LÆSERNES EGNE NOVELLER

Natravnen©

Iscenesat

Iscenesat – kapitel 4.

Det bankede på døren. Frank og Claus så på hinanden med et sigende blik. Monica kunne se på dem, at der var et eller andet i gære. De rejste sig. Hun undrede sig over, at de begge gik hen for, at åbne døren.

- “Kom inden for”, sagde Frank.

Monica vendte sig rundt i stolen, samtidig med hun skyndsomt lagde sin bluse over sig. De to herrer kom ind i rummet, med en kvinde imellem sig. Monica syntes at hun kendte hende, et eller andet sted fra, men kunne ikke sætte hende på plads. Hun var høj, lidt buttet og lysblond. Monica gættede hendes alder til mellem 40 og 45 år. 

- ”Det er min hustru, Karin - Karin det er Monica og Frank”, det var Claus der præsenterede dem for hinanden. - ”Du ser forbavset ud Monica, men I har hilst på hinanden tidligere i aften” fortsatte han, - “i baren hvor I startede aftenen”. 

Pludselig gik det op for Monica, hvor hun havde set hende før. Det var den kvindelige tjener, som havde set så udforskende på hende. Hun kunne huske gløden i hendes øjne, og de tanker hun havde gjort sig da hun så ind i dem. 

- ”Godaften, Monica”, Karin gik hen til Monica og gav hende hånden, hun havde en dyb og behagelig stemme. - ”Jeg har set frem til, at møde jer. Jeg håber ikke, at Claus har skræmt livet helt af dig”. Hun havde meget spinkle og velplejede hænder.

- ”Godaften”, sagde Monica idet hun rakte hånden frem for at hilse på hende. Karins’ håndtryk var fast. Hun havde beholdt sin ankellange frakke på. Om halsen havde hun et rødt tørklæde. Monica kunne se, at hun havde et par begyndende røde pletter på kinderne. - “Åh gud! Hvad har jeg rodet mig ud i”, tænkte hun. Hende og Frank havde ofte talt om at eksperimentere, men det her ......! Hvad er der ved, at ske ....? 

Hun så først på Frank, og derefter på de to andre, som stod og forholdt sig lidt afventende.

Frank havde godt nok lovet hende en aften med overraskelser. Men at det skulle være overraskelser af den slags...! De fantasier, som de så ofte havde talt om, både når de elskede, men også ofte var kommet på tale i de mere nære stunder, hvor de havde delt en flaske god rødvin, og måske var blevet lidt mere frie i overfor hinanden. Han havde altså gjort alvor af den kontaktannonce de havde talt om. - ”Hvad fanden!”  tænkte hun, - ”jeg har gjort andre ting i aften, som jeg aldrig havde drømt om at gøre! Og de virker som et par civiliserede mennesker”. 

Frank gik hen til hende. 

- ”Rejs dig op”, hans tone var bydende. 

Monica kunne se, at han var ved at få rejsning igen. Hun rejste sig op, og undrede sig over, at hun slet ikke generede sig overfor den anden kvinde. Da hun havde rejst sig, vendte Frank hendes stol, så hun havde front mod Claus og Karin.

- ”Læg dine arme på armlænet, og læn dig tilbage i stolen”.

Monica gjorde som hun havde fået besked på, og lænede sig tilbage i stolen. 

Frank gik hen til Karin og Claus og stillede sig sådan, at Karin var imellem dem. De knappede hendes frakke op, langsomt knap for knap. Karin så Monica dybt i øjnene. Da de havde knappet den sidste knap op, tog de fat i hver sin side af frakken, og lod den glide af hende. Monica trak vejret en ekstra gang. Imellem mændene, stod der en velskabt voksen kvinde, i en påklædning som tog vejret fra hende et øjeblik. Karin var klædt i en fræk rød læderkorsage med huller til brystvorterne,  som stak stivnede og indbydende ud. Hun havde ingen trusser på. De lårlange, meget højhælede, støvler sad som malet på hendes ben, og gik næsten op til strømpekanten. Om halsen havde hun et kunstfærdigt udformet halsbånd. 

Monica kunne mærke, at hun blev ophidset ved synet, og begyndte at trække vejret lidt hurtigere end normalt.

Claus satte en spinkel lænke i halsbåndet, samtidig tog Frank fat i hendes hestehale. Med lænken, trak Claus hende nedad så hun til sidst lagde sig på knæ. Monica kunne se, at begge mændene var tydeligt ophidsede af situationen. Da Karin tog fat i begge mændenes pikke på en gang, undslap der Monica et hørligt gisp. Hun kunne sidde og se hvordan hendes mand fik slikket pik af en anden kvinde - et syn der ophidsede hende meget. Karin trak begge pikkene til sig, så de stødte sammen. Hun tog derefter begge pikhoveder i munden, på en gang. Det så voldsomt ud, men de lyde der kom fra hende, vidnede om noget andet. Monica sad og blev mere og mere ophidset, mens hun så hvordan de voksede under Karins kyndige behandling, og hvordan begge mændene skiftevis, skubbede deres pik, ud og ind af munden på hende. Frank havde et fast tag i hendes hestehale. Claus trak sin pik ud af munden på Karin, og gav Frank lænken i hånden. Han gik ind i soveværelset. 

Da han kom tilbage, så Monica noget i hans hånd som hun ikke havde regnet med. En ridepisk. Mens hans øjne fangede Monicas, gik han hen til parret på gulvet, som nu havde skiftet stilling. Frank var gået ned i knæ, og mens hans pik kørte ud og ind af Karins mund, lå hun på alle fire, med enden mod Monica. Monica kunne fra sin plads se, at situationen ikke var gået upåvirket hen over Karin. Hendes skamlæber var fugtige og let adskilte så kilderen tittede frem. Hun fik en frygtelig lyst til at røre ved hende, men turde ikke rigtig alligevel - et var fantasi, et andet virkelighed. 

- ”Gør hun det godt nok”, Claus var kommet hen til dem. Han stillede sig skrævende bag ved sin kone, med ryggen til Monica.

- ”Det kunne være bedre”, svarede Frank,  men han stønnede højere end tidligere.

Claus rettede sig op, og mens han vendte sig og så Monica i øjnene, lod han ridepisken glide frem og tilbage mellem Karins skamlæber, så den lige rørte ved hendes klitoris.
- ”Åhh”, lød det fra hende. Hun stak bagdelen længere bagud. Claus vendte pisken, og lod den lille knob på skaftet glide drillende, frem og tilbage i mellem hendes skamlæber. Karin pressede sit underliv længere bagud, så skaftet gled op i hende. - ”Så knep mig dog.....”, stønnede hun, og lod en hånd glide ned mellem benene. Monica kunne se, at hun kneppede sig selv med piskeskaftet.

- ”Jeg sagde til dig, at du skulle slikke ham ordentligt. Hans pik er halvstiv endnu...!” Claus lod ridepisken glide ud af hende. Han vendte den om og strøg hende kærligt over hendes solbrændte baller, med den. 

Monica kunne se, at ridepisken var fugtig efter besøget i Karins revne. Hun mærkede ilingerne løbe ned af ryggen, både på grund af situationen, men også fordi hun kunne se Claus’ enorme pik, hænge halvstiv ned mellem hans ben. Hun mærkede at hendes brystvorter stivnede og at hun igen begyndte, at blive våd imellem benene.

- ”Ahgg...!”, det lød som en halvkvalt stønnen fra Karin. Claus havde ladet ridepiskens pløs svirpe ned over hendes baller. 

- “Du kan sagtens slikke bedre end det du præsterer nu”, Claus havde hævet stemmen, samtidig lod han det næste slag ramme Karins anden balle. Monica kunne se at der bredte sig en rødmen på Karins baller. Hun lagde også mærke til, at det tilsyneladende ophidsede hende yderligere. Claus gik om foran de to, og gled ned på knæ så han kunne følge med i hvad hans kone lavede. 

Monica så at han var voldsomt ophidset. Hans pik  strittede lige i vejret, og hun fik igen lyst til at smage på dette enorme instrument. 

- ”Kom så; slug den”, Claus trak i lænken, og Karins mund gled længere ned over Franks pik. Nu så Monica noget som hun aldrig havde forestillet sig, og som bevirkede at der undslap hende et højt gisp. Karin tog fat i Franks testikler med begge hænder, samtidig lod hun hans pik glide rykvis, længere og længere ned i halsen. - ”Det er løgn”, tænkte hun da hun så Franks pik, som ikke hørte til de mindste, glide ned i halsen, til roden. Hun kunne se, at han strammede sit greb om Karins hestehale idet han begyndte at stønne højere og højere. Lige da han var ved, at få udløsning, trak hun pikken ud af munden med et dybt suk. 

Monica kunne se, at Karins øjne skinnede mere end tidligere og, at hun lod sin tunge glide spillende ned af pikken for, at slikke hans nosser. Monica lukkede øjnene. Hun kunne høre de andres sukken og stønnen, imens hun gled tilbage i stolen. Hun lagde benene op på armlænene, så hun kom til at sidde med vidt spredte ben. Hun var så påvirket af de andres leg, at hun måtte gøre noget ved sig selv. Langsomt lod hun en hånd glide op til den ene brystvorte og begyndte at nulre den. Hun kunne mærke hvordan det begyndte at kildre i hele kroppen.

- ”Du skal ikke side der og pille ved dig selv - det har vi Tøsen til”, det var Claus der afbrød hende. Han strammede lænken i Karins halsbånd så hun blev trukket væk fra Franks pik. 

- ”Nej nej” ,stønnede hun, mens hun greb efter den. Dette satte Claus dog en stopper for med et let slag fra ridepisken, tværs over ballerne. 

Claus rejse sig op, samtidig med, at han strammede lænken endnu mere. Hans pik stod direkte op i luften. Han gik om foran Karin, - ”åben munden tøs” sagde han i en kommanderende tone. Karin var lidt langsom til at reagere, hvilket straks blev kvitteret med endnu et let rap over ballerne. Hun åbnede munden og Claus placerede ridepisken på tværs i hendes åbne mund, som en hund der bærer et kødben. Frank havde i mellemtiden stukket en hånd ned mellem Karins ben hvor han nulrede hendes kilder. Monica kunne høre hende blive mere og mere ophidset. Karin stønnede nu så meget, at hun tabte pisken. 

- ”Tag den op”, Claus trak let i lænken og Karin sank lidt ned i armene og samlede pisken op med tænderne. Monica kunne se, at Karin havde svært ved at holde den i munden, på grund af Franks behandling af hendes skød. Hun stønnede højlydt ud igennem tænderne.

- ”Kom så med her hen” Claus trak i lænken, og Karin fulgte med på alle fire, hen over gulvet til Monica. Hun havde taget benene ned fra armlænene, og sad nu med dem samlede. Den fornemmelse der for igennem hende, da hun så Karin ligge på alle fire foran hende var en blanding af generthed og begær. Scenen var som i hendes fantasier, men hun vidste ikke rigtigt hvordan hun skulle gribe det an. Hun havde ofte fantaseret sig selv ind i den dominerende rolle, ved sex mellem to kvinder. Nu havde hun chancen for at leve den fantasi igennem, det var kun et spørgsmål om, at gribe den......!

 

Monica rakte hånden ud efter lænken. Claus rakte den til hende, mens han så hende i øjnene og nikkede. Hun lænede sig frem i stolen og strammede lænken så Karin var nødt til, at rette sig op. Da Karin sad på knæene, så Monica hende dybt i øjnene. Hun blev enig med sig selv om, at dette også var med Karins accept, og hun besluttede sig for at fortsætte legen.

- ”Du er vist en liderlig lille slikmund” sagde hun mens hun tog pisken ud af munden på hende. Monica så hende stadig ind i øjnene. Hun kunne se at de var fulde af begær. 

- ”Så kan du passende starte med, at slikke mine sko, tøs”. Monica lagde pisken på hendes skulder, og pressede hende nedad.

- ”Ja frue”. Karin gled igen ned på alle fire, hvor hun tog fat om foden og lod tungen spille, hen over det blanke læder. Monica lod prøvende piskens pløs, stryge ned over Karins baller, og hun hørte hende begynde at stønne lidt højere. Hun kunne mærke hendes varme ånde på sin vrist. Efter et øjeblik, lod Karin sin tunge glide op over kanten på skoen. Monica svirpede pisken let ned over Karins ene balde. 

- ”Har jeg tilladt dig at slikke andet end mine sko?” Karin svarede ikke hvorpå hun fik yderligere et rap, over den anden balde. 

- ”Svar mig” sagde hun i sin mest bistre tone. Hun kunne høre, at Karin blev mere liderlig for hver gang, pløsen ramte hendes baller.

- ”Nej frue, og undskyld jeg forglemte mig” svarede Karin, halvt stønnende og halvt klynkende. 

- ”Det var godt”, Monica lagde pisken fra sig, og lod sin ledige hånd glide kærtegnende ned over Karins balder. Hun lod hånden glide let hen over de rødmende pletter som pisken havde efterladt, hun kunne mærke den varme de afgav. 

- ”Hvis du så gerne vil have lov til, at behage mig kan du begynde kysse mine ben, hele vejen op til jeg siger stop. Kom i gang!”  Hun afsluttede sætningen med et let klask fra den bare hånd, på Karins varme balder.

- ”Ja, frue”, Karin begyndte at kysse hendes ben begærligt. Monica følte hvordan det kildrede helt op imellem benene, da hun mærkede den anden kvindes tunge, spille op langs med læggen. Hun spredte benene og trak lænken til sig, så Karin kunne komme til, længere op af lårene. Monica kunne mærke, at hun blev  mere og mere liderlig af legen og, hun nød sin rolle. Claus og Frank havde taget opstilling på hver sin side, af hende. Mens de stod og nød synet af de to kvinder stod de begge og onanerede. Som på tælling gled de begge ned på knæ, og bøjede sig ind over Monica, så deres munde var ud for hver sin brystvorte. Hun begyndte at stønne højlydt, da hun følte de to mænds tunger på sine brystvorter, samtidig med at Karins tunge spillede på indersiden af hendes lår. Det føltes som om brystvorterne voksede til dobbelt størrelse. 

- ”Stop”, Monica havde svært ved at få fremstammet ordene. Hun trak Karins hoved væk fra sig, med lænken. Da Karin så op på hende, var det med et bedende udtryk i øjnene. Hun prøvede på at trække sit hoved ned mod Monicas skød, men blev stoppet med et velrettet slag fra pisken. Det ramte på tværs af begge baller.

- ”Auu... Undskyld frue” mumlede Karin stønnende.

- ”Jeg bestemmer, hvor langt op du skal lade din lille slavetunge komme, er du med?” spørgsmålet blev efterfulgt af endnu et slag fra ridepisken.

- ”Ja frue, og undskyld frue”. Monica kunne se på hende, at hun var voldsomt ophidset nu.

- ”Vil du gerne have lov til, at slikke mig mellem benene?” 

- ”Ja frue, meget gerne” svarede Karin stønnende. Hun stak sin tungespids ud af munden og lod den glide frem og tilbage over læberne 

Monica stak hovedet helt ned til hende, så deres læber næsten rørte ved hinanden.

- ”Så kan du starte med, at kysse mig”. Monica trak hendes hoved bagover med lænken, og pressede sine læber mod Karins. Det gnistrede i hendes baghoved, da hun mærkede Karins tunge forsøge, at sno sig om hendes. Hun havde aldrig forestillet sig, at hun kunne blive så betaget og ophidset af, at kysse en anden kvinde. Det var helt anderledes, hun smagte anderledes. Hendes ophidselse steg til begær, og hun lod en hånd glide ned til Karins strittende brystvorter. Monica var fra starten blevet liderlig af at se dem stritte ud gennem det røde læder. De var store og svulmende, næsten på tykkelse med en lillefinger, og de reagerede yderligere på berøringen. Da Monica fornemmede hvordan de voksede  mellem hendes fingre, vred hun den ene, først forsigtigt, og derefter hårdere. Reaktionen kom med det samme.

- ”Jahh....” Karin stønnede hårdt mens Monica bevarede trykket på den.

Mens de kyssede hinanden, gik Claus om bag Karin. Monica kunne se, at han ikke var blevet mindre ophidset af deres leg. Hans pik stod mægtig og ludende foran ham. Han satte sig på knæ, og Monica så, at han skilte Karins balder.

- ”Åhhhh......”, stønnede hun ind i Monicas mund. 

Claus var gledet ind i hende, og lod pikken gå helt i bund i første stød. Han tog hende nu i lange seje stød, og for hver gang han trak sig tilbage, lod han pikken glide helt ud.

- ”Bliv ved”, Karin skreg det ud til ham samtidig med, at hun huggede sit underliv bagud.

Monica kunne næsten ikke holde Karins hoved stille. Hun så hvordan hun rullede med øjnene, og vidste at hun ville komme i en kæmpeorgasme, inden der var gået mange sekunder. Hun skubbede til Claus med pisken, og betydede ham, at han skulle stoppe.

- ”Nej.. bliv ved” stønnede Karin hysterisk. 

Monica lænede sig tilbage i lænestolen og løftede sine ben op på dens armlæn. Nu sad hun med spredte ben, og afslørede sig selv overfor en kvinde. Hun trak Karin op, så hun sad på knæ imellem hendes ben. Hun kunne mærke læderkorsagen gnide sig op af sine skamlæber og klitorisen, hver gang Karin trak vejret.

- ”Slik mine brystvorter” Monica trak Karins hoved ned til sine bryster. Hun kunne mærke, at der ikke skulle meget til, før hun igen fik en orgasme. Karin lod tungen spille hen over hendes stive brystvorter, og med mellemrum nappede hun let i dem med fortænderne. Monica begyndte, at stønne højlydt og fornemmede den rullende bevægelse i kroppen, der altid forvarslede hendes orgasmer.

- ”Stop”, Monica trak Karins hoved bagud. Hun vidste at hun ville få orgasme, hvis ikke hun stoppede hende nu.

- ”Har du nogensinde duftet til en Lotusblomst?”, Monica kunne næsten ikke få ordene frem i sin ophidselse.

- ”Nej frue”, Karins øjne var mørkere end tidligere.

- ”Så får du lov til, at prøve nu”, hun skubbede hendes hoved nedad til sin tatovering. 

- ”Hvordan synes du den dufter”, hun kunne mærke ilingerne fare igennem kroppen.

- ”Dejligt, frue” Karin lod tungen spille hen over Monicas venusbjerg.

Monica trak sig sammen, som i krampe.

- ”Stik to fingre op i mig” beordrede hun Karin. 

Karin skilte hendes skamlæber med den ene hånd samtidig med, at hun lod to fingre glide ubesværet op i hende. 

- ”Åhh... det er dejligt” stønnede hun, og kunne mærke to fingre glide udforskende rundt i hendes indre.

- ”Slik mig så; men gør det ordentligt” Monica pressede Karins mund mod sin kilder og slap lænken. Hun rakte ud efter Franks pik. Han trådte nærmere, og hun tog den i munden og slugte så meget af den hun kunne. Claus var igen gået om bag sin kone, og med et velrettet stød pressede han pikken helt i bund. De var en stor klump af stønnende og vridende kroppe. Monica lukkede øjnene og nød fornemmelsen, af den anden kvindes tunge, på sin kilder Hun vidste lige hvor det var bedst. Det var anderledes og meget bedre end, at blive slikket af en mand. Ikke fordi Frank var dårlig til det, men.... . Monica kunne mærke, at hendes orgasme kom som en eksplosion. Hun tabte vejret et øjeblik og i det samme kom også Karin i en kæmpeorgasme. Monica mærkede Karins tunge stoppe et øjeblik, da hun fik orgasme, for derefter, at fortsætte sin stacato rytme, til hun fik skubbet hendes hoved væk fra sit skød. Karin lagde stønnende sit hoved til hvile, på Monicas venusbjerg, og småkyssede det indtil hendes underkrop faldt til ro igen.

Til næste afsnit