LÆSERNES EGNE NOVELLER

ImageineMoni©

Hendes Endelige Overgivelse

Hun kigger tomt ud på landskabet som farer forbi togvinduet. Tilsyneladende rolig og fattet men indeni hvirvler tankerne rundt i mig. Hun kan mærke sit hjerte banke hårdt bag hendes brystkasse, og en uro i kroppen der næsten ikke er til at holde ud. En hård knude af begær og lyst får hendes mave til at krampe sig sammen i små stik.

Hun er nervøs, måske endda en smule bange for det der venter hende efter togturen. Hun er på vej ud til sin Herre for første gang siden deres første møde. Hun ved ikke hvad der venter hende eller hvordan hun forventes at skulle opføre sig. Alle hendes bekymringer om, om hun nu i virkeligheden er tøs i hende hjerte er væk, som hun kommer nærmere og nærmere målet.

Overfor hende sidder en pæn mørkhåret fyr, med brune øjne, pænt jakkesæt og slips. Hun har bedømt ham til at være omkring 10 år ældre end hende selv, altså midt i trediverne . Deres ben støder mod hinanden under bordet og han kigger op fra sin avis for at undskylde. Hun smiler let, og gisper indeni, da han, idet han sænker sit blik mod avisen, stopper op, og tager et sidste blik direkte ind i hendes øjne. Hun skynder sig at vende blikket væk, for hun er overbevist om, at han i det øjeblik kan se helt ind i hendes sjæl, at han kan se den længsel, der er ved at brænde hende op indefra.

Mens hun kigger ud på landet der suser forbi, vandrer hendes tanker og hun vender og drejer et hvert ord Herren nogensinde har sagt til hende i hovedet. Hun kan i tankerne tydeligt høre hans tigeragtige stemme der lokker hende til at gøre ting hun aldrig havde drømt om hun ville gøre. Og nu sidder hun her, en rapkæftet veluddannet intelligent ung kvinde, og længes efter at mærke Herrens fingre lukke sig om hendes nakke inden han trækker hende hen mod sig til et langt lidenskabeligt kys. Hun får gåsehud over hele kroppen, og der går et gys igennem hende. Fyren overfor hende smiler ned i sin avis, og hun er usikker på om det er af hende.

Hele hendes krop dirrer af ophidselse. Hun prøver at glemme det faktum at hun for mindre end to timer siden var i gang med at gøre sig i stand til sin Herre, så intet kan forhindre Herrens brug af hende i alle hendes huller, og så han ikke endnu engang behøver irettesætte hende for ikke at have barberet sig. Han har flere gange fortalt hende at hun er hans, men det er først ved at gå op for hende i dette øjeblik hvor sande de ord rent faktisk er. Hun beslutter i det øjeblik med sig selv at hun vil gøre alt for ikke at vise hvor ramt hun rent faktisk er af ham, og hans magtfulde fremtræden.

Hun får øje på ham øjeblikkeligt da hun træder ud af toget. Han ser helt uberørt ud af situationen, smiler til hende, og vinker hende hen til sig. Han går hende de sidste to skridt i møde, og trækker hende ind i hans favn, omslutter hende helt med sine stærke arme. Hun ligger kinden ind mod hans hals og krammer ham fast igen. Hun er overbevist om at han både kan høre og mærke hendes hjerte banke, men det gør ikke noget. Han skubber hende lidt ud fra sig, og tager om hendes ansigt med begge hænder, kun for at lade dem glide om i hendes nakkehår. Hun stønner ubevidst da han trækker hende nærmere og kysser hende dybt. Hun står bare og lader sig drive med på den flod af følelser der flyder igennem hende, og først da han afslutter kysset åbner hun øjnene og kigger på ham. I hans øjne, der er mørkere end de plejer, ser hun et begær der står mål med hendes eget. Visheden får rødmen til at stige op i hendes kinder, og ubevidst slår hun blikket ned.

"Kom", siger han som det mest naturlige og trækker hende med efter sig, og hun lader sig viljeløst føre. Hun rødmer endnu dybere idet de passerer 2 unge fyre, der blinker frækt til hende og smiler indforstået. Hendes lidenskab er tydelig for enhver, så modstræbende tager hun sig sammen, og følger efter sin Herre der fletter sine fingre ind i hendes. Hun læner sig ind til ham, mærker hans varme, og nyder følelsen af at være hans.

Da de sidder i bilen drejer han hovedet og kigger på hende. Hendes blanding af nervøsitet og ophidselse må være tydelig for ham, for han smiler let for sig selv. Hun skimter over på ham, og kigger derefter tilbage ud af forruden. Han rækker armen ud og drejer hendes hoved med en finger under hendes hage, hvilket får ilden i hende til at blusser voldsomt op, og hun stønner næsten uhørligt ud gennem de let adskilte læber. Hun lukker øjnene og prøver at tage sig sammen, mens blodet bruser rundt i hendes åre, og hendes hjerne hvisker at hun skal give efter, han vil passe på hende, og at det jo er det hun har længtes efter så længe.

Hjemme hos ham hjælper han hende af med jakken, og tager hendes taske fra hende mens han sigende løfter øjenbrynet da han mærker hvor tung den rent faktisk er. Hun rødmer med vished om at den indeholder det legetøj hun har fået at vide hun skulle tage med. Han fornemmer hendes usikkerhed og smiler til hende ligesom for at berolige hende. Hun trækker vejret dybt og lader sig føre ind ud i køkkenet hvor han byder hende et glas vand, som hun taknemmeligt tager, og med rystende hænder fører op til sine let adskilte læber. Hun lukker øjnene og prøver at tage sig sammen mens den kølige væske løber ned i hendes hals. Hun sætter glasset fra sig på bordet og tager en dyb indånding. Hun gisper pludseligt da han lader sine hænder glide op under hendes hår bagfra, op til hendes nakke, som den følger rundt, til hans arm ligger rundt om hendes hals. Han trækker hende ind til sig, og med den anden hånd skubber han hendes hoved ned mod hendes skulder. Da hans læber napper i hendes hals og nakke holder hun vejret, for til sidst at være nødt til at stønne højt. Hun gisper og klynker let da han bider hende lidt hårdere i halsen. Hans magt over hende er total.

Han hvisker i hendes øre: "Hvad er du?". Ordene sætter sig fat i hendes hals og hun hiver efter vejret. Han skubber hende ned på knæ, og gentager sit spørgsmål lidt højere denne gang. "Din tøs", får hun presset ud med lukkede øjne. "Og hvad er jeg, hvem ejer dig?". Hele hendes skrøbelige opbyggede forsvar forsvinder og hun stønner højt. "Du er min Herre, jeg er din". Hele situationen er så intens og ophidsende for hende at hun stønner højt, og lukker øjnene for ikke at skulle se sit begær i øjnene.

Han smiler for sig selv for han ved at han har hende hvor han vil have hende. Hun er hans og vil adlyde ham, også selv om han forlanger ting hun vil have svært ved at fuldføre. Han tager fat i hendes bluse og trækker den over hovedet, så hun sidder i bar overkrop, kun med bh på. Hun gyser over den kølige luft mod sin hud, og hendes brystvorter bliver om muligt endnu mere stive bag den tynde bh. Hun rødmer og håber ikke at Herren har set hvor voldsomt hun allerede nu reagerer. Han har naturligvis set det. Han nyder sin lystne unge tøs, og glæder sig til at føre hende hen et sted hun aldrig har været før.

Han trækker hende op på fødderne og fører hende ind i stuen hvor han sætter sig ned i en stol. Han kigger sigende ned, og uden overhovedet at overveje det sætter hun sig ned på knæ mellem hans ben. Han trækker hendes ansigt hen til sit, med et fast greb i hendes hår, og kysser hende lidenskabeligt. Hun griber ud efter hans ansigt med armene, og han stopper brat sine kærtegn. Hun åbner øjnene med et spørgende blik i hendes store blanke øjne. "Bliv siddende" siger han, og rejser sig for at hente den taske hun havde med. Hun gisper højt og sænker blikket med gulvet, som hun sidder der på knæ og venter. Han tager tasken med ind i stuen, og står bag ved hende og roder efter noget, som han finder, hvorefter han sætter tasken fra sig ved siden af stolen. Han holder hendes brede halsbånd op foran hende, hvorefter han sætter sig i stolen foran hende igen. Som om det er noget af det mest naturlige sætter han halsbåndet rundt om hendes hals, og strammer det så det sidder stramt om halsen på hende. Derefter rækker han ned efter hendes manchetter, og hun holder hun sine hænder frem mod ham, så han kan sætte manchetterne fast om hendes håndled. Han trækker hende ind til sig i håret, og samler hendes hænder på ryggen, med en karabinhage. "Så" siger han og smiler. "Nu har jeg dig tøs". Hun gyser over det hele, og stønner højt, da Herren endnu engang sænker sit hoved mod hendes og kysser hende hårdt og krævende, og denne gang kan hun ikke gøre andet end at tage imod.

Han krænger hendes bryster ud af bh’en og lader den sidde nedenunder så brysterne strutter villigt frem imod ham, og tigge om hans kærtegn. Hun stønner højt, da han napper i brystvorterne først blidt, og derefter hårdere og hårdere. Hun klynker snart højt af smerte da han bliver ved med at øge styrken. Lige inden han slipper hende, giver han et voldsomt nap og trækker hårdt ud i begge brystvorter og hun giver et kort skrig fra sig, og mærker tårerne stige i hendes øjne. Hun blinker dem hastigt væk, men ved at han har lagt mærke til det. Hun kigger ned på hendes nu røde og ømme brystvorter der strutter frem mod hendes Herre i ønsket om mere.

"Vend dig om min tøs" Siger han, og hun forsøger med bag bundne hænder at få sig manøvreret rundt så hun sidder på knæ, med ryggen til ham. Hun hører ham række ned efter noget i hendes taske, og hører en kæde rasle da han fisker hendes brystklemmer op. Hun holder vejret mens han trækker sig tilbage mod hende, og griber rundt om hendes tunge bryster. Han krammer dem hårdt og hun giver sig både af en let smerte og af lyst. Han tager klemmerne i den ene hånd, og nulrer hendes venstre brystvorte mellem fingrene på den anden. Hun gisper højt da han med stor erfaring sætter den ene klemme på hendes stive og ømme brystvorte, for derefter hurtigt at gøre det samme ved den anden. Han trækker let i kæden for at se om klemmerne sidder ordentligt, og hun må lade overkroppen følge med frem, mens et klynk undslipper hendes læber. Han ligger sin arm rundt om hende og holder hende ind til sig, så hun ikke kan udligne trykket og prøver på ny at trække lidt i kæden. Hun stønner og klynker men protesterer ikke, da hun ved det vil være nytteløst. Snarere tværtimod.

Herren skubber hende fremad, så hendes ansigt ligger mod gulvet, da hun jo ikke kan støtte med armene som er fikseret på ryggen. Han trækker hendes bukser ned over hendes røv, og nusser lidt hendes balder. "Spred benene tøs". Hun spreder benene så godt hun kan med bukserne om knæene. Hun gisper højt og stønner voldsomt da Herren stikker et par fingre op i hendes drivvåde fisse, og knepper hende et par gange frem og tilbage. Derefter lader hans sine våde fingre glide op til hendes bageste hul, som han leger lidt med udenpå. Han spytter på hende, og bruger spyttet til at blødgøre hullet og snart har han sine to fingre op i hendes stramme røvhul.

Hendes hjerne kan ikke rigtigt kapere den situation hun befinder sig i, og hun stønner voldsomt selv om hun prøver at bekæmpe sin voldsomme liderlighed og ophidselse.

"Er du liderlig tøs", hører hun Herrens stemme sige, og hun nikker næsten umærkeligt. "Hvad siger du tøs" Spørger Herren igen, "Åhh jahh jeg er så liderlig", stønner hun. SMAAK, Herrens ene hånd falder hårdt mod hendes ene balde. Smerten får det til at gippe i hende og hun kan mærke varmen brede sig fra det sted hvor Herrens hånd ramte hende. "Hvad sagde du tøs?" siger han ildevarslende blidt. "Ja jeg er liderlig, min Herre". Hendes lillepige stemme får det til at gyse i ham, af magten han har over hende, som hun ligger der på knæ, med to af hans fingre i hendes røvhul, og en fisse der løber af liderlighed. Hun ryster af liderlighed og prøver så godt hun kan at skubbe sig tilbage mod hans fingre der knepper hende langsomt i hendes stramme røvhul. Hun stønner ned mod gulvet og kan mærke at en orgasme allerede er på vej. Hele hendes sammensparede liderlighed reagerer på Herrens indtrængen af hende, smerten i hendes brystvorter, halsbåndet der strammer om hendes hals, hendes arme der er samlet på ryggen og fornemmelsen af hendes egne safter der løber ned af hendes inderlår.

Hun gisper højt da hun mærker Herrens anden hånd nulre hendes følsomme klit, der skriger efter den udløsning han nægtede hende i toget. Hun prøver at beherske sig, men ved at hun hvis han fortsætter ikke vil være i stand til at holde orgasmen tilbage. Efter kort tid bliver hun nødt til at tigge om at komme, og da hun får afslag klynker hun skuffet og prøver at komme væk fra hendes Herres kærtegn. Da hun lidt efter er lige ved at være nødt til at spørge om lov igen, stopper Herren pludseligt. Han trækker hende op på knæ igen, og putter to af sine fingre ind i munden på hende, mens han holder fast i hendes halsbånd med den anden hånd, så hun ikke kan dreje hovedet. Hun slikker modstræbende hans fingre, som hun er udmærket klar over var dem han havde oppe i røven på hende før, og selv om hun ved at hun er helt ren er det stadigt en overvindelse. Hun føler sig ydmyget men samtidigt raser ophidselsen rundt i kroppen på hende, så snart sutter hun lystigt på hans fingre som om de var en lille pik. Han trækker dem ud, og tværer hendes spyt af på hendes kind.

Hendes hjerne har opgivet, hun er ikke den selvsikre unge kvinde hun plejer at være, men derimod hans tøs, og hun vil gøre alt for at tilfredsstille sin Herre.

Han løsner hendes arme og rækker hende hendes lille lyserøde klitmassageapperat. "Læg dig ned på ryggen og spil den af på dig selv for mig tøs". Hun adlyder uden at betænke sig, sparker bukserne af, og spreder benene vidt ud. Hun tænder for summeren, og sætter den mod hendes allerede meget stimulerende klit. Herren stiller sig op over hende, med et ben på hver sin side, og spiller den af på sig selv. "Åbn øjnene tøs jeg vil se dine liderlige øjne". Hun åbner øjnene og kigger vildt op på ham. Da hun er så tæt på at komme som man kan være, må hun igen spørger om hun må have lov til at komme. Endnu engang afslår han, selv om han ved at hun kommer om mindre end et minut hvis hun ikke fjerner summeren fra klitten. Hun vil fjerne den fra klitten så stimulansen stopper, men får et "A a a, bliv ved tøs". Hun klynker for hun frygter straffen for at komme uden at have fået lov. Hun skriger højt da Herren pludseligt tager fat i kæden til brystklemmerne og hiver i den, så brysterne løftes, og vorterne strækkes ud. Det gør ondt og hendes ophidselse daler, men hun er taknemmelig for at orgasmen nu er lidt længere væk. Pludseligt beordrer Herren hende til at stoppe, og sætte sig op på knæ som før. Hun lukker øjnene af skuffelse, for hun er meget tæt på at få den længe ventede orgasme. Han kigger strengt på hende, og siger at han ikke vil have en sur eller trodsig tøs, så hvis hun ikke fjerner det udtryk så bliver det værst for hende selv. Hun gisper let, og udtrykket forsvinder fra hendes ansigt, og erstattes af uforløst liderlighed, som hun kæmper for at beherske. Han smiler for han er trods alt stolt af at hun har kunnet give slip på kontrollen, og overgive den, sin krop og sin sjæl til ham.

Han sidder i stolen, og hun får besked på at kravle derover. Kæden på brystklemmerne føles meget tung og hendes bryster gynger fra side til side, og får klemmerne til at trække i brystvorterne. Hun klynker let og klemmer læberne sammen for ikke at tigge om at Herren lader hende få klemmerne af. Han tager hende i håret da hun når hen til ham, og kommanderer hende til at slikke hans nosser. Blidt og roligt. Hun prøver at gøre sine bevægelser rolige, og hendes læber og tunge blød, mens hun langsomt kærtegner hans nosser og inderlår med tungen. Pludseligt trækker han hende væk i håret, og hurtigt klemmen af det ene bryst. Hun giver et lille skrig fra sig, for smerten ruller igennem hende, skarp og varm, og får hende til at holde vejret. Herren nulrer brystvorten hårdt så blodomløbet kan komme tilbage i den, og smerten intensiveres til hun igen giver et skrig fra sig. Hun trækker vejret hurtigt og hårdt, og kigger vildt op på ham da han beder hende om selv at tage den anden klemme af. Hun kigger vildt op på ham, det kan han da ikke mene seriøst. Han kigger bare på hende. Hun sænker blikket, og langsomt tager hun klemmen af, og holder denne gang smerteskriget tilbage. "nulr den" siger Herren, og hun nulrer brystvorten hårdt på samme måde som han gjorde lige før. Han smiler anerkendende og kysser hende lidenskabeligt med et godt tag i hendes hår, inden han hiver hende op, og med ind i sengen.

Hun får besked på at ligge sig på knæ, og endeligt trænger Herren op i hendes drivvåde fisse. Hun stønner højt og tigger om mere, hvilket får ham til at stoppe et øjeblik. Hun hører ham gå ud af værelset, og kommer snart tilbage igen. Hun stønner stadigt da han presser en buttplug op i hendes røvhul, og derefter sin pik op i fissen igen. Det går så hurtigt at hun slet ikke når at opfatte noget før, hendes stramme røvhul er fyldt ud, og Herrens pik knepper hende i et hurtigt tempo. Visheden om at være fyldt ud i begge huller bringer hende ud over kanten, og hun kommer voldsomt, uden tilladelse. Herren stopper ikke, men hvæser til hende at det snakker vi om senere. Han boller hende hårdt et stykke tid endnu, inden han trækker sig tilbage, og vender hende om på ryggen, og spiller den af ud over hendes hoved. Han kommer voldsomt og sprøjter sin sæd ud over hendes ansigt, og bryster. Hun mærke det løbe ned af sin kind, og holder øjnene lukket, men åbner derimod munden, for at fange sin Herres sperm med tungen.


Har du lyst til at læse om pigens møde med sin Herre, altså novellerne før denne, kan jeg anbefale dig at besøge ImagineMoni på http://www.imaginemoni.dk
mvh. Nanna Naye