LÆSERNES EGNE NOVELLER

Buller©

Højt oppe og flyve

Jeg var som sædvanlig på farten i forbindelse med mit arbejde. Flyture på kryds og tværs af kontingenterne. Udmattende, men spændende.
Under en af mine lange fly ture, mødte jeg en sød steward, som tog sig rigtigt godt af mig. Det startede i det små, men udviklede sig inden for de 6 timer fly turen varede.

Wolfgang hed han, og var fra Tyskland, Frankfurt. Pæn ung fyr – i begyndelsen af 30érne. Han smilede stort, da jeg trådte ind i flyveren. Jeg kiggede ham dybt i øjnene og trak på smilebåndet. Det var altid rart at føle sig velkommen. Allerede der tror jeg, det første skridt blev taget.

Jeg fandt min plads og satte mig til rette. Jeg havde fået en gangplads - det hader jeg - men i dag ville jeg opleve hvor fornøjeligt det kunne være at sidde der.

Vi rullede ned af landings banen, jeg blundede, da jeg mærkede én hånd på min skulder, og en på mit lår. Jeg blev forskrækket og fór op. På siden af mig stod Wolfgang, ”Please fasten your seatbelt” sagde han, Wolfgang, som der stod på hans navneskilt. Han kiggede dybt i mine øjne, igen, og jeg hans fik hans varme smil.. Jeg ledte straks febrilsk efter sikkerheds selen. ”let me help you” han lænede sig ind over mig.
Han duftede vidunderligt. Han tog straks fat i selen og lukkede den, og strammede til. ” And sorry, there is no room for you.” Han kiggede ned på mit skridt. Han havde strammet selen så meget at det pressede mod min pik. Han løsnede det lidt igen. Jeg ved ikke om hans berøringer var bevidste eller tilfældige. I hvert fald ramte han min pik flere gange mens han rettede selen til. Jeg smilede, sagde ikke noget, men fulgte hans hænder der famlede rundt på mit skridt. Da han var gået kiggede jeg ned på min pik. Nu sad det stramt. Min pik, var godt stiv, og pressede hårdt mod selen.

Vi gik i luften og der gik ikke lang tid før Wolfgang, igen havde sin hånd på min skulder. 
”Drink sir?” sagde han med sin frække stemme. Jeg bad om et glas vand, uden kulsyre. Han gik forbi et par gange den næste halve times tid. Hver gang et frækt glimt i øjet, et stort smil, og et hurtigt kig ned på min pik. Vi fik maden, kalkun, en mandeldessert og kaffe. Hver gang var det Wolfgang der serverede for mig. Det var lidt underligt, for de andre blev serviceret af nogle andre stewardesser.

Endnu et par timer gik. Jeg havde lavet lidt arbejde, læst lidt og sad og filosoferet lidt over livet, da Wolfgang kom kørende med drinksvognen og stoppede ud for mig. Nogle andre gæster spurgte Wolfgang, om de ikke måtte få noget. Han svarede dem kort, at der ville komme en anden og servere for dem. Jeg bad om et glas vand igen. Han kiggede på mig, med et forundret udtryk. Jeg forklarede ham, at jeg kun drak vand når jeg rejste. Man mødte så mange mennesker, og jeg kunne ikke lide at man lugtede at spiritus. Det respekterede han. Han hældte vandet op, og da han skulle sætte det på bordet, ramte han kanten. Alt vandet landede i mit skød. ”Soory sorry” blev han ved med at gentage. Han tog nogle servietter og prøvede at suge vandet op.

Jeg kunne mærke det kolde vand trænge helt ind i mine bukser og ind til min pik. Hans bevægelser uden på mine bukser gjorde, at min pik, voksede. Igen begyndte jeg at betvivle, om det var en ubevidst handling, men det slog jeg hen. Sådan noget kunne en steward da ikke finde på.

Han bad mig følge efter ham, så skulle han nok få det tørret ordentligt. Jeg sagde til ham, det ikke gjorde så meget, det var jo bare vand. Men han insisterede, så jeg gik med ham. Jeg fulgte efter ham ned af gangen. Han kaldte på en anden steward og bad ham overtage hans drinksvogn.
Det fløj ud med undskyldninger fra ham, helt ned til toilettet bagerst i flyet. Han åbnede døren og sagde, jeg skulle gå derind og tage mine bukser af. 
Jeg kiggede forundret på ham. 
Han skulle jo tørre dem, han kiggede ligeså forundret retur. 
Nå, det var det han ville. 

Han lukkede døren og et par sekunder efter åbnede han den igen. Han stod med en føntørrer i hånden. Smart tænkte jeg. Jeg gav ham mine bukser, og jeg kunne se hans øjne kiggede op og ned af mig. Helt ned fra tæerne og op til, min pik.
”Looks good” sagde han kort og lukkede døren igen. Jeg satte mig på toilettet og ventede på ham. Jeg sad og grinede lidt over situationen, det var egentligt meget sjovt. Så gik tiden da, på en normal kedelig flyvetur.

Af uforklarlige årsager syntes min pik, at lige nu var et godt tidspunkt at vokse sig stor og stærk på. Jeg kiggede ned og kunne se, at den stod stiv i mine boxershorts.
Hvad mon min pik forventede. At få noget på dette miniature toilet. Det kunne næppe lade sig gøre, tænkte jeg.

Pludselig gik døren op. Jeg lagde armene overkors, hen over mit skød, og bukkede mig fremover. Det var Wolfgang. ” They wet to? Please take them off.” Han pegede kommanderende ned mod mine boxer shorts. “No no” sagde jeg “every thing ok.”
Jeg blev lidt pinligt berørt, og tænkte på om min pik snart havde lagt sig igen.

Han ville have jeg skulle smide bukserne. Han stod ikke mere end en ½ meter fra mig. Næppe. Den ville jo springe ud i hovedet på ham. Jeg trak dem ned til anklerne uden at rejse mig op. Wolfgang gik hurtigt ned på knæ for at tage dem. Hans ansigt var lige ud for min pik. Han kiggede op på mig. Han søde smil kunne jeg ikke stå for. Hvis han ville, så lad ham dog, tænkte jeg med et stort smil.
Han åbnende munden, og tog min pik i et hug, helt i bund.
Jeg lukkede mine øjne, sagde ikke noget, og nød det. 

Hans varme tunge gled frem og tilbage over min pik, og jeg kunne mærke liderligheden i min krop. Han tog sine hænder til hjælp og de masserede rundt på mine nosser og min pik. Jeg var bogstaveligt talt i den syvende himmel. 
Han trak sig helt ud, og jeg kunne mærke hans tunge famle på mit pikhoved, inden han igen dykkede ned over pikken og forsatte sin behandling.

Plads var der ikke meget af men nok. Wolfgang begyndte at nive i mine brystvorter, og det forplantede sig i hele min krop. Jeg tog fat om hans hoved og begynde at trække ham frem og tilbage hen over min pik.
Jeg tænkte på, jeg skulle melde mig ind i klubben. Den klub for dem der havde gjort det i luften. Men jeg kunne ikke lige huske hvad den hed, så jeg slog det hen igen, mens jeg nød hans behandling.

Hans fingre legede rundt med mine brystvorter, drejede og nev i dem. Jeg slap hans hoved og lod ham tage over. Han kiggede op på mig. 
Min pik var pumpet op til lir. Det bankede hårdt i den.
Jeg kunne mærke det begynde at krible i mine tæer. Min orgasme var på vej, snigende helt ned fra det yderste af min krop. Som en steppebrand der bredte sig mere og mere.
Jeg kunne mærke dyret i mig. En løve der samler alle sine kræfter for at udstøde et kæmpe brøl. Mine øjne svømmer bort. Min pik vokser og vokser. Den er ved at detonere. Spermen, på vej i en stor eksplosion. Jeg kigger ned på Wolfgang. Han æder min pik. 
Min puls banker som en stortromme. Spermen sprøjter ud af min pik. Hans læber er glubske og prøver at gribe det hele. Han får sperm i hele ansigtet, og jeg kan mærke hvordan jeg også rammer ham ind i munden. Jeg kan høre hvordan han kæmper med at sluge det hele. 

Jeg dirrede og rystede over hele kroppen. Han slap min pik med munden, men forsatte med at lade sine hænder køre op og ned af pikken.
Han kiggede op på mig, jeg på ham. Mine øjne var stadig på det store hav, de svømmede rundt i hovedet på mig, i min ekstase.
Jeg kiggede på ham, han så begejstret ud. Hans frække kække smil var blevet endnu større. Han rejste sig op, og åbnende døren. Han sagde til mig jeg skulle blive siddende mens han hentede mine bukser.
Han gik ud og jeg kunne høre han sige til nogen at toilettet var optaget og de måtte bruge et andet. Jeg låste døren, man vidste aldrig om der alligevel var nogen der kom. Jeg havde stadig ingen bukser på.

Det bankede pludseligt hårdt på døren. Wolfgang, spurgte jeg med en forsigtig stemme. Ja, blev der sagt på tysk. Jeg åbnede døren og kunne se det ikke var Wolfgang. En nydelig ung mand i uniform. ”Wolfgang is drying your pants. I know ” sagde han og blinkede med det ene øje.

Han spurgte om han måtte komme ind og tisse. Jeg undrende over hvad Wolfgang have sagt, kiggede lidt rundt og sagde at det var der vist ikke plads til. Hele situationen virkede lidt akavet. Jeg havde stadig ingen busker på. Min pik sivede stadig med lidt sperm. Jeg kiggede på ham. OK, kom ind, sagde jeg på gebrokkent tysk. Jeg pressede mig helt ind til håndvasken. Han kom og stillede sig mod toilet. Der var ikke meget plads, så jeg kunne ikke undgå at se han lynede ned og tog sin pik frem.
”do you like”, sagde han på ”flyver” engelsk. Jeg gik ud fra han mente sin pik. ” yes yes ” svarede jeg, og skyndte mig at kigge væk. 
”I am the Captain on this plan. So if you want it, we must hurry”. Have hvad? Jeg var lige kommet I munden på Wolfgang, ville ham her nu også have? Tankerne fløj gennem mit hoved, og ned i pikken. Min pik begyndte at røre på sig. Han åbnende sine bukser helt og lod dem falde til gulvet. Han trak mig ind foran ham, og pressede mig forover, henover toilettet. ” Wolfgang said; you were a good suck. I want to now, if you are a good fuck”. Øhhh what. Skulle jeg kneppes bare sådan lige. Hans hænder pressede mig hårdt forover. Jeg kunne mærke hans pik mod mine baller. Den ledte efter mit hul. Jeg hørte han pumpede med sæbe beholderen, og hvordan det smaskede da han smurte sin pik ind i sæben. 

Han pressede en fugtig finger op i mig, og legede med mit hul. Han finger kneppede min røv hurtigt, ind og ud.
Ligeså hurtigt han havde stukket sin finger ind, ligeså hurtigt trak han den ud.
Jeg kunne mærke han pressede sit pikhoved ind, og langsomt stødte hele sin pik ind.

Sæben havde sin virkning, den gled godt ind i mig. Hans pik fyldte min røv godt ud. Jeg kunne mærke hans nosser der bankede mod mine. Han kneppede mig hurtigt. Hans ene hånd fandt vej ind til min pik, og han begyndte at lege med den.
Hans pik bankede op i mig. Ind og ud. 
Han begyndte at stønne, højlydt. ” Ich komme” sagde han med lav stemme.  Jeg kunne mærke hvordan hans pik voksede inde i mig. Han trak sin pik ud, og sprøjtede sin sperm ud over mine baller. Det hele havde kun varet et par minutter. 
Min røv føltes som om den var blevet pulet i flere timer. Min pik var godt stiv, og jeg kunne mærke liderligheden fare rundt i kroppen på mig. Min røv ville have mere. 

Jeg rejste mig op og vendte mig mod piloten. Han trak sine bukser op, og åbnede døren. Han kiggede på mig, sagde på engelsk tak - og at han nok skulle fortælle Wolfgang at jeg også var ”a good fuck”. Han forsvandt ud af døren. Jeg trak døren til og låste den igen. Satte mig ned. Min pik var godt stiv og liderlig, så jeg begyndte at lege med den. Jeg tog hårdt fat om den, og begyndte at spille den.

Da jeg var lige ved at komme, bankede det på døren. Det var Wolfgang. Jeg åbnende døren. Han havde mine bukser i hånden. Han kiggede ned på min pik, og kunne se hvor hårdt den stod. ”ready again” smilede han. ”you like Captain” .. Yes yes svarede jeg.
Wolfgang kom ind på toilettet og låste døren. Jeg sad stadig på sædet. ” let me take a ride”. Han smed bukserne og stillede sig op med en fod på hver side af mig. Han satte sig ned over min pik, og jeg gled ubesværet op i ham. Han begyndte at ride mig, og jeg stødte op i ham hver gang han var nede. Han red hårdt på min pik.
Jeg tog fat om hans pik, og begyndte at spille den af. Som et lyn, sprøjtede han ud over mig. Jeg kunne mærke trækningerne i hans røv, da han kom. Det strammede dejligt om min pik.

Han hoppede af, tog sine bukser på, og åbnede døren. Han kiggede på mig og sagde at vi skulle til indflyvning. Jeg skulle tage mine bukser på, og finde min plads. Jeg hoppede hurtigt i mine bukser, gik ud fra toilettet. På vej til min plads var der flere af de andre passagerer der kiggede på mig. Jeg tror nok jeg rødmede lidt. Havde de hørt noget? *GG* eller var de misundelige?

Jeg satte mig ned, og min sidepassager kiggede sjovt på mig. Jeg sagde ikke noget. Jeg havde nok et meget frækt smil på læben og et glimt i øjet. Han skulle bare vide.
Jeg kunne se på skærmen at der var 45 min til vi landede. Jeg havde åbenbart været på toilettet en times tid.

Min pik var stiv, indtil jeg fandt et toilet i lufthavnen og fik lettede trykket.

Desværre har jeg ikke fløjet med Wolfgang ej heller set piloten siden. 
Men mon ikke jeg møder dem igen. Det vil jeg glæde mig til.