LÆSERNES EGNE NOVELLER

Bente 2©

Jeg en tæve - del 4
Har du ikke læst del 1-3 kan du gøre det HER

Min datter var efterhånden blevet stor og gik nu i 10 klasse, da hun en dag kom tidligt hjem fra skole og afslørede os i at have sex sammen med Balder. Min nabokone lå på alle fire ind over mig og jeg slikkede hende mens hun havde Balders pik og knude helt oppe i kussen, da hun kom hjem og så os. Vi kunne ikke rigtigt bortforklare det der skete, og hun løb op på sit værelse hvor hun blev. Min nabokone kom meget hurtigt i en eksplosiv orgasme og Balder slap hende rimeligt hurtigt, og da hun var gået og jeg havde fået mit tøj på igen, gik jeg op til min datter på hendes værelse, da jeg uventet kom ind fik vi begge et lille chok, for hun lå nøgen på sin seng og onanerede med en af mine dildoer, jeg gik ud, men hun kaldte mig tilbage og spurgte om jeg også ville hjælpe hende, det var jeg ikke meget for, for hun var jo min egen datter, men så satte hun trumf på, for ville jeg ikke hjælpe hende ville hun fortælle det til far som hun sagde, tøvende gik jeg over til hende i sengen kravlede op og ville til at slikke hendes fisse, du skal også være nøgen nu sagde hun, og jeg måtte tage mit tøj af igen, og jeg slikkede hende mens jeg brugte dildoen i hende og hun kom hurtigt i en orgasme.

 

Bagefter sad vi længe og snakkede om det der var sket, hun fortalte at hun for længe siden havde opdaget at jeg havde flere forskellige dildoer liggende og at hun på et tidspunkt havde taget en af dem og gemt inde hos sig selv, og at hun af og til brugte den, men da hun nu var kommet hjem og havde set os ligge der på gulvet, var hun ikke bare blevet chokeret, men også liderlig og derfor havde ligget og onaneret da jeg kom op, men nu havde hun lyst til at prøve det samme som vi havde lavet, jeg var ikke meget for det, men igen truede hun med at fortælle det til min mand, så jeg bøjede mig og gav hende halsbåndet på og kaldte på Balder, jeg bad hende sætte sig ud på kanten af sengen og sprede sine ben så hun kunne blive slikket af ham, da han havde slikket hende lidt lagde vi os ned i en 69 med hende øverst så jeg kunne slikke hende og dirigerer Balder så han ikke fik knuden med op i hende, jeg bad hende om at bøje sig helt ned over mig da Balder sprang på hende, jeg fangede hans pik og førte den til hendes spalte og lod ham trænge sig ind i hende, jeg holdt fast om knuden så den blev udenfor, mens hun blev bedækket af Balder legede jeg med hendes klit og hun kom hurtigt i en orgasme, og snart efter spermede Balder oppe i fissen på hende, Balder kom af og jeg så nu hvordan spermen drev ud af fissen på hende, jeg kunne ikke holde mig væk så jeg slikkede hende ren bagefter, og hun fik nu sin anden orgasme.

Atter satte vi os til at snakke om den oplevelse hun lige havde haft, hun fortalte at det havde været så skønt at det ville hun prøve igen senere, for lige nu var hun bare helt færdig og øm i fissen efter at være blokket sådan ud. Jeg fortalt hende at hun ville være meget mere øm hvis Balder havde fået knuden med op, men at jeg havde hindret ham i det, for hvis det var sket havde de hængt sammen medens han spermede oppe i hende, men også at hun ikke skulle være bange hvis det skete for han ville slippe igen efter et stykke tid. Jeg fortalte det også, for hvis hun skulle prøve det alene at hun kunne være forberedt på det, samt at Balder var opdraget til at det kun var når vi havde halsbåndet på. Jeg forklarede hende også hvordan hun skulle lægge sig på ryggen med rumpen helt ude ved kanten, for selv at kunne kontrolerer hvor meget hun fik op af ham, for hvis hun bare lagde sig på alle fire, så ville hun få knuden med op, og at den ville udspile hende totalt.

Der gik nu nogle uger, og jeg skulle på et kursus, hvor jeg ville komme lidt sent hjem. Da jeg kom ind kunne jeg se på min datter, at nu var hun indviet, det vil sige, jeg kunne se på hende at hun havde haft knuden oppe i sig, hun gik med let spredte ben og hun satte sig meget forsigtigt. Tillykke sagde jeg til hende, hun kiggede på mig og sagde med hvad, jeg kan se at du har haft Balder helt oppe i dig, er det så tydeligt spurgte hun, jeg kan se det fordi du har lidt sperm der er løbet ned af dine ben, og så har jeg selv har prøvet det, men hvad synes du om det. Hun fortalte nu at hun syntes at det havde været helt fantastisk, at være så udblokket mens han bare spermede oppe i hende alt imens hun havde fået den skønneste orgasme hun nogen sinde havde fået, mens han samtidig havde oversavlet hende på brysterne, du kan selv se for jeg har ikke nået at være i bad endnu, og så tog hun sin bluse af, og jeg kunne se resterne af Balders savl på hendes faste bryster, hun tog også sin lille nederdel af og jeg kunne se at der var spermrester smurt ud over hele hendes mis, skal du slikkes ren eller vil du hellere i bad spurgte jeg, jeg vil helst i bad, lige nu jeg er jo noget øm svarede hun, og gik i bad.

Mens vi sad og spiste spurgte hun efter naboen, som hun tidligere havde set mig sammen med. Jeg sagde at hun var blevet nervøs efter at vi var blevet opdaget. Kom hun her tit spurgte hun så, det var lidt med forskel svarede jeg, men hun har ikke været her siden da, jeg går over og snakker med hende i morgen sagde du så, det kunne jo være at hun stadig har lysten til at være med. Næste formiddag gik min datter over til hende, og der gik lang tid inden hun var tilbage.

Hun fortalte at de havde haft en lang snak om det der var sket dengang, naboen havde været bange for afsløringen og havde så helt holdt sig væk, men fortalte også at det havde været enormt ophidsende at blive afsløret for hun havde fået den bedste orgasme hun nogen sinde havde fået. Min datter og naboen var blevet ret så ophidset af samtalen at de var gået ind i naboens soveværelse og havde hjulpet hinanden med at få en orgasme sammen., efter den havde datteren sagt at hvis naboen ville det, ville hun godt være tre om det, og det mente hun også at hendes mor ville, så hun skulle bare komme over som hun tidligere havde gjort.