LÆSERNES EGNE NOVELLER

Stuepigen©
Kan man det?

En lille kort historie, om hvad uvidenhed og for meget virilitet kan føre til af forviklinger i to små familier i SM-miljøet.
Hr. Jensen alias The BoggieMan var en meget viril Herre, som ikke kunne nøjes med sin egen lille m'tøz, og sin kone ikke at forglemme, konen som for øvrigt slet ikke kendte sin mands store seksuelle trang efter kvinder, som var ekstremt masochistiske eller ekstremt sadistiske.

Konen fandt sig i mandens "overgreb og vildtagning" onsdag og lørdag, men sørgede fornuftigvis for at holde afstand resten af ugens dage. *GG*

Den lille m'tøz, som vi kan kalde @nnie.g.y.gun, kunne slet, slet ikke tilfredsstille sin Herre. Selv om hun, med djævlens vold og magt, sørgede for at hun var børnefri hver mandag og torsdag aften, hun havde bildt sin eksmand ind at hun læste russisk på det lokale VUC og han var glad for at få parrets to piger på 7 år på besøg disse aftener. Hvor han faktisk havde tid til at have dem, for tirsdag og fredag var nemlig besat, for han var nemlig cross dresser, og havde en fetich for arabisk kvindetøj, og disse to aftener brugte han, til at dyrke sin fetichisme med mege *B*.

Hvad Hr. Jensen alias The Boggieman, fortalte sin kone om, hvad han lavede mandag og torsdag aften, jaaaaaa. Det sædvanlige, om mandagen, "øhhhh, har meldt mig til Madlavning for finere Mænd på Aftenskolen", og om torsdagen "Jeg spiller kort med gutterne fra mit gamle hold nede på aftenskolen".

Hr. Jensen alias The Boogieman, var pedel på den stedlige skole, havde (naturligvis uden skolens vidende) trukket et kabel fra EDB-lokalet ned til et lille mørkt rum i skolens kælder, hvor han havde sat en pc’er op med direkte Internetadgang, denne pc’er var under mystiske omstændigheder forsvundet fra aftensskolen, en mørk og stormfuld nat i oktober måned året før. Ja, og her sad han, lige så snart han havde "et hul" i sit arbejde.

Ja, hvor var han så henne?. Jo, naturligvis inde på http://chat.ofir.dk på Kinky eller Rollespil. Hmmmmmmm. Lidt lyssky og inkognito for ikke at afsløre sig selv, overfor sin m'tøs eller sine og hendes chatvenner, og derfor brugte han ikke sit eget nick. The Boggieman, men nicket megastrengdirektør. Når han jævnligt blev forstyrret af skolens mange børn i frikvartererne, smed han denne sætning ud i chatten "BRB, min sekretær er på banen, undskylder meget *sxms*". Men han var hurtig inde på chatten igen, for med tiden var han blevet ekspert i at gøre skolens børn meget selvstændige og utroligt dygtige til at skifte elpærer selv, til at feje glasskår op, og endda selv ringe til glarmesteren.

Som megastrengdirektør forsøgte han at lokke, små "uskyldige Herskerinder" til at lave aftaler med ham, for han havde jo stadig fri tirsdag, og fredag aften. Nej, søndag aften er ikke glemt, der var Hr. Jensen alias The Boggieman og fruen til det ugentlige besøg hos fruens gamle og senile mor på byens lokale plejehjem for senil demente.

Hr. Jensen alias The Boogieman havde allerede forberedt sin frue på, at han gerne ville gå til Håndarbejde tirsdag aften på Håndarbejdsskolen for Håndarbejdes Fremme og derudover meget gerne ville tabe sig et par kilo, ved at gå til aerobic om fredagen i nabobyens fitnesscenter "Den runde Kugle". (det der kursus i Madlavning havde nemlig sat sine meget tydelige spor *fniiiiiiis*).

Fruen, som nød sine friaftner, uden manden, gav manden ret og lov til alt, (hvad fruen lavede disse aftener, melder denne historie ikke noget om *B*). Hun synes det var en god ide, det med at tabe sig, Hr. Jensen alias The Boogieman vejede jo også sådan cirka 100 kg + - 25 kg *GG*, og med hans 1.86, ja så han var blevet temmelig meget tøndeformet.

En tirsdag formiddag lykkedes det megastrengdirektør at opnå audiens hos ErotiskMaveDanserinde(tv), og endda til samme aften. Han skulle selv medbringe de ting der skulle bruge i "legen" og han skulle møde op kl. 19.00 på Herskerindens hjemmeadresse, som var i nabobyens Centrum. Kun 200 meter fra Det Arabiske Hus, hvor ErotiskMaveDanserinde(tv), ifølge hendes/hans oplysninger tjente til livets ophold.
ErotiskMaveDanserinde(tv), var efter eget udsagn en virkelig flot pige, og hun/han talte faktisk sandt, hvis blot hun/han holdt munden lukket, for hendes/hans 10 pløkker i munden bar tydelig præg af, at hun/han havde været i utallige slagsmål. ErotiskMaveDanserinde(tv) boede i en 4 værelses lejlighed, med hendes/hans 10 langhårede katte og en gammel tandløs tante, i lejligheden, var der også et børneværelse til de to piger på 7 år, som han havde med hans ekskone, som var tandlæge på skolen i nabobyen. Men de var kun på besøg mandag og torsdag aften.

Kl. 18 samme aften pakkede Hr. Jensen alias The Boggieman sin sorte taske med de ting han skulle bruge til "Håndarbejdet". Lædermanchetter, stearin, reb, kæder og diverse småting som lodder og klemmer. Han startede den lille, gamle og rustne Wartburg og kørte mod nabobyens centrum. Inden han forlod huset, tog han et meget stramt korset på, som han strammede godt og grundigt ind.

Om det meget anstrengte udtryk i hans ansigt, skyldes korsettet eller hans forvandling fra Hr. Jensen alias The Boggieman til megastrengdirektør vides, indtil denne dag stadig ikke med sikkerhed. Men det ydmyge og bedende blik kan kun skyldes forventningens glæde, tænk at kunne komme til at tilfredsstille en Herskerinde, også endda en erotisk/arabisk Herskerinde.

På slaget 19 ringede megastrengdirektør på døren hos ErotiskMaveDanserinde(tv). megastrengdirektør undrede sig lidt, for hun boede da til højre i opgangen.

Megastrengdirektør fik ordre på at blindfolde sig selv, derude på opgangen og blev derefter budt indenfor, og henvist til et tæppe på gulvet. ErotiskMaveDanserinde (tv) satte arabisk musik på Cd-afspilleren, og opførte de 7 slørs dans, Hvor meget megastrengdirektør fik ud af dette, vides ligesom det andet heller ikke med sikkerhed den dag i dag.

Det nye SMpar fik en god og fornøjelig aften, hvor megastrengdirektør blev udspændt på gulvet, med armene og benene godt strakt ud til alle fire sider, og overdryppet med varmt stearin, for derefter at blive jagtet rundt i lokalet med klemmer og lodder i "vedhænget" midt på kroppen, og for til sidst at blive hængt op i en bodybondage, som godt nok krævede 40 meter reb. Men det lykkedes. Alt dette foregik naturligvis blindfolded.

Lige før aften var slut, tungekyssede megastrengdirektør ErotiskMaveDanserinde(tv) og mærkede de manglende tænder. Men megastrengdirektør kommenterede det ikke, for ErotiskMaveDanserinde(tv) havde naturligvis opdaget og taget hans korset af, og havde da sagt "Den mave skal vi nok få gjort noget ved". Så megastrengdirektør sagde," jeg laver en aftale med skoletandlægen, som er min veninde @nnie g.y.gun, så hun kan lave dine tænder "sort".

"Du tager først blindfoldet af, når du er udenfor døren" kommanderede ErotiskMaveDanserinde(tv). Og så møder du op her på adressen hver tirsdag, fredag og søndag eftermiddag" På tonen kunne megastrengdirektør straks aflæse, at her hjalp det ikke at komme med indvendinger, og han nød det, endelig en, som kunne tilfredsstille hans lyster, og samtidig kommandere rundt med ham.

På vej hjem i bilen, sad han og tænkte over mulige undskyldninger for at slippe for besøget hos konens mor.
Eventuelle løsninger gik gennem hans hoved: ekstra aerobic, kaffeslabberas med Håndarbejdsholdet, udvidelse af kortspillet med gutterne, eller en Søndagsmadklub med holdet fra Madlavning for finere mænd. Den "stakkels" mand var helt i vildrede, men fik så ideen !!, Motionsløb for nybegyndere på byens hold for tøndeformede mænd. Ja den ville konen købe. *hæhæ*

Kl. 22 træder The Boogieman alias megastrengdirektør ind i det lille rækkehus i byens udkant igen og bliver til Jensen, skolens pedel.

Hvem der fortæller sandheden i denne historie vides ikke, (jeg ved det i hvert fald ikke). Og hvem der er bedst til at fortælle fantasifulde løgnehistorier vides heller ikke. Men at The Boogieman en dag falder i et hul er næsten sikkert *GGG*.

Novellen er bragt til tillade fra Stuepigen hvis egen hjemmeside du kan besøge HER: