LÆSERNES EGNE NOVELLER

Hanne N.©

Herskerindens drøm 2

Har du ikke læst afsnit 1 kan du gøre det HER

Jeg står i værelset og ser mig rundt, alt ser fuldstændig normalt ud. Men aftenen før var det kæder, snore, manchetter, brystklemmer og piske der smykkede lågerne. Det var lyden og duften af liderlige personer, der fyldte rummet. Nu er det ikke en fantasi eller en ophidsende drøm, jeg kan tænke tilbage på. Nu er den skinbarlige sandhed og virkelige oplevelser der tænder mig, så det driver med safter.

Dagene op til lørdag, hvor stuepigen var sat stævne, gik jeg som i en døs. Tankerne om en langbenet tøs, vandre rundt i stram uniform og på høje hæle, fik mit indre til at koge. Jeg gøs af fryd, ved tanken om at lade tawsen ramme hendes røv. Hvad kunne, jeg: Herskerinden bruge tøsen til? Hun var ny i mit hjem: Hvor lærenem og lydig vil hun være? Ville hun kunne matche min egen weekend slave, der selvfølgelig også skulle komme til at tjene sin Herskerinde, i denne nye oplevelse.

Af og til måtte jeg lade hånden kæle for min våde, tændte grotte. En ekstra tur på toilettet, på jobbet, benet op på sædet, sprede benene og stikke fingrene op, massere og klemme, det er få minutter der skal til, før en fantastisk fornemmelse får min krop til at ryste.

Lørdag kl. 15.00 præcis ankom stuepigen, endnu ikke påklædt i stuepigeuniformen, men halsbåndet havde han husket. Legen begyndte da jeg og slaven havde et ærinde. Stuepigen skulle tage imod, når vi kom hjem. Påklædningen, sminken og attituden var perfekt. Det kunne han ikke have gjort bedre! Stuepigen og slaven fik oplæst de regler de skulle efterleve i weekenden. Stuepigen fik udleveret en dagbog, hvori hun skulle nedskrive forseelser, samt antallet af strafslag, så de kunne afregnes på et senere tidspunkt.

I denne weekend ville jeg have to ”tøser”. Slaven fik besked på at tage strømper, body og nederdel på, samt højhælede sko. Nu måtte de til at yde begge to.

Afrydning gik som en leg, jeg kunne se på slaven at ”hun” også nød stuepigens tilstedeværelse. Derefter skulle der gøres klar så Herskerinden kunne blive smurt ind i olie. Slaven fik til opgave at læse en god novelle, medens stuepigetøsen lod sine varme hænder vandre rundt på Herskerinden nøgne krop. Denne olieindsmøring vækker selvfølgelig min liderlighed.

To tøser tripper rundt i mit køkken og i min stue, jeg iagttager dem og glæder mig. De er mine, i hvert fald, i denne weekend. I min hånd har jeg ridepisken. På bordet tæt ved mig, ligger tawsen og den lille pisk med de korte snerter. Det er en skøn følelse af magt. Jeg vil se mere. Slaven og stuepigen modtager en gave, med tre buttplugs, nu må de vælge, hvem skal bruge hvilken?

En blindfold placeres over tøsens øjne. Hun bliver ført ind i soveværelset. Stuepigen må nu tage plads med røven i vejret. Korte kæder lænkes mellem hånd- og fodledsmanchetterne. Slaven står med den buttplug, stuepigen har valgt. ”Pres den op i hendes røv” hvisker jeg. Slaven tøver ikke, smører med creme og presser buttpluggen mod stuepigens stjerne. Stuepigen gir' sig lidt, to, tre pres mod hullet og proppen glider ind.

”Nå lille slave” siger jeg ”så er det din tur. Slaven gyser, men jeg ved det er af fryd, slaven elsker følelsen af den store hårde prop i sin bagdel. Slaven bliver bundet som stuepigen, og nu må stuepigen gøre arbejdet.

Aftensmaden skal laves og under hele arbejdet må begge bruge buttplug, for at forberede dem til aftenens senere udfordringer.

Disse udfordringer bragte blandt andet, mange dejlige scenarier med slaven og stuepigen i udfordrende ophidsende leg. Det var en fryd at kunne i scenesætte og derefter at kunne iagttage og nyde, de små optrin. Selvom både stuepigen og slaven var lydige og kun ønskede at efterkomme Herskerindens ordrer, måtte de begge under oplæring i løbet af aftenen. Det ”pynter” med en stuepige ligge sammenbøjet på gulvet, med bagdelen lige i vejret og med skørtet krænget op over røven, parat til at modtage sin straf. Ridepisken føles dejlig i hånden, og lyden af piskens slag, får mig til at ryste af ophidselse.  

- Eller som stuepigen nu, bl.a. sad der, på træstolen, ret op og ned. Bagbundet, lænket til stolen med spredte ben. Lade hænderne glide over de glatte strømper, tawsens berøring på den varme hud. De små opvarmnings slag. Lade det blanke stof glide op og mærke under nederdelen. Stuepigen kunne under sit dress, fremvise en tøsepik der kunne få slaven og Herskerinden til at sukke af liderlighed.

Slaven havde i ugen op til besøget, vundet retten til, i en time, at bruge tøsen. Denne rettighed kunne slaven nu indfri, medens tøsen stadig sad bundet til stolen.

Stuepigen levede fuldt ud op til mine forventninger, om en lille tøs der uden hæmninger, kunne tilfredsstille både Herskerinden og slaven.

Jeg kan stadig høre stuepigens små støn og fornemme trækningerne, når hun fik af pisken, men jeg lover at tøsen får mere til sin bagdel, næste gang hun kommer - og det gør hun!