LÆSERNES EGNE NOVELLER

Marthin©

Jul i den gamle Købmandsgård

Kapitel 3 - Købmandsfruens dobbeltliv

Et par dage senere sad nissen på fruens kontor, da hun fik besøg af sin veninde, den nyudlærte ekspeditrice Anna, og han hørte fruen sige,
- Har jeg nogensinde fortalt dig hvordan jeg kom her som elev og senere blev gift med købmanden? - Nej, svarede Anna, hvordan det?
- Joh, ser du, min mor opdagede jo ret tidligt at jeg ikke var bange for hendes spanskrør og nærmest gerne ville have en endefuld og det fortalte hun sin søster, min moster ikke. Hendes meget gode veninde havde været ansat her og rejste, fordi hun ikke kunne lide at købmanden gav alle sine ansatte damer en endefuld med spanskrøret i deres bare ende, hvis de ikke gjorde som de skulle. Og det fortalte hun min mor og omgående søgte vi på at komme herned, ja, selvfølgelig ikke min mor, men mig. Vi fortalte ham aldrig at jeg kunne lide det, men jeg lagde op til ham da jeg først var ansat, jeg lavede alle de fejl jeg kunne, og da han efterhånden kunne lide at slå mig i enden med spanskrøret, og opdagede at der efter den afstraffelse af mig også var en mulighed for at han kunne gå lidt videre og få sit erotiske behov dækket også, så var den hjemme.
- Jo, svarede Anna men hvad så når det var en mand der gjorde fejl, fik han så også en endefuld med spanskrøret af købmanden?
- Nej, svarede fruen, det var kun drenge, kvinder og piger, mændene betalte en stor bøde, én eller to måneders løn alt afhængig af brødens karakter. Men jeg har indført at mændene får samme tilbud som kvinderne, 10 – 20 slag i den bare ende eller 30- 45 slag i en stram bukseende.
Anna spurgte igen, - Hvad gør du så, når kvinderne står her med bar ende, og du har straffet dem, er du så mig utro, er du?
Fruens smil forsvandt fra hendes ansigt, hendes blik flakkede og hun rømmede sig og sagde - Du må tro på mig, skat, jeg har kun været dig utro én gang og det har jeg aldrig fortalt dig før, vil du straffe mig for den fejl, du gør mig helt ked af det skat, tror du mig ikke? Fruen rejste sig og knælede ned ved Annas side og tiggede hende om at straffe hende med den lange pisk, - Vi tager pisken med os hjem i lejligheden ikke skat?

Fortsættes…