LÆSERNES EGNE NOVELLER

Mini Max©

Julefrokost 1

Jeg er en ganske almindelig ung mand på 25 år, som bor alene og arbejder som lagerarbejder i et større firma.
Vi var nogle stykker der havde fået en del og drikke da vi sad til julefrokosten. Der sad vi og generede især en rigtig flot blondine oppe fra kontoret og fortalte dumme blondine vitser.

 

Mellem jul og nytår sad jeg og læste annoncer bag i Ekstra Bladet og fandt en ung herskerinde som boede i nærheden og ringede til hende for at høre, om hun havde en tid samme dag.

Jeg præsenterede mig, og hun spurgte hvad jeg kunne tænke mig, jeg forklarede, at jeg gerne ville have langtids bondage, og gerne ville have bind for munden det meste af tiden og til sidst gennem kneppes, hun sagde, jeg bare kunne komme. Men jeg skulle ringe på 3 gange og gå ind, der ville være en stol hvor der lå et blind fold, som jeg skulle tage på når jeg havde taget tøjet af. Jeg sagde jeg ville komme om en halv time, om det var i orden, ja det ville være fint.

 

Jeg ankom til stedet, det var et større hus i tre plan, jeg gik op af trappen og ringede på 3 gange og gik ind. Der stod en stol midt i gangen med et blind fold. Jeg tog mit tøj af og satte mig på stolen og tog blind foldet på. Der ventede jeg i ca. 5 minutter, da jeg hørte, at der kom en som gik hen bag mig og gav mig en gag i munden og spændte den fast i nakken, hvorefter at hun gav mig et halsbånd på og satte en kæde i og hev mig op fra stolen, og begyndte at slæbe mig ned i kælderen, hvor jeg blev bunden fast mellem 2 stolper så jeg stod som et X.

Så tog hun blindfoldet af mig, og der så jeg til min forskrækkelse, at blondinen fra kontoret klædt ud som sygeplejerske var min herskerinde.

Jeg ville have sagt en hel masse, men gagen forhindrede at der kom nogle lyde ud. Hun grinede og spurgte, om jeg kunne lide hendes kostume. Jeg gjorde ingenting, og hun tog en pisk og gav mig nogle klask i min røv og spurgte, om jeg kunne lide hendes kostume, jeg nikkede. Hun tog om min allerede stive pik og mine nosser og klemte hårdt til jeg vredt mig i smerte, hun grinede og sagde at vi nok skulle nok få det sjovt, hvorefter hun gav mig et tørklæde for øjnene og satte klemmer i mine brystvorter og bandt min pik og nosser op og hang lodder i.

Hun gav mig 25 slag med pisken for at genere hende til julefrokosten og lod mig stå der i en halv time bagefter.

Da hun kom tilbage, gav hun mig et par klask med hendes hånd i min røv og spurgte, om jeg havde savnet hende. Jeg gjorde ingenting, men fik et klask der var meget hårdere og hun spurgte mig igen om jeg havde savnet hende. Jeg nikkede, og hun grinede af mig og begyndte at tage lodderne af min pik og nosser og tog klemmerne af mine brystvorter. Det gjorde ondt som bare pokker. Hun slæbte mig rundt, førte mig ind i et andet rum, lagde mig på en briks, begyndte at binde mine arme fast og spændte en rem omkring panden og fast til briksen og spændte mine ben fast til nogle bøjler.

Så tog hun tørklædet af mine øjne og gagen af og sagde, jeg ikke måtte sige noget, med mindre jeg blev spurgt om det var forstået, jeg sagde ja.

Hun forklarede, at hun havde drømt om dette siden julefrokosten, og hun håbede at jeg også ville nyde det, for når jeg nu havde bestilt langtidsbondage, skulle jeg jo også have det, så hvis jeg ikke havde travlt, ville hun gerne undersøge mig, jeg kunne jo være syg og det ville jo ikke være så godt.

Hun spurgte om jeg ville være hendes patient og jeg takkede ja. Hun gav mig en gag i munden hvor der var et hul med en slange i. Hun stod nu foran mig og tissede i en beholder, som hun vendte på hoved og satte fast på et stativ. Hun koblede slangen fra gagen på og satte en klemme på slangen og spurgte om jeg havde lyst til at smage. Hun fjernede klemmen og det løb ned i munden på mig uden at jeg kunne gøre noget.

Hun begyndte at barbere min pik og nosser. Hun satte et termometer op i min røv for at tage min temperatur. Da hun tog det ud igen, var der lidt lort på det, og hun sagde hvad det var for et svineri, om jeg ikke engang kunne gøre mig selv ren.

Hun gik for at komme tilbage med en beholder med sæbevand som hun satte i et stativ, hvorefter hun tog en slange og førte op i røven på mig og videre op til beholderen og lod sæbevandet løbe ned i min røv. Da den var tom, gav hun mig ble og et par gummi bukser på.

Hun tog nu gagen af mig og begyndte at løsne mig men havde ikke travlt. Jeg sagde, jeg skulle på toilet, om hun ikke ville skynde sig. Klask, og jeg fik to lussinger og spurgt om jeg havde fået lov til at sige noget. Jeg rystede på hovedet, og hun fortsatte med at løsne mig, men jeg kunne ikke holde mig længere og lavede i bleen.

Hun førte mig ned på gulvet, der sad jeg på alle fire og var så flov, at jeg begyndte at græde. Så tog hun mit hoved ind mellem sine bryster og trøstede mig og sagde, at det gjorde ikke noget, at hendes lille pige lavede i bleen og førte mig ud på badeværelset og vaskede mig.

Bagefter tog hun mig med ind på briksen for at spænde mig fast igen. Hun spurgte, om jeg lå godt, jeg svarede ja, at det gjorde jeg.

Hun tog sine trusser og proppede dem i munden på mig og spændte mine ben fast til bøjlerne. Hun sagde, at nu skulle jeg gennemkneppes, som jeg havde bedt om.

Hun gik nu op foran mig og tog en strap-on på, gik ned mellem mine ben og smurte min røv ind i vaseline og begyndte at kneppe mig. Da jeg var godt gennemkneppet, spillede hun min pik indtil jeg kom og sørgede for at jeg ramte i et glas.

Nu fjernede hun sine trusser fra min mund og spurgte om jeg var tørstig. Jeg sagde ja, og hun viste mig glasset, jeg sagde nej, men hun gav mig en lussing og hældte det ned i min mund.

Hun løsnede mig og bad mig gå ind og tage et bad.

Da jeg kom tilbage, sad hun i sofaen og havde hældt kaffe op. Vi fik en lang snak om hvordan det havde været, og om jeg ville besøge hende igen som ven.

Jeg sagde… 

 

Fortsættelse følger