LÆSERNES EGNE NOVELLER

Tømreren©

Intense ammelyster

FANTASIER, små ønsker og hede drømme har de fleste af os jo nok, men efterhånden som jeg er blev ældre, erfarede jeg at MINE oprigtige lyster om sanseligt samvær sammen med en kvinde, var noget anderledes end ”normalen” - der skulle flyttes grænser..........
Jeg har da ganske vist hen af vejen elsket med mange dejlige kvinder, og i mange forskellige variationer, men alle havde de alligevel bare Eet til fælles - de var godt frodige med ypperlige svulmende former, og  så var de særdeles storbarmede.
Min intense fascination af store tunge kvindebryster blev med tiden nærmest til en besættelse, og jeg lagde også mærke til i mine seneste forhold, at jeg bare brugte mere og mere tid på at slikke, sutte og slubre på de dejlige bløde kæmpeyvere, uden dog at forglemme hendes andre erogene følsomme zoner.
Nu har mine forhold altid været langvarige, for jeg nød virkelig den glødende intimitet der opstod mellem os, Når man så endelig har nået det forløsende ”klimaks”, der hedder den totale tillid, tryghed og fortrolighed, ligger alle muligheder for at komme helt tæt ind på hinanden, bare vidt åbne, og det giver altså også en seksuel frihed der er med til at ”gøre drøm til virkelighed”.
Det er så en af grundene til at jeg jo nok ikke går helt nysgerrig i graven, for jeg har da gudskelov fået rigtigt, rigtigt mange dejlige og særdeles spændende oplevelser sammen med mine fortrolige frodige partnere.
Jeg vil nok kalde det for sanselige små eventyr, der kørte lige efter de gængse EU-regler, nemlig Helt Uden Grænser, men alligevel manglede jeg det helt store kick, som jeg efterhånden fandt ud af måtte have noget at gøre med min store fascination af de tunge kvindebryster.
Tit og ofte lå jeg og drømte hvordan min kæreste gerne måtte lægge mig ned i sin store varme favn, hvor hun så ellers lod mig gennemsutte sine blottede bløde kæmpeyvere.
Noget andet der også forstærkede min store lyst til ligesom at blive ”lagt til”, var min tiltagende opmærksomhed på de små babyer, blandet godt sammen med min større og større interesse for forretninger der handlede med forskellige former for babyudstyr.
På det her tidspunkt var jeg vel omkring de otteogtredive, og jeg skal da gerne indrømme at jeg faktisk var temmelig flov over at erkende over for mig selv, hvor min seksualitet måske begyndte at hælde sig hen imod.
”Det er sgu da ikke helt normalt - er jeg pervers?”
Lysten, trangen og min intense hede drøm om at blive puslet, nusset og ammet, blev bare alt større, men et eller andet holdt mig altså alligevel tilbage for at gøre mere ved min tilbøjelighed til Kærlig Omsorg.
”Herrens veje er jo uransagelige”, og det fandt jeg så ud af en dag jeg skulle ud og besøge min kammerat som lå på hospitalet.
Nu er sygeplejersker normalt ikke lige mine typer, for som regel er der desværre absolut ikke ret meget kvindelighed under kitlerne, men hende jeg mødte på vej hen til den stue som Søren lå på, røg simpelthen bare lige i kroppen på mig - HUN tændte for alvor min fantasi.
Når jeg f. eks. tager en tur ind til byen, lader jeg bare blikket glide op og ned af de mange kvinder der vimser forbi, men mange gange når jeg slet ikke at observere hendes hårfarve, for det er udelukkende for om muligt at fange ”nogle fornuftige Gyng-Gang buler” under overtøjet.
Min opmærksomhed heroppe på hospitalet, var nu ikke særlig intens da jeg jo slet ikke havde regnet med at fange ”noget” overhovedet, men pludselig stod hun bare der foran mig.
”Du ser ud som om du ikke rigtigt kan finde rundt”, spurgte hun ligeså venligt, men der var nu alligevel noget i hendes stemme der fortalte mig at det nok ikke kun var af høflighed hun henvendte sig til mig.
Jeg kiggede lidt nysgerrigt hen mod hende, og så skal jeg ellers lige love for at der begyndte at ske ting og sager mellem benene på mig.
Det første jeg så var det store grønne plasticforklæde der bare bulede meget voldsomt ud foran, og da jeg lod blikket glide længere nedad, så jeg hvordan kitlen ligefrem væltede ud til siderne lige under taljen hvor forklædet var bundet meget stramt rundt om livet.
”Svulmende”, det var ikke ordet, men min intense stirren på dette for mig helt vidunderlige kvindemenneske, måtte alligevel have været mere koncentreret end jeg selv regnede med, for nu rømmede hun sig: ”Uhrmm”, gryntede hun lidt hårdt, ”når nu du engang er færdig med at sluge mig med øjnene, kan jeg måske følge dig hen til den stue du søger” hviskede hun hæst, og tog mig under hagen.
”Er det godt eller skidt det du står og stirre på, lille ven”, fortsatte hun.
Jeg blev kobberrød i hele femøren, men fik alligevel fremstammet.
”Øhh, det - det er bare skide godt”, mumlede jeg godt forlegen.
”Det lyder da dejligt, for alle andre synes bare at jeg er alt for meget, men det kan vi måske snakke meget mere om nede i kantinen bagefter når du har ordnet det du skal - skal vi sige kl. halv tolv”, stønnede hun nu lettere ophidset, og klappede mig kærligt på kinden.
Nu kiggede jeg endeligt direkte på hende, men det jeg så, gjorde det absolut ikke meget bedre med uroen mellem mine ben.
Hendes meget grønne øjne lyste af noget helt ubestemmeligt, eller nok nærmere af en god kombination af både det blide og det hårde, men jeg fandt hurtigt ud af at denne lynende Cocktail af det dominerende blandet sammen med det nærmest omsorgsfulde, påvirkede mig bare ganske så voldsomt.
”Halv tolv”, hviskede hun igen meget ophidset mens hun klappede mig på røven, ”du har nu en meget pikant lille drengenumse som jeg da godt kunne tænke mig at lære nærmere at kende, ligesom du med garanti også vil med alt det jeg gemmer under kitlen og plasticforklædet”.
Uden yderlige varsel, vendte hun sig rundt, og bevægede sig ned mod afdelingen for fødsler, men den måde hun gik på, fik hendes overdådige bagparti til at vrikke sindssygt ophidsende fra side til side.
”Lise-Lotte” - var det, det hun sagde..............
Jeg husker faktisk dårligt hvad Søren og jeg egentlig snakkede om, men pludseligt sad jeg altså bare nede i kantinen som om en eller anden usynlig kraft havde ført mig frem til ”bestemmelsesstedet”.
”Nåhh, du kom alligevel”, hviskede Lise-Lotte mig stille ind i øret, hvor hun samtidigt ganske ugenert også bed mig let i øreflippen.
”Ja, jeg har fri nu, og hvis du så ellers ikke har andre planer for dagen, kan vi jo tage hjem til mig og få lidt frokost, for det man får her, er absolut ikke værd at råbe hurra for - og så må man heller ikke drikke”.
Nu var jeg jo i forvejen temmelig bimmelims over det pludselige møde med denne svulmende dejlighed, så ligesom resten af formiddagen var gået i en nærmest drømmeagtig tilstand, fulgte jeg bare efter den store sorte lakfrakke, der hastigt gik hen mod udgangen.
Lise-Lotte virkede meget målbevidst.
Turen i hendes lille rappe Golf GTI, husker jeg ikke ret meget af, men lige pludselig holdt vi altså i hendes carport.
”Kom skat, nu skal mor her sørge for noget hygge til os”.
Jeg fangede dog alligevel så meget, at vi måtte være i Jyllinge, idet jeg kunne kende området, for en af mine eks'er havde et sommerhus lige i nærheden, men Lise-Lottes hus, var absolut ikke lige noget sommerhus.
Vi var dårligt kommet ind i den store lyse entre, før Lise-Lotte havde trukket mig ind i sin store dejlige varme favn, hvor hun overdængede mig med små kærlige kys rundt i hele ansigtet.
”Årh lille Michael, DIG vil jeg bare have”, stønnede hun hørligt ophidset, mens hun igen klappede mig på numsen.
Lise-Lotte plantede mig inde i den store bløde hjørnesofa med en kold pilsner i hånden, hvorefter hun forsvandt ud i køkkenet.
Der gik vel en halvtimes tid før hun kom og hentede mig.
”Kom skat, nu skal vi rigtigt hygge”.
Her lagde jeg godt mærke til at Lise-Lotte også havde skiftet tøj, men det der først stak mig i øjnene, var hendes store løsthængende hvide satinbluse som nærmest var helt gennemsigtig, og her så jeg tydeligt en meget, meget stor sort blonde-bh der fik hendes ellers i forvejen ret så voldsomme tunge barm til at virke endnu større.
Lise-Lotte havde tryllet et dejligt veldækket frokostbord på benene, og så sad vi ellers bare og råhyggede med fortrinligt mad, øl og små klare, men lige pludselig begyndte hun at snøfte højlydt.
Vi havde jo begge sagt ”skål” flere gange, og jeg kunne da også godt mærke alle de liflige dråber som var inhaleret, men virkningen havde så åbenbart gjort Lise-Lotte meget følelsesladet.
”Undskyld Michael, men jeg valgte netop dig, fordi du udstrålede et eller andet som jeg nok mente at jeg kunne bruge, og da du samtidig virker uhyre tillidsfuld og også så dejligt drenget, MÅ du bare høre min historie som jeg selvfølgelig håber du vil forstå - og holde for dig selv, for det jeg nu vil fortælle dig, er uhyre intimt og yderst privat”.
Det viste sig at hun havde været gift i næsten tredive år, hun var nu selv omkring de 48, og hendes mand var uheldigvis blevet dræbt i en grim trafikulykke, men den største ulykke for hende, var at de aldrig nåede at få børn, for hun nød ellers virkelig at agere ”hønemor”.
DET var ellers hendes absolut allerstørste ønske, men ”svigtet” havde så i stedet efterfølgende fået hende til at søge ind på fødegangen, hvor hun her kunne pusle og nusse de små babyer - en moderrolle som hun også havde taget med hjem i form af store dukker, pusleborde, sutter, sutteflasker og masser af babyudstyr, babytøj, bleer og gummibukser.
”Jeg ved alt om babyer, men det mærkelige er at mine bryster også bare vokser og vokser, og jeg kan mærke, jeg fornemmer de falske strømninger af modermælk der løber ud til mine meget følsomme store brystvorter - du må hjælpe mig kære Michael”.
Jeg var sgu fuldstændig paf, for et eller andet sted ude i periferien var det jo måske sådan en kvinde jeg altid havde drømt om, men et er drøm, noget helt andet er virkelighed.
”Kom Michael, lad os sætte os ind i stuen”.
Lise-Lotte løftede mig lidt utålmodigt op fra stolen, og trak mig ind i stuen, hvor jeg forbløffet så hvordan hun havde omdannet det hele til et helt lille børneværelse.
Kravlegården, det store puslebord med gummilagnet, legetøj, bamser og et hav af babyudstyr der lå spredt udover det hele, og alt det havde Lise-Lotte så gjort mens jeg troede hun var på toilettet.
Hun førte mig over i sofaen hvor hun så pressede mig ned i sit skød.
”Årh ja, lille skat, læg du dig bare ind til mors store tunge mælkejunger”, stønnede hun vildt ophidset, mens Lise-Lotte begyndte at knappe den glatte satinbluse op foran, hvor jeg så fik et mindre chok.
Da hun havde fået krænget blusen helt ud til siden, væltede de enorme sorte blondeskåle bare tungt nedover mig, men nu tog hun så også op omkring skulderne, hvor Lise-Lotte helt professionelt derefter bare knappede den store klap ned, hvorved det kolossale blodsprængte  gigantyver på det nærmeste gled udover hele ansigtet på mig.
Igen meget professionelt, tog hun nedenom den overdådige kæmpepat og førte den nu enormt store stive brystvorte ind i munden på mig.
”Sut lille skat, lad mor mærke dine sultne bløde læber suge de tykke hvide safter ud af mine følsomme tunge yvere”, skreg Lise-Lotte næsten helt hysterisk, og hun pressede mit ansigt helt ind til den blottede bløde pat, mens hun kildede mig moderligt under hagen.
Her - og lige her, forsvandt jeg lige lukt ind i drømmeland, for det der skete netop nu, var jo alt det jeg selv havde ligget og fantaseret om, så helt automatisk lagde jeg mig i fosterstilling, og så fór der ellers lidt af en fanden i mig - jeg suttede, slikkede og slubrede som en gal på de afsindigt lækre store stive brystvorter, hvad der fik hende til at hyle og skrige af ren fryd over mine ihærdige ammelyster.
”Årh hvor er det dog  bare dejligt Michael, og når jeg lukker øjnene, er det fuldstændigt som at have en rigtig sulten baby liggende i mit skød”.
Lise-Lotte klemte nu ekstra hårdt rundt om den helt eventyrlige fyldte mælkejunge, så der nu virkelig kom rigtig fart i strømmen af den fremprovokerede tykke hvide modermælk.
Hun hylede og skreg imens hun pressede mit hoved endnu mere tæt ind til det overfedtede kæmpeyver der nu dækkede næsten hele mit brændende varme ansigt.
Pludselig trak hun sig lidt tilbage i sofaen, og puffede mig op i siddende stilling, så hun kunne komme op og stå, men kors et syn da Lise-Lotte et øjeblik stod foroverbøjet indover stuebordet.
Det så afsindigt frækt ud med den megatunge gigantpat hængende ud over den oplukkede amme-bh, og man så tydeligt hvordan alle de tykke klistrede safter bare væltede frem fra den imponerende brystvorte.
Hun kiggede kærligt hen på mig, og pakkede det blottede tunge yver tilbage på plads i den hårdtprøvede våde amme-bh.
Så gik det ellers stærkt, for Lise-Lotte var simpelthen helt oppe og køre, og nu skulle dette næsten helt vanvittige, for mig lidt uvirkelige rollespil spilles helt ud, men ”finalen” kom nu altså temmelig meget bag på mig.
Mor Lotte fangede hurtigt det store lyseblå gummilagen henne fra kravlegården, og forsvandt så ellers hastigt ud af stuen, men der gik ikke særlig lang tid før hun kaldte på mig inde fra soveværelset.
Lise-Lotte stod henne ved den store dobbeltseng hvor jeg kunne se at hun havde bredt det lyseblå bløde gummilagen udover det hele, men det der fik min pik til at hugge mere end voldsomt, var hendes afsindigt ophidsende påklædning.
Hun havde kun beholdt de dejlige frække pikanterier på, men udover det havde Mor-Lotte krænget et stort grønt plasticforklæde som var både tyndt, glat og gennemsigtigt udover sin dejlige svulmende kvindekrop, og hun havde også strammet det så stramt om livet, at det ligefrem fik alle hendes ypperlige dejligheder til at vælte ud til alle sider.
Allerede på dette tidspunkt var jeg parat til de 8-10 år i spjældet for fuldbyrdet voldtægt - kors hvor så hun dog dejlig fræk og indbydende ud, men det skulle blive meget, meget ”værre”.
”At dømme efter den meget store bule i dine bukser, må du jo åbenbart kunne lide synet, og det tænder mig bare endnu mere, for jeg er absolut ikke lige vant til at nogen i den grad finder mig så dejlig fræk og nok så indbydende med den ypperlige figur jeg render rundt med”.
”Du er simpelthen et syn for guder”, røg det bare ud af mig.
”Kom herhen lille Michael, så skal mor give dig rent på”.
Nu blev jeg sgu for alvor nervøs, for her blev jeg rigtigt bekræftiget i at hun jo nok ville omdanne Den Sprælske Machotyr til en ydmyg lille babymand, men kunne jeg nu også gennemføre ”forvandlingen”!!!!
Pludselig blev jeg meget usikker, men Lise-lotte havde set hvad der var begyndt at ske med mig.
”Jamen skatpus dog, her er jo kun os to, og det er trods alt MIG der beder dig om at gøre mig denne lille harmløse tjeneste med at få lov til at pusle, nusse og amme en rigtig voksen babymand, så jeg beder dig inderligt om at slappe helt af, og lade mig ordne dig”.
Jeg kunne ikke lige finde ud af om denne velmente lille melding hjalp på ”humøret”, men på den anden side havde jeg jo selv ligget og spillet pik af efter netop sådan en oplevelse som Lise-Lotte direkte opfordrede til, så kunne jeg da for fanden ikke bare lade stå til og lægge mig ned på det nyredte ”puslebord”, og så ellers lade hende spille mor.
”Kom skat, så skal jeg give dig en oplevelse du sent vil glemme, for nok er det et rollespil, men jeg ved 100% sikkert at jeg vil leve mig sanseligt og meget intenst ind i denne omsorgsfulde moderrolle”: Jeg skal ærligt indrømme at meldingen gav mig nyt mod til at prøve at blive lullet ind i babyland, så på nok så rystende ben, gik jeg hen til Lise-Lotte med hænderne ret ned langs siderne.
Uden videre dikke-darer begyndte hun så at tage alt tøjet af mig, men da hun så den vildtstrittende stive ”drengepik”, faldt hun direkte på knæ og startede så ellers en suttetur af demissioner.
”Urmh knægt, det er legetøj og jeg glæder mig meget til at vikle en stor blød ble om denne pragtfulde hårde babypik”, stønnede hun højlydt og lige pludselig slugte Lise-Lotte dyret helt ned til roden.
Det hun så gjorde med sine halsmuskler, kunne mine fyldte tunge nosser overhovedet ikke modstå, så med et nærmest dyrisk brøl der kunne høres flere kilometer væk, eksploderede jeg hele den tykke varme ladning langt ned i svælget på hende, men utroligt nok slugte hun bare alt hvad jeg havde at komme med - og det var rigtigt meget kunne jeg høre på hendes gylpende hidsige synkebevægelser.
”Årh hvor var det bare dejligt”, hviskede hun kærligt og kiggede intenst op på mig for at fange min reaktion på hendes kyndige mundarbejde.
Lise-Lotte rejste sig op fra gulvet, og gav mig et tungekys der bare sagde Spar To, mens hun klappede mig kærligt på numsen.
”Læg dig så ned Michael, for NU vil jeg se dig som min lille liderlige babymand”, hviskede Lise-Lotte hæst.
Jeg fattede simpelthen bare ikke en skid, for da hun begyndte at vikle den meget, meget store glatte plastikble rundt om min lille pikante drengenumse, kunne jeg mærke hvordan det ellers godt gennemsuttede halvslatne lem igen begyndte at røre på sig, og da Lise-Lotte til sidst trak de store gennemsigtige gummibukser helt op under armhulerne på mig, kunne jeg nu fornemme at pikken igen stod stiv og villig under bleen og de dejlige bløde babytrusser.
Det havde mor-Lotte observeret, så nu satte hun sig omvendt henover hovedet på mig, hvor hun så helt hæmningsløst bare kørte sin godt snaskede våde fisse rundt i hele kasketten på mig.
”Slik så mor til hun skriger, min dreng”, gispede Lise-Lotte næsten helt hysterisk, mens hun gnubbede og klappede ned på mine godt pakkede våde kønsdele som igen var mere end kampklare.
Jeg suttede, slikkede og slubrede det bedste jeg har lært, men da jeg stak en finger op i hende med direkte kurs mod det pirrende G-punkt samtidigt med at jeg sugede den afsindigt hårde kilder ind mellem tænderne, eksploderede hun så ellers sine enorme Gigantorgasmer ud i soveværelset - hele hendes dejlige svulmende kvindekrop hoppede og dansede i krampagtige udløsningshug der forplantede sig ud af alle hendes kropsdele.
”Årh min dejlige bløde babymand - det er bestemt ikke lige sidste gang at sønnike får lov til at lege med mors fisse”, hviskede hun hæst og kiggede kærligt op på mig med tårevæddede blanke grønne øjne.
Til sidst blev jeg så iført en helt fantastisk blød sparkedragt i føjeligt lækkert gummi, som hun oven i købet selv havde kreeret, men da hun bad mig om at rejse mig helt op og stå, begyndte flovheden igen at buldre gennem kroppen på mig.
”Nej hvor er du bare sød, nussebasse”, stønnede hun igen hørligt ophidset mens hun klappede min bugnende store bløde blenumse, ”Nu skal du ind og lege med alt dit legetøj henne i kravlegården, men jeg må hellere lige fortælle dig at toilettet er ”gået i stykker”, så du må sige til mor når du skal tisse, lille skat - det skal mor nok klare”.
Jeg kunne høre at der var noget underfundigt i hendes hæse stemme, men resultatet af det underfundige, skulle virkelig sætte mig på prøve.
Det var en vanvittig fornemmelse at mærke hvordan den meget store bløde blenumse bare vrikkede fra side til side når jeg gik, men det var noget mor-Lotte kunne lide, for hun blev ved med at klappe den.
”Uhmm hvor er du altså bare nuttet min egen, og nu glæder jeg mig til at se dig lege henne i kravlegården, mens mor gør maden klar til dig - OG så må du huske at sige til mor når du skal tisse”:
Hendes øjne funklede, og igen var der det her underfundige i hendes hæse stemme som sagde mig der var noget i vente.
Nej hvor var det dog nedværdigende at ligge der med alt babyklunset på nede i kravlegården, og her var jeg meget tæt på at løbe skrigende ud af stuen for at flå alt det meget ydmygende bløde babytøj af mig, men Gudskelov fortsatte jeg det nok så pirrende rollespil, for nu kom mor og hentede mig, for nu var det tid til at blive lagt til.
Da jeg først lå under hendes formidable kæmpeyvere og fik stukket en afsindigt stor stiv brystvorte ind i munden, forsvandt jeg nok engang ind i babyland, hvor jeg så ellers bare nød Lise-Lottes kærlige omsorg med både nussen, puslen og kærlige klaps på min blenumse og de nu totalt gennemvædede buldrende kønsdele.
Mens jeg lå og ammede, havde hun fået fisket min vanvittigt stive babypik op fra den godt pladrede glatte plastikble, hvor jeg opdagede at hendes helt eminente håndarbejde absolut var på højde med hendes ustyrligt kyndige mundarbejde.
Hele seancen var fuldstændig ”væk fra virkeligheden” - disse enorme tunge mælkejunger, de strittende stive sutteknopper, og så mor-Lottes sanselige masseren op og ned af det dirrende hårde babylem, var til sidst mere end jeg kunne klare.
Med et nærmest dyrisk brøl, sprøjtede jeg så ellers bare hæmningsløst hele ladningen udover hendes vildtarbejdende bløde hånd, mens jeg klemte og krammede det tilklistrede bløde pattekød der nu ligefrem væltede ud mellem fingrene på mig.
Er du sindssyg en udløsning, men jeg var slet, slet ikke færdig endnu. Vi holdt en lille pause i vores lille leg, hvor vi fik noget tiltrængt koldt at drikke, men lige pludselig skulle jeg altså tisse.
”Hov-hov, lille ven, hvor skal du hen” spurgte Lise-Lotte nok engang meget ophidset, ”toilettet virker ikke”, fortsatte hun, mens mor-Lotte puttede min halvslatne våde pik ind under gummibukserne og ned i den pladdervåde glatte plastikble.
Hun forsvandt raskt ud af stuen, men kom hurtigt tilbage med en stor balje som hun bad mig om at træde op i.
Jeg kan overhovedet ikke beskrive hvordan jeg følte mig da jeg stod foran hendes iført det ydmygende bløde babykluns i bevidstheden om at jeg også meget snart blev nødt til at tisse i bukserne - noget jeg ikke har gjort siden jeg var rigtig baby, men det var afsindigt pirrende og totalt ydmygende at stå her foran en velvoksen kvinde der bare ventede på at jeg skulle lade vandet gå i bukserne på mig.
”Årh lille babymand, lad så mor mærke det varme tis pladre ud i bleen på dig”, stønnede Lise-Lotte nu næsten helt hysterisk mens hun holdt godt fast om den store bule i gummibukserne - og hvor hendes anden hånd roterede vildt oppe mellem hendes dejlige frodige inderlår.
Da jeg så endelig ikke kunne holde mig mere, lod jeg så ellers bare den hotte urin strømme ud i bleen, hvor jeg kunne mærke at det også begyndte at løbe ned af benene på mig, men da mor-Lotte mærkede de varme stråler sive ud i mine godt gennemvædede bløde gummibukser, eksploderede hun sin Gigantorgasmer ud i stuen - hun fik bare den ene udløsning efter den anden - det var helt vildt.
Kors hvor var jeg dog flov, men Lise-Lotte kiggede bare kærligt op på mig og hviskede hæst.
”Nej hvor var det dog bare dejligt frækt, og nu tror jeg at mor skal skifte dig, og når du har fået vasket din skønne babypik og din lille drengenumse, skal du få lov til at gennemkneppe mor”, stønnede hun igen afsindigt ophidset, og sådan fortsatte det så ellers bare hele weekenden, som blev til uger, måneder, ja år, for vi flyttede meget snart fast sammen - Mor og jeg, for hun kunne slet ikke stoppe med at nusse, pusle og amme mig, men efter et stykke tid fandt jeg mig bare i hendes hede omsorg og lysten til at iføre mig det ydmygende babykluns.
Åhh ja, det var så en beretning om De Voksne Babyer med intense frække ammelyster, og mens jeg har skrevet historien, har jeg da også siddet med både ble og gummibukser på - det har gjort det hele så dejligt frækt.
Skulle der nu blandt de kvindelige læsere være en meget brystbevidst varm velproportioneret kærlig kvinde der tænder på tanken om at pusle, nusse og amme en voksen moden mand - en meget renlig og yderst hygiejnisk varm kærlig mand der altså nyder at blive behandlet som rigtig baby, er min profil at finde på scor.dk under profilnavnet ”intense ammelyster” - kærligst ”Den Sutteglade”.