LÆSERNES EGNE NOVELLER

Marthin©

Karen

Karen sad og stirrede fascineret på kursuslederens bule i bukserne, hun anede at en rejsning var på vej, især da han stak sin venstre hånd ned i lommen, for at afbøde rejsningens struktur og størrelse, hun sad og stirrede sultent på dette skuespil og afventede udfaldet, men atter måtte hun tilstå, det var ikke hende, der var årsagen til denne rejsning, det var den purunge pige foran hende, og hun var ved at få én af sine hedeture, hun dampede næsten, følte hun. Når hun om morgenen kom ind i bussen og skulle på arbejde, så havde hun på fornemmelsen at de andre så på duggen på det vindue hun sad ved, og hun havde flere gange tænkt på, i sit galgenhumor, at skrive på vinduet, ja jeg er ved at være en gammel kælling, jeg er i overgangsalderen.

Men alt det sludder med hendes overgangsalder og hedeturene og alt det der fulgte med, det var slet ikke det, der optog hende, det der var i vejen med hende var, hun var skrubhamrende liderlig og hun havde ingen udsigt til en mand.

Hun fulgte med i bladene og annoncerne med et massageapparat, en med rotation og det hele, som hun havde købt og hun måtte da indrømme at det var dejligt, når først hun fik sat det hele i gang og hun fik rutinen med, hvor den gjorde den bedste lindring, i hendes sultne kusse.

Men, men, men, det var et surrogat, det var en enlig oplevelse, det var ikke som når der lå et handyr ved siden af hende og hans fingre, tungen og hans hænder, berøringen, omfavnelsen, kærligheden og samværet, det at man var to i sengen, den stive eller halvstive pik, der rejste sig og var et skue i sig selv, det manglede, når det var en elektrisk orgasme.

 

Hun var efterhånden ved at gå i panik, hvordan fik man fat i ham, der kunne rippe lidt op i hendes underliv og følelser, det var i hvert fald ikke de steder hun havde været, hun gik i byen og sad mutters alene ved sit bord, hun havde været hos damefrisøren og fået sat håret op til narrestreger og fortalt en løgn, til den unge dame der satte hendes hår, da hun spurgte, nåh, skal de en tur ud med den store kærlighed? Og Karen havde svaret ja. Men hvorfor dog ikke sige sandheden, nej jeg skal en tur i tivoli for at se om jeg kan score en tyr, der kan vække lidt liv i min seng, så jeg kan få lidt furore i mine frustrationer og få skabt lidt selvtillid, som jeg kan gå vinteren i møde med, eller få fat i én, der måske ville fortsætte med at komme sammen med hende!

Der måtte da for fanden være én mand i kongeriget, der manglede hende, han gik måske også rundt i samme rotation, som hende selv, han havde måske også besvær med at opsøge lige netop hende.

Hun var så liderlig, så hun en aften var gået hen på tankstationen og havde lejet en videofilm, med et yngre par der kneppede, så det var en lyst og da hun sad der i sin stue og så den unge mand lægge damen i en stilling, der nærmest mindede hende om en sandwich, med benene oppe, så hendes fødder var ud for hendes ører og så ham bore sin stive pik, ind i hendes kusse og glide ud og ind i én lang ridetur, da var Karen endnu mere liderlig, da hun slukkede filmen og gik ind til sin elektriske ven, som slet ikke kunne slukke hendes ophidselse, eller sænke freden i hendes seng eller underliv, hun var sommetider ved at give sig til at tudbrøle af sin umulige situation.

 

Karen havde meldt sig til det kursus i maskinskrivning, både for at få lidt mere rutine i opgaverne og for at have noget at tage sig til om aftenen, men så sandelig også for at se, om der skulle være en enlig mand, der måske ville blive glad for hende.

Men hun blev hurtigt klar over at det heller ikke var der, hun skulle lede efter ham med den hvide hest, men hvad eller hvor skulle hun så søge ham, hun var efterhånden ved at gå i hårdknude, hun trængte så utroligt til igen at mærke en mands arme om sig, hans varme ånde mod hendes hals og et par små søde ord, et lille kram og et kys og blive tilfredsstillet helt, mærke ham inden i sig, føle ham, mærke ham, åh ja, hvad fanden skal jeg dog gøre?

 

------

 

Efter at have set kursuslederen Henriks, forgæves forsøg på at få fat i de helt unge piger, var hun lige ved at takke nej, da han henvendte sig til hende og tilbød at køre hende hjem, en aften hvor regnen silede ned, men situationens alvor gjorde at hun smilende sagde, ja tak, det vil jeg være meget glad for, så giver jeg kaffe, hvis du har tid?

Han havde ikke alene tid, men efter at have siddet få minutter i hans bil, var de begge klar over at deres situation, mindede meget om den andens, Henrik var fraskilt på femte år og var nødt til at arbejde om aftenen, for at få økonomien til at hænge sammen, ellers havde han ikke brug for at være leder af det kursus og det bevirkede at hans tid ikke var til de store søgninger imellem damerne. Hun brasede ud med sin historie, da hun havde siddet stille og hørt på ham. Og da de kørte ind til kantstenen ud for hendes opgang til hendes lille lejlighed, var de spændt til bristepunktet begge to. En tanke for gennem Karens hoved, mon han kan noget, ham Henrik?

 

Han var hurtigere ude af bilen end hun, og han åbnede døren for hende og tog hende i hånden, da de fulgtes hen til opgangen, gav hendes hånd et lille klem, smilede til hende og sagde med dæmpet stemme, jeg håber, jeg er tilfredsstillende i dit favør, fordi jeg er overbevist om, vi begge ville have godt af lidt selskab og hygge.

Han åbnede galant gadedøren og fulgte i hendes baggrund op til anden sal. De stod på hendes måtte, og hun sitrede og rystede sådan på hænderne, at nøglen ikke kunne finde hullet, og hun mærkede hans varme hånd, da den styrede nøglen på plads.

De nåede ikke at lukke døren, før de begge var i gang med at kæle. Han stod klemt ind mod hendes krop, trykkede sit lem ind i hendes hofte, hendes hænder vandrede rundt på hans krop, og de fandt hvad de søgte. Hun lynede ham ned, og ud sprang hans stive pik, og hun stod med den i hånden, da hun mærkede, han trak sig lidt bagud. Sikkert for ikke at komme for tidligt. Hans hænder havde listet hendes trusser ned, og hun forsøgte at træde ud af dem, da han løftede hende op ad væggen og klamrede sig fast i knagerækken bag hende, hviskede hende i øret, - smæk benene rundt om mig skat og sæt ham ind i dig, åh, ja, nu er jeg inde, nu kan jeg. Han flyttede sig og trak sig ud mod køkkenet, han satte hende forsigtigt på køkkenbordet og stødte sin stive pik ind i hende, og pressede hende bagover. Hun nød ham, nød hans måde at kneppe hende på, hans utroligt krævende måde at dirigere hende rundt, det var ham der styrede dette knepperi, han var næsten brutal i sine krav, men hun nød, da hun rigtigt mærkede ham inde i sig, og den herlige kraft der var i ham, da han pressede sig ind i hendes kusse, åh hvor var det bare dejligt igen at blive gennempulet så det hele stod op i en tåge og orgasmerne sitrede igennem hele hendes krop. Hun nød allerede den smule ømhed, hun kendte fra før, den sad i flere dage efter og hun mærkede ham, han var der i flere dage.

 

De havde drukket kaffe og var bagefter gået i seng, de havde elsket endnu engang, meget stille og mere intenst, han var en sikker elsker og var meget hensynsfuld, han sørgede hele tiden for at også hun havde det dejligt, han kælede hende og ville på et tidspunkt ned for at slikke hende, men det havde hun aldrig brudt sig om, hun havde dog ikke noget imod at tage ham i munden, men selv blive slikket, det var ikke hende, hun anede ikke hvorfor, men hun brød sig altså ikke om det. Han accepterede det. De lå længe og sludrede, mens han røg en enkelt cigaret, det var ellers ikke noget hun brød sig om at der skulle ryges i sovekammeret. Han blev hele natten, det var rart igen at have én om morgenen, én der bare var en glad fyr, som smilede kyssede og klemte hende ind til sig og sagde sku vi nu, ja hvis du ku?

I det hele taget, var hun meget glad for ham allerede, selvom hun altid sagde, lad os nu se, når der er gået et stykke tid, så skal der nok komme nogle minusser, men vi får se?

 

------

 

Karen nød at sidde i bussen, næste morgen på vej til arbejdet og mærke de små stød, han havde leveret i løbet af aftenen og natten, det var, når hun satte sig tilbage i sædet og lukkede øjnene, som var han i hende, endnu. Åh ja, de blide bølger der krøb ind i hendes dyb, hun klemte lårene sammen, ja, åh, puh ha, så kom hedeturen, hun rejste sig, hun måtte have lidt luft, ved den åbne lem i loftet af bussen, den kølige brise, lettede hende, hun havde det vidunderligt, han skulle komme igen allerede i morgen aften, til en middag. Hun var meget glad, allerede igen i morgen.

 

Han ringede afbud, én time før han skulle komme, han havde glemt et møde i lærerforeningen og han havde siddet hele dagen i A O F og diskuteret kurser og oplæg til disse kurser, men han var meget ked af det, fortalte han, men inden han sagde farvel, mindede han hende om, at de jo sås næste aften på maskinskrivningskurset, så kan vi jo tage hjem til dig derfra, ikke?

Men ikke nok med at hun var skuffet og ked af det, så blev hun mere og mere sur. Hvad lignede det at ringe én time før, her stod hun med en mørbrad og et kilo nye kartofler og det hele var klart om få minutter, havde han så bare tænkt sig, hun skulle smide det ud, lade som ingenting og bare komme rendende næste aften og igen blive kørt hjem i hans bil og så kunne han få lov at kneppe hende, hvor var det nemt, for ham altså.

Han kan rende mig, tænkte hun og satte sig ned og spiste sine små lidt hårde mørbradbøffer og de nye kartofler, de smagte ikke af en skid, nej, det var noget skidt, det hele, ud med det, jeg er sgu godt sur i skralden farmand, du kan rende mig, noget så grusomt, tænkte hun.

Nu bliver det sgu din tur Henrik, til at stå og ikke vide hverken ud eller ind, når min plads ved maskinen står tom i morgen aften, så kan du, prøve at blive brændt af?

 

Det ringede på døren, Karen gik ud og åbnede, Henrik stod på måtten og sagde, hvorfor kom du ikke, men hun var vendt rundt og gået foran ham ind i stuen, ja hvorfor kom jeg ikke, jeg var vel forhindret, svarede hun. Du kunne jo have ringet til mig, sagde han, jeg ved du var sur eller ked af det i går, jeg skal nok betale de bøffer. Det er ikke et spørgsmål om penge svarede hun, det er, ja jeg ved ikke, men jeg gad altså ikke bare være til grin, svarede hun og så hvordan Henrik stod og slog forvirret ud med hænderne. Hun ville skændes, mens han ville forsones, men hun fortsatte med at skælde ham ud og hun gik i gang med at omtale hans opførsel, dengang med de to unge piger, henne på kurset, da hun havde set hans pik rejse sig i bukserne, du vil mig jo ikke noget, det er jo bare nemt for dig, det her ikke?

Han satte sig i den dybe lænestol og sagde, jo lille Karen, jeg vil dig det godt, men du skælder mig hele tiden ud, hvad fanden vil du have mig til at gøre, ja, jeg var liderlig den aften, på de to tøser, men jeg ville jo hellere træffe dig, du er et voksent menneske, du er hende jeg gerne ville være sammen med, men du har ikke tillid til mig, jeg aner ikke hvad fanden jeg skal gøre, for at vise dig at jeg er meget glad for dig?

Karen vidste hun var uretfærdig, men hun var stadig sur og knotten, stå der i aftes, med håret i postkassen og så kommer han bare anstigende og vil betale hende, for en sølle mørbrad og et kilo kartofler, sådan en ynkelig stodder, føj hvor hun kendte ham, de er ens alle sammen.

 

Henrik rejste sig og sagde, det er sikkert bedre, hvis jeg går igen, du er åbenbart så vred på mig, så det er formålsløst at forsøge på at blive venner igen. Omgående faldt Karen ind, med sine angreb igen, ja, gå du bare, det er jo det I er bedst til, I såkaldte mandfolk, lave ballade og så glide ud af det, ved at gå og smække med døren, føj for pokker, hvor er i altså et trist folkefærd.

 

------

 

Karen stod på det samme sted i korridoren, hvor de for bare tre dage siden, havde startet op, med deres erotiske liv, men nu stod hun og skældte Henrik ud, da han pludseligt eksploderede, skubbede hende baglæns ind i stuen, med sin pegefinger, prikkende hende i brystet, mens han skældte hende ud for at være en frustreret madamme, der trængte gevaldigt til en endefuld i sin bare ende, så hun bagefter kunne give ham en undskyldning for alle sine uberettigede anklager.

Omgående skræppede hun op, du understår dig ikke i at slå mig Henrik, det siger jeg dig, gør du det, så vil du fortryde det resten af dit liv.

Men han svarede hende ikke, han greb hende i armen, vendte hende rundt, samtidig med at han satte sig i lænestolen, lagde hende på maven hen over sine knæ og løftede hendes kjole op og da han forsøgte at trække hendes trusser ned, skreg hun i vilden sky, du gør det ikke, du understår dig ikke i at slå mig, jeg ringer til politiet Henrik, stop så Henrik, stop, men han stoppede ikke, han trak trusserne ned og han holdt hende fast, som i en skruestik og det første slag af hans store hånd, landede på hendes ene balle, det næste slag fik hende til at tie, hun var rasende og vred, hvad var det her for noget, men under hele ceremonien, tænkte hun om det var vreden i hende, der fik det hele til at virke anderledes, end det hun huskede fra sin barndom, når hun fik en endefuld i sin bare ende af sin mor, dengang gjorde det frygteligt ondt, men nu var det kun varmen der fik hende til at opfatte at hun fik klø, men slagene klaskede ned over hendes bare ende og hun fik en underlig fornemmelse af en slags nydelse, det føltes nærmest liderligt, var det ydmygelsen, var det den stilling hun indtog, med sin bare ende i vejret og Henrik, der sad og bestemte og styrede hende.

Hvad var det dog der skete, hun fik pludseligt lyst til at kneppe, hun var skrubliderlig og fik lyster, hun forsøgte at gnubbe sin kusse mod hans ben, da hun hørte Henriks stemme, siger du undskyld Karen, gør du?

Han havde stoppet slagene mod hendes varme ende og hun mærkede hans fingre inde mellem sine lår og hun fik følelsen af lider, da han fandt frem til indgangen til hendes liderlige kusse, hun gispede af lider, hun glemte at de var uvenner, hun var i en anden verden, hun var skrubliderlig, åh ja mere, mere åh knep mig, gør dog noget Henrik, knep mig, jeg er så liderlig.

 

Han havde forsigtigt stillet hende ned på gulvet, på knæ og albuer, han stod bag hende og kyssede og nærmest slikkede hendes baller, samtidig med at han kælede med dem og gned dem forsigtigt, hun nærmest rystede af lir, hun havde lært noget nyt om sig selv og sin liderlighed i aften, hun havde ikke troet at en endefuld i hendes bare kunne ophidse dem begge i den grad, men det var noget hun ville snakke med Henrik om. Lige nu drejede det sig om hendes kusse, hun trængte så frygteligt til at blive gennemkneppet, så hun nærmest tiggede Henrik om at give hende en bagstikker, tag mig, tag mig nu skat, åh, knep mig, knep mig hårdt, stød ham ind i mig, kom nu skat. Og hun mærkede ham, han trængte ind i hende. Åh hvor føltes det dejligt og liderligt at ligge der på knæ med en kæmpe pik, stiv som en stålstang, der langsomt blev presset ind i hende. Hun havde altid bedst kunnet lide at blive kneppet bagfra, han kom længere ind i hende og selve den følelse, når hans pressede sig vej ind i hende og hun mærkede den udvidelse i sig, når hans pik stred sig vej ind i hendes dyb og til sidst mærkede hans nosser ramme mod hendes baller og lår, så gik det for hende, så kom de strimler og den flimren af de tusind sommerfugle vinger der flimrede rundt i hendes liderlige kusse. Og når han endelig var ved målet og forinden fortalte hende at han ville fylde hende og han sendte sine safter op i hende, så var det som red de ind i slaraffenland sammen, det var det, hun forstod ved et godt knald og når han stod bag hende og lod sin pik slappe af og langsomt glide ud af hende, når han så kælede for hende, kyssede hende, så var hun i den syvende himmel, det var ren kærlighed, hun var meget glad for ham, det vidste hun nu!