LÆSERNES EGNE NOVELLER

Tømreren©

Kæmpebalder/gyngende kødklumper

Jeg kan faktisk ikke huske at jeg nogensinde tidligere har haft SÅ store intense lyster til at gøre noget decideret perverst med en kvindes krop, men Mettes enorme kødfulde store brede kæmperøv, har altså bare gjort mig fuldstændig balstyrisk.
Mine afsindigt frække fantasier omkring hendes kolossale bagparti, pisker simpelthen bare derudaf, men et eller andet sted fornemmer jeg samtidigt at hun selv ønsker at gejle mig med sine enorme kødklumper, for nu er det altså sket flere gange at Mette har vendt sig om når hun red mig, sådan at jeg havde frit udsyn til de gyngende fede røvbalder.
Situationen er egentlig helt grotesk, for mine intentioner var faktisk at drøne hende ad helvede til, for den måde hun forlod mig på, var ganske enkelt helt utilgivelig.
Men, men, men, hun havde ikke været i lejligheden i mere end højest et par minutter, før min legelystne ynglekæp rejste sig som en spændt fjeder, da jeg så hendes overdrevne brede bagparti.
Jeg fatter det ikke rigtigt, men på trods af mine hensigter om at ville behandle hende som det rene lort, blev jeg i stedet bare tændt som aldrig før - jeg ville bare have hendes svulmende dejlige krop.
Vi kyssede intenst, og min lyst til hende steg til uanede højder, men desværre havde hun for det første ”det røde”, hvilket dog normalt ikke er til hindring for det seksuelle samvær, og for det andet skulle hun skynde sig til et møde ude på hendes arbejde.
Mette var dårligt kommet ud af døren, før jeg smed mig ind på sengen hvor jeg i løbet af ganske kort tid, simpelthen bare fyldte en af mine megabløde gummihandsker med en ordentlig ladning af tyk hvid sperm.
Nu har jeg selv en lille fræk hemmelighed som jeg da også har indviet hende i, men siden hun flyttede, har jeg overhovedet ikke haft lyst til at iføre mig mine små bløde tilbøjeligheder, for jeg er også infatalist.
Jeg har altid været utrolig glad for store tunge kvindebarme som jeg kunne ælte gramse og massere, sutte og gumle på, men denne trang, denne besættelse af svulmende kvindebryster, har samtidigt givet mig en voldsom lyst til at blive behandlet som en rigtig ”voksen baby”.
Mette har flere gange glædet mig ved at lege ”Mor og Barn”, hvor hun har givet mig både ble og gummibukser på, hun har puslet og nusset mig, og ammet mig så jeg lullede helt tilbage til babystadiet.
Jeg har faktisk altid været temmelig flov over at have denne kolossale trang til sut, ble og gummibukser, men hun forstod altså at behandle mig sådan at al flovheden hurtigt blev erstattet af ren nydelse.
Det var i går hun var her, men på mystisk vis formåede hun altså at tænde mig helt vildt, så nu sidder jeg her med den store bløde ble og de dejlige gummibukser på, mens jeg skriver om mine småperverse fantasier om hvad jeg vil gøre ved hendes enorme kødklumper.
Min pik er stiv, meget stiv, og jeg kan mærke hvordan der bliver mere og mere vådt nede i den store bløde ble, og jeg er da også helt sikker på at jeg på et tidspunkt vil spille mit stangstive babylem af i mit ydmygende bløde babytøj, med Mette Mors bævrende store bløde kæmpebalder gyngende indbydende for mine øjne.
Jeg nyder liderligheden, ophidselsen og de perverse fantasier om hvad jeg vil gøre med hendes eventyrlige store brede bagperron, de enorme kæmpebalder der bare vælter ud til siderne når hun går - de vugger og gynger helt vildt, og jeg er overbevist om at hun udmærket godt ved HVOR besat jeg er med hendes kolossale kødklumper.
Nu er jeg spændt på om hun læser min novelle der ligger på hendes computer- ”Kødklumper”, for her skriver jeg direkte hvad jeg godt kunne tænke mig at lege med hendes voldsomme bagparti, hendes dejlige store suttebryster, og hendes altid sejlende våde underliv, der heldigvis elsker at mærke min stive hårde pik.
Jeg har jo en gang før prøvet at lege med tøjklemmer på hendes svulmende kønsdele, og den reaktion hun udviste da jeg daskede til klemmerne der sad og gyngede på hendes opsvulmede tykke fisselæber samtidigt med at jeg slikkede hende, var bare helt overvældende: ”Hvad gør du dog ved mig skat”, hylede hun mens orgasmerne rullede igennem hende, og sådan vil jeg bare have hende mange gange endnu.
Hun virker simpelthen som en rød klud for mine øjne, og jeg kan sgu ikke rigtigt huske at der tidligere har været en kvinde der i den grad kunne få min fantasi til at løbe helt grassat, men denne gang MÅ jeg bare have afprøvet ALLE mine lyster med hende. Min helt store drøm er jo at hænge hende op midt inde i soveværelset, hvor jeg så kunne gøre som jeg nu lystede. ”Hun er bare min”, og jeg skal simpelthen drive hende helt derud hvor hun ser både sol, måne og stjerner, men alt skal gå efter mine præmisser hvor hun så ellers bare må finde sig i alle mine små perversiteter. - Adlyd eller bliv straffet -
Det mærkelige er, at jeg aldrig tidligere har haft disse lidt sadistiske tendenser til at bruge en ”kællings” store frodige kvindekrop, men Mette har altså vækket et eller andet i mig der forvandler mig fra den voksne bløde baby, og over til den noget mere barske marchofyr.
Jeg har lige beordret hende i bad hvor hun virkelig skal gennemskure sit dejlige svulmende understel, for min trang til at bruge, misbruge hendes eventyrlige skønne bløde kvindekrop, er simpelthen bare voldsom.
”Jeg vil se dig i en lille fræk blondeBH, den sorte hofteholder og de blanke nylonstrømper, og så kan du godt iføre dig de store bløde gummibukser, for jeg kan garantere dig at din hungrende våde varme fisse kommer til at sejle af liderlighed”.
”Sejle af liderlighed” - min store bløde gummible er sjaskhamrende våd bare af sidde her og skrive om mine intense lyster til at lege med hendes svulmende skønne understel.
Jeg havde selvfølgelig også været i bad, men mens hun stod derude og gjorde sig klar, havde jeg i al stilhed iført mig den sorte blanke lakfrakke.
Jeg sad inde i stuen og hyggede mig med en smøg og en lille sjus, men da Mette lige pludselig stod henne i døråbningen, sprang min store stive tømrerpik ganske enkelt op som en spændt fjeder.
”Er der sådan her du gerne vil have mig”, hviskede hun stille, og bukkede sig fremover så jeg kunne nyde hendes enorme kødklumper der gyngede frækt under de gennemsigtige bløde gummibukser.
Kors i røven hvor så hun bare dejlig ud, og jeg fornemmede med det samme at hun virkelig var opsat på at lege med.
”Kom og sut min pik, kælling, lad mig mærke dine bløde læber glide nedover min dirrende hårde stålstang”, kommanderede jeg lidt hårdt, men blev faktisk selv en smule overrasket over min egen lyst til at dominere hende på denne måde.
Der gik ikke mange halve sekunder før hun sad mellem mine ben og gumlede som en anden sulten kattekilling på den klistrede knortekæp, men nu er Mette simpelthen bare ekspert i at sutte pik, så der gik ikke ret lang tid før jeg måtte eksplodere hele ladningen langt ned i hendes grådige store svælg.
Meget lydigt slikkede hun så svinet helt rent, mens hun kiggede kærligt op på mig med ophidselsen lysende ud af de blanke brune øjne.
”Leg med mig lille skat, min krop skriger efter at blive godt gennembrugt af et brunstigt stykke mandfolk”, stønnede hun ophidset, og vrikkede liderligt med sin store svulmende gummirøv.
Jeg var fuldstændigt oppe og køre, og nej hvor jeg dog nød hendes dejlige frække påklædning, så nu tog jeg et fast greb i hendes arm, og førte hende ind i soveværelset, hvor jeg havde forberedt med et langt reb der hang ned fra den store metalkrog i loftet.
For ikke at være alt for hård, viklede jeg et par viskestykker rundt om hendes håndled inden jeg surrede hende fast til rebet.
Hold kæft hvor så hun dog fræk og indbydende ud som hun stod der med armene bundet godt op om hovedet.
Ophidselsen piskede rundt i kroppen på mig, og jeg havde igen fået fuld rejsning, hvor pikken nu stod hård og stiv ud af lukningen i den blanke sorte lakfrakke.
Jeg stillede mig op foran hende, og proppede det stangstive lem ned i hendes gummibukser, hvor jeg lod det opspilede hårde pikhoved glide liderligt henover hendes ophovnede stive kilder, mens jeg kyssede hende begærligt.
Mine hænder var overalt på hendes dejlige svulmende kvindekrop, men kors i røven hvor hun dog nød mine vilde befamlinger.
Mette klynkede indbydende og stønnede højlydt mens jeg gramsede på hendes kødfulde halvkugler, men hendes sultne varme underliv sugede simpelthen bare min pik til sig, og jeg kunne godt mærke at der nok ikke skulle ret mange flere gnidninger til før jeg måtte lade dyret sprøjte op i hendes grådige kneppehule.
Jeg trak mig lige så stille ud af hende, for nu skulle hun fandeme få en omgang hun sent ville glemme.
Med den dryppende stive pik dinglende ud af åbningen i lakfrakken, gik jeg rundt om hende, og jeg havde sgu aldrig nogensinde set noget SÅ fristende som Mettes helt overdådige bløde kæmpebalder under de gennemsigtige gummibukser - det var simpelthen et syn for guder.
Jeg daskede ophidset til de bævrende kødklumper der øjeblikkeligt satte sig i gyngende store bevægelser, men Mette vidste jo kun alt for godt HVOR tiltrukket jag var af hendes imponerende bagperron, så for at gejle mig endnu mere, vrikkede hun nu selv med hele sit svulmende understel. - min pik huggede voldsomt.
Nu havde jeg jo forberedt denne leg i lang tid, så for at stoppe hendes højlydte klynkeri, proppede jeg en stor blød klovnesut ind i kæften på hende, som jeg så bandt fast om nakken på hende.
NU VAR HUN FANDEME BARE MIN...................
Jeg bad hende om at sprede benene så jeg kunne fastgøre den lille rundstok om hendes ankler så hun ikke kunne samle benene igen.
Uden yderligere varsel, daskede jeg simpelthen bare direkte op på hendes sjaskhamrende våde gummifisse, hvad der fik hende til at hyle højt af vellyst - så højt hun nu kunne pga. af den store klovnesut.
(Nu varer det bare ikke længe før jeg må sprøjte ud i de dejlige bløde gummibukser, for jeg bliver ganske enkelt enormt ophidset af at skrive om min hidsige leg med Mettes udfordrende frække krop - slavekrop).
Jeg har jo også altid været glad for hendes ret så store bløde patter, så jeg gravede dybt ned i den sorte blondeBH, og løftede de svedige herligheder op fra de trange halvskåle.
Igen daskede jeg lidt ondskabsfuldt til de blottede bryster, men jeg fornemmede samtidigt hurtigt at hun faktisk godt kunne lide min lidt hårdhændede behandling af hendes svulmende kvindeligheder.
Nu følte jeg for at komme lidt videre, så jeg fandt den sorte pisk vi havde købt inde på Sexmessen i KB-hallen frem, som jeg så lod glide henover de frithængende bløde bryster, op af hendes bløde inderlår, henover gummifissen, for til sidst at lade læderstrimlerne danse henover hendes fortryllende store kødklumper.
Mette stønnede højlydt, men igen fornemmede jeg at hun faktisk nød mine blide klask på de bævrende kæmpebalder, så nu blev jeg bare endnu modigere.
Hun havde jo selv mange gange snakket om at hun ville røvpules, så jeg fandt lynhurtigt tuben med den vandfaste glidecreme, som jeg derefter meget omhyggeligt begyndte at smøre ind mellem de kolossale røvbalder, og videre ind mod det lille mørke røvhul.
Jeg slap elastikken i de store gummibukser, og tværede så ellers den klistrede creme godt rundt på hendes enorme brede bagdel.
Nu havde jeg også i al stilhed købt et massageapparat som jeg lidt brutalt jog direkte op i røven på hende, mens jeg placerede den store tykke gummipik langt oppe i fissen, hvorefter jeg så tændte for begge apparaterne og kors en reaktion.
Mette hylede og skreg da jeg trak gummibukserne helt op under armhulerne på hende, så de kolossale kødklumper bare væltede ud til alle sider, men jeg garantere at de to substitutter sad afsindigt godt fast pga. af gummitrusserne der nu var trukket helt op mellem de enorme kæmpebalder og de fedtede tykke fisselæber.
Jeg tog igen pisken, og begyndte at daske hende direkte ind på både massageapparatet i røven og på den store gummipik der strittede ud af fissen på hende, men hun kunne sgu lide behandlingen.
Nu kan jeg godt huske da vi købte pisken, for Mette vidste ikke rigtigt om hun nu også turde lægge krop til disse snerrende læderstrimler, men de udbrud hun her kom med, sagde da med al tydelighed at hun godt kunne ”tåle mosten” - og kunne lide det........
De store bryster fik også en tur, og jeg har da aldrig set hendes brystvorter stritte så meget som de gjorde nu, så nu ville jeg også lege lidt med tøjklemmerne.
Jeg tog et fast greb rundt om den bløde pat, og placerede en tøjklemme direkte ned på den strittende hårde brystvorte, hvilket fik hende til at hyle højt af fryd.
Da jeg til sidst havde sat plasticklemmerne på begge de indbydende sutteknopper, lod jeg mig glide ned af hendes store svedige krop, hvor jeg her nu lod tungen spille henover de ophovnede fedtede fisselæber, mens jeg daskede blidt til den snurrende gummipik der strittede ud af de store gummibukser.
Det her var bare helt vildt, og da jeg havde fået placeret fem klemmer på hver skamlæbe, var den sgu nær gået på mig, men nu ville jeg simpelthen høre hende skrige efter pik.
Lige så forsigtigt trak jeg de gennemvæddede gummibukser lidt til side, hvor jeg så satte en klemme lige over det bløde kødstykke der gemmer den stive kildertap, og så gik jeg ellers i gang med at give hende den største slikketur hun nogensinde havde været ude for.
Den afsindigt store stive klitoris stod nu næsten ret ud som en hel lille drengepik, og det var en vidunderlig fornemmelse at sutte den ind mellem læberne, hvor jeg så lod tungen spille direkte henover den følsomme fornøjertap - og her eksploderede Gummikællingen så.
Orgasmerne rullede simpelthen bare gennem hendes svulmende store dejlige kvindekrop, og det var så voldsomt, at hendes ben faktisk eksede under hende, så hun nu hang næsten helt livløs i det lange reb fra krogen i loftet.
Jeg befriede hende lige så stille fra de snerrende reb, og lagde hende op i sengen på alle fire, så jeg kunne nyde synet af hendes enorme kæmperøv, hvor massageapparatet stadig snurrede lystigt langt oppe i hendes lille mørke røvhul.
Nu ville jeg for første gang røvpule hende, så jeg trak gummibukserne lidt til side, og lod massageapparatet glide ud af det oversnaskede mørke anushul.
Min pik var stiv som aldrig før, og der var overhovedet ingen problemer med at køre det dryppende hårde lem helt i bund langt oppe i hendes snævre lille røvhul, men kors en fornemmelse.
Det klemte bare så eventyrligt dejligt rundt min sprøjteklare stive pik, og hver gang jeg bankede kæppen helt i bund, kunne jeg samtidigt høre plasticklemmerne på hendes fede fisselæber klaske mod hinanden. Hendes kolossale store røvbalder, der var brændende varme og godt rødstribede, bævrede som gyngende geleklumper når jeg bankede dyret frem og tilbage i det lille snævre sorte hul, men jeg kunne slet ikke lade være med at fortsætte med at lade slagene hagle nedover de helt fantastiske bløde kødklumper.
Hun hylede som en stukket gris, men nu kunne jeg høre at Mette selv lå og legede med gummipikken og den godt gennemslikkede stive klitoris, hvor der for alvor kom gang i de frithængende tøjklemmer.
Hele soveværelset osede af dyrisk begær, og der gik da heller ikke ret lang tid før vi begge eksploderede vores sanselige udløsninger ud i hele rummet - kæmpebrøl der kunne høres mange husblokke væk. Vi klaskede totalt udmattede sammen ned på sengen, hvor hun med store blanke øjne ligeså stille hviskede, - Min krop er din skat - brug mig, misbrug mig, - og så faldt vi bare i søvn.
Kærligst  chobbylover

Århhja............
Hvor er det dog bare pragtfuldt at læse alle disse dejlige frække og yderst oprigtige skønne sexfantasier under ”S/M og Fetich” - fantasier som der jo åbenbart er utroligt mange fordomsfrie mennesker der render rundt med i kroppen, men desværre er der alt, alt for få der ”tør” indvi sin partner i de hede drømmerier.
”Tabuerne visner - Fetichismen blomstre”, lad drøm blive til virkelighed, og nyd friheden i tillidens, tryghedens og fortrolighedens tegn.
Knus fra ham der turde - med oplevelserne buldrende rundt i kroppen.

P.S. Skulle der nu være en kvindelig læser der blev tændt af at læse historien, er den fordomsfrie varme skribent at finde hos scor.dk under det meget betegnende profilnavn ”bigtitlover” hvor jeg søger en vidunderlig varm kærlig krammeglad kvinde med overdådige ypperlige svulmende former – ønsket er ganske enkelt - ”Gården/Gaden xxxxl”.

Hilsen Tømreren