LÆSERNES EGNE NOVELLER

Liz©

Jeg, en liderlig tæve
Historien er en fortsættelse af: Hunden Carlos

Min oplevelse med hunden Carlos havde været stor. Jeg kunne stadig fremkalde følelsen af hundepikken oppe i min varme grotte. Oplevelsen havde givet mig mange orgasmer siden. Ofte lå jeg  sengen på alle fire med en vibrator spændt fast i det ene eller andet hul, eller jeg lå og onanerede mens jeg forestillede mig Carlos ru tunge på min liderlige fisse eller hans lange blårøde pik i et af mine huller. 

Så en aften ringede telefonen.
- Liz, vores hund er brunstig, vi havde tænkt på om ikke det var på tide du blev holdt til igen – Nils’  frække latter lød i røret.
Inden jeg nåede at svare mærkede jeg hvordan min krop forrådte mig. Min fisse drev af væde og jeg kunne allerede fornemmet Carlos tyngde på min krop.
- I morgen klokken 21, sagde Nils.
Jeg accepterede tidspunktet med rystende stemme.
Da jeg havde lagt røret på smed jeg mig på sengen og pressede min dildo op i min liderlige fisse. I morgen, i morgen, i morgen suste det i mine ører.

Jeg ankom den efterfølgende aften klokken lidt før 21. Jeg var sikker på at Carlos kunne vejre hvad der ville komme, for den dansede omkring mig da jeg steg ud af bilen, og igen og igen satte den sin snude op under min nederdel. Jeg havde ingen trusser på og væden drev ned af mine lår.
Først gik vi ind i stuen hvor Nils og Else satte en videofilm på. Det var en hyrdehund som bedækkede en helt ung kvinde. Man så hvordan dens tynde hundepik pulede hende, først i fissen siden hen i røven. Bagefter så vi en privat-video. Jeg gispede  da jeg fik øje på mig selv. De havde haft et kamera kørende sidst jeg var på besøg og jeg så Carlos kneppe mig selv, mens Nils stod og kneppede Else, åhh det var bare for fræk.

Mens vi sad og så filmen kaldte Nils på hunden.
- Spred benene Liz, det er på tide den lærer dine lugt at kende.
Jeg spredte benene og skubbede enden ud på kanten af deres sofa. Carlos peb da den duftede min lyst og begyndte at trippe rundt. Men så sænkede den hovedet ned mod min våde fisse, og et jag gik gennem mig da jeg mærkede dens våde varme lange tunge slikke mig helt nede fra min røv, op over skamlæberne og op over klitten. Jeg stønnede højt mens Carlos bare fortsatte og fortsatte. Til sidst kunne jeg ikke holde mig tilbage længere og min krop eksploderede i ekstase.
Else tog fat i Carlos – det var nu – og hun gav ham sokker på så han ikke senere ville komme til at ridse mig med sine kløer.
Nils tog fat i min arm og førte mig over i udhuset med den store måtte. Min puls var eksplosiv og adrenalinet pumpede. Bag mig dansede en stor hanhund rundt som kun ventede på at presse sin hundepik op i mig og gennemkneppe mig. Et kort øjeblik kom tvivlen over mig, var det nu rigtigt det jeg gjorde, men jeg hældede til den tanke at der var masser af kvinder som havde prøvet dette før mig.
- Liz, ned på alle fire, Carlos skal lige have lov til at snuse til dig og gøre dig klar.
Jeg indtog min stilling som liderlig tæve og jeg kunne høre på Else at hun havde svært ved at holde Carlos.
Hans tunge slikkede mig overalt, imellem ballerne, i røven, over min fisse og over min klit. Min fisse tapløb af safter og jeg stønnede højt i min perverse forventning.
Pludselig mærkede jeg Carlos vægt på min ryg. Hans forpoter var oppe på min ryg og så gled de ned om min talje og trykkede sammen der. Jeg kunne mærke den søgende hundepik mellem mine lår og baller.
- Jeg hjælper dig lige, hørte jeg Else hviske til mig og så var hundens pik inde.
Åhh – jeg stønnede højt, atter blev jeg kneppet af en hund. Tempoet blev hurtigere og hurtigere og jeg kunne mærke at pikken voksede og voksede. Men så begyndte det at gøre ondt. Hans pik blev simpelthen for lang i forhold til min fisse. Nils og Else havde opfattet min ømmen, og Nils hviskede til mig om han skulle stoppe hunden eller lade den kneppe mig i røven.
- I røven, nærmest skreg jeg. Jeg hørte et svup da pikken gled ud af min fisse og kort efter en svag smerte da pikken blev boret ind gennem min ringmuskel.
Jeg var virkelig spiddet nu – og fyldt ud.
Og Carlos kneppede mig sønder og sammen. Jeg forsøgte at finde en rytme, men lod ham gøre arbejdet.
Hurtigere og hurtigere bankede hans pik op i min røv. Hans hårde kugler klaskede mod mine fisse ved hvert stød.
Pludselig mærkede jeg en svulmende og dunkende fornemmelse og samtidig mistede jeg fornemmelse for tid og sted. For mit indre øje var kun billedet af en hund kneppende en kvinde på alle fire, og i mit fisse den brændende og bankende fornemmelse som fortalte mig at jeg var kvinden. Jeg skreg og skreg da orgasmen fik min fisse og røv til at trække sig sammen.

Carlos stod stille og jeg stod stille. Jeg mærkede hvordan hundespermen pumpede ud af dens pik, mærkede den dunkende fornemmelse fra dens pik. Jeg stod stille – åhhh, igen trak min fisse sig sammen ved tanken om hvor pervers jeg var, og endnu en orgasme gennemrystede min krop.
Det næste jeg mærkede var en våd klistret substans som løb ned af mine ben – Carlos hundesperm.
Men jeg var ligeglad – jeg var lykkelig. Atter var oplevelsen langt over mine fantasier, og at det langt fra var sidste gang jeg besøgte Nils, Else og Carlos vidste jeg allerede.

Jeg var i sandhed – en liderlig tæve.