LÆSERNES EGNE NOVELLER

Marthin©

Infantile fantasier

Hun var pige, kvinde, dame, hun var arbejdsløs, fraskilt, uden venner og veninder, hun var i begyndelsen af de fyrre, hun var ikke gammel og ikke ung, hun var ked og træt og alligevel ville hun leve, græde, smile og grine. Hun følte sig ensom og forladt, hun var sig selv og ikke sig selv, men hun ville noget, men hun anede ikke hvad, hun gik ud og følte at hun hellere ville sidde hjemme, hun blev siddende hjemme og følte at hun måtte ud, for ellers gik hun itu, men gik hun itu, hvad så?

Hun var alligevel gået ud, men sad alene på en bænk, der kom en ældre mand og satte sig ved hendes side, de sad længe uden at mæle eet eneste ord, da han pludseligt sagde, hør her lille ven, vil du med mig hen på værtshuset og drikke en øl, hun sagde straks ja, det vil jeg meget gerne.
Han lod hende gå ind først ad døren, fandt et lille bord og bestilte to Carlsberg guldøl, han trak stolen ud for hende, hun satte sig, nikkede til ham og smilede og han satte sig og de skålede.
Ingen af dem sagde eet eneste ord, før han igen bestilte to nye pilsnere, de smilede til hinanden, nikkede og stødte glassene sammen og drak i stilhed deres øl, han betalte og sagde, vil du gå en tur med ind i parken, ja, svarede hun, meget gerne.
De gik sammen uden at tale og ingen af dem rørte ved hinanden, da hun pludseligt standsede og sagde, jeg skal tisse, men her er ikke noget toilet, hvad skal jeg gøre?
Han svarede hende, sæt dig ind i buskene, så står jeg for, så ingen kan se dig.
Nej, svarede hun det tør jeg ikke.
Der sker da ikke noget ved, svarede han, jeg tør ikke, svarede hun.
Hvad så, skal du så tisse i bukserne, spurgte han.
Næh, det har jeg ikke lyst til, kan du ikke holde mig frem, som man gør ved børn, spurgte hun.
Joh, svarede han, det kan jeg da godt, han knælede ned foran hende, stak sine hænder op under hendes kjole, trak hendes trusser ned og lod hende stå ud af dem, rejste sig og gik bag hende og hun lagde sig tilbage i hans favn, han løftede hende op, så hendes kjole var bag hende og hun frit kunne hænge i hans arme, så hun tissede ned i græsset, du siger selv til, når du er færdig, sagde han.
Jeg er færdig, svarede hun og han stillede hende ned på plænen, tog en serviet op af lommen og tørrede hendes fisse, gav hende trusserne på igen og rettede hendes kjole, sad nede på hug og så op på hende og smilede til hende. Hun smilede igen ned til ham og sagde, vil du være min far.
Han nikkede mens han rejste sig og svarede ja, meget gerne, men hvad havde du tænkt dig?
Jeg er træt af at være voksen, jeg vil være barn igen, en lille pige, der bliver opdraget af en sød far, med alt hvad der ligger i at være en lille pige, har du mulighed for at være min far, ved du hvad der er i det ord, Far.
Jeg er Far, til to store piger, som er voksne, jeg var alene, med den sidste da min kone døde, for mange år siden, så ja, jeg ved hvad der gemmer sig bag ordet far.
Men skal du være min lille datter, så skal du flytte ud i mit lille hus og bo sammen med mig, vil du det?
Ja, det vil jeg meget, meget gerne, jeg tror jeg bliver en god og glad lille pige, for du er vist lige den type, som jeg har brug for som far, måske jeg så engang bliver et helt menneske igen, jeg skal nok betale min del af udgifterne, jeg får jo bistandshjælp.

 

Ulla var en syvsover og hendes nye far, Leo, var morgenmand, så allerede efter tre dages irriterende vækkeprogram, hvor hun lovede at stå op og få morgenmad, men blev liggende og sov videre, så fik hun sin første endefuld i sin bare ende, som fik hende til at reagere og stå grædende ud af den varme seng og sætte sig på wc og tisse af, så hun kunne blive vasket og få morgenmad, hun sad stadig og snøftede efter de smæk hun fik af sin far.

Han badede sin lille pige og holdt hende ren, når han havde badet og vasket hende over hele kroppen, så frotterede han sin lille pige, så hun ikke stod og blev kold og han klædte hende på, med rene små bukser og undertrøje og hendes sko og strømper og hun sad bare stille og lod ham gøre hende pæn.
Når hun fik det store bad, så blev hun bagefter smurt ind i babylotion som blødgjorde hendes hud og hans nænsomme hænder og bløde bevægelser af hele hendes krop, fik hende til at nyde sin tilværelse.
Men da der efterhånden var gået fjorten dage og hendes krop, havde været udsat for alt, hvad en lille pige oplever i sin barndom, men sin enlige far. Så kom der andre tanker ind i Ullas hoved og hun sad på køkkenbordet, mens han skrællede kartofler og hun sagde til ham.
Mangler vi ikke af og til en mor, synes du ikke at vi godt kunne have brug for en mor, i hvert fald dig, du har da brug for en kone, når du om aftenen har puttet mig og kysset mig godnat. Så burde du da have en kone, som du kunne ligge med, ikke?
Joh svarede han, det kan der være noget om, men hvordan skulle vi dog arrangere det?

Ulla svarede det ved jeg da ikke far, du er jo en voksen mand, jeg er jo kun en lille pige, men mon ikke der en aften, træder en mor ind ad døren og siger god aften far, vil du med i seng.

Aftenen efter deres samtale i køkkenet, da han havde lukket døren ind til Ullas værelse og slukket lyset og forsigtigt lukkede døren, satte han sig ind ved fjernsynet og så på et elendigt program, som alle programmer er om sommeren og han kedede sig bravt.
Døren gik op og en høj, smuk dame trådte ind i stuen, gik hen foran ham og satte sig på hans skød og lagde armen om halsen på ham, trak ham ind til sig og kyssede ham og sagde kom skat, vil du ikke hellere med i seng, end at sidde og se på det skidt.
Jeg hedder mor, sagde hun og rejste sig, kom skat, du trænger til lidt kærlighed, som jeg også mangler i min hverdag, når jeg sidder alene inde på kontoret og savner dig frygteligt.
Han rejste sig og tog mor i hånden og sammen gik de ind i soveværelset, de klædte hinanden af, hendes hud var blød og fin og den skinnede i det dæmpede lys, som var den smurt ind i babylotion.
Han tog hende i armene og kyssede hende hårdt og vildt og løsnede hendes brystholder og så de faste bryster væltede ud i friheden og han tog fat i hendes små tynde trusser og lod dem dale ned for hendes fødder og hendes dusk, der dækkede hendes velduftende kusse, var som af det fineste uld, der var vasket og velplejet og hans spidse tunge legede med hendes lille liderlige knop, som fik hende til at sprede sine slanke velplejede ben endnu mere, så han stille kunne slikke hende opad maven, mens han gled op til hendes ansigt og de kyssede hinanden, hans tunge knyttede sig til hendes og de gled sammen i hed erotisk besættelse, da hun tog fat i hans stive og liderlige pik og forsigtigt gned den op og ned og fik den gejlet op til det spændte, den var så stiv og stor i hendes hånd at hun gispede af lir, da hun satte ham ind i hendes hede sjaskvåde kusse og han gled i bund i hende og lå stille i sammenpresset stilling og han sagde du er en meget smuk pige og jeg lover dig for at jeg skal kneppe dig, så din kusse rejser sig og tigger om mere, inden jeg kaster mine safter ind i din liderlige hule, jeg har trængt til dig i mange, mange år, så nu skal du få, hvad der er opsparet i mig af kærlighed og jeg skal kneppe dig frem til en god orgasme, han borede sin pik ind i hende.

Om morgenen, da de sad ved morgenmaden, så talte de om moderens besøg, aftenen før og Ulla, var meget glad for at hun endelig kom ind i deres verden, jeg fik jo ikke talt så meget med hende, men jeg ved at du far, fik en god samtale med mor, fik du det, ud af det besøg, som du havde ventet dig, jeg synes jeg kan se at du er i bedre humør, ikke fordi du ikke er en sød far, før mor kom, men jeg synes jeg kan se at du var glad for at hun endelig kom, er det ikke rigtigt. Han nikkede og ´sagde, jo, lille skat, du kan tro jeg var glad for det besøg og jeg glæder mig allerede til næste gang hun kommer hjem til os.

Tre måneder var gået, moderen kom tiere, end de havde troet fra starten, men ikke nok med det, men de var begge kommet endnu tættere på hinanden, fordi moderen kom ind i deres verden og de var blevet mere far, datter, efter de besøg fra moderen.
De gik tit ture sammen og han lærte hende, hvordan hun skulle befærde sig i denne verden, uden at blive ked af det. Men der var én ting, hun havde svært ved at lære og det var at bade selv, hun kunne bedst lide at faderen badede hende, vaskede hende over hele kroppen og bagefter frotterede hendes lille krop og lagde hende på sengen og smurte hendes krop ind i babylotion. Jeg kan da ikke selv smøre mig ind far, hvordan skal jeg smøre mig ind på ryggen og enden. Jeg kan jo ikke nå, det kan du da se, ikke.
Jeg skal nok smøre dig ind og vaske dig, du bliver jo større en dag, så det skal nok komme af sig selv.
En morgen, da moderen havde været hos dem om aftenen og var blevet så længe i faderens soveværelse og seng at hun næsten lige var gået, da lille Ulla vågnede og gik ud på wc og vaskede sine hænder og gik ind til morgenmaden.
Så fortalte hun sin far at hun nu, da hun våg nede, kom i tanke om at hun var blevet tretten år og gik i syvende klasse i skolen og at hendes lærer dagen før, havde smilet så underfundigt, da han gav hende en seddel, som hendes far skulle skrive under, fordi hun ovre i skolen havde været meget uartig og ikke havde læst på sine lektier, hun mente at vide at læreren godt vidste at hun sikkert fik en endefuld af faderen, når hun kom hjem med den seddel, men hun havde ventet med at give ham den til nu, lige før hun skulle af sted til skole, hvad skal vi så gøre far?
Ja, lille du, hvad skal vi så gøre ved det, jeg skriver den seddel under for dig og så kan du vente dig, når du kommer hjem fra skole, du har stuearrest i fjorten dage og jeg er overbevist om at du ikke slipper for en endefuld i din bare ende og bliver smidt i seng, resten af dagen. Jeg er ikke helt sikker på det, men næsten.
Hun rejste sig og sagde tak for mad far, jeg løber hen i skolen, jeg er hjemme klokken fjorten tredive.

Klokken femten, lå Ulla, over sin fars knæ, han løftede hendes kjole op og trak hendes små bukser ned over enden og han skældte hende ud for hendes uartigheder og så fik hun en endefuld, hun sent ville glemme, han slog virkelig hårdt og hun fik mange smæk, med hans hånd, der klaskede ned over hende ubeskyttede bare ende og hun jamrede og bad for sig, men der var ingen kære mor, han fortsatte med at opdrage på sin datter og hun var klar over det var alvor, med alle de smæk hun fik og den smerte der opstod i hendes bare ende og hun skreg til sidst så højt at han mente at man kunne høre ud på vejen udenfor, så stoppede han med endnu en skideballe og bad hende om at gå ind i seng og tænke på hvorfor hun havde ondt i sin ende. Og jeg siger dig, du står kun op, hvis du skal tisse, ellers bliver du liggende i din seng, har du forstået. Ja far, græd hun og trissede ind på sit værelse og slog tæpperne til side og gik i seng, som far havde sagt.

Moderen kom tidligt den dag, da nu Ulla alligevel lå og græd inde i sin seng, fordi hun havde fået en endefuld i sin bare ende.
Men moderen havde også været uheldig den dag, hun var væltet med sin cykel og havde sat sig meget hårdt på asfalten så hele hendes ende var et stort smertende sår og han lovede selvfølgelig at hjælpe sin elskede lille kone og han gjorde som han plejede at gøre, når han smurte lille Ulla ind i babylotion. Kom skat. Så trækker jeg kjolen af dig og trækker dine benklæder ned, så skat, læg dig på sengen på maven, det ser slemt ud lille ven, det ser minsandten ud, som om du havde fået en endefuld i din bare ende, men nu skal du se.
Han masserede hendes lår og ende ind i en tynd velduftende olie og han gav hende lette strygninger over hele bagpartiet og lod olien sive ned mellem balderne, lod en finger placere olien ind hvor den gavnede hende, på længere sigt og hans fingre gled ned til hendes liderlige krater, der lå langs med lagnet, i en afventede position, hun strammede sin underkrop og lod sig glide baglæns op på sine knæ og hun støttede på albuerne, mens hendes hænder, i denne akavede stilling afførte sig sin stramme bluse og da hun var frigjort af sit stramme tøj, slappede hun af og lod sin ene hånd presse sig ind mellem hendes ben, for der at søge efter hans stive pik, som han fik skubbet frem, så han nu stod endnu tættere på hendes ende og hun spillede på hans pik, med følsomme fingre, fik hun rejsningen til at blive fuldkommen og hun drejede sin hånd med pikken og satte hovedet ind til indgangen til lystens hule og hun stønnede og pustede og fortalte gispende at hvis de skulle fortsætte, disse halsbrækkende stillinger, så forlangte hun at der kom spejle på vægge og lofter, så hun også kunne se ham, som han så hende og han trængte ind i hende og hun skreg ja ja, ja. Kom helt i bund skat, ind i bunden skat åh, åh ja ja, ja, mere nu mere, åh kom, kom, så nu kører det.

Olien bevirkede at han ikke fik nogen modstand i hendes liderlige grotte, så han lod sine fingre masere hendes klit og så gik det for hende, nu red de, han hamrede sin pik ind i hende og han kneppede hende liderligt, i skrå indstik, der smadrede hans pik ind i hendes vægge i kussen og fik hende til at smågræde og bande af ham, han klaskede sin hånd ned over hendes blanke oliemættede ende og fortalte hende at det var ham der havde alt besværet og hende der bare tog imod og så gik det i jævne stød, nu fik hun pik, så det gjaldede og hun jamrede sine liderlige toner ud i sovekammeret, indtil han forkyndte for hende at nu kom han, i løbet af få sekunder og hun raspede med, ja, kom, kom giv mig det hele, fyld mig op åh mere knald mig én, slå mig, pisk mig jeg er skrubhamrende liderlig åh, åh, åh, åh ja, ja, ja, ja ÅHR, ja, ååååhhhh.
Han klamrede sig til hendes bagdel og stod i en forvreden stilling og ventede på at pikken gled ud af hendes olierede kusse og han smed sig hen over hende og de tog fat om hinanden og slappede af.

Næste morgen, gik han ind på Ullas værelse og rullede gardinet op og sagde god morgen skat, så skal du i skole, når du har vasket dig og spist din morgenmad, kom så op, din syvsover.
Hun sad på stolen og spurgte, hvad hendes mor havde sagt til at hun ikke var der, da hun var her i aftes, hun var ked af at du er sådan en uartig pige i skolen, men hun var glad for at jeg kan opdrage dig til at blive en sød pige og så var hun faldet med sin cykel og havde slået numsen, så du var ikke alene om at have ondt i den legemsdel, da du lå inde i din seng.
Har du nogen lektier for til i dag, for jeg så dig ikke lave nogle i går.
Nej svarede hun, jeg vil ikke i skole i dag, fordi alle de andre børn, kan se til gymnastik, jeg har fået en endefuld i går og så driller de mig hele dagen. Må jeg ikke blive hjemme far?
Jo, svarede han, for en gangs skyld, men lad det ikke blive dig en vane, så falder fars hånd endnu engang og det vil du vel ikke have, vel?
Nej, kun når jeg er rigtig uartig, ellers ikke vel?

Nogle dage efter, sad hun eftertænksomt og sagde, hvad nu, hvis jeg fortæller dig, jeg er kommet i den vanskelige alder og min bryster er ved at vokse ud og mine menstruationer er ved at komme i gang i mig, jeg er ikke ked af det, men jeg er heller ikke en glad pige, jeg har lidt ubehagelige smerter i maven og jeg har lidt ondt i skridtet, men sommetider klør det og sommetider så svier det, hvad så far.
Så vil jeg sætte dig på den ene side af bordet og jeg på den anden, så vil jeg tage dine hænder og se dig ind, i dine smukke øjne og fortælle dig, hvad der sker i dig for tiden, fordi du er ved at blive voksen og kvinden i dig reagerer, når vi så har siddet og talt det igennem, så vil jeg bestille tid hos lægen og lade dig tale med ham eller hende, så tror jeg du er klar til at fortsætte dit liv, sådan gjorde jeg med min anden datter.
Hun sad lidt, med lukkede øjne og sagde så, nej den tid er ikke begyndt for mig endnu, jeg er stadig tretten år, går i skole, i syvende klasse.

Han var gået tidligt til ro, den aften og lå og læste i en roman, det var ved at være sent på aftenen og han tænkte så småt på at slukke lyset, da Ullas mor kom på uventet besøg, hun gled ind under hans dyne, han mærkede hendes kulde og lagde armen om hende og sagde du fryser jo, lille skat. Kom ind til mig og lad mig varme dig, de lå stille begge to, uden at sige noget, hendes hånd var iskold, da hun placerede den på hans mave og lod den slapt glide ned i hans pyjamasbukser og fattede om hans pik, hun lod den ligge hen over selve lemmet, forsøgte ikke at lire ham op, lod bare den iskolde hånd ligge stille på pikken, hun krystede sig ind til ham og sagde stille hvor er du dejlig varm, jeg nyder at ligge stille med dig, tæt ind til din varme lækre krop og mærke varmen og styrken forplante sig over i mig.
Jeg kan ikke få nok af dig for tiden, gud ved hvad det hele ender med, jeg vil rejse, men jeg savner dig, inden jeg får pakket mine ting, så jeg bliver.
Hun hviskede ind i hans øre, kan du skaffe et spanskrør, eller har du noget andet, man kan bruge i stedet for et spanskrør, han rømmede sig og sagde stille, hvad skal du med et spanskrør. Hun lo stille af ham og krammede sig endnu tættere ind til ham og hendes hånd strammede om hans pik og hun begyndte at gnide på den i opadgående bevægelser, for at få pikken til at rejse sig, hvad den gjorde og hun strammede grebet om den, da hun hviskede, jeg har sendt lille Ulla på kostskole, så vi er alene fremover og jeg ved at jeg nok fortryder det, men jeg er sikker på, du bliver meget vred på mig, derfor skal jeg have smæk af et spanskrør i min bare ende, af dig skat, kan du klare det.
Han lod sine fingre glide ind i hendes kusse og han fattede om hendes stive og hårde klitoris, da han sagde jeg har et meget fint spanskrør skat, men jeg tror vi skal vente med at straffe dig, til vi begge ser, om lille Ulla er rejst, til den kostskole.
Han drejede sin krop og lagde sig ind over hende og tog hende i favnen, hun spredte sine ben og hviskede tag mig, tag mig hårdt, knep mig åh knep mig hårdt, jeg vil føle dig og din styrke, når du hamrer dig vej ind i mig, ja, kom åh.

Hun lå i hans seng, til morgensolen dansede ind ad vinduet, han stod tidligt op og gik til bageren efter rundstykker, da han vækkede hende og kyssede hendes mund og sagde så skat, nu er der kaffe og friske rundstykker, så kiggede hun på ham og sagde, er du ked af at Ulla er rejst på kostskole.
Nej, svarede han, bare du bliver hos mig, så er jeg tilfreds med dig, det ved du da, ikke skat.
De drak kaffen i stilhed, ingen af dem sagde noget, men da han rejste sig for at hente morgenposten, så spurgte hun, kan du låne mig femhundrede kroner, til på torsdag, jeg er helt flad.

Hendes ting, tasker, kufferter og hendes tøj lå på værelset, men hun var taget ind til byen, der var noget hun skulle, men hun fortalte ham ikke, hvad det var.
Dagen var så småt ved at være væk, tusmørket sænkede sig over hans ensomme hus, det føltes tomt, efter de ni måneder, hvor han konstant havde haft selskab af Ulla og hendes mor.
Han var bange for, han aldrig så hende mere, eller om hvad det var hun skulle, med de femhundrede kroner, men han havde jo ingen krav på at vide noget som helst, for hvem var Ulla.
Flere gange i løbet af aftenen, var han ved at gå ind og åbne hendes tasker, for at se om der var et spor, men han tog sig idet, han følte at gjorde han det, så tvivlede han på hende og det vilde han ikke, derfor besluttede han sig for at sidde oppe, indtil hun atter var hjemme hos ham. Han tog sin roman, men han kunne ikke samle tankerne, han sad og lyttede, efter hvad?
Han så lygterne, da en bil kørte op mod hans hus, han stod i døren og håbede at den standsede, den sagtnede farten, kørte ind til kantstenen, hun kom ud af sidedøren, chaufføren i taxaen, stod og parlamenterede med hende, han gik ud og så at hun var fuld og chaufføren bad om trehundrede kroner, som han skyndte sig at betale og han var lykkelig, da han fulgte sin elskede Ulla ind i sit hus, han mærkede hvor hans hænder rystede, han havde været meget bange for, han aldrig så Ulla mere. Men nu var hun igen i hans hjem.

Hun græd, da hun med stille stemme fortalte ham, hun var en billig tøs, en beskidt kælling og en drukkenboldt, der ikke var værd at samle på, jeg har tisset i mine bukser, snavset mit tøj til og brækket mig ned af mig selv, jeg håber du smider mig ud, når jeg igen bliver ædru.
Han tog hende i sine arme, hjalp hende af tøjet, smed det snavsede og våde tøj i vaskekurven, vaskede sin elskede lille pige, mens hun sad på taburetten og halvsov, i sin brandert.
Han puttede hende ind i sin seng, på lille Ullas værelse og satte sig på taburetten ved siden af, til hun sov rigtigt og han lod døren stå åben, så han kunne høre, hvis hun fik brug for ham.i løbet af natten og lagde sig på sin seng, men han sov ikke, han vågede over sin lille pige.

Han vågnede, da Ulla stod fuldt påklædt og fortalte ham, der var kaffe og frisk franskbrød, rundstykkerne var udsolgt, klokken er snart tolv, vi har sovet det meste af formiddagen.
Undskyld, undskyld jeg er så ked af det jeg gjorde i går, jeg skal fortælle dig det, når vi drikker kaffe.
Jeg har længe følt, jeg var kørt fast, derfor tog jeg ind i min lejlighed i går, der lå et brev, om arbejde, som jeg har fået og jeg skal starte på mandag, det var positivt. Men så opsøgte jeg en mand, som jeg har kendt i mange år, men det han er bedst til, er at drikke andres penge op, hvilket du fik at se, da jeg kom hjem i den tilstand.
Jeg indrømmer gerne at jeg flere gange i løbet af dagen, savnede dig og var ved at flygte herud, men jeg blev og kørte linen helt ud, jeg tror jeg er forelsket i dig og jeg vil meget gerne bo her, sammen med dig permanent og opsige min lejlighed, men du skal være helt ærlig, når du svarer mig, tror du det ville kunne gå og vil du i det hele taget have mig boende her hos dig.
Han svarede hende, med blanke øjne, der er intet i hele denne verden, jeg hellere ville, jeg var ude af mig selv i går, da jeg ikke anede hvor du var, det må du love mig aldrig at gøre mere, jeg var rædselsslagen over, om jeg nogensinde fik dig at se mere.
Hun rejste sig og kyssede ham på kinden.
Men der er én ting, jeg betinger mig, fortsatte hun, du skal være meget kontant og hård i din bedømmelse af mig, din såkaldte opdragelse af mig, skal fortsætte, selvom lille Ulla er væk, jeg kræver at du skal stå fast på, jeg respekterer dine love og regler, med en hård og kontant hånd.

Du skal slå mig, med spanskrøret, når jeg er uartig, som jeg var det i gå.
Du må ikke være den søde og rare mand, altid, du skal opdrage mig, du skal tvinge mig, du skal fortælle mig, det er alvor og du skal slå mig, til jeg accepterer, det er dig der bestemmer.
Jeg skal føle din hårde hånd og acceptere, du er ham, jeg falder på knæ for, du er min herre, jeg er din slavinde, du skal bruge mig, når du har lyst og du skal være benhård.
Jeg kan fortælle dig at du er den første i mit liv, jeg virkeligt respekterer, behold den styrke, så ved jeg vi får et godt samliv, men svigter du, mine drømme om din dominans af mig, så forsvinder jeg ned i min egen verden af depressive tanker, det var der du fandt mig for længe siden, da du satte dig på den bænk, ved siden af mig, jeg var længere nede, end i kælderen.
Men du skal også sige noget og må jeg stadig kalde dig for far, hvis du vil have mig her.
Han sad stille og så hende ind i øjnene, med et fast blik, og sagde, ja, lille ven, jeg er fortsat din far og du flytter ind hos mig, siger din lejlighed op og passer dit arbejde og kommer hjem til din fastsatte tid og jeg skal være dig en god far, det lover jeg dig.
Men der er vidst mig bekendt et regnskab, fra i går, vi to skal tale om, ikke?
Så kom med mig ind i stuen, stil dig bag lænestolen, og bøj dig så forover, så jeg kan binde dine hænder fast til armlænet, lille skat, så du står stille, når du om lidt skal smage mit spanskrør.

Hendes mave krympede sig, da han snørede hendes hænder ind i rebet, hendes læber føltes tørre og hendes hals snørede sig sammen i en slags angst, da hun mærkede sine hænder sad fastbundet og hun ikke kunne flytte sig, hun stod lidt akavet og flyttede fødderne, da hun mærkede hans hånd løfte kjolen op og placere den på ryggen af hende, han strammede hendes trusser op, så de klemte sig ind mellem hendes balder, hun mærkede hans kys mod hendes ene balde og han søgende fingre ind i hendes fugtige og liderlige kusse, hun nød hans finger, men var ikke sikker på, hvad der ville ske.
Nu trak han trusserne ned og han kælede med hende bare ende.
Så hørte hun suset, denne svirpende susende og hvislende lyd, når et spanskrør suser gennem luften, for at ende sin rejse, på tværs af hendes spændte og forventningsfulde bare ende.
Og inden smerten havde forplantet sig, til hendes bare ende, så kom suset endnu engang og smerten bed sig ind i hendes bare ende og hun forsøgte at bide smerten i sig, men da de efterfølgende slag ramte hendes ende, kom skriget ud af hendes åbne mund, hun forsøgte at knække nakken tilbage og skrige ud i stuen at hun nok ikke kunne tåle mere, end de slag hun indtil nu, havde fået, men hendes sammenbundne hænder, forhindrede hende i at røre sig.
Og hun skreg nej far, ikke mere, jeg er sød, jeg kan ikke mere, nej, nej, nej, jeg er sød.
Han stoppede slagene, han kælede med hendes bare ende, han flyttede smerterne og glattede dem ud i sine kærlige berøringer, han sagde med sin dybe stemme, du skal have en endefuld som du sent vil glemme, for at du kan forstå, hvad jeg mener, så kan jeg sige dig, lille skat, jeg har bedømt din straf, til at være fyrre slag med spanskrøret og du har indtil nu, kun fået de halve.
Så glæd dig lille skat, når man kan drikke sig fuld og komme hjem i en taxa, så kan man også tage sin straf, tror jeg da i hvert fald. Men nu må jeg se, om du er den store pige, som du selv mener?
Suset gentog sig og smerterne sad der, så hendes fornyede opdragelse var ikke at spøge med, det fortalte hendes hjerne hende, mens slagene haglede ned over hendes ømme ende og hendes skrig forplantede sig ud i rummet og slagenes støjende svirp, fortalte ham at hun nok, om lidt var en sød
og nem lille liderlig og føjelig pige, der skulle trøstes, for sine smerter i sin bare ende.

Han havde først tænkt sig at løsne hendes bånd, men da han nu så at hun faktisk stod fint, med sine adskilte fødder og sine spredte lår, så lod han hende stå, og lod sine fingre finde hendes lille liderlige knast, som gemte sig i indgangen til hendes liderlige grotte og da hans fingre fandt, hvad de søgte, så kunne han se på sin lille piges underkrops drejninger og svingende adfærd at han havde følt sig frem til den rigtige knop.
 Hans fingre åbnede for hendes sluse, som havde de ramt en vandåre, hun nærmest dryppede ned på hans rene gulv og han stillede sig frem til hendes smukke bare ende, der havde fået en farvenuance, som et smukt billede af en havudsigt, i måneskin og hans rejste og liderlige pik stod lige ud i luften og han satte den ind i hendes sjaskvåde krater og gled i bund i hende, han red hende hårdt og nærmest brutalt, han var så liderlig af stemningen og pigen Ullas liderlige kusse, så da han kastede sine safter ind i hende, så fortalte han hende, nærmest i en skrigende stemme at nu kom han, nu fyldte han hendes liderlige kusse, nu fik hun alt hvad der var i ham og hun jublede ja, ja fyld mig helt op fyld mig, jeg elsker dig åh ja jeg elsker dig åh.
Han havde løsnet hendes hænder og sammen gik de hen til sengen, de lagde sig og lå sammenbundet af deres arme i en hed omfavnelse, hun hviskede ham ind i øret.
Du er min, jeg er din, hvor er vi heldige..

Hun var flyttet ind hos sin ”far”, havde sagt sin lejlighed op, passede sit arbejde, passede huset, købte ind, lavede mad, gjorde rent og var lykkelig for det. Over hendes seng hang en ni halet pisk og et langt smidigt spanskrør, som af og til stod i den store gulvvase, for at klargøre det til brug.
Hun var en voksen og en hel pige, der selv anbragte spanskrøret i vasen, når hun følte at tiden var inde, så vidste hendes elskede far at han snart skulle overveje, om hendes opdragelse burde justeres.
De levede et godt og lykkeligt liv, hun tænkte tit tilbage, til sin tur ned til bænken, hvor hun traf en ældre mand, der var årsagen til at hun ikke endte sin tur, i havnens dybe, sorte og kolde vand!