LÆSERNES EGNE NOVELLER


Haze ©

I dag er det Haze' fødselsdag

 

I dag er Haze´s fødselsdag,

hurra, hurra, hurra.

Han sikkert nok den gave får

som Misty lovede ham i år.

Et besøg hos Domina

Supreme Madam Domina.

 

For den uindviede var det blot en anonym skikkelse, i en sort blank træningsdragt, som stod foran døren til nummer 6.

For den indviede, var det en ydmyg slave, som blot stod og ventede på at blive lukket ind i varmen, til en S/M seance i sort gummi og på at gøre sig fortjent til at få sin "gave".

"Misty" og ”Domina” havde aftalt at han var til hendes brug efter lyst og

forgodtbefindende, og så kunne seancen udvikle sig til hvad som helst.

 

Den ene del af "Gaven" bestod i en ny sort heldragt, dækkende fra top til tå, med hætte, fødder, handsker og et par sorte gummitrusser med et stramtsiddende

penisovertræk.

Som prikken over i`et skulle han få lov til at besøge en professionel Domina, som ikke kunne forventes at have de samme kærlige følelser som herskede

mellem dem, i deres fælles sorte univers hjemme. Han havde måttet acceptere betingelserne. Det var alt eller intet.

 

Men træningsdragten og den opslåede hætte slørede, at også han var iført håndmancheter, benmanchetter og et bredt halsbånd uden på den stramme gummidragt. Lige klar til at blive spændt op til lir, eller det der var værre.

For den som ikke vidste bedre, ville man tro at han bare havde været på en løbetur i Utterslev mose og nu skulle hjem og skylles af og skifte tøj til noget mere bekvemt. Sådan forholdt det sig ikke. Nærmere tværtimod.

 

Alene det at løfte hånden op og ringe på dørklokken fik ham til at gyse af spændt forventning. Dette her var ulideligt spændende og selv om han var blevet drevet hertil af sin erotiske fantasier, var han lidt angst for hvad besøget ville udvikle sig til.

 

Det hele var begyndt med at Misty en nat havde fundet ham ved computeren hvor han havde lukket op for de erotiske forbudte hjemmesider og ved sin søgen havde fundet en Domina som var gået lige i blodet på ham.

 

Det var intensiteten i billederne og indtrykket af at her var en Domina som gik mere personligt gik ind for sagen og så var billeder af personen. Spændende.

 

 

 

 

Der var jo masser af frække damer som tilbød sig med alskens erotiske tilbud, med denne hjemmeside var noget særligt. Der var både klasse og stil over siden og et heltmenukort af raffinerede tilbud om bl.a. "nætter i gummi" og billeder af en gudeskøn kvinde som ikke lagde skjul på sit udseende og sit avancerede udstyr, både den personlige påklædning og lokalernes indretning.

 

Besøget på hjemmesiden havde resulteret i 14 nætters cølibat, hvor han var blevet nægtet alt, bortset fra at tilfredsstille og glæde Misty og i den periode havde hun været særlig indbydende og lækker at skue, når hun lagde op til sine egne glæder og narrestreger.

Det havde været meget frustrerende og for at forøge hans cølibat havde han måttet bære "kurven" 24 timer i døgnet og selv hans sædvanlige små erektioner havde været umulige. Det havde været som 14 dage i helvede.

 

Da de 14 dages cølibat var ovre, fortalte Misty ham, at hun havde truffet aftale med en Veninde Domina, som havde fået frie hænder, måtte gøre ved ham hvad hun fandt for godt og at han skulle være hendes slave i 24 timer.

 

Da det var tid til afsked, havde Misty beordret ham til, nøgen, at iføre sig pikringene og den sorte træningsdragt, stukket ham en taske med et ukendt indhold, ringet til en taxi og da den kom, havde chaufføren fået en seddel med adressen.

"Farvel, tillykke med fødselsdagen. Opfør dig ordentligt. Vi ses, måske!"

For at sende ham passende påklædt af sted, havde hun endvidere truffet aftale med en forretning inde i byen, hvor han ville blive klædt på til besøget og leveret på adressen.

Det ville være op til ham selv om han ville opfatte den nye dragt og besøget som en gave eller en straf.

 

Chaufføren standsede udfor en adresse de aldrig tidligere havde besøgt og gav ham besked på at tage elevatoren op til 3 sal, ringe på døren med skiltet Cocoon" og vente på at blive lukket ind.

Da døren gik op stod en mand og inviterede ham indenfor. "Hello slave Haze. My name is Robert; I am your tailor and dresser.

Take your clothes off and follow me".

 

I rummet de nu kom ind i, hang flere forskellige gummibeklædningsgenstande på væggen. Robert tog først en sort skinnende heldragt med fødder, hætte og handsker frem og lagde den foran Haze.

"This is your new suit, it is tailor made from my Factory Cocoon and your mistress has had it made especially to your measurements. Please sit down and put talc all over your body since it is very tight fitting. Are you ready?

Before you put the suit on, there is also a pair of trousers wit a penis sheath to be put on".

 

Allerede nu var hans pik gået ind i fantasierne og sin egen verden og selv om han mentalt prøvede at tænke den tilbage til nuet, lykkedes det ikke og den stod nu strunk og stiv ud fra kroppen.

Bukserne dækkede røven op til taljen og ned til midt på lårene. Forsigtigt lempede han pikken ind i det stramme hylster, satte ringene på plads og arrangerede den lille nossepose, så alt var åleglat uden den mindste fold.

 

Som i en trance trak Haze dragten på og hans krop forsvandt lidt efter lidt ned i det sorte blanke gummi som derefter blev lukket med en lynlås, som gik fra lidt under navlen og op langs ryggen til nakken.

Til sidst manglede kun hætten som nu blev trukket op over hovedet og sikret med lynlåsen i nakken. Da dragten havde fundet sit naturlige leje stramt omkring hans underliv og indesluttede krop, blev han ført hen foran et spejl og fik lov til at nyde synet af sig selv og dragten. Den sad, som var den malet på kroppen.

"The suit is made of heavy weight rubber, soon it will feel like a prison and there is no escape since it will be locked with several small padlocks and you will hand over the keys to Domina Anita at your arrival. Is that clear?

 

I spejlet så Haze en sort krop. Alt var dækket af det fedeste sorte glinsende gummi. Kun øjnene og munden var synlig.

Da hætten nu sad på plads, bad Robert om den medbragte taske og tog først håndmanchetter, benmanchetter og halsbåndet frem.

 

Styk for styk blev de sat på deres pladser og da også halsbåndet var på plads låste Robert manchetterne, hætten og dragten med seks små hængelåse og lagde nøglerne i et lille skrin som igen blev lukket med en hængelås som blev hængt om halsen på Haze i en lille sølvkæde.

Inde i sit gummifængsel var virkeligheden ved at gå op for Haze.

Hans pik pulserede i sin egen takt inde i det snævre pikhylster. Hele hans underliv føltes som var det i en skruestik og han mærkede hvordan bukserne efterhånden havde fundet ind i revnen mellem balderne.

Ikke nok med det, men efterhånden som den snævre dragt havde fanget hans kropsvarme og talkumlaget havde optaget fugten fra kroppen, sugede dragten sig ind til ham og spændstigheden i gummiet fik det til at strammede til overalt.

 

"Put on your training suit. You are almost ready. Only one thing is missing before I will drive you to your new mistress.

Som i en tåge gik Haze væk fra spejlet og tog træningsdragten på.

Fra tasken tog Robert den sorte gummiknebel, puttede den i munden på Haze og fæstnede remmen i nakken.

 

"Ok, you are ready to meet your mistress now. I have a car downstairs waiting for us. Let us go. Have fun but behave. She is a tough lady, but very sexy.

You are in for a surprise".

Uden yderligere ord og falbelader samlede Robert hans hænder foran kroppen, fastgjorde manchetterne til halsbåndets D-ringe og trak træningsdragtens hætte op foran hans ansigt så kun øjnene var frie.

"Så går vi, sagde Robert" og sammen gik de ned på gaden og steg ind i den ventende bil.

Da Haze var sat ind på bagsædet blev hans hænder lænket til dørhåndtaget og fødderne spændt fast ved sikkerhedsselens fæste i vognbunden.

Der sad han så medens de kørte igennem den mørke by, ude af stand til at røre sig og uden viden om hvor de kørte hen.

 

Efter kort tid stoppede bilen og han blev løsnet og hjulpet ud på fortovet.

"Gå hen til nr. 36. ring på klokken og vent til der bliver svaret".

Hele hans krop var i et erotisk oprør. Hvad ventede der ham og kunne han leve op til de stillede forventninger?

 

Pludseligt åbnedes døren og en fast kvindestemme bød ham komme inden for.

"God aften Haze. Tag din træningsdragt af. Tag pisken som hænger på væggen og kravl langsomt op ad trappen. Lad være med at løfte dit hoved og se op. Du er nu min slave i de næste 24 timer og du bestemmer selv om det skal være en oplevelse eller et helvede. Opfør dig som det bekommer en velopdragen slave, gør hvad du bliver befalet og tilstræb dig at føje din herskerinde i et og alt.

 

Langsom kravlede Haze og af trapperne, Dragten var nu som et dampbad og sad omkring hans krop som en slanges ham.

Hans pik føltes som var den i en skruestik og han havde fuldstændigt mistet kontrollen over dens gøren og laden i de stramme bukser og dragt.

Langsomt dukkede et par sorte støvlespidser op i hans synsfelt og han bøjede ydmygt hovedet af angst for hvad der måtte komme hvis han tog sig friheder.

 

"Kryb videre gummislave, men lad være med at kigge længere op end til mine fødder, det er du ikke værdig til".

Da han nåede det sidste trin, bøjede Domina Anita sig ned over ham og bandt et sort klæde for hans øjne. Du skal ikke have lov til at nyde synet af mig før jeg er færdig med dig. Så satte hun hundesnoren i halsbåndet og trak ham efter sig an over gulvet som en lydig lille gummihund. Hvor er kassen med nøgler?".

Inde i terapistudiet førte hun Haze hen mod et åg som hang ned i en kæde fra loftet og fæstnede benmanchetterne til et par øjer i gulvet så han måtte stå med spredte ben.

Da han havde fundet balancen igen, tog hun den venstre håndmanchet og fæstnede den til et øje i ågets ene ende og lod åget hejse op så han stod på tæerne.

 

"Kom med din hånd og mærk på min smukke krop og føl hvad du er gået glip af at se på".

Langsomt førte han sin behandskede fremad og det var som der gik et elektrisk stød igennem ham da han mærkede skikkelsen foran. Overalt hvor hans hånd, rørte var hun klædt i gummi.

"Nu skal du ikke begynde at gramse på varerne. Det er ikke for dig at nyde før du har gjort dig fortjent til det og være en god lille lydig gummislave og taget imod mine pisk uden at klynke for du er jo kommet her fordi du skal underkaste dig en dominerende kvinde"

 

Så tog hun hans højre hånd og satte den til det andet øje i åget og strammede til så han næsten var fri af gulvet og måtte bære sin egen vægt i armene.

Men han hang der fandt hun en høj halskrave frem og løsnede hans halsbånd og satte halskraven sådan, at han kun kunne se opad mod loftet og ikke fremad hvor hun stod, hvis han da ellers fik bindet fra øjnene.

 

"Hvor ynkelig du dog er at se på din sorte liderlige gummigris. Hvad er du for et mandfolk som frivilligt lader dig piske og ydmyge af en kvinde? Du ser godt nok lækker ud som du hænger der helt hjælpeløs og byder dig til.

Hvad har du at tilbyde af manddom under dragten?? Har du en pik gemt derinde under al gummiet. Hæng du lidt der og tænk på hvor godt du har det så skal jeg lige lyne dragten ned og checke dig lidt nærmere.

 

Med flittige fingre trak hun lynlåsen ned foran og lempede den gummiklædte pik og nosserne ud i det fri, hvor pikken bare stod som en pik der vil mere end bare stå.

Da den begyndte at pulse i takt med hjertets rytme, fik den et let slag som bragte den tilbage til nuet.

"Jeg siger det med det samme, så du ikke skal misforstå noget. Hvis den dumme pik tillader sig at komme uden jeg vil det, komme du til at betale dyrt for det og så skal du få så mange pisk at du vil have nok for lang tid fremover og så kan din Herskerinde får dig tilbage som komplet ubrugelig som slave. Her er det mig som bestemmer alt og du lystrer. Har du forstået det?".

 

Så pludseligt tog hun bindet fra øjnene og han kunne nu for første gang se noget af det lokale han befandt sig i, men ikke Dominaen, fordi hans hoved var

tvunget til kun at se mod loftet.

Mens hans pik bare stod der i sin egen verden satte hun en penisvibrator omkring nosserne, men tændte ikke for den.

 

"Jeg må sige at det er flot dragt din Misty har givet dig, du ser dejlig liderlig ud og jeg får lyst til at lege lidt med dig, men min leg er en piskeleg og jeg har mange flotte piske og du er helt hjælpeløs og stum så jeg forventer ikke en lyd fra dig og du er jo kommet for at blive pisket og ydmyget som en rigtig gummislave, så indtil nu har du ikke grund til at klage, men i første omgang lader vi kneblen sidde så jeg kan se hvor meget du kan tåle før dine skrig fylder mine øren.

Nu kan du hænge der lidt og tænke over tingene og så skal du bare se hvad jeg kan drive ud af dig.. Du skal nok få det sjovt Haze, bare vent dig".

 

De første piskeslag vækkede ham med et spjæt og bragte ham tilbage fra sine drømme med et undertrykt gisp bag kneblen og kroppen stivnede uden hans medvirken. Han forsøgte at tvinge hovedet nedad så han kunne få blot et lille kig på kvinden som lod pisken regne ned over hele hans krop medens hun langsomt cirklede rundt om ham og lagde slag på slag.

Pikken dunkede i sin egen rytme foran ham, hele hans krop var i oprør og ekstase af sublim nydelse, spændt som en flitsbue men han kunne ikke røre sig som han hang der til skue og pisk.

Bare han dog kunne se dette mystiske stærke kvindevæsen som han havde overgivet sig til. Men han så kun loftet og hørte hende snige sig rundt om hans krop.

Ikke en lyd kom over hans læber og det lod til at tirre hende og slagenes styrke og hastighed steg og til sidst lod han det bare ske og nød at der trods alt var blidhed i alle slagene.

Kun en sagte stønnen hørtes da hun holdt inde og sveden drev af ham inde i det stramme gummifængsel og han nød hvert sekund.

 

Pludseligt stod hun foran ham og pressede sin krop mod hans og startede samtidig vibratoren medens hun løsnede halskraven så hans hoved kunne få lov til at se nedad og han sukkede af beundring da han så hvad der stod foran ham.

Hun var gudeskøn som hun stod der i sit hudnære gummidress.

For et øjeblik glemte han at al tale var forbudt og stønnede stille, "Hvor er De smuk Domina. De ligner mine vildeste drømme, måtte jeg blive deres slave for altid. Jeg begærer dem".

 

Hun tog et fast greb i pikken. "Hvor vover du at tale til mig? Du var advaret.

Jeg vil hverken eje eller have dig, gummislaver er der nok af.

Så må du have kneblen på igen og så er det slut med at hænge der og overbeglo mig og min smukke krop".

 

Selv om hans øjne tryglede om at blive fri for kneblen, blev dem igen presset ind i munden og spændt fast i nakken. Kun et sølle suk kom fra ham og så var han igen stum.

Så satte Domina bindet for hans øjne og satte tempoet på penisvibratoren lidt op i intensitet og forlod ham hængende der til en ensom selvnydelse midt i elendigheden.

 

"Jeg går fra dig et øjeblik. Jeg har fået en gæst som nok vil nyde at se sådan en vellystning pakket ind i gummi hænge der og få spillet pik af en maskine uden personlige følelser og som sagt før, hvis du tillader at lade den sprøjte sin sperm ud i gummiet, så er det ud af vagten"

 

Hun fjernede noget af spændet i åget så han kunne støtte på fødderne og slappe lidt af og lod ham være alene med sine tanker og indre spændinger om at få mere opmærksomhed.

 

Bundet, blændet, stum og afskåret fra at høre hvad der skete omkring ham, fornemmede han dog at der lidt efter lød stemmer. Pludselig var der 4 hænder overalt på hans krop. Hænder som både undersøgte og tirrede.

Hvem var det? En mand eller endnu en Domina som bare ville forlyste sig med hans krop og afskære ham fra den ultimative nydelse som han higede efter?

 

"Er han ikke lækker som han hænger der lige til at tage som du vil, uden at tænke på hvad han lyster og så bare, som kvinde gøre hvad der passer dig og søge nydelse. Han er helt din slave. Brug ham og nyd at du er kvinde og han bare en liderlig slavesjæl som nyder at blive ydmyget og brugt som et stykke legetøj for stærke kvinder”?

 

"Skal vi ikke lave en hjemmevideo og sælge den så alle kan se hvor ynkelig han ser ud når vi leger med ham, sagde Domina", uden at vente på svar.

Nu får vi lige et glas champagne og så skifter jeg tøj og finder kameraet frem, så kan du lege lidt med ham til jeg kommer tilbage, men han må ikke se dig og han skal beholde kneblen fastspændt i nakken og du må gerne piske og tirre ham men hans pik må ikke eksplodere, så du skal nok passe på, for han er lige ved at sprænges og du kan nok se på den pik, at den har sine ene lyster og han kan nok ikke styre. Hvis han alligevel kommer til at gå, bliver han smidt ud og hjem som en ubrugelig gummislave. Værs`go han er din".

 

Den ukendte gæst benyttede sig af tilbuddet og lod sine hænder vandre rundt på hans krop og nydelsen ved igen at blive berørt, fik ham til at stønne af nydelse og lider.

"Hvem var det, kvinde eller mand, hvad skulle der ske, både nu og når Domina kom tilbage".

Det var pinligt at blive udstillet på en video og sat til salg, men i sin anonyme figur kunne han dog alligevel skjule sig bag gummidragten og masken.

 

 

Selv om han var blændet kunne han på hændernes berøring fornemme at det måtte være en kvinde og lidt efter lidt fornemmede han på lyden at personen bar

stiletter eller støvler.

Han pik fik nyt liv da hænderne pludselig koncentreredes om hans manddom.

Langsomt men, uden skånsel blev tempoet på penisvibratoren sat til maksimum-styrke og hele hans underliv sitrede under vibratoren.

 

Uden kontrol over sin pik og nossernes egen vilje, spændtes hans krop og selv om han var stum, undslap der alligevel lyde af intens nydelse fra ham.

Så mærkede han igen pisken danse rundt på hans gummikrop og vække hans nervespidser til en så stærk nydelse at han ikke mere anede hvad der skete omkring og i ham.

Lige før han ufrivilligt eksploderede i en dyb orgasme, stoppede det hele og hans frustration over at blive frataget dette nydelsens højdepunkt, fik ham til at brumme tavst af utilfredshed og ynk over at blive snydt for den forbudte nydelse.

 

"Værs`go, her er et herligt perlende glas kølig champagne. Det er hårdt arbejde at afrette en gummislave. De er så krævende i al deres higen for opmærksomhed og seksuel nydelse og det er fantastisk hvad de vil byde sig selv for at få tilfredsstille deres stærke gummifetich og behov for at glæde en stærk kvindes behov for at dominere svage mænd.

Det er jo en pudsig sag, de behøver os og vi behøver dem for få tilfredsstillet vore behov. Det er godt at der er nok af dem, men ikke alle er stærke nok til at opfylde vore ret specielle krav men Haze har det i sig og ser ud til at være godt afrettet og han er helt i fetichens vold så du kan komme meget længere med ham. Problemet er vel at du er forelsket i ham og derfor er meget efterkommende. Hvis du vil have mere glæde af ham, må du køre ham langt hårdere end nu og måske skal vi holde nærmere kontakt med hinanden og så skal jeg give dig et par gode råd og hvis du har lyst, må du gerne deltage i et par af mine seancer med betalende klienter og så kan du tage "dyret" her med og så

kan vi begge få glæde af ham.

Jeg har lagt lidt smart gummi frem til dig så hvis du vil være sød at gå ind og klæde dig om, så skal jeg tage mig af Haze til du vender tilbage".

"Nå du lille slavemand. Har du været ulydig. Er din dumme liderlige pik gået på dig uden at få lov. Nu skal vi se at komme videre med din afstraffelse så vi begge kan have lidt glæde af din krop".

 

For lige som at gøre hans kvaler mere jordnære tog Domina om den sorte gummipik og bearbejdede den kælent til han igen stønnede af velvære og da nydelsen var ved at være på sit højeste slap hun den og gav hans indespærrede nosser et kraftig klem at han nærmest var ved at skrige, men ikke en lyd kom fra hans blokerede mund.

 

Nu tager jeg dig ned og så skal du få lov til at slikke fisse på min gæst og du skal gøre dig umage for i den anden ende af din krop er jeg og sørger for at du holder tempoet på tungen.

Så løsnede hun først benmanchetterne og lod finde balancen og løsnede hans arme fra åget.

"Ned på alle fire og så kommer du med mig som en lille hund der følger sin ejerinde".

 

Med et fast tag i halsbåndet førte hun ham hen over gulvet til en briks og beordrede ham til at kravle op og lægge sig på ryggen med benene i de faste bøjler og armene ned til læderremmene under briksen.       

Da hun havde spændt ham fast lå han helt udstrakt og ude af stand til at røre sig

"Løft hovedet. Løft røven" og han fornemmede at en pude blev lagt under ham.

Et kraftigt bælte blev lagt nu om taljen og spændt fast under briksen og der var ikke et lem han kunne bevæge, men pikken som havde sit eget liv, stod nu direkte op fra kroppen som en sort glat levende dildo.

 

Så fjernede hun først bindet fra øjnene og løsnede kneblen men tog den ikke ud.

"Du holder din kæft og jeg vil ikke høre en lyd fra dig. Hvis du bliver spurgt om noget, svarer du på spørgsmålet og ikke andet. Er det forstået?"        

"Se nu hvad der komme der, helt i rødt gummi, med en lille fiks halvmaske på".

 

"Det er min nye veninde, hun vil så gerne have slikket fisse af en rigtig gummislave og det skal du få lov til, men alt har sin pris så mens du har hendes fisse over hele hovedet sørger jeg for at du gør det rigtigt" Er det ikke herligt, her er en mund som er ved at dø af tørst og en fisse som trænger til at blive forkælet af en lysten tunge og jeg styrer det hele med hans sorte joystick. Lad os nyde et glas champagne veninde og se hvad vi kan få ud af vores liderlige fange. "En skål for de kvinder og herskerinder som har taget magten over mændene og ikke mere er det svage køn, for vi har den erotiske magt

over dem og deres pikke og nosser, Skål".

 

Haze var ved at miste fatningen da han så sig omgivet af to smukke Dominaer som kredsede om ham som bier ved en sukkerknald og hans øjne flakkede fra den ene til den anden og takkede Misty for at give ham en så overdådig fødselsdagsgave, som mange mænd ville misunde ham og gå langt for at komme i den samme situation om end han jo godt kunne se at det var ham der var sukkerknalden og den der bogstavelig talt skulle fortæres.

Mon han dog ville få lov til at komme af med sine erotiske spændinger og få lov til en orgasme for al den opmærksom rette mod hans pik og nosser var ulidelig og det krævede den største koncentration for ikke hans pik skulle løbe af med sig selv af bar lider. Den eneste reaktion som kom fra hans læber var et par dybe suk og et lille klynk om at være overbærende men han forventede ikke nogen barmhjertighed fra den kant, for blikket i deres øjne var lystent med anstrøg af et hånligt smil over at have en sådan fangst til deres rådighed.

 

"Tag ham veninde, jeg tror han er klar til afbenyttelse. Stig på ham, lad ham smage dit skøds safter og lad hans tunge bringe dig den erotiske nydelse som enhver kvinde har krav på at få af sin gummislave.

Nu skal jeg hjælpe dig op på dyret, sæt dig godt til rette på hans hoved og hvis du kommer til at kvæle ham lidt gør det ikke noget, jeg skal nok pumpe liv i ham igen for jeg har fat i joysticken og nosserne og de løber ingen steder".

 

Forsigtigt og målrettet besteg veninden den sorte krop og placerede sin fisse over den smalle åbning i hætten.

Hele seancen med den bundne sorte slavekrop havde gjort sit til at hun nu var drivende våd og meget villig.

Alene nydelsen ved at have ham i sin magt gjorde hende ør af lider og hun gjorde meget ud af at placere sig rigtigt og hun bogstavelig talt tværede sine safter af på hætten og tungen som søgte mod hendes skød.

 

For Haze var det som om han nærmede sig himlens port.

Det eneste han kunne se lige nu, var en smuk rød gummiklædt fisse som var ved at sætte sig tilrette over hans mund og han tunge rakte ud mod den og roterede som et piskeris for at lokke den nærmere.

Pludselig blev alt sort omkring ham og fratog ham muligheden for at få ny ilt til de sultne lunger men det betød intet lige nu for han var villig til at dø på stedet, for bare at få lov til at drikke de skønne våde safter som fandt vej til hans mund.

 

Pludselig stødte hans tunge mod en lille ring i den ene skamlæbe og et øjeblik kom han til at tænke på Mistys venstre skamlæbe som også var smykket med en guldring. Var det et tilfælde eller var det Misty som han havde over sig.

Var det det der lå i det skælmske "farvel vi ses, måske" da hun sendte ham ud på den natlige eventyrrejse?

Var det Misty eller Domina som nu lå over hans mund og var ved at drukne ham med sit våde skød?      

 

For Misty var det nu en helt anden leg end den de legede når de bare var alene hjemme hos sig selv.

Nok havde hun magten over sin slave, men her havde hun professionel hjælp og fik inspiration til nye lege, nye dimensioner og måder at kue ham på.

Når ånden kom over hende i det daglige, kunne hun få de vildeste fantasier om nye lege og måder at kræve sine herskerinderettigheder på men at føre dem ud i underlivet var ikke så nemt gjort som tænkt. Her var en inspirationskilde som hun måtte udforske og at få lov til at deltage i Dominas seancer med betalende klienter ville lige være det hun manglede for at komme videre.

 

Men lige nu drejede det sig om den dejlige spillende tunge som var ved slikke hende lige der hen hvor hun elskede at være og som Domina havde sagt så var Haze jo dejlig og så smuk ud som han lå der sort, glat og lækker og fuld af liv i begge ender af kroppen, ikke mindst den dejlige sorte pik som strittede lige op i hovedet på hende og var så tæt på hendes læber at den måtte ind i munden på hende snarest muligt, og det skulle være lige nu.

 

"Domina vil du være sød at tage din hånd væk, jeg må kysse den pik lige nu ellers bliver jeg vanvittig. Hans tunge er så skøn og jeg tror han har fundet ud af at det er mig som er over ham for han har fundet min ring, som for øvrigt er en gave fra ham, så han ved hvor den sidder. Lad mig nyde ham lidt for mig selv et øjeblik så kan du få ham om lidt".

 

"Bare du ikke lader pikken gå på ham for når de først har fået taget trykket af nosserne så har de tendens til at blive lidt slappe i optrækket og for øvrigt så har jeg aldrig selv nogen sex med mine besøgende slaver, de kan allernådigst få lov til at slikke min fisse. Jeg kan jo ikke ligge og knippe med alle og enhver. Jeg bruger dem til at lege med fordi jeg nyder at dominere dem. Det er jo ikke for sjov alt sammen.

Nu sætter jeg herover og nyder synet af jer, men glem ikke at det er dig der er Domina over ham og han elsker at lide for sin erotik. Det er det der er deres svage punkt".

 

Du har meget at lære endnu og du skal passe på, for jeg kunne godt tiltænke ham for at have lyst til forsøge at bestemme spillets forløb. Det værste du kan gøre er at give efter. Det skal være dig, der bestemmer hele tiden. Husk han er din gummislave og kæreste, men i den rækkefølge. Han vil det selv på den måde, men jeg tror, der er lidt af en rebel i ham, og det skal han ikke have lov til.

Du er herskerinden, han er slaven. Basta.

På det tidspunkt var Haze gået over i den anden verden og han var nu sikker på at det var Misty han havde lige på tungen. Han kendte hendes safters smag, hendes skøds duft og hendes måde at reagere på når hun var lysten.

Sikken et dilemma at være i. Her sad en skøn Domina og så dem elske og der var endnu mange timer han skulle tilbringe med hende og hans pik ville så gerne have lov til at komme med al den opsparede energi og alligevel vidste han, at hos Domina var der ingen lindring i sigte.
Det var hele hendes idé, at hendes slaver ikke skulle have nydelse men kun lidelser og afstraffelse i rigeligt mål.

 

Misty havde det bare herligt med sin egen tungepik i fissen og hans dejlige pik i munden. Måske var det tiden at tage ham med hjem nu og så fortsætte under mere private former. Men en aftale var en aftale og lige nu kunne hun ikke forlade ham. Hun sad alt for skønt fast på hans køn og nød hver bevægelse.

 

Hvorom alting er, så fortsatte seancen og herfra må dine egne fantasier tage over.

Blot tilbage at sige er, at da de forlod Domina, var de enige om, at Misty skulle være velkommen til at deltage i legen en anden dag, og hvis det kunne passe ind i planerne, ville det være godt om Haze kom under en mere professionel behandling, uden Misty var med til at forvirre.

Haze blev løsnet og fik lov til at gå, fuld af frustrationer og indestængt sperm.

 

Da de kørte hjem sad han igen sin sorte træningsdragt, med bind for øjnene og kneblen i munden.

Nu vil jeg hjem og lege med min gummislave og han skal ikke slippe uden at jeg får mulighed for at ramme skyerne lige til jeg ikke kan tage mere. Tak for en hyggelig aften og på snarligt gensyn.

Kom så her slave, hjem og på såret til du segner, men du skal ikke glæde dig for tidligt, nu drejer det sig om mig og mine glæder

 

Da de tog afsked, stod Dominas private 24/7 slave og hjalp dem tøjet på og fulgte dem ned til vognen. Du var heldig Haze, at Domina var i godt humør, nu er jeg bange for at jeg går en svær tid i møde i nat. Jeg kan se at jeres leg har gjort indtryk på min Herskerinde og det bliver nok mig som skal betale regningen og det bliver en lang nat men jeg glæder mig. Hun er vidunderlig og jeg skal gøre alt hvad der står i min magt for at glæde og behage hende. Tak for i aften kom godt hjem. Jeg må tilbage, Domina, kæderne og pisken venter mig.

 

Retur til novelle-menuen  

Oprettet 31.1.2006