LÆSERNES EGNE NOVELLER

Trine©

Kæmpekøllen del 1

I en periode i foråret chattede jeg ret meget i min arbejdstid. Efter sådan en dag med en del fræk chatten fik jeg alle tiders ide, da jeg en aften lå og solede mig, og samtidig lå og kælede for min våde fisse.
Jeg havde nok tænkt på det før, men aldrig tænkt tanken til ende. Jeg ville prøve en rigtig stor pik. Ikke bare sådan en i velvoksen størrelse, sådan en har min mand, men en rigtig møbelbanker, som man ikke udsættes for hver dag.
Jeg ved selvfølgelig fra diverse forsøg med dildoer og andet hvad jeg kan kapere, men jeg var ret sikker på, at en rigtig ægte kæmpekæp ville få mine safter til at drive så rigeligt og min skede til at udvide sig til det enorme, så hvorfor ikke prøve.

Næste dag søgte jeg på chatten efter en fyr med et kæmpejern, jeg loggede mig på som "Q sgr kæmpep.." og der var ret hurtigt flere fyre som reagerede. Langt de fleste af nysgerrighed og nogle der troede at 18 cm. er kolossalt.
Der var dog også seriøse emner ind imellem, som kunne præstere både 22 og helt op til 27 cm. Jeg gøs af spænding, men fortsatte dog min søgning, der var også andre ting jeg ville have opfyldt, det skulle kunne foregå hos ham, og det skulle være samme eftermiddag.

Lidt over middag loggede en fyr på, som straks vakte min interesse, han påstod at have 26 cm. Han var selv 28 år gammel, boede alene, og havde det lidt svært med piger, delvis på grund af køllen. Han virkede meget genert og reserveret, og troede langt hen af vejen, at jeg tog pis på ham, hvad jeg absolut ikke gjorde.

Vi chattede længe, og fandt frem til, at vi kunne mødes kl. 15.30 samme eftermiddag, hos ham på Østerbro. Det var fint, lige efter arbejdstid, og ikke længere end jeg kunne cykle både ud og hjem (håbede jeg da).

Efter en del chat ringede jeg ham op på telefon, og vi snakkede lidt videre, han virkede reel og rar, og mit indtryk af ham fra første færd blev bekræftet.

Vi aftalte tidspunktet, og at han inden jeg kom skulle gå i bad og kun være iført badekåbe, jeg ville til gengæld komme trusseløs og i nederdel og strømper, hvilket ophidsede ham meget. Det første der skulle ske var at jeg skulle se "dyret" og levede det ikke op til forventningerne ville jeg gå igen med det samme, det accepterede han, hvilket overbeviste mig om, at størrelsen sikkert var OK.

Jeg tog lidt tidligt fri fra jobbet, cyklede ud på Østerbro, fandt adressen, og gik hen på et nærliggende værtshus for at afvente at klokken blev 15.30.
Mens jeg ventede drak jeg en øl og en lille skarp, for jeg var alligevel lidt nervøs ved situationen, man kunne jo aldrig vide hvem man gik ind til, men jeg havde lagt en seddel på mit skrivebord med såvel adresse som telefonnummeret, så min mand kunne finde ud af hvor jeg var hvis klokken blev alt for mange, jeg havde nemlig ringet til ham og i dulgte vendinger fortalt ham, at jeg skulle til et møde ude i byen, og nok ikke kom hjem til spisetid, men han skulle nok høre nærmere når jeg kom hjem. Han lød ganske tilfreds og spurgte om han skulle hente mig, så kunne jeg bare ringe.

2 minutter over halv fire ringede jeg på dørtelefonen ved opgangen, Lars præsenterede sig og lukkede mig ind i opgangen, jeg spurtede op på tredje sal, hvor han stod og holdt døren på klem.
Han åbnede mere idet jeg kom op, og jeg gik ind i lejligheden.

Vi kiggede på hinanden, han var i morgenkåbe, som nåede til knæene, men på vejen nedad stod den ud i en bule, jeg var allerede nysgerrig. Han kiggede på mig og sagde at han havde overholdt sin del af aftalen, om jeg også havde overholdt min. Jeg nikkede, for jeg havde taget mine trusser i tasken allerede inden jeg tog inde fra jobbet, og havde både cyklet uden og været på værtshus. Ret fræk tanke egentlig.

Vi gik ind i en lille stue, hvor der var mere lys, og jeg fik et bedre kik på Lars. Han virkede yngre end de 28 år, og jeg var lidt spændt på hvad han tænkte om mig, som jo er fyldt de 40 for flere år siden. Han har en lidt ranglet, ikke speciel stor fyr, med karseklippet hår og lidt for mange kilo hist og her, ikke noget under at kvindekønnet ikke ligefrem flokkes om ham.
Men det var jo ikke det generelle udseende jeg var interesseret i, så jeg bad ham vise mig varen.

Jeg troede næppe mine egne øjne, kæppen var bestemt ikke i fuld størrelse, det fremgik af måden den hang på, men den var enorm, både tyk og ikke mindst lang, jeg tror jeg tabte både næse og mund, og fik straks lyst til også at mærke på køllen, men jeg sundede mig lidt, for jeg var klar over, at her skulle mere end almindelig kæleri til at gøre min fisse klar til kæmpekølle.

Jeg nikkede imponeret, og fulgte trop med at løfte skørtet, så Lars kunne se, at det ikke var rent pjat, når jeg sagde at jeg ville komme uden trusser, han måtte da gerne se det også.

Han mumlede at den var dejlig at se på, glat og fugtig, og spurgte om han måtte mærke, han havde aldrig før rørt ved en glatbarberet fisse, og naturligvis måtte han det, hellere end gerne.

Han kom langsomt hen imod mig, mens jeg udfordrende skød underlivet frem imod ham, han vendte sig ligesom med siden til mig, og lod håndfladen glide ned af min mave og hvælve sig om mit skød. Han fik våde fingre. Jeg kunne samtidig se ned på hans manddom, og se at det havde han bestemt ikke noget imod, krabaten begyndte så småt at røre på sig, og den indtog, ikke mindst nu hvor den var tættere på, enorme dimensioner. Jeg lod en hånd dumpe ned og kælede for hans nosser, og lod den glide og glide og glide, ja jeg troede ingen ende det ville få op af skaftet, og tilbage igen, jeg var åndeløs af ophidselse, da han med sine fingre trængte mine skamlæber lidt til side, kunne jeg mærke væde løbe ud over hans fingre og ned ad mine lår.

Jeg krængede morgenkåben af ham, og begyndte at knappe min bluse op, nu ville jeg mærke ham. Han hjalp forsigtigt til, men bad mig beholde strømperne på, hvad jeg naturligvis gjorde, han førte mig ind i det tilstødende værelse, han soveværelse, hvor der stod en ganske almindelig boksmadras på vel 120 ud fra den ene væg, her ville jeg have nydt en kæmpeseng, men denne måtte gøre det.

Jeg lagde mig på ryggen, og spredte benene, nu var det op til ham, han spurgte hele tiden om han måtte dit og måtte dat, og jeg fortalte ham blidt, at selvfølgelig måtte han det, var der noget jeg ikke villa acceptere skulle jeg nok sige til. Det blødte ham lidt op, og han smed sig mellem mine ben og begyndte at slikke mig. Han var bestemt ikke ueffen, og at han samtidig lå og kælede for mine bryster var enormt dejligt, men der var det problem, at jeg hverken kunne nå eller se hans kæp, og det var jo det jeg var kommet for.

Lidt senere fik jeg ham væltet om på ryggen, og jeg lagde mig hen over ham, så han kunne slikke hvis han ville, men jeg havde foran mig nu det største mandslem jeg nogensinde havde set i levende live, og den var stiv og strunk, og præsenterede et hoved større end en golfkugle, helt blåviolet og meget spændt. Jeg bøjede mig ned over den, skønt jeg næppe troede jeg kunne gabe over den. Jeg lod tungen glide langsomt frem og tilbage over hovedet, hvilket resulterede i et par enorme ryk i krabaten, han løftede hovedet, og borede tungen op i mig, jeg lod mig glide længere tilbage og på det nærmeste satte mig på hans ansigt, han brummede af fryd, kunne vel ikke andet i den situation.

Jeg kunne snildt holde om den med begge hænder, og der var stadig et stort stykke udenfor hænderne, jeg masserede den let med hænderne, og gabte over den, det gik, jeg kunne have hovedet i munden, men desværre ikke mundkneppe ham, som jeg er så vild med, dertil var den simpelthen for stor, men fornemmelsen af det enorme hoved i min mund, og det kolossale skaft mellem mine hænder gjorde mig helt vanvittig af ophidselse, jeg roterede mit underliv rundt om på hans ansigt, og bad til at han blev ved med at kunne ånde, for jeg havde bestemt ikke lyst til at flytte mig lige med det første, men han kunne tilsyneladende lide behandlingen, for han slikkede løs i både min fisse og min røv som havde han aldrig bestilt andet, hans tunge var dejlig og varm, og han forstod bestemt at bruge den. Jeg suttede og slikkede hans kæmpepik det bedste jeg kunne, lange slik op og ned af skaftet, og tungeleg på spidsen, jeg har sjældent nydt en pik så meget. Lod den danse mod mine brystvorter, som naturligvis strittede som aldrig før. Jeg svævede i en tilstand der langsomt nærmede sig orgasmens tinde, men i sidste øjeblik stoppede jeg, jeg ville mærke ham inde i mig, og det skulle være nu.

Fortsættes i del 2.

Forfatter: Trine Lund 

E-Mail: Trinelu@ofir.dk