LÆSERNES EGNE NOVELLER

Tina(tv)©

Inge og Ole - del 3

Med Allans arm om livet så jeg Anton og Lise stå inde i entreen og hørte dem byde os inden for.
Straks vi var kommet inden for nejede jeg for Anton og Lise og begyndte at synke ned på knæ for at bøje panden mod gulvet i ærbødighed over for min Hersker og min Herskerinde.
Imidlertid stoppede Anton mig med ordene: ”Blive stående og præsenter os for din ven.”
Jeg mærkede rødmen i mine kinder, men strammede mig op, vendte mig mod Anton og Lise og sagde: ”Det er Allan”, og vendt mod Allan sagde jeg: ”Allan, det Anton og Lise, min Hersker og min Herskerinde, som jeg fortalte dig om.”
Anton trådte et skridt frem, rakte hånden frem mod Allan og sagde: ”Velkommen Allan. Dejligt at hilse på dig. Det glæder mig, at Inge har været lydig og ikke lagt skjul på, at hun kun er en slavinde. Jeg håber, at vi må få en hyggelig og spændende nat.” Samtidig trykkede Anton og Allan hinanden i hånden.
Så lød Lises stemme: ”Velkommen Allan.” Samtidig trippede hun et par skridt frem til Allan og gav ham en omfavnelse, idet hun fortsatte: ”Jeg er imponeret over Inges evne til at score en lækker fyr. Nu håber jeg blot, at hun har været ærlig over for dig om, hvad hun er og hendes hensigt med at få dig til at tage med hende herhen?”
Allan besvarede Lises omfavnelse og kyssede hende på kinden, hvorefter han svarede: ”Jeg må nok sige, at Ingen gav mig et par overraskelser. Men hun har ærligt fortalt mig, at hun er jeres transvestitslavinde, og at hun af jer var sendt ud for at score en fyr, som vil lege med jer. Men hun omtalte også jeres slave. Var det ikke Niels, han hed?”
”Jo”, svarede Anton, ”- det er min slave. Han er lænket ned i kælderen. Han har fået pisk hver halve time Inge var borte, så han bliver nok glad, når han finder ud af, at hun er kommet tilbage.”
”Det må jeg nok sige”, sagde Allan, ”- det har jeg ikke hørt noget om, men det lyder spændende.”

Anton skulle lige til at sige noget, men blev afbrudt af Lise, der sagde: ”Vi skal da ikke blive her i entreen. Lad os gå ind i stuen.”
Vi gik alle ind i stuen.
Lise sagde straks: ”Inge hent en flaske kold hvidvin i køleskabet og et glas til Allan. Anton og jeg har glas.”
Jeg skyndte mig ud i køkkenet, fandt en flaske hvidvin i køleskabet og et vinglas i et skab.
Medens jeg fandt proptrækker og fik trukket proppen op ad flasken tænkte jeg lidt over alt det, der var sket i løbet af aftenen og begyndelsen af natten.

Hvis ikke, jeg stod der i køkkenet iført en stramtsiddende sort kjole med så stram nederdel, at jeg kun kunne trippe med små korte skridt i mine stilethæle og kunne mærke det meget stramt snørede korset og lige var kommet fra en club, hvor jeg havde scoret Allan, så ville jeg næppe havde troet på det.
Det føltes som en evighed siden Ole, min Herre og ejer havde efterladt mig stående ”parkeret” midt i sin stue med en plug oppe i min ”slavindefisse” ventende på, at Lise, som han havde lånt mig ud til i weekenden, skulle komme og hente mig.
Og så havde Lise og jeg været ude at spise på restauration sammen med Anton og hans slave Niels, hvorefter vi var taget hjem til dem. Hvordan jeg var blevet lænket med Niels’s pik i munden med besked om at sørge for, at han fik udløsning i min mund, samtidig med at Niels havde fået forbud mod at få udløsning. Min store skuffelse, da Niels fik udløsning lige som Lise trak mig væk fra hans pik, så han kun sprøjtede på mit korset. Min frygt for den straf, som jeg vidste, at både Niels og jeg ville få. Og straffen havde også været udspekuleret. 100 hårde piskeslag til Niels og 75 til mig – eller, at jeg skulle ud i byen og score en fyr og få ham med tilbage, så han kunne deltage i de seksuelle udfoldelser resten af natten, og at Niels ville få ti piskeslag for hver halve time, jeg var borte.
Og nu stod jeg så her – transvestitslavinden, der var lånt ud af sin Herre. Lånt ud til Lise, som nu sad inde i stuen sammen med Anton og Allan.
Hurtigt placerede jeg vinflasken og glasset på en bakke og skyndte mig trippende ind i stuen.

Lise, Anton og Allan sad i hver sin lænestol ved et sofabord. Jeg stillede vinglasset foran Allan og skænkede derefter for dem alle tre og stillede til sidst bakken med vinflasken på bordet.
Det var tydeligt, at jeg ikke selv skulle have noget at drikke. Jeg kunne også fornemme, at jeg ikke skulle sætte mig i den topersoners sofa, som også stod ved bordet. Så jeg lagde mig på knæ ved siden af Lise.
Straks efter sagde Lise: ”Drej dig lidt, så du har ryggen mod mig, så jeg kan lyne din kjole ned.”
Lydigt gjorde jeg, som hun befalede og mærkede, at min kjoles lynlås blev lynet ned fra nakken til mine balder.
Så sagde Lise: ”Tag kjolen af.”
Jeg rejste mig og lod kjolen glide ned over mig krop og løftede først det ene ben og dernæst det andet ben ud af den. Foldede den pænt sammen og lagde den på sofaen, hvorefter jeg igen lagde mig på knæ ved siden af Lise.
Næsten samtidig hermed sagde Allan: ”Lise fortalte mig, at hun har kyskhedsbælte på.”
”Det er rigtigt”, svarede Lise og fortsatte: ”- tøsens ejer ønsker ikke, at tøsen skal pille ved sig selv. Og man kan aldrig stole på sådan en slavetøs. De skal altid pille ved sig selv, så jeg forstår sandelig godt, at hun bærer kyskhedsbælte. Der er jo heller ikke nogen grund til, at en slavinde skal have udløsning. Det har hun i øvrigt ikke fået i fire uger. Men jeg har nøglen, men har nu ikke tænkt mig at bruge den. Tøsen skal udelukkende bruges til vores fornøjelse.”
”Det, synes jeg, lyder rigtigt fornuftigt”, lød det fra Allan ”- så længe hendes mund og ”fisse” er tilgængelig, så er alt jo tilfredsstillende.”
Anton brød ind: ”Du kan være ganske rolig Allan. Du skal nok få din lyster styret. Du vil både få slikket pik og komme til at kneppe tøsen. Jeg kan godt garantere, at tøsen vil blive brugt flittigt.”
Skamrødmen fik mine kinder til at blusse. Det var enormt nedværdigende at ligge på knæ og høre dem snakke på den måde. Men de havde jo ret.

”Giv mig min pisk”, lød det fra Lise, ”- den ligger i min taske.”
Jeg var ikke i tvivl om, at det var mig, hun henvendte sig til, og jeg gøs ved ordene; hvad havde jeg nu gjort galt?”
Hendes taske stod på gulvet lige ved siden af hendes stol, og hun kunne uden besvær selv havde taget den. Men hvad var slavinder til?
Jeg rejste mig, gik om på den anden side af hendes stol og fiskede hendes pisk frem. Gik tilbage og lagde mig på knæ, idet jeg rakte den frem mod hende.
”Giv den til Allan”, lød det fra Lise ”- og knap hans benklæder op og – ja, så ved du godt, hvad du skal.”
”Ja, Lise”, svarede jeg, idet jeg rejste mig, trippede over til Allan og rakte ham pisken, idet jeg satte mig på hug foran ham og begyndte at lyne hans benklæder ned.
”Allan”, fortsatte Lise, ”- nu skal du nyde tøsens betjening. Du må hellere end gerne piske hende, som du har lyst, så hun kan blive klar over, at hun også skal være lydig mod dig og give dig den bedste betjening.”
Medens jeg fik fisket Allans pik frem, hørte jeg ham sige: ”Hmm – lækkert. Op med bagdelen min tøs.”
Jeg lagde mig på knæ foran Allan, så min bagdel strittede bedre og fik samtidig hans pik frem. Så lod jeg mine fingre glide frem og tilbage på hans pik, som straks fik rejsning. Bøjede mig frem og lod mine læber berøre pikhovedet. Lod min tunge glide ud af munden og slikke blidt på spidsen af pikken. Langsomt lod jeg min tunge glide rundt om hans pik og slikkede den underside, samtidig med, at jeg med mine fingre masserede hans nosser og pik.
Så mærkede jeg helt uventet piskens svidende kærtegn på mine balder samtidig med, at Allan sagde: ”Sut – tag den helt ind i munden.”
Inden jeg nåede at lystre, havde pisken ramt mig yderlig en gang. Men selv efter, at hans pik var dybt i min mund, og jeg suttede og sugede på den, fortsatte Allan med at piske mine balder.
Dybt koncentreret om at slikke og sutte Allans pik og med smertende balder, hørte jeg Lise sige: ”Jeg går lige ned i kælderen og ser, hvordan Niels har det. Han trænger sikkert til lidt opmærksomhed. Han ved jo heller ikke noget om, at Inge har scoret en lækker fyr.
”Ok”, lød det fra Anton,  ”vi kommer om lidt.”

Allan fortsatte med at piske mig. Det var ikke hårde slag, men med den piskning, jeg i løbet af aftenen havde været udsat for, gjorde det alligevel ondt. Hans piskning blev mere uregelmæssig, og hans vrikken med hofterne blev kraftigere. Allan var tydeligt ophidset af min intensive slikning af hans pik.
Så stoppede piskningen, og i stedet mærkede jeg, at min ”slavindefisse” blev smurt med creme. Det måtte være Anton, hvilket straks efter blev bekræftet, da jeg hørte ham sige: ”Uhm Allan, det er jo ikke til at holde ud at se, at tøsen slikker dig så lækkert. Men heldigvis har hun da et hul mere, som jeg straks vil forlyste mig med.”
Og det gjorde han. Jeg mærkede Anton trykke sin pik mod min ”fisse.” Langsomt trængte han ind i mig. Mit hul udvidede sig og Antons pik gled ind i mig. Han begyndte straks at kneppe mig med langsomme og dybe kneppebevægelser.
Hver gang Anton stødte i bund, gled jeg fremad, og Allans pik gled dybt ind i min mund, ja næsten ned i halsen.
Allan mærkede også ændringen i rytmen og begyndte at støde frem mod mig med underlivet samtidig med, at Anton stødte sin pik hårdt ind i in ”fisse”,
Jeg nød fornemmelsen af de to lækre pikke. Samtidig mærkede jeg, at min egen tøsepik var stærkt påvirket. Men den var jo fanget i sit trange fængsel. Kyskhedsbæltet forhindrede effektivt, at jeg kunne få rejsning. Den ophidsende fornemmele af at blive kneppet af to lækre mænd i begge mine huller, blev blandet af frustrationer over min egen manglende mulighed for at få erektion. Men kyskhedsbæltet forhindrede effektivt, at jeg fik rejsning. Samtidig var Anton ikke så dygtig til at kneppe mig, som min Herre, så jeg fik ingen udløsning.

Derimod eksploderede først Allan i en kraftig udløsning, der sendte en voldsom ladning sperm ind i min mund. Hans pik var næsten ende i min hals, da ladningen blev fyret af, så jeg måtte synke voldsomt for ikke at blive kvalt.
Kort efter mærkede jeg, Anton støde ekstra hårdt ind i mig og mærkede, at hans pik sprøjtede spermen ind i mig. Anton fortsatte med yderlig nogle hårde stød, som forplantede sig gennem mig til Allans pik, som fyrede endnu en ladning af i munden på mig.
Så mærkede jeg, at både Anton og Allan slappede af. Anton nærmest liggende ind over min ryg, men stadig med sin pik inde i mig.
Fornemmelsen var fantastisk. To lækre pikke i mig. Munden fuld af sperm. Selv om jeg ikke selv havde fået udløsning og trangen var voldsom, så var fornemmelsen enormt ophidsende.
Lidt efter trak Anton sig ud af mig og satte sig i en af lænestolene. Så sagde han: ”Tøs – hent et fad vand og vask os rene.”
Jeg var nærmest udmattet af at være kneppet så voldsomt at to mænd på én gang, men rejste mig lydigt, nejede og sagde: ”Ja Herre”, hvorefter jeg trippede ud i køkkenet. Jeg havde stadig smagen af Allans sperm i munden og kunne mærke, at Antons sperm sive ud af mig og ned ad mine nylonklædte lår.
Lydigt skyndte jeg mig tilbage og vaskede først Antons pik med varmt vand og derefter Allans.
Jeg var misundelig på dem. De havde begge fået en voldsom udløsning, og jeg selv ingen. Men jeg var jo også kun slavinde.

Medens jeg vaskede deres pikke, lå Anton og Allan mageligt tilbagelænet i deres lænestole og nippede til deres hvidvin. Samtidig sludrede de sammen om, hvor lækkert det havde været og hvor dejligt det var at have en slavinde.
Da jeg var færdig med at vaske dem, havde båret fadet ud i køkkenet og var vendt tilbage og lagt mig knælende foran dem, sagde Anton: ”Nu er det vist på tide, at vi går ned og ser, hvad Lise laver ved min slave.”
De rejste sig og Allan rakte sin hånd frem mod mig. Jeg tog den, og han trak mig op og omfavnede mig, idet han sagde: ”Det var lækkert Inge. Du er sandelig en lækker tøs. Uhm hvor var det dejligt at få suttet pik af dig.”
Jeg nød hans ord og trykkede mig ind mod ham.
Så fulgte vi efter Anton. Allan med sin ene arm om mit liv.
Da vi kom ind i det store kælderrum, mødte der os et fantastisk syn.

Lise lå gispende og småklynkende af ekstase på ryggen på den store seng.
Niels hang mellem hendes ben et lille stykke over sengen med sit hoved ved Lises skød og slikkede på livet løs. Om skuldrene og brystet og fødderne havde han nogle kraftige læderremme, som var fastgjort til kæder, der hang ned fra loftet. Og om hans nosser var der en kraftig kegleformet lædermanchet, der ligeledes var fastgjort til en kæde fra loftet. Hans hænder var lænket på ryggen. Det måtte gøre afsindigt ondt i hans nosser, selv om det var tydeligt, at han forsøgte at fordele vægten mellem skuldrene og fødderne. Han nærmest stirrede af anstrengelse. Jeg så også, at hans balder var stribede og højrøde efter piskning.
Anton gik over til væggen og kom straks tilbage med en lille flerhalet pisk, som han rakte mig.
”Pisk hans balder”, sagde Anton og fortsatte: ”- det må være et ekstra krydderi for slaven, at det er en slavinde, der pisker ham, og piskningen kan måske få ham til at anstrenge sig yderligt.”

Forsigtigt tog jeg pisken og sagde så: ”Men hans balder er så røde.”
”Hvis du ikke pisker ham, så kan du give mig pisken, så skal jeg piske dig”, lød det fra Anton.
Tøvende svingede jeg pisken og ramte Niels på den ene balde. Det gav et ryk i ham og en stønnen undslap ham.
”Slik slave”, lød det var Anton, ”- jeg er lige glad, hvor ondt det gør på dig. Du får pisk af tøsen lige til du har slikket Lise til orgasme.”
Og henvendt til mig sagde Anton: ”Læg flere kræfter og energi i det. Du skal jo ikke ae ham.”
Jeg svingede igen pisken. Denne gang hårdere, men gøs ved tanken om, hvor ondt det måtte gøre på Niels.
Niels sitrede mere og mere. Jeg tror også, at smerterne både fra piskningen og fra hans pik gjorde det vanskelige for ham at koncentrere sig om at slikke Lise til orgasme.
Men Lise sansede ikke noget. Hun vred sig, trykkede sin fisse op mod Niels’ slikkende tunge og stønnede voldsomt i sin stærke ophidselse. – Og jeg piskede videre.
På et tidspunkt så jeg ud til siden. Anton og Allan stod i en dyb omfavnelse og kyssede hinanden.
Min medlidenhed med Niels var stor, men frygten for selv at få pisk af Anton var større, så jeg fortsatte med at piske Niels, men knap så hårdt, da jeg håbede, at Anton var så optaget af Allan, at han ikke bemærkede det.
Lise skreg voldsomt og vred sig i voldsom ekstase, da orgasmen gennemrystede hendes krop.
Da hun endelig sank sammen i udmattelse, stoppede jeg med at piske Niels.
Stilheden fik Anton og Allan til at afbryde deres omfavnelse.

Anton løsnede Niels, der straks faldt på knæ foran Anton, der imidlertid sagde, - Læg dig op på sengen og hvil dig lidt.

Samtidig havde Allan trukket mig hen til sig og trykket mig ned på knæ. Jeg behøvede ikke yderligere tegn, men tog straks hans pik i munden. Den var halvstiv, men under mine kyndige fingre og min sutten og min tunges slikken, voksede hans pik hurtigt i min mund.
Allan trak mig op og skubbede mig hen mod den store seng. ”På knæ, så din ”fisse” stritter op i luften”, sagde han.
Lydigt lagde jeg mig, som befalet og mærkede straks efter, Allans pik trænge ind i mig. Allan kneppede mig hårdt og voldsomt og eksploderede kort efter i en voldsom udløsning og sank ned over mig, så jeg selv kom til at ligge på maven på sengen. 

Hvor længe, vi lå sådan, er jeg dårligt klar over, men pludselig lød Antons stemme: ”Så – nu har I vist hvilet længe nok. Inge og Niels kom her hen.”
Jeg havde svært ved at reagere, men frygten for, hvad der ellers ville ske var stærkere, så jeg vred mig fri fra Allans krop og trippede på mine stiletter over til Anton, hvor jeg sank på knæ foran ham ved siden af Niels.
Så sagde Allan: ”Nu går i op og tilbereder en let natmad. Vær færdig om en halv time. Og sørg for, at I begge bliver gjort lidt præsentable. I ser noget brugte ud.”
Niels og jeg rejste os. Jeg nejede for Anton og fulgte efter Niels.

Da Niels og jeg var kommet op i køkkenet, så vi et øjeblik lidt genert på hinanden. Niels var totalt nøgen.
Så sagde jeg: ”Jeg håber ikke, at jeg slog alt for hårdt, da jeg piskede dig. Men jeg turde ikke nøjes med at tjatte.”
Niels svarede: ”Nej, det var det mindste af, hvad jeg har været udsat for i løbet af aftenen. Men de pisk, jeg fik, medens du var borte, var godt nok slemme. Det kan vist også ses på mine balder. Og så den måde, at Lise hænge mig op. Jeg var ved at være bange for, at mine nosser ville blive revet af. – Men hvordan gik det for dig? Jeg kan jo se, at du fik scoret en fyr.”
Jeg svarede: ”Det gik rigtigt godt. Jeg var enorm heldig næsten med det samme at finde en rigtig lækker fyr. Han hedder Allan. Og så har han en lækker pik. Jeg har allerede suttet den af på ham en gang, og han har også kneppet mig.” Det sidste sagde jeg rødmende.
”Det var godt nok dejligt, at du var så heldig. Jeg gruede for, hvad der var sket, hvis ikke du havde scoret en fyr. Men nu må vi vist hellere skynde os at få lavet lidt natmad.
Medens vi lavede maden klar og dækkede bord småsludrede vi.

Undervejs spurgte Niels dog: ”Er det ikke frustrerende at have sådan et kyskhedsbælte på? Du har jo overhovedet ikke fået udløsning, og jeg kan forså, at du ikke har fået udløsning i fire uger?”
Jeg svarede: ”Jo, det er det, men Ole overtaget styringen af mit liv så totalt, at jeg helt er underkastet hans vilje. Men her i aften og i nat, er det næsten frygteligt. Jeg er så voldsom liderlig, at jeg er ved at sprænges. Ole kan kneppe mig, så jeg får en nærmest flydende udløsning, men det har jeg slet ikke fået i aften. Men jeg kan jo ikke rigtigt gøre noget ved det, når Lise ikke vil tillade det. Det er jo hende, der bestemmer. Hun har jo nøglen.”

Da vi til sidst var færdige med at lave maden og dække bord ankom Anton, Lise og Allan. De satte sig i hver sin lænestol.
Vi havde kun dækket til dem. Vi turde ikke tage det for givet, at vi også måtte sidde ved bordet.
Under spisningen værdigede de tre os næsten ikke nogen opmærksomhed. Vi skænkede vin for dem og holdt fadene med snitterne frem for dem, når de ville have mere at spise.
Jeg var sulten og længtes også efter et glas vin, men måtte blot servere for Herskabet og erkende, at jeg blot var en slavinde.

Pludselig sagde Lise: ”Hør Niels, du skal også have en lille dessert. Inge er din for resten af natten. Du kan muntre dig med hende og bruge hende, lige som du lyster.”
Niels så over på Lise og svarede: ”Uhm – hvor lækkert. Tak skal du have Lise. Så får Inge jo også mulighed for at se og prøve, hvad hun har scoret.”
Anton brød ind og sagde henvendt til Niels: ”Jeg har et dejligt gæsteværelse, du kan bruge. Ud i entreen, ned ad gangen og sidste dør på venstre hånd. Der er badeværelse lige over for. Hyg dig med tøsen.”
Niels rejste sig og sagde: ”Inge – kom”, og fortsatte med et smil om munden: ”- min slavetøs.”
Jeg trippede over til Niels, der lagde armen om livet på mig. Sammen gik vi ud i entreen, ned ad gangen og ind i gæsteværelset. Det viste sig at være stort og rummeligt og forsynet med en stor dobbeltseng.
Niels sattes sig straks på sengen og sagde: ”Kom her hen og læg dig på maven over mine knæ. Du trænger til en endefuld.”
Lydigt gjorde jeg, som Niels forlangte. Straks efter mærkede jeg et svidende slag på den ene balle og straks efter et på den anden. Derefter begyndte Niels at ae mine balder blidt, idet han sagde: ”Nu har du fået en endefuld. Det burde være nok til at vise dig, at du er min slavinde, og at jeg forventer, at du yder mig den optimale betjening.”
Langsomt lod jeg mig glide ned fra hans knæ, så jeg lå knælende på gulvet foran ham. Jeg så op på ham med et smil og sagde: ”Åhr Niels, hvor er det skønt at være alene sammen med dig. Jeg skal nok være lydig og skal nok give dig en bedste betjening. Når alt kommer til alt, så har jeg jo også scoret dig. Selv om det var under specielle omstændigheder. Men nu har Lise har givet mig til dig for resten af natten, og jeg skal nok gøre, hvad jeg kan for, at du får noget ud af det.”
Samtidig med, at jeg sagde dette, havde jeg knappet benklæderne op på Niels og begyndt at trække dem af ham. Han løftede sig fra sengen, så jeg kunne krænge både hans benklæder og underbenklæder af. Så tog jeg hans sko og strømper af og rettede mig op og begyndte at knappe hans skjorte op.
Niels trak mig imidlertid ind til sig og begyndte at kysse mig. Vi gled om på sengen i en inderlig omfavnelse og dybt kys.
Jeg lod min ene hånd glide ned til hans nosser og begyndte at masserer dem blidt. Så tog jeg om hans pik, der nu var stiv og masserede den. Lod min hånd gnide frem og tilbage på den. Min anden hånd nussede ham i nakken. Stadig kyssede vi hinanden – dybt og inderligt. Vore tunger legede med hinandens.
Langsomt lod jeg mig glide ned mellem benene på Niels og kyssede hans stive pik. Tog den langsomt i munden og lod min tunge spille om pikhovedet. Min mund lukkede sig tæt om hans pik og langsomt lod jeg den glide dybt ind i min mind. Langsomt med mine læber tæt lukket om hans pik, lod jeg den glide ind og ud af min mund.
Niels begyndte at stønne højlydt af velvære. Jeg mærkede hans hænder om mit hoved. Mærkede at han trykkede mod min nakke, så mit hoved blev trykket ned mod hans skød, så hans pik gled dybere ind i min mund.
Min egen ophidselse var også stigende, men min tøsepik var ikke til nogen nytte og gav mig ikke nogen glæde, indesluttet som den var i kyskhedsbæltet. Derfor koncentrerede jeg mig om, at gøre det lækker for Niels.
Pludselig eksploderede Niels i en voldsom udløsning. Spermen sprøjtede ind i min mund. Fuld af nydelse lod jeg min tunge føre spermen rundt i min mundhule, så jeg rigtigt kunne smage den.
Niels blev slap i kroppen. Hans hænder slap min nakke, men jeg vedblev at slikke og suge på hans pik. Malkede den for de sidste spermdråber. Derefter lå jeg blot stille med hans nu kun halvstive pik i min mund.

Jeg var nok faldt i søvn. Liggende mellem benene på Niels og med hans pik i munden, da jeg mærkede, at hans pik begyndte at røre på sig.
Så lød det fra Niels: ”Tak skal du have en slikketur. Sikke en udløsning. Jeg blev helt udmattet, men nu tror jeg, at jeg kan igen. Slik mig igen. Du er jo rigtig god til det.
Jeg begyndte igen at slikke, sutte og suge på hans pik – og ganske rigtigt. Der var sandelig liv i den igen.
Langsomt trak Niels sig væk fra mig og sagde: ”Kom op til mig. Læg dig på ryggen og løft benene op over hovedet.
Jeg gjorde som han bad mig om. Niels lagde sig på knæ mellem mine ben og krængede sin skjorte af. Hans stive pik knejsede stolt frem mod mig.
Fuld af nydelse lå jeg i mit stramme korset med mine bryster strittende kækt op mod ham, med mine nylonklædte ben løftet op mod mit hoved, så min ende blev løftet, så min ”fisse” blev blottet for ham.
Langsomt førte Niels sin pik mod mit hul. Trykkede langsomt men bestemt, og langsomt gled hans pik ind i mig.
Så begyndte han at kneppe mig. Først langsomt, så mere hidsigt.
Pludselig mærkede jeg, at han ramte de rigtige steder og min egen ophidselse stig kraftigt. Jeg lod mine strømpeklædte ben glide ned om ryggen på Niels. Lod dem glide lidt frem og tilbage, så nylonstrømperne kærtegnede hans nøgne hud.
Min egen ophidselse steg og steg i takt med, at Niels kneppede mig. Hans pik pumpede ind og ud af min stramme ”fisse” og pirrede mig voldsomt. Højt skreg jeg: ”Åhr Niels bliv ved, knep mig, forsæt, det er lige før jeg får orgasme. Åhr knep mig.”
Niels fortsatte sandelig også med at kneppe mig. Hans pik stødte voldsomt ind i mig, så hans nosser klaskede mod mine balder.
Ophidselsen steg inde i mig. Og pludselig rullede orgasmen gennem min krop. En orgasme, som var udløst uden, at min pik på nogen måde var blevet rørt. Det var heller ikke en rigtig voldsom udløsning, men mere længerevarende og langsomt stigende som en orgasme, så jeg ikke kunne tilbageholde et frydefuldt skrig.
Samtidig mærkede jeg, at Niels stødte ekstra hårdt nogle gange og derefter, at hans sperm sprøjtede inde i mig i en nærmest pulserende strøm.
Niels blev først helt stiv i kroppen, så sank han langsomt ned oven på mig, men heldigvis uden at trække sin pik ud.
Længe lå vi sådan. Jeg stadig med benene omkring ham.
Men langsomt slappedes musklerne i mine ben, og jeg mærkede, at Niels’ pik gled ud af mig samtidig med, at jeg strakte mine ben.
Liggende på ryggen med Niels oven på mig faldt vi i søvn. Lidt efter vågnede jeg. Vi lå da ved siden af hinanden, men jeg faldt hurtigt i søvn igen.

Da jeg igen vågnede, var Niels der ikke mere. I stedet sad Lise på sengekanten og så på mig.

 

12. oktober 2003. Tina Thranesen.