LÆSERNES EGNE NOVELLER

De to ukendte ©

Karrusel

Toget til Firenze
Peter og Jeppe sad i restauranten på ICE toget og nød en lille fadøl mens de kørte gennem det smukke bayerske bjerglandskab. Stemningen var høj, for de to gymnasiefyre fra Danmark havde længe glædet sig til deres studietur til Firenze.

Pludselig fik Jeppe øje på en pige, der satte sig i en stol ved et bord lige overfor drengene. Peter sad med ryggen til, så Jeppe beskrev pigen overfor kammeraten; "Du skal ikke lige vende dig om, men der sidder bare et lækkert skår bag dig". Peter rykkede nærmere for at få en mere detaljeret beskrivelse. "Flot glat brunt langt hår. Utrolig smukt ansigt – men det bedste af det hele – en utrolig flot lille veldrejet krop!" Peter bemærkede, at den ellers generte Jeppe rigtig slog sig løs i beskrivelsen af denne lækre sag. Jeppe fortalte også sin kammerat i meget detaljerede og saftige vendinger, hvordan han godt kunne tænke sig at "tage" pigen. At han godt kunne tænke sig at bore sit store lem op i hendes stramme våde kusse mens han niver i de små brystvorter, som han lige kunne skimte under den tætsiddende blå bluse.

Da drengene var færdige med deres øl passerede de forbi den kønne pige, og en flov rødmen bredte sig i Jeppes ansigt, da pigen med en let nordjysk accent sagde "Hej med jer". Jeppe fik slet ikke fremstammet noget som helst, så Peter må grinende gengælde den smukke – og også glade - piges hilsen.

Jeppe kunne slet ikke holde op med at tale om hvor flov denne episode havde været. Gennem hele Schweiz forsøgte han at regne ud hvorvidt pigen kunne komme til at høre, hvad drengene havde talt om. Jeppe var flov!

De andre fra klassen lå for længst i deres køjer i den – nu italienske – sovevogn. Der havde været et togskift i München og de to kammerater stod ude på gangen og diskuterede den pinlige hændelse. Peter konkluderede, at ligegyldigt om hun havde hørt Jeppes detaljerede planer eller ej, så ville de nok aldrig møde hende igen, så det kunne jo være lidt lige meget. Netop da trådte den samme pige ud af en kupé længere nede ad gangen. Hun var iført nattøj og udrustet med en "ladt" tandbørste. Da hun fik øje på drengene blev hun til ét stort smil og hendes interesse for Jeppe var ikke til at tage fejl af, da hun passerede dem. Da hun kom tilbage fra toilettet fem minutter efter faldt Peter og pigen, der hed Lise, i snak og det viste sig, at hun havde en sovekupé helt for sig selv, hvorfor hun efter nogen tid inviterede drengene på en øl. Peter takkede dog nej – under påskud af at være for træt. Jeppe var selvfølgelig med på den og sådan gik det til, at Jeppe pludselig sad ved siden af denne skønne sild på vej ned mod Firenze.

Efter lidt sludren frem og tilbage sagde Lise pludselig, at hun altså havde hørt hvert et ord af hvad han havde sagt om hende og at det faktisk havde tændt hende ret meget, så nu ville hun egentlig gerne se, om Jeppe var til mere end blot en masse pral…

Derpå fulgte et langt og intenst kys hvorefter Lises trøje røg af. Hun havde intet tøj indenunder trøjen og i den lidt sparsomme belysning kunne Jeppe se et par velformede små runde bryster som han straks kærtegnede. Samtidig følte Lise efter udenpå Jeppes bukser og der var absolut "noget at komme efter", for Jeppe havde for længst fået sig en ordentlig bule i de nystrøgede cowboybukser. Straks blev bukserne knappet op og shortsene taget til side, så hans stive lem kunne tages under behandling af nogle kyndige pigefingre. Efter kun ganske kort tid lå de begge helt nøgen på den ret smalle seng. Grundet pladsproblemer lagde de alle tæpperne – der var seks – ét til hver køje – ned på gulvet og således var der skabt basis for mere vidtstrakte udskejelser.

Det var stadig den nordjyske pige der førte an. Straks som Jeppe var kommet ned på gulvet og ligge bevægede hun sig med munden målrettet ned mod hans ventende lem. Hænderne blev brugt til at "efterbehandle" de passerede områder. Da hun omsider kom ned til Jeppes pik, trak hun forhuden så langt tilbage som muligt og gabte så over hans pikhoved, for at tage den så dybt ned i halsen som muligt. Faktisk lykkedes det hende at gabe næsten helt over den ret store pik. Jeppe nød dette syn i fulde drag og måtte udstøde et gisp. Hans "lyde" fortsatte, da hun begyndte at slikke ham, mens hun med hænderne skiftevis masserede hans spændte nosser og hans stive brystvorter. Der gik ikke lang tid, før han måtte bukke under for denne dejlige behandling, og da Lise kunne mærke Jeppes orgasme var på vej, blev hun ved lige akkurat længe nok til at der blot skulle enkelte bevægelser til med hendes hånd før hans voldsomt store ladning klaskede ud over de små bryster, hendes hals og hage.

Da Jeppe havde sundet sig lidt og spermen var tørret af, mente Lise, at det måtte være tid til at han indfriede nogle af de forventninger hun havde fået efter den hede oplevelse i baren på ICE toget. Der var intet Jeppe hellere ville, så han lagde sig med hovedet mellem benene på den skønne sild for at tage et mere grundigt kig på godterne. En finger forsøgte prøvende at finde vej gennem skamlæberne. Ved Jeppes aller første intime berøring gav det et "spjæt" i Lise, der på dette tidspunkt allerede var godt våd. Fingeren gled ubesværet ind i grotten og da den undersøgende bevægede sig lidt rundt blev spjættet afløst af sagte stønnen. Efterhånden som fingerens bevægelser blev mere rytmiske blev de bekræftende lyde højere, selvom Lise forsøgte at dæmpe sig.

Da der røg en finger mere ind i grotten strøg Lise op som en spændt bue, og hun forsøgte at presse sit underliv mere ind mod Jeppes hånd, der nu arbejdede med lige så stor hastighed som når han onanerer til en pornofilm.

Ganske tæt på den første orgasme kom Lise da hun mærkede Jeppes tunge på hendes klitoris, der straks blev dobbelt så stor. Mens Jeppes fingre stadig var i aktion "nuldrede" han hendes klitoris med sin tunge og denne intense behandling kunne Lise ikke stå for ret længe. Følelsen var ganske overvældende og hun vred sig under behandlingen, men Jeppe holdt fast i hende så godt han kunne mens orgasmen rullede gennem Lises sitrende krop.

Situationen var selvfølgelig vildt fræk for Jeppe, så han havde fået stådreng igen. Derfor kunne Lise ganske uden varsel få hans villige pik op i den smaskvåde fisse. Lise, der lige var kommet, var helt uforberedt på dette men nød initiativet, hev Jeppe helt ned til sig og borede sine negle ind i ryggen på 2.g´eren, der pumpede løs med hårde og dybe stød. De skarpe negle gjorde ham lidt "sur" – sådan sur på en god måde – så han tænkte, at den ikke skulle få for lidt. Hans stød blev voldsommere og neglene skar ikke længere så dybt i hans ryg, simpelthen fordi Lise ikke kunne koncentrere sig om det. Men da kun lige pludselig blev overvældet af en endnu voldsommere orgasme end den første jordede hun hendes negle ned i ryggen på Jeppe, der derfor blev ganske mærket af disse natlige udskejelser.

Da orgasmen havde fortaget sig, trak Jeppe sig ud og lagde sig på ryggen. Lise var ikke sen til at hoppe op på ham og bruge hans stav i et vildt ridt. Udenfor var solen faktisk allerede på vej op igen, så han kunne nu ganske tydeligt se de små bryster hoppe og danse i takt med at hun rytmisk bevægede sin krop op og ned. Jeppe hjalp til tider til med at bevæge sig i en rytme, der passede til hendes, men han bemærkede, at hendes nydelse var størst når han lå helt stille og lod hende styre begivenhederne. Derfor stillede han beredvilligt sin stang til rådighed mens han kærtegnede den faste røv, der da også fik en lille klap med på vejen i ny og næ. Da orgasmen for tredje gang hjemsøgte Lises krop havde én af Jeppes fingre fundet vej til hendes lille anusåbning og berøring dér var åbenbart nogen ganske specielt for hende, for hun blev helt vild – hoppede ustyrligt op og ned og skreg – nu uhæmmet – efter at han skulle bore sin finger dybt op i hendes bagerste hul. Med ét faldt hun veltilfreds sammen over ham og sådan lå de og kyssede og kærtegnede hinanden blidt mens Jeppes pik stadig var begravet i Lises dejlige fisse.

Efter nogen tid stillede Jeppe hende an, så han kunne komme til at bolle hende bagfra. Nu var han faktisk lidt ligeglad med om hun kunne lide hans behandling, for han ville have lov at sprøjte nu. Men faktisk nød den kønne nordjyde i fulde drag sådan at blive "brugt". Jeppe kneppede hende i en forrygende fart og bankede længe sin glinsende pik op i den efterhånden ret ømme fisse. Efter nogen tid fandt Lises finger vejen til hendes eget røvhul. Fingeren begyndte at bevæge sig i frem og tilbage i det lille hul og dette syn fremskyndte så absolut Jeppes orgasme, der rullede over ham mens det sortnede for hans øjne. Da han var færdig trak han sig ud af hende, men hun fortsatte sin leg med fingeren – hun var så meget i ekstase, at hun slet ikke ænsede, at Jeppe var kommet med en ordentlig ladning sæd op i hende. Jeppe tog fat i hendes hånd og satte skub i hendes bevægelser. Fingeren gled nu i høj fart ind og ud af Lises røvhul, mens hun gentagende gange fik slag på ballerne. Efter nogen tid kom Lise i hendes sidste orgasme. De faldt begge udmattede samme på tæpperne, men vågnede kort tid efter, da en italiensk tolder stod i kupéen for at se pas.

Taxa
Jeg fortsatte ufortrødent min rejse igennem Italien efter mit uforglemmelige møde med Jeppe. Jeppe var for mig indbegrebet af ung liderlighed og vildskab. Det var en fantastisk erotisk oplevelse, i et ellers gudsforladt tog, der blot blev overskygget af, at jeg havde fantaseret om Jeppe og hans frække ven. Det har altid været en af de vådeste fantasier at elske med to på én gang.

Anyway, her sad jeg så i et varmt overfyldt tog tæt på Rom og funderede over hvad dagen ville bringe. Jeg var tændt og opfyldt af nattens oplevelser, og besluttede mig for at udforske Rom og dens mandlige indbyggere.

Ca. en time senere stod jeg udenfor Stazione Termini og besluttede mig for at spise frokost som det første. Jeg fandt efter kort tids søgen en bar, der så tilpas mørk og varm ud, og hvor alle gæsterne var italienere. Jeg placerede mig i baren, bestilte Spagetti alla Carbonare og et glas Chianti og en smuk bartender. Bartenderen begyndte snart at tale til mig – han hed Guiseppe – og fortalte, at han snart havde fri fra arbejde. Jeg har aldrig kunnet modstå det italienske sprogs vildskab, så da han med et glimt i øjet spurgte om han måtte vise mig Roms seværdigheder, var jeg tændt!

Vi havde en oplevelsesrig eftermiddag og endte i Colosseum, hvor spændingerne mellem os blev mere og mere udtalte. Jeg ville have ham og fortalte ham det. Han svarede ved at bide mig i øret og kysse mig hårdt og vådt, hvorefter han trak mig ud på gaden og prajede en taxa. Jeg havde ingen anelse om hvor vi skulle hen, men var også ligeglad, da jeg var MEGET tændt. Jeg kunne mærke fugtigheden i mine trusser og tog Guiseppes hånd og placerede dem mellem mine ben. Hans fingre gled indenfor mine trusser og fandt straks ind imellem mine skamlæber og gled straks ind i min våde fisse. Fingrene bevægede sig rytmisk ud og ind, alt imens han ganske erfarent gned min klitoris. Nydelsen var overvældende og jeg stønnede højlydt, kun for at opdage et par interesserede øjne i taxaens bakspejl.

Guiseppe blev mere hot af tanken om "iagttagelse" og arbejdede nu mere intensivt med min klitoris, som var ved at sprænges. Jeg kunne mærke hans stive pik mod mit lår og trak den nænsomt ud af bukserne. Jeg elsker at slikke pik og gabte højt over hans stivert, som villigt gled ind i min varme mund. Straks begyndte Guiseppe at støde ind i min mund, og han stønnede højlydt, mens hans hånd bevægede sig hurtigere og hurtigere. Jeg var tæt på at komme, men ville mærke ham op i mig, så jeg satte mig overskævs på ham og begyndte langsomt at ride ham. Han stødte hårdt og dybt, mens han rev mine brystvorter hårdt. Pludseligt eksploderede mørket i farver, blodet pumpede hårdt rundt og orgasmen rullede igennem min krop. Jeg skreg af vellyst og tiggede om mere.

Guiseppe vekslede et par ord med chaufføren, som kørte op foran et hotel, fik sin betaling og kørte. Guiseppe lejede et hotelværelse og vi løb derop. Nu var Guiseppe utålmodig. Han smed mig på sengen og afklædte os begge. Jeg blev ekstra tændt af det farlige ved situationen og meget overrasket, da der blev banket på døren. Guiseppe åbnede og lukkede en mand ind – det var taxachaufføren! Han kiggede liderligt på mig, afklædte sig og afslørede herved en stor stiv pik, der villigt fandt min mund. Jeg slikkede hans nosser og pik imens jeg lagde mig tilrette på alle fire – parat til Guiseppe. Han overraskede mig dog, da jeg pludselig kunne mærke hans tunge mod min klitoris og hans fingre i min fisse. Jeg var helt opslugt af nydelse og havde kun følelse for min klitoris og pikken i min mund, da Guiseppe uden varsel begyndte at massere min anusåbning forsigtigt. Dette var nyt for mig, men overraskende intensivt. Jeg var igen tæt på orgasme og bad Guiseppe tage mig bagfra – han adlød øjeblikkeligt og borede sig op i mig. Chaufførens pik var fortsat i min mund og han stønnede, om muligt, højere end mig, mens hans hænder masserede mine brystvorter.

Jeg kom i en krampagtig orgasme, der udløste Guiseppes orgasme. Han stødte hårdere og nev mig i ballerne, alt imens han skreg sin nydelse ud. Chaufføren trak sig ud af min mund og spillede sig til udløsning, som han sprøjtede ud over mine bryster.

Guiseppe og chaufføren sank udmattede om på sengen – jeg kyssede den begge og gik i bad. Jeg var fuldstændig udmattet og følte mig dejlig brugt. Da jeg kom tilbage var chaufføren gået og Guiseppe tilstod grinende, at chaufføren var hans nabo og gode ven – Roberto. Fint med mig – jeg fik hvad jeg ville have – ganske som med Jeppe fra toget, hvilket jeg forklarede Guiseppe. Hvortil Guiseppe svarede: "La spina della rosa sona nacoste dal fiore."

På køkkenbordet
Mens Guiseppes lille Fiat fører ham gennem Roms myldertrafik, tænker han med et smil på læben på den frække oplevelse han har haft med den søde danske pige. Han havde helt glemt det skænderi han havde haft med sin kone dagen før. Men nu pludseligt kom han til at tænke på det! De skændtes om, at konen var så meget ude og rejse. Faktisk går konflikten langt tilbage, for Guiseppe havde opgivet sin uddannelse, for at der kunne blive råd til at hun kunne studere, og nu, hvor hun er ved at gøre karriere, er han dybest set misundelig på hende.

Men lige pludselig slår det ham, hvorfor de egentlig havde skændtes i går: Hans kone, der er forsker på et førende italiensk mejeri, skulle til en konference i udlandet, hvorfor han skulle køre hende til lufthavnen i dag straks efter han havde fået fri fra arbejde. Flyet skulle afgå kl. 14.00, men klokken var allerede over 8 nu, og han vidste, at konen ville være skrup tosset når han kom hjem!

Han sætter farten op og finder hurtigst muligt den lille lejlighed, der ligger i kvarteret Casalotti, i den vestlige udkant af Rom. Da han kommer op i lejligheden og finder sin kone i køkkenet, kan han se Francescas lynende øjne. Det ender i et kæmpe skænderi. Hvor Francesca bandt andet vredt siger, at Guiseppe har svigtet hende mange gange: "E sempre lo stesso con te!!". Guiseppe er i defensiven og lover at forbedre sig: "Ma sara, ail – ti promentto di migliorare!!". Da parterne var faldet lidt til ro, viser det sig, at Francesca har ombooket flybilletterne, så hun først flyver til midnat.

Skænderiet har faktisk bragt lysterne op i Francesca, der trods sine knap 40 år stadig er en meget attraktiv dame. Hun forsøger at forsone sig med sin mand, trækker ham til sig og begynder at kysse ham. Kyssene bliver mere lidenskabelige og før Guiseppe får set sig om, har hans kone fundet det velkendte lem frem. Så småt begynder Guiseppes pik at rejse sig og han presser Francesca ned på alle fire. Hun er ikke sen til at forstå hensigten, hiver sin mands bukser helt ned, og tager hans lem i munden. Vildt og voldsomt slikker hun ham således, mens han blot læner sig tilbage og nyder synet af den fantastisk flotte dame, han er gift med på 19. år.

Guiseppe ved, at Francesca bedst kan lide, at han styrer begivenhederne. Han beordrer hende til at blive ved – til at tage den dybere ned i halsen. Hun kigger underdanigt på ham, mens hun forsøger at sluge det store lem helt. "Kom så, tag den så helt i munden", befaler han, mens han presser hendes hoved helt ned over pikken. Hun er ved at kvæles, men nyder alligevel denne underkastelse. Først da det lykkes hende at gabe helt over pikken, hver gang hun kører ned over den, slipper han hendes hoved. "Gør det hurtigere", befaler han så, og hun forsøger at opfylde hans ønske. I et vildt tempo sutter Francesca det bedste hun har lært. Samtidig suger hun mest muligt på pikken, og det har sin effekt, for der samles så meget blod i pikhovedet, at det begynder at summe ude i Guiseppes fingerspiser. Han elsker denne summen…

Da Guiseppe mærker, at der ikke er er lang vej igen sørger han for, at hun sluger pikken helt. Da den saltede masse vælter ud af ham, løber det direkte ned i halsen på hende, og hun er ved at kvæles, men samtidig synes hun, det er vildt frækt, så kun kæmper bravt imod. Da han er færdig og slikket helt ren, beordrer han hende, at lave mad til ham.

Hun tager sin kjole af og trisser "bundløs" rundt i køkkenet, for hurtigt at lave lidt pasta til sin mand, der siddende ved køkkenbordet læser i dagens avis. Da maden står på bordet, stiller Francesca sig med ryggen til sin mand. Hun har let spredte ben, læner sig fremad, støtter sig mod bordet, og er klar til at modtage sin belønning for sin effektive kogekunster. Det giver et ordentligt smæld, da Guiseppes flade hånd rammer sin kones højre balle. "Åhh ja – mere, skat". "Klask", siger det, da han rammer endnu hårdere på venstre balle. Begge baller er nu ildrøde, og han presser sin kones overkrop ned mod køkkenbordet, mens han med to fingre spreder hende skamlæber. Han kan kigge op i hendes lyserøde univers, og synet er ganske frækt. Mens han betragter sin kone, klynker hun efter at få mere smæk, men i stedet propper han flasken med olivenolie op i hendes drivvåde kusse. Det gipser i hende, for flasken føles meget kold og er ret stor. Guiseppe presser den tykke flaske helt op i hende, forsigtigt – men bestemt.

Guiseppe fører nu Francescas hånd om til enden af flasken, så hun selv kan køre den ind og ud af sin grotte. Hun begynder at bevæge flasken langsomt, men promte falder straffen: Guiseppe slår hende hårdt på ballerne og befaler hende at bevæge den hurtigere. Imens sætter han sig på køkkenstolen, tager sine bukser af, og beordrer hende til at slikke hans pik stor igen. Hun tager den slappe pik i munden, forsøger at tage sig sammen om at slikke den, men mister til tider koncentrationen. Med klaps på numsen lykkes det Guiseppe at fastholde hendes koncentration og efter nogen tid står hans pik igen kampklar.

Guiseppe hiver nu flasken ud, rydder køkkenbordet med hånden, så både mad og tallerkner falder på gulvet, løfter sin kone op på bordet med fronten imod ham og stikker sit lem op i hende. Der går ikke tre sekunder før Francesca kommer i et brag af en buldrende orgasme. Hun bakser med armene og derved falder de sidste glas på gulvet – inklusive den ellers så nyttige flaske med olivenolie.

Pludselig får hun øje på uret på køkkenvægen. Kl. er blevet 22.30 og der er sidste tjek-in kl. 23.00. De kaster sig i tøjet – hun glemmer trusserne – og kører med 120 gennem Roms gader. Heldigvis når hun i sidste øjeblik flyet.

In Focus
Francesca lander planmæssigt i Paris og tager direkte til sit hotel, som ligger i Montmartre kvarteret. Hun er meget udmattet efter den voldsomme genforening med Guiseppe, og beslutter sig for at tage et langt varmt brusebad. Hun kan mærke, at hendes fisse er øm efter Guiseppes hårde behandling. Hun stikker prøvende et par fingre op for at mærke smerten – og må forgæves undertrykke en høj stønnen. Hendes fingre glider næsten mekanisk hen til hendes klitoris, som hun gnider kærtegnende. Øjeblikkeligt bliver hun liderlig og hendes finger gnider hurtigere og hårdere mod klitoris. Lige inden orgasmen kommer – stopper hun onanien og beslutter sig for at fastholde spændingen i kroppen til senere på natten.

Da Francesca er færdig med badet, fuldt påklædt og har lagt make-up, ved hun præcis hvor hun vil tilbringe natten. Hun har to gange tidligere været i Paris og har begge gange tilbragt natten på en sexklub – "In Focus".

Da hun ankommer til klubben bliver hun, som de andre gange, bedt om at lægge tøjet i gaderoben, så hun kun er iført undertøj. Francesca elsker denne følelse af nøgen sårbarhed. Hun er som altid meget spændt på stemningen i klubben. Da hun gør sin entré, bliver hun ikke skuffet. Belysningen er dunkel & mystisk, indretningen eksklusiv og gæsterne flotte og velplejede. Klubben består af fem rum - med hver deres speciale: Par-rum, gruppe-rum osv.

Francesca bliver straks tilbudt en drink, af en ikke velklædt, men nøgen tjener. Hun ignorerer dog hans frække blikke og hans pik, der sultent rejser sig ved synet af hende. Hun styrer i stedet mod grupperummet, hvor adskillige mænd og kvinder er i hektisk aktivitet. Hun placerer sig ved siden af en kvinde, der bliver bollet at to sorte mænd. Kvinden er i fuldkommen ekstase. Hun bliver kneppet bagfra af den ene mand, mens den anden har sin stive pik i hendes mund. Francesca føler sig tiltrukket af den meget smukke blonde kvinde og bliver tændt ved tanken om at elske med hende. Hun lægger sig prøvende ved siden af kvinden og niver hende hårdt i den ene brystvorte. Smerten fremkalder et klynkende udbrud hos kvinden. Francesca flytter sin hånd ned mellem kvindens lår og begynder forsigtigt at massere hendes klitoris. Kvinden er nu tæt på orgasme og lige inden hun eksploderer, skubber hun brutalt manden foran sig væk og begynder at kysse Francesca lidenskabeligt. Deres tunger leger stadigt, da kvinden højtskrigende kommer i en "våd" orgasme, som løber ud over Francescas hånd.

Francesca og kvinden forlader de to målløse mænd, sætter sig i baren og bestiller drinks. Kvinden hedder Valerie, er englænder og er på ferie i Paris med sine to teenagersønner. De to kvinder kærtegner hinandens bryster, mens de taler. Valerie har små spidse bryster med lyserøde brystvorter og Francesca kysser forsigtigt det ene bryst. Valerie foreslår, at de sammen finder et uforstyrret hjørne af klubben til mere intim samtale.

De finder et hjørne i par-rummet og lægger sig på de hårde madrasser. Valerie begynder at massere Francescas bryster. Indimellem stopper hun massagen og river de stive brystvorter hårdt, mens hendes tunge glider over brysterne. Francescas hånd bevæger sig langsomt ned mod hendes egen revne, alt imens den kærtegner hendes krop på vejen. Da Valerie opdager dette, beordrer hun straks Francesca til at holde hånden i ro. Francesca adlyder og afventer Valeries berøringer. Disse bliver nu mere målrettede. Hendes hænder glider ned mod Francescas køn. Francesca spreder villigt benene, Valerie skiller hendes skamlæber og en finger glider ubesværet op i varmen. Valerie begynder rytmisk at bevæge fingeren og Francesca giver et gisp fra sig, da endnu en finger finder hendes fisse. Hun begynder selv at nive sine brystvorter og beder Valerie om mere.

Valerie begynder nu at slikke hendes klitoris, som straks bliver dobbelt så stor. Samtidigt knepper Valerie hende med fingrene. Denne behandling er for meget for Francesca og hun kommer i en intens orgasme, som hun skriger ud.

Straks da orgasmen er rullet igennem hendes krop, begynder Francesca at slikke Valeries brystvorter. Hun suger kraftigt på dem og lader sin tunge lege med de stive brystvorter. Hendes tunge glider spillende ned over Valeries solbrændte mave og finder alle de erogene zoner på vejen. Valerie vrider sig ved den pirrende behandling og borer sine negle dybt ind i Francescas ryg. Francesca nyder smerten, som blot får hende til at arbejde mere intenst med tungen, som hun prøvende stikker op i Valeries fisse. Valerie ruller nu i ekstase fra side til side på madrassen og Francescas tunge har svært ved at "ramme rigtigt". Hun beder Valerie om at ligge stille og fortsætter sit arbejde med tungen, der nu er suppleret med en finger, som gnider klitoris. Francesca kan mærke, at hun igen er våd og vender sig hurtigt om, så Valeries tunge kan slikke hende samtidigt. Da den finder hendes klitoris, mister Francesca næsten koncentrationen, så hun stopper og stikker i stedet en finger op i Valeries anusåbning. Denne bliver hurtigt efterfulgt af en spillende tunge. Begge er nu tæt på klimaks og de kommer samtidigt et øjeblik senere. Igen er Valeries orgasme "våd" og hendes safter sprøjter ud over Francescas ansigt.

Sådan ligger de et øjeblik. Valerie rejser sig og tørrer sine safter af Francescas ansigt. De hjælper hinanden i undertøjet og bestiller endnu en drink. Først er stemningen trykket, men da Francesca minder Valerie om de to sorte mænds undren, bryder de begge ud i et grin. Francesca siger "tak og for en fantastisk oplevelse" og forlader klubben. Valerie sidder alene tilbage i baren og overvejer at blive, men beslutter sig endeligt for at tage tilbage til hotellet, da hun dagen efter skal retunere til London.

På arbejde
Valerie kunne ikke få den sidste aften i Paris ud af hovedet. Selvom det nu var over tre uger siden tænkte hun stadig på den lille søde italienske sag, der blev til hendes første pige-sex oplevelse, men også de to afrikanere var ganske interessante, synes hun. Sådan sad hun på arbejde og dagdrømmede sig væk fra den lidt trivielle arbejdsdag. Pludselig blev hun dog revet ud af hendes drømme, da hun så en kæmpe neger træde ind ad døren til hendes restlokale. Hans advokat gjorde opmærksom på, at dette handyr, som hun straks blev fascineret af, hed Roy Spong, og et blik på hendes papirer fortalte hende, at han stod anklaget for vold mod tjenestemand i funktion.

Dommer Valerie Griffiths betragtede denne kæmpemand, der var over to meter høj og vejede mindst 140 kg havde en yderst muskuløs overkrop – dette kunne end ikke den løstsiddende fængselsskjorte skjule. Mens anklager og advokat diskuterede, hvorvidt Spong skulle have lov at blive løsladt på kaution til hans sag kom for en jury, kunne Valerie ikke tage øjnene af denne krop. Da det var tid til en kendelse, sagde hun til fangen, at hun havde brug for uddybende oplysninger, hvilket krævede, at fangen – og kun fangen skulle følge med til hendes kontor bag retslokalet. Undrende fulgte Roy med, og i enerum forklarede Valerie, at hun ville teste Roys evne til at beherske sig, når han blev provokeret.

Herefter befalede hun ham at tage alt sit tøj af, alt imens hun fiskede sine trusser af, så hun nu var trusseløs under den sorte dommerkjole. Den mandekrop, der nu åbenbarede sig for hende var om end endnu bedre end hun havde fantaseret om. Denne skabning var ganske enkelt perfekt! Da han kun stod i underbukser, tog hun fat i dem, og rev dem af ham. Hans slappe lem kom nu til syne og hun begyndte at kærtegne det, så det hurtigt voksede sig til en pik så stor, at hun næsten blev bange. Hun hev nu meget hårdt i den – så hårdt hun kunne, for hun ville have ham til at reagere – det skulle helst gøre ondt på ham. Det gjorde det også – meget endda, og han var ikke ligefrem vild med det, men han beherskede sig og forsøgte at lade som om behandlingen ikke generede ham. Derfor begyndte hun nu samtidig at klemme hans nosser. Til sidst klemte hun dem med sine negle og smerten var nu blevet uudholdeligt for Roy.

Pludselig tog han fat i hendes hår, hev det tilbage, så hun slap taget på ham. "You little hore, now i´ll take care of you", brølede han – det var første gang, hun hørte ham sige noget, og hun ventede spændt på, hvad der ville ske. Tanken om, at hun havde pirret en stor voldsforbryder, der kunne slå hende ihjel med de bare næver, tændte hende vildt meget. Han rev hendes dommerkjole midt over, og pludselig stod hun kun iført BH, der hurtigt led samme skæbne som kjolen. Han skubbede hende brutalt bagud, hun ramte en bogreol og slog sig meget hårdt. Derefter stak han sin kæmpepik op i hende.

Hans størrelse gjorde, at han sagtens kunne stå oprejst og banke hans pik op hende, mens hun bare kunne stå og tage imod hans stød. Det gjorde ondt op i hende – forbandet ondt, for hun var slet ikke blevet forberedt på dette organ, der mindst var så tyk som en ølflaske. Smerten fortog sig aldrig, men blev efterhånden blandet med en ekstrem nydelse. Denne blanding havde Valerie oplevet før, men aldrig så intenst, og hun måtte holde sig meget tilbage, for ikke at skrige sin orgasme ud. For at dæmpe lyden, bed hun Roy i overarmen. Helt hysterisk blev hun da orgasmen så rullede gennem hendes krop. Fødderne blev som gelé og hun lignede mest af alt én, der var ved at få et epileptisk anfald.

Da hun havde sundet sig lidt, fik hun smag for dette vidunderlige sexdyr, og lovede ham, at han ville få sin kaution, hvis han ville ordne hende en gang til. Han tog fat i hende, løftede hende op på hendes skrivebord, spredte hendes ben, og kyssede blidt hendes bløde lår. Det var som om han var blevet en helt anden, for den brutale voldsforbryder behandlede hende nu på den blideste måde. Han tog sig god tid, før han fandt hendes kusse, som blidt og nænsomt blev taget under behandling af en kyndig tunge. Langsomt byggede han endnu et klimaks op i hende, men først da han stak en finger dybt op i hendes bagerste hul, kunne hun mærke den anden orgasme, der, som så ofte, var våd. Han var lidt overrasket over væsken, men forsøgte efter bedste evne at slubre elskovssafterne i sig.

De to byttede plads, og nu var det Valeries tur til at smage på hans pik. Hun tog den i munden – forsøg på at gabe helt over den ville være livsfarlige, men ikke desto mindre formåede hun at tænde ham ganske gevaldigt med et blowjob, hvor tungespidsen hele tiden kredsede rundt om hans kritiske punkt på pikhovedet. Inden han dog kom, bad hun ham at lægge sig på ryggen. Han lagde sig på den dyre persiske tæppe, der var over 100 år gammelt, og hun "besteg" ham som en anden hest. Hendes hede fisse gled nu ubesværet ned over hans ufatteligt store pik. Da hun første gang kom i bund, mærkede hun en ubeskriveligt dejlig følelse. Hun bad ham om at forholde sig i ro, mens hun rytmisk bevægede sig op og ned. Det gik hurtigere og hurtigere og da Roys maskuline hænder fandt de små lyserøde brystvorter, var Valerie igen solgt til "stanglakrids". Som i en trance red hun ham i et ualmindelig højt tempo. Da hun kom endnu engang var hun fuldstændig ude af sig selv, og fattede ikke, at det var hende selv, der var holdt op med at bevæge sig, for hun slog ham og råbte af ham: "Don´t stop, you dum fuck".

Det var som om hun nu fik et blackout og da hun kom til sig selv igen, fandt hun sig selv liggende på alle fire, mens Roy bankede sit lem op i røven på hende. Hun anede ikke, hvordan han havde fået den derop, men smerten var næsten uudholdelig. Hun tryglede ham for at få ham til at stoppe sin brutale adfærd, men han hørte hende slet ikke, for han var selv ved at være tæt på nu. Valerie erkendte, at det ikke var muligt at komme i kontakt med ham, og var ufattelig lettet da han lidt senere trak sig ud af hende, og i et kæmpe brøl sprøjtede kaskader af sperm ud over hendes røv. Roy kunne samme eftermiddag atter nyde livet som en fri mand. Kautionen var på 1 pund.

"The Big Issue"
En uge efter retssagen var Roy tilbage nøjagtigt hvor han startede 1½ år tidligere. Hjemløs, uden arbejde og uden penge på lommen. Han forbandede sig selv og sin store kæft. Han følte sig forfulgt af uheld. Dog tænkte han smilende tilbage på den liderlige dommer, der havde fastsat hans kaution til 1 pund. Hun havde været farlig og stiv i sin elskov, men havde dog forlangt dominans. Roy anså normalt sig selv som en blid elsker, der var sig fuldt bevidst om sin piks størrelse og den skade han kunne udrette. Han havde kun få gange mødt kvinder, der var modige nok til at forlange dominans af ham.

Roy var netop på vej til "The Big Issue" på Galena Road. Han var tidligere kommet her ofte, både for at afhente bladet og for at hente støtte, hjælp og vejledning.

Da Roy trådte ind på kontoret, fik han straks øje på receptionisten Dee Tracey, en tidligere elsker, der havde hjulpet ham igennem svære tider. "Er det dig, Roy – hvad laver du her?", fik hun sagt, inden hun kastede sig om halsen på ham. Roy fik lavmælt forklaret hvad der var sket, og at han igen ønskede at blive vendor for "The Big Issue".

Dee hentede straks distributionschefen Phillippa McGrahan, som også varmhjertet tog imod Roy. Hun forklarede ham langsomt, at det ikke var nødvendigt med et startkursus og at han straks kunne starte med salget.

Tre timer senere stod Roy på Oxford Street kun få meter fra sit gamle "salgssted". Han havde valgt stedet pga. de mange turister, der venligt købte bladet ofte for 1-2 pund. I dag var der dog kun få turister, da regnen silede ned. Roy var trist og vred på sig selv. Derfor lagde han ikke de store anstrengelser i forsøget på at sælge bladene, og var ret irriteret på de forbipasserende. Han lagde dog øjeblikkeligt mærke til to høje, blode og velklædte piger, der netop passerede ham. "Get a copy of "The Big Issue"", forsøgte han halvhjertet. Pigerne kiggede på ham og forklarede hurtige, at de havde travlt, hvorefter de forsvandt ind på McDonalds. Roy bandede sagte over deres arrogance og begyndte at pakke sine ting sammen. Pludselig mærkede han en finger prikke ham på ryggen. Det var en af de blonde piger med en McDonalds pose i hånden. Hun spurgte venligt, om han ikke var sulten og ville med ind. Roy var målløs, men fulgte velvilligt efter pigen.

De to piger var svenskere, i London på studietur, og for første gang ude på egen hånd. De var vilde med London og de mange forskellige typer mennesker i London. Roy var meget betaget af dem begge og deres skønhed -–han kunne mærke en begyndende uro under bordet.

Den ene af pigerne, Inge, rejste sig pludseligt, sagde at hun havde en aftale med klassen og forlod Mc. Roy sad nu tilbage med Maja, en blod skønhed, og sin halvstive pik under bordet. Maja kiggede nysgerrigt på hans ansigt og lod samtidigt sit ene ben glide kærtegnende op ad hans inderlår. Roy var forbavset og forbavselsen blev ikke mindre, da Maja lystent slikede på sugerøret i sin cola. "Tænker du på det samme som mig?", spurgte hun kælent, rejste sig og forsvandt i retningen af dametoiletterne. Roy ventede 5 minutter og fulgte så efter hende.

Han fandt hende siddende nøgen på et toilet – og blev et øjeblik stående – blændet af hendes skønhed. Hendes lange blonde hår lå som et sjal over hendes skuldre, hendes bryster var meget store og hendes fisse glatbarberet og glinsende.

Roy trådte ind i båsen og låste døren bag sig. Hendes tunge stak frækt ud mellem de røde, fugtige løber og Roy kyssede hende hårdt og længe. Hans hænder begyndte at kærtegne de store bryster og hendes brystvorter blev store og hårde.

Hun fik hurtigt trukket bukser og trusser af Roy og blev forfærdet over størrelsen af hans stive pik. "Vær forsigtig", fik hun stønnende sagt inden hun gabt højt over hans pikhoved. Hendes lille mund kunne knap gabe over den, men til gengæld spillede hendes tunge ivrigt på de følsomme zoner på pikhovedet. Roy lænede sig stønnende på af vægen og lagde hånden på hendes hoved. Hendes hænder var travlt beskæftiget med at massere hans nosser og spille med hans pik. Roy tog om hendes bryster og trak sig ud af hendes mund. Hans pik maste sig igennem hendes bryster og forhuden gled hårdt tilbage. Hver gang pikken stødte frem blev den fanget at Majas våde mund og tunge. Han kunne mærke hendes negle på sine balder, de rev og kradsede hårdt og Roy kunne mærke orgasmen var på vej. Han holdt inde og skubbede blidt Maja tilbage og lagde sig mellem hendes ben.

Hans fingre fandt hendes klitoris og nulrede den forsigtigt, mens hans tunge fandt vej til hendes våde grotte. Maja stønnede nu højlydt og Roy lod finger og tunge bytte plads, så han kunne bore to fingre op i hende. Maja bevægede rytmisk sit underliv og Roy vidste hun var tæt på klimaks. Han kom heller ikke til at vente længe, da Maja øjeblikket efter skrigende kom i en krampagtig orgasme. Hun sank udmattet om og Roy kærtegnede blidt hendes bryster. Pludselig smækkede døren til toilettet op og en skinger herrestemme spurgte: "Er der noget i vejen – er de okay frue?". Roy og Maja fik hurtigt tøjet på og kom ud af båsen – forlegne. "Jeg må bede jer forlade restauranten!", sagde den rødblussede McDonalds medarbejder.

Øjeblikket senere stod de igen på Oxford Street og blev hurtigt enige om at fortsætte legen andet steds. Roy foreslog Green Park og de sprang på en bus.

De fandt en bænk lidt afsides i Green Park og Roy satte sig. Han fandt sin halvstive pik frem og bad hende slikke ham stiv. Igen opfyldte hun hans ønsker og pikken blev snart stiv igen. Maja tog sine trusser af, løftede op i sin nederdel og satte sig ovenpå pikken.

Roy vidste, det ville gøre ondt på hende og var derfor forsigtig. Langsomt begyndte han at støde op i hende og han blev meget overrasket, da pikken snart var helt oppe i hende. Hun bad ham sidde stille og begyndte nu at ride ham i et roligt tempo.

Roy kunne se pikken glide ubesværet op i hende og hans pikhoved snurrede voldsomt. Hans hænder greb hendes bryster og han nev dem hårdt – dette udløste et raseri – for nu begyndte Maja ukontrolleret at slå ham i ansigtet, mens hendes ridt blev voldsommere. Mærkeligt nok tændte dette Roy og han kunne mærke orgasmen komme. Han trak sig ud og bad hende slikke sig færdig. Hun gjorde sit arbejde godt og snart sprøjtede spermen ud over hendes ansigt. Hun slikkede sultent dråberne i sig og Roy hjalp hende med at tørre ansigtet.

Veltilpasse og trætte lagde de sig i græsset og faldt begge i søvn. 45 minutter senere vågnede Maja, lagde en seddel med hotellets adresse på Roys flotte maskuline bryst og smuttede.

Toms drøm
Da Maja kom ud af bagageudleveringen i Arlanda lufthavn, fik hun straks øje på sin kæreste gennem to år, Tom, der stod og venter med en buket røde roser.

Hjemme i lejligheden i det indre Stockholm, havde Tom forberedt en lækker middag og de hyggede sig rigtig mens Maja fortalte lystigt om de sjove dage hun havde haft i London. Dog undlod hun at fortælle om Ray – hun var ret sikker på, at hun og Tom havde en slags "understanding" om, at hvad den anden ikke ved, har den anden ikke ondt af…

Maja blev dog ret chokeret, da Tom pludseligt fortalte, at han var blevet vild med ideen om at lave en trekant, hvor foruden Maja og Tom også Majas bedste veninde fra klassen, Inge, skulle deltage. Tom og Maja havde for sjovt inden London-turen snakket om det, og nu var Tom altså ret vild med ideen. Faktisk nævnte Maja det sjove påfund for sin veninde mens de var i London, og Inge sagde, at det kunne da være ret frækt!

Derfor skulle der ikke megen overtalelse til, da Maja ringede til Inge og en time senere sad de alle tre og hyggede med noget godt rødvin, som Tom havde købt til lejligheden.

Mens Tom var på toilettet, begyndte de to veninder at kæle for hinanden og da Tom kom tilbage, var de to lækre piger i færd med at kysse hinanden dybt og inderligt. De var så opslugte af hinanden, at de end ikke ænsede Tom, hvilket ikke gjorde ham noget, for han syntes, det var utroligt frækt at se de to sammen på den måde. Pigernes kærtegn blev mere intime i takt med at de mistede flere og flere beklædningsgenstande. Til sidst lå de helt nøgne i sofaen og kælede for hinanden. Tom sad nu i lænestolen, med sin stive pik i hånden og nød synet, mens han forsigtigt rørte ved sig selv.

Efter nogen tids øm kærtegn, besluttede pigerne, at det måtte være Toms lange pik, der skulle være i centrum nu. Derfor havde Tom øjeblikket efter en sød langhåret blondine på hver sin side. Og mens han tilbagelænet nød synet, skiftedes pigerne til at tage pikken i munden. Til sidst kunne de to ihærdige pikslikkere slet ikke komme til for hinanden og derfor bad Tom Inge om at komme op til sig. Hun stillede sig således, at han havde udsyn til hendes fisse. Han betragtede den, mens han rørte ved den med en finger. Inges skamlæber var langt større og mere fyldige end Majas. Han fik en stor lyst til at stikke sin tunge langt op i Inge, og da han lagde handling bag hans lyster, blev Inge helt vild. Hun roterede med hele underlivet, mens hun pressede Toms hoved ind mod hendes underliv. Det var svært for Tom at koncentrere sig om at beholde sin tunge oppe i Inge og om at slikke hende, for Maja havde nu virkeligt fat i hans pik. Hun slikkede som en besat – borede sine lange røde negle ind i hans lår og kælede samtidig for de spændte nosser.

Da han kunne mærke spermen komme, fik han de to piger til at knæle foran sig, og da den opsparede ladning endeligt kom, ramte han dem begge i ansigtet. Udmattet faldt han sammen i lænestolen, og kunne veltilfreds betragte pigerne, der med omhu slikkede hinandens ansigter rene. Efter denne seance lagde pigerne sig ind på dobbeltsengen i soveværelset og Tom tog et hurtigt bad.

Da han kom ud fra badet, var Maja i fuld gang med at slikke sin dejlige veninde. Faktisk havde hun proppet en dildo op i hendes fisse, og kunne derfor fuldt ud koncentrere sig om klitoris. Maja var ikke nænsom overfor den lille knop, der allerede mens Tom var i bad havde lidt overlast mange gange – i hvert fald har Tom kunnet høre Inge komme flere gange – hun havde skreget så højt, at han sagtens kunne høre det ude under bruseren.

Tom stillede sig, så Inge fortsat kunne slikkes af Maja, men samtidig også selv kunne slikke Toms pik, så den igen kunne komme i aktion. Det varede da heller ikke længe, før hans stav igen stod stor og flot. Maja lå på alle fire og var dybt begravet i Inges flotte underliv, og pludselig fik hun stukket Toms velkendte pik op i sig. Hun var noget uforberedt og kom straks i en mindre orgasme. Maja måtte opgive slikkeriet og kunne nu kun klare at håndtere dildoen, der blev rykket i ganske voldsomt – mindst lige så voldsomt, som Tom kneppede Maja. Det varede ikke længe før Majas anden orgasme var på vej – denne gang var den noget kraftigere og i bare nydelse bed hun Inges i klitoris, der kom i en øjeblikkelig og rystende orgasme.

Selvom begge piger således havde fået en voldsom orgasme, var de begge straks klar igen til at modtage mere af Toms dejlige pik. De lå ved siden af hinanden – med spredte ben – og hungrede efter pik. Tom besluttede sig for at "ordne" Inge – og skuffelsen i Majas øjne var ikke til at overse. Men Tom var ligeglad og proppede dildoen dybt op i sin kæreste, mens han med rolige bevægelser stødte langt op i Inge. Mens pigerne lå der og fik hver deres "behandling" lå de og tungekyssede hinanden. Sikke et syn! Efter nogen tid lagde Tom sig på ryggen og beordrede Maja til at sætte sig over hans pik og ride ham. Det skulle han ikke sige to gange og straks forsvandt den lange pik helt op i hende. Derefter tog Tom dildoen i munden, så den fungerede som en yderligere ridestav. Inge var ikke sen til at opfatte budskabet, så hun satte sig overskævs på dildoen og begyndte at bevæge sig op og ned ad den. Hver gang hun stødte dildoen i bund, fik Tom klasket de drivvåde store skamlæber op i ansigtet. Det var ganske frækt. Samtidig så han pigerne, der sad overfor hinanden, kæle for hinandens bryster. Denne stilling har helt utrolig fræk for alle parter. Pigerne kunne bestemme tempoet og satte synkront tempoet op. Til sidst jamrede begge piger over, at de var ved at komme. De kunne næsten ikke sidde støttede hinanden – mens de i voldsomt ridt fik de oprejst – lækreste orgasmer. Nu blev det for meget for Tom og han sprøjtede resolut og heftigt stønnende sin ladning op i sin kæreste.

Lidt efter smuttede pigerne i bad sammen, hvor de vaskede hinanden. Derefter fik Inge sit tøj på, kyssede Tom farvel og smuttede glad og veltilfreds ud i Stockholms varme sommernat.