LÆSERNES EGNE NOVELLER

Erotikglæde©

Karnevalsinvitationen del 1

For et par år siden fik min kone Tina og jeg en invitation til karneval hos Tinas veninde Pia og hendes mand Jens.

Tina og Pia har været veninder gennem mange år, og med i venindekredsen er der 4 andre piger. Pigerne har i flere år haft deres egne pigeaftener, hvor de som oftest bare har været ude og spise, har pjattet og nydt hinandens selskab. Deres ”møder” har altid foregået ude i byen. Det har altid været en fornøjelse at få hende hjem efter et af disse møder, hvor de har moret sig og få grinet godt og grundigt igennem. Jeg har tit spurgt, hvad de taler om, men altid fået det svar: Om alt muligt - også om jer mænd. Nu udleverer du vel ikke mig over for dem. Hun svarede: Det er en hemmelighed - og vi har lovet hinanden at vi kan tale om alt, og vi går ikke videre med det.

Første gang jeg mødte dem alle samlet var efter en mandestrip forestilling. De var så taget videre til et dansested. Da Tina så ville hentes, ringede hun efter mig. Jeg ankom til stedet uden at hun havde set mig ankomme.
Hun var ude at danse, så jeg satte mig ved baren og ventede til hun fik danset færdig.
Dansen blev mere og mere tæt - jeg blev først lidt jaloux, men også ophidset, af at se hvordan hun gejlede en vildt fremmed mand op.
Jeg kunne se, at det udviklede sig - det var pludselig meget frækt at se og ”lure” på.
Så holdt orkesteret pause, hun gik ned til sine veninder.
Jeg gik over til deres bord og blev præsenteret for veninderne.
Tina spurgte om jeg gad køre de 3 af pigerne hjem - de boede i en kort afstand af dansestedet. De andre skulle så med i 2. runde, og sættes af på hjemvejen til os selv.
Det var ok, og jeg kørte de 3 piger hjem, velvidende, at Tina nok havde gang i en fræk dans igen. Jeg havde en utrolig ophidsende fornemmelse i kroppen under hele køreturen.

På pigernes snak kunne jeg fornemme at samtaleemnerne ofte var sex, under deres ”møder”.

Da jeg kommer tilbage, er Tina og de andre piger ude at danse, så jeg sætter mig ved deres bord og venter. Tina har igen gang i den fyr hun dansede med, men pludselig får hun øje på mig. Jeg viser hende en tommelfinger op, et tegn hun ofte får af mig når jeg syntes hun er rigtig god.
Fanden tager ved hende, og jeg bliver nu tilskuer til en meget æggende dans fra Tinas side. Jeg ved, hun også gør det for min skyld, og bliver da påvirket.
Så kommer pigerne over og vi kører hjemad.

Da vi har sat Pia af som den sidste omfavner Tina mig og giver mig det vådeste kys i lange tider. Vi har kun 10 minutters køretid hjem fra Pia og Jens under normale forhold, men den tog lige lidt længere tid, for hun var utrolig distraherende for kørselen.
Vel ankommet hjem. Jeg går lige på badeværelset for at vaske mig en ekstra gang. Da jeg kommer ind i stuen har hun gang i drinks og stearinlys og æggende musik på Cd’en.
Jeg fortæller, hvor længe jeg sad og beundrede hendes scoring på dansestedet - og på hvordan det påvirkede mig. Nå-da-da sagde hun og klemte mig på min bule, jeg syntes faktisk også det var dejligt at blive feteret, så han fik min G-streng som minde. Den var alligevel blevet våd.
Hun fortalte at hun og pigerne var blevet enige om at lave en karnevalsfest. Festen skulle holdes hos Pia og Jens.
Men der ville komme en invitation.
Hun sagde at vi skulle klædes ud som par, og foreslog, at vi kunne komme som luder og alfons.
Det ene ord tog det andet og vi blev frækkere og frækkere.
Tror du, at du kan holde lønnen hjemme på sådan en aften, spøgte jeg.
Jeg kan da prøve, men du skal nok få din provision, sagde hun.
I den stemning gik vi om bord i hinandens kroppe.
Hun fiskede min pik frem og gav den en meget stille sutter, mens jeg lagde mig tilbage i sofaen med lukkede øjne, og tænkte på, hvordan det var at se hende udføre sit nye erhverv til karnevallet. Lige inden jeg var ved at komme, satte hun sig på mig, hun var meget våd, og red mig stille og roligt - vi var begge utroligt ophidset, blev frækkere og frækkere verbalt.

Pludselig kunne vi ikke holde til mere og vi kom begge i en voldsom orgasme. Vi elskede flere gange, hvor vi i pauserne bare var rigtig frække verbalt - det var som om alle tabuer var væk, alle tidlige skjulte lyster og fantasier var tilladt. Inden vi trætte lagde os til at sove gav vi hinanden løfte om, at vi skulle være sammen for evigt, men meget gerne sammen med andre. Det tænder os begge.