LÆSERNES EGNE NOVELLER

Bente 2©

Jeg en tæve

Jeg er en moden kvinde på 46, der har stor interesse for sex med dyr, og er vel egentlig også lidt af en skabsnudist i det at jeg elsker at rende rundt helt nøgen. Det startede helt tilbage til mine teenage år hvor vi boede på landet og selv havde dyr. Jeg har tit set vores ponyhingst bedække hopper og det samme med vores store hund af racen Grand Danois.

 

Det at se deres dejlige store pikke gjorde altid at jeg blev våd i mine trusser, og at jeg måtte op på mit værelse for at lege med mig selv indtil jeg var omkring de 17 år, da lod jeg vores hund slikke mig, først uden på mine trusser, men meget hurtig lod jeg ham slikke mig direkte på missen som jeg også spredte for ham. Mens han sådan slikkede mig så jeg at hans dejlige pik komme ud af sit hylster og jeg prøvede at røre ved den. Det føltes lidt underligt at have dens pik i hånden, men alligevel dejligt, og efter nogle få gange på den måde fik jeg lyst til at prøve om han ville bedække mig, jeg viste godt at han har en stor knude ved roden af pikken, så jeg passede på at den ikke kom med ind. Det var skønt at mærke ham oppe i mig, og jeg fik nogle dejlige orgasmer ud af det.

 

På et tidspunkt skulle mine forældre til en fest og de skulle være borte hele weekenden, og jeg skulle være hjemme for at passe dyrene, den weekend blev jeg for første gang bedækket rigtigt af ham, med knude og det hele. Efter at mine forældre var taget af sted, smed jeg alt mit tøj og gik nøgen rundt, satte mig forskellige steder med vidt spredte ben og lod ham slikke mig til jeg var rigtig godt liderlig, så lagde jeg mig ned på alle fire og lod ham springe på mig, jeg ledte ham på rette vej og snart havde han sin store pik oppe i mig, og jeg mærkede snart trykket fra hans knude mod mine læber. I min liderlighed glemte jeg at passe på, og med et klemte han om mig med sine forpoter og holdt mig fast, et kraftfuldt stød og knuden var inde, jeg fik et chok da knuden kom med ind det gjorde ondt for den var større end jeg havde forventet, jeg var bange for at der ville ske skade dernede og efter at den var kommet ind voksede den yderligere og vi hang sammen i vel omkring 15 – 20 minutter, hvor han bare sprøjtede sin sperm op i min hede mis, da han endelig slap sit tag i mig løb hans sperm ud af mig og ned af mine lår. Der gik nogle minutter inden jeg fik mig taget sammen til at gå i bad, efter badet gik jeg nøgen rundt igen også for at lufte og beskytte min ømme mis, men hans interesse for mig var ikke særlig stor lige efter at han havde bedækket mig, og det var godt det samme for jeg var meget øm i missen efter den tur jeg havde fået.

 

Om aftenen skulle jeg fodre, og uden at tænke over det gik jeg over i stalden lige så nøgen som jeg var, og fodrede, efter fodringen fik jeg lyst til at mærke på ponyens store pik, jeg fik også den frem af hylsteret, den var så stor at jeg ikke mere end lige kunne holde om den. Jeg kunne se at han kunne lide det så jeg satte mig på hug og legede med hans pik mens jeg samtidig legede med min mis, jeg havde fået et par orgasmer da jeg kunne mærke at han skulle sprøjte, hurtigt fik jeg hans pik rettet mod mine bryster og lod ham sprøjte ud over mig, der kom utroligt meget og jeg blev helt fedtet ind i hans varme klæbrige sperm, noget af det ramte mig også i hovedet og jeg fik lidt af det ind i munden det smagte lidt salt, men var ikke direkte ulækkert, jeg lod det tørrer ind og havde det på til næste morgen til jeg gik i bad og kælede blidt for min stadig meget ømme mis.

 

Det blev ikke til mere sex med hunden den weekend, jeg lod ham ikke engang slikke mig, det havde simpelt hen gjort for ondt, og jeg var stadig øm efter den første tur.

 

Jeg havde i mine ungdoms år flere kærester som jeg dyrkede sex med, men mine tanker gik tit tilbage til oplevelsen med vores hund, især når jeg var alene og lå og onanerede fantaserede jeg om det. Jeg blev gift og efter et par år fik vi en datter, min mand fik job som rejsemontør, og jeg foreslog ham at vi så fik hund, det gik han med til, for han troede at jeg ville havde en til at passe på mig når han ikke var hjemme, jeg foreslog at vi fik en Grand Danois, for sådan en havde vi haft hjemme, det var ok med ham, bare jeg selv afrettede den, det skulle jeg nok sagde jeg, og sådan fik vi en hvalp, men han skulle bare vide hvilke bagtanker jeg havde.

 

Da han var blevet ca. 1½ år gammel begyndte jeg at træne ham til det der var mit egentlige formål med ham, jeg tog hans halsbånd på og gik nøgen rundt, lod ham snuse til min fisse som hurtigt blev varm og fugtig bare ved tanken, satte mig med vidt spredte ben og kælede for fissen og lod ham slikke, men kun når jeg havde halsbåndet på, han var lærenem, så efter et ½ årstid var han klar over hvad det gik ud på, og nu skulle min gamle oplevelse, genopleves.

 

Det var fredag aften min mand var på et tre ugers job i Norge og vores datter var lagt i seng da jeg tog alt mit tøj af, tog halsbåndet på og begyndte at lege tæve for ham. Nede på alle fire gjorde jeg mig til, og snart var han henne og begyndte at slikke min drivende våde fisse og efter en kort slikke tur var han parat og sprang på mig og efter et par forgæves stød ramte han min varme fisse med sin dejlige store pik og gled ind i mig, jeg mærkede hurtigt at knuden trykkede mod mine skamlæber og straks efter var den med inde, det gjorde meget ondt igen, men ikke helt som første gang det skete for mig og hurtigt voksede knuden inde i mig, og vi hang uløseligt sammen mens han med små rytmiske bevægelser gennem kneppede min sprængfyldte fisse, og snart begyndte han at pumpe sin sperm op i mig. Da han var færdig, passede jeg på, at han ikke ville ned af mig, før knuden igen var svundet ind så han kunne slippe mig. Hvor lang tid der gik, ved jeg ikke da jeg havde mistet enhver tidsfornemmelse. Jeg blev liggende med numsen højt i vejret efter at han havde sluppet, for jeg ville beholde hans sperm i mig og det helst hele natten. Mens jeg lå sådan kom han igen hen og slikkede mig ren for det der var løbet med ud, selv om at min fisse var meget øm var det alligevel dejligt.

 

Jeg vågnede efter en nats god søvn, stod op og kunne konstaterer, at hans sperm i nattens løb var sivet ud af mig og ud i sengen. Jeg kunne lugte ham og nød det inden jeg gik i bad, min fisse var stadig øm, men da jeg altid har været meget liderlig så måtte jeg alligevel lege lidt med den i badet, så jeg kunne klare mig igennem dagen. Jeg er en af dens slags piger der helst skal have mindst en orgasme om dagen, og har derfor en masse legetøj, som bliver flittigt brugt, så efter badet tog jeg et par orgasme kugler som jeg satte op, klædte mig på, undlod dog mine trusser som jeg ofte gør, og var så klar til dagens gøremål. Under mine daglige gøremål indbefatter det også at jeg går tur med ham og med kuglerne oppe i fissen blev jeg hurtigt våd og det var noget han kunne lugte, men mere blev det ikke til den dag.

 

Søndag havde min ømhed fortaget sig, og jeg var klar over at jeg simpelthen måtte prøve ham igen, selvom at jeg havde gået med en svagt snurrende sommerfugl spændt på fissen hele dagen, og havde fået flere små orgasmer, ja så fyldte han mere og mere i mine tanker. Så da jeg nåede frem til aftenen og datteren atter var lagt i seng, så måtte jeg bare have ham til at bedække mig. Jeg gjorde mig klar med halsbåndet og kaldte på ham, tog ham med ind i soveværelset lagde mig på ryggen med numsen helt ude ved kanten og spredte mine ben for ham, så han rigtigt kunne slikke min varme fisse, dejligt at mærke hans ru tunge på klitten, og jeg fik hurtigt den første orgasme, så var han helt klar og sprang op i sengen med forpoterne og pikken strittende under ham. Hurtigt fik jeg ham ledt på rette vej og fik ham dybt begravet i min hede fisse og hans knude bankede på mine læber, lod ham bare køre løs og snart var den også med inde og han brugte mig som sin tæve og savlede ned over mine bare bryster.

 

Da han var færdig med at pumpe sin sperm op i mig holdt jeg ham atter fast til han selv slap sit tag i min brugte fisse og jeg var så udmattet af de orgasmer jeg havde fået under vejs, at jeg hurtigt faldt i en dejlig dyb søvn. Jeg blev vækket af ham midt på natten ved at han atter slikkede min endnu spermfyldte fisse, men jeg var for øm til at lade ham tage mig, fik ham ud af soveværelset og fik sovet resten af natten.

Fortsættes HER