LÆSERNES EGNE NOVELLER

C O.©

Jeg blev taget af en mand - 9

Maja rejste sig fra sin plads ved siden af hendes lange rad til ven. Jeg kunne se de havde været i gang med hinanden. Han havde en enorm bule i bukserne, jeg tænkte at det var godt at Lis havde kaldt Maja frem først, så jeg kunne bedække Maja før ham, for hans pik måtte være større end min, der absolut ikke var af de mindste ca. 25 cm, men mine nosser hang i en sæk der næsten var en halv meter. Det var særlig i den sidste tid de var blevet så lange, alle der så dem trak i dem og da de samtidig var temmelig robust skulle man klemme ret hårdt før det gjorde ondt.
Maja som jeg tidligere har omtalt var smask fed, kom hen til mig med et drillende smil og sagde: "Nu er det mig der bestemmer, hvad du skal bruge din pik til." Samtidig slog hun til min pik der var halvstiv og stod lige frem som en vognstang. Hun begyndte at strippe for mig, først blev hun bar på over kroppen, hvor hendes store hænge patter kom til syne. De lignede pærer i forstørret udgave. Derefter begyndte hun at skrue hendes kæmpe røv ud af bukserne vrikkende med røven fra side til side, det var meget sexet at se på, min pik var nu så hård og stiv at den lagde sig op min mave og var klar til at bedække Maja, jeg gik ud fra at det var det hun ville.
Hun tog fat om pikken, trak lidt i den, gav slip og den smækkede tilbage mod maven med et klask. Maja sagde. "Du bliver liderlig, uden jeg behøver at gejle dig op, du får ståpik så snart din sæk er fyldt op og du ser eller lugter der er en piktrængende fisse i nærheden". Hun lagde sig på ryggen med vidt skrævende ben, med en sjaskvåd indbydende fisse imellem.
Maja sagde "Kom nu med din beskidte pik, bedæk mig som jeg aldrig er blevet bedækket før, min fisse siger pik, pik, kom nu med din store tissemand". Det sagde svup da den forsvandt op i Majas smask liderlige kusse. Det blev ved at sige slask, slask hver gang stemplet gik i bund. Majas lyde var næsten som sådan: Ja, jau, bliv ved din tyr, dæk mig nu, jæ, jiw. jæææs, samtidig sagde jeg ø, ø, ø, øh, øh, øhhh. øhh, - hver gang jeg var i bund.
Nu ville jeg have hende bagfra, hun vendte sig hurtig, så jeg havde frit udsyn til hendes fede røv, der blev endnu mere lækker når hun svajede i ryggen. Jeg sad i hug stilling, det bevirkede at mit stempel kunne bruge hele længden, så for hver kneppe bevægelse gled pikken tyve cm. ud eller ind, der kom nogle voldsomme slask lyde hver gang jeg smaskede mod hendes fede lår og røv. Maja sagde også noget hele tiden, ja kom nu, dæk mig din store buk, giv mig pik, giv mig pik, det er godt, hvor er du god, stød til, det kildrer, det kildrer, uhhmm, ahhh, lydene blev højere og højere jiiiiv, jiiiiv, ja, jeees, ahhhh, aaaaaaaiiiiiiiyyy,  jeg koooooommer skreg Maja.
Nu mærkede jeg noget ved mit røvhul. Det var Majas lange ranglede fyr med den store tissemand, han sagde "Når du boller min pige, skal jeg bolle dig i røven, du skal blive så gennempulet at du kan mærke det i mange dage". Samtidig stødte han pikken langt op i røven på mig. "Av, av, av for fanden du flækker mit røvhul din store røvpuler, av av av åhh" Han stødte den endnu længere ind, det gjorde fandens ondt. Jeg prøvede at skubbe lidt til Maja, men hun stod fast og jeg sad fast. Efterhånden kom der to stempler i gang og efterhånden kom de til at køre i takt. Det gjorde pokkers ondt i mit røvhul samtidig med at kildrede i min pik. Jeg kooooooooommer skreg Maja for fjerde eller femte gang og fyren i mit snævre røvhul kunne heldigvis ikke holde så længe med den store modstand i mit hul, han stødte pludselig hårdt op og tømte sit sædlager langt op i min endetarm mens han sagde brølede at jeg havde et dejligt røvhul.
Nu kunne jeg mærke min udløsnings eksplosion var på vej og sagde jaaaaaaaauuuuu med et højt brøl efterfulgt af mange grynt.
Vi faldt alle sammen efter den store finale. Fyren over mig rejste sig. Jeg kunne mærke han trak kalorius ud af røven på mig, det gjorde stadig ondt.
Efter at have pustet lidt rejste jeg mig op, pikken svuppede ud af fissen på Maja.

Med en meget øm røvhul forlader jeg rollen som bondemand.
Hvem ved, jeg kommer måske tilbage i en hel anden rolle.
Kan i have en god og sjov sommer

Venlig hilsen C O.