LÆSERNES EGNE NOVELLER

Tina(tv)©

Inge og Ole - del 1

Endelig er det snart fyraften, og det er fredag. Det kan heller ikke gå hurtigt nok. Kyskhedsbæltet sidder stramt om mit liv og sikrer godt og grundigt, at jeg ikke kan røre min pik. Den ligger i sit lille hylster og er holdt forsvarligt på plads mellem mine ben af den brede skridtrem. I bunden er der nogle små huller, som gør, at jeg kan tisse. Når jeg har været i bad må jeg bruge en hårtørrer for at sikre, at jeg bliver ordentlig tør.

Bagtil er remmen delt, så der er et hul lige ud for mit endehul, så jeg kan besørge, hvad jeg skal på toilettet.

 

Jeg er spændt på, hvad week-enden vil bringe. Jeg skal møde min Herre om få timer og håber, at han vil tillade, at jeg får udløsning. I de to sidste uger har han nægtet mig udløsning, og jeg kan mærke frustrationerne over den manglende udløsning.

 

Det startede for næsten et år siden. Jeg chattede og kom i kontakt med en mand.

 

Selv er jeg transvestit og bisexuel. Lejlighedsvis finder jeg det enormt lækkert at være sammen med en mand. Nyder hans opmærksomhed og frække berøringer, når jeg som Inge er lækkert og sexet klædt fra inderst til yderst.

 

Jeg nyder også at underkaste mig en dominerende mand, der kan tage styringen.

En sådan mand var det, jeg var kommet i chat med.

Efter at have chattet i et par timer og herunder udvekslet billeder var jeg enormt tændt på at møde ham. Ja jeg var nærmest helt oppe at køre i forventning om at møde ham, at lade ham tage styringen, måske smække mig lidt og binde mig, i forventning om at lege med hans lækre pik, sutte og slikke den, og endelig at blive kneppet af ham.

Jeg er meget følsom omkring min endehul og nyder at mærke en pik glide ind og ud af mig.

 

Under chatten aftalte vi at mødes næste dag hos ham.

 

Det første møde gik over al forventning.

Ole, som han hed, var 38 år og dermed et par år ældre end jeg selv. Han var høj, 192 cm, velbygget og muskuløs, og passede derfor godt til mig, da jeg bedst kan lide, at en mand er højere end mig, selvom jeg har høje stiletter på.

Vi hyggede os, drak et par glas vin og sludrede let og ubesværet om alt mellem himmel og jord. Han var hensynsfuld, men bestemt og vidste, hvad han ville have, hvilket jeg gerne gav ham.

 

Veltilfreds, gennemkneppet og mæt af sex kørte jeg ud på natten hjem efter, at vi havde aftalt at mødes igen.

 

Næste møde var endnu bedre, men nu kendte vi også hinanden bedre.

Efter en varm omfavnelse og dybe kys sagde Ole, at der var en ting, som han gerne ville have, at jeg blev iført, da det ophidsede ham voldsomt.

Siddende ved siden af hinanden i sofaen, hvor jeg puttede mig ind til ham, svarede jeg ham, at jeg ville tage alt på for ham, bare det glædede ham.

Han rejste sig, tog mig i hånden og trak mig med ind i soveværelset, hvor han bad mig om at tage min kjole og trusser af.

 

Hurtigt stod jeg foran ham kun iført sort bh, der holdt mine flotte silikonebryster på plads, sorte nylonstrømper holdt på plads af en strømpeholder. Derudover havde jeg et lille taljekorset, der uden at være snøret særligt stramt, da jeg heldigvis er meget slank, alligevel gav mig en flot talje.

En langhåret kobberbrun paryk og høje stiletter fuldførte min påklædning.

Med en omhyggelig lagt makeup og enkelte smykker, følte jeg selv, at jeg var lækker.

Det gav Ole også udtryk for og omfavnede mig, hvorefter vi et øjeblik var fortabt for omverdenen i et dybt og inderligt kys.

Så trak Ole sig tilbage. Han gik hen til en kommode og fra en af skufferne tog han et kyskhedsbælte frem, idet han sagde: ”Jeg vil gerne have, at du får et kyskhedsbælte på. Det vil gøre dig endnu mere fræk, når din tøsepik er låst forsvarligt inde og ikke kan stritte. Og så pirrer det mig voldsomt, at du ikke kan røre din pik. Det bliver også spændende, om du kan få udløsning alene ved, at jeg knepper dig i din tøsefisse”.

Jeg svarede: ”OK Ole, du må godt give mig det på. Det er da et spændende krydderi, og det vil da være spændende, om du kan få min tøsepik til at gå på mig alene ved at kneppe mig”.

Ole lagde derfor bæltet om mit liv. Det sad stramt. Så førte han min tøsepik ned i et hylster, som han hægtede på en bred rem, som han spændte fast foran på remmen om mit liv. Derefter førte han remmen mellem mine ben og op til det bagerste af remmen om mit liv. Han strammede remmen, så den trykkede min tøsepik hårdt op mod mit skridt. Det var ikke direkte ubehageligt, men føltes underligt.

Til sidste tog Ole to små flade specielle hængelåse, som han låste fast foran og bag på, så det ikke var muligt at tage bæltet af uden nøgle.

 

Da jeg prøvede med mine fingre, måtte jeg konstatere, at jeg på ingen måde kunne røre min tøsepik.

 

Det føltes faktisk enormt frækt at have sådan et kyskhedsbælte på.

Så sagde Ole: ”Læg dig på alle fire på sengen med røven i vejret”.

Lydigt lagde jeg mig, som han havde sagt og lod mit hoved og bryst hvile på sengen, så min røv strittede indbydende op i luften.

”Uhm – hvor er du lækker og indbydende”, sagde Ole ”lige til at kneppe. Men ikke endnu”.

Samtidig kunne jeg mærke, at Ole lagde sig på knæ på sengen bag mig, og kort efter, at han begyndte at gnide creme omkring mit ”tøsefisse”.

Inden Ole gav mig kyskhedsbæltet på, havde han vist mig, at der på skridtremmen var et hul, som meget praktisk var placeret lige ud for min ”tøsefisse”.

Så mærkede jeg først en af Oles fingre glide ind i mig og snart efter to fingre. Han smurte mig godt.

 

Jeg stønnede af velvære og nød hans berøring og måde at pirre mig.

Efter at have masseret min ”tøsefisse” nogen tid begyndte Ole at lege med en dildo, som han langsomt førte ind i mig. Uhm hvor lækkert. Jeg stønnede og gispede af ophidselse.

Snart var dildoen helt inde i mig. Stor og lækker fyldte den mig. Så hørte jeg to små klik og derefter, at Ole sagde: ”Jeg har klikket den fast til din skridtrem med et par tryklåse, så den ikke glider ud. Nu må du godt rejse dig og tage dine trusser og kjole på igen”.

Ophidset af Oles maseren og dildoen i mig blev jeg liggende og nød fornemmelsen.

 

Klask, klask lød det, og smerten af to hårde klask på mine balder kom helt overraskende. Og straks efter hørte jeg Ole sige: ”Hørte du ikke, hvad der blev sagt Inge? Når jeg siger noget, så har du sandelig at lystre omgående”.

Overrasket rejste jeg mig og stillede mig ved siden af sengen.

”Nam, nam”, sagde Ole og fortsatte ”det kyskhedsbælte klæder dig. For pokker hvor ser det frækt ud. Og visheden om, at du ikke kan pille ved dig selv, uden at jeg først har givet dig lov og låst det af dig, ophidser mig voldsomt. Men se nu at få dine trusser og kjole på, ellers må du jo have lidt pisk, for jeg ønsker mig en lille slavinde, der er lydig og velopdragen”.

”Ja Herre”, svarede jeg samtidig med, at jeg nejede for Ole. Hurtigt tog jeg mine trusser og kjole på og fulgtes med Ole ind i stuen, hvor vi satte os ved siden af hinanden i sofaen.

 

Det føltes noget underligt, men også ophidsende at have kyskhedsbæltet på. Selv om det sad stramt, var det ikke egentligt ubehageligt. Men da jeg satte mig i sofaen, blev jeg mindet om dildoen, som fyldte mig. Den gled et stykke op. Det var ganske afgjort med til at ophidse mig, og jeg lænede mig ind til Ole, og straks var vi forenet i et dybt kys. Vore tunger legede med hinanden og udforskede hinandens mundhuler.

Langsomt pressede Ole mig bagover, så jeg kom til at ligge på sofaen med Ole oven på mig. Det føltes dejligt. Fornemmelsen af hans krop, der pressede mod min var skøn. Hans kys gjorde mig helt ør i hovedet.

Ole pressede sit ene ben ind mellem mine og trykkede kort efter mod mit skridt. Jeg mærkede kyskhedsbæltet, men blev ikke mindre ophidset af det. Det føltes rigtigt frækt og spændende.

Samtidig viskede Ole i mit øre: ”Uhm, hvor er du dog en lækker og fræk tøs og tanken om, at du har et kyskhedsbælte på gør mig helt vild”. Straks efter kyssede han mig med fornyet iver, så jeg helt tabte pusten og følte velværet bredes i hele kroppen.

 

Lidt tid lå jeg og nød Oles vægt på min krop, nød hans kys og hænder, der kærtegnede min krop.

Så førte jeg hænderne ned til hans bukser og åbnede hans livrem og knappede og lynede hans bukser op. Han løftede sig lidt, så jeg kunne skubbe hans bukser ned. Så trak jeg hans underbukser af ham og greb om hans pik.

Den var allerede stiv af ophidselse. Jeg lod fingrene med de lange rødlakerede negle fatte om hans pik og begyndte at massere den. Med den anden hånd begyndte jeg at nusse og pirre hans nosser.

”Bliv ved, fortsæt”, stønnede Ole med ophidselsen tydelig i såvel hans stemme, som hans krops bevægelser.

”Fortsæt min tøs, min lille dejlige kyskhedsklædte tøs. Fortsæt, fortsæt. Uhm, hvor dejligt”.

Samtidig kyssede og slikkede han mig på halsen og nippede i mine øreflipper, så mine dinglende ørenringe ind i mellem var helt inde i hans mund.

Åhr – hvor var det lækkert. Jeg var helt væk og helt ør af ophidselse.

 

Langsomt rejste Ole sig, krængede hurtigt sine bukser af og lagde sig på knæ over mig, så hans pik var lige ud for mit ansigt. Med en hånd på sin pik førte han den til min mund.

Jeg åbnede lystent munden og lod mine røde læber omslutte hans stive pik. Langsomt lukkede jeg munden og lod mine læber klemme om hans pik. Min tunge pirrede hans pikhoved.

Oles vejrtrækning blev hurtigere, og han begyndte at mundkneppe mig.

Min ene hånd fattede om roden på hans pik og klemte og masserede den blidt, medens den gled ind og ud af min mund. Med den anden hånd nussede og pirrede jeg hans nosser og klemte dem blidt.

Oles pik gled ind og ud af min mund, min tunge cirklede om pikhovedet og gled op af undersiden på pikken, når den gled dybt ind i min mund. Oles pik var lækker, og det var tydeligt på Ole, at han nød det. Han gispede og mundkneppede mig dybere og dybere, ja så voldsomt, at jeg kun orkede at lade min mund og læber lukke fast om hans pik.

Udløsningen var voldsom. Oles pik sprøjtede i kraftige stød dybt i min mund, så jeg måtte synke kraftigt for ikke at blive kvalt. Men Ole blev ved at mundkneppe mig, og hans pik ved med at sprøjte. Sikken en ladning sperm, som fyldte min mund.

Ole sank sammen og sad tungt på mig stadig med pikken i min spermfyldte mund.

Min tunge cirklede om hans pik og førte hans sperm med sig, så jeg rigtigt kunne fornemme dens smag. Jeg nød både hans vægt på mig, hans pik i munden og smagen af hans sperm.

Ole var dejlig.

 

Ophidselsen havde i den grad grebet mig, at jeg ikke havde tænkt på min egen pik. Det gjorde jeg nu. Den pressede voldsomt mod den lille cylinder, som den var låst inde i. Presset og fornemmelsen var både dejlig og forfærdelig. Det var en dejlig ophidselse, som jeg mærkede, men forfærdeligt at mærke, at min tøsepik ikke kunne få plads til at vokse.

Langsomt pressede jeg min ene arm ind under Ole og begyndte at pille ved mig selv i skridtet, men jeg kunne på ingen måde få fingrene ind til min tøsepik. Den var ubehjælpeligt låst inde. Intet kunne jeg gøre for at stimulere den ophidselse, som jeg stadig havde i kroppen.

 

Ole rettede sig op og trak sin pik ud af min mund.

”Nej – hvor var det lækkert”, sagde Ole, ”hvor er du god til at sutte pik. Sikke en udløsning, jeg fik”.

Oles ord glædede mig. Det var dejligt at blive rost og høre, at han havde nydt det.

Så nærmest viskede jeg: ”Ole vil du ikke godt tage kyskhedsbæltet af mig? Jeg er så liderlig og trænger voldsomt til at få udløsning”.

Ole kiggede ned på mig og sagde smilende: ”Nej min tøs. Du kan tro nej. Det er kun ekstra lækkert for mig at vide, at du er ophidset. Nu er du min lille slavinde, og jeg skal nok bestemme, hvornår du skal have udløsning. Hvis jeg da overhovedet tillader, at du får det. Men hvis du tilfredsstiller mig godt nok aftenen og natten igennem, så kan det da godt være, at jeg forbarmer mig over dig og tillader, at du får udløsning. Men lad os nu se. Nu kan du starte med at slikke min pik helt ren”. Samtidig førte Ole igen sin pik hen til min mind.

Lydigt begyndte jeg at slikke hans pik, så jeg til sidst havde slikket den sidste sperm af den og slugt hver en dråbe.

Ole rejste sig lidt efter roligt og tog sine bukser på, hvorefter han sagde: ”Jeg synes, at du skulle gå ud og nette dig lidt”.

 

Jeg rejste mig og gik ud på badeværelset. Det var noget underligt med kyskhedsbæltets pres mellem mine ben.

Foran spejlet fik jeg ordnet min makeup og friseret mit hår, så jeg igen var præsentabel. Jeg fandt Ole i køkkenet, hvor han var ved at tage mad ud af køleskabet.

 

Sammen bar vi lækkerierne ind i stuen og rettede an ved spisebordet til en hyggelig middag med levende lys på bordet og en dejlig flaske vin.

Hele tiden blev jeg mindet om kyskhedsbæltet. Det var ikke voldsomt generende, men sad stramt både om livet og op i skridtet, ligesom dildoen fyldte mig og trykkede, hver gang jeg bevægede mig. Jeg var nærmest konstant liderlig, hvilket også blev forstærket af Oles nærvær og hans opmærksomhed.

Ole var både underholdende og hyggelig at være sammen med, og jeg følte mig som en yderst attrået kvinde. Det var en dejlig fornemmelse.

 

Efter at have ryddet op efter maden og fået brygget kaffe satte vi os ind i sofaen, hvor vi nød hinandens nærhed, medens vi drak kaffen og nippede til en god cognac.

Ole lod gentagne gange sin hånd glide op og ned ad mine glatte nylonstrømper, trak mig lejlighedsvis ind til sig og kyssede mig. Hele tiden nærmest puttede jeg min ind til ham og følte mig rigtigt godt tilpas.

Selv kunne jeg heller ikke holde mine hænder fra Ole. Jeg nussede ham i nakken, nippede ham lejlighedsvis i øreflipperne og lod ind i mellem min hånd glide ned til hans skød og klemte hans pik uden på bukserne.

Efter nogen tid rejste Ole sig, idet han sagde: ”Jeg skal lige ind i soveværelset. Imedens kan du jo tage din kjole og trusser af”.

Jeg rejste mig. Tog min kjole og trusser af og lod mine fingre glide ned til kyskhedsbæltet. Der var noget spændende ved at have det på, og jeg måtte erkende for mig selv, at det, at kun Ole kunne låse det af mig, virkede ekstra ophidsende.

”Ja, der er adgang forbudt”, hørte jeg Ole sige.

Jeg kunne mærke rødmen i mine kinder samtidig med, at jeg sagde: ”Det er både frækt og ophidsende med sådan et kyskhedsbælte. Jeg er efterhånden så liderlig, at jeg næsten ikke kan vente på, at du tager det af”.

”Det bliver ikke med det samme”, sagde Ole samtidig med, at han med et stor smil fortsatte ”du er jo min slavinde og din eneste funktion er at betjene mig”.

Ole var nu kommet helt hen til mig og lagde et bredt læderhalsbånd om halsen på mig. Så spændte han brede lædermanchetter om begge mine håndled og løftede mine hænder op til halsen, hvor han med små hængelåse låste manchetterne fast til halsbåndets sider. Så gav han mig et klask på den ene balde og trak mig ind til sig og kyssede mig.

Lidt efter brød han kysset, lagde sin ene arm om livet på mig og sagde: ”Kom min tøs. Vi skal ind i soveværelset. Jeg er blevet liderlig igen og længes efter at kneppe dig i din ”slavindefisse”, Samtidig gav ham mig et klem og et stort smil.

 

Jeg fulgte efter ham trippende på mine stiletter. Med håndleddene låst fast til halsbåndet, dildoen i min ”slavindefisse”, som Ole nu omtalte den, og med kyskhedsbæltet på, følte jeg mig også som hans slavinde. Jeg var ophidset og fulgte villigt med Ole i liderlig spænding om, hvad der skulle ske og i håbet om, at Ole ville tage kyskhedsbæltet af mig.

”Læg dig på knæ oppe på sengen og bøj dig så forover. Du må gerne hvile på albuerne, hvis du synes, det er mest behageligt. Du skal blot sørge for, at din bagdel stritter op i luften”, sagde Ole.

Jeg gjorde, som han sagde og hvilede på albuerne, idet jeg skød min bagdel opad, så den strittede indbydende.

Ole stillede sig, så jeg kunne se ham og klædte sig roligt af. Hans krop var slank, solbrun og muskuløs og hans pik strittede lige ud i luften.

”Wov”, sagde jeg, ”den pik er godt nok indbydende. Kom over til mig Ole, og lad mig smage den igen”.

”Næ, næ lille slavinde. Det er ikke dig, der skal have fornøjelsen. Du er kun en slavetøs og kun til for, at jeg kan bruge dig til min fornøjelse”.

Jeg mærkede igen, at jeg rødmede og følte mig ydmyget samtidig med, at jeg følte spændingen risle gennem kroppen.

”Nu skal vi lige have lidt farve på dine tøsebalder. Der er ikke noget så ophidsende som et par rødmende tøsebalder”, sagde Ole. Samtidig mærkede jeg et klask på den ene balde af en flerstrenget blød pisk. Det blev efterfulgt at et til, og et til og flere endnu. Det gjorde ikke ondt, men varmede. Lidt efter lidt, som Ole fortsatte med at piske mine balder, begyndte ømheden at melde sig, og jeg begyndte at småklynke lidt.

Ole stoppede og begyndte at massere mine balder med en lindrende olie. Det var lækkert, og da han samtidig løsnede tryklåsene, der holdt dildoen låst fast og begyndte at trække den ud, mærkede jeg ophidselsen brede sig yderlig i mig.

Snart var min klynken forvandlet til liderlig stønnen af vellyst.

Det var tilsyneladende, hvad Ole ventede på, for han genoptog straks piskningen af mine balder, der nu føltes, som var der ild i dem.

 

Længe skiftede Ole mellem at piske mine balder og massere dem blidt og lege med dildoen i min ”slavindefisse”. Jeg var ved at svømme over af liderlighed og ønskede kun at mærke hans pik trænge ind i mig, og så – ja, at han fjernede kyskhedsbæltet, så jeg selv kunne få udløsning.

Men Ole blev ved og ved, og jeg blev mere og mere ophidset.

Endelig trak Ole dildoen helt ud af mig, idet han sagde: ”Nu er du vist varmet godt op, og dine balder er højrøde og stråler mod mig. Skal du lige smage min pik, inden jeg knepper dig”?

”Ja”, svarede jeg.

Ole kravlede op i sengen foran mig og sank ned på hælene samtidig med, at han skubbede sig ind under mig, så hans pik kom helt hen til min mund. Sulten af liderlighed efter pik åbnede jeg munden og lod Ole trykke sin pik ind. Jeg lod mine røde læber lukke sig om hans pik og min tunge spille om dens hoved. Uhm, hvor var Oles pik dog lækker. Uhm, hvor jeg nød igen at have den i munden. Jeg sugede begærligt på den, ønskede at suge og slikke den, så den igen sprøjtede den lækre sperm ind i min mund.

 

Men det blev kun kortvarigt. Hurtigt trak Ole sin pik til sig og kravlede om bag mig, hvor jeg kort efter mærkede hans pik trykke mod min ”slavindefisse”.

”Så min tøs, nu skal du kneppes; kneppes til du revner. Og får du udløsning, så er det dig vel undt”.

Ole trykkede langsomt sin pik ind i mig. Fyldte min slavindefisse. Åhr, bare fornemmelsen af hans pik i mig var lækkert. Jeg ved næsten ikke, hvad der var bedst, at have hans pik i munden, eller mærke den trænge ind i min ”slavindefisse”.

Fornemmelse var skøn, og det blev endnu bedre, da Ole langsomt begyndte at trække den ud igen og så støde den ind i mig på ny. Og ud igen og ind. Igen og igen.

Samtidig mærkede jeg Oles lænd støde mod mine balder. Det nærmest gnistrede for øjnene af mig hver gang, dels på grund af ømheden i balderne, og dels af ophidselse over at mærke hans pik støde dybt ind i mig.

Og hans hænder. Disse vidunderlige store hænder havde fattet om livet på mig. Gled op og ned ad siderne på mig. Op mod mine bryster ned til mine hofter. Hans tommelfingre gled masserende op og ned ad min ryg. Jeg nærmest skælvede at liderlighed. Ole var enormt levende og fik mig til at føle, at jeg selv var levende overalt, selv om jeg var forhindret i overhovedet at røre mig, men kun kunne ligge stille og blive brugt af ham. Men hvor han brugte mig, og hvor var det lækkert og ophidsende.

 

Følelserne strømmede ned i min indespærrede tøsepik. Det var som den forsøgte at sprænge det fængsel, den var låst inde i. Men ophidselsen var på trods af den manglende mulighed for rejsning stor og lystfølelsen enorm. Ole forstod virkelig at spille på mig.

Ole stønnede af ophidselse, og jeg ikke mindre – ja snarere mere. Jeg klynkede af ophidselse og begyndte at gynge frem og tilbage i takt med Oles kneppebevægelser, så hans pik igen og igen stødte hårdt i bund og hans lænd stødte mod mine varme og ømme balder. Men ømheden blev omsat til vellyst. Vellyst, som jeg ikke havde prøvet før. Vellyst og ophidselse, som var så voldsomt, at jeg nærmest skreg: ”Knep mig Ole. Knep mig. Åhr – jeg er din slavinde, årh Ole – brug mig, flæk mig, knep mig, bliv ved. Åhr Ole – bliv ved, bliv ved”.

Ophidselsen var voldsom, og Ole blev ved og ved. Hans pik gled ind og ud, hans hænder masserede mig. Hvor længe kunne dette dog fortsætte. Liderligheden i min krop var voldsom. Jeg følte, at jeg ikke kunne undgå at eksplodere.

Og så eksploderede Ole i en voldsom udløsning, så jeg mærkede hans sperm sprøjte hårdt inde i mig.

Det var dråben, som fik bægeret til at flyde over, og jeg mærkede, at min egen tøsepik eksploderede i en voldsom udløsning inde i sit trange fængsel af et kyskhedsbælte.

Jeg sank sammen, lod mit hoved og bryst glide ned på lagenet og albuerne ud til siden, idet jeg samtidig tænkte, at det var dog fantastisk. Min tøsepik var overhovedet ikke blevet rørt. Den var låst inde i kyskhedsbæltet, så jeg overhovedet ikke kunne røre den, men Ole kunne sandelig bringe mig i ekstase, en ekstase så stor, at jeg på trods af kyskhedsbæltet var eksploderet i en voldsom udløsning.

Ole sank også sammen. Lagde sig ned over mig, men heldigvis stadig med sin pik inde i mig.

Sådan lå vi længe. Så rejste Ole sig og trak samtidig sin pik ud af mig. Den efterlod en tomhedsfølelse i mig, som dog ikke varede længe, da Ole straks efter trykkede en buttplug ind i min ”slavindefisse”.

Så kravlede Ole om foran mig og lagde sig på knæ lige foran mit ansigt, så hans pik var lige foran mig. Den var helt ren – ja, der var tydelige spor af sperm på den, men ikke andet. Jeg havde også været omhyggelig med at skylle mig indvendig inden, jeg tog hjemmefra.

Ole sagde: ”Slik”.

Jeg kom med besvær op på albuerne og åbnede lydigt munden, så Ole kunne føre sin pik ind i min mund. Og så slikkede og sugede jeg Oles pik ren og fik igen smagt noget af hans dejlige sperm.

Lidt senere rejste Ole sig og løste mine håndled og tog derefter både håndledsmanchetterne og halsbåndet af mig og gav mig besked om igen at tage mine trusser og kjole på og gøre mig i stand på badeværelset.

Langsomt kom jeg på benene. Mine balder var ømme, og jeg kunne mærke en del ømhed i min ”slavindefisse” efter den voldsomme kneppetur, og så sivede der lidt sperm ud fra mit kyskhedsbælte.

 

Jeg gik ind i stuen, tog mine trusser og kjole og gik ud i badeværelset.

I det store spejl kunne jeg se, at mine balder var højrøde, men uden striber. Jeg tog noget toiletpapir og tørrede spermen bort fra kyskhedsbæltet. Så tog jeg mine trusser og kjole på og gjorde min makeup i stand og sluttede med at ordne mit hår.

 

Da jeg igen kom ind i stuen havde Ole skænket et glas vin til os hver.

Forsigtigt satte jeg mig ved siden af ham og puttede mig ind til ham. Jeg tog mod vinglasset og nød den friske kølige hvidvin.

Så sagde Ole: ”Du er en fantastisk dejlig slavetøs. Hvor jeg nød at lege med dig. Tager jeg fejl, eller fik du selv udløsning?”

Jeg svarede: ”Ja Ole, jeg fik udløsning. Det var helt fantastisk. Det troede jeg ikke var muligt, når jeg havde kyskhedsbælte på. Men du fik mig hidset så voldsom op, at jeg fuldstændig mistede kontrollen over min krop og bare flød med”.

”Det var lækkert”, svarede Ole, og fortsatte: ”så er der jo ingen grund til, at jeg skal fjerne kyskhedsbæltet”.

”Åhr jo, svarede jeg. Det er godt nok spændende at have det på, og jeg må også indrømme, at tanken om have kyskhedsbæltet på, når jeg tager hjem og ikke kunne røre ved mig selv, pirrer min fantasi. Men det er nok lige voldsomt nok”.

”Du har ret”, svarede Ole, ”men når du kommer næste gang, så skal du selv tage kyskhedsbæltet på lige så snart, vi har hilst på hinanden”.

”Det er en aftale”, svarede jeg.

Det blev til mange efterfølgende møder. Hver gang iførte jeg mig kyskhedsbæltet, straks vi havde overstået den første hede omfavnelse.

Og hver gang var vores elskov så hidsig, at det endte med, at Ole fik mig i en sådan ekstase, at jeg fik udløsning i det trange fængsel.

Så en aften sagde Ole, da vi var kommet os oven på vores elskov, og medens jeg stadig var bundet: ”Jeg ønsker, at du skal have kyskhedsbæltet på, når du tager hjem. Og så ønsker jeg, at du kommer igen i morgen. Men i denne tid vil tanken om, at du har kyskhedsbæltet på hele tiden, være voldsomt pirrende for mig”.

Samtidig hermed havde Ole løst kyskhedsbæltet op og begyndte at vaske min tøsepik.

Jeg svarede, at det var i orden, når det kun var for en enkelt dag, for det ville helt sikkert også virke pirrende på mig.

 

Derfor havde jeg kyskhedsbæltet på, da jeg næste dag som mit almindelige jeg, gik på arbejde. Det var en underlig fornemmelse. Det kunne ikke ses, at jeg havde kyskhedsbælte på, men jeg var alligevel hele tiden bevidst, at jeg havde det på, og at Ole på den måde havde fuld kontrol over mig, selv om vi slet ikke var i nærheden af hinanden. Det var både voldsomt ydmygende og pirrende.

 

Endelig blev det fyraften, og jeg skyndte mig hjem, klædte om til Inge. Det kunne ikke gå hurtigt nok. Jeg var vild efter at komme ud til Ole og mærke ham. Slikke hans pik og mærke ham trænge ind i mig og kneppe mig og lege med mig, lige til jeg fik udløsning på trods af kyskhedsbæltet.

 

Herefter gentog det sig flere gange, at jeg havde kyskhedsbæltet på, når jeg forlod Ole. Det var hver gang en underlig fornemmelse i den grad at være undergivet en andens kontrol. Jeg kunne ikke pille ved mig selv og følte et voldsomt pres ind i mellem.

 

Men når jeg så igen var sammen med Ole, fik jeg belønningen.

Og så var det også kun, når vi havde mulighed for at mødes igen allerede næste dag, at jeg beholdt kyskhedsbæltet på.

Det skete dog et par gange, at der gik to dage, inden vi sås igen. Det var lange dage at komme igennem, men jeg var efterhånden blevet så underlagt Oles dominans, at jeg nærmest fandt det naturligt, at han forlangte, at jeg skulle have kyskhedsbæltet på. Og to dage var jo også til at overleve. Særligt når jeg havde udsigt til den fantastiske udløsning, som samværet med Ole gav mig.

 

Men så kom en aften, som forløb anderledes.

Aftenen sammen med Ole begyndte lækkert. Men den fik som sagt et noget anderledes forløb. Ole hidsede mig ikke så voldsomt, som han plejede, og jeg fik ikke selv udløsning. Elskoven var lækker, og jeg nød både at slikke Oles pik og smage og sluge hans sperm, og nød og blev ophidset, når han kneppede mig i min ”slavindefisse”. Men jeg mærkede tydeligt, at han holdt igen med at pirre mig.

Da det var ved at være sent, sagde Ole: ”Du har ikke fået udløsning. Det er helt bevidst, at jeg har sørget for, at du ikke har fået det. Du må være klar over, at det ikke er en ret, du har. Du får kun udløsning, når det passer mig. Du er min slavetøs, og jeg bestemmer, hvornår og hvor ofte, du skal have udløsning”.

Igen accepterede jeg det. Det var jo Ole, som bestemte. Jeg var jo kun hans slavinde.

Men hele næste dag var lang og svær at komme igennem.

 

I den efterfølgende lange tid gentog det sig oftere og oftere, at Ole ikke tillod mig at få udløsning, og at jeg måtte forlade ham med kyskhedsbæltet på. Jeg blev mere og mere underkastet Oles vilje og protesterede ikke.

Mere og mere forsvandt min selvstændige vilje, når jeg var sammen med Ole. Han styrede mig og fik det med mig, som han ville.

 

Noget senere efter en vild aften, hvor jeg havde fået udløsning inde i det trange fængsel, som min tøsepik var låst inde i, og hvor Ole havde vasket mig og låst kyskhedsbæltet på, sagde han: ”Vi kan ikke ses før om en uge”.

”Men så må du låse kyskhedsbæltet af”, sagde jeg. Så længe kan jeg ikke gå med det, uden at møde dig”.

Ole svarede: ”Det er ikke noget, du bestemmer. Du er min slavinde. Jeg bestemmer over dig, og jeg ønsker, at du har kyskhedsbælte på, når vi ikke er sammen. Det kan ikke diskuteres”.

Jeg var som lammet. Mine protester var svage, min underkastelse af Oles dominans stor, og jeg forlod ham med kyskhedsbæltet på.

 

Det var en lang uge at komme igennem.

Mange gange forsøgte jeg at få udløsning. Jeg kneppede mig selv med en dildo, men uden samme resultat, som når Ole legede med mig og kneppede mig. Jeg kunne ganske enkelt ikke ophidse mig selv så meget, at jeg kunne få udløsning med kyskhedsbæltet på, og pille ved min tøsepik kunne jeg på ingen måde.

 

Endelig var ugen gået, og jeg indfandt mig hos Ole. Liderlig, trængende og forventningsfuld.

Jeg blev også til fulde belønnet. Ja, sådan følte jeg det nærmest. Jeg følte det nærmest som en belønning, at Ole sørgede for, at jeg fik udløsning.

Derfor var mine protester heller ikke så store, da han igen sagde, at der ville gå en uge, inden vi igen kunne ses.

Dette gentog sig flere gange. Nogle gange sås vi et par gange om ugen, andre kun en enkelt gang om ugen. Men hele tiden bar jeg kyskhedsbæltet. Kun når Ole vaskede min tøsepik, fik jeg taget kyskhedsbæltet af, men herunder var jeg hver gang bundet.

 

I al den tid skete det kun et par enkelte gange, at jeg fik lov at forlade Ole uden kyskhedsbæltet på. Hver gang var fordi han ikke havde mulighed for at møde mig i nogle uger.

De gange var det helt underligt, at jeg ikke havde kyskhedsbæltet på. Det var efterhånden blevet en del af mig. Men alligevel nød jeg og udnyttede friheden ved at kunne bruge min pik, som jeg lystede.

 

Men Oles magt over mig blev stærkere og stærkere.

Efter godt et halvt års forløb fik vi ordnet det sådan, at vi havde ferie i en uge samtidig. I den uge var jeg konstant sammen med Ole, og hele tiden var jeg Inge.

Det var lækkert at være sammen med Ole hele døgnet. Jeg stod op en time før Ole og gjorde mig i stand. Når vi skulle være sammen døgnet rundt, var det jo nødvendigt, at jeg fik ekstra tid til barbering, så jeg hele tiden var totalt glatbarberet og uden et hår i ansigt eller på kroppen. Hidtil havde jeg jo sørget for det hjemme, inden jeg tog ud til Ole.

Rutinen blev så, at når jeg var klar, lavede jeg morgenmad, hvorefter jeg vækkede Ole.

Vores samvær var lækkert. Elskoven hidsig. Det var ikke hver dag, at Ole tillod, at jeg fik udløsning, men kyskhedsbæltet blev kun låst af, når jeg havde fået udløsning, så Ole kunne vaske min tøsepik.

Vi gik også ud. Heldigvis er jeg slank og ikke særlig høj. Og sammen med Ole, med hans højde, virkede jeg på alle måder som en kvinde.

Vi elskede også udendørs, hvor vi kunne komme til det. Flere gange suttede jeg hans pik af på ham og flere gange kneppede ham mig. I denne uge, havde jeg konstant en buttplug i min ”tøsefisse”, som kun blev taget ud, når Ole ville kneppe mig, hvilket han ofte ville.

 

Da ugen var slut sagde Ole: ”Min skønne slavetøs. Fra nu af får du aldrig kyskhedsbæltet af. Du er min, og jeg ønsker at kontrollerer dig fuldstændigt. Og jeg vil ikke høre nogen protest. Og så vil jeg lige sige dig, at der går to uger før vi kan ses igen”.

Min afhængighed af Ole og hans dominans af mig var nu så fuldkommen, at jeg svarede: ”Jeg vil også helst have kyskhedsbæltet på hele tiden. Jeg er din slavinde, og derfor er det også dig, som bestemmer”.

 

Derfor kørte jeg efter en uges samvær hjem med kyskhedsbæltet låst fast og min tøsepik i sit trange fængsel.

Men denne gang var det slemt. To uger var lang tid.

Og midt i den periode var der firmaskovtur.

Jeg ringede til Ole og spurgte, om jeg kunne komme ud til ham og få kyskhedsbæltet låst af, da jeg skulle med på firmaskovtur. Det kunne jo være, at jeg ville være heldig at score en af pigerne.

Men Ole var ubøjelig. Det kunne der absolut ikke være tale om. Han sagde: ”Du er velkommen til at score lige så mange piger, du kan, men kyskhedsbæltet kommer ikke af. Så må du bare sige til pigerne, at din Herre har givet dig kyskhedsbælte på, og at han ikke tillader, at du knepper nogen piger, og at du ikke må få udløsning uden din Herres tilladelse”.

Mine protester hjalp intet, og jeg drog på firmaskovtur med kyskhedsbælte på. Starten gik fint, men om aftenen, hvor der blev spillet musik og danset, var det strengt. På et tidspunkt dansede jeg med en pige, og hun var tydeligvis interesseret i mig, og vi begyndte at danse intimt og beføle hinanden.

Da min pik begyndte at røre på sig, blev jeg mit kyskhedsbælte bevidst og trak mig væk fra pigen til hendes store forundring. Vi var ikke de bedste venner, da jeg efter dansen gik væk fra hende og ikke ville være sammen med hende mere.

Men jeg kunne jo ikke. Jeg havde jo kyskhedsbælte på, og jeg kunne ikke risikere, at hun opdagede det. Aftenen var nærmest en fiasko for mig, og på intet tidspunkt havde jeg hadet kyskhedsbæltet, som nu.

 

Hele den efterfølgende uge var lang, ja nærmest ulidelig lang.

Men endelig ringede jeg på klokken til Oles hjem.

Vores elskov og samvær var skønt og opvejede til dels de to lange uger.

Alligevel tiggede jeg om, at få kyskhedsbæltet taget af.

Men Ole var ubøjelig og sagde: ”Du kan godt spare dig. Du er min slavetøs. Jeg ejer dig. Derfor har du kyskhedsbælte på. Jeg tolererer ikke, at du har mulighed for at lege med eller bruge din tøsepik. Og udløsning er noget, du kun får, når jeg tillader det”.

Derfor forlod jeg igen Ole med kyskhedsbæltet på.

 

Næste gang, jeg var hos Ole var en weekend.

Fredag aften og ud på natten havde været fuld af elskov og hede kærtegn, men jeg havde ikke fået lov til at få udløsning. Det var heller ikke så slemt, da jeg jo stadig var sammen med Ole. Om natten sov vi sammen, og det var lækkert at mærke ham natten igennem.

Lørdag aften fortalte Ole, at han havde bestilt mad ude fra og gav mig besked om at dække bord. Og så sagde han: ”Du skal dække bord til tre. Vi får en gæst”.

 

Jeg var nærmest lamslået. Indtil nu havde vi altid været alene sammen og aldrig talt om at være sammen med andre.

Da jeg nævnte det for Ole, svarede han blot: ”Ved du hvad min lille slavinde. Du er min. Jeg bestemmer. Du har ikke noget at skulle have sagt. Du skal kun være lydig og til mit behag. Og nu har jeg altså inviteret en gæst. Og jeg forventer, at du også er lydig og en sød tøs hele aftenen”.

”Ja Ole”, svarede jeg, helt underkastet Oles dominans.

Men medens jeg dækkede bord, følte jeg det nærmest, som om mine ben var bløde, og jeg havde mest lyst til at løbe skrigende bort. Men Ole dominans over mig, var for stor.

Da jeg havde dækket bord fik jeg besked om at gøre mig ekstra fint i stand og tage den nye kjole på, som vi havde købt, da vi en dag var ude at handle sammen.

Derfor tog jeg bad, var meget omhyggelig med barbering og med at komme til at dufte godt.

Så begyndte jeg påklædningen. Kjolen var meget stram i livet og gjorde det nødvendigt, at mit taljekorset blev strammet lidt mere, end normalt. Da jeg var færdig og stod foran Ole i den nye kjole og stiletter, med mit lange hår velbørstet, lækker makeup og mine smykker, sagde han: ”For pokker hvor er du dejlig. Lige til at kneppe. Men det må jeg hellere vente med”.

Samtidig gav han mig et stort knus og sagde videre: ”Og hvor dufter du godt. Du er en lækker slavetøs”.

Jeg nød hans roser, men havde mest mine tanker om aftenen og den indtil videre ukendte gæst, som snart ville komme.

 

Pludselig ringede det på døren. Ole gik ud, åbnede døren og kom straks efter tilbage ledsaget af en kvinde. Hun var i midten af 30’erne, omkring 170 cm, langt løsthængende hår og iklædt en skøn stropløs aftenkjole og sko med høje stilethæle.

Ole præsenterede os, idet han til mig sagde: ”Inge det er Lise. En kær veninde, jeg har kendt i mange år” og til Lise sagde han: ”Lise, det er Inge, min slavinde”.

 

Jeg mærkede flovheden og rødmen i mine kinder.

Lise kom over til mig og gav mig et knus, idet hun sagde: ”Jeg kan godt forstå, at Ole er blevet forelsket i dig. Du ser jo fantastisk godt ud, og så siger Ole, at du er helt enorm god til at sutte pik. Det er noget Ole sætter pris på”. Samtidig smilede hun til mig og blinkede frækt med det ene øje, idet hun fortsatte: ”Du skal ikke være genert. Ole og jeg har leget mange sjove lege sammen, og det har ofte resulteret i, at hans balder er blevet meget røde”.

Jeg mærkede, at jeg rødmede endnu mere og vidste ikke, hvad jeg skulle sige. I stedet så jeg over på Ole og frydede mig over, at han rødmede.

Men han fattede sig hurtigt og sagde: ”Det varer ikke længe ingen maden kommer. Lad os tage en drink” Og henvendt til mig: ”Inge vil du skænke for os”.

 

Glad for at få noget at tage mig til, gik jeg hen til spisebordet og skænkede tre glas kølig hvidvin.

 

Vi tog hver et glas og Ole sagde: ”For en hyggelig og forhåbentlig spændende aften”. Vi klinkede og nippede til vinen.

Vi satte os ved sofabordet. Ole og jeg ved siden af hinanden i sofaen og Lise i en lænestol. Ole lagde sin ene hånd på mit nylonklædte lår.

Snart gik snakken ubesværet.

Lise var nem at snakke med, og hun lod sig på ingen måde mærke med, at jeg ikke var en rigtig pige. Hun må have set det, selv om jeg var både køn og flot som pige.

 

Lidt senere ringede det på døren og maden blev leveret.

Kort efter sad vi ved spiseborde tog nød den lækre middag, som Ole havde bestilt. Og snakken var stadig livlig. Ind i mellem fik den et erotisk præg.

Efter middagen hjalp vi hinanden med at rydde op og lave kaffe. Herefter satte vi os ved sofabordet og nød kaffen og cognacen. Snakken var stadig livlig og blev mere løssluppen.

 

Pludselig sagde Lise: ”Inge - er du virkelig lige så god til at sutte pik, som Ole siger”?

Jeg svarede: ”Ja – jeg er bedre, end han siger. Han kan umuligt beskrive det godt nok”, samtidig med, at jeg smilede frækt til først Lise og så til Ole.

Så sagde Lise: ”Skal vi ikke give Ole en ordentlig omgang, så vi udmatter ham totalt”? Samtidig spidsede hun munden på en usandsynlig fræk måde samtidig med, at hun slikkede sine læber med tungen.

Jeg svarede ikke, men lod mig glide ned på knæ foran Ole. Langsomt spændte jeg hans livrem op, knappede og lynede hans bukser op og begyndte at trække dem af ham. Ole løftede sig hjælpsomt lidt, så bukserne lettere gled af ham. Hurtigt fulgte hans underbukser.

Så tog jeg om hans pik med mine fingre og lod mine lange røde negle glide frem og tilbage på hans pik. Den reagerede prompte med en flot rejsning. Det kunne tyde på, at samværet med to flotte piger ikke havde undgået at påvirke ham.

Langsomt bøjede jeg mig frem mod hans lækre og knejsende pik samtidig med, at jeg skævede op til Oles ansigt. Han så allerede henført ud. Jeg smilede frækt til ham og lod min tunge løbe rundt om mine fristende røde læber.

Så nåede mine læber Oles pik. Langsomt lukkede jeg dem om pikken. Lod hans pik glide ind i min mind og sugede på den, så den gled dybt ind i min mund. Samtidig pirrede jeg hans nosser og pikroden med mine lange røde negle.

Ole begyndte at sukke henført.

 

Pludselig mærkede jeg, at Lise lagde sig på knæ ved siden af mig. Hendes hænder kom op til Oles pik. Samtidig mærkede jeg Lises ansigt tæt ved mit og kort efter et kys på halsen. Kysset var med åben mund og jeg mærkede Lises tunge slikke min hals. Hun førte sin mund op mod mit øre og lod sin tunge pirre mig i øret. Det var så lækkert, at jeg næsten mistede koncentrationen om at slikke Oles pik.

Så mærkede jeg Lises hænder dreje mit ansigt, så Oles pik smuttede ud af min mund. Straks efter kyssede Lise mig, lod sin tunge udforske min mundhule. Hendes kys var vidunderligt. Friskt og lækkert og smagen af hendes læbestift gjorde det kun bedre.

Samtidig med, at vi kyssede hinanden masserede vi i fællesskab Oles pik, så han ikke var overladt helt til sig selv.

Så skubbede Lise mig lidt væk fra Ole og begyndte at slikke hans pik. Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle gøre, men begyndte så at udforske Lises krop med mine hænder. Hurtigt fandt jeg lynlåsen i ryggen af hendes kjole og lynede den ned. Da kjolen var stropløs gled den let af hende.

 

Derved så jeg., at Lise havde en sort ligeledes stropløs bh på. Dens skåle mere støttede end skjulte hendes fyldige bryster.

Så trak Lise sig bort fra Oles pik, og jeg tog igen over. Jeg gjorde mig store anstrengelser for at gøre det rigtigt godt for Ole, og hans reaktion udeblev heller ikke.

Lige som Oles pik eksploderede i en kaskade af sperm i min mund, sagde Lise: ”Du må ikke synke det. Behold det i munden”.

Lidt forundret undlod jeg at synke, og kort efter trak Lise mig væk fra Oles pik og sagde: ”Kys mig og del hans sperm med mig”.

Straks efter var Lise og jeg forenet i et dybt og inderligt kys, hvor vi lod Oles sperm vandre fra mund til mund, til vi til sidst begge havde smagen af hans sperm overalt i vore munde og sank det godt blandet med vores mundvand. Uhm hvor lækkert.

Derefter skiftedes vi til at slikke og suge Oles pik helt tom for de sidste spermdråber.

Så rejste Ole sig og Lise og jeg ligeså. Ole lagde en arm om liver på hver af os, og sammen gik vi ind i soveværelset.

 

Inde i soveværelset hjalp Lise og jeg hinanden med at klæde Ole af. Derefter begyndte Lise at tage min kjole af. Da hun ville trække mine trusser af, holdt jeg fast i dem.

”Nu ikke genert”, sagde Lise. Vi kender da efterhånden hinanden ganske godt.

Jeg slap taget i mine trusser, og Lise trak dem af mig. Da jeg trådte ud af trusserne syntes jeg, at mit kyskhedsbælte måtte være synligt som en rødmalet ladeport.

Lise sagde: ”Jeg elsker at se en tøs med kyskhedsbælte. Men Ole har kun fået det på mig en enkelt gang. Men jeg kan forstå, at du bærer det permanent. Uhm jeg kunne godt tænke mig, at give Ole et kyskhedsbælte på”. Samtidig smilede hun til mig både frækt og sødt, så flovheden over at bære et kyskhedsbælte delvist forsvandt.

Så blandede Ole sig: ”Det er kun sundt for Inge at have kyskhedsbælte på. Så falder hun ikke i fordærv og knepper til højre og venstre. Og så nyder jeg, at have magten over hendes sexualitet. Men du kan spare dig, Lise, du får aldrig min pik i et kyskhedsbælte”.

Og så fortsatte Ole med at sige: ”Inge – kunne du tænke dig at kneppe Lise”.

Forskrækket så jeg på Lise. Havde hun ikke været klar over, at jeg ikke var en rigtig pige, så måtte hun da være det nu.

Men Lise smilede blot til mig og sagde: ”Kære Inge. Jeg ved da godt, at du er transvestit. Men du ser knald hamrende godt ud. At Ole har fået dig i kyskhedsbælte er godt scoret af ham. Du må være meget forelsket i ham, siden du tillader ham at styre dig sådan. Vend dig lige om og bøj dig forover”.

Jeg gjorde, som Lise forlangte.

Så sagde Lise: ”Og så har du en buttplug sat op i din ”slavindefisse”.

Rødmende og noget skamfuld svarede jeg: ”Jeg tror også, at jeg elsker ham. Jeg har ikke selv brugt ordet ”forelsket” over for mig selv, men det er nok det, jeg er. Ole er dejlig, og når jeg er sammen med ham som Inge, så elsker jeg ham nok. Det er nok også det, der er grunden til, at han har kunnet dominere mig så meget, at jeg har ladet ham iføre mig kyskhedsbælte permanent. Jeg har ikke haft kyskhedsbæltet af i flere måneder og kun fået udløsning, når han har tilladt mig det. Og buttpluggen har jeg altid isat, når vi er sammen.”.

 

”Ole er enormt dominerende. Det er også derfor, jeg nyder, når jeg ind i mellem har fået ham ned med nakken og pisket hans bagdel”, sagde Lise.

Pludselig sagde Ole: ”Inge vend dig lige om. Du skal have den her på”.

Jeg vendte mig mod Ole og så, at han holdt en påspændingsdildo i hånden.

Jeg rødmede, medens han spændte den på mig, så den stod lige ud fra mit skød.

”Jeg spurgte dig jo, om du kunne tænke dig at kneppe Lise”, sagde Ole og fortsatte, ”men du får ikke kyskhedsbæltet af. Men to tøser kan jo også kun kneppe hinanden med dildoer”.

Så trak han både Lise og jeg med ned på sengen.

 

Vi begyndte straks at kæle for hinanden og slikke hinanden overalt på hinandens kroppe. Det var en mærkelig fornemmelse, at min tøsepik var låst inde i sit fængsel i kyskhedsbæltet og samtidig have en stiv pik strittende ud mellem benene.

Medens jeg slikkede Oles pik, slikkede han Lises fisse.

Så trak Ole sig tilbage og sagde: ”Så nu kan du godt kneppe Lise. Hun er både varmet op og godt våd i fissen.

Lise lagde sig på ryggen, og jeg placerede mig mellem hendes ben og førte den kunstige pik ind i hende og begyndte at kneppe hende.

Lidt efter skubbede Lise mig væk. Jeg blev først skuffet, men så vendte hun sig og lagde sig på alle fire og bad mig om at kneppe hende igen. Det gjorde jeg.

Ole lagde sig på knæ foran Lise, der straks begyndte at slikke Oles pik. Ole bøjede sig frem over Lise og trak mig ind mod sig, så vi forenedes i et dybt og inderligt kys, medens jeg med den kunstige pik kneppede Lise, der fortsatte med at slikke Oles pik.

Lise sitrede i hele kroppen og gennemrystedes af en voldsom orgasme. Ganske kort efter fik Ole udløsning i Lises mund.

Begge sank de sammen på sengen, medens jeg lå uforløst på knæ.

Lise trak mig hurtigt ned til sig og begyndte at kysse mig. Hun havde gemt Oles sperm i munden og delte den med mig. Længe lå Lise og jeg stille og afslappet og kyssede hinanden. Lod vore tunger spille i hinandens mundhuler, medens vi nød at mærke hinandens bløde læber og smagen af Oles sperm.

 

Lidt efter rejste Lise sig, tog mig i hånden og sagde: ”Kom Inge, vi trænger til at blive frisket lidt op”.

Sammen gik vi ud på badeværelset, hvor vi vaskede vore ansigtet og gjorde os i stand med frisk makeup, så vi igen var skønne at se på.

Den kunstige pik hang stadig og strittede mellem mine ben.

Lise stillede sig foran mig og førte sine arme om bag mig og spændte seletøjet af mig, idet hun sagde: ”Den har du ikke brug for mere. Du gjordet det rigtigt godt. Men jeg ville hellere have haft, at du kneppede mig med din egen pik, men det vil Ole nok ikke tillade, at du gør”.

”Nej – desværre”, svarede jeg, ”jeg trænger ellers enormt til at få udløsning”.

”Det forstår jeg godt”, svarede Lise, ”du er jo denne eneste af os, der ikke har fået udløsning. Men sådan er det at være slavinde. Det er noget, som du skal gøre dig fortjent til. Og det er jo Ole, der bestemmer, hvornår du har gjort dig fortjent til det. Indtil da, må din tilfredsstillelse være, at du giver os tilfredsstillelse. Det er en slavindes funktion, og det synes jeg er helt, som det skal være. Jeg kunne i øvrigt godt tænke mig at låne dig af Ole. Han giver mig sikkert også lov til at låne dig, hvis jeg spørger ham. Men du skal ikke forvente, at jeg er mere flink til at give dig tilfredsstillelse end Ole er – måske tvært imod”.

Så gav Lise mig et blidt kys og sagde: ”Men kom nu slavinde. Ole venter os”.

Hånd i hånd gik vi ind til Ole.

 

Mine tanker var i vildt kaos.

Uforløst og med en voldsom lidenskab i kroppen gik jeg hånd i hånd med en lækker og sexet kvinde, der fuldt ud accepterede mig som det, jeg var - Oles transvestitslavinde; og som ydermere talte ganske naturligt om at låne mig, og at hun måske ville spørge Ole. Det fik mig for alvor til at føle mig som en slavinde - som en, der var ejet og intet havde at skulle have sagt, men blot kunne bruges efter min ejers forgodtbefindende. Men det var vel i grunden også, hvad jeg var.

Da vi kom ind i soveværelset, var Ole blevet frisk igen.

 

Sammen gik vi ind i stuen.

Ole sagde: ”For pokker, hvor er jeg heldig at have sådan to dejlige piger”.

Inde i stuen satte Ole og Lise sig ved siden af hinanden i sofaen samtidig med, at Ole sagde: ”Inge – du er jo kun en slavinde, og du må være liderlig, da du jo ikke har fået nogen udløsning. Læg dig på knæ foran os. Først slikker du min pik, og når den er stiv igen, så slikker du Lises fisse”.

Lidt flov og rødmende nejede jeg for Ole og Lise og sagde: ”Ja Ole – jeg er kun en slavinde, men jeg er din slavinde, og jeg elsker dig. Jeg synes også, at det er helt i orden, at du bestemmer om og hvornår, jeg skal have udløsning”.

Samtidig lagde jeg mig på knæ foran dem og tog fat i Oles lækre pik, idet jeg fortsatte med at sige: ”Det er først nu, sammen med Lise, at jeg har fået erkendelse af, at jeg elsker dig. Jeg er så forelsket i dig, at jeg ville ønske, at jeg kunne leve fuldtid som din slavinde. Og så er det helt i orden, at jeg bærer kyskhedsbælte, og at jeg kun får udløsning, når du bestemmer, at jeg må få det”.

Jeg kom til at rødme, medens jeg sagde det og skyndte mig at bøje hovedet ned til Oles pik og begyndte at sutte og slikke den samtidig med, at jeg med mine fingre og mine røde lange negle pirrede hans nosser. Jeg nød at mærke, at jeg efter intens sutten og slikken formåede at få liv i hans pik og igen fik den til at knejse.

Imedens hørte jeg, at Ole og Lise snakkede sammen, hørte deres vinglas klirrede, da de skålede.

Liggende sådan på knæ foran Ole med hans pik i munden, medens Ole og Lise hyggenakkede, følte jeg til fulde, at jeg kun var en slavinde, Men jeg følte også en dejlig fred i sindet og forstod med mig selv, at det var sandt, da jeg sagde, at jeg ville ønske, at jeg fuldt ud kunne være Oles slavinde.

Lidt efter skubbede Ole mig væk fra sig, og jeg rykkede over foran Lise, der beredvilligt spredte sine ben, så jeg kunne slikke hendes fisse.

Længe lå jeg på knæ foran Ole og Lise. Slikkede skiftevis Oles dejlige pik og Lises lækre fisse. Som tiden gik blev jeg mere og mere tabt for omverdenen. Tænkte kun på at tilfredsstille disse to dejlige mennesker. Min Herre og hans veninde. Ønsket om min egen tilfredsstillelse gled i baggrunden. Jeg følte mig lykkelig som slavinde.

Brat blev jeg revet ud af min nærmest trancelignende tilstand af et klaps på ballerne. Det var Lise, der klaskede mig, medens jeg slikkede Oles pik.

”Inge – hører du slet ikke, hvad der bliver sagt?”, hørte jeg nu Lise sige, ”vi har flere gange sagt, at du skal rejse dig, så vi kan komme ind i soveværelset. Vi er ved at eksplodere af liderlighed, efter al dit slikkeri. Det er kun med den største anstrengelse, at Ole og jeg ikke er eksploderet i voldsomme orgasmer. Jeg skal love for, at du går op i det”.

Fortumlet kom jeg på benene og sagde: ”Nej, jeg hørte ikke noget. Jeg var helt væk”.

”Ja det skal jeg love for”, sagde Ole ”du er et naturtalent til at slikke, men kom nu med ind i soveværelset”.

 

Trippende på mine stiletter mellem Ole og Lise og med deres arme om mig kom vi ind i soveværelset, hvor Ole sagde, at jeg skulle lægge mig på knæ på sengen.

Lydigt gjorde jeg, som han ønskede.

Så mærkede jeg, at han trak buttpluggen ud af mig og kort efter, at hans pik trængte ind i mig.

Lise lagde sig på ryggen og skubbede sig ind under mig og trak mit hoved ned til sit skød.

Jeg behøvede ikke yderlig opfordring, men begyndte straks at slikke hendes lækre fisse, der var drivende våd af hendes safter.

Ole kneppede mig i starten i en rolig rytme, men øgede sit tempo samtidig med, at hans masserede mig op og ned ad ryggen.

Jeg var nærmest i den syvende himmel og mærkede lidenskaben brede sig i min krop. Mærkede min tøsepik protestere mod sit trange fængsel i kyskhedsbæltet. Mærkede Lises lidenskab vokse. Hun roterede med sit underliv, klemte benene sammen om mit hoved, så jeg automatisk fulgte med og kunne slikke hende konstant.

Ole kneppede mig mere og mere voldsomt, og jeg mærkede, at min egen udløsning som en orgasme rullede gennem mig. Min pik blev overhovedet ikke rørt, men vellysten var overvældende og langtrukken, inden jeg totalt udmattet og med min sperm sivende ud af hullerne i kyskhedsbæltet sank sammen.

Samtidig blev mit hoved fastholdt som i en skruestik af Lise, der, som jeg, gennemrystedes i en voldsom orgasme.

Lidt efter eksploderede Ole i en voldsom udløsning, så det føltes, som en kaskade af sperm sprøjtede ind i mig. Så sank han sammen og lagde sig ned over mig stadig med sin dejlige pik inde i mig.

Længe lå vi sådan, inden vi kom så meget til os selv, at vi kunne lægge os ved siden af hinanden, hvor vi faldt i en dyb søvn.

 

Jeg vågnede først op på formiddagen. Ole og Lise lå på hver sin side af mig. De sov stadig. Forsigtigt stod jeg op uden at vække dem.

Ude på badeværelset gjorde jeg mig omhyggeligt i stand og klædte mig på. Så gik jeg ud i køkkenet og lavede morgenmand, hvorefter jeg gik ind i soveværelset og vækkede Ole og Lise.

 

Straks Ole var vågen, trak han mig ned på sengen og sagde: ”Slik”.

Som den lydige slavinde, jeg var, begyndte jeg straks at slikke hans lækre pik, der allerede var stiv, så det varede ikke længe, inden min mund fyldtes med den lækre sperm.

Straks var Lise ved siden af mig. Vi forenedes i et dybt kys, vore tunger fordelte Oles sperm i vore munde. Så sagde Lise: ”Slik”. Lydigt skubbede jeg mig ned mellem hendes ben og begyndte at slikke hende. Imedens kunne jeg høre og mærke, at Ole og Lise lystigt kyssede og udforskede hinandens kroppe. Det varede kun kort inden Lise gennemstrømmedes af en orgasme.

 

Lidt efter rejste vi os alle tre og gik ud i badeværelset.

Ole og Lise gik i brusebad sammen. Jeg vaskede mit ansigt og lagde omhyggeligt en ny makeup.

Da vi alle var færdige, spiste vi sammen en sen morgenmad, hvorefter Lise sagde farvel.

 

Ole og jeg satte os i sofaen. Jeg puttede mig ind til ham og nød hans nærvær i fulde drag.

Hans hænder gled kærligt op og ned af mine nylonklædte lår.

Pludselig sagde han: ”Lise spurgte, om hun måtte låne dig. Jeg har svaret hende, at det må hun godt. Så inden længe vil du tilhøre hende en week-end. Hvad du synes om det, betyder ikke noget. Lise får lov at låne dig, men jeg kunne alligevel godt tænke mig at vide, hvad du synes om det”.

Jeg svarede: ”Det tror jeg ikke, at jeg vil have noget imod”.

”Det glæder mig”, sagde Ole og fortsatte, ”om en måned er jeg borte en week-end. Så får Lise lov til at bruge dig, som hun har lyst til”.

 

Nu er der gået en måned, og det er fredag eftermiddag. Arbejdstiden er slut. Jeg skynder mig hjem, så jeg kan klæde om som Inge og komme ud til min Herre. Jeg er spændt på, hvad weekenden vil bringe, for Ole tager af sted kort efter min ankomst, og så overlader han mig til sin veninde – Lise.

I den forløbne måned har min Herre ikke tilladt mig udløsning. Kyskhedsbæltet har effektivt forhindret mig i at pille ved mig selv. Gentagne gange har jeg slikket min Herre til udløsning, og mange gange har han kneppet mig, men ikke så jeg selv fik udløsning.

Samtidig husker jeg Lises ord, da hun var på besøg, ”At hun gerne ville låne mig, men at jeg ikke skulle forvente, at hun var mere flink til at give mig tilfredsstillelse end Ole – måske tvært imod.

Så det er med nogen spænding og usikkerhed, at jeg tager ud til min Herre.

 

9. juni 2003. Tina Thranesen.