LÆSERNES EGNE NOVELLER

Marthin©

I skovens dybe stille ro

Jeg er ikke uenig med lægevidenskaben, når de siger, at motion er den rene sundhed for sjæl og legeme, og jeg er heller ikke negativt indstillet for disse tiltag, men jeg tilhører ikke den type menneske, der ifører mig et latterligt sæt klude, som er overbroderet med diverse sportsnavne og idoler, og knokler rundt i byens parker og stier med tungen hængende langt ud af munden, i en konstant iver for at finde et eller andet hjerteslag eller en blodprop, og forinden stå på en totalt sindssyg måde og strække musklerne på, som forsøger de at vælte eet af byens største træer, eller et hus, for den sags skyld.

Når jeg dyrker motion, så tager jeg et bad, så jeg kan holde mig selv ud duftmæssigt, ifører mig et sæt tyndt let tøj som ikke strammer, sørger for at jeg har en pakke cigaretter og en lighter, penge og så er jeg klar til at gå ned, starte min bil og køre ud til en skov, hvor jeg stille og roligt, går på skovens stier og nyder den natur, der strækker sig rundt om mig. Jeg bevæger mig hen mod en bænk, eller en træstub eller et væltet træ, sætter mig og sidder med mine cigaretter og nyder stilheden omkring mig. Se, det kalder jeg for en hyggelig skovtur, med diverse typer motion.

 

Jeg var denne dag ankommet til dyrehaven og havde parkeret min bil på parkeringspladsen og travede stille og roligt ind gennem røde port og gik op mod Eremitagen. Klokken var ti - halv elleve, og den stille og rolige skov omsluttede mig. Det er den rene nervemedicin, varmen var i skoven og den dybe stille ro og fred der ligger i denne skov, er vidunderlig. Brisen i trætoppene gør, at man ikke føler sig ensom.

Da jeg havde gået et stykke ind i skoven, fik jeg lyst til at sidde stille og nyde én af mine medbragte cigaretter, og da jeg netop i en mindre klynge træer så en træstub, satte jeg mig der. Jeg følte jeg var alene i skoven, sammen med dyrene, og jeg sad og så mig omkring for eventuelt at få øje på eet af skovens dådyr der går og græsser.

 

Et stykke fra mig lå en buskformation i en buet facon med en enlig bænk stående inde i selve buskene. Få meter fra disse buske lå en enlig dame på en mørkeblå plaid. Hun lå, så vidt jeg kunne se, på ryggen med benene bøjet, så fødderne stod på jorden, og hendes knæ var op mod den skyfri himmel, hvilket gav mig mulighed for, at se inde mellem hendes ben. Og hvilket syn her en sommerformiddag i dyrehaven. Selv om lyset af og til svirrede med blinkene fra solens stråler ned gennem bladene på skovens  træer, så jeg, hun havde taget trusserne af, vel sagtens for også at få lidt frisk luft i de nedre regioner. Men hendes kusse stod på klem, og det gjorde mig selvfølgelig ikke alene nysgerrig, men så sandelig også liderlig.

Jeg trængte så frygteligt til en cigaret, men af frygt for at forstyrre denne vidunderlige udsigt, turde jeg ikke tænde min lighter. Klikket kunne få damen til at opdage mig og kaste benene ned i vandret, hvilket jeg meget nødigt ville opleve.

 

Pludselig rejste hun sit hoved, satte solbrillerne ned fra håret, så sig søgende omkring. Jeg sad musestille, som var jeg én af skovens naturlige forekomster. Hun lagde atter sit kønne hoved ned, og nu kom der aktivitet i hendes gemmer, taske og poser. Hænder rodede efter eet eller andet, fandt hvad de søgte, og jeg så et massageapparat i middelstor udgave, komme til syne i damens hænder.

Hendes hånd søgte ind under sig, den ene lå i toppen af hendes kusse og her satte hun spidsen af apparatet til at kørte stille rundt. Det fungerede efter hensigten, for hun fortsatte med at rotere rundt om det samme punkt, hun havde fundet.

 

Så gled den stille ind i hendes dyb, og hun lod den blive derinde, lagde begge arme slapt ned ved siden af sig og lå bare bom stille og nød sine interesser i hendes snurrede top, inde i hendes kusse.

Jeg svedte efterhånden godt, og jeg manglede endnu mere en cigaret, men måtte ikke ødelægge noget af dette fremragende skuespil, så jeg sad helt stille med en halvt erigeret pik, der meget gerne ville have erstattet det apparat, der nu sad og snurrede lystigt inde i denne liderlige kusse.

Så steg arbejdsindsatsen i hendes område, hendes hånd gled ned mellem benene og hun begyndte at kneppe sig selv, hastigere og hastigere kørte hun apparatet ind og ud af sin slubrende kusse, men pludseligt stoppe al aktivitet, hun tog apparatet op, så på det, følte efter, ned og ind i kussen, så igen på apparatet, fandt sit spejl frem. Jeg vidste hvad der var galt, hos min ” veninde”, det er producenterne af denne type apparater, der lader toppen være adskillelig, til indsætning af batterier, den sad garanteret, oppe i hendes kusse. Jeg så panikken i damen, for jeg havde helt ret i mine anskuelser, da jeg så hende grave ind i kussen for at få toppen ud. Hun kan ikke gå, uden at skære sin kusse i stykker, og hun kan jo ikke selv klare det, den er jo fedtet ind, i hendes safter, så den glider ud af hendes fingre. Jeg rejste mig, tog en cigaret og tændte den. Klikket af lighteren fik hende til at lægge sine ben ned i vandret, jeg havde altså ret før.

 

Vi startede en længere diskussion om jeg var voldtægtsmand, et dumt nysgerrigt svin eller bare en dum stodder, som hun ville få arresteret for uterlighed, når hun engang fik tømt sin kusse for gamle massageapparaters toppe. Men da hun efter jeg havde tændt og røget fire cigaretter og foreslået at jeg hentede en ambulance til hende, så de kunne hjælpe hende på hospitalet, spredte hun sine pusselanker og, løftede benene opad, så jeg kunne lægge mig mellem hendes ben og få mine fingre op i hendes kusse. Jeg fik lirket toppen ud, og lagde den ved hendes side.

Da, blev vi virkeligt venner, og vi rejste os begge to og gik ned til Peter Lips hus, og jeg bestilte to pilsnere, som vi sad og skålede i. Hun hed Kirsten og var, som jeg, fri på markedet. Hun havde jo allerede bevist, at hun manglede en stav, som sad fast og var helstøbt, så hovedet ikke faldt af inde i hendes kusse, så var det bare op til mig at overbevise hende om, at min pik, var lige netop den model, der sikkert passede bedst ind i hendes kusse.

Kirsten var tilhænger af det naturlige og det nemme, hun var en almindelig nem og sød pige, der bare i sit liv ikke havde fået nok opmærksomhed og simpelthen for lidt pik. Men da jeg først havde fået kastet mig ind på hende og fået forklaret hende, at hun simpelthen var dette århundredes skønneste kvinde set med mine øjne, og fået hende overtalt til at følge med mig hjem i mit hus på min græsplæne, som lå ugenert, ingen, selv med en stige på fjorten trin, var det umuligt for nogen, at se hendes skønne nøgne krop, når hun lå splitternøgen og tog solbad.

Men jeg kunne se hende, og hun kunne se mig og mine reaktioner, på det syn jeg fik, når hun vendte sig rundt for også at få sol på ryggen. Og da hun så det, jeg havde, som hun brugte i plagiat i dyrehaven tidligere på dagen, så fik hun samme lyster som jeg.

Hun kunne lide at blive feteret, men hun kunne også lide at blive kneppet. Hun havde, sagde hun, for sin egen skyld nøjedes med den plastic erotik dræber, kneppet sig selv i ensomhed i mere end syv år. Så kan man jo ikke forstå, hun ikke for længst havde taget kontakt med en mand, der kunne få rusket op i hendes kusse.

Men jeg vovede forsøget, og hun var med på ideen. Da jeg fik hende anbragt på knæ og albuer, så gled min pik i bund i hendes liderlige kusse, og jeg red hende frem til en orgasme, der smældede helt op i os begge. Hun forsøgte at stikke af fra mig på sine knæ, men jeg holdt bedre fast i hende, og jeg hamrede alle min safter ind i hendes smækre kusse, og vi gled sammen som en dobbeltdækker.

 

Vi lå og legede på græsplænen, og jeg ville, uden at fortælle hende det, forsøge at få hende anbragt i slavestillingen. Jeg mente ikke, en dame, med hendes smule kendskab til de erotiske lege, anede ret meget om lige netop denne stilling som i de fleste tilfælde anfører, at man begge er skrubliderlige.

Og da jeg fik væltet hende om på ryggen og fik muligheden for at smide mig ind mellem hendes lange slanke ben og kyssede hendes maveskind, så var Kirsten tændt op. Jeg kilede mig ned mellem hendes lår og slikkede hende, og her gik hun totalt i koma, pressede underlivet op mod min tunge og ansigt, lod sine arme glide ned i passiv afslappethed udbredt på græsset som en korsfæstning, hendes smukke nakke blev presset ned i græsset, og hendes ryg forlod understøtningen af hendes krop. Jeg fik fat i hendes ben og pressede dem opad, så hendes lår lå parallelt opad hendes krop, og knæene var ud for hendes kønne ansigt. Derved presses underlivet endnu mere i vejret, og da jeg spredte hendes ben en lille smule, som nu var låst af mig, og som dannede underlag for min krop, så min stive liderlige pik lå lige under hendes lækre numse.

Så lod jeg pikken glide mellem hendes balder, den fulgte rillen opad, mod hendes let åbne kusse, som stod afventende på min indtrængende pik. Men da pikken var lige ud for hendes indgang nummer to, så lod jeg pikken stirre ind i denne anden mulighed, der sidder som en mindre men meget stram mulighed for en indtrængende pik.

Da så jeg Kirstens mimik, hendes angstfyldte øjne og hendes svage stemme, nej, ikke der skat, ikke der, vel? Lod jeg min pik flytte sig de sidste tre fire centimeter opad, og den stod for sit livs rejse ind i denne smukke verden, der stod som en rejse ind i det ukendte paradis.

Denne liderlige faren ind i en sjaskvåd kusse, denne indføring i et tempel af en kusse, det var lige før jeg misundte min pik, da han skulle rejse ind i denne vidunderlige verden af små skønne folder, der skjuler de kirtler, der sidder og ustråler de sekreter, der smører hans færden, for at gøre hans rejse lidt mere glidende, så han uhindret kan komme ind og hilse på dette skønne dyb, for så igen at trække sig tilbage og påbegynde en ny glidende rejse ind i skønhedens tempel, hvor han til sidst, siger tak for lån, af de safter, der gjorde denne rejse muligog afleverer en større portion, end den han fik brug for, i det skønne knepperi, som jeg gennemførte med Kirsten.

 

Mange mennesker betaler dyre billetter og rejser, for at beskue store blomsteropsatser, eller koncentrationer af blomsterflora i Holland og ved haveselskabets store blomsterudstillinger.

Men ingen af dem oplever det skønne skue, som jeg oplevede i min egen have, da jeg en formiddag sad nøgen i en liggestol, og solens varme stråler oplyste hele haven, som føltes som en større bageovn. Nede ved min store stensætning, som er beplantet med Hortensia, som med deres store blomster udgør en festpragt i sig selv, der stod Kirsten. Nøgen med ryggen mod mig, en skøn skikkelse, høj og rank, med de to karakteristiske udformninger ved hendes hofter, som beviser, der er plads i hendes skønne underliv. Men pludseligt var der en mindre blomst, der fangede hendes interesse, og som den smukke genstand, som en kvinde er, især nå hun er nøgen, bøjede hun sig forover for at beskue denne lille forekomst, som hendes koncentration beskæftigede sig med. Og da hun er sig selv bevidst, at jeg var i haven, strakte hun sine knæ i denne foroverbøjede stilling.

Hvilket pragtfuldt syn fra min liggestol. Ingen på nogen blomsterudstilling bliver præsenteret for dette skønne maleri. Den store stensætning med de smukke blomster, og foran dette paradis, en let gylden foroverbøjet kvinde, der frit fremviser sin bagdel, med sin kusse let åben, klemt inde mellem hendes lår og de mørke krøller som en pelskrave, der sidder smukt og andægtigt og udstråler sin glans i hele haven. Hvilken skønhed. Og hvem kan sidde stille med en halvstiv pik, der tigger én om at lette sig fra stolen, og gå hen bag dette eksemplar af ren skønhed, lade sine hænder stryge kælende hen over hendes lår, og let og stille adskille hendes køns små læber, så adgangen til hendes juvelskrin er uhindret, indføre sin pik i dette smukke blomstermaleri og stille kneppe hende frem til rejsen ind i den syvende himmel, stående i en fri have, omgivet af smukke blomster.

 

Nu, da lidt af hendes interesse for det erotiske, på naturlig basis igen var sat i funktion i hendes underliv, og dildoen var lagt ned i bunden af en skuffe, så fik vi en lille samtale. For det lød vanvittigt i mine ører, når en dame ikke er interesseret i erotik, og ikke bryder sig om et forhold til en mand, og helst vil passe sig selv, hvad det angår, så lægger man sig ikke ud i en skov, for at ligge og onanere med en massagestav.
Så fortalte hun lidt af sandheden, hun kunne lide at tænke på at blive set, opdaget, eller selv se andre dyrke erotik, men ikke på en film, det skulle være naturligt.

Og hvad er vel mere naturligt i den situation, end at tage ud i Hareskoven, finde motionsruten en søndag formmiddag hvor to, tre hundrede mennesker spæner rundt og leder efter et hjerteslag.
Finde sig en ikke alt for overbefolket plads langs ruten i nærheden af et hegn, stille sig, for damens vedkommende, med albuerne liggende på hegnet, med kjole eller nederdel på, så jeg kunne stå bag hende og forberede hendes undertøj på at blive trukket til side, bearbejde hendes kusse så den var modtagelig for et besøg fra min stive liderlige pik, og så bare stå og nyde alle de mennesker der løb og gik forpustet forbi, mens vi stod og kneppede os igennem en god og solid bagstikker.

Det var ophidsende, men det var ikke nok for Kirsten, vi gjorde det men hun ville tættere på, sagde hun.

 

En søndag morgen hvor vi havde overnattet i Kirstens lejlighed, som ligger på første sal, var jeg efter en hed nats elskov åbenbart gledet ind i søvnens verden, mens min elskede var stået op, og jeg vågnede ved, at hun talte med nogen. Jeg ledte efter hende, hun stod foroverbøjet, med albuerne liggende i vindueskarmen, åbent vindue og hun talte med en dame, der stod nede på fortovet.

Kirstens natkjole, som var en ultrakort model, gjorde at hendes smukke ende stod helt bar og inviterede mig til et besøg. Jeg stillede mig tæt ind til hendes bare ende, min pik rejste sig, og jeg lirede lidt med hendes kusse. Her måtte hun være så meget i nærkontakt, at hendes ønske måtte bære frugt. Jeg gled uhindret ind i hendes dyb, og søgte ind i bunden af hendes juvelskrin. Jeg lod mine fingre besøge hendes lettere stive klitoris, samtidig med jeg borede mig vej frem i hendes kusse. Jeg hørte hende blive en smule stakåndet, og hun tabte tråden med damen, hun talte med, og måtte sige, jeg hørte ikke hvad du sagde. Hun havde svært ved at koncentrere sig om begge dele, men hun fortsatte med at snakke, og jeg blev lidt mere vild i mine bevægelser. Så vild at damen så mig bag Kirsten og nikkede til mig, og jeg nikkede igen og sagde god morgen, og gled atter bag gardinet og fortsatte med at kneppe Kirstens liderlige kusse. Jeg holdt fast i hendes hofter, og da jeg hviskede, jeg kommer skat, jeg skyder dig nu, du bliver fyldt op skat, jeg fylder dig, så var hun ikke mere genert, end at hun lidt halv højt svarede, ja, ja, ja, gør det.

Men damen stod og sagde, var det til mig, du sagde noget? Nej, svarede Kirsten, det var til min mand. Nåh ja, svarede damen og smilede til Kirsten, jeg må også hjem til min mand, nå farvel Kirsten sagde hun og tøffede af.

Da vi havde omfavnet hinanden, og hun fortalte om vores succes, som hun blev skrubhamrende liderlig af at opleve, kunne vi se i de andre vinduer der var mindst tre andre vinduer, hvor de havde fået samme ide, som jeg. Se, sagde jeg, dem oppe på tredje, han går til hende med fuld knald, hans kone hang halvt ude af vinduet, hun strittede imod selve rammen i vinduet for ikke at ryge ud af vinduet, men man så, de nød denne bagstikker i vinduet søndag formiddag midt i kirketiden.

 

Vi tog ud for at besøge det sted, hvor vi traf hinanden. Men selve stedet var optaget af en anden dame, som også lå alene på en plaid, læste og tog delvist solbad med en del tøj på, lige som Kirsten den dag. Så vi satte os, der hvor jeg sad, for at se om hun ville kneppe sig selv med en dildo, ligesom Kirsten. En mand på cykel kom hen til hende, stillede cyklen opad bænken inde i buskene, stod lidt og sludrede med hende og lagde sig ved hendes side.

 

Han havde sin venstre hånd inde under hendes kjole, og hun spredte benene ud til siden, smed det ene op over hans. De gik i gang med at rive bukserne af hinanden, og han fik hende drejet rundt, så hun lå på knæ og hun fladede ud i en fladt liggende stilling, så hendes ende lige nøjagtig var over jorden. Han placerede sig mellem hendes ben og tog hende bagfra. Bøjede sig ind over hende, så han fik fat i hendes bryster og kneppede hende i et meget langsomt rytmisk knepperi. Han kørte pikken opad i hendes kusse, og hun stønnede så højt, at vi hørte hende.

Men hverken jeg eller Kirsten kunne nøjes med at se på dem. Vi var også i gang. Kirsten lå næsten lige som kvinden, der lå halvtreds meter fra os, og jeg hamrede min pik opad i Kirstens kusse, som manden ude på plænen, gjorde med sin dame. Men hun kunne lide denne form for knepperi, det kunne Kirsten ikke, hun klagede sig højlydt, så damens stønnen blev overdøvet fra vores sted, så vi var opdaget. Manden drejede sit ansigt og så over på os, men koncentrerede sig om sin egen kusse.

Og jeg gjorde det samme, men de kom lidt før os, og kvinden der lå ude i den flade udstrakte stilling klaskede sammen, så hun lå fladt på maven, mens han endnu var i hende og pumpede videre i hendes kusse, og hun nærmest jublede, da han også blev færdig.

 

Jeg tændte min cigaret. Han rejste sig og kom over for at låne min lighter, præsenterede sig som Henrik og inviterede os over på en pilsner. Han havde fire i sin cykelkurv. De var gift, men ikke med hinanden, men de havde ingen andre steder, de kunne være sammen, så inden vi skiltes, havde de fået min adresse, så kunne de være sammen hos mig. Og vi talte om, vi måske for at skabe lidt samarbejde, kunne bytte vore lækre damer, det er jo der man skaber erfaringerne. Jeg knepper nok ikke på samme måde som dig, og selvom en kusse er og bliver en kusse, så er der jo ikke to kusser der er ens eller føles ens, for hvis der var det, hvorfor skulle alle så være så forhippet på at få lidt fremmed kusse, eller for den sags skyld, fremmed pik. Damerne ligger jo ikke på den døde side, når der en fremmed pik i byen de ikke selv har haft inde i deres kusse, så er nysgerrigheden skabt.

 

Vi havde måske ret i vore anskuelser, men ikke længere end til at Åse, som den fremmede dame hed, var en sød pige men en død knepper sammenlignet med Kirsten. Og jeg så også hvor Henrik var opmærksom på Kirsten, men heldigvis brød Kirsten sig ikke om Henriks måde at kneppe på, og som hun så sødt sagde, ikke alene knepper du bedre end Henrik, men min kusse det er og bliver din kusse, som jeg også føler for din pik, det er og bliver min.

Så hvorfor skulle vi bytte vores kusser eller pik, når vi var tilfreds, med det vi havde. Så vi fortsætter med at kneppe hinanden, og vi nyder det, især om sommeren i min have, hvor Kirsten falder naturligt ind i mit blomsterflora. Hun er en skønhed i sig selv, en liderlig skønhed som pryder min have og er med til at skabe en endnu bedre udsigt fra min liggestol, når hun går frit rundt i haven, og af og til bøjer sig for at skabe nærkontakt til et mindre objekt. Så skaber hun nærkontakt til mig, som vi deler i en fælles fryd, for os begge.

 

SLUT.