LÆSERNES EGNE NOVELLER

De to ukendte ©

Karrusel 2

Manuella

Næste dag skulle Tom på arbejde. Han arbejde på en cafe´ på Stockholms banegård. Dagen startede som alle andre med en masse utilfredse kunder, der beklagede sig over forsinkede tog og alt for lange togrejser. Det sædvanlige crap, som Tom var så vant til at give dem ret i, mens han inderst inde var ved at kede sig ihjel. Han smilede ved tanken om de to dejlige tøser, der havde givet ham totalt tilfredsstillelse aftenen før. En kvindestemme afbrød hans tanker ved at bestille en expresso. Da han kiggede op stod hun der. Hun var oppe i 30-erne, med langt sort hår, en ufattelig perfekt krop, der var skruet ned i et elegant sort jakkesæt. Hendes ansigt var smukt med store røde sensuelle læber og perfekt malede øjne. Tom tøvede et øjeblik forblændet af hendes udstråling. Hun smilede og spurgte om han var faldet i søvn eller havde tænkt sig at servere for ham. Tom forklarede at han lige havde haft sine tanker et andet sted og lavede en expresso til hende. ”Hvad tænkte du på” spurgte hun. Tom blev helt forfjamsket og stammede noget om en kedelig dag på arbejde med utilfredse kunder. Hun forsikrede ham om at hun da var yderst tilfreds med hans expresso og at hun desuden var sikker på at det ikke var det han havde tænkt på. Tom tænkte ved sig selv, at hun da bare skulle vide...

Hun blev siddende ved baren og fortalte at hun hed Manuella og var på forretningsrejse i Stockholm. Hun var bosat i København pga sit arbejde og var tit i Stockholm. Tom var henrykt, dagen tegnede sig til at blive god. Her var han på arbejde og nu sad der en skønhed i baren og gad tale med ham. Han smilede ved tanken om, hvis en af hans venner kom forbi og så denne skønhed. De sludrede om løst og fast indtil Manuella skulle videre til et møde. Tom sendte hende længselsfulde øjne, da hun sagde farvel og vi ses. Ses vi ? , tænkte han ved sig selv. Resten af dagen var kedelig og Tom begyndte at længes efter Majas varme mund og bryster. 15 min inden lukketid stod hun der pludselig igen, denne lækre Manuella. Hun sagde at hun regnede med at Tom ville spise aftensmad med hende. Tom var målløs, men spillede cool og sagde til hende at det kunne han vist godt lige presse ind i programmet. De forlod cafeen sammen og gik mod Stockholms centrum. Tom var nu begyndt at håbe på lidt lir. Hans pik var stadig øm efter aftenen før, men han var liderlig. Han stak hånden i lommen og rørte ved pikken. Den var levende og blev halvstiv ved hans berøring. Manuella spurgte ham, uden at kigge på ham, hvad han lavede med hånden i lommen? Tom sagde at han frøs hænderne. Manuella sagde at han godt kunne få hånden op af lommen og at det måtte vente til senere. Tom vidste ikke hvad han skulle sige. Det var som om hun vidste hvad han havde lavet uden at hun havde kigget på ham. Nå men han tog hånden op og de gik videre i stilhed. Hun tog ham med på en virkelig fin og dyr restaurant : La Trattoria.

Tjeneren opvartede dem ned til mindste detalje og Manuella forstod at udnytte det til det yderste. Efter desserten bestilte hun to kopper kaffe og bad tjeneren om ikke at forstyrre os. Han adlød. De havde under middagen talt om løst og fast, bl.a hendes job og Toms fremtidsplaner, men nu var det som om hun tog styringen fuldstændig. Hun spurgte Tom om hvad han havde tænkt på om formiddagen, da hun havde afbrudt hans tanker på caféen. Tom vidste ikke helt hvad han skulle svare, men besluttede sig for at være ærlig, så han fortalte om de to villige pigers leg med ham. Manuella smilede og sagde, at hun havde haft på fornemmelsen, at han var en fræk fyr. Inden Tom fik set sig om, kunne han mærke Manuellas ene fod kærtegne sin pik igennem bukserne. Hans pik voksede og blev hurtig stiv og sulten. Manuellas fod arbejde professionelt under bordet, mens hun slikkede sin pegefinger sultent. Toms bukser var ved at sprænges, og han længes efter at kneppe hende hårdt. Pludselig rejste hun sig og gik mod toiletterne. Tom ventede et øjeblik og fulgte så efter hende ud på dametoilettet. Hun havde allerede tager sine trusser af og sad og ventede på et toilet. Tom lukkede og låste døren bag sig og trak sin stive pik ud af bukserne. Manuellas mund lukkede sig om pikken. Hun lod sin varme tunge glide rundt om pikhovedet, mens hun masserede hans nosser. Tom var sanseløs. Med ét stoppede hun og tog i stedet den ene af hans nosser i munden. Hun suttede ivrigt løs og Tom tog fat i hendes lange hår så han kunne styre hendes hoved. Hendes mund gled igen op til pikken, som hun nu spillede på mens hun suttede løs. Tom kunne mærke blodet susede rundt i kroppen og var med et tæt på at sprøjte ud i hendes varme mund. Tom knappede hendes jakke op og trak hendes bryster ud af en dyr bh. De var små og spidse med knaldrøde, stive brystvorter. Han nev dem hårdt og Manuella stønnede højlydt. Tom trak hende væk fra pikken og satte sig på toilettet.

Manuella vidste hvad han ville og trak op i nederdelen. Tom så nu hendes fisse, som var helt glatbarberet og lyserød. Den glinsede af hendes safter og Tom stak en finger op i hende. Hun udstødte en dyrisk lyd og kastede hovedet tilbage i nydelse. Tom lænede sig frem og og lod sin tunge spille på hendes klitoris, mens han kneppede hende med to fingre. Manuellas hænder var travlt beskæftiget med at bearbejde de dejlige bryster og Toms fingre stødte hårdere og hårdere op i hende. Han kunne mærke hun var tæt på klimaks og slikkede ivrigt videre. Pludselig skreg Manuella højt, mens hendes krop blev gennemrystet af orgasmens krampetrækninger. Hun satte sig ovenpå Tom og styrede hans pik ind i sig. Tom kunne mærke hendes lille stramme fisse glide ned over hans pik og kyssede hende hårdt mens han stødte hårdere og hårdere op i hende. Han var nu tæt på at komme, men ville gerne vente, så han skubbede Manuella væk og lod hende forstå at dette ikke var stedet de skulle færdiggøre deres akt sammen. Hun var enig.

De forlod restauranten 5 minutter senere og satte kursen mod Manuellas hotel. På vejen stoppede de flere gange op og kyssede hinanden længe og inderligt. Toms pik var stadig halvstiv og den voksede hver gang de kyssede hinanden. Endelig kom de til hotellet fik nøglen og trådte ind i en luksussuite. Manuella foreslog at de gik i spabad og nød et glas champagne. Tom var tydelig imponeret og indvilgede straks. 2 minutter senere sad de begge magelig tilbage lænet ved siden af hinanden i det varme vand. Tom kunne mærke at hans pik rejste sig ved tanken om Manuellas mund. Han lod hånden glide under vandet og begyndte at spille stille pik. Manuella sagde hun ville se ham spille pik, så han satte sig på kanten at spa´en og viste hende sin store stive pik. Hun lod sin hånd glide ned og begyndte at onanere, mens hun kærtegnede sine bryster forsigtigt. Inden længe var de begge klar til mere lir. Manuella lagde sig på alle fire og vrikkede indbydende med røven. Tom satte sig på knæ bag hende og stak sin pik op i hende. Hvis hun før var lidt stram var hun nu meget stram og Tom gled op i hende. Han tog fat i hendes hår og begyndte at støde hårdere og hårdere op i hende. Han var nu meget tæt på at komme og bad hende vende sig om og lægge sig på ryggen. Hun adlød. Han rejste sig op og spillede videre på pikken indtil han sprøjtede sine safter ud over hendes bryster og ansigt. Hun gned det rundt på sin krop og bekendte at hun ville slikkes. Tom tog en tår champagne og lod det plaske ud over hendes fisse. Hans tunge fandt hurtigt den rigtige knap og han slikkede løs mens han kneppede hende med to fingre. Der gik heller ikke længe inden hun igen skreg sine lyst ud .

De sank begge sammen og lå i det varme vand i hinandens arme. Det der skulle have været rart blev pludselig ubehagelig, da Tom spurgte hende om hun snart kom tilbage til Stockholm. Manuella kiggede forundret på ham og sagde at det var en andens tur næste gang. ”Dette kommer du kun til at opleve én gang” sagde hun. Tom var virkelig forbløffet og tog hurtigt sit tøj og forlod hotelværelset. Det sidste han så var Manuellas smukke ansigt der blev endnu smukkere af et vidunderligt smil.

Rungsted

Manuella ligger i spa-badet og nyder det boblende vand. Efter en hård dag med en masse møder var en tur med en ung fyr som Tom lige det, hun havde brug for. Og nu ligger hun bare og sunder sig lidt. Hun tjekker mobilen mens hun ligger i spaen - der er en SMS besked fra chefen: ”Evalueringsmøde i privaten kl. 17.00 i morgen.” Hun smiler lidt for sig selv, mens hun tager en slurk champagne, for hun ved af tidligere erfaringer, hvad disse evalueringsmøder går nærmere ud på…

Næste dag står hun punktligt kl. 17.00 foran chefens enorme villa i Rungsted. Hun ringer på og han lukker op og byder pænt velkommen. Mannuellas chef hedder Martin og er sidst i 30’erne. Han blev for år tilbage en af de første, der scorede kassen på IT-boomet. I dag fortsætter firmaet med at ekspandere - blandt andet i Sverige og Norge, men at tjene flest mulig penge på kortest tid er ikke længere det vigtigste for Martin.

Lidt efter velkomsten sidder Martin og Manuella i Martins enorme hjemmekontor. ”Ja, Manuella, du er her for den månedlige evalueringssamtale, og jeg må sige der lige ud - dine salgs mål er ikke opnået. Samtidig er dit forbrug på dyre hoteller og restauranter steget voldsomt. Derfor ser jeg ingen anden udvej end at fyre dig.” ”Jamen Martin, der må da være en måde, hvorved jeg kan vise dig, at jeg er i stand til at leve op til dine forventninger i fremtiden.” Martin smiler og svarer: ”Der er selvfølgelig den mulighed, at du deltager i en speciel evalueringssession i det tilstødende lokaler og herved viser, at du er villig til at gå meget langt for at tjene mine interesser.” ”Jeg vil meget gerne deltage i en sådan evalueringssession”, svarer Manuella. ”Jamen, du ved hvad du skal gøre så, Manuella”. ”Ja, Martin, så gerne…”

Manuella rejser sig op og går ind i det tilstødende lokale, hvor der på en stol ligger en BH i sort PVC, en sort gummimaske og et par højhælede støvler. Hun afklæder sig og ifører sig de tre beklædningsgenstande.

Da hun træder ind i endnu et tilstødende lokale bliver hun mødt af Michelle - en storbarmet flot 25-årig blondine, der er ansvarlig for Martins salg i Norge. Michelle tager Manuellas hånd og fører hende til en anordning af kæder, der hænger fra loftet midt i rummet. Michelle, der er iført det samme outfit som Manuella binder Manuella til kæderne, så hun nu står fastspændt både på armene og benene. Michelles store bryster danser flot for Maunellas ansigt, da Michelle vimser rundt for at færdiggøre fastspændingen.

Lige idet Michelle er færdig med at fastspænde Manuella træder Martin ind i det store rum, der kun er oplyst af levende lys. Martin er nøgen og hans muskuløse og veltrænede krop fremstår flot i stearinlysenes skær. Martin har en ni-halet pisk i den ene hånd. Han giver den til Michelle og sætter sig på en stol, der er placeret to meter fra hvor Manuella er fastspændt. Michelle pisker blidt på Manuellas velformede røv. Efter lidt tid bliver piske slagene hårdere og Manuella fremkommer nu med et skrig for hvert slag, der lander på hendes efterhånden ret ømme røv.

Martin nyder synet, men beordrer nu Michelle til at stoppe: ”Slik hendes klitoris, Michelle, og gør det hårdt”. Michelle sætter sig straks på hug med ryggen til Martin og med udsyn til Manuellas lyserøde skamlæber. Lynhurtigt finder Michelles tunge frem til Manuellas meget følsomme knop. Manuella nyder den voldsomme behandling, men får et shock, da hun atter mærker den nihalede ramme hendes ømme røv. Det er Martin, der denne gang svinger pisken og med langt større kraft end Michelle.

Smerten jager igennem Manuella, men hun undertrykker skriget og forsøger at koncentrere sig om at nyde Michelles hårde, men sensuelle, behandling. Dette er ikke længere muligt, da Martins andet slag rammer hendes bagdel endnu hårdere end det første. Hun skriger så højt hun kan, men ved, at dette blot afstedkommer endnu et lige så hårdt slag. Tredje gang Martin slår hende, jamrer hun og beder ham om at slagene indstilles. Først ti slag senere holder Martin op. Hendes bagdel er nu nærmest følelsesløs. Michelle slikker nu som en besat og først to minutter efter at Martin har sat sig tilbage i stolen, begynder Manuella at nyde behandlingen igen.

Efter kun kort tid er den smertende røv nu skubbet bagud i hendes bevidsthed, for nu giver sig fuldkommen hen til at nyde den smukke kollegas behandling. Michelle slikker nu på klitoris så hurtigt og hårdt hun kan - på intet tidspunkt har Michelle berørt selve skamlæberne eller haft tungen eller en finger inde i fissen, så glæden er stor hos Manuella, da Martin stikker skaftet på den ni-halede pisk dybt op i hendes hede og sultne fisse.

Med pisken dybt begravet i Manuellas allerhelligste varer det ikke længe, før Manuella kan mærke orgasmen rulle gennem hendes spinkle, men utroligt veldrejede og meget sitrende krop. Hun lukker øjnene og Michelle fortsætter ufortrødent slikkeriet, mens den ene orgasme afløser den anden. Efter flere minutters sand orgasme rus hiver Martin hårdt i Michelles lange hår, så hun stopper med at slikke Manuella.

I stedet banker Martin sin store stive pik op i Michelles frække røde mund. Trods efterhånden ømme kæber, begynder Michelle resolut på at slikke Martins pik, der således vokser yderligere. Han presser hende ned over hans stive pik og tvinger hende til at gabe helt over den enorme stang. I begyndelsen er hun ved at kvæles, men efter lidt tid vender hun sig til det og herefter sluger hun med velbehag hele det enorme lem i dets fulde længde hver gang, hun gaber over det. Stadig totalt udmattet nyder Manuella dette syn af total dominans.

Mens Martin betragter Manuella, der står udmattet, men tændt og stadig fastspændt med pisken hængende ud af den stramme og våde fisse, er Martin ved at blive påvirket af Michelles behandling - ja af hele denne frække situation. Han kan mærke, at orgasmen er ved at være på vej, men han fortsætter med at presse Michelles hoved ned over pikken, hver gang hun gaber over den. Han brøler ”Hurtigere” og mens Michelle så hurtigt hun kan mundknepper sin chefs pik, sprøjter han hele sin opsparede ladning dybt ned i halsen på hende.

Manuella bemærker Martins vilde udtryk i hans øjne, da han kommer alt imens Michelle er ved at blive kvalt af den enorme mængde sperm, der skydes dybt ned i hendes hals. Herefter finder Martin en påhængsdildo som Michelle får spændt på og beordres til at kneppe Manuella i røven.

Michelle smører vaseline på dildoen og presser den i et hug dybt op i Manuellas røvhul. Mens Michelle holder fast i Manuellas bryster banker hun således hårdt den kunstige pik op i røven på kollegaen. Hun får den helt i bund og Manuella kan i starten mærke en næsten uudholdelig smerte. Mens Michelle knepper kollegaen niver hun samtidig i hendes små spidse brystvorter, som Michelle har hevet op af Manuellas BH.

Dybt betaget af dette syn vokser Martins pik atter og er på ganske kort tid kampklar igen. Han hiver pisken ud af Manuellas stramme fisse og erstatter den med sin pik alt imens Michelle stadig knepper hendes røvhul med påhængsdildoen. Trods smerter varer det således ikke længe, før Manuella igen kommer i en hel række af mindre orgasmer, der afløser hinanden.

Michelle boller hende stadig bagfra og derfor går det knap nok op for hende, at Martin har trukket sig ud og nu spiller pik lige for ansigtet på Manuella. Først da den første kaskade af sperm rammer hendes kind, ænser hun at åbne sin frække mund og de næste to stråler rammer hende lige i munden. Veltilfreds lukker hun munden igen, mens Martin nu stiller sig om bag Michelle og presser bagfra hans pik op i hendes fisse.

Der går ikke lang tid, før Michelle kan mærke orgasmen rulle igennem sin tørstige krop. Da orgasmen kommer, forlænger Martin den ved hårdt at hive i hendes brystvorter.

Martin frigør nu Manuella og mens de alle veltilfredse kaster sig over dobbeltsengen i lokalet, meddeler Martin, at de begge får lov at blive i firmaet lidt endnu…

Cairo

Næste dag skulle Martin på en konference i Cairo, Egypten. Da han sad i flyet på vejen reflekterede han over sit liv.

Han var yderst tilfreds med den forrige aftens udskejelser med Manuella og Michelle. De var sgu´ blevet til noget de to piger. Martin tænkte stolt på hvordan han havde gjort dem til det de var. Han havde fundet dem begge på et bordel og havde tilbudt dem et nyt liv, hvis de ville arbejde for ham og med jævne mellemrum føje ham i ethvert henseende. Ja penge åbner mange muligheder, tænkte han ved sig selv, og morede sig over at have nok af dem. Han havde aldrig manglet noget, var så at sige født med en guld ske i munden. Martin var fuldt ud bevidst om sin egen arrogance og særdeles tilfreds med sig selv. Intet kunne bringe ham ud af fatning, han brugte mennesker som det passede ham og kasserede dem efter velbefindende. Han smilede ved tanken.

Planen var at Martin skulle tilbringe den følgende dag på konferencen og herefter skule han mødes med sin engelske fætter Charles. Han og Charles var fantastisk gode venner bl.a. fordi de havde prøvet næsten alt sammen. Lige fra at rejse, drikke, kæmpe og til at forføre sofistikerede kvinder sammen. Han glædede sig til at se Charles, det var efterhånden et par måneder siden de sidst havde fornøjet sig sammen.

Denne gang havde de aftalt at mødes på Cairo mest fashionable Casino ”The Rio”.

Konferencen var som forventet yderst kedelig og Martin ventede kun på at tiden skulle gå. Endelig var dagen gået og aftenen kunne begynde.

Martin tog et langt karbad og iførte sig herefter sit sidst indkøbte Armani jakkesæt med dertil hørende hvide skjorte. Han friserede sit blanke sorte hår helt tilbage, sprøjtede sig diskret med Cerrutti Image og kiggede veltilfreds i spejlet. Ingen kvinde kunne modstå ham og han var helt bevidst om dette. Aftenen var hans. Spørgsmålet var nu hvad HAN havde lyst til i aften. Måske en helt ung pige, tænkte han ved sig selv, eller en mulat.

Da Martin ankom til ”The Rio” ventede Charles udenfor. ”Good evening” råbte han til Martin. De omfavnede varmt hinanden og gik indenfor. Charles mente han havde fået en genial ide. Noget de aldrig havde prøvet før, og som nok ikke var muligt i Europa. I Cairo var alt muligt bare man havde penge nok, og det havde de begge.

Charles mente de skulle henvende sig til casino direktøren og bede om at leje en pige for et helt døgn - alt inklusivt. Martin smilede ved tanken om Charles vanvittige ide, men netop dens groteskhed overbeviste ham om at det var toppen.

De bad om at tale med direktøren og blev hurtig ført til hans kontor. Han måbede noget ved deres forespørgsel, men som ventet, kunne det godt lade sig gøre. Nu var det store spørgsmål bare hvad det skulle være for en pige. De blev hurtigt enige om at det skulle være en ung pige ikke over 18, mørk i huden og med store bryster.

Direktøren fortog en hurtig telefonopringning og bad dem vente i restauranten, hvor pigen ville støde til dem.

De havde allerede bestilt mad og vin, da en ung pige pludselig stod ved deres bord. Martin og Charles kiggede tilfreds på hende, præsenterede sig og spurgte efter hendes navn. Hun hed Aisha, svarede hun. De bad hende sætte sig og fik tjeneren til at skænke vin i hendes glas. Martin og Charles havde i forvejen aftalt at de lod hende sidde lidt og vænne sig til dem, så de talte fornøjet videre om hvad de havde bedrevet siden sidst. Martin fortalte pralende om legen med Manuella og Michelle, mens han kiggede intens på Aisha for at se hendes reaktion. Hun reagerede som han havde forventet med en tilbedende stirren på ham. Han spurgte hende om hun var glad for at være der? Hun svarede tøvende, at hun ikke rigtig vidste hvorfor hun var der. ”Chérie, you are here to serve us” svarede Charles mens han kaldte på tjeneren. Martin sagde til hende, at hun ikke skulle være bange, at de ikke ville hende noget ondt, men bare forkæle hende lidt. Hun smilede lettet og løftede glasset til sine sensuelle læber. I mellem tiden havde Charles talt med tjeneren og bedt om et mindre selskabslokale til deres middag. De fik naturligvis deres ønske opfyldt og deres bord blev flyttet til et mindre lokale.

Lokalet var kun oplyst af levende lys og stille baggrundsmusik brød stilheden. De bad tjeneren aflyse deres bestilling og i stedet bringe dem store fade med frisk frugt og herefter lade dem i fred. Deres ønske blev opfyldt til mindste detalje og nu var de endelig alene med Aisha.

Martin rejste sig og gik om bagved Aisha. Han lagde sine store hænder på hendes nakke og begyndte at massere hende blidt. Hun lukkede øjnene og lod det ske. Massagen blev mere og mere intens og hun begyndte at sukke højlydt. Martin vidste at hun nu var i hans vold. Han begyndte at knappe hendes skjorte op. Der åbenbarede sig to store, svulmende bryster med rosa røde brystvorter. Martin bad nu Charles hente et fad frugt. Han løftede hende op og lagde hende på det tykke røde tæppe. Hun lå nu udstrakt med åbenstående skjorte og Martin pressede en appelsin ud over hendes bryster. Hun smilede og rakte op efter ham. Han kom nærmere og kyssede hende langsomt og ømt. Deres tunger legede ømt med hinanden og Martins pik begyndte at rejse sig i Armani bukserne. Han begyndte at slikke saften af hendes bryster. Hendes brystvorter blev stive og hans tunge legede ivrigt med dem, mens han slikkede løs. Nu var han nået til buksekanten og han kiggede på hende, hun gav ham smilende lov.

Charles sad og kiggede på mens hans hånd kærtegnede pikken igennem de dyre bukser. Han knappede bukserne op og tog hårdt fat om sin pik. Den var halv stiv og han begyndte at gnide den stille. Imens havde Martin fået trukket både bukser og trusser af Aisha, som nu lå helt nøgen. Hans tunge begyndte igen sin leg på hendes krop og han var nu nået til hendes varme skød. Hans tunge gled ned mellem hendes skamlæber og ind i varmen. Hun var meget snæver, men stønnede højlydt ved hans berøring. Han tog en lille banan og pressede den op i hendes fisse. Han lod den være der et øjeblik og begyndte nu at støde den ind i hende rytmisk. Hun begyndte at rotere med underlivet og Martin tog den hurtigt ud. Han rakte den til Charles som lugtede til den og langsomt begyndte at spise den, mens han fortalte Aisha, hvor dejligt hendes safter smagte. Charles pik var nu meget stiv og den strittede stolt opad. Han kaldte på hende og da hendes ansigt var ud for hans pik, tog han nænsomt om hendes nakke og førte sin pik ind i hendes mund. Hun slikkede det bedste hun vidste, og lod sin tunge danse på hans pikhoved, mens hendes hænder masserede hans nosser.

Martin lå på knæ bagved hende og masserede hendes bryster. Han bad hende lægge sig på alle 4, hvilket hun velvilligt gjorde. Hans hænder gled over hendes røv og ned for at sprede hendes ben. Hendes fisse glinsede af safter og hans stive pik gled ubesværet ind i varmen. Aisha undertrykke et skrig da han gled ind, så Martin begyndte at støde op i hende. Hendes fisse var stram og hans pik gled ind og ud. Hans nosser var spændt til bristepunktet og klaskede op mod hendes røv. Han kunne se Charles velfornøjede ansigt og de smilede til hinanden. Aisha slikkede stadig Charles pik og hun gjorde det godt. Inden længe begyndte Charles at støde ind i hendes mund, så hun var ved at blive kvalt. Han trak sig ud lige inden han kom og sprøjtede sine safter ud over hendes ansigt med et skrig. Sæden løb frækt ned af hendes mund og hage og Charles sank sammen på stolen. Martin trak sig ud af hende og vendte hende om så han kunne se hendes ansigt. Synet af sæden på hendes ansigt gjorde ham vildt. Han skubbede hende ned på tæppet og satte sig ovenpå hende. Han tog om hendes bryster og klemte dem sammen om sin pik, men han begyndte at støde. Hendes bryster gyngede frem og tilbage og han var nu tæt på at komme. Han gled længere op mens hans hånd spillede pikken. Han bad hende åbne munden og sluge spermen. Et øjeblik senere sprøjtede hans sperm ned i hendes hals og han kunne mærke hende synke det.

Charles og Martin var blevet sultne og de satte sig tilrette ved bordet. Aisha tørrede sit ansigt og satte sig forlegen ned. Martin sagde til hende at hun ikke skulle være flov men nyde det der kom til hende. Mens de spiste i tavshed sendte Charles Martin et blik og Martin nikkede; han vidste præcis hvad det betød. Han rejste sig og lagde sig på gulvet. Charles førte Aisha ned til Martin og bad hende gøre Martins pik stiv igen. Hun gjorde som befalet og begyndte ivrigt at kæle for den slappe pik først med hånden og efterfølgende med munden. Hun tod den helt ind i munden og lod tungen køre frem og tilbage over pikhovedet. Martin stønnede af vellyst mens hans pik voksede sig stor igen. Inden længe var han ved at sprænges og bad hende stoppe. Hun satte sig oven på ham, førte pikken ind i sin fisse, som langsomt gled ned over hans pik. Hun begyndte at ride ham langsomt. Hans hænder holdt hendes bryster og han nev hendes brystvorter hårdt. Charles havde gjort sig klar bagved. Hans pik var igen blevet stiv og han satte sig bagved Aisha og bad hende læne sig frem. Hans pik glinsede at glidecreme og han lod den forsigtig røre ved hendes stjerne. Hun stønnede højt. Han lirkede den forsigtigt indenfor og gled langsomt i bund. Aisha troede hun skulle spænges. Hun var blokket totalt ud i begge huller og følte en både uudholdelig og samtidig dejlig smerte. De to mænd begyndte at støde samtidig op i hende og hun skreg af smerte. Efterhånden blev smerten mindre og hun slappede af og nød deres pikkes banken op i hende. Martins finger fandt hendes klitoris og begyndte at gnide den forsigtigt. Den totale følelse af nydelse var nu i hende. Hun kom et øjeblik efter i den mest intense orgasme nogensinde. Martin kunne mærke hendes fisse trække sig sammen og måtte nu overgive sig igen; han sprøjtede op i hende og faldt sammen. Chales var ikke færdig endnu. Så han løftede Aisha op og lagde hende på bordet med begge ben lige i vejret og begyndte at kneppe hende. Aisha kom igen og igen, da han nev hendes brystvorter hårdt og til sidst sprøjtede ud over hendes bryster.

De forlod selskabslokalet kort efter og gjorde deres entre i selve kasinoet, hvor spillemaskiner og borde var fuldt optaget. De sluttede aftenen af med at spille en ubetydelig del af Charles og Martins formuer op ved roulettebordet. Aisha var lykkelig i dette øjeblik.

Da de timer senere tog afsked med hende forærede de hende $ 1000, som tak for en dejlig aften og så hende aldrig siden.