemme og kyssede ham.

Misty pressede sig ind til ham og langsomt forlod hans pik hendes indre.

Haze forsøgte at bevare den tætte kontakt og svajede kroppen opad så langt som muligt. Men hun ville noget andet og mere.

Uden ord smøg hun sig op over hans krop, løftede op i gummikjolen, drejede sig rundt, satte sig tilrette over hans hoved og lod forsigtigt den varme fugtige fisse dække hætten og hans mund.

"Slik mig gummigris, drik mine safter og lad dem nære dig. Det er det rene gudinde- nektar og der er rigeligt til at stille både din tørst og mit begær".

 

Den ærede læser bedes forestille sig situationen som den ville have set ud hvis deres elskovsleg var blevet optaget på video.

En sort figur, indfanget i tre lag blankt glinsende gummi fra top til tå. Fastbundet til sengen med arme og ben spredt ud til siden. Det eneste som bevæger sig er en sort levende dildo som pulserer i takt med hans hjerteslag og en slikken tunge som søger mod hendes varme fugtige skød. 

Over ham en smuk lysten kvinde, kun hendes runde lår er synlige. Også hendes krop er klædt i sort gummi. De yppige former træder tydeligt frem. Hun er mere liderlig

Hun bøjer sig nedover hans underkrop og tager fat i hans lem. Klemmer med et fast tag om hans nosser og befaler ham at slikke hende til hun siger stop.

Hvad mere kan en gummislave ønske sig? Han må vente og så måske?

Men der bliver ikke noget "måske".

 

Hun er langtfra færdig med ham endnu og hvem siger i det hele taget at han skal have lov at tømme sine depoter af varme safter?

Hans interesse for erotik falder mærkbart et stykke tid lige efter han er tømt eller blevet malket. Hvorfor stoppe nu, han kan jo bare blive liggende når hun engang er færdig med ham. Som hendes slave har han ingen grund til at forvente nogen medlidenhed og omsorg for sine lyster og i øvrigt har hun længe gået og puslet med tanken om at anskaffe et kyskhedsbælte som han kan have på 24 timer i døgnet så længe hun ønsker det.

Hun ved af erfaring, at afholdenhed skærper hans omsorg for hende og han er mere end villig til at gøre alt for at få kropskontakt. Efter en uges afholdenhed, er han så vild efter at behage hende at han nærmest virker ynkelig.

 

Vi kan lige så godt begynde nu hvor han er helt sprængfyldt og lige ved at gå af som en lynkineser. Hans tunge føles så dejlig, han gør sig umage for at behage hende og hun hører kun hans ophidsede stønnen og lyden fra hans tunge som labber hendes nektar i sig, i håbet om at hun i sin orgasme vil tage ham med.

 

"Du må ikke komme nu Haze. Det er lige meget hvad jeg gør og hvis du er ulydig bliver du smidt ud og så finder jeg bare en anden slave som vil sætte mere pris på sin herskerinde. Der er masser af jer på markedet og du får ikke nogen anbefaling med herfra. Har du forstået det min gummislave”? sagde Misty og holdt hans nosser og pik i et jerngreb som fik ham til at skrige af både lyst og smerte lige ind i hendes fisse, som ønskede han at komme derind med både krop og sjæl. Det var bare for meget for Misty og med en ukontrolleret sitren og et langt skrig, lod hun orgasmen føre hende viljeløst rundt i en hvirvel af følelser og nydelse medens hun beholdt sit jerngreb om den sorte levende gummidildo som var dem manken på en fyrig hingst.

 

Nu red heksen på sin ganger og pressede sin fisse mod den sorte gummisaddel som sugede sig fast af angst for at hun skulle falde af og forlade ham.

 

Til sidst faldt hun stønnende sammen og sank nedover hans krop som ålede sig rundt under hende i forventning om at hun ville være nådig og vise ham sin gunst og lade hans og krop få fred for det indre tryk.

Men nej. Da Misty kom tilbage til denne verden, rakte hun, uden at sige et ord, ud efter den kande med iskoldt vand som stod ved sengebordet.

Langsomt rettede hun sig op og satte sig tilrette på den sorte saddel og ganske langsom lod hun en spinkel stråle af det kolde vand dryppe ned over den varme dildo som langsomt svandt ind og blev til næsten ingenting i det sorte gummi.

Haze opdagede ikke hvad der var ved at ske med ham. Hans hoved var i det varme skønne syden, men hans pik var i Arktis og ved at fryse ind til det rene ingenting.

 

"Slik min lille sorte gummigris. Nu skal du køles af, eller nærmere ned, så jeg kan gemme dig til en anden dag jeg bliver liderlig.

I morgen køber jeg et passende aflæseligt kyskhedsbælte af det reneste sorte gummi til dig og det skal du bære altid, hver dag, 24 timer i døgnet, så længe det passer mig.

Det er ny leg jeg har fundet på og den pirrer mig meget og hvem er vel bedre at afprøve den på end dig ".

Nu kan du ligge der og køle lidt ned og tænke lidt over din skæbne og hvad der venter dig.

Men der bliver meget langt mellem dine sædafgange og foreløbigt har du tilladt dig at tale uopfordret til mig to gange og det passer til den første måneds afholdenhed. Du skal nok få det lært."

"Nu går jeg i bad. Klokken er over tolv. Det er ikke Sankt Hansaften længere. Heksen Misty gider ikke ride mere i nat. Mit skaft er gået kold og må være knækket. Du er en dejlig hingst, det var skønt at ride på dig og et godt knald. Nu skal jeg ikke bruge dig mere i et stykke tid. Hvil dig og tænk lidt over sagerne. Det nytter ikke at have medlidenhed med sig selv. Det er jo dig selv der ville være min slave og du kender prisen og den bliver højere og højere efterhånden som jeg blive mere og mere dyrebar for dig og jeg og Dew har så mange planer med dig at du ikke kan drømme om det, men prøv at bruge din fantasi. Godnat min kyske gummislave. Det bliver spændende og liderligt. Jeg sover i det andet værelse."

 

Så forsvandt hun bare og lod mig ligge der, mens varmen langsomt kom tilbage til min underkrop og stivheden langsomt krøb ind i den sorte levende dildo. Men til hvad glæde? Hvor længe skulle jeg vente? Natten var snart forbi.

 

De næste mange dage var der ingen lindring for brunst. Liderlighed er en god ting, men indestængt lider er svær at bære. Bare jeg kunne gøre det selv. Men jeg er lukket inde dybt nede i det sorte univers, tre lag.

Der er ingen lindring at hente eller forvente. Det er en gummislaves tunge lod. At ofre sig for sagen og hendes lyster. At pirre, ægge og skabe lyst til sort erotik. At betjene hende uselvisk. At være til glæde og gavn. At være en slave af hendes erotiske overmagt, at være til for hende. Det er hans natur og berettigelse. Kun det. 

Efterhånden falder jeg til ro. Stivheden i dildoen vil ikke fortage sig. Blodet banker i min krop. Alt er sort, varmt og tæt. Mon Misty får lyst til mig igen i nat, hvordan og hvornår? Forventningens glæde er ofte større end virkeligheden, men tankerne er toldfri og uden begrænsninger.

 

Jeg vågner ved at hun kalder på mig. "Du er fri. Stå op og lav morgenmad til mig og så gå ud og gør dig i stand. Vi skal ud og shoppe og se om vi kan finde et rigtig frækt kyskhedsbælte til dig og en fiks lille piercing. Den kunne blive smuk at se på og dejlig at lege med". 

Retur til novelle-menuen

Oprettet 31.1.2006