LÆSERNES EGNE NOVELLER

Hanne N.©

Herskerindens drøm

Jeg vågner med et sæt. Er badet i sved, mærker med det samme at det er vådt under mig. Jeg lader hånden glide ned over maven, ned mellem benene. Lader fingrene glide over min våde fisse. Det sejler med safter. Jeg gnider forsigtigt frem og tilbage, spreder benene let og mærker bløde, glatte skamlæber, indsmurt i fissesaft. Mit åndedræt er tungt og hurtigt. Jeg spreder fingrene og presser op ad, min fisse trækker sig sammen af forventning og liderlighed. Den nederste skuffe bliver flået op, jeg famler i mørket – der, jeg hiver dildoen op. Den føles stor og blød, jeg kan se dens aftegninger i skæret fra gadelygten. Jeg tager den op til munden, lader tungen kører over dens glatte hoved. Jeg lader dildoen kærtegne mine brystvorter, medens jeg masserer dem hårdt. Jeg er ved at sprænges og mit skød dunker. Jeg klemmer lårene fast sammen, vrikker med røven og mærker det drivvåde fedte mig yderligere til. Hånden og dildoen finder vej til min fisse. Jeg masserer den hårde spændte klit, med faste bevægelser, med dildoen. Jeg presser de spredte finger mod min skedeåbning, lader tre finger glide inden for, rammer et erogent sted og gisper, må kvæler et skrig. Nu må jeg mærke dildoen i min våde grotte, vipper den skråt ned, løfter benene for bedre at kunne komme til. Presser dildoen ind, ret hårdt og langt op. Min hånd bearbejder min klitoris så jeg er ved at eksplodere, medens jeg med hurtigt bevægelser, lader dildoen kører helt i bund. Jeg lader dildoen ramme min klit og den anden hånd glider om til mit bagerste hul. Med et let pres, lader jeg to fingere glide ind i mit snævre hul. Så sker det- orgasmen rammer mig som en …, jeg vender ansigtet ned i puden for at dæmpe et kæmpe skrig. Jeg kommer i en kæmpe orgasme, min krop trækker sig sammen og safterne vælter ud. Jeg ligger, hvor længe ved jeg ikke, mit hjerte hamrer og efterhånden falder jeg til ro.
Jeg tænker: Hvad har dog sat denne fantastiske oplevelse i gang?  Så toner drømmen frem i min erindring. På nethinden viser sig, min stue. Jeg ser mig selv, i sort lædertøj og mine høje sorte støvler, jeg har ridepisken i hånden. I stuen er også min egen lille slave, klædt i hvide strømper, højhælede sko og hvid body. I brysterne er der sat et par brystklemmer af den ”bløde” slags. Slaven bærer halsbånd og manchetter på arme og ben. Mellem fodmanchetterne er der udspændt en kort kæde. Et helt igennem dejligt syn.
Men vi er ikke alene. Vores ny stuepige er til stede. Iført sorte strømper, sorte højhælede sko og stuepigeuniform, den rødhårede paryk falder pænt om skuldrene. Stuepigen er godt i gang med at rydde af bordet. Min slave står, tæt ved bordet, og iagttager, hendes vrikkende gang, frem og tilbage, jeg ved hvad slaven tænker. Jeg ser på den sorte pisk, udformet som en pik og med mange smalle snerter, der ligger i slavens hænder. På slavens røv kan jeg stadig se de røde striber, fra en afstraffelse, som slaven var nødt til at få, tidligere på dagen. Jeg nærmer mig slaven med faste skridt, lader ridepiske ramme præcis, få centimeter fra skridtet. Det giver et ryk i slaven og bag det tynde stof kan jeg se en stor pik rejse sig. ”Har du ikke fået nok” spørger jeg, jeg forventer ikke et svar og får det heller ikke. Min slave ser ned.
Stuepigen kommer ind i stuen læner sig udfordrende ind over bordet, skørtet glider op. Lidt for lang tid tager det, og jeg ser på min slave som forstår hvad jeg mener. Slaven lægger sin hånd på ryggen af stuepigen. Det giver et sæt i ”hende”. ”Bliv liggende” siger jeg med fast stemme. Hendes krop hviler med hele hendes vægt ned på bordet. Jeg placerer mig bag hende, slaven retter sig op og ser indtagende på den blottede bagdel. Jeg læner mig frem over stuepigen og kan mærke det dejlige læder mod min hud.” Du er uartig”, hvisker jeg. Jeg lader pisken glide ned af ryggen på stuepigen. pisken fortsætter ned over røven, rundt i cirkelformede bevægelser. Lægger min hånd på de runde baller og masserer dem fast.  Jeg ser det rykker temmelig meget i min slave, jeg lader piske svirpe over på slavens lår, jeg ser på fast på slaven, min slave ser ned. ”Kom lidt nærmere” siger jeg, min slave tripper frem, jeg rækker hånden frem og løsner de to bånd der holder bodyen sammen, slavens stive dejlige pik står, stor og dunkende, lige mod mig. Jeg lader hånden glide over hovedet og ned af skaftet. Lader et par fingere glide ind i slavens mund og fugter dem godt. Ned til det dejlige pikhoved igen, rundt og op og ned. Brystklemmerne på slaven bevæger sig lidt. Jeg rykker i dem, fast og med et konstant tryk. Slaven gisper. ”Du gir dig ”, siger jeg med munden tæt på slavens øre. Slaven holder stadig fast på den sorte pisk, med de mange snerter, jeg kan se at slavens knoer er hvide. Jeg slipper taget og vender mig mod stuepigen. I dette øjeblik ser jeg hende vende hovedet. Med et snuptag har jeg grebet ridepisken og lader et slag falde på stuepigens røv. Stuepige tager hænderne op for at værge, for flere slag. ”Der ser du, her i huset bliver man straffet, hvis herskerinden ikke er tilfreds med en, og jeg er absolut ikke tilfreds”, siger jeg i en ret skarp tone. Jeg befaler slaven at lægge pisken og hente en blindfold. Jeg bøjer mig tæt ned over stuepigen, ”du skal nok få det lært” hvisker jeg. Slaven er vendt tilbage, jeg nikker mod stuepigen. Hurtigt placerer slaven blindfolden over stuepigens øjne, imedens tager jeg to stykker snor, vi hjælper hinanden og binder stuepigen fast på bordet, godt udspændt, med røven lige i vejret. Slavens åndedræt er tungt og hurtigt. Jeg ved hvad slaven ønsker. Jeg ser på min slave, beder slaven vende rundt, og ja, mærkerne ses tydeligt på røven. Slaven har fortjent at få sin belønning. Jeg snupper pisken, der har lagt så tæt ved stuepigen, at hun ikke har kunnet undgå at mærke den. Lader snerterne glide over hendes bare røv. Rækker pisken til min slaven - - - så vågner jeg… 

Min slave og stuepigens version får I senere, næste gang skal det ikke være på drømmeplan.

Fortsættes HER