LÆSERNES EGNE NOVELLER

Bente 2©

Jeg en tæve - del 5
Har du ikke læst del 1-4 kan du gøre det HER

Efter min datters besøg hos naboen, begyndte hun igen at komme over til mig, nu os, til små hyggestunder enten med mig og Balder, eller os alle tre sammen.  Jeg skal love for at der nu kom gang i sagerne, jeg var næsten aldrig alene med Balder mere, enten var min datter eller naboen med eller os alle tre sammen, men min nabo og jeg havde endnu ponyen alene, og det benyttede vi os lidt af, indtil vi en dag kom og så min datter sidde nøgen og lege med dens store pik, som hun kyssede og spillede på, mens hun legede med sin fisse, vi holdt os i ro selv om det var svært og vi gemte os så vi kunne se hvor langt hun ville gå med den, efter et stykke tid kunne vi se at den var ved at komme og hun holdt pikken tæt på sine bryster og lod ham komme der ud over hende, hvorefter hun også smurte sig ind i spermen på brysterne, maven og ned på fissen., hun havde ikke brugt boksen med halmballen. Da hun ville gå, gav vi os til kende, og spurgte om hun var blevet helt færdig, det var hun ikke, så jeg begyndte at kæle for hende, og hun tog mit tøj af mig, naboen var selv ved at tage sit tøj af og snart var vi alle tre nøgne.

 

Med et blink til naboen førte vi min datter ind i boksen med halmballen og lagde hende på den, hvor vi slikkede og kælede for hinanden så vi alle tre fik vores orgasmer. Bagefter sad vi og snakkede lidt, min datter havde da godt nok undret sig lidt over hvorfor der var en halmballe inde i den ledige boks, men nu havde hun en idè om det. Forsigtigt fik vi hende fortalt at vi skam også brugte ponyen, men nok lidt mere end hun selv havde gjort. Min datter sagde nu at det ville hun også prøve en dag, men ikke lige nu, da hun var helt færdig, jeg fortalte hende at da han er meget stor skulle man være meget forsigtig med det, men samtidig er vi jo meget elastiske der nede så det kunne godt lade sig gøre når man er meget våd og liderlig.

 

Der gik et stykke tid, så kom min datter en dag og spurgte mig om jeg ville hjælpe hende med at blive bedækket af ponyen, jeg var stadig lidt betænkelig ved det, men indvilligede alligevel, så vi gik ud og hentede ponyen ind i den specielle boks. Jeg kælede for hende mens jeg tog tøjet af hende, det var hurtigt gjort da hun kun havde en top og en nederdel på, lagde hende på halmballen og slikkede og legede med hendes fisse med en dildo jeg havde taget med ud, mens hun legede med ponyens pik. Da jeg følte hun var klar fortalte jeg hende hvordan hun fik den op i sig, og hvordan hun selv kunne styrer hvor meget hun fik op, men også at hun skulle være forsigtig. Hun førte pikken til sin fisse og pressede lidt på og snart var pikhovedet oppe i hende og hun lå lidt og kælede for sin klit mens hun vænnede sig til presset af pikken, så begyndte hun at lave kneppe bevægelser og tog mere af pikken op i sig, og snart havde hun fået et pænt stykke af den op, hun blev ved med sine kneppebevægelser til han sprøjtede hele sin ladning ud oppe i hende, og da hun mærkede presset fra hans ladning oppe i sig kom hun i en kæmpe orgasme. Hun fik hans pik ud og lå lidt mens hun kom til sig selv igen. Aldrig har jeg fået så en så god og kraftig orgasme før sagde hun bagefter til mig med et stort smil, det var simpelthen den ultimative orgasme, det er ikke sidste gang at jeg vil prøve dette. Vi har været sammen alle tre om ponyen, og hvem af os der har fået spermen er forskelligt, idet det er gået lidt på skift imellem os, men vi er alle tre blevet blokket ud af ham.

 

Min datter fandt sig en sød fyr og er blevet gift, og hendes deltagelse med Balder og ponyen ebbede derfor lidt ud, men hun kommer stadig hjem og deltager, for som hun selv siger, er det dejligt engang imellem at opleve den ultimative orgasme. Min nabo og jeg er nu igen alene om at lege med Balder og ponyen og os selv.

 

Da jeg altid har haft mine hunde avlsgodkendte, har jeg altid fået den første han hvalp som betaling for en parring, så på den måde har jeg altid haft en til oplæring mens den gamle stadig har været i brug, men nu her hvor ponyen er ved at være for gammel vil jeg se mig om efter en anden, og gæt hvad jeg vil foreslå at vi får denne gang, nej ikke en ny pony, men en rigtig hingst, bare tanken om at jeg kan komme til at få en ”rigtig” ridetur gør mig allerede så liderlig at min kusse savler. Jeg håber at det kan lade sig gøre, for selvom at Balder er min foretrukne, elsker jeg også at blive blokket rigtigt ud.

 

Her vil jeg slutte min beretning, og jeg håber at læserne har nydt den lige så meget som jeg har nydt at fortælle den. Jeg har flere gange undervejs været nødsaget til at lade mig bedække eller gå ud i stalden til ponyen for at få gjort noget ved min dampende kusse.       

 

Bente……….