LÆSERNES EGNE NOVELLER

Bente 2©

Jeg en tæve - del 3
Har du ikke læst del 1-2 kan du gøre det HER

Da min datter fyldte ti, gav vi hende en pony, som hun havde ønsket sig længe, det blev selvfølgelig til en hingst, vi havde ikke haft ham ret længe før jeg begyndte at kæle for ham og især hans pik. Han var noget urolig i starten, men han vænnede sig til det, og efter ca. ½ år kunne jeg få lov til at lege med hans pik og få ham til at sprøjte, og så følte jeg mig klar til at begynde på at lege rigtigt med ham.

 

Jeg startede med at klæde mig nøgen og gå ud til ham i stalden kæle for ham og lod ham nappe til mine bryster med læberne, mine vorter stod lige ud i luften med det samme og min fisse løb af mine safter. Stille nærmede jeg mig hans pik der var kommet lidt frem og begyndte at kæle for den, den kom hurtigt helt frem af sit hylster, så jeg kunne lege med hele pikken. Jeg bukkede mig ned og prøvede at tage den i munden, jeg kunne dårligt gabe over den, men jeg fik den da indenfor, der kom lidt presperm som jeg slikkede i mig. Nu var jeg efterhånden rigtig godt liderlig og våd så jeg ville prøve om jeg kunne få ham op i mig, men det blev ikke til ret meget, for jeg stod ret akavet, men jeg fik da lige hans pik hoved indenfor, og kunne så stå og lege lidt med ham på den måde indtil jeg kunne mærke at han var ved at komme, hurtigt satte jeg mig på hug under ham og fik ham til at sprøjte sin sperm ud over mine bryster og ned af maven, jeg smurte mig ind i det mens jeg gjorde mig færdig.

 

Jeg prøvede på at komme til at ligge under ham med flere forskellige ting, først da jeg brugte en lille halmballe med et tæppe på lå jeg behageligt under ham og kunne få hans pik rigtigt op i mig. Jeg ved ikke hvor meget af hans pik jeg fik op, men han var helt oppe i mig og jeg fik den voldsomste og bedste orgasme jeg nogen sinde havde fået, og det selvom min kusse var øm i flere dage efter, så jeg måtte nøjes med at lade ham komme ud over mig den næste tid.

 

Jeg skiftede nu med at lade mig bedække af Balder og ponyen, og med at lade ponyen komme ud over mig, det sidste havde jeg gjort en efterårsdag ude i stalden, jeg havde klædt mig nøgen og ladet ham komme ud over mine bryster, hals, hoved og mave, havde gnedet det ind på mig og derefter taget mit tøj på igen, da jeg var på vej ud af stalden mødte jeg min nabokone, der kom med halsbåndet på, og var bare klar til at blive bedækket af Balder, da hun så mig spurgte hun, hvordan er det du ser ud, jeg sagde at jeg bare havde været inde ved hesten, har du leget med den ville hun så vide, ja hviskede jeg, jeg fik ham til at komme ud over mig og har smurt mig ind i hans safter. Det kan jeg se sagde hun, du har det helt oppe i håret, men tror du at du og Balder kan klare mig i dag, ja det tror jeg at vi kan, kom med ind til Balder, så skal du nok få hvad du trænger til. Hun tog om mig og vi kyssede hinanden dybt, jeg kan også lugte ponyen sagde hun og smage ham, han smager dejligt.

 

Vel inde fik vi hurtigt hinanden klædt af og begyndte at kæle og slikke hinanden. Den sperm du har på dig tænder helt vildt, kan du mærke det, ja sagde jeg, din kusse løber over af dine safter, vi gav hinanden de første orgasmer inden vi kaldte på Balder, som så fik lov til at hygge sig med hende, hun ville have det hele sagde hun og tog knuden med op, og mens Balder pumpede sin sperm op i hende fik hun endnu en orgasme, da Balder havde sluppet hende sagde hun bare, jeg er mere liderlig endnu, godt sagde jeg, så kom med ud i stalden, så skal du få pik som vil noget. Nøgne og liderlige som vi var, gik vi ud i stalden, jeg sagde til hende at hun kunne gå ind i boksen med halmballen så ville jeg hente ponyen, hun sad og kælede for sin kusse da jeg kom med ham og tæppet, hun rejste sig så jeg kunne få ham på plads og lagt tæppet på halmballen, jeg spurgte om hun var klar, ja sagde lad mig bare prøve om jeg kan få ham op, godt sagde jeg, så læg dig til rette på halmballen, hans pik er allerede klar til dig kan jeg se, og hun lagde sig efter mine anvisninger, tag om hans pik og leg lidt med den inden du prøver at sætte den op i dig sagde jeg til hende, hun kørte den op og ned over hendes våde og tilspermede kusse inden hun prøvede at få den op.

 

Da den kom ind i hende kunne jeg se, at hun blev helt vild i blikket, hun rykkede sig længere ned så hun kunne få mere af den op i sig, hendes blik blev mere og mere vildt af at mærke hvordan hendes kusse blev udspilet af ponyens pik og efter lidt tid havde hun fået den helt i bund, sagde hun, hun havde ca. halvdelen af pikken inde i sig. Hun kneppede sig selv med den mens hun gned på sin klit til hun kom i en mega orgasme så kraftig at hun var ved at besvime. Hun fik den ud igen og lå lidt for at komme til sig selv igen.

 

Det var første gang at vi delte ponyen, men det blev ikke sidste, og nu er det Balder eller ponyen sammen med mig.

Fortsættes HER