LÆSERNES EGNE NOVELLER

Bente 2©

Jeg en tæve - del 2
Har du ikke læst del 1 kan du gøre det HER

Efter den weekend kredsede mine tanker og drømme mere og mere efter ham (hunden/red.), og jeg glædede mig til det blev weekend igen, hvor jeg atter ville have ham, sådan gik det første halve årstid, at jeg lod ham bedække mig i weekenderne. Det blev forår og det gode vejr kom med varme og sol, og jeg lå ude for at nyde solen, selvfølgelig helt nøgen, det blev en dejlig sommer, for når min datter blev passet og jeg selv havde fridag, kunne jeg finde på at nyde både ham og solen i det fri. Jeg nød virkeligt at være hans tæve på mine betingelser. 

Sådan gik der nogle år, og min datter begyndte i skolen. Da hun gik i tredje, fjerde klasse købte vi et lille landsted med en lille jordlod til, det øvrige var solgt fra, men der var nok til at vi kunne have en lille pony gående. Stedet lå lidt uden for byen, sådan lidt fra de øvrige naboer, af hvilke jeg dog hurtigt kom i kontakt med den nærmeste, det var et par hvor hun gik hjemme og passede stedet mens han var på job, hun var cirka på min egen alder og så ret godt ud med rødligt hår og så vidt jeg kunne se et par pæne bryster. Lige siden mine teen age år har andre piger kunne tænde mig, og min nabo er en af dem, jeg har leget meget med mig selv mens jeg har tænkt på hende og hvordan jeg skulle få noget i gang med hende, hvis hun i det hele taget var til piger også. 

En dag jeg var alene hjemme og lå og tog sol som sædvanlig helt nøgen, kom hun om i haven til mig, jeg sagde at jeg lige gik ind og tog lidt på, hun svarede at det behøvede jeg ikke for hendes skyld, og hun satte sig ved mig, min fisse blev straks våd, og jeg sagde at jeg havde en flaske hvidvin liggende på køl, så hvis hun ville dele et par glas med mig ville det være hyggeligt, det var hun med på. Vi drak vinen mens vi snakkede og ganske stille kom snakken ind på det sexsuelle, og efter endnu en flaske betroede hun mig at hun var blevet lidt tændt, men at hun aldrig havde været sammen med en anden pige før.  

Jeg satte mig helt hen til hende tog om hendes hoved og gav hende et let kys, hun smilede til mig efter det, og jeg kyssede hende igen, denne gang lod jeg tungen komme med og til min glæde besvarede hun kysset, og det blev til mange heftige kys mens vores hænder gled undersøgende rundt på hinandens krop, og hurtigt fik jeg tøjet taget af hende. Hun var lige så skøn som jeg havde forestillet mig, pæn slank med et par bryster der næsten kunne bære sig selv med et par faste stive vorter lige til at bide lidt i, en dejlig fast bagdel og en mørk dusk af hår omkring fissen som var meget våd. 

Jeg trykkede hende ned at ligge, kravlede ned og spredte hendes ben og kyssede hendes fisse, snart lod jeg tungen danse let om hendes clit, og jeg kunne høre på hendes vejrtrækning at hun nød det i fulde drag, jeg lod tungen komme så langt op i hende jeg kunne og tunge kneppede hende lidt inden jeg slikkede hende færdig og hun kom i en voldsom orgasme. Efter den måtte hun lige komme til sig selv igen mens vi tog et glas vin mere, hun sagde at det havde været en skøn oplevelse og at hun også ville prøve at slikke mig. 

Enten var hun et naturtalent eller også meget lærenem for hun fandt hurtigt de helt rigtigt kontakter på mig og snart kom jeg selv i en voldsom orgasme. Vi måtte lige sunde os lidt, og vi snakkede om hvor dejligt det havde været, og hun godt kunne tænke sig at gentage det ved lejlighed, jeg sagde at hun bare kunne komme over, så kunne vi se om det kunne blive til noget. Hun tog sit tøj på og efter et liderligt kys gik hun hjem med et på snarligt gensyn. 

Vi var sammen et par gange i løbet af måneden, og havde det rart sammen, så kom hun en dag og tog mig sammen med hunden. Vi var ude i haven og jeg havde ikke forventet at hun kom den dag, så jeg havde gjort mig klar til rigtigt at blive bedækket, jeg havde lagt mig helt ned i enden af solbriksen så han rigtigt kunne komme til, og han var godt i gang med knude og det hele oppe i mig da hun kom frem og så os, nu kunne jeg ikke lige få ham af på grund af knuden ved roden af hans pik så jeg bad hende komme hen til mig og tage sit tøj af så jeg kunne slikke hende samtidig med at jeg blev bedækket. 

Lidt tøvende tog hun sit tøj af og kom hen over mig og sænkede sin fisse ned over mit hoved så jeg kunne nå hende, samtidig med at jeg slikkede hende i fissen kunne jeg mærke at han begyndte at slikke hende bagi, jeg var spændt på hendes reaktion, ved det første slik var hun stivnet, og ville væk fra ham, men jeg holdt hende fast, og snart bøjede hun sig lidt mere frem og løftede sig lidt så han bedre kunne ramme hendes nu meget våde fisse. Og snart var det kun ham der slikkede hende og efter en kort stund kunne jeg mærke hendes safter dryppe mig ned i hovedet og jeg kunne mærke at hun kom. Hun sank ned over mig igen og jeg lod min tunge lege blidt med hendes klit til orgasmen var klinget af. 

Hvor var det dejligt frækt det må jeg prøve igen, ja sagde jeg, men så skal du have det her på sagde jeg og tog mit halsbånd af, han havde også sluppet sit tag i min kusse, så jeg var helt fri nu med hans sperm drivende ud af mig. Er det et tegn til ham, ja sagde jeg og gav hende det på. Hun lagde sig til rette på briksen helt nede ved enden og han var straks over hende igen, hun spredte selv sine skamlæber for ham så han rigtigt kunne komme til at ramme hendes klit. Jeg kunne se på hans pik at han var ved at være klar igen, så jeg spurgte om hun var klar til at modtage ham, ja sagde hun og jeg ledte ham på vej og snart var han oppe i hende, jeg var lidt ond for jeg lod ham komme helt op i hende med hele knuden, jeg tænkte at nu skulle hun få pik som hun aldrig ville glemme. Hun hylede som en stukket gris da han fik knuden med ind i hende og hun ville væk fra ham, men jeg holdt hende atter fast så hun ikke kunne komme nogen steder. Min kusse bliver flækket skreg hun da knuden kom op i hendes kusse, hun trak hans hoved ned til sine bryster som han savlede ud over og hun gned det ud over brysterne mens hun legede med de stive vorter, og så kom hun igen i en enorm orgasme, og jeg kunne se at Balder skød sin sperm o i hendes udspilede kusse, jeg holdt ham til knuden havde aftaget og han slap sit tag i hende, hun lå nu fuldstændig udmattet på briksen den næste halve time inden hun kunne tage sit tøj på igen. Hendes kusse var så øm at hun dårligt kunne samle sine ben. Da hun rejste sig tog hun om mig og gav mig et stort varmt og dybt kys inden hun tog sit tøj på igen for at liste hjem.