LÆSERNES EGNE NOVELLER

Madame Cuir©

Herskerindens Hus

Entre.

Dit første møde med Madame vil altid foregå på et hotel. Sådan et sted er dejligt neutralt og vi kan begge løbe skrigende væk, hvis vi ikke lige er hvad vi havde forestillet os.

Ud ad til er vi bare et ganske almindeligt par for de andre hotelgæster. Begge er velklædte, samtalerne med hinanden og med andre er høflige. Vi går ud og spiser på en god restaurant, snakker med hinanden og lærer hinanden lidt bedre at kende. 

Madame er af natur meget nysgerrig og vil gerne vide alt (næsten) om hendes måske kommende nye slave. 

Du ved allerede at Madame ikke tolererer at du er gift eller bor sammen med én, der bare ikke forstår din seksuelle tilbøjeligheder. Du skal være fri, eller også skal Madame have et møde med din kone eller kæreste, da Madame ikke bryder sig om at man ikke er tro mod hverken hende eller andre. Det er med andre ord åbenhed vi skal være enige om.

Ellers går samtalen specielt på din private person. Alt hvad Madame ønsker du skal vide om hende, vil hun selv fortælle dig – du skal altså ikke spørge Madame om hendes personlige forhold.

Efter middagen vil vi måske finde en beværtning og få en øl eller et glas vin efter Madames humør – igen på din regning.

Vi vil sludre lidt – måske vil alkoholindtaget gøre dig lidt mere åbenhjertig. Er der ting som du har ”glemt” at fortælle Madame?

Det er der forhåbentlig ikke, - Madame bryder sig ikke om overraskelser af den slags. 

Klokken er sikkert lidt over midnat før vi går mod hotellet igen. Stadig som et helt almindeligt par.

Dette ændrer sig dog drastisk når vi er indenfor på værelset, Madame smider sig straks i nærmeste gode lænestol. 

Du står tilbage lidt forlegen, er det nu du skal kaste dig på knæ og erklære din hengivenhed?

Lige meget om du gør det ene eller andet vil Madame se på varerne – og Hun vil beordre dig til at smide kludene.

Din ansigtsfarve vil sikkert nærme sig højrød, men Madame smiler bare og venter på dig.

Når skjorten ryger (du har sikkert valgt en mørk farve), vil fraværet af denne afsløre at Madame har bedt dig om at iføre dig dameundertøj. Du har selv købt det ind, - de fleste har dog nok sagt til ekspedienten at det var en gave til deres koner, men hvad gør det?

Madame ønsker ikke nødvendigvis transvestitter som slaver, men bruger alene den feminine påklædning til at fjerne noget af slavens mandlige ego. Dameundertøjet vil gøre slaven nervøs. Gøre slaven opmærksom på at han skal passe på med hver eneste bevægelse, ellers vil også et utrænet øje måske kunne se en bh-strop under hans skjorte eller trussernes nederste kant helt oppe under bukslinningen.

Også strømpeholder har du på, det har sikkert taget dig lang tid af få den til at sidde ordentligt. Du ryster lidt på benene da bukserne glider helt ned. Hvad nu hvis strømperne er løbet? Hvad vil Madame sige til det?

Det bliver dog ikke denne gang du stifter bekendtskab med Madames temperament. Strømperne er fine og du kan spare det par du har haft liggende i din jakkelomme hele aftenen.

Madames finger peger ned på gulvet foran Hende. Du forstår beskeden og er ikke ked af det da Madame beordrer dig til at tage hendes sko af. Du værdsætter endda hendes ordre om at slikke hendes fødder rene. Duften af Madames bare fødder efter en helt aften i højhælede sko uden strømper er den dejligste parfume du kan forestille dig. I hvert fald tør du ikke give udtryk for andet og det er jo dejligt at få lov til at varte Madame op som hendes meget lydige slave.

Madame vil sikkert afbryde dit arbejde et par gange. Første gang er for at bede dig om hente hende noget at drikke fra den altid hundedyre minibar. 

Udvalget er ikke stort, men du får alligevel blandet en rimelig rom og cola sammen. Du får endda taget dig sammen og hentet et par isterninger fra ismaskinen uden i gangen. Godt du ikke har dårligt hjerte, - så var du nok død af skræk da dørhåndtaget gik ned ved et af naboværelserne. Det var heldigvis for dig kun én der ville prøve om døren nu virkelig var låst før vedkommende lagde sig til sove.

Du lægger dig på knæ igen og fortsætter med at sørge for at Madame føler velbehag ved sin slaves arbejde.

Der går nok ikke to minutter før Madame igen har behov for din opvartning. Du skal kravle hen til hendes skuldertaske og finde en cigaret frem til hende. Du gør selvfølgelig som Madame befaler og snart kan Hun puste røgen ud i retning af sin slave, der igen passer sit arbejde som vaskeklud for Madames fødder.

Madame erklærer lidt efter at hun er træt og vil gå til ro. Du lyser op i forventning, - Madames skindbukser har for længst afsløret at hun har særdeles velformede baller og hendes bluse og jakke har heller ikke formået at skjule et par flotte og velvoksne bryster.

Hun har dog ikke til sinds at lade dig nyde synet. Næ – Madame rejser sig og lader dig betragte gulvtæppets fibre på meget nært hold. 

Madame roder lidt i sin rejsetaske og finder en hætte i skind frem. Du får den på og er nu helt alene i dit eget mørke.  

Du kan høre at Madame klæder sig af. En enkelt gang rækker Hun ned og rører ved din ene balde, for ligesom at tilkendegive at Hun ikke helt har glemt dig. Snart hører du vandet fra bruseren ude i badeværelset og kan høre at Madame er gået i bad. 

Du ligger stadig på knæ inde på værelset og du hører bruseren stoppe og der går måske 15 minutter inden du igen fornemmer at Hun er i samme rum som dig. Du kan høre Hende gå lidt rundt og er ikke spor forbløffet over at Hun få øjeblikke senere ifører dig et hundehalsbånd. 

Madame spør’ om du evt. skal på toilettet inden det er sengetid – og da der er løbet et par øl indenbords er det nok en god ide at tage imod tilbuddet. Du får nu lov til, stadig med hætten på, at kravle ud på badeværelset og benytte toilettet. Du vælger fornuftigt nok at sidde ned, heller ikke til at ramme med hætte for øjnene – vel?

Samtidig er du ikke sikker på hvor Madame er på nuværende tidspunkt. Du hører et klik – var det et kamera? 

Da du er færdig kravler du tilbage ind på værelset og knæler ydmygt ned på cirka samme plads som du tidligere havde. Madame fastgør en lænke til dit halsbånd og du hører umiddelbart efter et klik, der indikerer at den anden ende af lænken er spændt fast til et eller andet.

Du mærker at Madame med en kuglepen tegner et kryds på din ene balde og du hører Hun tager to skridt tilbage. Inden du når at lægge de to ting sammen, hører du suset og mærker et brøkdel af et sekund senere piskesnerten på dine balder. Du gisper af smerte – ikke forbi det var ulideligt hårdt, men mere forbi overraskelsen var nærmest total. Igen rammer pisken dig på samme balde, igen, igen og også en femte gang tegner der sig en lang rød streg umiddelbart i og omkring krydset på din balde. Det femte slag bliver afløst af Madames bløde hænder der kærligt nærmest visker smerten væk og massere din ømme balde. 

Seksuel drift afløser den fysiske smerte, men Madame har fået den underholdning hun vil have i nat og Madame giver dig ordre til at lægge dig ned på siden. Du får smidt et par af hotellets håndklæder ned og Madame ønsker dig godnat ved at stikke sin tå ind gennem hættens eneste åbning, og du kysser den blidt.

Der går lidt tid mens du ligger og tænker over din situation. Der er ikke videre varmt da et af vinduerne står på klem, så du arrangerer håndklæderne så de dækker mest muligt som et værn mod nattekulden. 

Du kan høre at Madames vejrtrækning er regelmæssig og dyb. Yderst forsigtigt trækker du i lænken, - jo, den er gjort fast i et eller andet. En lige så forsigtig hånd op til hætten afslører at også den kun kan komme af hvis en lille hængelås fjernes.

Suk – du vender dig forsigtigt, så håndklæderne ikke glider ned. Søvnen kommer ikke let, når man er ligger på et halvhårdt gulv, med kun håndklæder som tæppe, ingen pude og en hel masse indtryk, der kører rundt i hovedet og skal bearbejdes.

Efter timers venten falder du dog i søvn, for du bliver vækket af Madames støvle, der forsigtigt placeres på din ømme balde. Du vågner forskrækket, men du er ikke blevet blind og smerterne i kroppen og balden kan tilskrives værelsesgulvet og Madames pisk.

Madame fjerner hætten og frigør dig fra din hundesnor.

Hun er stadig smuk, og hendes våde hår afslører at hun har været i bad. 

Madame giver dig en kuvert – du får besked på at den først må åbnes om et kvarter. Indtil da skal du sidde og sunde dig. Du tager imod den og Madame giver dig et kys på kinden inden Hun forlader værelset.

Efter Madame er gået kaster du et blik på uret og drister dig til at sætte dig op på sengen, der stadig dufter af Hendes parfume.

Kuverten vejer tungt i din hånd,- du kender reglerne. Hvis Madame ikke synes du er Hende værdig, vil der være et afslag i den og du vil aldrig se Hende igen. Modsat vil der være en e-mail adresse som du kan skrive til Hende på hvis du mener at du vil være hendes slave.

15 minutter senere – omregnet til 900 sekunder som du langsommeligt tæller, åbner du forsigtigt kuverten. Puhh – Hendes adresse var med … Nu er det din egen afgørelse om du stadig vil være Hendes slave. Madame har desuden vedlagt Hendes såkaldte husregler som Hendes slaver skal indordne sig under.

Du kigger på reglerne og læser dem op for dig selv flere gange. Det skader nok heller ikke at kunne dem udenad.

 

Opførsel 

1. Slaven skal altid adlyde.

2. Slaven skal altid gøre sit yderste for at opfylde ethvert af Madames ønsker, uanset konsekvenser.

3. Slaven er Madames ejendom og indenfor de aftalte grænser kan Madame bruge og udnytte slaven som Hun ønsker.

4. Overskrides grænserne skal slaven straks gøre Madame opmærksom på dette vha. stopordet og Madame straks stoppe overskridelsen. 

5. Bruger slaven stopordet er det op til Madame om hun ønsker at beholde ham som sin ejendom og Hun kan straks udelade slaven fra Hendes ejendom.

6. Slaven skal acceptere at det er Madames nydelse der prioriteres først.

7. Slaven skal acceptere at Madame kan straffe slaven på hvilken som helst måde hun ønsker. 

8. Slaven kan til enhver tid stoppe afstraffelsen vha. stopordet – i så fald træder regel 5 i kraft.

9. Slaven skal påregne at Madame til hver en tid kan disponere over dennes arbejdskraft på enhver måde hun finder hensigtsmæssigt,- således kan udlån og leje også finde sted.

10. Slaven skal acceptere at Madame råder over flere slaver og at disse anvendes på samme tid til opfyldelse af Madames ønsker.

11. Slaven skal acceptere at Madame kan lade andre slaver få ret til at afstraffe slaven, samt at andre slaver kan bestemme over slaven.

12. Slaven skal acceptere at Madame ønsker at to eller flere slaver har seksuel samkvem til Hendes fornøjelse.

13. Slaven skal acceptere at Madame kan nægte slaven seksuel tilfredstillelse – også gennem en længere periode.

14. Slaven skal adlyde alle ordre hurtigt og efter Madames ønske

15. Slaven skal accepterer at denne i længere tid kan være indespærret i bur, fastlænket, sammensnøret, fastbundet og på andre måder kunne få reduceret sin frihed.

Påklædning.

1. Slaven skal altid være påklædt jf. Madames ønsker.

2. Slaven skal for egen regning anskaffe sig følgende.

 • 1 Par sorte højhælede damesko med ankelrem og lås, min 4 cm hæl.

 • 1 Par sorte højhælede damesko med ankelrem og lås, min 10 cm hæl.

 • Madame leverer lås og nøgle til ovennævnte

 • 3 Par dametangatrusser, hvide

 • 3 stk. BH. Hvide, desuden fyld til disse.

 • 2 Strømpeholdere, hvide

 • 1 Korset med mulighed for kraftig indsnævring af livvidde og med lås.

 • 5 Par lange nylonstrømper, skal suppleres løbende.

 • 2 Stuepigekjoler i sort lak

 • 6 Hvide forklæder, tre store og tre små

 • 2 Hvide kapper.

 • 1 kvindeparyk efter eget valg.

 • 1 Hundehalsbånd med et navneskilt visende slavens feminine navn

 • 1 Makeup-pung med bøjlelukning, sort fløjl.

 • 1 Toilettaske med bøjlelukning, sort fløjl.

 • 1 Damepung

 • 4 Dametasker, - en lille skuldertaske, en stor skuldertaske, en stor håndtaske og en indkøbstaske. De tre førstnævnte i sort skind og indkøbstasken i skind efter eget valg.

 • 1 Lang damefrakke, ikke skind.

 • 1 Par damestøvler i sort skind.

 • 1 Taskeparaply.

 • Div. makeupartikler.

 • 1 Kyskhedsbælte, Madame leverer lås og nøgle 

3. Slaven skal acceptere at standardpåklædningen for Madames slaver er sort stuepigeuniform, hvide strømper, strømpeholder, bh med fyld, hvidt forklæde, hvid kappe. Dertil bæres højhælede sko (4 cm) med lås.

4. Slaven bærer restraintments efter Madames ønsker.

5. Slaven skal efter maksimalt 3 måneder som Madames slave kunne forestå indkøb, klædt i ovenstående jf. pkt. 2. 

Opgaver.

1. Slaven skal være Madame behjælpelig med alle opgaver.

2. Slaven skal alene eller sammen med andre slaver være ansvarlig for at Madames bolig er rengjort og ryddet efter Madames ønsker.

3. Slaven skal alene eller sammen med andre slaver være ansvarlig for indkøb til Madames husholdning.

4. Slaven skal alene eller sammen med andre slaver være ansvarlig for tilberedelse af Madames måltider.

5. Slaven skal alene eller sammen med andre slaver være ansvarlig for borddækning, servering og oprydning i forbindelse med Madames måltider.

6. Slaven skal alene eller sammen med andre slaver være ansvarlig for vedligeholdelse, udvendig som indvendig, af Madames bolig.

7. Slaven skal alene eller sammen med andre slaver være ansvarlig for vask, strygning, ophængning og sammenlægning af Madames garderobe.

8. Slaven skal kunne forestå diverse mindre reparationer af Madames garderobe.

9. Slaven skal alene eller sammen med andre slaver ansvarlig for at Madames fodtøj til enhver tid er i bedst mulig stand.

10. Slaven skal alene eller sammen med andre slaver forestå rengøring af Madames bolig. Dette indebærer gulvvask, vinduespudsning, støvsugning, afstøvning, rengøring komplet af badeværelse og toilet.

11. Slaven skal alene eller sammen med andre slaver forestå havearbejde efter Madames anvisninger.

12. Slaven skal alene eller sammen med andre slaver forestå kløvning og opstabling af brænde.

13. Slaven skal alene eller sammen med andre slaver forestå vedligeholdelse af Madames bil

 

Hygiejne mv.

1. Slaven skal acceptere at bruge feminine hygiejneprodukter, sæber, shampoos, olier og parfumeartikler og indkøbe disse for egen regning.

2. Slaven skal indtage den føde og den væske som Madame mener slaven har bedst af.

3. Slaven skal indtage denne føde via hundeskål.

4. Slaven skal acceptere at Madame ikke accepterer skægvækst eller kropsbehåring.

5. Slaven skal acceptere at lade sig pierce med en prins Albert ved fortsat tjeneste hos Madame.

Slaver, der lever sammen med andre kvinder, skal medbringe deres accept. Anden kvinde vil ligesom Madame have nøgle til lås.