LÆSERNES EGNE NOVELLER

StockMaster©

Jannes straffedag 

Janne og jeg har efterhånden kendt hinanden et godt stykke tid. Vi passer vort arbejde, og danner par i SM verdenen. Ingen på vores arbejdsplads kender vores hemmelighed, vi mener at have formået at skjule vort privatliv så ingen fatter mistanke.
Jeg er vild med Janne, hun er den perfekte tøs, vild, fræk, og samtidig smuk og sensuel, en udfordring for mig, som jeg forstår at værdsætte. Jeg ejer Janne, og det med krop og sjæl, uden begrænsninger.
Jeg har indført en fast, ugentlig, straffedag for hende. På denne dag skal hun møde mig i min kælder, i en nærmere fastsat straffepåklædning. Denne består af en lårkort, sort nederdel, en stram hvid bluse, sort BH, og højhælede sko og selvsiddende sorte strømper. Trusser hører ikke med til denne påklædning. Kælderen er lydisoleret, og selv de højeste skrig vil ikke blive hørt af uvedkommende, ingen vil kunne frelse Janne fra hendes skæbne hernede.

I dag er det straffedag, og regnskabet skal gøres op. Janne skal straffes for de overtrædelser af de regler hun har forbrudt sig imod.
Jeg venter i kælderen, hvor jeg har adgang til mange redskaber og møbler som er velegnede til at anbringe en tøs i, så jeg har nemmest adgang til at de steder på hendes krop som jeg ønsker at have til rådighed.
Janne træder ind, nejer for mig, og sætter sig på knæ for mine fødder, sænker hovedet, og afventer. Jeg lader min hånd glide over hendes bryster, og løfter hendes hage, kigger hende i øjnene, smiler til hende, og byder hende velkommen.
Jeg fortæller Janne, at hun nu skal straffes hårdt og nådeløst for sine synder, som jeg har skrevet op, og nu opsummerer. Hun er kommet for sent til et tilsagt møde, har været tøvende da hun fik ordre om at servere mig en drink, og til sidst, og ikke allermindst, har hun flirtet med en af mine ansatte, noget som jeg ved en tilfældighed fik bemærket. 
Jeg beder hende forklare, og hun indrømmer at have kommet for sent, og også at have været for langsom til at efterkomme mit krav om servering. 
Hun nægter imidlertid at have flirtet, men bare snakket med den unge mand. Hun fastholder sin påstand, og jeg fortæller hende at hun nu skal fortælle mig sandheden, for ellers må jeg virkelig straffe hende for at lyve også, og en sådan straf vil blive meget hård. Janne benægter endnu en gang, og påstår at det kun drejede sig om en samtale om hans løn. 
Jeg tager min mobiltelefon frem, og viser hende det billede jeg tog, det viser Janne, som på få centimeters afstand spidser munden indbydende mod fyren, ikke til at misforstå.  Janne slår blikket ned, vel vidende at hun nu skal straffes, strengt men retfærdigt, for det lille kokette indfald hun fik den eftermiddag. Hun ved kun alt for godt, at det er strengt forbudt at gøre tilnærmelser til andre end Herren, hun fortryder allerede bittert sin ageren.
Jeg lader som ingenting, lader hånden glide op under Jannes nederdel, stikker fingrene følende op i hende, og konstaterer at hun allerede er våd. Jeg klemmer om klitoris, hun udstøder et lille hvin, og jeg trækker hånden til mig igen.
Jeg beordrer Janne til tage bluse og nederdel af, og sætter mig og nyder synet af min tøs, medens hun langsomt knapper blusen op og tager den af. Hun tager også nederdelen af, og står nu i sko, strømper og BH, alt i sort, jeg nyder hendes flotte krop uhæmmet. Jeg beordrer Janne til at lægge sig over mit knæ, og fortæller hende at hun for at komme for sent til vort møde, 10 minutter, vil få 100 slag med hånden. Hun bukker sig og lægger sig til rette, jeg betragter hendes velproportionerede numse, og hæver hånden til slag. Da jeg rammer giver det et sæt i Janne, men hun fanger hurtigt slagenes rytme, og taktfast lyder klaskene mod hendes balder, som snart antager en rødmende kulør. Jeg fordeler slagene på både balder og det øverste af lårene, og snart lader Janne tårerne løbe frit. Jeg ved at hun frygter en sådan kraftig endefuld som start på en afstraffelse, men hendes opfattelse at tingene er jo helt uden betydning for hvad jeg bestemmer mig til, det ved hun også godt. 
Der mangler nu kun nogle få slag, og de sidste giver jeg med fuld styrke, jeg slår virkelig til, og Janne er nu helt opløst af gråd. De sidste tre slag får hendes balder til at bevæge sig frem og tilbage, nærmest i en gyngende bevægelse, jeg nyder virkelig det syn.
Endelig rammer det sidste slag, og Janne ligger hulkende over mit knæ. Jeg føler på hendes gloende kupler, og lader fingrene klemme lidt i den ømme hud, det fremkalder en smerte som giver anledning til et lille skrig fra min dejlige tøs, og endnu mere gråd. 
Jeg beordrer Janne op at stå, og hun adlyder prompte. Hun står overfor mig, afventende, og jeg betragter denne dejlige, fuldmodne kvinde, som jeg elsker overalt på jorden, jeg er en heldig mand.
Jeg rejser mig, tager ømt om hende, og trykker hendes sitrende krop ind til mig, kysser en tåre bort, nyder situationen fuldt ud.
Netop som Janne er faldet helt til ro, rømmer jeg mig, og giver hende ordre til at sætte sig afventende på gulvet igen. Straks sidder hun, afventende, og jeg går hen for at hente en tawse, som nu skal bearbejde den i forvejen røde numse. Andet akt kan begynde.

Jeg fortæller Janne at jeg ikke er tilfreds med hendes reaktion når jeg vil have en drink. Hun skal adlyde mit mindste vink, uden tøven, og det kniber det meget med efterhånden. Hun slår blikket ned og undskylder, beder mig lære hende at være mere opmærksom på mine ønsker. Nu er hun den tøs jeg ønsker at eje, helt nede på jorden, og helt under min kontrol.
Jeg lader hende lægge sig ind over en sofaryg, med enden lige i vejret og med spredte ben. Ti slag med tawsen, det er straffen for den tøvende reaktion på mine ønsker.
Jeg tager sigte, og første slag med tawsen rammer præcist over begge balder, efterladende en rød stribe på tværs, et flot syn. Næste slag lægges tæt ved, og også det tredje rammer plet. Jeg holder en lille pause og føler på striberne, samtidig observerer jeg Jannes reaktion, hun bider smerten i sig, vil ikke vise at hun føler den.
Slagene falder nu regelmæssigt, og ved sidste slag giver hun et skrig, det blev alligevel for meget til sidst, til at hun kunne tie helt.
Jeg lader nu hende komme op, og giver ordre til at hun skal tage resten af tøjet af. Langsomt åbner hun sin BH, og de dejlige, faste bryster kommer frem i al sin pragt, det er et virkelig flot syn, som jeg aldrig kan få nok af. Sko og strømper kommer også af, og nu står hun der, nøgen fra top til tå, kun iført sit lange, vidunderligt kulsorte hår, en drøm af en tøs, som jeg elsker at eje. Jeg beder nu Janne tage mine bukser af, og med øvede fingre lyner hun op, trækker mine bukser ned og jeg træder ud, mine boxershorts følger efter, og jeg stå nu med min manddom lige i Jannes ansigtshøjde, jeg giver hende et tegn, og hun tager den i munden, så den næsten helt forsvinder. Hun er også en vidunderlig tøs når hun udøver denne disciplin, hendes tunge kører rundt om glans, hun suger og klemmer med læberne, jeg er himlen nær da jeg ser ind i et par forelskede, hengivne, mørke øjne.
Jeg stopper hende imidlertid, der er stadig et regnskab som skal gøres op.

Tredje akt bliver hårdt for Janne. Jeg lader hende vente med ryggen til mig, stående med spredte ben og med hænderne ovenpå det sorte hår. Jeg henter et sort tørklæde som jeg binder for hendes øjne, og fører hende hen til de to kroge i bjælken, som hendes manchetter bliver fæstnet til. Jeg sætter ankelmanchetterne fast til en benspreder, hun er nu åben og tilgængelig overalt, og klar til at blive straffet for at have flirtet. Jeg går rundt om hendes krop, betragter de bryster og balder, som nu skal betale prisen for Jannes koketteri, jeg nyder tanken overordentligt.
Jeg fortæller hende hvor vred jeg er over hendes opførsel, og fortæller hende at jeg nu vil piske hendes krop, indtil jeg er sikker på at hun virkelig fortryder sin handling, kun når jeg er tilfreds vil hun slippe fri.
Jeg tager en mellemtung læderpisk, og begynder at slå på bagdelen, let og prøvende, derefter på brysterne, hårdere, og lader også pisken ramme let mellem benene, et let slag direkte mod skambenet giver en perfekt virkning.
Jeg stopper op, stikker mit stive lem op i den ventende sjaskvåde grotte, kører lidt frem og tilbage, trækker mig ud, og begynder nu en systematisk piskning af Janne, først balderne, så brysterne, pisken viser ingen nåde, og Jannes skrig er ægte, hun er ved at nå højden.
Jeg sætter nu klemmer i skamlæberne, trækker i dem, prøvende, og konstaterer at de sidder fast. Jannes glatbarberede køn tiltrækker mig, og jeg bøjer mig og lader min tunge afsøge dets indre, smager på min tøs, nyder det i fulde drag, lige som jeg tydelig mærker at hun nyder det. 
Jeg sætter ligeledes klemmer i brysterne, i en ring rundt om vorterne, som stritter frem imod mig, jeg bider let i hver enkelt, prøvende, og bemærker mig reaktionen fra Janne, hun kaster sig frem og tilbage i sine manchetter.
Sådan lader jeg hende stå en tid, mens jeg finder et kraftigt spanskrør, som nu skal dekorere Jannes ende med røde striber, det ved hun ikke endnu, men vil snart føle det skærende smerte, som hun på een gang frygter og hader, men også, bagefter, vil takke mig for.   

Jeg berører Jannes balder med spanskrøret, hun genkender det og giver et gisp, og jeg løfter det og lader det ramme sit mål, hvilket frembringer et råb fra Janne, en bøn om nåde, som jeg vælger ikke at høre.
Jeg giver hende endnu et rap, hårdt, præcist, og af fuld kraft. Hun kaster sig i manchetterne, helt ude af kontrol, og nu rammer spanskrøret hendes ende på ny, der er to kraftige røde, smalle striber efter dets virke allerede, dette vil sikkert lære hende at undlade fejltagelser fremover. Jeg fortsætter, og slagene sætter sine spor bogstavelig talt. Janne er nu næsten færdig, og jeg lader til slut spanskrøret slå klemmerne af hendes bryster, hun skriger, og jeg indstiller afstraffelsen, Janne har fået sin straf, og jeg tager nu også klemmerne af skamlæberne, hvilket igen frembringer et hvin fra Jannes mund, nu har jeg hende helt i min magt, hun er knækket. 

Jeg løsner hende og tager hende i mine arme, fjerner tørklædet, og kysser hendes mund, løfter min juvel op i mine arme, og lægger hende på den brede sofa, hvis ryglæn hun tidligere lænede sig over. Jeg lægger mig ved siden af hende, to nøgne kroppe som higer efter hinanden. Jeg tager hendes hoved ned til mit lem, og nu sutter hun, dels af taknemmelighed, dels af lyst til mig, det er det bedste hun ved efter en hård straf, og jeg stiller mig ikke modvillig til det ønske.
Jeg stopper hende dog, og lægger mig mellem hendes spredte ben og trænger op i hende, støder helt i bund, medens hun klynker og hviner stille. Jeg bider let i den ene brystvorte, medens jeg støder til, og Janne eksploderer i et højt skrig, orgasmens fuldbyrdelse, en kvinde på lystens højeste tinde, ingen Herre kan ønske sig større tak fra sin tøs, en tak som samtidig er en bøn om at han skal fortsætte med at opdrage hende, for det er det hun ønsker, mest af alt.
Jeg tømmer min ladning op i Janne, er nu også helt i ekstase, vi rider sammen et vildt ridt mod den totale lykke. Sådan må himlen være.