Pink Erotic Hotel - Jul 2000

Forfatter: Nanna©
2. december

Et frækt job

Da Louise vågnede lørdag morgen var hun øm, og et par blå mærker var begyndt at tone frem på det lår hun havde slået da hun var stødt ind i René om fredagen.
Louise gik ud i entreen og samlede lørdagsavisen op, og gav sig til at læse avisens jobannoncer samtidig med at hun indtog sin morgenkaffe.

"Pink Erotic Hotel søger alsidig medarbejder".
Louises finger stoppede brat - et erotisk hotel… - lød frækt og spændende…. - tiltrædelse snarest. Hmmmm, Louise som stod og manglede penge greb resolut telefonen og ringede op.

- Hej, Louise Andersen, angående annoncen i avisen - stillingen er den blevet besat? - nej! - samtale - jo jeg kan godt komme, ja, ja, i morgen kl. 13! ok - ja, receptionen, det er forstået, ja, farvel så længe så.

Eftertænksomt lagde hun røret på. Pink Erotic Hotel, hvad mon der foregik sådan et sted? Hun spiste sin morgenmad og tankerne tog på langfart.
Hun forestillede sig let påklædte kvinder i fransk lingeri, som sad i højrøde plyssofaer og ventede på, at mænd i store stillinger kom og valgte dem ud til en høj betalt hyrdetime i værelser med gobeliner og kandelabere på de antikke møbler.

Louise blev tændt ved tanken, så sig selv sidde i de yndigste blondeklædninger med struttende bryster og veltrimmet mis, så en nobel herre komme hen imod sig. Herrens ansigt var Renés - René bad hende rejse sig og dreje rundt mens han så vurderende på hendes krop. Han nikkede anerkendende til den smukke ældre kvinde som var hotellets værtinde med accept på at hun var valgt. Han lagde en arm om livet på Louise og sammen gik de op ad en smal mahogni trappe til de eksklusive værelser ovenpå.

Stearinlys blafrede i den vind de skabte da de dansende ømt og tæt rundt i værelset imens de klædte hinanden af. Da de begge var nøgne satte René sig i en stor rød øreklapstol og pressede hende blidt ned mellem sine ben. Hans lem stod stift og strunk - der piblede et par klare dråber på spidsen og uden at afvente yderligere ordre lod Louise sin tunge slikke dråberne af hovedet, mens hendes hænder sensuelt gled op og ned af hans stang. 
Hendes negle nev blidt i hans pung, mens tungen dansede fandango på hans elskovslem. Hun lod tungen lege med hans spændte streng på bagsiden af pikken og sugede ham så med et ryk helt ind i min mund. René skød ryg og med et hæst suk skød han hele sin ladning af i munden på hende.

Champagneglassenes perlende indhold blev nydt på sengen mens de blidt kærtegnede hinanden - og efter kort tid var han klar igen. Han trængte ind i hende og elskede Louise blidt og henført som hun aldrig var blevet elsket. Hun mærkede hvordan hans  spændte lem fyldte hende helt ud - mærkede….. ja hvad mærkede hun egentligt….. Hun sad jo på stolen i køkkenet - med den ene hånd dybt begravet i sit våde køn.

Med et støn rejste Louise sig og gik med hastige skridt ind i soveværelset, tog en dildo i sin kommode og lagde sig på sengen. Hun startede vibratoren, lukkede øjnene og var tilbage i værelset med René.

René var viril og godt udstyret - og mens han blidt men bestemt elskede hende i hotellets værelse - lod hun dildoen køre frem og tilbage i sin meget våde spalte. Åh ja, han var så skøn, fyldte hende helt ud, åhhh ja ja ja, hun kørte dildoen frem og tilbage i et heftigere og vildere tempo imens hun så Renés svedende krop over sin - hørte ham stønne - ja ja nu kommer jeg - men ordene kom ud af Louises mund og varmen eksploderede i hendes skød - kramperne rullede fra top til tå og hulkende pressede hun dildoen i bund mens hun forestillede sig at René pressede sit lem dybt op i hende og skød sin ladning af imens han krammede hende hårdt.

Åhh hvor dejligt, hun lå og sundede sig, tænkte på René. De havde ikke aftalt at ses igen, gad vide om hun nogensinde fik ham at se igen……...........!