LÆSERNES EGNE NOVELLER

Tina(tv)©

Inge og Ole - del 2

Tilfreds med mit udseende gik jeg ud til min bil. Startede den og begyndte turen ud til Ole, der ejer mig.
Undervejs havde jeg god lejlighed til at tænke over min situation, som nok må siges at være noget speciel. I næsten trekvart år havde jeg været Oles slavinde. Kort efter vi mødtes gav han mig et kyskhedsbælte på, som jeg har båret næsten konstant. Det er ind i mellem voldsomt frustrerende at have kyskhedsbæltet på. Det forhindrer mig effektivt i at pille ved min tøsepik, og bliver jeg seksuelt ophidset, så kan jeg ikke få rejsning.
Jo – jeg er slavinde. Jeg er transvestit og bortset fra, når jeg er på arbejde, så er jeg næsten altid omklædt som Inge.
Det er mere end en måned siden, jeg har fået udløsning, og jeg er næsten konstant ved at sprænges af liderlighed og ønsker voldsomt at få kyskhedsbæltet af. Men Ole, der ejer mig og styrer mig totalt har været ubøjelig. Når jeg har tigget om at få udløsning, har han blot sagt til mig, at jeg er hans slavinde, og at han alene bestemmer hvornår, jeg må få udløsning.
Ole skal bort i denne weekend, så det er ikke Ole, jeg skal være sammen med. Han har givet sin veninde – Lise lov til at låne mig hele weekenden. Ole har kraftigt indprentet mig, at jeg skal være lige så lydig mod Lise, som jeg er mod ham, og at hun har fået lov til at gøre ved mig, hvad hun har lyst til.
En enkelt gang har jeg været sammen med Lise. Hun var på besøg hos Ole, og jeg betjente både Lise og Ole, og det var lækkert. Alligevel er jeg meget beklemt ved situationen, for jeg har ingen anelse om, hvad og hvordan samværet med Lise vil forløbe.

 

Jeg var yderst tilfreds med mit udseende, men havde også gjort mig ekstra umage med at se godt ud. Min makeup var perfekt, og mit hår, som gennem det sidste trekvarte år, var blevet ganske langt, sad rigtigt. Mine kunstige bryster var limet forsvarligt fast. Jeg havde en mørkerød bh og matchende trusser på. Strømperne var lyse og selvsiddende. Sommerkjolen sad stramt om mit slanke liv og havde en stor vidde, så den rigtigt kunne svinge, hvis jeg drejede hurtigt rundt. Den var i flerlags chiffon, der changerede i flere røde nuancer. På fødderne havde jeg et par sko med ti cm. høje tynde stilethæle. Diskrete smykker fuldendte mit udseende. Jo, jeg var stolt af resultatet. Der skulle kigges godt efter for at se, at jeg ikke var en ægte kvinde.
Og – ja så havde jeg også mit kyskhedsbælte på. Det var jo heller ikke muligt for mig at tage det af.
Det bestod af et ca. fem cm. bredt bælte, som sad stramt om mit liv. Min tøsepik var ført ind i en tube, som var fæstet til en skridtrem, som var fastlåst til forsiden af det brede bælte om mit liv og gik mellem mine ben om til bagsiden af bæltet.
Skridtremmen var bred fortil, blev smallere mellem benene og derefter igen bredere. Lige ud for mit endehul – min tøsefisse, som Ole kaldte det – var der et hul, så han uhindret kunne kneppe mig.
Tuben, som min tøsepik blev holdt fanget i var ført ud gennem et lille hul nede mellem mine ben og havde et hul. Det var således muligt for mig både at tisse og gøre stort. Men selvfølgelig måtte alle toiletbesøg foregå siddende.
Bæltet var udført af to lag kunststof, der ikke sugede vand. Mellem de to lag kunststof var der et tyndt metalbånd. Bæltet var samlet foran og låste både det brede bælte om mit liv og skridtremmen forsvarligt sammen med en tynd, men effektiv lås.
Hele kyskhedsbæltets konstruktion gjorde, at det var helt umuligt for mig at stimulere eller røre ved min tøsepik.
I starten havde det været voldsomt generende at have kyskhedsbæltet på, men lidt efter lidt var jeg blevet vant til at have det på, og ind i mellem tænkte jeg slet ikke over det.
Medens jeg således havde tænkt over min situation, var jeg nået frem til Oles hus og kørte stille op i indkørslen og parkerede. Fra bagagerummet tog jeg min weekendtaske. Med min skuldertaske hængende i sin rem over skulderen og weekendtasken i hånden ringede jeg på dørklokken. Døren blev straks åbnet af Ole, der straks bredte sine arme ud.
Jeg tog et skridt frem, satte weekendtasken fra mig og gled ind i Oles favn. Vi forenedes i et dybt og inderligt kys. Oles tunge begyndte straks at udforske min mund og lege med min tunge. Jeg mærkede en frydefuld rislen gennem kroppen, og at min tøsepik forsøgte at få liv i sit trange fængsel.

Så trak Ole sig tilbage og udbrød: ”Uhm – for ser du dejlig ud Inge. Det tror jeg også, at Lise vil synes. Men kom nu ind. Vi har lidt travlt, for jeg skal snart af sted. Lad blot din taske stå her i gangen.”
Med Oles arm om livet gik vi ind i stuen, hvor vi satte os ved siden af hinanden i sofaen. Jeg trykkede mig tæt ind til Ole og nød hans nærhed og sagde: ”Uh – hvor er det ærgerligt, at du skal af sted. Jeg ville sådan ønske, at du kunne blive hjemme. Jeg trænger til dig, og – ja jeg trænger så voldsomt til at få udløsning. Det er så længe siden.” Ole grinede og sagde: ”Min kære Inge. Du bliver så dejlig tændt og liderlig, når du har været holdt afholdende i længere tid. Og Lise fortjener, at du er både tændt og liderlig. Og nu Lise er bragt på bane, så ved jeg ikke nøjagtigt, hvornår hun kommer. Jeg har aftalt med hende, at hun blot skal hente dig her, så snart hun kan. Og skuf mig ikke. Du har at være lydig mod hende og gøre, hvad hun forlanger, uanset hvad.”
”Åhr Ole – jeg vil så gerne, at du også var der, men jeg skal nok være lydig”, svarede jeg.

Ole rejste jeg, rakte sin hånd ud mod mig og trak mig op at stå. Jeg gled ind i hans favn og vore læber mødtes. Uhm – hvor blev jeg tændt: hvor jeg trængte til udløsning, trængte til, at Ole tog kyskhedsbæltet af mig, eller i det mindste ville lege med mig, pirre og tirre mig og så kneppe mig, så jeg fik den rullende altfortærende langsomme udløsning, som han kan give mig, uden at min tøsepik overhovedet bliver rørt.
Men Ole gav mig et klask på numsen, brød vores omfavnelse og sagde: ”Gå ud på badeværelset og frisk dig lidt op, så du er klar til at møde Lise, og kom så tilbage.”
Skuffet, men lydigt gik jeg ud på badeværelset, hvor jeg ordnede min makeup.

Da jeg igen kom ind i stuen, sagde Ole: ”Kom herover og stil dig midt på denne plade.” Samtidig pegede han på en plade på ca. en gange en meter, der lå på gulvet midt i stuen. ”Stil dig med front mod døren ud til entreen og stå så stille”, fortsatte Ole.

Lydigt gjorde jeg, hvad jeg havde fået besked på:

Ole lagde sig på knæ bag mig. Jeg kunne se, at han skruede en stok ned i et hul i pladen lige mellem mine ben.
”Spred benene”, sagde Ole.
Så mærkede jeg, at han trak mine trusser ud til siden og straks efter, at Ole smurte creme i min tøsefisse. Han smurte grundigt og lod først en finger og derefter to trænge ind i mig, så jeg grundigt blev smurt. Så trak han fingrene ud, men trykkede straks efter en dildo ind i min tøsefisse. Langsomt gled den ind.
”Så kan du godt samle benene”, sagde Ole.
Idet jeg samlede benene mærkede jeg, at jeg blev holdt fast af dildoen i min tøsefisse, så jeg forsigtigt måtte vrikke med fødderne for at få dem samlede. Samtidig spurgte jeg: ”Hvad har du lavet”?
Ole svarede grinende: ”Jeg har såmænd blot parkeret dig. Dildoen i din tøsefisse sidder på en stok, som er skruet fast i pladen du står på. Stokken er som en teleskopstang, så den kan blive længere efter behov.”

Samtidig mærkede jeg, at dildoen trængte dybere ind i mig.

Ole rejste sig og kom om foran mig. ”Åben munden”, sagde han og skubbede den runde ballgag ind i min mund og spændte remmen bag min nakke.
Derefter bøjede Ole sig, førte sin ene hånd ind mellem mine ben. Der lød et lille klik og straks begyndte dildoen at vibrere:
Ole sagde: ”Jeg tændte lige for vibratoren. Jeg tror ikke, at du selv kan slukke den.”
Så gik Ole over til døren ud til entreen og så på mig et stykke tid, inden han sagde: ”Nu er du vist parkeret ordentligt, indtil Lise kommer og henter dig. Hyg dig. Vi ses på et tidspunkt søndag aften.” Han sendte mig et fingerkys og gik ud i entreen. Kort efter hørte jeg yderdøren blive åbnet og smækket i lås. Jeg var alene.
Jeg så på mit armbåndsur. Klokken var ti minutter over syv.
Forsigtigt skubbede jeg underlivet lidt frem, eller mere korrekt prøve at gøre det. Det var umuligt for mig at flytte mig den mindste smule. Stokken med dildoen dybt i min tøsefisse holdt mig ubønhørligt på plads.
Så prøvede jeg at stå på tæer, men da jeg jo havde sko med ti cm høje stilethæle, kunne jeg ikke hæve mig nævneværdigt.
Så trak jeg min kjole op om livet og bøjede mig forsigtigt forover. Det var ikke meget, jeg kunne bøje mig. Dildoen holdt mig fast. Jeg kunne kun se stokken mellem mine ben. Lidt over knæhøjde var der en samling som lignede den, hvormed man kan stille højden på en parasol. Det var netop lige muligt for mig at nå stokken, men jeg kunne ikke nå samlingen eller trykke den øverste del af stokken nedad. Jeg kunne heller ikke mærke nogen kontakt til vibratoren.
Jeg var ubehjælpeligt låst fast.
Så mærkede jeg spændet på ballgaggen, og konstaterede, at der var sat en lille hængelås på, så jeg ikke kunne spænde ballgaggen af.
Jeg kunne kun stå, hvor jeg stod. Kunne intet som helst foretage mig. Jeg var sandelig, som Ole havde sagt ”parkeret.”
Dildoen vibrerede i min tøsefisse. Det var pirrende, men ikke så kraftigt, at der var håb om, at jeg ville få udløsning.
Igen så jeg på mit armbåndsur. Der var kun gået fem minutter. Bare Lise dog snart kom.

Det blev hurtigt ualmindeligt trist og kedeligt blot at stå helt stille. Hver gang jeg vrikkede lidt med en fod for at få lidt bevægelse i benene, mærkede jeg dildoen trykke i min tøsefisse. Da jeg på et tidspunkt bøjede let i knæene trængte dildoen en smule mere op i mig, så det gjorde ondt. Men den var jo også allerede så langt oppe i mig, som den kunne komme. Vibratoren snurren pirrede mig konstant. Min tøsepik ville gerne rejse sig, men kunne ikke i det trange fængsel, den var låst inde i. Åhr – hvor kunne Ole dog efterlade mig stående på denne måde. Hvor længe mon det varede, inden Lise kom. Ole havde slet ikke sagt noget om det. Igen så jeg på mit armbåndsur. Klokken var fem minutter i halv otte. Jeg havde kun stået ”parkeret” i et kvarter.

Stilheden var overvældende. Ikke engang dildoens vibreren kunne høres. Hele tiden lyttede jeg. Men intet hørte jeg. Et par gange syntes jeg, at jeg kunne høre lyden af en bil, men nej. Det må have været ønsketænkning. Intet skete.
Dildoens vibreren pirrede mig konstant. Jeg kunne mærke, at min tøsepik havde lækket en smule, så lidt væske var sivet ned ad min ene strømpe. Forsigtigt drejede jeg mig lidt rundt. Små trippende bevægelser i stiletterne. Modstanden fra dildoen i min tøsefisse, da jeg langsomt drejede mig rundt pirrede lidt mere, men ikke så meget, at jeg på nogen måde nærmede mig en udløsning. Så jeg trippede tilbage igen, så jeg stod med front mod entredøren, som Ole havde givet mig besked på.
Der var ikke noget at gøre – andet en vente. Det var ulideligt.
Men jeg var jo Oles slavinde. Han havde bestemt, at jeg skulle være ”parkeret” på denne måde, så jeg måtte jo affinde mig med det.
Mine tanker vandrede frem og tilbage. Tænkte på, hvordan det var gået til, at jeg var blevet Oles slavinde, hvordan han havde givet mig kyskhedsbælte på. Om, hvordan han styrede hele mit liv. Han alene bestemte, hvornår vi skulle være sammen. Han kneppede mig, han sprøjtede sin sperm i min mund. Han straffede mig, hvis jeg ikke var lydig nok eller flittig nok i min betjening af ham, eller piskede mig blot fordi, han havde lyst til det.
Men jeg måtte erkende, at jeg nød at være hans slavinde. Nød at blive kneppet af ham, var vild med at slikke hans pik og smage hans sperm, når han fik udløsning dybt i min mund, ja nogle gange næsten helt nede i halsen. Men hvor var det ind i mellem frustrerende konstant at have kyskhedsbæltet på. At være berøvet muligheden for at få udløsning på andre tidspunkter, end når Ole gav mig lov.
Jeg glædede mig til at være sammen med Lise. Håbede inderligt, at hun ville tage kyskhedsbæltet af mig, og at jeg kunne få lov til at kneppe hende. Jeg var jo, selv om jeg var slavinde, også en mand med en stor lyst til at være sammen med en pige. Men det havde jeg ikke været siden, jeg blev Oles slavinde.
Tiden sneglede sig af sted. Nu var klokken kvart over otte. Godt en time havde jeg stået ”parkeret.”
Ind i mellem var jeg lige ved at døse hen, men hver gang, jeg slappede en smule af, blev trykket i min tøsefisse ændret, så jeg blev klar i hovedet igen.

Hørte jeg rigtigt? Jeg lyttede anspændt. Jo – yderdøren blev åbnet. Jeg mærkede hjertet dunke. Hvad nu, hvis det ikke var Lise?
Så hørte jeg den karakteristiske lyd af stilethæle på entrégulvet. Og så åbnedes døren ud til entreen og ind trådte Lise. Åhr hvilken lettelse. Jeg så på mit armbåndsur. Klokken var halv ni. En time og tyve minutter havde jeg ventet.
Samtidig så jeg på Lise. Hun var lige så skøn, som jeg huskede hende. I midten af 30’erne, omkring 170 cm med langt løsthængende hår og en vidunderlig skikkelse. Hun var iført en hvid dragt, lyse strømper og hvide sko med stilethæle.

Så hørte jeg Lise sige: ”Hvad står du der og venter for. Kom hen til mig og hils ærbødigt på din Herskerinde.”
Jeg kunne jo ikke svare. Ballgaggen forhindrede mig i at sige noget. I stedet løftede jeg med den ene hånd min kjole lidt op og pegede med den anden hånd på stokken.
Lise var ved at flække i et stort grin inden hun sagde: ”Jamen tøs dog, hvad er det dog Ole har fundet på? Han har sandelig låst dig godt fast.”
Lise kom over til mig og gav mig en omfavnelse. Uhm – det var dejligt at mærke hendes krop trykke sig mod min.
Så løftede Lise min kjole op og studerede nærmere, hvordan jeg var låst fast til stokken og sagde: ”Ole er godt nok fantasifuld. Der står du jo godt.”
Så gav hun mig et hårdt klask på den ene balde og fortsatte: ”Men når du ikke kan knæle ærbødigt for mig, så vil jeg benytte mig af måden du er fastlåst til at give dig en lille påmindelse om, at du er min slavinde, og at jeg forlanger total lydighed.”
Hun åbnede sin skuldertaske og tog et par håndjern frem. ”Hænderne om på ryggen” sagde Lise.
Lydigt føre jeg mine hænder om på ryggen, hvor hun satte håndjernene om mine håndled.
Så tog hun fra sin taske en flerhalet pisk frem. Derefter trak hun min kjole op om mit liv og sagde: ”Hold din kjole, så den ikke falder ned.” Straks efter trak hun mine trusser ned om mine knæ, så mine balder og kyskhedsbæltet blev synlige.
”Lækkert”, sagde Lise ”- jeg kan se, at du stadig er iført kyskhedsbæltet, og Ole har fortalt mig, at han ikke har givet dig lov til at få udløsning siden vi var sammen for en måned siden. Du må være voldsomt tændt.”
Jeg mumlede noget uforståeligt og nikkede.

Lise rejste sig, stillede sig ved siden af mig og svang prøvende pisken i luften. Lyden var ikke behagelig at høre for mig, da jeg var klar over, at pisken snart ville ramme mine balder.
Det skete også. Klask, klask, klask. Tre hurtige og hårde piskeslag mod mine blottede balder. Jeg kunne end ikke vrikke med numsen, og mine smerteudbrud blev kvalt af ballgaggen.
Lise sagde: ”Dette er ikke for at pirre mig selv eller dig, eller for at straffe dig. Det er udelukkede opdragelse. Det er for straks fra begyndelsen at gøre det helt klart for dig, at jeg er din Herskerinde, og at jeg forlanger ubetinget lydighed af dig. Jeg vil ikke tolerere den mindste tøven fra din side, når jeg giver dig en ordre – uanset hvad, du får ordre til. Denne piskning skal kun tjene til at gøre ondt på dig og gøre dig bekendt med, hvad der venter dig mangedoblet, hvis jeg sporer den mindste ulydighed eller manglende entusiasme i at lystre.”
Så piskede Lise videre. Hårdt og metodisk. Det ene slag efter det andet. Snart kunne jeg ikke holde skrigene tilbage selv om de blev delvist kvalt af ballgaggen. Tårnene strømmede ned ad mine kinder og måtte totalt ødelægge min makeup. Mine balder smertede.
Endelig stoppede Lise, idet hun lettere forpustet sagde: ”Som jeg sagde, så er dette kun opdragelse. Opdragelse for at få dig til at forstå, at jeg forlanger total lydighed af dig. Er det forstået.”
Jeg nikkede bekræftende.
”Godt”, sagde Lise, ”- så er det vist på tide, at få dig løst, så vi kan komme hjem til mig. Hvor mon Ole har lagt nøglen til din ballgag. Det vækker nok lidt for megen opmærksomhed, at du har den på.” Lise så sig omkring. ”Nå – her er den vist”, sagde hun og gik hen til sofabordet.

Kort efter havde hun fjernet ballgaggen.
”Nu vil jeg gerne høre, om du har forstået mig, eller om du skal opdrages noget mere”, fortsatte Lise.
Jeg svarede: ”Jeg har forstået Herskerinde. Jeg skal nok være lydig og gøre, hvad du forlanger.”
Lise bøjede sig ned bag mig og kort efter stoppede dildoen med at vibrere, og straks efter trak Lise dildoen ud af mig og sagde: ”Gå hen til sofaen, læg dig på knæ med spredte ben foran den og hvil kroppen på sædet.
Forsigtigt og med stive ben trippede jeg hen til sofaen, lagde mig på knæ, spredte benene og lagde kroppen ned på sædet. Mine hænder var stadig lænket på ryggen, og jeg holdt fast i min kjole, så mine balder var blottede. Åhr hvor dejligt at slappe af i kroppen.
Lise kom hen til mig og trykkede roligt en buttplug op i min tøsefisse, hvorefter hun låste håndjernene af mig.
”Dine balder er flotte røde. Der er ikke noget så lækkert som et par røde tøsebalder. Jeg skal nok sørge for, at de beholder farven hele weekenden. Men gå nu ud på badeværelset og gør dig i stand.
Forsigtigt rejste jeg mig, nejede for Lise og skyndte mig ud på badeværelset. Stadig med trusserne ned om knæene og med kjolen løftet op om livet.

Ude på badeværelset så jeg i det store spejl, at mine balder var højrøde efter piskningen. Med et stykke toiletpapir tørrede jeg den dryppende væske fra min tøsepik bort. Så tog jeg et par nye strømper på.

Min makeup så forfærdelig ud; strimet efter mine tårer, så jeg rensede det hele af og lagde frisk makeup. Ordnede mit hår og gik ind i stuen til Lise.

Lise modtog mig med ordene: ”Hold op, hvor ser du godt ud. Drengene vil da dreje hovederne af led for at kigge efter dig. Men sæt dig nu ned og lad os drikke et glas vin sammen. Så vil jeg fortælle dig lidt om, hvad vi skal lave i dag.”

Jeg satte mig forsigtigt i sofaen ved siden af Lise og ømmede mig en smule, da mine balder kom i kontakt med sofaen.
Lise sagde grinende: ”Jeg synes, at du ømmer dig lidt. Men det vil forhåbentligt minde dig om at være lydig. Husk, at det er uden betydning, hvad du gerne vil. Du skal udelukkende tænke på at tilfredsstille mig og mine ønsker. Men ”skål” min tøs.” Samtidig tog hun sit vinglas.
Jeg tog mit og nippede til den friske hvidvin.
Lise fortsatte: ”Om lidt kører vi herfra. Først skal vi have noget at spise. Jeg har aftalt med to lækre fyre, at vi skal spise sammen med den og har reserveret bord. Den ene er Hersker og den anden er hans slave. De er homofile, men kan begge to også godt lide at være sammen med kvinder. Så det er helt ideelt for os. Herskeren hedder Anton og hans slave hedder Niels. Vi tiltaler hinanden ved fornavne. Kun hvis du direkte får besked om det skal du tiltale Anton som ”Hersker” og mig som ”Herskerinde.” Slaven kommer du kun til at omtale som Niels. Når vi har spist, spadserer vi en tur og kører derefter hjem til Anton. Hvad der derefter sker, finder du nok ud af.”
Da Lise var færdig, sagde jeg: ”Lise, du skal vide, at jeg aldrig har været ude blandt andre mennesker som Inge. Jeg har kun kørt hjemmefra til det sted, jeg skulle, og det har altid været private steder, som her hos Ole.”
”Det skal du ikke tænke på. Sørg blot for ikke at tale for højt. Bestilling af mad m.m. overlader vi til Anton. Det er han god til. Og så behøver du ikke være nervøs. Du ser så godt ud, at ingen vil bemærke, at du ikke er en rigtig kvinde. Men drik ud, og lad os komme af sted”

Jeg bar glassene ud i køkkenet og satte dem i opvaskemaskinen.
Så tog jeg min skuldertaske og weekendtaske og fulgtes med Lise ud til hendes bil, idet jeg sagde: ”Jeg kan se, at vi skal køre i din bil. Min holder jo også fint, hvor den er.”
”Rigtigt”, svarede Lise ”- og du kan lægge din weekendtaske i bagagerummet på min bil.”
Hun satte sig ind bag rattet, trak i udløseren og bagagerumsklappen åbnede sig. Jeg lagde tasken ned i bagagerummet og smækkede klappen, hvorefter jeg trippede om til passagerdøren, åbnede den og satte mig ind ved siden af Lise.
Straks efter kørte vi ind mod byen. Snakken mellem os var let og utvungen. Det var ikke til at høre på vores snak, at Lise var Herskerinde og jeg slavinde.
Efter en lille halv times kørsel standsede Lise på en P-plads, og vi steg ud af bilen. Jeg var temmelig nervøs. Nu skulle jeg for alvor ud blandt andre mennesker. Jeg tog skulderremmen til min taske over højre skulder og gik med små skridt om bag bilen. Lise fulgte efter og lagde sin højre arm under min venstre, hvorefter vi som to slyngveninder fulgtes ad.
Ikke så snart havde vi forladt P-pladsen, før der lød et højt pift. Ovre på den anden side af gaden stod et par store drenge ved en kiosk. De stod fnisende og kiggede efter os.
Lise sagde: ”Der kan du bare se. Du vækker allerede begejstring. Tag det som en kompliment, og så skal du bare ignorere dem.” Vi spadserede videre hen ad fortovet. Vi sludrede lavmælt sammen.
Lise ville gerne høre om, hvad jeg havde af tøj og sko, og hvor havde købt det. Jeg fortalte hende om det vanskelige ved at købe tøj, når jeg var mand, når jeg handlede. Lise kommenterede det ved at sige, at det var en skam, at forretningerne var lukkede, for ellers kunne vi jo gå i butikker sammen. Men, at det jo kunne være, at vi kunne gøre det sammen en anden dag. Da jeg protesterende sagde, at det turde jeg ikke, så var hendes kommentar, at det var så sandelig da ikke noget, jeg bestemte. Hvis hun ville ud at ose i forretninger sammen med mig, så havde jeg blot at lystre. Hun fik dermed lige demonstreret, at det var hende, som bestemte.
Et par gange standsede vi ved tøjbutikker og så på kjoler og undertøj, idet vi sludrede om, hvilken smag vi hver især havde, og hvad vi godt kunne tænke os. Vores smag var meget ens.
Så nåede vi frem til en lille spiserestauration, hvor vi gik ind. Lise forrest.

Restaurationen var hyggelig og bestod af et vinkelformet lokale. Der var en bar lige inden for og borde i resten af lokalet.
Ved baren sad to mænd på barstole. De drejede hovederne, da vi kom ind. Så steg de ned af barstolen. Den ene bredte armene ud til siden og udbrød: ”Hej Lise, hvor er det skønt at se dig.”

Han var omkring midten af tredverne, omkring 190 cm høj, slank og muskuløs, hvilket tydeligt sås gennem den hvide T-shirt, han havde på overkroppen. Hans hår var mørkt og kortklippet.
Den anden mand nok omkring tredve år og lidt mindre, men alligevel nok omkring 185 cm. Han var lige så muskuløs og iført en åbentstående hvid kortærmet skjorte. Hans hår var lyst og kortklippet.

Lise gik hen til ham og gled ind i hans favn. De kyssede hinanden let på munden.

Så vendte Lise sig og sagde: ”Anton, det er Inge: Og Inge, det er Anton.”
Anton gik et skridt frem. Jeg troede, at han ville give mig hånden, man han gav mig i stedet en ordentlig omfavnelse og et kys på kinden, idet han sagde: ”Hej Inge. Dejligt at møde dig. Lise har snakket så meget om dig. Men du ser meget bedre ud, end hun har fortalt.”
Så vente Anton sig om mod den anden mand og sagde: ”Det er Niels. Lise, du har jo mødt ham for nogen tid siden.”
Lise gik et skridt frem og gav Niels et let knus. Så vendte Niels sig mod mig, gik et skridt frem og sagde: ”Hej Inge. Niels har sandelig ret. Du ser rigtig dejlig ud.” Samtidig gav han mig et knus, idet han samtidig hviskede mig i øret: ”Du er lige til at spise. Håber, at jeg kommer til det.”
Først nu fik jeg lejlighed til at sige noget, så lavmælt sagde jeg: ”Hej Anton og hej Niels. Dejligt at møde jer.”
”Kom” sagde Anton, idet han tog Lise under armen, ”- bordet er lige rundt om hjørnet.
Niels lagde sin arm om livet på mig, gav mig et let klem og sagde: ”Kom Inge, lad os følge efter.”
Som to par gik vi gennem restaurationen.
Jeg var inderst inde rystende nervøs, men følte mig alligevel godt tilpas og tryg med Niels’ arm om livet.
Der sad flere mennesker ved bordene. Vi passerede dem roligt. De så alle op, men virkede ikke overvældende nysgerrige – i hvert fald ikke mere, end normalt, når der går nye gæster gennem en restauration.
Jeg tænkte også, at vi for de andre gæster i restaurationen måtte se ud som to kønne par - to høje flotte mænd med to kønne piger, der begge var iført lyse korte kjoler og sko med stilethæle.
Da vi kom hen til bordet, trak Niels stolen ud for mig og skubbede den ind, da jeg satte mig. Det føltes dejligt.

Middagen var dejlig. Der var ingen, som kiggede specielt på os. Vi sludrede hyggeligt om ”alt mellem himmel og jord.” Stemningen var hyggelig, maden og vinen dejlig. På intet tidspunkt var der noget i Anton eller Lises væremåde, som antydede, at de var Hersker og Herskerinde og Niels og jeg slave og slavinde.
Jeg nød i fulde drag at være Inge og håbede, at Ole, når han kom hjem igen, ville tage mig med ud at spise.
Da vi havde siddet lidt efter maden, kaldte Anton på tjeneren og betalte regningen, hvorefter vi forlod restaurationen.
Ude på fortovet spadserede vi stille hen ad fortovet. Niels tog min hånd. Det var underligt at gå hen ad fortovet hånd i hånd med en mand. Men jeg nød det, ligesom jeg nød den lune sommerbrise smyge sig om mine nylonklædte ben. Ind i mellem kom et lille vindstød, som fik min lette sommerkjole til at hvirvle om mig. Samtidig hørte jeg mine stilethæles klikken på fortovsfliserne. Jeg havde det dejligt.
Vi endte på P-pladsen.
Lise sagde: ”Jeg kører med Anton, I kan kør i min bil. Niels. Men opfør jer nu ordentligt.” Det sidste sagde hun med et frækt smil samtidig med, at hun rakte Niels bilnøglerne.

Niels og jeg satte os ind i Lises bil. Niels brugte lidt tid på at justere sædet og spejlet. Herunder bemærkede jeg, at Anton og Lise kørte ud fra P-pladsen.
Det gjorde Niels også, idet han sagde: ”Der kørte Anton og Lise”, og fortsatte ”- hvor meget kender du egentlig til Anton og mit forhold”?
Jeg så på Niels, der sad roligt i førersædet og sagde: ”Ikke ret meget. Det eneste Lise har fortalt mig er, at du er Antons slave. Men hvad kender du til mig”?
Niels svarede: ”Det er heller ikke ret meget. Anton har kun fortalt mig, at du skulle være en ualmindelig køn transvestit, som Lise har lånt af din Hersker.”
Vi kiggede lidt beklemte på hinanden. Vi kendte dårligt hinanden, men alligevel sad vi her ved siden af hinanden og talte om os selv og vore Herskere – det var både underligt og samtidig virkede det ganske naturligt. Men vi var jo også i noget nær samme situation.
Så sagde Niels: ”Det er jo egentlig først nu, at vi har mulighed for at tale sammen. Derfor skal du vide, at jeg synes, at du ser ualmindelig godt ud. Vidste jeg det ikke, så havde jeg ikke forestillet mig, at du ikke var en rigtig pige.” Samtidig bøjede han sig over mod mig.
Jeg bøjede mig også frem mod Niels og kort efter kyssede vi hinanden. Han lod sin ene hånd glide op og ned af mit venstre lår. Jeg nød hans kys og følte mig pirret af hans hånd og smigret af hans ord. Så kunne jeg mærke hans hånd gled helt op til mit skridt.
Niels brød vores kys og sagde: ”Har du kyskhedsbælte på”?

”Ja”, svarede jeg ”- det har jeg haft permanent næsten lige siden jeg blev Oles slavinde. Og jeg har ikke fået udløsning i fire uger.”
Niels sagde: ”Så slemt har jeg det ikke. Jeg har en piercing i forhuden, som Anton ind i mellem sætter en hængelås i. Med en hængelås, som jeg ikke har nøgle til, så viser man ikke sin pik frem for nogen.”
Jeg fortsatte: ”Jeg har også en buttplug i min slavindefisse. Den er låst fast til kyskhedsbæltet. Det har jeg sædvanligvis kun, når jeg er sammen med Ole. Men Lise satte den i mig i dag. Men i det mindste har hun ikke givet mig en ballgag på.” Samtidig bøjede jeg mig igen ind mod Niels, og vi kyssede igen.
Så sagde Niels: ”Vi må hellere se at komme af sted, så vi ikke kommer ret meget senere end Anton og Lise. Kommer vi ret meget senere, er det ikke godt at vide, hvordan vi bliver modtaget af dem.”
”Ja – kør hellere”, sagde jeg og spændte sikkerhedsselen.
Under køreturen fortalte Niels, at han gennem flere år havde leget med SM og dominans. Under en chat på Internettet var han for godt et år siden kommet i kontakt med Anton. De havde chattet et stykke tid, hvorefter de havde mødt hinanden.
Niels fortalte også, at Anton var sød og kærlig, men også kunne være hård og kontant. En enkelt gang for nogle måneder siden havde de haft besøg af Lise. Det havde været hårdt for Niels, da både Anton og Lise havde muntret sig med ham.
Selv fortalte jeg, at jeg havde været transvestit så længe tilbage, jeg næsten kunne huske, at jeg havde leget med SM og dominans i flere år med både mænd og kvinder og altid som den undergivne, at jeg betragtede mig selv som biseksuel, og at jeg havde været Oles slavinde i knap trekvart år og nød at være sammen med ham. Ind i mellem kunne jeg dog godt være lidt bange for udviklingen, som jeg helt havde mistet kontrollen over. Det var Ole, som styrede min tilværelse, og at han i denne weekend havde lånt mig ud til Lise, som jeg havde mødt en enkelt gang for fire uger siden.
”Så er vi lige ved at være fremme”, sagde Niels ”- nu håber jeg, at vi får det rart i aften og nat, og at de ikke bliver for slemme ved os.” Samtidig sendte han mig et sødt smil og klemte mig blidt på låret.
Jeg åbnede min taske, tog mit lille spejl og læbestift frem og friskede læbestiften op, som var blevet lidt udtværet, da jeg kyssede Niels.
Så sagde jeg: ”Jeg er bange for, at i hvert fald Lise vil være hård ved mig. Jeg er faktisk lidt bange for hende. Men hvis der bliver mulighed for det, så vil jeg gerne kysse dig igen – og også gerne slikke og sutte din pik for slet ikke at tale om, at det vil være lækkert, hvis du får lov til at kneppe mig.” Samtidig med, at jeg sagde det, så jeg på Niels og kunne mærke, at jeg rødmede af mine egne ord.
”Det vil være lækkert at få slikket pik af dig”, svarede Niels og fortsatte ”- og bare tanken om at kneppe dig, gør mig helt liderlig. Men nu må vi se, hvad Anton og Lise har fundet på. Nu er vi der.”
Samtidig svingede Niels bilen ind i en indkørsel til et stort hus.

Vi steg ud af bilen. Med min taske hængende i skulderremmen fulgte jeg med Niels op til indgangen, hvor Niels ringede på dørklokken.
Døren blev hurtigt åbnet, og vi gik ind. Straks vi var indenfor, lagde Niels sig på knæ med panden mod gulvet
Jeg blev lidt forundret og så på Anton, som stod lige inden for døren.
Han kiggede op og ned ad mig, og jeg mærkede rødmen skyde op i mine kinder.
Så sagde Anton: ”Ja”, nærmest spørgende.
Jeg mærkede nervøsiteten brede sig i mit indre. Så nejede jeg for Anton og lagde mig på knæ ved siden af Niels og bøjede mig frem, så min pande rørte gulvet.
”Det var bedre”, lød det fra Anton, ”- selv om tøsen var noget længe om at finde sin plads. Men det bliver nok bedre, ellers har jeg midler til at forbedre din opdragelse.”
Så hørte Antons fodtrin gennem entreen og en dør, som blev åbnet og lukket, men turde ikke se op, men blev liggende på knæ med panden mod gulvet. Ud til siden kunne jeg se, at Niels også blev liggende.
Ventetiden var lang – ulidelig lang. Jeg ved ikke med sikkerhed, hvor længe, men måske et kvarters tid ventede vi liggende på knæ med panden mod gulvet, inden jeg hørte en dør blive åbnet. Så hørte jeg to par fodtrin, hvoraf det ene var klikkene fra et par stilethæle.
”Nå så tøsen havde svært ved at udvise respekt”, hørte jeg Lise sige, ”- det skal vi nok få rettet op på. Jeg troede ellers, at de pisk, jeg gav hende tidligere i dag havde lært hende at opføre sig ordentligt, men jeg har åbenbart ikke pisket hende nok. Men det er der jo råd for.”
Niels svarede: ”Ja hun trænger til at lære ordentlige manerer. Det er jo uhørt, at en slavetøs ikke øjeblikkelig falder på knæ foran en Herre.”
Inge fortsatte og denne gang henvendt til mig: ”Hvad er den af Inge. Har du ikke lært ordentlige manerer? Hvad synes du selv om din opførsel”?
Rødmen fyldte mine kinder. Det var ydmygende at høre sig omtalt sådan, og så det at ligge på knæ med panden mod gulvet. Jeg var samtidig lidt bange, men formåede at svare: ”Undskyld Herre og undskyld Herskerinde. Det var forkert af mig ikke at vise Herren den fornødne respekt.”
”Det må du nok sige”, lød det fra Lise, ”- hvad mener du, at jeg skal gøre ved det”?
Jeg tænkte mig kun om ganske kort tid, inden jeg svarede: ”Jeg beder Herren og Herskerinden straffe mig, så jeg kan får lært at opføre mig ordentligt og vise respekt.”
”Det skal være mig en udsøgt fornøjelse”, lød det fra Lise, ”- jeg skal sandelig også love for, at du fortjener at blive straffet.”
Samtidig mærkede jeg, at min kjole blev trukket op om min ryg og mine trusser trukket ned om mine lår.
Så hørte jeg Anton sige: ”Niels, hent pisken de seks snerter.”
”Javel Herre”, lød det fra Niels.
Det varede kun kort inden Niels var tilbage med pisken. Jeg hørte ham sige: ”Vær så god Herre.”
Anton sagde: ”Behold pisken og giv tøsen seks hårde piskeslag.”
Åhr nej, tænkte jeg. Det er ondskabsfuldt, at det er Niels, som skal piske mig.
”Javel Herre”, lød det fra Niels.
Jeg kom ikke til at vente længe. Et sus i luften, et højlydt klask og straks efter en voldsom smerte på mine i forvejen gennempiskede tøsebalder. Kun ved at bide tænderne hårdt sammen, undgik jeg at skrige af smerte.
Det næste slag fulgte hurtigt efter. Jeg havde dårligt nået at få vejret. Og straks efter det tredje og fjerde slag. De var hårde. Niels lagde ikke fingre imellem. Enten kunne han lide at piske mig, eller han vidste måske fra tidligere, at han ikke måtte nøjes med at tjatte.
Efter det fjerde piskeslag kunne jeg ikke holde pinen ud, men skreg af smerte. Jeg formåede dog at blive liggende.
Endnu, medens jeg skreg, ramte det femte og straks efter det sjette piskeslag mine nu voldsomt brændende tøsebalder.
Med en kraftanstrengelse tog jeg mig sammen og kravlede med hovedet helt nede ved gulvet hen til Herren og kyssede hans sko, idet jeg sagde: ”Undskyld min manglende ærbødighed Herre og tak for straffen. Den var fortjent, og jeg beder om igen at blive straffet, hvis jeg igen forser mig.”
”Det var bedre”, lød det fra Anton ”- helt uden opdragelse er tøsen åbenbart ikke.
Så lød det fra Lise: ”Rejs dig tøs og følg efter mig.”
Jeg rejste mig, lod mine trusser sidde lidt nede om mine lår. Kjolen faldt på plads af sig selv. Med blikket rettet mod gulvet og kinderne blussende på grund af smerte og ydmygelse, trippede jeg efter Lise.

Lise gik gennem entreen og videre ind i en gang og derefter gennem en dør ind i et stort værelse.
Jeg lukkede døren efter os og skyndte mig at lægge mig på knæ med panden mod gulvet.
”Rejs dig”, lød det fra Lise.
Jeg rejste mig og stod foran hende.
Så omfavnede Lise mig og vore munde mødtes i et dybt kys. Uhm hvor lækkert.
Lise brød kysset, satte sig i en sofa og sagde: ”Tag din kjole og trusser af, og sæt dig ved siden af mig.”
Hurtigt fik jeg kjolen og trusserne af og satte mig ved siden af hende, idet jeg ømmede mig og skar ansigt, da mine bare balder kom i kontakt med sædet.
Lise smilede til mig og sagde: ”Betragt det som en velkomsthilsen. Resultatet var ligesom givet på forhånd. Anton ønskede, at du lige fra starten skulle kende din plads, og det syntes jeg var helt i orden. Husk, at du kun er slavinde og må tage tilværelsen, som den former sig. Du kan måske synes, at det er uretfærdigt, men der er ingen retfærdighed for slaver og slavinder. I er kun til for vores fornøjelse.”
Jeg svarede: ”Det har du nok ret i: Måske er jeg også forvænt med Oles måde at være på. Jeg kan godt lide at være hans slavinde, men jeg nyder absolut ikke at blive pisket.”
Dertil svarede Lise: ”Jeg kan godt lide at piske både en slave og en slavinde, men så skal det helst være en ægte masochist, eller i rent opdragelses- eller afstraffelsesøjemed. Den piskning, som jeg tidligere gav dig var opdragelse. Og jeg håber da ikke, at det bliver nødvendigt at piske dig i rent afstraffelsesøjemed. Men du kan være forvisset om, at er du ikke lydig, så gør jeg det. Jeg skal imidlertid nok sørge for, at hverken Anton eller Niels pisker dig så hårdt igen.”
”Tak”, svarede jeg, ”- og jeg skal nok være lydig.”

”Men nok om det”, sagde Lise, ”Nu skal vi videre. Rejs dig op. Jeg har noget til dig. Noget, du skal have på.”
Jeg rejste mig, og det samme gjorde Lise. Hun gik hen til en kuffert, som hun åbnede. Fra kufferten tog hun noget frem. Det var et korset, som hun lagde rundt om livet på mig og begyndte at snøre.
”Ikke mere”, gispede jeg, ”- jeg kan ikke få vejret.”
”Sludder med dig. Du har kun godt af at få en flot talje. Det kan godt strammes lidt mere.” Og det gjorde hun.
Så gik Lise tilbage til kufferten og tog nogle manchetter frem. Hun spændte et halsbånd på mig, derefter manchetter om håndled og om anklerne. Så tog hun en kort kæde frem, som hun med små hængelåse fastgjorde til manchetterne om mine ankler, så jeg kun kunne trippe med meget korte skridt. Derefter låste hun mine håndled fast til to øjer, som sad på siderne af korsettet. Så spændte hun en rem om mine albuer bag om ryggen, så albuerne blev trukket mod hinanden. Til sidst satte hun en rem fast i halsbåndet, rykkede let i remmen og sagde: ”Kom så min tøs. Det er på tide, at vi vender tilbage til Anton og Niels.”

Det gik langsomt. På vej ud af værelset fik jeg lejlighed til at se mig selv i spejlet. Min figur var fantastisk med den kraftige indsnøring af min talje. Samtidig gjorde det, at mine håndled var låst fast til siderne af korsettet og mine albuer trukket sammen, at mit bryst blev skudt fremad.
Jeg trippede på mine stilethæle så hurtigt, jeg overhovedet kunne, men lænken mellem mine ankler tillod kun meget meget korte skridt. Samtidig var det ikke muligt for mig at trække vejret ordentligt på grund af det meget stramme korset.
Ind i mellem rykkede Lise i remmen til mit halsbånd og sagde: ”Skynd dig nu tøs”,
Lise åbnede en dør. Jeg så, at det var til en trappe, der førte ned til kælderen. Jeg udbrød: ”Jeg kan ikke gå ned ad en trappe med lænken mellem mine ben.”
Lise svarede: ”Du har nok ret.” Så bøjede hun sig og låste kæden af den ene ankelmanchet.
Forsigtigt kom jeg ned ad trappen, hvorefter Lise låste kæden fast til ankelmanchetten igen.
Vi kom ned til et stort næsten tomt lokale. Gik gennem det til en dør, som Lise åbnede.
Da jeg kom gennem døren stoppede jeg måbende.

Lokalet, jeg var kommet ind i var stort – nok omkring fem gange otte meter. Umiddelbart så jeg en stor dobbeltseng, men også et kors ved den ene væg. Flere spejle fra gulv til loft. Flere stolper og ringe og kroge sat fast i væggen og kæder hængende ned fra loftet. I sandhed et veludstyret legerum.
Men jeg så også Anton og Niels. Niels stod midt i rummet. Helt nøgen lænket med armene holdt skråt opad og benene spredte. Anton stod ved siden af kun iført et par korte stramtsiddende shorts.
Anton udbrød: ”Wow – sikken en tøs. Skal godt nok love for, at sådan et korset giver skikkelse. Var hun min slavinde, så skulle hun sandelig have korset på altid.”
Lise svarede: ”Helt enig Anton. Og her i weekenden vil tøsen også have korset på hele tiden. Men jeg kan se, at du har taget dig pænt af Niels.”
Så bøjede hun sig ned og låste kæden af mine ankelmanchetter og sagde: ”Spred benene og bøj dig forover.”
Straks efter mærkede jeg, at Lise låste op for buttpluggen og trak den ud. Så trak hun mig ud midt i rummet og sagde: ”Sæt dig på denne skammel” Samtidig pegede hun på en lav polstret skammel.
Jeg stirrede forfærdet på skamlen. Midt på sædet strittede en dildo op i luften.
Men jeg gjorde, hvad hun forlangte. Forsigtigt satte jeg mig på skamlen, så dildoen trængte op i mig.
Lise tog fat om mine skuldre og skubbede til mig. Skamlen begyndte at køre hen over gulvet. Der var hjul under den, hvilket jeg ikke havde bemærket. Hun skubbede mig hen foran Niels, så jeg til sidst havde ansigtet lige foran hans pik, der stiv og hård strittede ud i luften. Nu så jeg, at der var spændt en rem fast om roden af hans pik, og at der hang to stropper ned mod gulvet.
Så hørte jeg Lise sige: ”Jeg behøver vel ikke at sige, hvad du skal gøre”?
”Nej”, svarede jeg og åbnede munden. Lise skubbede en smule mere til mine skuldre, og Niels’ pik gled ind i min mund.
Anton tog de to stropper fra Niels’ pik og førte dem om bag min nakke, hvor han spændte dem sammen, så mit hoved blev trukket ind mod Niels’ skød. Hans pik gled dybt ind i min mund.
Så mærkede jeg, at begge mine ben blev trukket op i luften. De blev trukket langt op og skråt ud til siderne.

Nu var jeg i sandhed fastspændt. Siddende på en lav taburet med en dildo dybt oppe i min slavindefisse. Munden fuld af pik og hovedet låst fast til pikken og mine ben spredte og løftet højt op.
Og som om det ikke var nok, så begyndte dildoen at vibrere kraftigt.
Så lød Antons stemme. ”Hør nu godt efter I to. Inge – du skal sørge for at Niels får udløsning i din mund. Lykkes det ikke for dig, så bliver du straffet. Og Niels – du må ikke få udløsning. Du kender straffen, hvis du får udløsning, når jeg har forbudt dig det.”
Det er løgn tænkte jeg. Uanset hvad, så bliver enten Niels eller jeg straffet. Det er ikke fair.
Jeg hørte nu Lise sige: ”Uhm – Anton. Hvor ser det lækker ud. Nu må vi håbe, at de hygger sig. Jeg bliver næsten misundelig på Inge. Altså ikke måden hun sidder på, men at hun har en lækker pik i munden. Men heldigvis har jeg din pik.”
Samtidig hørte jeg et gisp fra Anton og kort efter hørte jeg, at dobbeltsengen knirke.
Men så tænkte jeg på min egen situation. Jeg kunne mærke, at Niels’ pik ikke mere var helt så stiv. Han forsøgte sikkert at tænke på alt muligt andet for ikke at få udløsning og dermed straf. Skulle jeg blot blive siddende stille. Så ville Niels ikke blive straffet. Men så var det jo i stedet blive mig. Mine balder smertede og dildoens viberationer pirrede mig voldsomt og Niels’ pik var dejlig at have i munden. Men for pokker, hvor var det anstrengende at sidde fastlåst i den stilling. Korsettet gjorde min vejrtrækning vanskelig og med munden fuld af pik, kunne jeg næsten kun få vejret gennem næsen.
Langsomt begyndte jeg at suge på pikken. Remmen var ikke mere stram, end jeg kunne lade pikken glide lidt ud og ind af min mund. Jeg lod min tunge spille om pikhovedet, slikkede undersiden af pikken og mærkede, at den igen voksede og blev stiv. Samtidig rykkede det i Niels’ underliv. Hans rykken med underlivet virkede som kneppebevægelser, så hans pik gled hårdt frem og tilbage i min mund. Så stoppede det. Niels havde nok fået kontrol over sig selv igen.
Det ville blive en hård kamp mellem ham og mig. Jeg havde besluttet mig for, at det ikke skulle være mig, som skulle straffes, selv om det ville gå ud over Niels, men han havde tilsyneladende samme tanke ansporede mig og jeg gjorde mit bedste for at få hans pik til at sprøjte.
Min vejrtrækning var anstrengende. Jeg gispede efter vejret, men kunne ikke få luft nok til at slikke, så jeg måtte holde pause for at få vejret ordentligt. Niels benyttede sig af min pause til at slappe af. Gad vide, hvad han tænkte på. Det lykkedes ham i hvert fald at få sin pik til at skrumpe ind.
Samtidig hørte jeg højlydte elskovslyde fra Anton og Lise. Hvor var jeg misundelig på dem. Uden lænker eller trusler om straf nød de hinanden og kunne begge slippe deres vildskab løs.
Så havde jeg fået vejret igen og genoptog min slikken af Niels’ pik. Jeg sugede på den, lod min tunge pirre pikhovedet, slikkede på den følsomme underside af hans pik, og mærkede igen, at den blev stiv. Kom nu, sprøjt, åhr så sprøjt dog. Lad mig få sperm og slippe for at blive straffet.
Jeg mærkede dildoen i min slavindefisse vibrere voldsomt og under andre forhold, havde jeg nydt det, men nu var det efterhånden blot distraherende, da jeg samtidig ønskede, at det var mere voldsomt, så jeg selv kunne få udløsning. Men så voldsomt var det ikke.
Niels kæmpede tilsyneladende også en voldsom kamp for ikke at få udløsning. Lige nu stod han helt stille og jeg mærkede, at trods alle mine anstrengelser, så havde han tilsyneladende fået kontrol over sig selv og sin pik.

Så hørte jeg Lise skrige voldsomt i lidenskab. Hun havde helt sikkert nogle voldsomme orgasmer.
Så blev der stille.
Jeg genoptog nærmest desperat min sugen og slikken af Niels’ pik. Jeg fornemmede, at det var sidste chance, da det næppe varede længe, inden Anton og Lise kom over til os.
Så rykkede det kraftigt i Niels’ underliv, og jeg var sikker på, at nu ville han sprøjte. Åhr hvilken lettelse.
Men så mærkede jeg, at remmen om min nakke blev spændt op og at min krop gled bagover. Nu jeg ikke var låst fast til Niels’ pik kunne jeg ikke holde mig oprejst, og hans pik gled ud af min mund. Skuffelsen var voldsom. Han havde ikke fået udløsning. Jeg havde ikke fået sperm og nu skulle jeg straffes.
Jeg mærkede et par hænder støtte mine skuldre, så jeg langsomt gled bagover til min ryg mødte en briks, som måtte være skubbet hen til taburetten, jeg sad på. Den vibrerende dildo trykkede hårdt i min slavindefisse, nu jeg lå ned.

Så hørte jeg Anton sige: ”Hvad bilder du dig ind Niels. Står du ikke der og sprøjter lige ud i luften.”
Jeg løftede med besvær hovedet og så, at Niels stod som i krampe, og at hans pik sprøjtede en kraftig ladning sperm lige ud i luften. Spermen landede på mit korset. Åhr nej, tænkte jeg. Så tæt på og så alligevel ikke.
Samtidig sagde Lise: ”Du skuffer mig Inge. Du fik jo ikke Niels til at få udløsning i din mund.” 

Så blev det mørkt for mig. Lise havde sat sig overskrævs over mit ansigt og sagde: ”Slik mig ren. Nu skal du få lov at smage rigtig kvindesaft og mandesperm. Håber, at du nyder blandingen.”
Lydigt begyndte jeg at slikke Lises fisse ren for blandingen af hendes safter og Antons sperm.
Lise var meget våd i fissen, og det var ikke muligt for mig at slikke det hele ud af hende. Men hun begyndte også at rotere med underlivet og trykke sig hårdt ned mod mit ansigt, så safterne blev tværet ud over hele mit ansigt.
Jeg slikkede på livet løs og kunne mærke, at Lise blev tændt af det og pludselig nærmest skreg: ”Der ja, ja lige der, slik lige der – åhr bliv ved, fortsæt.” Lise gennemrystedes i sin orgasme og sank sammen på mit ansigt. Det var kun lige muligt for mig at få vejret.

Lidt efter rejste Lise sig og sagde: ”Åhr hvor lækkert.”
Så mærkede jeg, at mine ben blev sænket nedad. Jeg løftede hovedet lidt og så, at det var Lise, som firede mine ben ned og spændte anklerne fri. Så sagde hun: ”Så min tøs. Nu kan du godt sætte dig ordentligt på taburetten.”
Jeg fik rettet mig op og mærkede til fulde den vibrerende dildo i min slavindefisse.
Så så jeg mig omkring efter Anton og Niels.
Anton sad i en behagelig stol med Niels liggende på knæ foran sig. Niels havde hænderne lænket på ryggen og var i fuld gang med at slikke Antons pik.
Lise satte sig i sofaen og sagde: ”Anton – er din pik ikke snart slikket ren. Kom herover og sæt dig ved siden af mig. Vi har noget, vi skal have talt om. Tøsen og slaven magtede vist ikke at løse deres opgave.”
Anton bjæffede: ”På plads.”
Niels holdt straks op med at slikke Antons pik, rykkede lidt baglæns og trykkede sin pande mod gulvet.
Så rejste Anton sig og gik over til Lise og satte sig ved siden af hende.
De lænede sig tilbage i sofaen og Anton lagde armen om Lise og trak hende ind til sig og sagde: ”Skulle vi ikke tøjre tøsen og slaven og så gå op og få et glas vin”?
”Det var dog en skøn ide”, sagde Lise og fortsatte ”- jeg ved lige, hvordan de skal tøjres.

Lise rejste sig og gik over til væggen, hvor hun tog en stok på knap en meters længde. I begge ender af stokken var der en flad plade. Så tog hun to lange brede remme, som hun stak ind gennem to slidser i hver plade. Derefter holdt hun den ene plade mod mit liv og spændte remmen stramt bag min ryg.
”Rejs dig”, sagde Lise.
Lydigt rejste jeg mig og mærkede dildoen glide ud af min slavindefisse.

Så kaldte hun: ”Kom her hen Niels.”
Niels rejste sig og kom hen til Lise. Stil dig med maven ind mod pladen på stokken.
Da Niels stod ordentligt, spændte Lise den tilsvarende rem bag Niels’ ryg.
Vi stod nu med front mod hinanden i knap en meters afstand.
Lise gik derefter over til et skab ved væggen. Kort efter kom hun tilbage til mig og sagde: ”Åben munden.”
Jeg fik stoppet en penisgag ind i munden, som Lise spændte fast bag min nakke.
”Bøj dig lige så meget frem, som du kan”, lød det til mig fra Lise, samtidig med, at hun pressede mig let på skuldrene.
Så sagde hun til Niels: ”Bøj dig frem, så jeg kan stoppe den anden del af denne dobbelte gag ind i din mund.”
Niels bøjede sig fremad, så hans ansigt kom helt tæt på mit.
Drej jeres hoveder lidt til hver side, så kan de komme tættere på hinanden.
Det gjorde vi. Vi var nu så tæt, at det var, som vi kyssede hinanden.
Lise spændte herefter gaggen fast om Niels’ nakke.
Straks efter begyndte Lise at pumpe på to luftpumper, som med slanger var forbundet til henholdsvis penisgaggen i min mund og den tilsvarende i Nils’ mund.
Gagen udvidede sig og fyldte min mundhule, så jeg kun kunne trække vejret gennem næsen.
Lise gik tilbage til væggen og kom tilbage med endnu en bred rem, som hun lagde om vore hoveder og spændte den. Vore munde blev nu trykket hårdt mod hinanden.
Kort efter lød det fra Lise: ”Spred benene tøs.”
Jeg spredte benene ved at flytte først det ene ben og så det andet forsigtigt ud til siden. Jeg mærkede, at der blev spændt en spredestang fast til mine ankelmanchetter, så jeg blev tvunget til at stå med benene næsten en meter fra hinanden.

Så lød Lises kommando til Niels: ”Du kan også godt sprede dine ben.”
Jeg kunne mærke små ryk i hovedet, da Niels vuggede lidt fra side til side, da han spredte sine ben.
Lidt senere sagde Lise: ”Nu strammer jeg en snor mellem jeres ben, så de bliver trukket ind mod midten, så I skal trippe langsomt fremad.”
Straks mærkede jeg, at der blev trukket i spredestangen mellem mine ben, og jeg trippede forsigtigt fremad med ganske små trip af gangen.
”Sådan”, lød det fra Lise, ”- nu står de dejligt. De er nu et kønt par, som de står der. Det ser næsten ud, som de kysser hinanden.”
Anton tilføjede: ”Bravo Lise. Men jeg synes nu, at der mangler lige lidt.”
Niels bør have hængt en vægt på sine nosser og Lise bør da have sin slavindefisse fyldt.”
”Enig”, sagde Lise og fortsatte: ”- fylder du tøsens fisse med et stor buttplug, så finder jeg en god vægt til slavens ynkelige nosser.”
Det varede ikke længe, inden jeg mærkede en buttplug blive presset ind i mig. Den var stor, men jeg havde været udvidet hele dagen, så den gled rimeligt let ind.
Så mærkede jeg et ryk i hovedet, da Niels gav sig. Det var sikkert fordi, han havde fået hængt noget tungt i sine nosser.
Så sagde Anton: ”Jeg synes, at vi lige skal give dem et par slag hver. Deres balder stritter så indbydende.”
Jeg kunne levende forestille mig, hvordan vi tog os ud. Niels og jer stod begge med spredte ben, med bagdelene strittende bagud og overkroppene lænede fremad og vore hoveder forenede som i et inderligt kys. Begge med armene lænkede. Mine til siden af mit stramme korset og Niels med sine på ryggen.
Lise svarede: ”Jeg kunne ikke selv have fundet på noget bedre. Men da du piskede min tøs sidst, så vil jeg gøre det denne gang. Skal vi være enige om, at de blot skal have fem piskeslag. Når alt kommer til alt, så har de jo en egentlig afstraffelse til gode.”
”OK”, lød det fra Anton.
Jeg var trods alt taknemmelig over, at det var Lise, som skulle piske mig, selv om jeg vidste, at hun kunne slå voldsomt hårdt.
Kort efter hørte jeg en susen og derefter et klask og en smerte, som bredte sig over begge mine balder.
Hurtigt efter fulgte de næste fire slag. Det brændte som ild i mine balder, men det var dog ikke så slemt, som da Anton piskede mig.
Så lød det fra Lise: ”Kom Anton. Nu kan de stå og sunde sig og tænke over, hvilken straf vi udpønser, medens vi hygger os oppe i stuen med et glas kølig vin.”
Så forlod de os. Niels og jeg stod alene tilbage. Lænket sammen, men uden mulighed for at foretage os noget som helst.
Jeg forsøgte at slappe af i min krop så godt det var muligt.
Tiden gik og den tvungne stilling blev mere og mere anstrengende. Det var anstrengende at stå med spredte ben i sko med høje stilethæle, men jeg kunne ikke flytte fødderne. Og korsettet føltes mere og mere stramt. Jeg trak vejret begærligt gennem næsen. Det stramme korset gjorde, at jeg ikke kunne trække vejret helt igennem. Og så var det anstrengende at stå foroverbøjet med bagdelen strittende bagud.
Men der var intet, jeg kunne stille op. Niels og jeg var låst fast og kunne kun vente til Anton og Lise kom tilbage. Men når de kom tilbage, var der ingen tvivl om, at Niels og jeg blev straffet.
Niels havde jo fået ordre om ikke at få udløsning, hvilket han havde fået. Og selv om jeg havde fået hans pik til at sprøjte, så var det ikke sket i munden på mig, som jeg havde fået ordre til.
Hvor var det egentlig uretfærdigt. Men som Lise havde sagt, så var der ikke noget, der hed retfærdighed for slaver og slavinder.
Gad vide, hvad Anton og Lise lavede. Kneppede de hinanden igen, eller spiste de, eller hyggede dig sig blot med et glas vin. Uhh hvor kunne jeg tænke mig at få noget at drikke. Men der var nok ingen tvivl om, at de hyggede sig med at udpensle, hvordan de ville straffe os. Jo, der var ingen tvivl om, at de havde det rart og nød forventningens glæde.
Lidt efter lidt mærkede jeg følgerne af den anstrengende og fastlåste stilling. Mine ben begyndte at sitre og stivheden og ømheden bredte sig i nakken. Jeg kunne også mærke, at den fastlåste stilling var en pine for Niels.
Hvor længe endnu skulle vi stå sådan? Åhr bare Anton og Lise dog snart kom. Det var snart sådan, at jeg ligefrem glædede mig til at blive udsat for deres straf, for det betød jo, at jeg ville blive løst. Men Anton og Lise viste sig ikke. Hvor lang tid var der mon gået. Jeg havde ingen fornemmelse for tiden. Havde vi stået sådan i en halv time, eller var det en hel time, eller måske mere. Jeg anede det ikke.
Åhr Ole, hvor kunne du også lade Lise låne mig? Gad vide, om du har nogen anelse om, hvad hun gør ved mig? Jo, du kender jo Lise, og hvis jeg, når du kommer hjem, beklager mig over behandlingen, vil du nok blot sige, at sådan er det at være slavinde. At jeg må huske, at min eneste berettigelse er at være til fornøjelse for ham og i denne weekend for Lise. At det er uden betydning, hvordan jeg har det. En slavinde har ikke krav på at have det dejligt. Hun skal kun sørge for, at hendes Hersker eller Herskerinde har det dejligt.
Og sådan kørte mine tanker i ring. Igen og igen, medens trætheden bredte sig mere og mere i min smertende og stive krop.

Endelig hørte jeg døren blive åbnet og hørte trin – især trinene fra Lises stilethæle var tydelige, men jeg hørte også, at Anton og Lise grinede, som af en god vittighed. Åhr hvor kunne de grine, når jeg led sådan. Deres ankomst var en tydelig demonstration af forskellen på at være Hersker og Herskerinde og så slave og slavinde.
”Nå I to turtelduer – hygger I jer”, lød det fra Lise.
”Det er jeg sikker på”, lød det fra Anton, ”- det er næsten synd at forstyrre dem. Måske skulle vi lade dem være i fred.”
Nej – nej, havde jeg lyst til at skrige. I må ikke gå og lade mig stå sådan. Jeg kan ikke holde til mere. Straf mig endelig, men løs mig. Men intet kunne jeg sige eller gøre. Uanset, hvad der skete. Jeg var i sandhed kun en slavinde, som de kunne bruge og forlystede sig med.
Kort efter sagde Lise: ”Nu kan I godt trippe baglæns. Forsigtigt trippede jeg baglæns, men stadig med benene spredte af spredestangen.
Så mærkede jeg, at remmen, der holdt vore hoveder spændt sammen blev løst og straks efter, at luften blev lukket ud af penisgaggen og derefter, at den blev spændt af mig.
Så lød det fra Lise: ”Ret jer op.”

Langsomt rettede jeg kroppen op. Det var smertefuldt efter den lange foroverbøjede tvungne stilling. Men snart stod jeg oprejst med spredte ben. Det var vidunderligt, men hvor jeg trængte til at komme til at sidde eller ligge ned. Men jeg var stadig låst fast til stangen fra mit liv til Niels.
Jeg så på Niels og kunne se smerterne afspejle sig i hans ansigt. Så så jeg ned mellem hans ben. Hans nosser var helt blå. Det kunne jeg også godt forstå, da jeg så den vægt, som hang fra hans nosser.

”Nu skal I høre, hvilken straf vi har bestemt som passende for jeres ulydighed”, sagde Anton.
”Niels, din usle slave”, fortsatte Anton, ”- du havde fået en klar ordre fra mig, din Hersker om ikke at få udløsning. Og du, Inge er en lige så ussel tøs, dårligt værdig til at være slavinde. Du havde fået ordre af din Herskerinden, at du skulle sørge for, at Niels fik udløsning i din mund. For hver af jer egentlig en overkommelig opgave. Men nej – sådan en simpel opgave magtede I ikke. Derfor er det også kun rimeligt, at I skal straffes.”
Lise fortsatte: ”Vi har dog været så nådige at give jer mulighed for at vælge enten en yderst hård straf, eller en – ja jeg vil nærmest kalde det en symbolsk straf.”
Anton tog igen over: ”Den hårde straf er, at Niels modtager hundrede hårde piskeslag og Inge femoghalvfjerds. Forskellen begrundet i, at hun ikke er så hærdet i at blive pisket.”
Jeg var som lamslået. Femoghalvfjerds hårde piskeslag. Det ville jeg ikke kunne tåle.
Lise fortsatte: ”Den anden mulighed er, at du Inge – skal en tur i byen. Du får mulighed for først at få bad og blive gjort pænt i stand. Så skal du finde en mand og bringe ham med hertil. Han skal være villig til at lege med os, og du kan berolige ham med, at han ikke vil blive udsat for noget ubehageligt på nogen måde.”
Så fortsatte Anton: ”Inge, du bestemmer selv, hvor længe du er om at finde en fyr. I ventetiden vil Niels modtage ti middelhårde piskeslag halve time, du er borte.”
Igen tilføjede Lise: ”Og kan I ikke blive enige om, hvilken af de to muligheder, I vil vælge,
så er det den første mulighed, som bliver resultatet, dog med et tillæg på femogtyve hårde piskeslag.”

Jeg var rystet. Femoghalvfjerds eller hundrede piskeslag. Jeg mærkede tårerne i mine øjne. Eller jeg skulle ud i byen og finde en mand, som ville med hertil. Der var næppe tvivl om, at jeg derefter enten skulle slikke pik på ham, eller ville blive kneppet af ham, eller begge dele. Det kunne endog være, men at skulle gå ud i byen alene og score en mand. Nej, det kunne jeg ikke. Jeg var tæt på at bryde sammen.
Så fortsatte Anton: ”I får fem minutter alene til at bestemme jer.”
Med disse ord forlod Anton og Lise os.

Jeg så fortabt på Niels og mærkede tårerne løbe ned af mine kinder. Niels bøjede sig frem og sagde, bøj dig frem og lad mig kysse dig. Jeg bøjede mig frem og mærkede hans mund mod min. Åbnede munden og mærkede hans tunge spille i min mund.
Så trak jeg mig tilbage og sagde: ”Jeg kan ingen af delene. Jeg kan ikke holde til så mange pisk, men jeg kan heller ikke gå ud og score en fyr. Det har jeg aldrig prøvet. Jeg kan ganske enkelt ikke.”
Niels svarede: ”Jeg kan godt sige dig, at efter så mange hårde piskeslag, så vil du fortryde, at du ikke valgte at finde en fyr. Du vil ikke kunne røre dig i adskillige dage. Og tro mig, Anton vil nyde at piske os.”
Niels fortsatte: ”Det kan da heller ikke være så slemt. Du ser skidegodt ud. Du vil være renvasket, iført lækkert tøj og med flot makeup. Det vil ikke være svært for dig. Det kan ikke være ret meget sværere end at gå ud med Lise og møde Anton og mig.”
Så så vi stille på hinanden. Jeg var fortvivlet.
Inden vi nåede at sige mere kom Anton og Lise ind til os og Anton spurgte straks: ”Nå Niels, hvad vælger du”?
Niels svarede: ”At Inge finder en fyr.”
Så spurgte Lise: ”Og du Inge, hvad vælger du”?
Stammende og næsten grådkvalt svarede jeg: ”Lise, det… det er urimeligt at forlange, at jeg skal gå ud og finde en fyr og jeg kan ikke holde til så mange pisk. Det er i orden, at jeg skal. . . ..”
Mere nåede jeg ikke at sige, før jeg blev afbrudt af Lise: ”Hvor vover du. . .”, lød det med høj og vred stemme.
Samtidig svingede hun pisken, som hun holdt i hånden. Den ramte mig hårdt på balderne. En gang, to gange, tre gange.
Samtidig fortsatte Lise: ” - . . . at tale om urimeligheder. Der er intet, som er urimeligt. Du er kun en slavetøs. Jeg er nådig og giver dig et valg. Hvis ikke du hurtigt træffer et valg, så bliver du både pisket og kommer i byen for at finde en fyr”
Samtidig piskede hun videre. Jeg fik vel i alt syv, otte piskeslag.
Tårerne løb ned af mine kinder, jeg vred mig i smerte og nærmest skreg: ”Stop Lise stop. Undskyld, jeg skal nok være lydig. Jeg vælger at finde en mand og få ham med hertil.”
”Det var du sandelig længe om”, sagde Lise og fortsatte: ”- og gør dig så lige en ting klart. Jeg er flintrende lige glad med, hvad du mener. En slavetøs som dig kan overhovedet ikke blive udsat for noget urimeligt. Alt, hvad jeg forlanger af dig er rimeligt. Er det forstået”?

Grådkvalt og nærmest angst for, hvad Lise kunne finde på, svarede jeg: ”Ja Lise. Undskyld, at jeg forløb mig. Jeg er kun en slavetøs, og jeg skal nok gøre, hvad du forlanger.”
”Ok”, lød det fra Lise, der fortsatte: ”nu bliver du løsnet og kommer med op i badeværelset. Jeg skal nok hjælpe dig med at blive gjort i stand. Og husk, at fra det øjeblik, du forlader huset, så får Niels ti piskeslag hver halve time, du er borte.”
Lise løste mig og sammen med hende trippede jeg ud af lokalet. På vej ud af døren vendte jeg mig og så, at Anton var ved at lænke Niels midt i rummet med armene strakt over hovedet.

Lise førte an op til et værelse i stueetagen. Hun spændte manchetterne og halsbåndet af mig og løsnede derefter korsettet. Sikke en lettelse endelig at kunne trække vejret ordentligt.
”Tag så tøjet af”, sagde Lise.
Snart stod jeg nøgen foran Lise. Mine kunstige bryster sad stadig godt fast. Jeg havde også været omhyggelig, da jeg limede dem fast. Og så – ja, så havde jeg jo kyskhedsbæltet på.
Hun sagde: ”Det er godt nok en forvandling at se dig sådan. Jeg kan nu bedre lide dig som Inge. Men gå nu ud i badeværelset og tag et brusebad.” Samtidig pegede hun på en dør.
Jeg åbnede døren til et lækkert badeværelse med både bruser og kar.
Medens jeg tog brusebad, hørte jeg, at Lise fyldte karret med vand.
Da jeg kort efter kom ud fra brusekabinen sagde Lise: ”Op i karret med dig.”
Karret var halvt fyldt med vand dækket af et enormt lag velduftende skum.
Langsomt lod jeg mig synke ned i det skumfyldte vand. Åhr, hvor lækkert. Det var nærmest som at komme i himlen efter den behandling, jeg netop havde været udsat for.

En lille halv time senere kom Lise ind i badeværelset med et stort badelagen og sagde: ”Så min tøs, se nu at blive tørret og sørg så for at få en helt glat hus i ansigtet.”

Jeg steg op ad badet og tørrede mig. Så gik jeg over til håndvasken og foretog en tæt barbering af ansigtet. Samtidig kunne jeg mærke, hvor dejligt badet havde været. Jeg kunne også fornemme den feminine duft fra min krop. Badevandet havde jo også været parfumeret.
Straks efter gik jeg ind i værelset. Min weekendtaske stod ved sengen. Jeg åbnede den og tog en hårtørrer frem. Med den fik jeg tørret mig under kyskhedsbæltet, hvor jeg ikke kunne komme til med et håndklæde.
Lise, der havde stået og betragtet mig, sagde: ”Det er lækkert med sådan et kyskhedsbælte. Hvor længe siden er det, at du har fået udløsning.”
”Fire uger”, svarede jeg, ”- jeg har ikke fået udløsning siden jeg så dig sidst hos Ole.”
”Fint”, lød det fra Lise: ”- du skal heller ikke stikke næsen frem efter en udløsning her i weekenden. Sker det, så bliver det uden min hjælp. Jeg må tilstå, at jeg nyder at se dig lide af indeklemt liderlighed.”
Jeg mærkede rødmen skyde op i mine kinder.
Lise fortsatte: ”Tag nu dit undertøj på. Når du er klar, skal du have et korset på.”
Hurtigt iført jeg mig BH og trusser og strømper. Alt i sort. Korsettet var næsten magen til det, jeg tidligere havde haft på. Dog havde det ikke de kraftige ringe fastsyet i siderne. Lise strammede det om muligt endnu mere denne gang. Da hun var færdig, kunne jeg dårligt trække vejret.
”Sæt dig her, så skal jeg lægge din makeup”, sagde Lise.
Forlegen satte jeg mig på stolen. Først rensede Lise min neglelak af, så lakerede hun mine negle på ny. Derefter gik hun i gang med at lægge makeup på mig. Det tog sin tid.
Endelig var Lise færdig og sagde: ”Tag hellere kjolen på inden jeg ordner dit hår.

Lise havde lagt en sort kjole frem til mig. Jeg tog den på og Lise lynede den i ryggen. Den passede perfekt. Den sad helt stramt til kroppen og havde en meget, meget stram nederdel.
Jeg spurgte: ”Hvordan kunne du finde en kjole, som passede mig så perfekt”?
Lise svarede: ”Jeg fik dine mål af Ole og fik den syet, så den passede dig, når du var snøret ind i taljen af korsettet. ”Men sæt dig igen, så skal jeg ordne dit hår. Det er noget kort, men jeg har noget løst hår, som jeg kan sætte ind i dit eget.”
Lise puslede med mit hår og satte adskillige hårnåle i det.
Så gav Lise mig en tynd guldhalskæde med en lille ravklump som vedhæng på og derefter et enkelt guldarmbånd på højre håndled. På venstre håndled fik jeg et ur, ligeledes med en guldlænke.
Endelig var hun færdig og sagde: ”Tag nu dine sko på, så nu er du vist klar til at gå ud at score.”
Jeg tog skoene på. Det var mine egne. Sorte sandaler med tynde remme og ti cm. høje tynde stilethæle.
”Lise”, sagde jeg, ”- jeg er frygtelig nervøs. Jeg skal nok være lydig, men jeg aner ikke, hvordan jeg skal bære mig ad.”
”Det skal du ikke spekulere på”, sagde Lise: ”Jeg har bestilt en taxa til dig. Når du når frem, så skal du bare gå ind i baren. Med det udseende, du har, så varer det såmænd ikke længe, inden du har gevinst. Men sørg nu for, at det er en dejlig fyr. Det kan jo være, at jeg gerne selv vil kneppes af ham. Men kom nu med ind i det store soveværelse. Der er et stort spejl, hvor du kan se dig selv.”

Jeg fulgtes med Lise ind i soveværelset og havde næsten tabt vejret, da jeg så mig selv i spejlet. Det lange hår og den smalle talje sammen med den sorte stramme kjole var nærmest fantastisk at se på. Så så jeg nærmere på makeuppen. Lise havde gjort et kunstværk. Langt bedre, end jeg selv kunne.
Lise sagde: ”Tilfreds? Andre skal virkelig se godt efter for at se, at du ikke er en ægte kvinde. Det eneste, som mangler er et halsbånd, hvorpå der står ”Lises slavetøs.” Jeg gøs og sagde: ”Må jeg ikke godt slippe for det”?
Lise svarede: ”Det var en spøg. Men tag nu din taske. Taxaen må snart være her. Og her, her er et sjal, som du kan tage over skuldrene. Det er ikke koldt, så det må være nok. Du skal jo ikke være udendørs.”

Sammen gik vi ind i stuen. Det var uvant at have en kjole med så snæver nederdel på. Jeg kunne kun tage små skridt og tvivlede på, at det ville være muligt at gå op ad en trappe.”
Inde i stuen sad Anton i en lænestol.
Straks vi kom ind, rejste han sig og udbrød: ”Tak skal du have. Du er godt nok en lækker tøs. Dig vil jeg gerne score.”
Smilende nejede jeg for ham og drejede mig impulsivt rundt, så han kunne se mig fra alle sider.

Så sagde Lise: ”Der er lidt tid endnu, inden taxaen kommer. Anton – synes du ikke, at vi skal tage en drink. Jeg tror, at Inge vil have godt af det.”
Anton gik over til et barskab og kom straks efter tilbage med tre glas på en bakke, idet han sagde: ”Rent undtagelsesvis vil jeg servere for en slavinde. Tag et glas Inge og gør dig det behageligt i en stol.”
Jeg tog glasset og satte mig i en behagelig lænestol. Nederdel sad stramt om mine lår og krøb op til midt på lårene. Godt, at de strømper, Lise havde givet mig, var ekstra lange.
Forsigtigt nippede jeg til min drink – rom med cola. Så åbnede jeg min taske og tog mine cigaretter frem. Anton var høflig og tændte for mig.
En behagelig afslappethed bredte sig i mig. Jeg var stadig frygtelig nervøs, men det var rart at sidde som en almindelig pige uden at blive behandlet som en slavetøs, som kun skulle behage sin Herre og Herskerinde og tåle, hvad de lystede.
Så hørtes et bilhorn og Lise sagde: ”Så er taxaen her. Kom Inge.”
Sammen med Lise trippede jeg med små skridt ud af stuen, gennem entreen og ud af yderdøren, medens jeg slog sjalet om mine skuldre.

Chaufføren havde åbnet den ene bagdør. Jeg satte mig ind. Samtidig sagde Lise: ”Det er kun Inge, som skal ind til... . ..” Samtidig smækkede hun døren i, så jeg ikke hørte, hvor det var, jeg skulle hen.
Chaufføren satte sig ind i bilen og kørte. Jeg sad stille, sagde ikke noget og håbede, at chaufføren heller ikke ville sige noget. Det gjorde han heldigvis ikke. Køreturen var kort. Kun et lille kvarter, så holdt chaufføren ind til siden foran en bar. Han steg hurtigt ud og åbnede døren. ”Det bliver 75 kr., sagde han.”
Jeg tog min pung frem fra tasken og rakte ham hundrede kr., idet jeg sagde: ”Det passer.”
Så trippede jeg hen til indgangsdøren. Der var to trin op, og det var lige alt det, at den stramme nederdel tillod, at jeg kunne komme op ad trappen.
Nervøs gik jeg inden for. Først kom jeg ind i en smagsfuld indrettet lille entre med garderobe. Der var ingen mennesker. Der var tre døre. På to af dem stod der henholdsvis ”Herretoilet” og ”Dametoilet”, så jeg trippede hen til den tredje dør og åbnede den.

Jeg så ind i et restaurationslokale med dæmpet belysning. Der var lave bløde stole og små sofaer om lave sofaborde og langs den ene væg en bar med høje barstole. Der sad et par enkelte mænd ved baren. Ved sofabordene sad der nogle steder nogle par, andre steder kun mænd.
Jeg valgte at sætte mig ved baren. Derfra havde jeg det bedste overblik og ville kunne ses af flest. Så jeg regnede med, at det var den bedste måde at få kontakt til en fyr.
Stille trippede jeg hen til baren. Adskillige kiggede på mig. Jeg smilede og forsøgte at virke selvsikker. Jeg kom hen til baren. Det var lige alt det, at den snævre nederdel tillod mig at krybe op på barstolen.
Tjeneren var straks ud for mig og sagde: ”Velkommen. Jeg hedder Torben. Hvad vil du have”?
Jeg svarede: ”Inge. Jeg vil gerne have en rom og cola.”
Roligt sad jeg smilende ved baren, åbnede min taske og tog mine cigaretter frem.
Tjeneren, Torben kom med min drink og sagde: ”Vær så god Inge.” Samtidig holdt han en tændt lighter frem for mig.
Jeg fik tændt min cigaret og sagde: ”Tak Torben.”
Jeg følte mig lidt roligere. Han stirrede ikke underligt på mig, og tog tilsyneladende ikke notits af min stemme. Jeg havde også trænet meget
gennem de sidste par år på at tale med en mere lys stemme.
Torben fortsatte: ”Jeg synes ikke, at jeg har set dig før. Skal du møde nogen”?
Jeg svarede: ”Nej – jeg har ikke været her før, og nej, jeg skal ikke møde nogen, i hvert fald ikke nogen, jeg har aftalt at mødes med. Samtidig sendte jeg ham et – håbede jeg – lidt frækt smil.”
Torben opfattede tilsyneladende, hvad jeg mente, idet han sagde: ”Er du på jagt? Så får du det sandelig let med dit udseende. Der kommer også en del enlige mænd her. Og jeg tør godt sige, at det sædvanligvis er ordentlige og pæne gæster, som kommer her. Vi har aldrig ballade.”
Jeg nåede ikke at svare, da der blev kaldt på Torben nede fra et af bordene, så jeg benyttede lejligheden til at dreje mig på barstolen, så jeg sad med siden til baren. Roligt lagde jeg det ene ben over det andet helt bevidst, at det fik min snævre nederdel til at krybe yderlig op ad mine lår.

Så så jeg en mand rejse sig fra en af de bløde stole og gå hen mod baren. Jeg havde ikke bemærket ham tidligere og så nu, at der ikke sad andre ved bordet, han havde siddet ved. Manden stilede lige mod mig. Han stillede sig ved baren lige ved siden af mig og sagde: ”Hej, jeg hedder Allan”, samtidig sagde han til tjeneren: ”Torben en mere.” Så vendte han sig mod mig og spurgte: ”Må jeg byde dig på noget at drikke”?
Jeg svarede: ”Ja tak – en rom og cola. Og så hedder jeg Inge.”
Allan rakte mig sin hånd. Jeg tog hans hånd, og Allan sagde: ”Dejligt at hilse på dig. Er du alene”?
”Ja”, svarede jeg; ”- jeg er alene og lige kommet.”
”Jeg bemærkede godt, at du kom, men troede, at du var sammen med andre. Det er ikke så ofte, at der kommer så kønne piger alene.”
Først nu slap han min hånd og smilede til mig. Han havde et charmerende smil og pæne tænder.
Så fortsatte Allan: ”Men da der ikke kom andre ind, så kunne jeg ikke modstå at gå op og hilse på dig.”

Medens Allan kom op til baren og den tid, han havde stået ved siden af mig, havde jeg fået mulighed for at se nøjere på ham. Han var en pæn mand. Vel omkring midten af trediverne. Jeg skønnede, at han nok var godt og vel 185 cm høj. Han var slank og velklædt i en lys sommerhabit. Han havde mellemblondt kortklippet hår. Det virkede, som var han nybarberet, og så duftede han maskulint.
Jeg tænkte, om det mon var muligt at score ham. Det ville ikke være nogen dårlig mand at få med hjem til Anton og Lise. Men hvordan pokker fik jeg forklaret ham om mit specielle ærinde.
Det var jo ikke lige sin sag at sige, at jeg var en transvestitslavinde, der var beordret i byen af sin Herre og Herskerinde for at score en mand, som var villig til at tage med mig hjem til dem og dyrke sex og SM sammen med Anton og Lise og deres slave Niels og mig som deres slavinde.
Allan bragte mig tilbage til nuet, idet han sagde: ”Hej – det virkede, som du lige pludselig var langt væk. Vil du danse”?
”Gerne”, svarede jeg og gled ned fra barstolen. Jeg havde ikke taget helt fejl af Allans højde. Selv i høje stilethæle var han højere end mig.

Han tog mig om albuen og ledte mig ud på det lille dansegulv, hvor der i forvejen var enkelte par, som dansede. Jeg var taknemmelig for den danseundervisning, som Ole havde givet mig.
Jeg gled naturligt ind i Allans arme. Vi faldt fint i trit sammen.
Vi dansede stille en tid, så sagde Allan: ”Du danser dejligt, og så dufter du lækkert.”
Jeg lod begge mine arme glide om på Allans ryg og op mod hans nakke, hvorved jeg kom til at trykke mig tæt ind til ham. Samtidig lagde jeg mit hoved ind til hans skulder og hals og sagde: ”Du er dejlig Allan, og så dufter du så dejligt maskulint.” Samtidig nussede jeg ham let i hårkanten i nakken.
Allans arme gled rundt om mig, så han holdt mig tæt ind til sig. Tæt omslyngede vuggede vi stille rundt på dansegulvet til den rolige musik.
Det her var godt nok lækkert. Jeg havde ikke forestillet mig, at det ville være så dejligt og så let at komme i kontakt med en tilsyneladende pæn og dejlig mand.
Jeg kyssede ham let på halsen og hviskede: ”Allan – hvordan har du det med sex.”
Åndeløst ventede jeg på hans reaktion.
Jeg mærkede, at Allan drejede sit hoved, så jeg trak mit hoved væk fra hans skulder og så op på hans ansigt:
Langsomt bøjede han sit ansigt ned mod mit, idet han sagde: ”Sammen med dig, er jeg med på den værste.”
Hans ansigt var nu kun et par centimeter fra mit. Jeg åbnede let munden og vore læber mødtes. Allans læber var bløde. Et øjeblik lod vi vore læber hvile i et blidt kys. Så mærkede jeg Allans tunge roligt glide ind i min mund og møde min egen tunge. Vore tunger spillede mod hinanden. Jeg var nærmest åndeløs og mærkede, at mit hjerte dunkede i mit bryst. Det næsten svimlede for mig. Godt, at Allan holdt fast om mig. Jeg følte, at jeg svævede over gulvet på mine stilethæle. Lige nu gjorde det ikke noget, at kjolens nederdel var så stram. Vi bevægede os næsten ikke.
Langsomt brød Allan vores kys og sagde: ”Musikken er stoppet. Vi må hellere gå tilbage til baren, hvis ikke vi vil vække for megen opmærksomhed.”
Forlegen lod jeg mine hænder glide ned fra Allans nakke og vendte mig mod baren. Med Allans arm om livet trippede jeg tilbage til baren, hvor jeg begyndte at stige op på barstolen. Det var svært med den snævre nederdel, men lykkedes endnu en gang.

Vore drinks stod på bardisken. Vi tog glassene og skålede.
Medens jeg tog en cigaret frem, som Allan straks tændte for mig og derefter tændte en selv, sagde jeg: ”Allan, der er noget, jeg må sige til dig.”
Han så roligt på mig og sagde: ”Alt Inge – du må sige alt til mig. Bare ikke, at jeg skal gå.” Samtidig smilede han sit charmerende smil til mig.
”Allan”, begyndte jeg igen, ”- der er noget, jeg må sige. Jeg har en bestemt grund til at være her. Jeg er ude for at score en mand.”
Allan afbrød mig ved at bøje sig frem mod mig og kysse mig.
Jeg blev helt forfjamsket. Da han trak sig tilbage, åbnede jeg min taske og tog min læbestift og spejl frem. Så mig i spejlet. Heldigvis var min læbestift ikke tværet ud, men mine læber trængte til at blive frisket op. Jeg gav mine læber et hurtigt strøg med læbestiften, trykkede læberne sammen og lagde spejl og læbestift tilbage i tasken. Taknemmelig over den pause, jeg havde fået.
Jeg nippede til min drink og røg lidt på min cigaret.
Så så jeg igen på Allan, der roligt stod ved siden af mig. Da vi fik øjenkontakt, sagde han: ”Det er da den mest ærlig grund til at komme, jeg nogen sinde har hørt. Hvis du er interesseret, så har du lige scoret mig.”
Han sagde det på en så alvorlig og samtidig charmerende måde, at jeg brast i en perlende latter.
Men så så jeg igen på Allan og sagde: ”Men det er ikke helt så enkelt. Det er ikke til mig alene, at jeg skal score en mand.”
Allan afbrød mig og sagde: ”Tror du ikke, at vi skal sætte os ned i en af sofaerne. Der er vi lidt mere for os selv og kan bedre tale sammen.”
”Jo”, svarede jeg og lod mig glide ned fra barstolen. Jeg tog min taske og gik ned til det bord, hvor Allan tidligere havde siddet og satte mig i sofaen. Allan fulgte lige efter med vore drinks.
”Fortæl så”, sagde han, ”- jeg tror ikke, at du kan sige noget, som forskrækker mig.”
Så sprang jeg ud i det, idet jeg tænkte, at nu måtte det briste eller bære: ”Allan – jeg er en slavinde. Jeg har en Herskerinde og en Herre, som har beordret mig til at tage i byen og score en mand, som vil med hjem til dem og dyrke sex med dem. De har også en slave. Slaven og jeg har ikke noget at sige, men må lystre og gøre, hvad vi får besked på.”
Med rødmen stigende op i kinderne, så jeg bedende på Allan. Spændt på hans reaktion.
Allan sad roligt et tykke tid. Tændte en ny cigaret og holdt sin lighter frem mod mig. Jeg fiskede en cigaret frem fra pakken i min taske og fik ild på den.
Næsten febrilsk røg jeg på den og nippede til min drink.
Så vendte Allan sig mod baren og vinkede efter tjeneren og holdt to fingre i vejret.
Roligt vendte han sig mod mig og sagde: ”Vi må vist have en mere at styrke os på.”
Vi sagde ikke noget til hinanden, men ventede på, at tjeneren kom med vore drinks.
Så sagde Allan: ”Skål min skønne. Og hvilken rolle er så tiltænkt mig”?
Jeg åndede lettet op. Jeg havde næsten holdt vejret siden jeg havde sluttet min forklaring.
Så svarede jeg: ”Det ved jeg ikke Allan. Men jeg har fået besked om, at du ikke vil blive udsat for noget ydmygende eller hårdt, hvis du da ikke ligefrem selv er til det.”
Allan sad roligt et øjeblik og så på mig. Så sagde han: ”Det er pudsigt, som ligesindede mødes. Jeg har faktisk selv lejlighedsvis leget med SM, så det er ikke noget helt ukendt område for mig. Men har du flere overraskelser til mig”?
Igen blev jeg lidt forfjamsket og nippede til min drink, inden jeg sagde: ”Jo Allan. Det har jeg faktisk. Der er en ting mere, som du skal vide”:

”Hvad er så det?”, spurgte Allan.
Rødmende begyndte jeg at forklare: ”Jo ser du Allan, nu må du ikke blive vred på mig eller råbe op, men jeg er ikke en rigtig pige. Jeg er transvestit.”
”Hvad er du?”, udbrød Allan og stirrede måbende på mig: ”- det kan da ikke passe.”
”Men det er rigtigt Allan”, svarede jeg nærmest hviskende.
”Det var lige godt pokkers”, kom det fra Allan, ”- sådan med en pik og kunstige bryster, eller er de ægte”?
”Ja, jeg har en pik, men den er låst inde i et kyskhedsbælte, og mine bryster er ikke ægte.”
Allan så længe på mig, så tog han sit drinksglas, hævede det og sagde: ”Skål min tøs – for en spændende nat – du har lige scoret din mand.”
Igen åndede jeg kraftigt ud og trak vejret så dybt, som korsettet tillod, tog mit glas og sagde: ”Skål Allan. Jeg håber ikke, at jeg har skuffet dig alt for meget. Men jeg vil nyde at slikke din pik. Du vil nyde det, for jeg er god til at slikke pik. Og jeg vil også blive glad, hvis du vil kneppe mig. Men det er alene min Herre og min Herskerinde, som bestemmer, hvad der skal ske, og om du får lov til det.”
Allan skyllede det sidste af sin drink ned og rejste sig, idet han rakte mig sin hånd og sagde: ”Kom lille slavinde, lad os komme hjem til din Herre og Herskerinde og se, hvad natten byder på.”
Da vi nåede op til baren, sagde Allan til tjeneren: ”Torben, du skriver blot det hele på min regning.”
Så tog Allan mig om livet og sammen forlod vi baren.

Med Allans arm om mig spadserede vi hen ad fortovet ventende på, at en taxa dukkede frem. Jeg trippede med hurtige skridt på grund af den meget stramme nederdel af sted på mine stiletter og nød Allans arm om mig.
Det varede ikke længe, inden der kom en taxa. Allan vinkede ad den, og den holdt ind til siden. Allan åbnede døren, og jeg satte mig med noget besvær ind på bagsædet og rykkede ind mod midten, så der var plads til Allan.
Da han var inde gav jeg chaufføren adressen til Oles hjem.
Straks taxaen var sat i gang bøjede Allan sig ind over mig og kyssede mig, medens hans ene hånd gned op ad mit nylonklædte lår så langt, som den stramme nederdel tillod.
Igen varede køreturen kun et lille kvarters tid. Allan betalte, og vi steg ud af bilen.
Med Allans arm om livet gik vi op til hoveddøren og ringede på.
Det varede kun kort, så blev døren åbnet. Inden for stod Anton og Lise.
De strålede, da de så mig stå sammen med Allan med hans arm om livet på mig og bød os indenfor.

 

Mandag den 7. juli 2003. Tina Thranesen.

Fortsættes…