LÆSERNES EGNE NOVELLER

Trine©

Kæmpekøllen del 2

Nydende de sidste berøringer af hans tunge løftede jeg mig langsomt af hans ansigt, men uden at slippe mit legetøj fik jeg mig placeret i sengen, og nærmest skubbede Lars ud, han forstod dog hentydningen, og knælede mellem mine vidt spredte ben.
Nu må du sige til hvis det gør ondt, sagde han stille.
Kom nu bare med den, vrissede jeg utålmodig, og trak ham nærmere, han lagde den ved indgangen, og jeg lukkede op med begge hænder.
Kom så, kom nu, knep mig så med din kæmpepik, ordene væltede ud af mig, og han stødte langsomt men sikker til, og pikken trængte sig langsomt og stramt indenfor, selv jeg var ved at tro at dette var en umulig opgave, den var virkelig kæmpestor.
Jeg bøjede benene lidt, og det gav mere plads, hovedet trængte ind, med en følelse, som jeg kun sjældent har oplevet, vidunderlige strømme bølgede sig gennem min krop, og jeg kunne ligefrem mærke hvordan mit underliv langsom åbnede sig for den velkomne gæst. Et stykke inde trak han sig lidt tilbage, jeg åbnede øjnene og kiggede op i hans dels måbende og dels ophidsede ansigt.
Mere stønnede jeg, og atter lod han krabaten glide ind, denne gang lidt hårdere, og den langsomme indtrængen fortsatte. Stadig dirrende af ophidselse lagde jeg hænderne på hans ryg, og pressede til, han forstod mig, og klemte hårdere, vidunderligt, smertefuldt og totalt udspilende fornemmede jeg mit skød, og stadig grådigt åd jeg cm efter cm af kolossen.

Så langsomt gik det, at han ind imellem trak sig lidt tilbage og stemte imod igen, hvilket gav forventninger om hvad der ville vente mig, når han virkelig kneppede mig, men først skulle den i bund.

Ved fælles hjælp lykkedes det også, og da den var nok 2/3 inde gav jeg tegn til at nu skulle han begynde at kneppe mig. Han forstod, og trak sig langsomt ud og lidt hurtigere ind, helt i bund hver gang, og enhver kvinde ved, at hvis hun ikke er vildt ophidset føles den banken på livmoderen ikke specielt behageligt, men i denne situation var jeg langt hinsides den slags småting, jeg hev ham hårdt imod mig, og rykkede længere og længere opad i sengen for hvert stød, til sidst kunne jeg ikke komme længere, havde hovedet imod hovedgærdet, og blev spiddet på hans kæmpefallos ved hver indtrængen. Jeg var vild af ophidselse, og vidste at det betød at min kusse ville udvide sig til det nødvendige, bare han blev ved.

Og det gjorde han, jeg var næsten bevidstløs, da jeg pludselig mærkede ham trænge vildt op i mig, og begynde at udstøde stønnende lyde, han var over det punkt hvor han var forsigtig, og med et brøl løftede jeg knæene højere op, og følte ham trænge nærmest op i min livmoder og helt i bund, hans nosser klaskede mod min røv. Ganske få minutter efter brølede han, og jeg kunne mærke hans sæd sprøjte mig langt langt op i mit indre, han lå helt stille, og jeg svævede længe på grænsen til en vild orgasme, men den udeblev, jeg koncentrerede mig om at fornemme min vidt udspilede tilstand, den var vidunderlig.

Jeg lå længe og nød den fornemmelse, og mærkede at den trods alt blev en smule slappere og nok også mindre, langsomt trak han sig ud, og kiggede på mig, jeg bare lå og kiggede tilbage, mens jeg strøg mig selv over brysterne, jeg var jo stadig vildt ophidset, og håbede virkelig, at han kunne mandes op til endnu en rejsning. Han lagde hovedet på mit bryst og sukkede dybt, fortalte at jeg var den første kvinde som han virkelig havde kunnet bolle, andre havde enten nøjedes med at sutte eller spille den af på ham, og enkelte havde han formået at trænge ganske lidt ind i, så han var vildt imponeret og meget meget glad.

Han spurgte om det havde været godt, og uerfaren som han var fortalte jeg ham, at det havde været en fantastisk oplevelse, men at jeg endnu ikke var kommet, så jeg var stadig enormt liderlig, han ville slikke mig til en orgasme, men jeg sagde, at jeg hellere ville have at han fik kalorius op at stå igen, for så ville jeg ride ham, så skulle jeg nok komme, og det var den form for orgasme jeg gerne ville have.

Han gav sig til at kæle og sutte mine bryster, og jeg begyndte forsigtigt at lege med hans lidt slatne pølse, tilsyneladende kunne han lide det, han spurgte mig om jeg ville kæle for mig selv, og jeg satte mig på hans brystkasse og gav mig til at lege med min lille tap, mens han med store runde øjne så til.

Langsomt men sikkert begyndte hans pik igen at rejse sig. Jeg kunne efterhånden slet ikke stoppe, og måtte begå vold mod mig selv for ikke at komme foran ham, det var dejligt at kæle for min næsten ømme fisse, og endnu mere dejligt at se knægtens blik, som nærmest var klistret til min fisse.

Det varede ikke mange minutter før kæmpekæppen igen stod flot og strunk, og jeg var helt vild af at kæle og nusse mig selv. Jeg rykkede mig selv baglæns, så kalorius, som nu stod stiv op af hans mave igen berørte mine skamlæber, det kildede igen helt vildt, og jeg flyttede mig lidt frem og tilbage. Jeg rykkede længere baglæns endnu, og sad nu på hans lår, og pikken stod nu bankende op af min mave, den kunne i den stilling ligge mellem mine bryster. Jeg lod en dråbe spyt falde på spidsen, gned det rundt, og løftede mig op. Jeg måtte stå på knæene, og allerede da var det meste af hovedet indenfor, jeg lod mig glide frem og tilbage, og mærkede pikken bevæge sig i mig, jeg kunne på den måde dirigere den længere og længere ind, ved langsomt at rykke længere tilbage. Men det var ikke nok, jeg ville igen mærke hele dyret, og jeg ændrede stilling, stod med et ben på hver side af ham, bøjede mig tilbage, og med hjælp af hans hænder under min røv kunne jeg hæve og sænke mig.

Det tog ikke nær så lang tid denne gang, jeg kunne selv styre, og både hans og mine safter kunne smøre, igen 2/3 inde, og den var ligesom i bund, jeg vippede lidt på den, og pressede den mod min livmoder, jeg slap nu alle tøjler, og lod mig vildt dumpe ned på pikken, og pludselig lykkedes det igen, den gik i til roden, og jeg sad som spiddet, Lars lå med store øjne og betragtede mit garanteret vildt forvredne ansigt. Jeg hoppede op og ned på kødpælen, og pludselig mærkede jeg den kendte fornemmelse, rullende bølger som en elektrisk strøm for gennem min krop og op til min hjerne, jeg klappede fuldstændig sammen, da orgasmen ramte mig, og lå stille ned over Lars, som sikkert var bange for der var sket mig noget ondt.
Langsomt, meget langsomt kom jeg tilbage til en slags virkelighed igen, og jeg rejste overkroppen, jeg var jo stadig spiddet, og bare fornemmelsen gjorde at orgasmen vendte tilbage, jeg brølede som en gal tyr, og vred mig vildt og næsten i ekstase, sjældent oplever jeg den følelse, at orgasmerne vrimler ind over mig og aldrig får ende, den ene afløser den anden, og jeg sanser nærmest slet ikke omgivelser eller andet en den fantastiske fornemmelse af at have en kæmpepik i sin fulde længde inde i sin krop.

Jeg tror der gik mere end 5 minutter inden jeg bare nogenlunde havde styr på mig selv igen, jeg vidste nu, at jeg var så åben og udvidet, at jeg kunne klare at blive virkelig gennembollet af Lars enorme våben, og han skulle selvfølgelig have lov igen. Jeg trak mig langsomt af hans pik, og anbragte mig på knæ ved siden af sengen, overkroppen vandret på madrassen, og bagdelen strittende lige ud. Lars anbragte sig på en pude bag mig, og højden passede. Hans pik stod stadig voldsomt, og denne gang var han ikke længere så forsigtig. Ind med hovedet, og så kørte han ellers på. Det begyndte igen, da han trængte sig helt i bund, og jeg kunne mærke hans nosser mod min røv. Jeg brølede og dirrede, og hele kroppen vred sig under ham mens han bare kneppede løs som en viril hanhund. Nød det jovist, men kan dårligt erindre hverken hvor længe eller hvad der skete ind imellem, men i hvert faldt fik jeg for anden gang hele Lars' ladning skudt 26 cm op i mit underliv.

Vi var begge helt færdige, jeg skulle tisse men kunne næsten ikke gå ud på toilettet, en times tid lå vi og småsnakkede, mens jeg hele tiden havde hans ind imellem slatne pik i min hånd.

Lars ville vide hvad jeg ville sige til min mand når jeg kom hjem, og som sandt var sagde jeg, at jeg ville fortælle ham hvor dejligt det havde været, og at jeg ville lade ham mærke hvor udspilet jeg var, og at han sikkert ville slikke mig til en orgasme for ligesom at få del i festen på den måde. Så ville vi sikkert bolle eller jeg ville sutte den af på ham.

Lars var vild forundret over det, og sagde at han ville blive jaloux hvis det havde været ham, det gjorde John nu nok også på en eller anden måde, men han fik for første gang lov at stikke hele hånden op i mig den aften, og hans spørgsmål ville ingen ende tage. Han tog vores dobbeltdildo og udmålte 26 cm og var ligeså imponeret som jeg stadig er hver gang jeg ser på en 30 cm lineal, men jeg skal hilse og sige, at det blev en dejlig nat.

Ps. Jeg opgav at cykle hjem og ringede efter John.

 

Slut.

 Forfatter: Trine Lund 
 E-Mail: tTrinelu@ofir.dk