LÆSERNES EGNE NOVELLER

Charlotte m-tøz©

Jeg blev tvunget til at tisse foran dem

Jeg var med Master på week-end. Vi havde leget hele fredagen og jeg vågnede lørdag morgen øm og brugt. Sprang op for at lave morgenmad til Master, det gik så hurtigt at jeg ikke nåede ud og tisse al natteurinen af mig. Jeg vækkede Master med en morgenbakke og et kys, og ville smutte ud og tisse. ”Hvor skal du hen” sagde han. ”Ud og tisse” svarede jeg. Men han beordrede mig til at blive inde i sengen hos ham og snart var vi i fuld gang. Men det var kun ham der kunne få noget ud af det sådan rigtigt, for jeg var så tissetrængende at var jeg kommet i en orgasme havde jeg tisset i tykke stråler ud i sengen og det turde jeg ikke.

 

Master sendte mig i bad, det vil sige han sendte mig ud i haven og smed en spand vand over mig, og beordrede mig til at løbe mig tør ved at løbe rundt om huset. Så min lakfrakke på og ikke andet og så blev jeg beordret til at køre ned på stationen og hente en mand Master havde sat stævne.

 

Jeg fandt ham på stationen og på hjemvejen sad jeg og skævede lidt til ham. Han var ikke videre snakkesaglig. Han sad mest og savlede over mine bare lår og hans kig ned til mine store bryster. Åh nej tænkte jeg, hvad har Master nu fundet på?

 

Jeg fik besked på at servere frokost for de 2 mænd og på mit spørgsmål til Master om jeg måtte gå på toilettet svarede han NEJ. Jeg kunne næsten ikke gå normalt da jeg skulle servere, sådan skulle jeg bare på toilettet, og lade det gå turde jeg heller ikke.

 

Herrerne var MEGET lang tid om at spise og bad hele tiden om mere vand at drikke.

 

Endelig var de færdige og jeg blev beordret ud i den store gamle have der stødte op til skoven. Bagerst var der en låge og jeg blev dirigeret ud her og hen til et stort gammelt træ, hvor jeg blev bundet op ad. Det var lige op ad en myretue, og jeg forsøgte spagfærdigt at gøre opmærksom på dette uden nogen effekt. De bandt mig og smurte en tynd streg af honning op ad hvert ben op til kussen. Og så gik de!!! Det varede heller ikke længe før myrerne kom marcherende op ad benene, for at søge den søde honning. De kom tættere og tættere på fissen, og min sprængfyldte blære. Jo mere tissemyrerne nappede og bed jo sværere var det for mig ikke at tisse.

 

Herrerne kom tilbage og satte en flaske for munden for mig og så var det bare om at drikke. Og pludseligt kunne jeg ikke holde tilbage mere, men lod min varme tis sive ned ad benene. Tissemyrerne bed og det nev og samtidigt var det meget ydmygende at stå og tisse foran Herrerne samtidig med at tissemyrerne nu virkeligt gik til angreb på mine lår og min fisse, som for at straffe mig, at jeg overpissede deres rene hjem.