LÆSERNES EGNE NOVELLER

Anni Mela©

Julestrip hos naboen

En seddel kom ind ad brevsprækken, hun gik ud og samlede den op.

Hej underbo.

Vi holder julefrokost i aften, så der bliver jo nok lidt larm, undskyld på forhånd.

Hilsen overboen.

Det var, hvad der stod på sedlen, og så var den ellers pyntet med hjerter og små juletræer. Hun stod med sedlen i hånden, så på den, og gik ind i stuen for at skrive et svar tilbage, om at det jo selvfølgelig var helt ok, og at de måtte ha’ en dejlig aften.

Mens hun sad på stolen kom hun til at tænke på overboen, han var nu ret sød, mørkt hår og ret ung, og så vidt hun vidste, single.

De havde aldrig snakket sammen men hilst på hinanden ude i gangen, men han havde aldrig haft nogen piger med hjem, med mindre han smuglede dem ind efter mørkes frembrud. Hun smilede, og kunne lige forstille sig hvordan han havde smuglet piger med op ad trappen i nattens mulm og mørke, næsten lydløst og alligevel lidt småfnisende.

 

Seddelen blev færdig

Hej overbo.

Håber da I får en dejlig aften, og det med larmen må vi jo bare finde ud af, håber I spiller noget godt musik, så jeg kan nyde ”larmen”

Hilsen og julesmil fra underboen.

Hun gik ud på trappen og op til hans dør, hun kunne høre hvordan støvsugeren gjorde sit til, at han ville få en go’ dag. Hun kunne høre han gik og sang derinde. Hun havde mest lyst til at banke på og give ham seddelen personligt, men valgte at smide den ind ad brevsprækken.

 

Nede i sin lejlighed, fik hun lavet sig en kop te, og så ind i sofaen og læse lidt. Hun var ved at læse en go’ bog, en rigtig tude bog med børn der ikke blev behandlet ordentligt. Hun puttede sig under tæppet og trak benene op under sig og læste videre, og der gik ikke længe før tårerne kom på kinden, fordi hun følte med det stakkels barn i bogen. Pludselig bankede det på døren, hun fik et helt chok, havde siddet i sine egne tanker og bare læst og læst. Hun gik ud og lukkede op.

 

Udenfor stod en ung mand, og smilede, - Hej, ville bare lige spørge, om jeg kunne få dig til at hjælpe mig. Vi kan sku’ ikke finde ud af at lave brunede kartofler og tænkte, at du måske kunne?

Hun smilede og tænkte, he he unge mand da!

- Ja da, giv mig lige to sek. Skal lige på toilet, så kommer jeg op og hjælper jer.

- Fedt mand! – tak du have, sagde han og gik op ad trappen.

Hun stod lidt, hvorfor havde hun sagt, hun skulle på toilet, for det skulle hun ikke, men alligevel gik hun ud på badeværelset og tog lidt vand i ansigtet, hendes øjne var lidt røde efter al det tuderi over den bog.

 

Da hun var blevet lidt mere frisk i hovedet, gik hun ovenpå. Hun stod foran døren, der stod åben. Hun kunne høre, de allerede var begyndt at drikke, og de skålede og grinede. Hun bankede på karmen og afventede svar, men fik intet. Hun bankede igen, denne gang lidt hårdere, og så kom han, overboen, iført et par slidte mode cowboybusker og en stram T-shirt. Hun kunne se, han var trænet og var ikke bange for at vise sin figur.

Han kom helt hen til hende, og uden varsel gav han hende et kram. - Hold op, hver er det godt, du gider hjælpe med de skide kartofler, sagde han og blinkede til hende. Hun kunne ikke lige helt finde ud af, hvordan det blink skulle opfattes, men svarede, - Jamen, vi skal jo hjælpe hinanden, og sendte ham et blik, der ikke kunne misforstås, hun tændte på ham. Han trak hende ind i gangen. Hans lejligheds indretning lignede hendes. Hun gik ind i køkkenet og ville hjælpe, men derude var der ingenting, kun sprut og chips, han smilede og trak hende med ind i stuen. Derinde sad fire fyre, de grinede og skålede, og så alle ud til at have det meget hyggeligt.

 

Da hun kom ind i stuen så de alle op, og sagde, - Hej du, kom og sæt dig!
Hun smilede lidt genert og gjorde hvad de sagde. Hurtigt fik hun en øl i hånden og skålede.

 

Musikken spillede lidt højt, hun lænede sig over til overboen og sagde, - Skulle I ikke ha’ lavet kartoflerne? Han så på hende, og lignede en der ikke kunne høre hvad hun sagde. Hun rykkede lidt tætter på og sagde meget højere, - Skulle jeg ikke lave kartofler? Han rystede på hovedet og svarede tilbage, - Nej søde, det var bare for at få dig med til festen!

Hun blev lidt rød i kinderne og smilede forlegent, tog en tår af øllen og sagde, - Jamen så skål da!

 

Aften gik godt, og øllene blev flere og flere. Hun var ved at blive rimelig fuld. Hun havde hygget sig og havde grinet sammen med de fem unge mænd. Nu sad hun på badeværelset og kunne mærke, at hun nok ikke skulle drikke mere lige med det samme. Hun rejste sig, så ind i spejlet, lidt vand i hovedet og så ind til de andre igen. Inde i stuen havde de flyttet bordet til side og sad nu alle sammen over i sofaen. Hun stod stille og så spørgende på dem.

- Kom nu søde, giv et strip nummer, kom det fra overboen.

Han smilede og blinkede på samme måde, som da hun var kommet op for at lave kartofler.

- Nej da, det kan jeg da ikke, sagde hun lidt genert.

Overboen rejste sig op og begyndte at danse rundt om hende, mens han gned sin krop mod hendes. Hun kunne mærke, hun ikke lige vidste, hvad hun skulle. Hun tændte på ham og lod lysten råde. Langsomt begyndte hun at bevæge sig i takt til den rolige musik, lukkede øjnene og lod hænderne røre ved sig selv. Overboen satte sig ned igen og så hende røre ved sig selv.

Langsomt trak hun trøjen op over hovedet og lod den falde på gulvet. Hun vendte sig om og stod nu med numsen hen mod sofaen, der var fyldt med unge mænd, der bare slugte hendes dans med øjnene.

Hun bukkede sig ned og tog en hånd mellem benene og om på bagen, lod den langsomt glide tilbage igen. Da den rørte missen, gav det et lille stød i hende. Hun var tændt og nød det. Hun knappede de stramme bukser op, og trak dem forførende ned over enden, men ikke helt ned, vippede med enden mens hun vendte sig om igen og lod fyrene se trussekanten.

De klappede og var vilde med det. Hun lod bukserne falde, stod nu i bh og en lille sort g-strengs trusse. Hun rørte ved sine bryster og tog en stol over til sig, satte sig på den og spredte benene, lod en hånd glide ned mod missen og op igen til brysterne.

Hun suttede uskyldigt på en finger, og lod den smutte under bh’en, ind og røre ved vorten, hun fik øjenkontakt med overboen og blinkede frækt.

Han rørte på sig og lod en hånd glide ned på bulen i sine bukser. Han var tændt. Uden at tænke over det, tog han lemmet frem og spillede den af, som en bølge fandt de andre også deres frem og spillede med.

Hun lod bh’en falde og klemte sine bryster med den ene hånd, den anden havde fundet skødet, var smuttede under trussen og nussede hendes klit. Hun nød at se der sad fem fyre og spillede pik til hendes krop. Hun svajede i ryggen og skød missen frem, rejste sig og dansede frækt rundt i stuen, hen foran sofaen og vippede frækt med enden foran de 5 frække fyre. Ingen af dem rørte hende, sad kun med deres lem i hånden og nød hende.

Hun trak trussen ned over enden og helt af, smed den over til overboen, der tog dem og smilede. Hun satte sig ned på gulvet og nussede sin klit, ingen sagde noget, kun musikken kunne høres, hun lod en finger glide ind i varmen og fingerkneppede sig selv, hun lod hovedet falde bagover og kneppede sig selv hårdt.

Pikkene i sofaen fik heller ikke for lidt. Overboen stønnede, og han kunne mærke, at han ville komme om lidt. Hun fik øjenkontakt med ham igen og slikkede sig frækt om læberne.

Hun stak en finger mere ind i missen og stønnede højt, det var så frækt at sidde her og lege med sig selv mens fem fyre spillede pik til det.

To af fyrene kom over deres maver og sad nu bare og slappede af.

Hun smilede og tænkte ok, så mangler der kun 3, hun lagde sig ned på siden, og satte den ene fod i gulvet og lod en finger glide op i enden, det tændte den 4. så meget at spermen sprøjtede over hans mave.

Hun forsatte sin egen lille leg med langfingeren i stjernen og pegefingeren i missen der bare kneppede hende. Hun stønnede og kunne mærke hvordan hendes krop begyndte at samle sig til en orgasme, men hun ville være den sidste der kom.

 

Overboen og hans ven sad og spillede og legede med sig selv, hun kravlede over til dem og lod tungen røre ved overboen’s pik. Hun suttede ham og tog hans lem helt til roden. Han lod en hånd glide ned over hendes ryg og fandt hendes stjerne, nussede hende.

Han trak hånden tilbage og rørte ved hendes bryster, nulrede brystvorterne, de var helt stive, hun stønnede med hans lem i munden.

Vennen kom i et brøl, nu blev det for meget for ham, han rystede mens hans lem tømte sig ud over hans mave, han lå helt slap tilbage i sofaen.

Hun rejste sig op, vendte sig om og lod overboen’s pik glide ind i missen. Han holdt om hende, og hun lænede sig tilbage og red ham. Dybt og hårdt lod hun hans pik forsvinde op i sig, de andre så på, det tændte hende meget.

Overboen begyndte at stønne tungt og dybt. Hun rejste sig fra hans lem og lod ham komme i hendes mund.

 

Han fik fremstammet, at en skulle slikke hende, mens hun gjorde ham færdig. Den ene af deres tilskuere, lagde sig ned og lod en tunge slikke hendes klit, mens han stak en finger ind i hende. De kom sammen, han i hendes mund og hun i vennens mund.

 

Efter dette nummer trængte hun til et bad, og gik ud på overboens badeværelse. Da hun kom tilbage i stuen, sad de alle sammen nøgne og festede videre, som om intet var hændt.

 

Anni Mela