LÆSERNES EGNE NOVELLER

Frodo©

Indbrudstyven

Du er alene i sengen, klokken er et om natten og du sover lidt uroligt. Du
har drukket det meste af en flaske rødvin helt alene, mens du har hygget dig med en god bog og nydt, at jeg for en gangs skyld ikke er hjemme. Jeg er til et møde i København og har sagt, at jeg nok ikke vil orke at køre hjem, så jeg vil overnatte hos en kollega.

Du har ganske kort overvejet, om jeg mon er dig utro, men har besluttet dig til, at det er jeg ganske sikkert ikke, for vi elsker jo hinanden helt vildt. Du er sikker på, at du vil kunne mærke det på mig, hvis jeg har en anden.

Du vender dig uroligt i sengen, der er noget der forstyrrer din søvn, og pludselig er du vågen og ved, hvad der er i vejen. Der er nogen i soveværelset, du kan fornemme bevægelse i rummet og pludselig kan du se en skygge lige ved siden af sengen. "Hvad fanden...." Du vil råbe op, men i det samme mærker du en hånd over din mund og lyden af en forvrænget stemme ved dit øre. "Vær helt stille, frue, så sker der ikke noget. Er det forstået?"
Du nikker forskræmt og spærrer øjnene op, da du i det svage lys fra månen kan se, at manden har en skimaske på. Han betragter dig et øjeblik, stadig med hånden over din mund, så spørger han om han kan fjerne hånden uden at du skriger. Du tøver et øjeblik, så nikker du.

Forsigtigt fjerner han hånden men holder den klar, hvis du skulle skrige alligevel. Men du skriger ikke, du betragter ham bare med store forskræmte øjne, så hvisker du stille: "Vil du ikke godt lade være med at gøre mig noget, jeg skal nok lade være med at skrige og jeg vil ikke fortælle nogen, at du har været her, så du kan roligt gå igen...." Du vrøvler videre, mens han roligt betragter dig. Efter et øjeblik tier du, og i betragter hinanden et kort stykke tid.

"De er meget smuk, frue. Jeg tog mig den frihed at betragte Dem, mens De sov, og jeg må sige at det er lang tid siden jeg har set nogen kvinde der var så smuk." Det er en varm sommernat og i søvne har du sparket dynen af dig, så du ligger i din korte silke-natdragt uden noget til at dække dig. Du kigger ned ad dig selv og kan se, hvordan dine store og velformede bryster hæver og sænker sig under silkedragten, i det svage månelys kan du se at brystvorterne tydeligt træder frem igennem det tynde stof. Du rækker ud for at tage dynen over dig, men han griber fat i din hånd. "Nej, De må da ikke dække denne skønne krop til. Den fortjener at blive betragtet og beundret."
Så rækker han ud og lægger en hånd på dit ene bryst.

Du skriger ved hans berøring, og straks er hans anden hånd over din mund. 

"Ikke noget skrigeri, ellers er jeg desværre nødt til at kneble Dem, frue.
Ønsker De at blive kneblet?" Fortvivlet ryster du på hovedet og han flytter igen hånden fra din mund, den anden hånd er stadig på dit bryst. Du gisper og hvisker: "Vil du ikke nok lade være, min mand..."

"Ja, Deres mand, hvordan kan det egentlig være, at sådan en skøn kvinde ligger her helt alene. Hvorfor ligger der ikke en flot fyr ved siden af Dem til at holde Dem varm." Du forklarer, at jeg er i København til et møde og ikke kunne nå hjem og derfor sover hos en kollega. "En kollega, hmmm, og mon den kollega ikke er en kvinde, jeg tør vædde på at Deres mand er ude og få noget fremmed fisse, tror De ikke? Og så ligger De her helt alene." Du gisper, både over hans ord og fordi han stille begynder at kæle for dit bryst. Med to fingre nulrer han din brystvorte. "Nej, lad være, vil du ikke godt lade være. Og i øvrigt ville min mand aldrig, aldrig, være mig utro. Han elsker mig meget og..." Du bliver afbrudt, da han med den anden hånd griber fat om det andet bryst, og du gisper højt, da han nu nulrer begge dine brystvorter.

"Åh, hvor er De en skøn kvinde. Jeg elsker at se, hvordan De nyder at blive kærtegnet på brysterne." Du ryster på hovedet og hvisker: "Nej, jeg kan ikke li' det, vil du ikke nok lade være. Vil du ikke nok gå, bare gå..." Men han ryster på hovedet, nyder at kæle for dine bryster, og som han bliver ved kan du mærke, at du bliver ophidset, hans kærtegn gør dig liderlig. Og han kan se det i dine øjne, for han smiler, du ved at han smiler selv om du kun kan se hans øjne gennem skimaskens små huller. "De kan jo li' det, frue, jeg vidste at sådan en dejlig dame måtte være varm og villig. Jeg tror, De trænger til at blive taget godt og grundigt."

Du ryster på hovedet men tør ikke sige noget, for du ved at din rystende stemme vil røbe dig, røbe din ophidselse og din liderlighed. Han betragter dig, og så lader han en hånd glide ned ad din mave og hen over dit skød indtil den når natkjolens kant og du mærker hans varme hud på dine bare lår.
"Fingeraftryk," tænker du. "Han afsætter fingeraftryk på mine lår, han har ikke handsker på." Så mærker du hans hånd glide op under natkjolen og du glemmer alt om handsker og fingeraftryk, da du mærker hans fingerspidser glide hen over din fisse udenpå trusserne. Du gisper og spreder benene og han udnytter det straks til at lade hånden glide ned mellem dine ben, mens han lader tommelfingeren glide op og ned over dine skamlæber.

"Åh, De er jo våd, frue, Deres trusser er varme og fugtige, De må sørme være meget ophidset. Åh, jeg er nødt til at tage Dem, frue, mit lem er stort og stift, jeg er simpelthen nødt til at tage Dem. Mærk her, hvor stiv jeg er."
Du ryster på hovedet og hiver din hånd til dig, da han prøver at gribe den.
Men han vil ikke lade dig slippe og du mærker hans stive lem under din håndflade, da han trykker din hånd ind imod sig. Og du gisper, den er virkelig stor og stiv som han siger og du kan slet ikke lade være med at klemme om den, så hans stønner. Forskrækket trækker du hånden til dig, vil ikke lade ham nyde det, men du ved at du ikke kan slippe, han har set din lyst i dine øjne og han ved at han har dig, lige hvor han vil have dig.

Uden et ord rejser han sig op og begynder at tage tøjet af. Du ligger forskræmt og betragter ham, samtidig med at du nyder synet af hans flade mave og behårede bryst, da skjorten er væk. Og da han tager bukserne af gisper du ved synet af den store bule i underbukserne. Uden at ville det rækker du hånden ud og lader fingerspidserne glide hen over bulen, så tager du fat i kanten af underbukserne og trækker ud i den, og du gisper endnu engang da hans stive pik springer op over elastikkanten og ud i fri luft.
Stadig med kun en hånd trækker du kanten af underbukserne ned, indtil hele pikken er fri og forsigtigt lader du elastikken glide ned under hans behårede nosser, så både de og pikken bliver presset opad. Så slipper du elastikken og tager i stedet fat om pikken og begynder at køre din knyttede hånd op og ned ad det stive skaft. Han har lagt hovedet tilbage og stønner ved dine kærtegn. Du fniser og han spørger, hvad der er i vejen.

"Jeg har en nøgen mand med skimaske i mit soveværelse," hvisker du. Så bliver du pludselig klar over, hvad du gør, du slipper ham og hvisker: "Åh nej, hvad er det jeg gør, vil du ikke nok gå, jeg kan ikke gøre sådan noget, gå nu inden min mand kommer hjem...." Han tage selv underbukserne af og sætter sig på sengen ved siden af dig. "Jeg synes De sagde, at han ikke kommer hjem i dag, frue." Forvirret kigger du på ham, så kigger du væk og mumler noget om at jeg snart kommer, men du er klar over, at han ved at jeg ikke kommer. Og da han begynder at klæde dig af lader du ham gøre det, selv om du protesterer, du løfter bagdelen og lader ham trække trusserne af dig, samtidig med at du siger: "Nej, lad være, du må ikke...". Og da han tager fat i kanten af din natkjole rejser du dig op i sengen og løfter armene over hovedet, mens du stille siger: "Nej, du må ikke tage tøjet af mig, vil du ikke godt holde op."

Snart ligger du nøgen i sengen og da han lægger sig ned ved siden af dig og begynder at kæle med dig, stønner du, du er meget ophidset nu, du vil have ham og alligevel ikke, du stønner "Hold nu op, du må ikke... ååååhhhh, hvor er det ... nej, lad nu være, du må ikke.. uuuhh ja...". Så mærker du, at han lægger sig ovenpå dig, du spreder benene og lader ham komme til, og da han lader sin stive pik glide i bund i din sjaskvåde kusse, slynger du benene omkring hans hofter og armene om hans hals. "Åh nej, det gør du altså ikke, vil du ikke godt.... åh ja, tag mig, tag mig, lad mig mærke dig ...." Og så begynder han at kneppe dig, stille og roligt lader han pikken glide helt i bund og derefter næsten ud igen. Og du nyder at mærke ham glide stille og roligt ud og ind. Så øger han stille takten og snart mærker du orgasmen komme snigende, hans faste rytme har fået dig med. Pludselig er du der, du mærker udløsningen eksplodere i dig og du presser ham helt ind imod dig med både arme og ben. Efter et halvt minut falder du slapt tilbage i sengen, mens han stadig ligger ovenpå dig.

Han er ikke kommet og du venter på at han skal genoptage den rytmiske bevægelse, men i stedet trækker han sig ud af dig og sætter sig på knæ ved siden af dig. "Frue, slik mit lem rent, slik det rent og smag Deres egne safter." Du ryster krampagtigt på hovedet og drejer hovedet væk. "Nej, det er ulækkert, sådan noget gør jeg altså ikke, jeg har aldrig..." Men han vil stadig ikke høre på dine protester og griber fat omkring din hage og drejer dit ansigt rundt. "Frue, jeg tør vædde på, at De godt kan li' det - og tænk på at Deres mand garanteret netop nu også bliver slikket af denne kollega, som han overnatter hos. Kom nu, slik min stive pik." Du protesterer, du ryster på hovedet og du skriger - og straks er hans store hånd over din mund og han hvisker "Så må jeg vist finde noget at binde dem med, frue, og noget at lukke deres kønne mund med."
Nu bliver du bange, du vil ikke bindes og du gør tegn til ham om at du nok skal lade være med at skrige. Og da han slipper dig drejer du hovedet og stikker prøvende din tunge ud og lader den glide hen over det glinsende hoved, der vipper lige foran din mund. Og til din overraskelse finder du ud af at du godt kan lide smagen, smagen af dine safter og hans stive pik. Du lader din tunge glide op og ned ad skaftet og frem og tilbage over det store hoved og du nyder at høre ham stønne. Så kommer han lidt tættere på og du åbner munden og lader hele pikken glide ind. Du sutter grådigt løs på pikken og kan mærke, at han er ved at komme. Da du kan mærke at det er lige over vil du trække hovedet til dig, men han griber fat om hovedet så du ikke kan fjerne det og du er nødt til at lade ham komme i din mund. Med et brøl skyder han sin ladning af, og du er lige ved at kløjs i det, da sæden rammer bagsiden af munden og noget af det ryger direkte ned i halsen. Men du klarer det lige og du synker hele hans ladning.

Da hans pik glider ud af din mund lukker du øjnene og venter på, at han skal forlade dig. Men her tror du fejl, for han er slet ikke færdig med dig. Han glider ned ved siden af dig og hvisker til dig: "Jeg vidste, at De var en liderlig lille tæve, der elsker at blive kneppet. Og De kan være helt rolig, De skal nok blive kneppet, jeg er slet ikke færdig endnu, prøv at mærk hvor stiv jeg stadig er. Og lige om et øjeblik tror jeg, at jeg vil benytte mig af fruens bageste hul, jeg tør vædde med at sådan en køn dame som Dem vil elske at blive taget bagi." Du spærrer øjnene op i rædsel. "Nej, det gør du ikke, ikke bagi, det har jeg aldrig gjort, vil du ikke godt...".

Da han tager fat i dig for at vende dig om på maven, begynder du at skrige igen. Straks er hånden over din mund, men nu er du ikke til at stoppe, du vrider og drejer dig, vil ikke være med længere, og da slet ikke i det bageste hul. Men nu bliver det for meget for ham og inden du får set dig om har han proppet en klud ind i munden på dig, så du ikke kan skrige. Og et øjeblik efter ligger du hjælpeløs på maven, med hænderne bundet til hovedgærdet og fødderne bundet til sengens hjørner, så dine ben er vidt spredte. Du kan vride dig, endda komme op på knæ, men du har ingen mulighed for at slippe væk.

Så mærker du, at han sidder mellem dine ben, og med en snuptag får han dig hevet op på knæ og han kæler med dine baller. Du mærker noget vådt og køligt glide ned mellem dine balder, det er olie som han lader dryppe ned på dig, og så er begge hans hænder over dine baller og imellem dem, og lige med ét mærker du en finger, der leger med indgangen til dit bageste hul. Du strammer musklen, vil ikke lade ham komme ind, men efterhånden som fingeren leger med indgangen mærker du, at du kan li' det og da du et øjeblik slapper af glider hans finger stille ind i dig. Du strammer musklen igen, men nu er det for sent, han er inde i dig og han bevæger stille og roligt fingeren frem og tilbage i dig. Du stønner, du vil ikke kunne li' det men kan ikke lade være. Et øjeblik senere kan du mærke endnu en finger, og du overgiver dig og nyder da han fingerknepper dig i røven med to fingre.

Så trækker han fingrene ud og i stedet kan du mærke hans stive pik imod hullet. Da han presser let på vil du skrige men kan ikke for kluden i din mund. Og da han forsigtigt rækker en hånd ned og begynder at kæle for din klitoris og lader to fingre glide op i din kusse slapper du af et øjeblik og pludselig mærker du, at hans pik glider ind i dit røvhul. Du gisper, af smerte, men kun et øjeblik, så er det nydelse der strømmer igennem dig, da han langsom glider i bund i dig. Han holder den stille et øjeblik, lader dig vænne dig til den, så begynder han langsomt at bevæge sig frem og tilbage i dig, mens hans stadig kæler for din kusse og din klitoris. Og du nyder det, du elsker fornemmelsen af den stive pik i dit røvhul og hans fingre i din kusse. Han kan se at du nyder det, og med en hurtig bevægelse fjerner han kluden fra din mund.

Han retter sig op og tager fat om dine hofter. Så begynder han for alvor at kneppe dig bagi, i en stille rytme kører han pikken ud og ind af dig. Du stønner, du kan li' det, og du vil kæle for dig selv imens, men rebene forhindrer det. Nu sætter han tempoet op, hurtigere og hurtigere kører han pikken op i dig og du kan mærke en ny orgasme nærme sig. "Åh ja, det er dejligt, knep mig, knep mig i røven, lad mig mærke din stive pik oppe i mit røvhul." Du har opgivet enhver modstand og støder dig bagud imod ham hver gang han kører pikken op i dig. Og du kan høre, at han også er ved at være med, han stønner højt i takt med sine fremstød oppe i dig og så kommer i begge to, han brøler sin udløsning ud i rummet mens du stønnende lader endnu en dejlig orgasme skylle igennem dig.

Han falder sammen ovenpå dig og længe ligger I begge og gisper efter vejret. Så drejer du hovedet og han fjerner skimasken og vi kigger hinanden dybt i øjnene. "Hej elskede," siger du og jeg kysser dig og hvisker hej tilbage. "Har du savnet mig?" Du ler og hvisker så: "Nej, for jeg har haft besøg af en dejlig og høflig indbrudstyv, der har bollet mig både i kussen og i hoved og røv, så jeg har slet ikke haft tid til at savne dig. Men det er rart at have dig hjemme."

Vi griner begge to, så løsner jeg dine bånd og vi omfavner hinanden. Og snart falder vi i søvn i hinandens arme.