LÆSERNES EGNE NOVELLER

Marthin©

Jul i den gamle Købmandsgård

Kapitel 4 - Hede stunder i købmandsgården.

På vejen hjem gik nissen lige ned i køkkenet for at tage noget smør og kanel til deres grød, som de skulle have i aften og da han kom ind ad døren, så lå kokkepigen ind over komfuret, med sin kjole trukket op og hendes bukser lå henne på køkkenbordet og slagteren stod bag hende og kneppede hende i en forrygende bagstikker og nissen hørte dem begge stønne af fuld hals ååhh, ååhhh, hvor er det godt, mere mere, kom nu, helt ind skat, ind i bund ååhh ja. Ja, mere og hvor er det dejligt, mere. Åh du er så god en mand, kommer du ikke snart, kom, kom, kom, nu, nu åh ja, åhja, ååååååååååh. De vendte sig og kyssede hinanden og hans fingre og hænder sluttede om hendes smækre og herlige runde krop. - Hvad fanden skulle jeg gøre uden dig, sagde han, det lille strøg der ligger derhjemme i min dobbeltseng, hun ville skrige af al kraft, hvis jeg udsatte hende for den omgang pik som du tager som en udfordring. Du, jeg kommer igen i morgen ved samme tid, ikke? Kokkepigen sagde, - Du er altid velkommen lille skat, men kunne du ikke komme en aften og blive til om morgenen, så vi kunne blive mættet rigtigt begge to? Jeg skal prøve, det skal du se, det skal mok lykkes. Svarede han.

Nissen stod med sit smør, kanel og sukker og smuttede ned i kælderen efter risengryn og dernede mødte han arbejdsdrengen Erik som var nede for at tappe Petroleum på dunke.
Erik sad på en hjemmelavet stol, med et billede af en nøgen dame, som stod og bøjede sig forover, så man kunne se hendes kusse bagfra inde imellem lårene, og han var godt beskæftiget med at spille pikken af i nogle kraftige ryk. Nissen var lige ved at skrige af grin, da udløsningen var på vej hos lille Erik og lemmen i loftet i det samme blev løftet op og en ældre kvindes ansigt kiggede ned på ham. Det var en af de ældste ekspeditricer, frøken Hulda, og nissen så hvordan Erik fik stoppet sin sprøjtende pik ned i sine bukser og skamfuldt gå op til Frøken Hulda, der bare sagde - Du kommer op til mig efter spisningen klokken 18, har du forstået Erik? - Ja, svarede han med tårer i øjnene.
Nissen gav Marie fik besked på at de skulle spise deres grød klokken 17, for nissen havde en aftale klokken 18, som han ikke kunne afslå - den ventende forestilling - den var han simpelthen nødt til at overvære, fordi han vidste at frøken Hulda var 60 år og Erik ikke var mere end 17 år.
Og nissen vidste også, at Hulda havde været på kontoret, men fruen var sygemeldt og lå i sengen og skulle blive der i mindst 3 – 4 dage. Nissen overværede da hun fik de 100 piskeslag for sin utroskab, og hendes ende var så mørbanket, at hun ikke kunne sidde på den, i mange dage og var samtidig blevet tvunget til at indsætte veninden, som sin fortrolige og som stedfortræder i spidsen for købmandsgåden, når hun ikke selv var til stede. Dette var et krav fra venindens side, men hende ville Hulda altså ikke tage for gode varer, så hun ville sikkert selv tage affære!

Nissen sad i bogreolens højre side og så at der på Huldas bord lå et langt tyndt spanskrør og at Hulda havde gjort alt klar til Eriks besøg. Hun havde været i bad. Hun duftede dejligt, og hun havde kun et sæt tyndt silkeundertøj på, inde under den smukke kjole, som var lukket med en sidelynlås, så den var hurtig at komme ud af, hvis det var nødvendigt. På armlænets sider på lænestolen med den lave ryg, var der fastsat nogle stropper, så man kunne binde den uartige drengs hænder, så han ikke afbrød midt i en afstraffelse, ved at snige en hånd hen for at afbøde et eventuelt slag med det tynde spanskrør. Det ringede på Huldas dør, og Erik kom ind, iført sit pæneste sæt tøj. Hulda tog imod hans jakke og fortalte ham, at han var en meget uartig dreng, der sådan sad og legede med sig selv og så oven i købet i arbejdstiden.
- Men, sagde hun, hvad vil du helst have, lille Erik, … at jeg giver dig en endefuld i din bare ende, med et spanskrør, eller vil du hellere at vi tager hjem til din far og fortæller ham vores lille hemmelighed.
Erik så angst op på Hulda og nærmest skreg - Nej, nej, ikke sige det til min far, vel, det må de ikke frøken Hulda, vel, ikke min far vel?
- Nej, svarede Hulda, er du så bange for din far lille Erik?
- Ja, råbte han, - min far slår mig ihjel, hvis han får at vide at jeg onanerer, det må man ikke i hans religion, det er forbudt og sygt, Ikke far, nej.
Lige så bange han var for sin far, lige så glad var han for frøken Hulda, især da han erfarede at det var hende der skulle tage hans bukser, skjorte, undertrøje, underbukser, og sokker af ham og man så hans glæde stritte frem i al sin pragt. Da Hulda så den stritte så meget, så sagde hun stille, - Nu skal du se lille Erik, den der skal vi have væk inden du kan lægge dig over lænestolens ryg, ikke. Og hun tog fat om hans stive lem og hendes grebs omslutning og de smidige bevægelser hende hånd udførte for ham, fik kalorius til at sende sine små signaler ud i Huldas stue og den slappede stille af og lagde sig pænt ned igen.
Erik fik ikke spændt sine hænder, for som han sagde, havde man bare én gang smagt hans fars spanskrør, så er alt andet vand ved siden af. Så han modtog sin straf af Huldas hånd, med stille beundring og bad om lov til at besøge hende igen i næste uge, hvilket hun smilende bevilgede.
Nissen så på sin vej hjem til konen at ham Københavneren Max, skråede over pladsen til køkkenpigernes opgang i baghuset, og nissen smuttede der op for at se hvad der interesserede Max der. De 3 køkkenpiger Åse, Ruth og Kirsten alle på 15 år og Erna fra forretningen på 16 og endelig Tove fra forkontoret på 17 år sad samlet midt i stuen og Max stod og forklarede dem hvad det vil sige at kneppe. Han havde en stor plakat, et billede af en nøgen mand og da han havde vist dem alle sammen hvordan en stiv pik så ud, fik han overtalt Tove til at klæde sig nøgen, og han viste dem alle hvor denne pik skulle sættes ind og lidt senere fik de alle sammen overtalt Max til at vise dem hvordan man gør, sammen med Tove. Men den forestilling blev nissen for meget, så han fik travlt med at komme hjem og spise grød med kanel og smørhul.

Fortsættes…