LÆSERNES EGNE NOVELLER

Quills©

Indbrudstyven og Tina del 2

- Nu løsner jeg dig, men prøv ikke på noget. Med tanke på bly pusteren der stadig lå på spisebordet nikkede jeg. Håbet om at få befriet pikken var nok. Jeg behøvede ingen trusler. Snart stod jeg igen oprejst, og masserede de ømme muskler, og mærkede at blodet igen kunne flyde tilbage fra pikken. Den var blevet lille, bange, og øm. Jeg håbede den blev god igen. Jeg fik et glas koldt vand, og tilbuddet om at et toiletbesøg. Jeg nøjedes med vandet.
- Ræk dine hænder frem. I stedet for tørresnoren, som Tina havde brugt i første omgang trak hun nu blødt bomuldsreb frem, som hun bandt mine hænder, og albuer sammen med.
- Ned på knæ. Jeg adlød. Hun spredte mine ben, og lagde en stang med et øje i hver ende bag knæene. Tina satte sig på hug foran mig, og trak trussen til side. Hendes skød var dækket af den samme smukke blanding af mørkebrunt, og rødt som hendes hår. Små glinsende dråber af elskovssaft hang i det yderste af hårene.
- Hvad synes du?
- Den er smuk, du er smuk. Hun nikkede tilfreds mens hun med den ene hånd trak en sort læder ting ud tasken.
- Du fik lov til at se den, men det må være nok for denne gang. Hætten var en sindrig sag fandt jeg ud af. Der var to masker i det blødeste læder. Syet sammen foroven. Den inderste blev strammet med snore, den yderste med to lynlåse, en foran og en bagtil. Tina fik med lidt besvær trukket den inderste maske over mit hoved, og begyndte at stramme snorene. Læderet klæbede til min hud, og gjorde mig delvis døv, men fornemmelsen var fantastisk. Duften genkendte jeg som en blanding af Tina og læder. Der var åbninger til mund og øjne, men masken sad så stramt at selvom munden var fri var det umuligt at åbne den mere end nogle få centimeter. Det var også rigeligt, for Tina til at stikke en knebel ind, som hun gjorde fast på masken med tryklåse. Kneblen var noget mærkeligt noget. Et stykke slapt gummi, som jeg ikke forstod meningen med. Først da jeg så slangen der sad på ydersiden, og bolden der kunne trykkes sammen, begyndte meningen at gå op for mig. Tina sad med bolden i hånden, og hendes smilehul fik mig til at svimle af glæde, og ryste af nervøsitet.
- Se hvor smart den er. Med et stort smil trykkede hun bolden sammen, og det slappe stykke gummi i mund kom til live, og begyndte at vokse. Jeg prøvede instinktivt at skubbe det væk med tungen. Men gummiet bare voksede og voksede, og snart kunne jeg dårligt bevæge tungen. Tina blev ved, og min mund blev langsomt presset op. Ikke fordi at munden blev presset meget op, for det sørgede det stramme læder der sad sprøjtemalet omkring mit hoved for. Først da jeg følte det som om jeg skulle kaste op stoppede hun. Hun holdt et andet stykke læder.
- Nu kan du få lov til at hygge dig lidt for dig selv. Læderet dækkede mine øjne, og efterlod mig i et totalt mørke. Den ydre maske blev lynet, og et halsbånd blev spændt fast. Tina pressede min nakke ned mod gulvet, og bandt først mine albuer fast til stangen, og dernæst mine hænder til halsbåndet. Effektivt bundet, og forsvarsløs lå nu jeg på Tina stuegulv med røven strittende i vejret. Den fristelse kunne Tina ikke stå for. Jeg gøs da noget koldt, og vådt ramte mit røvhul, og en finger begyndte at massere mit røvhul. Pludseligt, uventet, og chokerende ramte lysten mig som et lyn. Fingeren kneppede mig, og jeg vred mig af lyst. For to timer siden ville jeg have sværget på at det ville jeg aldrig kunne lide, men nu ramte lysten mig som en forhammer. Fingeren blev vist til to, eller tre, og min pik voksede på rekordtid til igen at være et pulserende bor. Det var hvad Tina ventede på.
- Neeeej, skreg jeg inde bag kneblen uden at Tina hørte mig. Selv hvis hun havde hørt mig ville hun sikkert have ignoreret det. Rebet lå igen stramt om roden, og blev bundet fast til stangen mellem mine knæ. Igen var min pik fanget i et smertende fængsel, og smerterne fyldte min mørke, og tavse verden. Men det var ikke nok for Tina. Noget pressede sig på, og før jeg fik samlet mig havde hun skubbet noget op i mit røvhul. En kort smerte, og så kunne jeg mærke at en genstand lå oppe i min endetarm. Den pulserende rytme fra hvad det nu var ramte mig endnu hårdere end Tinas fingre. Jeg vred, og vendte hovedet så meget jeg kunne jeg brølede af liderlighed inde i min maske, og jeg troede at pikken ville eksplodere, reb eller ingen reb. Den lille dims i mit røvhul trykkede lige præcis bag pikken, og sendte strømme af eksploderende stjerner op i min hjerne, og op bag mine lukkede øjne. I det øjeblik forsvandt al tvivl, og angst fra min hjerne. Tina var sagen, og Tinas små julelege var juleaften. Det gjorde ondt at ligge bundet sådan, kneblen var ikke sjov, og hjælpeløsheden rev i min manddom, men mit underlivs vulkanagtige reaktion opvejede det til fulde. Tiden gik i stå, rummet forsvandt, og min verden indskrænkedes til en vidunderlig cocktail af smerte og lyst, duften af læder og Tina.
Bedst, som jeg troede at livet ikke kunne blive bedre mærkede jeg Tinas hænder på mine balder. Bløde varme hænder der nussede mine balder gled op over hofterne, og masserede roligt min ryg, og nakke. Tina omfavnede mig bagfra, pressede sin krop, og sit underliv ind mod mine balder, og lagde sig blidt over min ryg mens hun kyssede min krop. Hendes fingre gled rundt om mit bryst, og fandt de følsomme brystvorter, som hun nulrede, og hev i. Jeg gispede, jeg hev efter vejret, og det svimlede for mig. Det var en rus, en rejse i et univers af farver, og følelser jeg aldrig havde kendt, men som jeg glad udforskede, og væltede mig rundt i. Det var opfyldelsen af alle mine drømme, bevidste som ubevidste. Det var kærlighed, total og altomfattende. Det var en nøgen betingelsesløs overgivelse. Det var min nøgne krop bundet og bukket sammen. Det var mine kønsdele hærget og manipuleret, og min vilje krøllet sammen til en lille våd klat bagerst i hjernen. Men det var også frigørelsen, opgivelse af kontrollen, masken over omverdenen og den polerede facade.
Tinas hånd fandt min pik, og strøg den blidt mens negle legede med mit anus. Selv bevidstheden om Tinas univers skrumpede ind, og blev afløst af følelser, og intet andet. Jeg fornemmede at hendes krop trak sig tilbage.
Hendes tungespids på mit spændte pikhoved fik mig tilbage til hendes univers. Hendes læber omsluttede igen min pik, og jeg skreg af skuffelse, og lyst. Ved at holde om mine hofter løftede hun sig op, og mundkneppede mig. Jeg græd af glæde, hylede, skreg, og bad om, og forlangte at hun fjernede rebet, så jeg kunne få min tilfredsstillelse. Tina stoppede for et øjeblik. Det brugte hun til at sætte klemmer i mine brystvorter. Det var umiddelbart en spand koldt vand ned i ophidselsens brandvarme gryde, men ikke nok til at slukke den. Igen mundkneppede hun mig, men ikke længe.
Der var stille lidt, men så blev masken lynet op fortil, og læderet over mine øjne blev fjernet. Jeg glippede lidt men fokuserede snart på den enorme pik der sad mellem Tinas ben. Den store plastik pik var spændt om hendes liv med læderremme. Jeg sank nogle gange. Hun skulle sikkert ikke ud, og kneppe fåret i baghaven.
- Pus, kan du gætte hvor den skal hen? Jeg nikkede forsigtigt. Tina smilede, og lænede sig frem så den kunstige pik var lige ud for mit ansigt. 
- Du er ikke så dum. Glæder du dig? Jeg rystede ivrigt på hovedet.
- Synd for dig. Du kan starte med at slikke på den, så glider den sikkert lettere ind. Dildoen blev presset ind i mund, og den ydmygende voldtægt af min mund ophidsede mig yderligere.
- Bid fast omkring den. Jeg bed til, og Tina stødte underlivet frem, og sukkede. Jeg kunne ane den indvendige dildo som forsvandt op i Tinas kusse. Tina lod sig kneppe lidt mere inden hun trak sig ud med et tilfreds suk, og kravlede om bag mig.
- Husk at presse, så går det lidt lettere.
Dimsen kom ud af mit røvhul, og hun satte sig til rette bag mig. Tina var udspekuleret det måtte jeg give hende. Jeg lå og kiggede hen på et spejl der viste mig underkastet, og klar til at blive voldtaget af mine drømmes prinsesse. Jeg kunne ane den store kødfarvede dildo, som hun lagde til rette ud for mit røvhul.
- Pres! Jeg pressede, og langsomt gled dildoen ind. Jeg kunne mærke den kolde våde fornemmelse igen, og var taknemmelig. Forhåbentlig hjalp cremen lidt.
For satan hvor gjorde det ondt. Min pik slappedes øjeblikkeligt, reb eller ej. Jeg skreg, og protesterede, men opnåede intet. Tina stoppede bevægelsen.
- Pus, du skal presse. Der er to måder du kan få den på. Den blide, eller den brutale. Jeg kan sagtens drive den ind uden din hjælp, men det gør ondt. Det er ikke særlig rart, vel pus? Jeg vred mig under hendes pus, men indså logikken. Jeg pressede det bedste jeg havde lært, og kunne i det stille give hende ret; det gjorde ikke så ondt. Tina standsede igen bevægelsen, og gav mig et solidt klask i bagdelen.
- Det var godt pus. Nu holder jeg lige en lille pause, så du kan vænne dig til din nye legekammerat. Pus, og nye legekammerat, du kan vente dig Tina. Men jeg var langtfra sikker på at jeg nogensinde fik den chance for tilbagebetaling, og jeg var heller ikke sikker på at det var hvad jeg egentlig ønskede mig. Så slemt var det heller ikke, kun hendes kælenavne. Langsomt svandt smerten fra den kvæstede ringmuskel, og da Tina roligt bevægede dildoen frem og tilbage voksede pikken forbavsende nok igen. 
Var jeg bøsse? Nej, det troede jeg ikke, og det var i øvrigt også lige meget i øjeblikket. Det var for skønt det her. Til min store overraskelse fjernede Tina rebet om min pik, og gav den lov til at vokse, og brede sig frit og uhindret. I spejlet kunne jeg se en smilende Tina der med hovedet kastet tilbage, og hænderne begravet i mine hofter, og halvt lukkede øjne, og åben mund. Nu drev hun dildoen ind igen og igen, og smerten kom tilbage. Men ikke mere end at nydelsen stadig dominerede min hjerne. Tina kastede sig ind over mig, og kneppede mig i små heftige stød mens hendes hånd røg rundt om hoften, og fangede min pik. Det var utroligt. Mens hun rå kneppede mig kunne hun også spille den af på mig. Hun drev mig fremad, men drev så sit djævelske spil igen. Netop som jeg troede at nu var øjeblikket endelig kommet standsede hun sin hånd, og holdt en pause. Jeg prøvede at ryste hende af, men blev belønnet med en høj latter.
- Den går ikke pus, du hænger på den. Bogstaveligt talt.
Hun slap pikken, og drev igen sin dildo helt i bund hårdere, og længere end før. Hendes latter skriftede til små klynk, og skrig af glæde. Min pik skrumpede igen under den brutale behandling, og jeg indså at det kun var hendes fornøjelse der gjaldt.
Tinas krop rystede ubehersket, og skrigene rev gennem stuen. Stødene kom med længere og længere mellemrum, for til sidst at ende i et crescendo at stød der flækkede min røv, og efterlod mig mørbanket, og halvt bevidstløs på gulvet mens Tinas orgasme rungede ud, og kramperne rev igennem hendes krop. Hun knugede sine brystvorter, rev og klemte i dem, og den ene hånd gled ind bag dildoen, og arbejdede hektisk. Da orgasmen ramte hende i al sin totale nydelse, og udløsning gled hun bagover, og jeg blev befriet for dildoen. Hun væltede bagover, og i spejlet kunne jeg se hvordan hun lå, og stønnede med den store dildo stikkende op som et spyd.
Da Tina endelig var kommet til sig selv igen befriede hun mig for alle reb undtagen dem om hænderne, og masken. Jeg masserede min kæbe mens jeg svagt spekulerede på om der var flere kræfter i Tina. Det var der, forbløffende nok.
- Pusse nus, vil du gerne se mig helt nøgen? Det havde jeg lige gjort, men forstod det som en invitation til Tinas sære, og vildt tilfredsstillende univers. Måske ikke tilfredsstillende, men i hvert fald ophidsende. Det var dog tanken om tilfredsstillelse der fik mig til at sige.
- Ja, min egen honningbombe.
Den fangede hende på det forkerte ben et kort øjeblik. Hun kneb øjnene sammen, og kiggede længe på mig, men smilede så, og satte håret op bag øret igen. Skønt.
- Kan du ikke lide at jeg kalder dig pus? Jeg rystede på hovedet.
- Det må du altså finde dig i. For mig er du en pusse nusse gris. Bedre kan det ikke blive skulle jeg hilse, og sige. Det måtte jeg jo bøje mig for.
- Okay, smukke. Smilet strålede, og øjnene glimtede, og hun plantede et smask kys på min pande.
- Tak, pus.
Jeg ventede spændt på hvad hun nu kunne finde på. Klokken var efterhånden nået morgenmads tid, og jeg var træt, udmattet, og sulten. Men det gjaldt åbenbart ikke Tina, eller også viste hun det ikke. Hun beordrede mig på knæ hen til spisestue stolen fra før, og anbragte mig, så min hage hvilede på det polstrede sæde. Mine ben blev spredt, og knæene bundet fast til stolebenene. Mine hænder blev ført under stolen, og bundet fast et eller andet sted.
Det begyndte at dæmre for mig hvad der skulle ske. Men ikke det hele. Dildoen hun viste mig syntes jeg var enorm. Kegleformet med en ledning, og en luftslange påsat. Med glidecreme kom den op i mit allerede slappe røvhul. Hun pustede den op, så den trykkede overalt, og tændte for strømmen. Smerten var ikke lille, men ikke værre end at ophidselsen igen spurtede rundt i min krop. Hele mit underliv stod i brand, gjorde ondt, og føltes som en vulkan på nippet til at eksplodere. Men pikken reagerede ikke. Der var trods alt en grænse, for hvad den ville finde sig i.
Tina nærmest kravlede op i stolen, lagde sine ben over mine skuldre, og skubbede sig frem, så hendes velduftende kusse var lige ud for min næse.
- Pus, nu skal du slikke min kusse rigtig grundigt, og langsomt. Hvis du er god til det vil du bagefter blive sluppet fri, få morgenmad, et bad, og lov til at gå i seng. Hvad siger du det til, nusse pusse?
- Det vil jeg blive glad for.
- Godt, gå i gang. Jeg slikkede langsomt, og grundigt, som Tina havde givet besked på. Jeg slikkede hendes måtte, hendes svulmende læber, og lappede kusse saft i mig. Jeg fandt efterhånden frem til den lille elskovs knop, og slikkede rundt om den længe, og grundigt. Tinas hænder var overalt på mit hoved, begravet i mit hår, omkring nakken, ørene, og i ansigtet. Hendes negle sendte gys af lyst igennem mig, og indimellem pressede de mit hoved helt op i hendes lyst grotte, så al lys og luft forsvandt.
- Nu pus, slik så til. Jeg fandt klitoris, og slikkede hårdt, og hurtigt på den. Tinas stønnen, og små skrig ophidsede mig yderligere. Hendes ben klemte sammen om mit hoved, og hun begravede neglene i min hovedbund. Orgasmen var ikke så overvældende, som før men stadig voldsom. Mit ansigt blev begravet i hendes skød, og låst fast af hendes ben. Mine øjne, næse, og mund fyldtes af hendes safter, og jeg elskede det. Hvis det var belønningen brød jeg gerne ind hos Tina en anden gang.
Endelig slappedes hendes ben, og jeg kunne trække mig tilbage, og trække en smule frisk luft.
- Pus, du er dygtig, meget dygtig. Mon ikke du skulle blive her i stedet for at gå i fængsel? Jeg nikkede.

Mens jeg blev sendt i brusebad forberedte Tina en let morgenmad troede jeg. Da jeg kom ud i køkkenet stod der ingen mad, eller kaffe parat i stedet stod Tina der med masser af reb på køkkenbordet.
- Vi er ikke helt færdige pus. Men jeg hader at få svedige mandfolk i min seng. 
Jeg kunne kun nikke. Igen blev jeg bagbundet, og trukket ind i hendes soveværelse. I hendes store dobbelt seng blev jeg lagt på ryggen, og mine ben blev bundet sammen. Jeg åbnede villigt munden, for den store røde kugle der blev spændt fast. Jeg troede at jeg skulle sove nu, men det var ikke tilfældet.
Tina kravlede op i sengen, og lagde sig ved siden af mig. Det var fantastisk at være, så tæt på hende. Hendes ene arm skød ind under min nakke, og omfavnede mig. Den anden begyndte at kæle for min krop. Hun trak mit hoved helt tæt ind til sig, og begyndte at kysse mit ansigt. Jeg prøvede at spytte kuglen ud, men kunne have sagt mig selv at det var nyttesløst. Jeg ville have givet en arm, eller mere for at kunne gengælde Tinas kys, men sådan legede hun ikke. Hendes hånd fik snart liv i mit slappe lem igen, og hendes rolige bevægelser fik det langsomt, men sikkert til at vokse. Hun hviskede søde ord i mit øre imellem kyssene. Hendes vidunderlige hår lå over mit ansigt, og duften gjorde mig svimmel. Hendes egen duft blandet med den pikante parfume fik svimmelheden til at udvikle sig til egentlig beruselse. Jeg drejede mig ind mod hende, og begravede mit ansigt mellem hendes skulder og hals. Hun strøg mig over håret, holdt mig tæt ind til sig, og forsikrede mig om tryghed og beskyttelse. Tina kunne være nok så opfindsom i sine små julelege, men hendes arme om min krop, hendes små beroligende, og kærlige ord i øret, og følsomme, men ophidsende leg med min pik var paradis for mig. Hun skubbede mig tilbage i puderne, og svingede sig op overskrævs på mig. Blidt, uendeligt blidt gled hun ned over pik, og klemte sammen om den da den var på plads. Jeg stønnede højt af fryd. Hendes stærke skede muskler masserede pikken mens hun langsomt red mig. Hun bøjede sig frem, og fjernede den røde kugle. Kysset fik mig til at flyve af sted til at spænde, og igen slappe af i hele kroppen. Jeg græd indvendigt af lykke. Tina satte tempoet i vejret, og snart fløj vi af sted sammen.

Jeg vågnede med et sæt. Noget tungt havde ramt mig. Jeg missede med øjnene mod solen der stod direkte ind i soveværelset. Mine arme og ben sov efter mange timers bondage. Kuglen sad stadig i min mund, og jeg kunne mærke den våde plet på hovedpuden. Efter den skønneste udløsning jeg nogensinde har haft kneblede Tina mig igen, og vi var faldet i søvn i hinandens arme. Men nu stod den kærlige Tina for fodenden, og lignede en furie.
- Hvad er det? Jeg kiggede ned, og genkendte min sorte pose hvor rovet fra naboen stadig lå i. Da jeg ikke kunne svare måtte jeg nøjes med at trække på skuldrene. Tina for hen til mig, og rev kuglen ud.
- Hvad sagde du? Jeg kunne ikke rigtig høre det? Tak skæbne, hun var i ondt lune.
- Æh, det er udbyttet fra din nabo.
- Nå, så det er det. Nu skal du høre pus. Okay, når hun kunne kalde pus blev jeg nok ikke kastreret i denne omgang.
- Jeg ved godt hvor det stammer fra. Det var for åbenlyst. Bodil, min nabo, kom ind her til morgen fuldstændig opløst i gråd fordi nogen var brudt ind i hendes hus i nat, og havde stjålet en masse. Jeg stirrede skeløjet, fascineret, og lidt skræmt på Tina foran mig. Hun havde sat sit lange hår op i en fræk flettet hestehale, som svingede rundt i takt med hendes raseri. Den lignede nærmest halen på en hund der har fundet æsken med hundekiks. Seriøs nu Martin, ellers går det galt.
- Pus. I aften kommer Bodil, og så får du lov til at afregne din lille fejltagelse. Men for fremtiden må jeg nok hellere holde dig bundet hele tiden. Jeg nikkede, og prøvede at smile undskyldende. Tak skæbne, en nat mere med Tina forstærket af en vred nabo kone.
Skulle jeg alligevel have valgt politiet?

Syntes du om novellen, har du kritik eller bare en hilsen, så skriv til mig på quills@ofir.dk