LÆSERNES EGNE NOVELLER

Herren©

Herren

Linda var blevet kontaktet af Herren og havde fået besked på at komme til hans bopæl. Hun vidste der var noget i gære, - hun kunne høre det på hans stemme.

Regnen silede ned, mens hun gik hen ad fortovet. Regnfrakken føltes kold og glat mod hendes nøgne krop. Hun havde ikke selv valgt påklædningen, for så ville hun nok have taget tøj på indenunder. Indfaldet var noget Herren havde kreeret. Hun skuttede sig let i kulden og kunne ikke undgå at hendes brystvorter blev stive af regnfrakkens glidende kontakt med hendes bryster. Folk skulle bare vide at her gik en pige der kun var iført en lang regnfrakke og et par lette sko. Hendes mis, der  var helt nybarberet,  føltes kølig af vinden der cirkulerede under regnfrakken.

 

Huset hvor Herren boede, sås længere nede af vejen. Hun nærmede sig og mærkede spændingen i hendes krop. Som altid var hun meget liderlig når Herren havde ringet. Måske havde det noget med forventninger at gøre, - men hun kunne fornemme at hendes fisse allerede var velsmurt og parat til Herren, hvis han havde lyst til hende, når hun kom ind ad døren.

Endelig var hun fremme. Den store trædør stod nymalet og pæn. Forsigtigt rakte hun hånden frem mod klokken, som om hun ville fortryde i sidste øjeblik og løbe ned ad vejen. Hun trykkede og klokken ringede. Der gik et øjeblik og så kunne hun høre døren åbne sig. Herren var en høj slank mand, i begyndelsen af fyrrerne med mørkt hår og slank sportstrænet krop.

Hun vidste at nu var der ingen vej tilbage, - Herren besad hende og bestemte over hende. Tilbagetrækning var utænkelig nu.

Herren gav tegn til at hun skulle komme ind. Lydigt steg hun inden for og gik hen til enden af entreen, mens hun hørte døren lukke bag hende.

 

”Tag tøjet af” lød hans første ordre. Drævende åbnede hun knapperne på regnfrakken. Et lydeligt klik afslørede at hendes afklædning skred frem, indtil hun til sidst stod med åben regnfrakke og alle ynder blottet til beskuelse. 

Hun vidste hun havde et pænt ansigt, der var delvist dækket af langt sort hår. Ikke uden grund,  var hun stolt af sine bryster der stod pænt ud i luften med spændte brystvorter der pegede lige ud. Trods hendes alder var der ikke egentlige tegn på forfald. Hun kunne med sine elegante kvindelige kurver stadig imponere mændene.

 

Herren gik hen til hende og tog hendes regnfrakke af. Hun stod nøgen som Vorherre havde skabt hende. Med bestemt hånd blev hun ført ind i stuen hvor hun blev sat i midten på et stort skumunderlag, der skulle tjene det formål, at hun ikke lå alt for hårdt under ”seancen”.

 

Herren spurgte. ”Hvem er du ? ”. 

Med let bævende stemme sagde hun; ” Herrens slavetøs”

”Hvad er din opgave ?”.

–   ”At være lydig overfor Herren, at være et redskab til at tilfredsstille Herrens lyster og ikke at få udløsning før Herren har givet tilladelse”.

–   ”Hvad indbefatter det ?” spurgte han. ”At jeg ikke kan stille nogen krav.” svarede hun.

”Hvorfor ringede du ikke forleden dag, som beordret ?”

”Jeg havde glemt det”, svarede hun.

”Af den grund vil jeg straffe dig” ”Din straf er, -…….” 

Herren blev tavs og tænkte, - sætningen blev ikke fuldført..

”Læg dig på alle fire og præsenter røv”

Med det samme lagde slavetøsen sig på albuerne og knæene med skuldrene presset så langt ned mod gulvet som muligt, nøjagtig som Herren havde lært hende. Benene blev spredt og hun svajede nedad med ryggen således at hendes bagdel strittede bagud og blottede hendes to indgange.  Som sædvanligt regnede hun ikke med at nogen af delene ville undgå hans opmærksomhed denne aften.

 

Der lød et rap og hun følte en let smerte på den ene balde. Hun var klar over at han ikke var tilfreds, så instinktivt pressede hun bagdelen længere bagud og op for at stramme positionen. 

”Det var bedre” svarede Herren.

Hun hørte at Herren satte sig bagved hende. Lyden af kaffe der blev hældt op i en kop fyldte rummet. Et lille klik og lugten af røg fortalte hende at han sad bag hende med kaffe og en cigaret og bare betragtede hendes nøgenhed. 

En ydmygende situation, men uundgåelig og hun kunne ikke fornægte at det pirrede hende at vide at han betragtede hende.

Herren kiggede intenst på hende. Røven presset pænt bagud og opad. Fissen stod klart markeret og en anelse åben på grund af den meget strakte stilling. Hun var meget fristende og han kunne mærke hvordan hans pik pressede sig på i bukserne. 

Han rejste sig og afklædte sig hurtigt. Hans pik strittede direkte ud i luften, men han ville ikke glæde hende med den endnu. Hun skulle fristes til det sidste.

Han satte sig ned på hug bag hende og kiggede på hendes let spredte fisse der afslørede det dejlige lille hul. Hendes indre skamlæber var svulmet op og glinsede af  safterne fra hendes indre. Et tydeligt tegn på at hun var parat til ham og at hun ønskede ham.

Han vidste at hun grundlæggende var submissiv. Med hans træning, havde han fremelsket denne egenskab. I dag var hun et underdanigt redskab, der kun tjente hans lyster.

Han gik om og lagde sig på knæ ved hendes side. Brysterne hang strakt nedad og berørte måtten hun lå på. Han tog et blødt reb og begyndte at vikle, først om hendes højre bryst, så om hendes venstre bryst. Rebet var ikke sat strammere på end at der var blodgennemløb, men alligevel så tilsnøret at brysterne blev to hårde kugler.

”Rejs dig”, beordrede han. Slavetøsen rejste sig langsomt og stod til sidst op med hænderne foldet bag hovedet, og let spredte ben. 

Han var tilfreds. Rebene på brysterne var velplaceret. De stod direkte ud fra kroppen og på grund af rebets pres var de kugleformede og hårde. 

Forsigtig lod han fire fingre glide hen over rebene, videre hen over den spændte hud og ned til brystvorten med to fingre på hver side af den. Ud for brystvorten stoppede fingrene. Han samlede fingrene og brystvorten blev klemt. Hendes ansigt fortrak en lille mine, hvorefter han lod fingrene glide videre til undersiden af brystet og forbi rebene.

 Med begge hænder følte han langs hendes ribben og lod hænderne glide forsigtigt, men fast ned af hendes lænd og fulgte kurverne på hendes hofter. Højre hånd forlod ruten og gled ind mellem hendes ben og lagde sig til rette på hendes glatbarberede fisse. 

Hun var meget liderlig. Selv uden på fissen kunne han mærke hendes safter der gjorde hans fingre våde. De nybarberede skamlæber var omhyggeligt for enhver antydning af hårvækst, derefter plejet med en blødgørende creme. Fissen føltes meget blød, nærmest som to læber der længtes efter et kys.

 To fingre trængte ind i skeden. Hun var drivvåd. Fingrene mødte ingen modstand og kunne fortsætte sin undersøgende vandring og udforskning af hendes indre. Muskulaturen var helt glat, men han fornemmede de veltrænede muskler inde bagved. Hun havde trænet dem for hans fornøjelse og han var ikke utilfreds. 

Fingrene fortsatte videre op i kussen, og gled til sidst helt op uden problemer. Hjemmearbejdet havde hun klaret godt.

”Din liderlige tøs” brummede han. Han nød synet og hans ophidselse var svær at skjule. Han trak fingrene ud og lod tøsen slikke dem rene.

”Du skal hente min øl”. Slavetøsen kiggede sig om og så at en øl uden låg var sat på gulvet et stykke derfra. Lydigt gik hun hen mod den og ville tage den med hånden.

”Ikke sådan” sagde han.

Slavetøsen var straks klar over situationen. Med hænderne foldet bag hovedet gik hun i hugstilling over flasken og lod halsen glide forsigtigt ind i fissen. 

Den føltes kold, men gav en dejlig fornemmelse da den trængte ind i hendes våde indre. Hun længedes efter at mærke noget i kussen, så metoden var belejlig. Hun lod som om hun ikke havde ordentligt fat og lod sig glide op og ned et par gange. Den lille runde kant på flasken gav hende en lille forsmag på hvad der ventede.

Forsigtigt rejste hun sig op. Fissen var våd og glat, flasken var tung, så hun var glad for at hun havde trænet sin fissemuskulatur så meget for Herrens skyld. 

Det var med yderste anstrengelse at hun gik over mod Herren der havde sat sig i lænestolen.

Placeret foran ham stod hun med hænderne foldet bag hovedet, - under hende hang flasken ud af fissen. Herren kunne række ud og tage den hvis han ville, men det gjorde han ikke. Der var véd at gå panik i hende. Hun kunne næsten ikke holde den længere.

Herren kunne se hendes anstrengelser og sagde ” Du vover ikke at tabe den”. Tøsen anstrengte sig det yderste hun kunne. 

Hvor lang tid der gik, var hun ikke klar over, men til sidst holdt han om flasken og hun gav langsomt slip.

Herren pressede forsigtigt flasken så langt op den kunne komme, og lod den glide ud af fissen og op mod hendes hårde klitoris, - pressede og lod klitoris glide lidt ind i flasken. Han tog flasken op mod næsen og snusede, - smagte lidt på kanten og drak en slurk. 

”Din fisse smager og dufter som sædvanligt godt” sagde han så.

Herren fandt et blindfold frem og lagde det over hendes øjne. Hendes verden var nu kun lyde og berøringer. Han førte hende ind i et til stødende værelse, hvor han bandt hendes hænder og fødder så hun stod i X stilling. Rebene blev strammet op så hendes ben blev trukket langt fra hinanden og vægten blev delvis lagt over på hendes bundne arme. 

Hun mærkede hvordan han satte klemmer på hendes brystvorter. Et let tryk, men alligevel så de sad fast. Han førte en dildo ind i hendes røv og én ind i hendes fisse. Hun mærkede hvordan den pressede på hendes hul, der langsomt gav efter for trykket, for til sidst at åbne sig og lade den glide uhindret ind. 

Et sagte støn gled over hendes læber. 

Da Herren havde sikret at alt sad som det skulle, kunne hun høre at han arbejdede med ting og sager. Hun mærkede at der blev pillet ved spænderne på brystvorterne og dildoerne blev også ”arrangeret”. 

Da han var færdig sagde han, ”Du er nu opspændt i et X. På brystvorterne sidder to klemmer hvor der er hæftet to snore.” Han trak lidt i snorene og hun kunne mærke hvordan brystvorterne gav efter for trækket og strakte sig. 

”I dildoerne er der også en snor” sagde han og trak forsigtig.

”Disse snore går over til en høj stand, hvor der sidder fire nitter i en holder. Deres funktion er at blokere for fire spanskrør som er spændt op med nogle kraftige gummibånd. Hvis du trækker i en af nitterne og den falder ud, vil det udløse et svirp over balderne med spanskrøret. Nu véd du ikke hvor lange nitterne er og dermed ikke hvor langt dine bryster og hofter kan bevæge sig før den udløser et svirp. Falder en dildo ud, vil den trække en nit ud og vil dermed udløse et svirp. På denne måde vil du udløse en straf hvis du ikke holder dig i ro. Altså, - du straffer dig selv.

 

Tøsen blev urolig over meldingen og forsøgte at holde sig i ro. Hun prøvede forsigtigt at flytte brysterne, men mærkede straks at noget holdt igen. Hun sad fast i fælden.

Herren satte sig på hug og tændte for dildoerne der lystigt begyndte at snurre i hendes fisse og røv. Hun mærkede den snurrende fornemmelse der bredte sig i hendes skød og hun begyndte at stønne og vride kroppen lidt. Straks mærkede hun at hun var i yderstilling, da snorene pludselig spændtes. På et øjeblik, blev lysten forvandlet til frygt for et svirp med spanskrøret. Da der ikke skete noget vældede lysten atter op i hende, men hun var klar over at hun måtte begrænse sig. 

Bag hende hørte hun Herren gå ud af værelset. Hun var overladt til sig selv og sin skæbne. 

Hun havde nu chancen for at være ulydig overfor Herren og få orgasme, uden at han vidste det. Hun kunne lade lysten tage over, og give sig selv orgasmen og alligevel slippe godt fra det. Hun overgav sig til nydelsen og håbede på at hendes selvkontrol ville forhindre et piskeslag.

 

Den intense koncentration og den snurrende fornemmelse i underlivet bragte hende nærmere og nærmere en orgasme. Hendes krop bevægede sig mere og mere. Igen kom hendes krop ud i en yderstilling og brystvorten begyndte at strække sig. Med ét blev hun opmærksom på situationen og slækkede lidt på brystet. Snoren blev igen slap og hun koncentrerede sig igen om den snurrende fornemmelse i underlivet. Tøsen mærkede ophidselsen og en nærmende orgasme. Hele hendes krop var indstillet på udløsning. Hendes fisse var allerede begyndt at lave rytmiske sammentrækninger, - sammentrækninger der undertiden truede med at slippe dildoen og dermed udløse et slag. Så snart hun mærkede at dildoen begyndte at glide, klemte hun til og forhindrede at den faldt ud af hendes våde fisse. 

Døren gik op. Herren var kommet. Hun kunne ikke se ham, men mærkede hans tilstedeværelse i rummet og ikke mindst manglen på orgasme. Hun havde været så tæt på at det næsten ikke var til at holde ud.

Herren bukkede sig ned og fjernede snoren fra dildoen i fissen og derefter dildoen. Hun mærkede hans finger i fissen, der efterhånden drev af væde.

 

”Det var vist i sidste øjeblik jeg kom ind, - den er meget klar og villig” sagde han og trak lidt i hendes skamlæber. ”Dygtig pige, - alle spanskrør er stadig på plads”. ”Du ved jeg elsker det når din fisse har været så tæt på orgasme.” ”Våd og meget levende, - jeg kan tydeligt mærke at den er klar til udløsning”. Han tog sin pik i hånden og trykkede den forsigtigt mod hendes våde skamlæber, der straks gav efter og uhindret lod ham trænge så langt ind han havde lyst til. Han følte nærmest at pikken blev suget ind i varmen.

Tøsen blev urolig for hvad der ville ske hvis han begyndte at støde i hende, men han var meget forsigtig. 

Ind i mellem kunne hun mærke at brystvorten blev strukket i takt med hans stød, hvilket hun øjeblikkeligt dispenserede for og tog spændingen af snoren. 

Langsomt foretog han samlejebevægelser i hendes bløde fisse der føjeligt masserede hans pik, mens hun hele tiden nøje slækkede når snorene kom i yderstilling.

 

Efter en tid begyndte han at støde hårdere. På den ene side var hun ved at komme af det, men skrækken for spanskrøret hindrede hende i at træde over tærskelen til en uigenkaldelig orgasme. Brystsnorene spændtes og slækkedes, på grund af hans stød. 

Hun var klar over at han var ligeglad med om hun udløste et spanskrør, - de ville jo ikke ramme ham. Brysterne og snorene lignede et hav i oprør og gyngede vildt. Kun med opbydelse af den største koncentration kunne hun hindre at brysterne trak nitterne ud.

 

Ved et særligt hårdt stød hørte hun et klik og et svirp og mærkede den bidende smerte hen over hendes balder, hvor spanskrøret efterlod en tynd rød stribe. Hun klynkede og gav sig. Smerten var nok til at stoppe hendes orgasme, men ikke så hård at det stoppede hendes nydelse. Herren stødte lidt mere aggressivt og igen og igen mærkede hun hvordan rørene svirpede hen over hendes bagdel. Efter en stund trak Herren sig ud. 

”Du véd jeg elsker at kneppe dig hårdt, - synd for dig at du blev straffet for det”. ”Det er en dejlig fisse du har der” sagde han, og satte dildoen på plads igen, - monterede det hele med snorene og spanskrørene, hvorefter han gik ud af værelset  for at få endnu en tår kaffe og slappe lidt af.

 

Igen var tøsen overladt til sig selv og kampen om at holde spanskrørene fra kroppen.

Tøsen kunne igen fornemme ensomheden og de snurrende dildoer i hendes underliv. Vellysten begyndte at melde sig igen. 

Hun var ikke klar over hvor længe hun havde stået alene i rummet og hvor mange gange orgasmen havde været tæt på for derefter at blive afbrudt af skrækken for at udløse spanskrørene, men én ting var sikkert. Hendes krop føltes efterhånden som en stor fisse der blot længtes efter den udløsning der endnu ikke havde indfundet sig.

Herren kom atter ind i rummet og konstaterede at en enkelt pisk var udløst. Det var ikke svært for ham at gætte hvilken tilstand hendes krop befandt sig i.

Snorene, klemmerne og dildoerne blev afmonteret og hendes bånd blev løst. Herren førte hende tilbage i stuen med måtten på gulvet og beordrede hende til at ligge på ryggen på gulvet.

Tøsen følte en behagelig afslappethed ved at ligge. Den var ikke så anstrengende som da hun befandt sig i udspændt stilling i værelset.

Hun fornemmede hvordan han igen betragtede hende. Hun kunne fornemme at han kiggede på hendes bundne bryster og den glatte, våde fisse. Hun forsøgte blufærdigt at dække lidt ved at samle benene og holde armene under brysterne. Dette gav samtidig en afslappet stilling.

Igen hørte hun lyden af kaffe der blev hældt i en kop og vidste at hun nu fik tid og lov til at hvile sig og samle kræfter. 

Igen havde hun ikke fornemmelse af hvor lang tid der var gået, men hun hørte Herren rejse sig og gå hen mod hende. En kildrende fornemmelse bredte sig. 

Hun vidste at hun igen skulle stå til tjeneste.

Hun mærkede hvordan han tog hendes højre ben og bukkede knæet så hælen på foden rørte hendes højre balle. Han tog et stykke reb og bandt ned omkring hendes højre skinneben og op om hendes lår, helt oppe ved hoften. Rebet blev surret adskillige gange rundt inden han var tilfreds.

Forsigtigt strammede han rebet, hvilket foldede benet sammen og pressede hendes hæl mod ballen. Derefter lavede han samme manøvre med venstre ben. Hænderne blev bundet ned langs siden så hun dårligt kunne røre dem.

Brystvorterne blev belagt med en lille klemme der holdt fast uden at gøre ondt. Der blev bundet en snor gennem hver klemme og hun mærkede hvordan han langsomt strammede snoren så brystvorterne til sidst pegede ind mod hinanden og holdt brysterne samlet.

Han gik nu hen mod benene igen og bandt en snor omkring rebet om hendes højre ben. Herfra lod han snoren gå gennem et metaløje i væggen ved siden af hende. Snoren blev ført gennem videre bagud og trukket gennem et metaløje på væggen i hendes benende. Turen kom nu til venstre ben, der blev fortøjret på samme måde i modsat side, og snoren fortsatte ned til den forrige snor, der nu begge var samlet i den samme ring.

Herren bandt en stor spand til snorene og begyndte at fylde vand i spanden. Vægten fra vandet bevirkede at hendes ben langsomt og ufrivilligt blev trukket fra hinanden og ud mod siden, hvor snorene gik gennem metaløjerne. Jo mere vand han fyldte i spanden, jo mere blottet var hun. Han lagde mærke til hvordan hendes fisse langsomt, i takt med vandpåfyldningen, åbnede sig og åbenbarede det lille hul, klitoris og de opsvulmede indre skamlæber.

De belastede snore sørgede for at hun hele tiden ville holde benene mest muligt spredt, hvilket lettede hans tilgang til hendes køn. 

Han tog en lille lykke af glat lædersnor og bandt den omkring hendes klitoris der efterhånden var blevet hård og spændt af ophidselse. Lykken blev strammet så den holdt fast uden at skade hende. Han trak lidt i snoren og så hvordan hendes klitoris blev trukket frem fra sit gemme og blottet. Han bandt en snor i læderremmen og lod den løbe op til en metalring der var fastgjort i loftet, trak den igennem og hængte et lille lod i. Loddet sørgede for at klitoris hele tiden var synlig og blottet. 

Forsigtigt smurte han lidt af dråben for enden af sin pik, på klitoris for at den ikke skulle blive tør og irriteret ved berøring.

Herren kiggede på den bundne slavetøs der lå foran ham. Hun klynkede let.. 

Selv om hun lå med vidt spredte ben der tydeligt afslørede hendes køn, forsøgte hun at sløre sine intime dele. Det var en umulig opgave, for hun var bundet sådan at hun ikke kunne skjule noget for ham. Alt på hendes krop var frit tilgængeligt for herren; alt var blottet. 

Hendes hjælpeløse krop var en åben invitation til fri afbenyttelse. Hendes fastspændte nøgenhed indbød til at udnytte hende. Det var hun klar over.

 

Slavetøsen skulle nu levere de ydelser og den service en kvindes krop kan levere en mand.

Han tog en lille krukke med en cremeblanding, hvor han havde fyldt en lille smule chili i. Blandingen var ikke så kraftig at den ville gøre ondt, men den ville bevirke at meget følsom hud ville begynde at rødme og klø en anelse.

Forsigtig tog han noget af cremen på sin finger og smurte det på hendes indre skamlæber.

Virkningen udeblev ikke. Hun blev grebet af en ubændig lyst til at massere de berørte steder. Det føltes ligesom når noget kløede, men hun havde ikke mulighed for at klø igen. En kombination af en næsten uudholdelig liderlighed og rødmende kløe, gjorde at det eneste hun ønskede nu, var at han stak pikken ind i hende. Det ville på én gang massere hendes kløe og give hende hvad hun længe havde ønsket.

Han betragtede hende og lagde mærke til at reaktionen på cremen var, at hendes fisse begyndte at lave sammentrækninger for at komme irritationen til livs. Hun kunne faktisk ikke rigtigt lade være. 

Hun følte at hun næsten var ved at gå til over mangel på evne til at gøre noget ved sagen. 

Herren førte pikken hen mod hendes fisse og kærtegnede klitoris med pikken og lod den lille dråbe væske der piblede ud, smøre hendes lille strakte knop. 

Hendes underliv begyndte at bevæge sig. Pikken stod stiv og hård uden for indgangen til fissen. Han lænede sig lidt frem og pikken begyndte at trænge ind i den rytmisk pumpende fisse, der nærmest tiggede og prøvede at suge den indenfor.

 

Langsomt trængte han ind i hende indtil hele skaftet var plantet dybt i hendes indre. Han kunne mærke cremen som gjorde pikken ekstra følsom og følte at når han gled frem og tilbage i hende, blev den stimuleret som når man får ”kløet igen” samtidig med at den gjorde at han i langt højere grad kunne mærke fissens små stimulerende ujævnheder. 

Fornemmelsen var fantastisk og han undlod ikke at give nogle kraftige stød, men måtte dog hurtigt holde igen for ikke at komme for tidligt. Efterhånden som de havde samleje blev hendes rytmiske bevægelser fra skedemuskulaturen kraftigere og var til sidst en blanding af cremen og en begyndende orgasme. Herren trak sig ud og betragtede hendes fisse der stadig udvidede og trak sig sammen. Den lignede nærmest en lille mund, der suttede på noget der ikke var der. Hendes begyndende orgasme stoppede igen og hun klynkede højlydt i skuffelse over den udeblevne orgasme.

Herren trak en snor gennem metaløjet og hen til hendes bundne højrehånd. Han løsnede rebet der holdt snoren langs hendes krop. Igen trykkede han pikken ind i hendes drivvåde fisse og mærkede hvordan den med en blanding af frivillige og ufrivillige sammentrækninger masserede hans dybt begravede pik.

”Brug din hånd til at onanere dig selv” befalede han. Hun var ikke sen til at gribe chancen. Endelig havde hun fået lov til orgasme. 

Forsigtig begyndte hun at massere den bundne klitoris. Varmen bredte sig i hendes underliv. Herrens pik pumpede ud og ind af hende. Hun kunne mærke at Herren nærmede sig sit klimaks. Hun mærkede selv hvordan orgasmen nærmede sig. Hun stønnede højlydt. Sammentrækningerne i hendes fisse blev kraftigere. Hendes bevidste sammentrækninger blev ubevidste og ukontrollable. Hun havde ikke længere kontrol over sammentrækningerne, da de var blevet en del af den automatik der indtræder når orgasmen begynder at rulle.

Herren holdt inde med samlejebevægelserne, men var plantet dybt i hende.

” Din straf er,….” stønnede han fra tidligere, - ” at du ingen orgasme må få i dag…..”

I samme øjeblik trak Herren i snoren og dermed hendes hånd væk fra fissen og den kærkomne orgasme. Klynkene af skuffelse, mærkede hun hvordan hun ikke opnåede klimaks og fornemmede hvordan den begyndende orgasme langsomt  trådte i baggrunden. Et begyndende klimaks var ændret til et vigende klimaks. De eneste tegn der kunne indikere at hun havde været tæt på, var de ukontrollerede automatiske rytmiske sammentrækninger som hendes fisse stadig lavede i forventning om en orgasme og som en følge af cremen.

Herren var stadig dybt begravet i hendes fisse og benyttede sig af hendes sidste ufrivillige sammentrækninger, der endnu masserede hans pik kraftigt, til at få udløsning. 

Sæden skød dybt ind i hendes fisse, som en slags tak for hjælpen.

Hun fornemmede helt tydeligt hvordan hendes kvindelige anatomi begik forræderi mod hendes vilje. 

Intet kunne hun gøre mod det faktum at hendes krop, og ikke mindst hendes fisses automatiske funktioner, - mod hendes vilje, - havde været en ” automatisk maskine” der havde ageret yderst villigt og serviceret den herre den tjente. Hendes krop havde leveret ham den service, som kun en kvindekrop kunne levere, - selvom det var modvilligt. 

Hendes krop og dens funktioner var reduceret til et objekt, - et viljeløst redskab, som han havde manipuleret til at give ham den udløsning han havde brug for. 

”Næste gang husker du at ringe” sagde han.

Herren rejste sig og pustede ud med en kop kaffe og en cigaret.

Da han var færdig, rejste han sig og gik hen til hende. Snoren til klitoris blev klippet over, så der hang en halv meter tavs efter hende.

Hun blev forsigtigt løftet op og båret ind i et tilstødende værelse.

Blindfoldet sad lidt skævt ved flytningen og det gav hende mulighed for at se lidt af det der nu skulle ske.

Værelset indeholdt intet andet end en sær konstruktion, nærmest som et omvendt bord med fire ben der strittede lige op i luften. De to af benene var højere end de andre. Langs gulvet blev konstruktionen holdt samme af nogle rør og sindrige befæstninger, hvor benene hver for sig kunne ændre position i flere retninger. For enden af ”benene”, var der fire små skåle, der var foret med et blødt gummimateriale. 

Tøsen undrede sig over hvad han nu havde i tankerne.

Herren lagde hende på gulvet. Hendes ben var stadig bundet, men hun følte sig komfortabel nok.

Han tog hendes arme og løste dem fra kroppen. Armene blev nu bukket, så hendes hænder kunne røre den tilhørende skulder. Herren bandt herefter armene til på samme måde som benene. 

Blindfoldet blev rettet, og igen blev hun løftet. Hun mærkede hvordan hendes albuer og knæ blev placeret i konstruktionens bløde skåle. Han fæstnede både knæ og albuer med nogle bløde remme, således at hun ikke kunne trække sig ud af skålene. Hun forsøgte at strække sig lidt, og opdagede hvor fast konstruktionen var. Hun havde ikke meget spillerum. Hun var låst i den position hvor benene var. Stillingen var kraftigt skrånende opad. Hun fornemmede at hun måtte ligne en hest der var ved at stejle, bortset fra at hun stod helt stille.

 

Herren betragtede sit arbejde med tilfredshed.

Han hentede et bredt mavebælte af læder og spændte til omkring hendes hofter. To løse ender fra bæltet blev bundet ned mellem hendes ben og op på hver side af hendes fisse, for til sidst at ende på ryggen og fastgjort til bæltet igen. Snorene og bæltet blev strammet en ekstra gang og sad uhjælpeligt fast på hende.

Herren begyndte at justere på de fire ben. Hendes ben blev spredt ud til siden indtil han kunne mærke at hun var begyndt at komme i spænd. Fissen var som tidligere blottet og igen kunne han fornemme det lille hul og knoppen der kom til syne med sit lille læderlykkevedhæng.

Han gik om til de forreste ben og begyndte at rette dem ud mod siden, således at hun stod med spredte arme, der næsten så ud som om hun ville give ham et kram. Denne position gav ham god adgang til hendes bryster.

Fra mavebæltet lod han fire snore løbe ned til hver sit at de fire ben. Langsomt begyndte han at stramme snorene til og han lagde mærke til hvordan det bevirkede at hun svajede nedad med ryggen og at hele kroppen blev spændt op og låst fast. En sideeffekt ved dette var, at hendes bryster blev rettet opad. Det så nærmest ud som om hun viste brysterne frem. 

Fra oversiden af bæltet lod han en snor gå til en ring i loft. Snoren blev strammet op, men det ændrede ikke hendes position, men nærmere at hendes ryg kunne hvile ved at belastningen blev taget af ryggen og lagt på snoren.

 

Han iførte hende et stramt læderkorset  med to huller til brysterne. Forsigtigt hjalp han brysterne ud og strammede korsettet til.

Brysterne virkede nu nærmest som en nydelses applikation der var hængt på en statue. Han tog en kugle med remme på og anbragte den i hendes åbne mund. Remmene blev fastgjort i spænder der endte i nakken, hvor en tavs blev bundet ned til mavebæltet for at stabilisere hendes hoved i et fastlåst leje. Til sidst hentede han noget blødt voks, der normalt bruges til høreværn. Han trykkede det fast i hvert af hendes ører, og tøsen befandt sig nu i en helt stille og sort verden. Der var ingen lydindtryk, ingen synsindtryk, - hun stod bare og var statue. Hun vidste ikke om hun var alene eller om han var ved hende. Hun var berøvet sine sanser brug så længe det nu passede hendes Herre.

 

Herren gik om til hendes fisse. Under hende hang lædersnoren fra klitoris. Han tog en lille dildo og bandt fast til enden af snoren. Tændte den, og slap den forsigtig. Vibrationerne fra dildoen  forplantede sig gennem lædersnoren og op til klitoris, der så blev stimuleret. Stimulationen var ikke kraftig nok til at hun ville få orgasme, men nok til at det ville hæve hendes vellyst og behov for orgasme. Under dildoen stillede han en lille porcelænsskål.

Herren stillede sig ved siden af og betragtede sit værk. Hun var utrolig smuk, som hun stod der. Hun lignede liderlighedens gudinde, der udfordrende præsenterede sin krops fortrin.

 

Herren gik ind i stuen og ud til køkkenet for at smøre sig noget mad.

Tøsen havde på fornemmelsen at Herren ikke var tilstede, fordi hun ikke havde mærket hans berøring i et stykke tid.

Liderligheden bredte sig i hendes krop. Det var næsten ikke til at holde ud. Hun længtes efter en udløsning. Indtil nu havde hun kun stået til rådighed for ham.

Hun kunne mærke at hendes klitoris havde en snurrende fornemmelse, men hun kunne ikke sige hvad det kom af. Følelsen var dejlig og havde indvirkning på hele hendes underliv. Den var dog ikke kraftig nok til at hun fik udløsning. Den virkede nærmest som seksuel opvarmning, som om hun ikke allerede var varmet nok op.

 

Berøvet alle sanseindtryk, kunne hun ikke engang forestille sig hvor lang tid der var gået. Ventetiden var næsten uudholdelig. I øjeblikket var hun en slave af sin egen fisse, der prompte forlangte en orgasme. Orgasme var ikke luksus hun havde mulighed for at give den i den nuværende situation. Orgasme var noget der var lagt over i andres hænder, noget andre havde indflydelse på, uanset hvor meget hun ønskede det.

 

Herren kiggede på sit ur. En rum tid var gået, og han gik hen mod værelset. Inde i værelset så han den urørlige statue af liderlighedens gudinde. Hun stod nøjagtig som han havde efterladt hende inden han indtog sin frokost.

Han gik hen mod hendes ansigt og betragtede hende. Der var ingen indikationer på at hun vidste han var i nærheden. Herren gik rundt om hende nogle gange og betragtede sit værk. Hun var underskøn.

Han gik tæt hen til hendes fisse. De eneste tegn der viste at hun var levende og ikke en statue, var lyden af hendes lettere staccato vejrtrækning og hendes fissehul der bevægede sig i små ryk og sammentrækninger. Det så nærmest ud som om kussen arbejdede hårdt på at massere og trække noget ind der ikke var der. Venusbjerget var blankt af en lille fugtig stribe der løb fra fissen og ned til den lille lædersnor. Den lille snurrende dildo havde en lille dråbe kussesaft hængende på spidsen, som til sidst dryppede af, og landede i en lille fugtig plet i skålen på gulvet. 

Han trak en finger gennem den lille pyt og smagte på det. Det vár hendes kussesaft. Smagen var ikke til at tage fejl af. 

Igen gik han op til fronten af hende. Med den ene hånd greb han hendes højre bryst og klemte det halvkraftigt. Hendes udspændthed gjorde at kroppen stod fuldstændigt stille, men han kunne høre på et lavmælt grynt at hun fik et mindre chok. Han havde været væk så længe, at hun i sin verden uden impulser var lullet helt ind i liderlighedens svøb og ikke ænsede at han var der, før han greb hendes bryst.

Hendes vejrtrækning blev nu en anelse mere koncentreret. Han gik tilbage til hendes fisse, hvor den lille dildo hængte nedad og brummede sagte.

Hans pik var igen klar til fisse og han nærmede sig forsigtigt det lille arbejdende hul. Pikken sank langsomt ind og den lille dildo begyndte at svinge ved fissens bevægelser.

Forsigtigt stødte han helt i bund. Det var der nu ingen grund til, da hun var velsmurt, men det gav ham en dejlig fornemmelse på pikken. Han foretog ca. 10 stød, der sejt og langsomt trængte i bund dybt i hendes fisse. Der var overhovedet intet at mærke på hendes krop der stadig var statueagtigt stille, men inde hendes fisse mærkede han en serie voldsomme ukontrollable sammentrækninger der æltede hans pik, og han var klar over at hun havde fået orgasme. 

Han stødte færdigt i den smurte fisse og sendte ladningen dybt ind i hendes indre. 

Herren trak sig ud, gik hen til hendes ansigt og fjernede ørepropperne og sagde stille til hende: 
” Havde jeg givet dig lov til at komme ?” ”Det taler vi om næste gang”.

 

 

Hvis der er nogen der har kommentarer til historien, vil jeg meget gerne høre jer.

 

Herren (Min profil på www.scor.dk)